.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΣΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ !!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ;;;

ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ
Σε κατ' οίκον περιορισμό μεγαλοτραπεζίτης στην Πορτογαλία !!!
Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Banco Espirito Santo (BES), Ρικάρντο Σαλγκάντο μετά την ανάκριση του από τον εισαγγελέα για ενδεχόμενες ευθύνες του για την κατάρρευση του πορτογαλικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος πριν από έναν χρόνο, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.



Ο δικηγόρος Φρανσίσκο Προέντσα ντε Καρβάλιο, ο οποίος χαρακτήρισε το μέτρο αυτό «δυσανάλογο», διευκρίνισε ότι ο πελάτης του δεν θα αναγκαστεί να φοράει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά τη 12ωρη ανάκριση του Σαλγκάντο.

Την Δευτέρα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας είχε ανακριθεί από εισαγγελέα, και κατόπιν αποφασίστηκε η έναρξη έρευνας σε βάρος και η ανάθεση της υπόθεσης σε δικαστικό-ειδικό ανακριτή.

Σε ανακοίνωσή της χθες Παρασκευή, η εισαγγελία ανέφερε ότι τον Σαλγκάντο βαρύνουν κατηγορίες για πλαστογραφία, κατάχρηση εμπιστοσύνης, οικονομική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Εκπόνησε Plan B παράλληλου νομίσματος στη βάση ενός χρηματοοικονομικού μέσου (IOU) που δεν είναι νόμισμα αλλά, ακόμη και αν ήταν, δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ παράλληλο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό Γιάνη των παιγνίων, είναι να το κάνεις να λειτουργήσει μέσα από το τραπεζικό σύστημα, πράγμα που διευκολύνεται από το γεγονός ότι είτε χρησιμοποιηθούν υποσχετικές (IOU), είτε χρησιμοποιηθούν παράβολα χαρτοσήμου, επειδή και τα δύο είναι εκπεφρασμένα σε ευρώ, δεν συνιστούν άλλο νόμισμα, ούτε κύριο, ούτε παράλληλο.

Γιάνη των παιγνίων, τελικά δεν έχεις ιδέα ούτε από τραπεζική, ούτε από λογιστική και από το κλαδικό λογιστικό σχέδιο των τραπεζών !!!
Αν ήξερες τι είναι, πως εκδίδεται και πως κυκλοφορεί το χρήμα και ποιοι λογαριασμοί χρεώνονται και πιστώνονται σχετικά στα διπλογαφικά βιβλία του τραπεζικού συστήματος, δεν θα τολμούσες ποτέ να εκστομίσεις τις μαλακίες που διαβάζουμε στην συνέντευξή σου.


ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ – Plan B Βαρουφάκη με παράλληλο τραπεζικό σύστημα και «κλοπή» των ΑΦΜ όλων των Ελλήνων

Διαβάστε πώς θα λειτουργούσε το σχέδιο του τέως ΥΠΟΙΚ όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής – Ζητά και την παραίτηση της κυβέρνησης – Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο ίδιος μιλά για προβοκάτσιες

Τρομάζουν οι λεπτομέρειες του περιβόητου Plan B που ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης όσο ήταν υπουργός Οικονομικών καθώς τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον θέλουν στο σχέδιό του να περιλαμβάνει από τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος έως την «κλοπή» εκατομμυρίων ΑΦΜ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ: "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ & ΜΜΕ !!!

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα κεφάλαιο απροσδιορίστου μεγέθους, που άνοιξε από την ημέρα που με αποφάσεις των ανωτάτων κλιμακίων των διοικήσεων, που εκβίαζαν τους μετόχους για τα δικά τους θαλασσοδάνεια, αποφασίστηκαν οι χαριστικές διαγραφές δανείων μελών ΔΣ και υψηλόβαθμων στελεχών, πολλά μάλιστα από τα οποία βρέθηκαν σήμερα με αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα πολλών MW, να τσεπώνουν κάθε μήνα τα έσοδα χωρίς το άγχος της εξόφλησης των δανείων τους, τα οποία διέγραψαν !!!  
                       

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2.000.000 ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΠολΔ
Οι τράπεζες θα προτείνουν εκβιαστικές ρυθμίσεις με τον Κώδικα Δεοντολογίας και το θεσμό του Συνεργάσιμου (δλδ Ηλίθιου) Δανειολήπτη, αφού τώρα έχουν το ελεύθερο των πλειστηριασμών fast track, με συνοπτικές διαδικασίες και με τους δανειολήπτες πραγματικά απροστάτευτους από τη νέα νομοθεσία, μετά τον περιορισμό των δικονομικών τους δικαιωμάτων !!! 




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδικοί ωφελημένοι από το νέο ΚΠολΔ οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που προστατεύουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ :
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, κάποιοι μας έλεγαν τρελούς και άλλοι απατεώνες.
Σήμερα όμως μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά ακόμη και το φιλοτραπεζικό capital.gr !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Δεν μας χαρίστηκε τίποτα !!!
Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τις γνώσεις, τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα μας, που τελικά οδήγησαν την ελληνική δικαιοσύνη να μας δικαιώσει με αμετάκλητες πλέον δικαστικές αποφάσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ :

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Όχι στο κούρεμα των καταθέσεων, ειδικά τώρα  που δεν το θέλει με τίποτα ούτε η ΕΚΤ και ο Μάριο Ντράγκι !!!
Όχι στο νέο plan B' Στουρνάρα και Τραπεζιτών !!!

ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" !!! ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΡΤΟΥ, ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑΤΑ !!!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ CAPITALS !!!

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Χαλαρώνουν» τα capital controls !!! 
 Όλη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου !!!



Ευνοϊκές ρυθμίσεις, που αφορούν στην χαλάρωση σε επιμέρους σημεία τα capital controls, περιλαμβάνονται στην απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, σε συνέχεια της πρωινής σύσκεψης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι νέες ρυθμίσεις, έχουν στόχο την χαλάρωση των πιέσεων της ελληνικής οικονομίας και προβλέπουν τα εξής:

- Ναυτιλιακές εταιρίες μπορούν να πραγματοποιούν και αναλήψεις μετρητών, μέχρι 50.000 ευρώ την ημέρα.

- Με απόφαση της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών, μπορεί να πραγματοποιούνται αναλήψεις και να ορίζεται όριο ποσού ανάληψης μετρητών ανά ημέρα και για άλλους κλάδους επιχειρήσεων.

- Οι εγκρίσεις εισροών - εκροών κεφαλαίων από το εξωτερικό και ανάληψης μετρητών περνούν από τις ίδιες τις τράπεζες. Συγκεκριμένες αποφάσεις αναμένονται από τις διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων.

- Επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα μέχρι 2.000 ευρώ, ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό. Από τον περιορισμό αυτόν εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ;;;

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
Πόσο κοστίζει στους φορολογούμενους ένας κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ;;; 
                                         

Άφθονο γέλιο χάρισε την προηγούμενη εβδομάδα η συγκλονιστική δημοσιογραφική «αποκάλυψη» ότι ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο το γιγαντιαίο ποσό των 1150 ευρώ προκειμένου να βρεθεί για ένα μήνα στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων εξόδων παραμονής, διατροφής, μετακινήσεων κτλ). 

Πολύ σωστά απάντησε ο Τάσος Παπάς από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι πρόκειται για……. ………«βλακώδη στοχοποίηση και αρλουμπολογία».

Σήμερα, Παρασκευή, ο ΣΚΑΙ ξαναχτύπησε στις ιστορίες περί κόστους λειτουργίας του ελληνικού κοινοβουλίου υπονοώντας ότι είναι λάθος να πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με τον Μανώλη Γλέζο για τα 41 χρόνια από την πτώση της χούντας. 

Κοιτάζοντας όμως κανείς το πάνελ δεν μπορούσε παρά να αναρωτηθεί ποιοί είναι αυτοί που ασχολούνται με το θέμα. Σε πάνω αριστερά παράθυρο κρεμόταν ο Βασίλης Μπεσκένης (διορισμένος παλαιότερα στο υπουργείο πολιτισμού επί Παπαληγούρα, στο γραφείο Τύπου και Δημοσίων σχέσεων του υπουργείου Παιδείας επί Αβραμόπουλου και στο γραφείο τύπου του Υπουργείου Υγείας επί Γεωργιάδη και Βορίδη. 

Μπαίνοντας κανείς στο διαύγεια θα διαπιστώσει ότι ο κ.Μπεσκένης πέρναγε τον καιρό του μαζί με τον Γεωργιάδη ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη με τεράστιες σπατάλες. 

ΓΕΜΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;
Απίστευτο: Ο φόβος για κούρεμα καταθέσεων γέμισε χρήμα τα δημόσια ταμεία !!!                       

                 



Ο φόβος για «κούρεμα» καταθέσεων έφερε εισπράξεις 2 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία μέσα σε είκοσι μέρες. Παραμονές του δημοψηφίσματος οι Έλληνες πλήρωσαν σε φόρους ποσά ύψους 260 εκατ. ευρώ.

Θεωρητικά, από τις 29 Ιουνίου οπότε επιβλήθηκαν τα capital controls στις ελληνικές τράπεζες, οι εισπράξεις φόρων θα έπρεπε να έχουν υποστεί την απόλυτη καθίζηση.

Το αποτέλεσμα στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικό και αναδεικνύει δύο πτυχές. Το φόβο των φορολογουμένων για κούρεμα των καταθέσεών τους και τις φιλότιμες προσπάθειες της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαϊδου να κρατήσει το σύστημα είσπραξης εσόδων ζωντανό.

Στο υπουργείο Οικονομικών παρακολουθούν μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει τις εισπράξεις φόρων. Και διαπιστώνουν ότι έσοδα εισρέουν στο σύστημα με εντυπωσιακό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τράπεζες είναι κλειστές για περίπου ένα μήνα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ & ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ !!!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΤΑΣΤΗΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ;;; 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ 100% ΑΛΗΘΙΝΟ !!!
Δείτε τα επαγγέλματα που αποφέρουν παχυλούς μισθούς και δεν απαιτούν πτυχίο !!!



Κάθε άνθρωπος έχει να ακολουθήσει δύο δρόμους στην ζωή του ως προς την επαγγελματική του πορεία: είτε να επιλέξει να ποντάρει στην ακαδημαϊκή γνώση ως παραπάνω εχέγγυο που θα του αποφέρει μεγαλύτερο μισθό και εκτίμηση - όχι στην Ελλάδα φυσικά, αλλά σε κάποια άλλη χώρα - είτε να μπει από νωρίς στην αγορά εργασίας, αλλά με σαφώς πιο περιορισμένο προσανατολισμό στους τομείς που θα κινηθεί.

Θα περίμενε κανείς αυτός που θα ακολουθήσει τον δεύτερο δρόμο να έχει και ένα χαμηλότερο ταβάνι ως προς το οικονομικό σκέλος και την επαγγελματική ανέλιξη, όμως αυτά πιθανότατα να ισχύουν στην Ευρώπη.

Ωστοσο, στις ΗΠΑ ισχύει αλλιώτικος νόμος. Στην Γη των ευκαιριών ο καθένας μπορεί να πιάσει υψηλό μισθολογικό επίπεδο, χωρίς να έχει την θεωρητική γνώση που προσφέρουν τα κολέγια. Το Business Insider δημοσίευσε μια λίστα στην οποία βρίσκονται επαγγέλματα που σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics δεν απαιτούν να έχεις πτυχίο bachelor, αλλά μπορείς να πιάσεις μεγάλα ετήσια εισοδήματα και με ένα πτυχίο του αντίστοιχου λυκείου ή με δύο χρόνια εκπαίδευσης. Απλώς θα χρειαστεί να περάσουν αρκετά χρόνια πρακτικής άσκησης για να πας ψηλά. Διπλάσια από αυτόν που θα ακολουθήσει τον ακαδημαϊκό δρόμο, όπως αναφέρει το toratora.gr.

1. Επικεφαλής μηχανικών εγκαταστάσεων: Οι λεγόμενοι supervisors έχουν μέσο ετήσιο εισόδημα 60 χιλιάδων δολαρίων και μέχρι το 2022 αναμένεται να ανοίξουν 152.000 θέσεις. Μάλιστα αναφέρεται ότι δεν θα χρειαστεί παρά ελάχιστη εκπαίδευση.



ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΦΟΡΟΣ 29%, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100% & ΦΠΑ 23% ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΝΟΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Κουραστήκαμε να το λέμε και να το γράφουμε !!!
Όσο το κόστος της φοροδιαφυγής παραμένει προκλητικά χαμηλότερο από το δυσβάστακτο κόστος της φορολογικής συμμόρφωσης, η φοροδιαφυγή αποποινικοποιείται στη συνείδηση των φορολογουμένων και ανάγεται σε κανόνα επιβίωσης !!!




Επιδημία ταμειακών μηχανών-μαϊμού !!!
Του Σπύρου Δημητρέλη

Καθίσατε στην ταβέρνα. Φάγατε και ζητήσατε τον λογαριασμό. Ο λογαριασμός ήρθε μαζί με την απόδειξη από την ταμειακή μηχανή. Σκέφτεστε "μπράβο στον ιδιοκτήτη που εκδίδει αποδείξεις και πληρώνει τον ΦΠΑ και το φόρο εισοδήματος". Μόνο που μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο λόγος; Η απόδειξη που πήρατε μπορεί να μην έχει κανένα αντίκρισμα καθώς έχει εκδοθεί από ταμειακή μηχανή που δεν έχει δηλωθεί από τον επιχειρηματία, δηλαδή από ταμειακή "μαϊμού".

Από τους ελέγχους που διενεργούν τις τελευταίες ημέρες οι ελεγκτές των εφοριών και της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων προκύπτει ότι το θέμα των ταμειακών μηχανών μαϊμού έχει πάρει διαστάσεις. Να σημειωθεί ότι χθες από ελέγχους που έγιναν στην Σαντορίνη από ελεγκτές της τοπικής εφορίας εντοπίσθηκαν τρία καταστήματα τα οποία εξέδιδαν αποδείξεις από ταμειακές μηχανές οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί από τους επιχειρηματίες.

Υπενθυμίζεται ότι αδήλωτες ταμειακές μηχανές είχαν εντοπισθεί εντός της εβδομάδας και από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας.

ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Ισχυρό πλήγμα δέχθηκαν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέσω του διαδικτύου από τα capital controls !!!




Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σχετικά με την επίδραση της τραπεζικής αργίας και των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω ψηφιακών μέσων –κυρίως ηλεκτρονικά καταστήματα– το 97% έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στις πληρωμές και τις εισπράξεις. 
Το 64% έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στην παραγωγή και τη διακίνηση προϊόντων.

Tο 66% έχει προβλήματα πληρωμής των συνεργατών του, 61% έχει αδυναμία χρήσης μεθόδων πληρωμής, όπως Paypal, 49% αδυναμία πληρωμής οφειλών σε προμηθευτές, 49% επίσης έχει αδυναμία πληρωμής πιστωτικών, χρεωστικών καρτών. Επίσης, 46% δηλώνει αδυναμία πληρωμής υπηρεσιών hosting, 44% αδυναμία πληρωμής υπηρεσιών cloud, 41% αδυναμία εξόφλησης και πληρωμής επιταγών, 29% άρνηση και αδυναμία πελατών να πληρώσουν με μετρητά, 8% αδυναμία καταβολής φόρων και μισθών.

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ: ΜΙΣΘΟΙ 7.000 Χ 15 ΜΗΝΕΣ + ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ !!!

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Έπαιρναν 15 μισθούς από 7.000 το μήνα και επίδομα κυλικείου στον ΟΒΙ !!!

                         


Κακουργηματική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς κατά της ηγεσίας και στελεχών του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς ο φορέας, που ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης, δεν εφάρμοσε τους μνημονιακούς νόμους για περικοπές σε μισθούς και επιδόματα.

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων δεν αφορούσε τα συγκεκριμένα στελέχη που συνέχιζαν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους και επιδόματα οπως το επίδομα κυλικείου.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη, για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία κατά του Δημοσίου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και στρέφεται κατά του προέδρου, των μελών του ΔΣ και τους γενικούς Διευθυντές του ΟΒΙ.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, από την εισαγγελική έρευνα φαίνεται να προέκυψε πως είτε δεν εφαρμόστηκαν καθόλου, ή δεν εφαρμόστηκαν ορθά, οι περικοπές που ορίζονταν στους μνημονιακούς νόμους του 2010 και του 2012, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημία ύψους περίπου 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 50% ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ & ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
Μείωση προστίμων έως και 50% για απλές παραβάσεις του ΚΟΚ !!!

   




Τι προβλέπουν οι εισηγήσεις του αρμόδιου υπουργείου 

Νέα μειωμένα πρόστιμα -έως και 50%- για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με «ευκολίες πληρωμής» τους προωθεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Στις εισηγήσεις του, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, περιλαμβάνονται νέες ποινές ακόμη και παροχή κοινωφελούς εργασίας, που αναμένεται να αντικαταστήσει την ποινή της αφαίρεσης των πινακίδων κυκλοφορίας.

Στόχος του υπουργείου είναι να υπάρξει μείωση στα υψηλά πρόστιμα και προσαρμογή τους στα νέα οικονομικά δεδομένα, ώστε ο πολίτης-παραβάτης να μπορεί να καταβάλει το πρόστιμο, καθώς σήμερα ένας σημαντικός αριθμός οδηγών λόγω έλλειψης χρημάτων αδυνατεί.


Σε κάθε περίπτωση, η... ελαστικοποίηση ποινών και προστίμων αφορά τις λεγόμενες απλές παραβάσεις (όπως η παράνομη στάθμευση), που αποτελούν ουσιαστικά και την πλειονότητα των παραβάσεων που βεβαιώνονται κάθε χρόνο. Αντίθετα, δεν θα αλλάξει τίποτα στις επικίνδυνες παραβάσεις, κυρίως αυτές που αποτελούν βασικές αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων, όπως η παραβίαση ταχύτητας, ερυθρού σηματοδότη, μέθη κατά την οδήγηση.

Διευκολύνσεις


ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ & ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ & ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ & ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Γιατί το τηλεοπτικό σύστημα που ξέραμε ζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας !!!



Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας θυμίζει αυτό που επιφυλάσσει η κυβέρνηση στα ΜΜΕ και ειδικότερα στα ηλεκτρονικά μίντια! Στην ειδυλλιακή τηλεοπτική… Πομπηία που για πολλά χρόνια άνθισε ο έρωτας, το χρήμα και η κραιπάλη, η απειλή του κυβερνητικού… Βεζούβιου είναι ορατή! Ο κοιμισμένος γίγαντας άρχισε να βρυχάται και μπορεί στη σκιά του οι κάτοικοι ή οι ολιγάρχες, όπως αρέσκεται να τους αποκαλεί η κυβέρνηση Τσίπρα, να συνεχίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, σύντομα όμως ένα τεράστιο κύμα στάχτης θα θάψει στο διάβα του τα ίχνη μιας 20χρονης και πλέον τηλεοπτικής βιομηχανίας, που σε ορισμένες εκφάνσεις της τόλμησε να συγκριθεί, είτε από άγνοια είτε από μικρομεγαλισμό, με την παράδοση χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής, αλλά και εταιρείες- κολοσσούς όπως η HBO, η Fox και η Paramount Pictures!

Βιαστική πρόβα τζενεράλε κυβέρνησης-ολιγαρχών

Το προμήνυμα -στην όμορφη και ανθηρή ρωμαϊκή πύλη της Νότιας Ιταλίας ήταν ένας σφοδρός σεισμός που συντάραξε τα πάντα λίγο πριν από τη μεγάλη έκρηξη- στην ελληνική εκδοχή της τηλεοπτικής… Πομπηίας ήταν η απαίτηση της κυβέρνησης στις αρχές Απριλίου να εισπράξει τα τέλη χρήσης συχνοτήτων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στην ουσία, με την κίνηση αυτή, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σηματοδοτεί την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον χώρο των ιδιωτικών ΜΜΕ. Μια πολιτική την οποία εν συντομία κυβερνητικοί κύκλοι περιγράφουν με τη φράση «θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», εννοώντας απλώς ότι θα εφαρμόσουν τη νομοθεσία που «αγνοούσαν» οι προηγούμενες κυβερνήσεις!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ & ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
Ψεύτικη η είδηση για εξαγορά νησιών από Χολυγουντιανούς !!! 
Ήταν ένα κοινωνικό πείραμα, λέει η εταιρία που το σκάρωσε !!!



Ψεύτικη ήταν τελικά η είδηση πως πολυεκατομμυριούχοι όπως ο Γουόρεν Μπάφετ Ντζόνι Ντεπ και Μπραντ Πιτ επρόκειτο να αγοράσουν ελληνικά νησιά ή είχαν ήδη προχωρήσει σε αγορά τους.
Όπως αποκαλύφθηκε μετά από επιστολή που έστειλε η αμφιλεγόμενη μεσιτική εταιρία Proto Group Ltd στην ιστοσελίδα protothema.gr όλα ήταν ένα κοινωνικό πείραμα…
Υποστηρίζουν μάλιστα πως χάρη σε αυτό το… πείραμα η Ελλάδα έγινε το κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου! Ήθελαν μάλιστα να δείξουν πόσο εύκολο είναι να «χειραγωγήσουν τα πολιτικά και οικονομικά μέσα».

PLAN C : Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ !!!
Αυτό είναι το σατανικό PLAN C στο οποίο μας οδήγησαν οι Τρόικες Εσωτερικού & Εξωτερικού, μαζί με τα λόμπυ της δραχμής, των ψεκασμών και της κερδοσκοπίας !!! 
Target2 + Capital Controls + Γιάννης Στουρνάρας ήταν οι κερκόπορτες του μόνου δυνατού GREXIT, δηλαδή αυτού που πραγματοποιήθηκε στην πράξη, ενώ η Ελλάδα παραμένει τυπικά εντός ευρωζώνης !!!
Το γράψαμε για πρώτη φορά πριν 3 ολόκληρα χρόνια Γιάνη Βαρουφάκη, παραμονές των πρώτων εκλογών του 2012 !!!
Όφειλες να το γνωρίζεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
 



How Greece could get cut off from Target2
But a much more challenging question is what happens after the election. Let’s imagine Syriza is able to form a government, declares a debt moratorium, and antagonizes the rest of the region by rejecting the Troika programme in its entirety. Even with no further disbursements of official loans, the region’s loans to Greece via the target 2 system will be continuing to grow. Loans from the Greek central bank to Greek banks would be almost completely forced into ELA.
The ECB can “shut off” the Target2 loans if it exercises its veto over ELA loans (requiring a two-thirds majority on the Governing Council), and if the Greek central bank respects that veto. But the Greek central bank would likely be faced with the need to impose very restrictive controls on Euro deposits to limit outflows if ELA loans to Greek banks cannot be made. If the Greek central bank is faced with the prospect of imposing capital controls, a collapse of the Greek banking system, or defying the ECB’s veto on ELA loans, what route would it take? If it chose the latter, the only way for the ECB to “shut off” the Target2 loans would be to prevent Greek access to the payments system itself, refusing to accept payments of euros to and from Greek banks. At that point, Greek created euros are no longer euros. That decision would not be made by the ECB alone, but would likely be deferred to European Heads of State.

Αυτό που έχετε σήμερα στον τραπεζικό λογαριασμό σας, δεν είναι Ευρώ !!!
Είναι GrEuro !!!

ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !!!

30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ = 10.000 ΕΥΡΩ
ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό ΠΟΣΟ που πήρε ο Ιούδας για να ΠΡΟΔΩΣΕΙ τον Ιησού !!! 
Διαβάστε την αντιστοιχία των “Τριάκοντα Αργυρίων” σε ΕΥΡΩ !!!
         


Δείτε τι θα μπορούσε να αγοράσει σήμερα εάν εξαργύρωνε σε ευρώ το “Φιλί της Προδοσίας”…«Τη Μεγάλη Πέμπτη, πριναπό 1980 χρόνια περίπου, καταβλήθηκε το πιο διάσημο ποσό στην ιστορία της ανθρωπότητας: η αμοιβή του Ιούδα έναντι της προδοσίας στον Ιησού Χριστό.

Τα «τριάκοντα αργύρια» στα οποία αναφέρεται η Καινή Διαθήκη ακούγονται σαν μικρό ποσό. Και σίγουρα, αν υπολογίζει κανείς ότι με αυτά πουλήθηκε μια ζωή. Ήταν όμως όντως λίγα τα λεφτά;

Πόσα άξιζαν, πόσα αξίζουν αυτά τα «αργύρια»; Και: Υπήρχε καθόλου αυτό το νόμισμα;

Στην παλιά εκδοχή της Βίβλου, που ήταν γραμμένη στα αρχαία ελληνικά, η λέξη «αργύρια» είναι συνώνυμη με τα ασημένια κέρματα. Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι επρόκειτο για τα λεγόμενα Σέκελ της Τύρου (αργυρά τετράδραχμα), που είχαν βάρος 15 γραμμάρια το καθένα. Αναλόγως της κατάστασης στην οποία βρίσκονται, ένα τέτοιο κέρμα αξίζει σήμερα από 200 έως 500 ευρώ.

Οι νομισματικοί ιστορικοί δυσκολεύονται να αναλύσουν την αγοραστική δύναμη του αργυρίου σε σχέση με «καλάθι» καταναλωτικών ειδών των Αρχαίων Ρωμαίων, καθώς οι κοινοί θνητοί έκαναν εμπόριο με φυσικούς πόρους: δέκα ουγκιές λαδιού για παράδειγμα έναντι ενός ζεύγους σανδαλιών.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ !!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ SUCCESS STORY
337% περισσότεροι φόροι στους φτωχότερους Έλληνες από 2009-2013 !!!



Σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στην Ελλάδα της κρίσης μεγάλωσε δραματικά. Oι φτωχότεροι επιβαρύνθηκαν φορολογικά κατά 337% ενώ οι εύποροι κατά 9%. «Ελλάδα. Αλληλεγγύη και προσαρμογή στα χρόνια της κρίσης» είναι ο τίτλος μακροσκελούς έρευνας που εκπόνησαν ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης μαζί με τον αναπληρωτή καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Σταύρο Ζωγραφάκη για λογαριασμό του γερμανικού Ιδρύματος Μακροοικονομικών Μελετών Hans Böckler. Στόχος της έρευνας ήταν η μελέτη της επίδρασης της κρίσης και των πολιτικών αντιμετώπισής της στη μείωση των εισοδημάτων καθώς επίσης στηνόξυνση των φορολογικών και γενικότερα οικονομικών ανισοτήτων στην Ελλάδα.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Ο δικός μας ο Γιάν(ν)ης είναι κανονικός !!!
Με 2Ν !!!
Γι' αυτό κερδίζει στις μάχες με τράπεζες, αγορές και δανειστές !!!

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ: ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!!
Η Δικαιοσύνη θα λειτουργεί πλέον γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά αυτό που θα απονέμει τελικά στον Πολίτη θα είναι η ΑΔΙΚΙΑ με την οποία Κράτος και Δικαστές θα επιδοτούν το τραπεζικό σύστημα, έχοντας πρώτα νομιμοποιήσει, με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, την αυθαιρεσία και την αντισυνταγματικότητα της λειτουργίας του, που πλέον παραβιάζει ευθέως το αρθ. 106, παρ. 2 του Συντάγματος, αφού ο νέος ΚΠολΔ επιτρέπει στις τράπεζες να αναπτύσσουν την ιδιωτική οικονομική τους πρωτοβουλία προς βλάβη της εθνικής οικονομίας και του δημοσίου συμφέροντος !!! 
             



Μοναδικοί ωφελημένοι από το νέο ΚΠολΔ οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που προστατεύουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 221 ΚΠολΔ, η άσκηση της αγωγής, δηλαδή η κατάθεση και επίδοση αυτής, έχει ως συνέπεια την εκκρεμοδικία. 
Όταν επέλθει η εκκρεμοδικία και όσο αυτή διαρκεί, δεν μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε δικαστήριο νέα δίκη για την ίδια επίδικη διαφορά ανάμεσα στους ίδιους διαδίκους εφόσον εμφανίζονται με την ίδια ιδιότητα (βλ. Βαθρακοκοίλη Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας αρ. 222 παρ. 6 σελ. 39). Η εκκρεμοδικία από την άσκηση τακτικής αγωγής καθιστά επίσης απαράδεκτη τη συζήτηση της αίτησης για έκδοση διαταγής πληρωμής που αφορά την ίδια αξίωση και η διαταγή πληρωμής ακυρώνεται με ανακοπή (ΠΠΒερ 3248/84 ΑρχΝ 35/539, Μπέης αρ. 222 σελ. 1008, Κατρά Ελλ.Δ/νη 37.169, Βαθρακοκοίλης Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας αρ. 221 παρ. 25 σελ. 18, Τριανταφυλλίδη Ανακοπή κατά διαταγής πληρωμής σελ. 396, Ειρ. Καλλιθέας 5/2015).
Η αίτηση για έκδοση διαταγής πληρωμής από την Τράπεζα με την οποία αποκρύπτεται η ήδη ασκηθείσα αγωγή και συνεπώς αποκρύπτεται από τον Δικαστή η ύπαρξη εκκρεμοδικίας, είναι παράνομη. Η δε εκδοθείσα διαταγή πληρωμής με βάσει την ως άνω απόκρυψη, υπόκειται σε ακύρωση με ανακοπή, για το λόγο ότι υφισταμένης της εκκρεμοδικίας, έπρεπε να ανασταλεί η εκδίκαση της αίτησης έκδοσης της επίδικης διαταγής πληρωμής, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί των ως άνω εκκρεμών αγωγών. Εάν, βέβαια, η αιτούσα Τράπεζα είχε γνωστοποιήσει το εν λόγω κώλυμα στον κ. Δικαστή που εξέδωσε τη διαταγή πληρωμής, τότε θα έπρεπε να ανασταλεί η έκδοση αυτής κατ’ άρθρο 222 παρ.2 ΚΠολΔ.
Για τον λόγο αυτό οι Τράπεζες δεν μπορούν να προβούν σε έκδοση διαταγής πληρωμής και, έτσι, δεν μπορούν να προβούν σε πλειστηριασμούς ακινήτων, ούτε σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, αυτοκινήτων κλπ. κινητών πραγμάτων,  όταν έχει προηγηθεί η άσκηση αγωγής και αν το κάνουν είναι παράνομο επιφέροντας ποινικές και αστικές ευθύνες.

Όταν το πρωτοείπαμε πριν 2 χρόνια, κάποιοι μας έλεγαν τρελούς και άλλοι απατεώνες.
Σήμερα όμως μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά ακόμη και το φιλοτραπεζικό capital.gr !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Δεν μας χαρίστηκε τίποτα !!!
Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τις γνώσεις, τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα μας, που τελικά οδήγησαν την ελληνική δικαιοσύνη να μας δικαιώσει με αμετάκλητες πλέον δικαστικές αποφάσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Διαβάστε τώρα στη συνέχεια τι περιμένει όσους κάθονται ακόμη στον καναπέ, περιμένοντας την κυβέρνηση και τις τράπεζες να τους λυπηθούν και να τους χαρίσουν τα σπίτια τους !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!! 

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ;;; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ & ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !!!

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
Οι δανειστές βάζουν χέρι στα σπίτια των Ελλήνων :
Θα παραχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ για απόσβεση χρεών !!!
Στη δήλωση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 12η Ιουλίου παρέπεμψε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού κοινοβουλίου !!!





ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

«Χέρι» στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.

Στη συνέχεια το Δημόσιο θα τα εκχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση» δηλαδή στους δανειστές.

Η μέθοδος είναι απλή: Βαρύτατη φορολόγηση στα ΠΑΝΤΑ, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος να μην μπορέσει να πληρώσει τις υποτιθέμενες φορολογικές υποχρεώσεις του (από την Τουρκοκρατία είχαμε να δούμε τέτοιους φόρους) και να αναγκαστεί να παραδώσει το σπίτι του. Η αξία του ακινήτου θα υπολογίζεται με την εμπορική (δηλαδή ψίχουλα) και όχι με την αντικειμενική.

Έτσι όλοι οι Έλληνες πολίτες σε λίγα χρόνια θα έχουν χάσει την περιουσία τους και τα σπίτια τους, είτε χρωστάνε στις τράπεζες είτε χρωστάνε (αναγκαστικώς) στην Εφορία.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ !!! ΛΕΣΒΙΑ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ & ΕΝΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ;;;
Δεν είμαστε ρατσιστές και δεν καταδικάζουμε την διαφορετικότητα, αρκεί να μην μιλάμε για παιδεραστία, κτηνοβασία, κλπ. !!!




Μας προκαλεί όμως κάθε μέρα και περισσότερη εντύπωση ότι τελικά αυτό που ποινικοποιείται είναι η κανονικότητα, την ώρα που αποδομείται ο θεσμός της οικογένειας και νομιμοποιούνται σε πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ κάθε είδους ανωμαλίες, όπως για παράδειγμα η παιδεραστία και η κτηνοβασία !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΚΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΘΕΙΤΣΑ :

ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ & ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ;;; ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ & ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!

Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ !!!

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! 





Ήταν Νοέμβρης του 2013 όταν το νεοσύστατο τότε Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ επεξεργάστηκε την πρώτη κοινοβουλευτική δράση υπέρ των ομολογιούχων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στις 10/02/2015 εκδικάσθηκε η πρώτη αγωγή Ομολογιούχου Ελληνικού Δημοσίου – πελάτη του γραφείου μας «Κυριακόπουλος, Σκιαδιώτη & Συνεργάτες» (KYROS LAW OFFICES”, κατά Τράπεζας με αίτημα την καταβολή αποζημίωσης από το «κούρεμα» των Ομολόγων, το γνωστό «PSI» και εκδόθηκε ήδη η πρώτη απόφαση για το θέμα αυτό από τα Ελληνικά Πολιτικά Δικαστήρια των Αθηνών.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση αλλά και συγκίνηση, ανακοινώνουμε στους πελάτες του γραφείου μας, αλλά και δι’ αυτών σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι είτε ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως απολυμένοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είτε ως Εταιρείες – Πάροχοι Υγείας, είτε ακόμη ως Ασφαλιστικά Ταμεία & Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, υπέστησαν την άδικη καθ’ όλα περιουσιακή σφαγή από το περιβόητο PSI («κούρεμα ομολόγων»), ότι το Δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον πελάτη μας και καταδίκασε την αντίδικο Τράπεζα να του καταβάλλει αποζημίωση για την ζημία που υπέστη εξ αιτίας της αλλά και ηθική βλάβη για την ταλαιπωρία του.

Αυτή είναι Η ΠΡΩΤΗ -ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ !!!
Έως 31 Ιουλίου οι πληρωμές οφειλών στην Εφορία !!!





Παρατείνονται έως και την 31 Ιουλίου 2015 οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των φορολογουμένων λόγω της τραπεζικής αργίας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση κατά το διάστημα έως την 31 Ιουλίου δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση με τόκους, πρόστιμα, προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής των κάθε είδους φορολογικών οφειλών, των οποίων οι προθεσμίες καταβολής έληξαν σε ημέρα τραπεζικής αργίας. Η ρύθμιση καταλαμβάνει και τις προθεσμίες καταβολής των παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΓΓΑΡΕΖΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΓΚΙΡΕΒ !!!

ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Οι «Άγγελοι του Ναγκίρεβ» : Oι γυναίκες του χωριού που δηλητηρίασαν 300 άνδρες για να μείνουν με τους εραστές τους !!! 
             




Η διαβολική «γιατρός» και η τυχαία ανακάλυψη από ένα φοιτητή 21/07/2015Κατηγορίες: FEATURED, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΕτικέτες: Άγγελοι του Ναγκίρεβ, δηλητήριο, Ουγγαρία, Σουζάνα Όλα, Φαζέκας Στο χωριό Ναγκίρεβ της Ουγγαρίας, μερικά χιλιόμετρα νότια της Βουδαπέστης, ζούσαν κάποιες γυναίκες που ο κόσμος αποκαλούσε «Αγγέλους». 
Η ονομασία ήταν πέρα για πέρα ειρωνική, καθώς οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν είχαν καμία σχέση με τον παράδεισο. Το αντίθετο. 
Ήταν ξακουστές σε όλη την Ουγγαρία για τους φόνους που είχαν διαπράξει. Τζούλια Φαζέκας.
Η ιστορία ξεκίνησε το 1911, όταν η μαία Τζούλια Φαζέκας εγκαταστάθηκε στο χωριό. Έγινε γρήγορα γνωστή στις γυναίκες του χωριού, καθώς ήταν η μοναδική που μπορούσε να τις βοηθήσει να «ξεφορτωθούν» ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. 
Σταδιακά, η Φαζέκας έγινε η ανεπίσημη γιατρός του χωριού, αφού κανείς άλλος δεν είχε γνώσεις ιατρικής. 
Στην πράξη ήταν αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε κομπογιαννίτης. 
Το 1914, όταν ξέσπασε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, οι άντρες έφυγαν για το μέτωπο και γυναίκες του χωριού έμειναν μόνες τους. Μετά από λίγο καιρό, στο χωριό έφτασαν και αιχμάλωτοι πολέμου, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να εργάζονται στα χωράφια, αφού όλα τα αντρικά χέρια ήταν στο μέτωπο. 
Κάποιες γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά με τους νεαρούς στρατιώτες. 

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Καταργήθηκαν οι ποινές στους οφειλέτες ατομικών εισφορών του ΟΑΕΕ, σύμφωνα με εγκύκλιο της Διοίκησης του Ταμείου που εκδόθηκε σήμερα και, ταυτόχρονα, παύουν όλες οι διώξεις και οι εκκρεμείς υποθέσεις τίθενται στο Αρχείο !!!



Συγκεκριμένα υποθέσεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη τίθενται στο αρχείο με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα. Εκκρεμή ένδικα μέσα δεν εισάγονται για συζήτηση και αν έχουν εισαχθεί αποσύρονται από τον Εισαγγελέα.

Οι υποθέσεις τίθενται και στις δύο περιπτώσεις στο Αρχείο “. Επιπλέον, ” αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων για τις ανωτέρω παραβάσεις που δεν έχουν εκτελεστεί, κατά την δημοσίευση του παρόντος νόμου, δεν εκτελούνται. Αν άρχισε η εκτέλεση τους, διακόπτεται “. Με τις προαναφερόμενες διατάξεις παύει να ισχύει εφεξής η δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης εισφορών με ενέργειες που προβλέπονται από τον αναγκαστικό νόμο 86/67 και, παράλληλα, υποθέσεις ή αποφάσεις που εκκρεμούν ή δεν έχουν εκτελεστεί, αντίστοιχα, αρχειοθετούνται ή δεν εκτελούνται. 

Ειδικότερα: 

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ !!!

ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΗ !!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΚΤ, ΤτΕ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!
Τι αντίκρυσμα μπορεί να έχουν οι δεσμεύσεις ενός προέδρου που διορίζεται μόνον κατόπιν εγκρίσεως ΤτΕ & ΕΚΤ, ιδιαίτερα την ώρα που η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος εξαρτάται κατά 100% από τον ELA ;;;



Μοναδική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των δανειοληπτών από τη νομοθετημένη πλέον αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Τσίπρας: Προέχει να επανέλθει στην κανονικότητα το τραπεζικό σύστημα 
Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι να επανέλθει στην κανονικότητα το σύστημα, αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε και τη δυνατότητα να μην υπάρξουν κινήσεις που θα πλήττουν τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ PLAN B': ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΡΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ FOREX ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΟΡΤΑΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ 1:100
Θα πουλάνε ανοικτά δραχμές και θα κλείνουν τις όποιες θέσεις τους αγοράζοντάς τες πίσω υποτιμημένες, με δάνεια σε δολάριο και ευρώ που θα τους έχουν χορηγηθεί με μηδενικά ή ακόμη και με αρνητικά επιτόκια !!!
                   

Έτσι, όσο η Ελλάδα θα ψάχνει για πραγματικό χρήμα στα συναλλαγματικά της αποθέματα για να στηρίξει την ισοτιμία, αγοράζοντας καθημερινά τις δραχμές που θα πουλάνε ανοικτά οι κερδοσκόποι, εκείνοι θα έχουν την πολυτέλεια να κλείνουν τις θέσεις τους με δανεικό λογιστικό χρήμα και με τα margin τους να καλύπτονται ακόμη και με μισθωμένες εγγυητικές (leased BGs & SBLCs) !!!

Πόσο καιρό θα μπορούσαμε άραγε να αντέξουμε αυτό το παιχνίδι σύμφωνα με τα διαθέσιμα συναλλαγματικά μας αποθέματα, κε Γιάνη των παιγνίων ;;;
Πριν λοιπόν ξαναμιλήσετε για PLAN B' με δραχμή, διαβάστε στη συνέχεια πως στήνεται η νόμιμη κερδοσκοπία στην αγορά συναλλάγματος !!!

Δεν μπορείτε το 2015 να μιλάτε ακόμη με όρους 1980, όταν γνωρίζετε ότι τότε δεν υπήρχε κινητή τηλεφωνία, ούτε διαδίκτυο, ούτε on line trading στην αγορά του forex, με αυτοματοποιημένες ρομποτικές συναλλαγές και με αστρονομικές μοχλεύσεις που σήμερα φτάνουν μέχρι και το 1:1000 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Αυτή τη διαφήμιση την έχετε δει όλοι στο διαδίκτυο.
Την ώρα του PLAN B' θα την βλέπετε με πρώτη επιλογή την υποτιμητική κερδοσκοπία στη νέα δραχμή !!! 



Με 1.000 ευρώ διαθέσιμο κεφάλαιο, ακόμη και οι νοικοκυρές από την Ινδονησία, θα μπορούν να σορτάρουν καθημερινά τη δραχμή, ανοίγοντας θέσεις μέχρι και 1.000.000 ευρώ !!!
Οι μεγάλες πλατφόρμες προσφέρουν μέχρι και μπόνους για να μαζεύουν παίκτες !!!



Την ίδια ώρα, εμείς θα ψάχνουμε για 1.000.000 ευρώ πραγματικό χρήμα συναλλαγματικών αποθεμάτων, για να αγοράσουμε τις ανύπαρκτες δραχμές που θα πουλάει ανοικτά η νοικοκυρά από την Ινδονησία, προκειμένου να στηρίξουμε την ισοτιμία του νομίσματος !!!

Και για να καταλάβετε πόσο θα μπορούσαμε να αντέξουμε στο στημένο αυτό παιχνίδι με τη σημαδεμένη τράπουλα του ΔΗΘΕΝ εθνικού νομίσματος, σκεφτείτε απλά τι μπορεί να σημαίνουν 5 ΤΡΙΣ παγκόσμιες συναλλαγές FOREX ημερησίως, όταν οι ημερήσιες συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης δεν ξεπερνούν τα 250 Δις !!!


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FOREX ;;;

ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ !!!

Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΠολΔ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ
Έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων: 

Μην υιοθετήσετε αλλαγές στους πλειστηριασμούς ακινήτων !!!
                              


Έτοιμοι να προχωρησουν σε απεργίες ειναι οι δικηγοροι της χώρας αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας όπως επισημαίνουν τα προαπαιτούμενα των δανειστών και καταλήγει σε “δυσμενείς αλλαγές στους πλειστηριασμούς σε βάρος των πολιτών”.

Όπως επισημαίνουν θα αποφασίσουν την Παρασκευή για το σχέδιο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που περιλαμβάνεται ανάμεσα στα προαπαιτούμενα της συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές. Λόγω του εσπευσμένου χαρακτήρα της προώθησής του στη Βουλή, συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος την Παρασκευή στις 14.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΔΣΑ για να εξετάσουν τις διατάξεις του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας.

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ενόψει του ότι προωθείται για ψήφιση στη Βουλή, με τρόπο εσπευσμένο Σχέδιο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, επισημαίνει τα εξής:

SSL Certificates