.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ !!!


Χιλιάδες Κόκκινοι Δανειολήπτες, ακόμη και μέλη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, διερωτάστε καθημερινά αν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος, πέρα από την προσφυγή στην Δικαιοσύνη, για να προστατέψετε την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Η απάντηση που επιμένουμε να δίνουμε στον καθένα σας, εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια, είναι μια, μοναδική και οριζόντια..... 

Μη ρωτάς μόνον εμάς. Μη ρωτάς συγγενείς και φίλους. Ρώτα πρώτα τον Δικηγόρο σου!!!

Ο ρόλος του Δικηγόρου είναι να αποτελεί τον έμπιστο σύμβουλο και εκπρόσωπο του πελάτη, τον επαγγελματία που χαίρει εκτίμησης από τρίτους και τον απαραίτητο κρίκο στην απονομή δικαιοσύνης. Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, ο Δικηγόρος, ο οποίος υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του πελάτη του και προστατεύει τα δικαιώματά του, ανταποκρίνεται επίσης στα καθήκοντα του έναντι της κοινωνίας, δηλαδή την πρόληψη και αποφυγή των συγκρούσεων, τη διασφάλιση ότι οι συγκρούσεις επιλύονται σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες αρχές του αστικού, δημοσίου ή ποινικού δικαίου και λαμβάνοντας πλήρως υπόψη τα δικαιώματα και τα συμφέροντα, την περαιτέρω ανάπτυξη του δικαίου και την υπεράσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου. 
Αν, λοιπόν, ζητάς μια υπέυθυνη και αξιόπιστη απάντηση, μην χάνεις τον χρόνο σου ρωτώντας άλλους. Ρώτα πρώτα τον Δικηγόρο σου !!!   


ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ KATA ΤΩΝ SERVICERS 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

STOP SERVICERS & FUNDS

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ - ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ








SSL Certificates