.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

FT: JUNCKER, SCHULZ & ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ VW ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ !!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ
Υποψίες για Γιουνκερ-Σουλτς στο σκάνδαλο της Volkswagen: Η Κομισιόν γνώριζε το λογισμικό – απάτη !!!



Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο της Volkswagen.

 Όπως αναφέρεται σε αποκαλυτπικό ρεπορτάζ των Financial Times, η Κομισιόν γνώριζε εδώ και δυο χρόνια για το λογισμικό – απάτη που χρησιμοποιούσε η εταιρεία για να ξεγελάει τα τεστ εκπομπής ρύπων. 

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα FT, η έκθεση είχε συνταχθείαπό το Κοινό Κέντρο Ελέγχου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προειδοποιούσε ότι τα συστήματα αναστολής θα μπορούσαν να παραποιήσουν τα αποτελέσματα στις μετρήσεις για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα.



Jean-Claude Juncker
Στην έκθεση αναφερόταν ότι τα πετρελαιοκίνητα οχήματα έπρεπε να ελέγχονται στον δρόμο και όχι σε εργαστήρια, για να μειώνεται ο κίνδυνος παραποίησης. «Αισθητήρες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα στα σημερινά αυτοκίνητα μπορούν να διαγνώσουν την έναρξη ενός τεστ ρύπων στο εργαστήριο» σημείωνε χαρακτηριστικά. 



Martin Schulz
Από την πλευρά της πάντως η Κομισιόν πετά το μπαλάκι στις επιμέρους εθνικές ρυθμιστικές αρχές, τονίζοντας ότι«η αστυνόμευση αναφορικά με το εάν οι εταιρείες τηρούν την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η έρευνα είναι θέμα των εθνικών αρχών. Καλούμε όλα τα κράτη μέλη να κάνουν έρευνες. Ο ρόλος της Κομισιόν είναι να δράσει ως πλατφόρμα που διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εθνικών αρχών».

ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2015/09/26/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates