.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΕΡ !!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ΟΥΤΕ βουλευτής της Κυβέρνησης, ΟΥΤΕ απλός λαγός των Τραπεζών !!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!
Είναι ο ορισμός του σύγχρονου Γερμανοτσολιά,  ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ & Co  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ :
ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ !!!
Στον real fm και στην πρωινή εκπομπή του Ν. Xατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για άλλη μια φορά άφησε έκπληκτο τόσο τον δημοσιογράφο όσο και το πανελλήνιο όταν ερωτώμενος σχετικά τάχθηκε υπέρ της άρσης  προστασίας της πρώτης κατοικίας και την έναρξη πλειστηριασμών των ακινήτων, ανατρέποντας την επικοινωνιακή συμφωνία της κυβέρνησης και των τραπεζών η οποία εχθές με ανακοίνωση των εκπροσώπων των Τραπεζών κ Σάλλα τάχθηκαν υπέρ της αναστολής του μέτρου για την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. 
Ο γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας ότι η ανάπτυξη και η μείωση της ανεργίας, περνούν και μέσα από τους πλειστηριασμούς των ακινήτων από τις τράπεζες, αφήνοντας εμβρόντητο τον δημοσιογράφο ο οποίος σχολιάζοντας τον Α. Γεωργιάδη είπε “είστε πιο σκληρός από τις Τράπεζες και τον επιχειρηματικό κόσμο κύριε Γεωργιάδη" !!!
ΠΗΓΗ
http://tolimeri.wordpress.com/2014/11/12/%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates