.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Μια εικόνα = 1.000 λέξεις !!!

Κουρεύοντας τα δάνεια, Κυβέρνηση, Τράπεζες και Τρόικα θα βρεθούν αντιμέτωπες με ένα μόνο πρόβλημα, αυτό της αποκατάστασης και της λογιστικής τακτοποίησης των ισολογισμών του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Για το πρόβλημα αυτό υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις. 
Επιλέγοντας όμως τον αδιέξοδο δρόμο των πλειστηριασμών, απλά και μόνο για να μη θιγεί το γόητρο και ο εγωισμός του θεσμού του παγκόσμιου banking, τα προβλήματα γίνονται από ένα πολλά και μη διαχειρίσιμα, αφού η μοναδική ρεαλιστική λύση που θα φαντάζει στον ορίζοντα, δεν θα μπορεί να είναι άλλη από το αίμα.
Που και πάλι θα λειτουργήσει προς όφελος των δανειοληπτών, αφού την ώρα του αίματος ισχύει πάντα το δίκαιο της μάζας και ο στατιστικός νόμος των μεγάλων αριθμών.

Τα κύρια προβλήματα που θα φέρουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί θα είναι επιγραμματικά τα εξής :

  1. Δημιουργία στρατού αστέγων, κοινωνική έκρηξη, αίμα και καταλήψεις κενών ακινήτων.
  2. Δημιουργία σωρείας ανεκμετάλλευτων ακινήτων, για τα οποία δεν θα υπάρχει αγορά, με αποτέλεσμα την υστέρηση των εσόδων του δημοσίου από φόρους, χαράτσια και αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης, που εδράζονται στην ακίνητη ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.
  3. Ολική κατάρρευση των τιμών της ελληνικής κτηματαγοράς, με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιδείνωση των ισολογισμών των τραπεζών που θα επισπεύδουν τους πλειστηριασμούς.
  4. Επιβάρυνση των ισολογισμών των τραπεζών από το κόστος των δικαστικών εξόδων και των αμοιβών δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών, για την ολοκλήρωση της πολυδάπανης διαδικασίας από τη διαταγή πληρωμής μέχρι το κλείσιμο  των πλειστηριασμών.
  5. Επιβάρυνση των ισολογισμών των τραπεζών από το κόστος του φόρου μεταβίβασης των ακινήτων κατά τους πλειστηριασμούς και από τους φόρους και τα χαράτσια των ακινήτων που θα ανήκουν πλέον κατά κυριότητα στις τράπεζες.
  6. Στάση πληρωμών 100% των δανειοληπτών προς τις τράπεζες.
  7. Κόστος φύλαξης, συντήρησης και διαχείρισης των ανεκμετάλλευτων ακινήτων, που θα βαρύνει κατά πολλά δις τους ισολογισμούς των τραπεζών. 
  8. Δημοσιονομικό κόστος συνδρομής των αστέγων, προκειμένου να σταματήσει να ρέει αίμα στους δρόμους της Ελλάδας. 

Ας κάνουν λοιπόν Κυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζα της Ελλάδος μια μελέτη, για να διαπιστώσουν τι θα τους κοστίσει λιγότερο.
Το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ που προτείνουμε και διεκδικούμε στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ή το χάος, η κατάρρευση και το αίμα που θα προκύψει από την ικανοποίηση του εγωισμού του θεσμού του banking ;;;
Εμείς γνωρίζουμε καλά, αφού το έχουμε τεκμηριώσει με βάση τους πραγματικούς αριθμούς και όχι με τα δημιουργικά μαθηματικά και τη λογιστική του Success Story, ότι συμφέρει σε όλους η λύση του κουρέματος.
Και ιδιαίτερα στις τράπεζες, αφού η λύση των πλειστηριασμών θα σημάνει την άμεση κατάρρευσή τους.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να το καταλάβετε και εσείς στην Κυβέρνηση, την Τρόικα και την ΤτΕ, γιατί αλλοιώς, θάρθει η μέρα που θα μας παρακαλάτε να μας κουρέψετε τα δάνεια όσο σας ζητάμε σήμερα, αλλά εμείς τότε θα σας ζητάμε διαγραφή 100%.
Γιατί στο ελληνικό λεξικό υπάρχει μια λέξη που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο λεξικό του πλανήτη.
ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ !!!
Ο εγωισμός σας, κόντρα στο εγωισμό μας, το συμφέρον σας κόντρα στο συμφέρον μας και, εν τέλει, το αίμα σας κόντρα στο δικό μας.
Ποιός λέτε να κερδίσει ;;;
Σήμερα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ στηρίζουμε τους δανειολήπτες με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, προκειμένου να προστατέψουν την περουσία τους από τον εγωισμό και την βλακεία σας.
Γιατί αν δεν είσασταν βλάκες, δεν θα τις είχατε πτωχεύσει τις τράπεζες.
Ταυτόχρονα όμως προστατεύουμε και εσάς τους ίδιους από το αδιέξοδο που σας οδηγεί το τυφλό σας γινάτι.
Προσέξτε όμως καλά.
Αν φτάσετε την Ελλάδα στο αίμα, ξεχάστε τους καθωσπρεπισμούς του δικαστικού αγώνα της Ομαδικής Αγωγής και των ανακοπών στους πλειστηριασμούς.
Εκείνη την ώρα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θα μοιράζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ στους Έλληνες Δανειολήπτες, για να σας πιούν το αίμα.
Ξυπνήστε λοιπόν σήμερα από το λήθαργο του μύθου που ζείτε, πριν σας ξυπνήσει ο εφιάλτης που εσείς οι ίδιοι επιχειρείτε να δημιουργήσετε και που τελικά θα είναι εις βάρος των ίδιων των συμφερόντων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates