.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!























Οφειλές σε ΕΦΟΡΙΑ, ΤΑΜΕΙΑ και ΤΡΑΠΕΖΕΣ, κλείνουν μια μια όλες τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις από το 2010 μέχρι και σήμερα.
Κυβέρνηση και Τρόικα δεν παίρνουν κανένα από τα μέτρα που καθημερινά εισηγούνται εδώ και 4 χρόνια οι κλαδικοί συνδικαλιστικοί φορείς, οι επαγγελματικές οργανώσεις και οι οικονομολόγοι της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας, επειδή ο στόχος είναι άλλος :
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!


Στόχος τους είναι η συγένκτρωση της επιχειρηματικότητας σε συγκεκριμένα ελληνικά και ξένα χέρια, για να ελέγχεται και να εξυπηρετείται η διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα και την Τρόικα και για να περάσουν σταδιακά όλοι οι παραγωγικοί κλάδοι της εθνικής οικονομίας στον έλεγχο των δανειστών.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΩΣΙΜΟ και ότι Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΑΕΠ.
Οι Έλληνες θα κληθούμε να πληρώσουμε το χρέος με τον ιδρώτα της δουλειάς μας, εκχωρόντας το μεγαλύτερο μέρος του παραγόμενου ελληνικού ΑΕΠ στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα λυμαίνονται σε λίγα χρόνια το σύνολο σχεδόν της εσωτερικής αγοράς και της εθνικής μας οικονομίας.
Έτσι, τα κέρδη του ΑΕΠ που θα παράγεται στην Ελλάδα θα ανήκουν στους Έλληνες και, μεταφερόμενα στη Γερμανία, θα καλύψουν το κενό της εξυπηρέτησης του δημοσιονομικά μη βιώσιμου ελληνικού χρέους.  
SSL Certificates