.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΡEΕΙ Η ΣΤΕΡΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ BREXIT (2). ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ !!!

ΠΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ;;;
Και πόσο κολημένος για να συνεχίζεις να τρως αμάσητο τον σανό της δραχμής, επιμένοντας ότι η λύση για την Ελλάδα είναι να αποχωρήσει από την ΕΕ, όπως η Μ. Βρετανία και, έτσι, να επιστρέψει στο ένδοξο εθνικό νόμισμα των απανωτών υποτιμήσεων, του αχαλίνωτου πληθωρισμού και των διψήφιων επιτοκίων, το οποίο επιμένουν να το αποκαλούν "εθνικό" ενώ γνωρίζουν ότι το εξέδιδε, το κυκλοφορούσε και το ρύθμιζε κατ' αποκλειστικότητα ο γνωστός ιδιώτης ΤτΕ !!!

Τρώει ξύλο η στερλίνα που είναι ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα του πλανήτη και κινεί την εθνική οικονομία μιας χώρας στην οποία εδρεύει το City, αλλά θα αντέξει η δραχμή, υποστηρίζουν οι κάθε λογής ψεκασμένοι γΚαζάκηδες και οι γκασμάδες που ζουν ακόμη πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα των αγορών !!!   



Επειδή οι εραστές της δραχμής ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο άρθρο μας για το BREXIT, τους το δίνουμε τώρα μασημένο, με βάση τα διαγράμματα της ισοτιμίας του δολαρίου με στερλίνα και ευρώ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Yποχωρεί έναντι του δολαρίου και του γιεν η στερλίνα, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης αβεβαιότητας για την έκβαση του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.

Kατρακυλά η στερλίνα
Ο δείκτης μεταβλητότητας που μετρά τις αλλαγές στο νόμισμα έχει χτυπήσει ιστορικά επίπεδα, και μάλιστα τείνει να πλησιάσει σ' εκείνο που είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Και αυτό γιατί οι επενδυτές έχουν τρομάξει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τις αποδόσεις που δείχνουν αυξημένες τις πιθανότητες του Brexit.
Τη Δευτέρα, η στερλίνα υποχώρησε στο ιστορικότερο χαμηλό των τελευταίων οκτώ εβδομάδων έναντι του δολαρίου και στο χαμηλότερο τριετές έναντι του γιεν.



«Περιμένουμε τις νέες δημοσκοπήσεις για να κινηθούμε πιο επιθετικά απ' ό,τι πριν», είπε ο Χαράλαμπος Πισσούρος, ανώτερος αναλυτής της IronFX Global. «Αν νέες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν έναν αμφίρροπο αγώνα μεταξύ των δύο εκστρατειών καθώς πλησιάζουμε την ημέρα της ψηφοφορίας, και με δεδομένο ότι το αποτέλεσμα είναι πιθανόν να είναι ακόμη πιο αβέβαιο, είναι πιθανό η μεταβλητότητα στη στερλίνα να διαφοροποιηθεί περαιτέρω», κατέληξε.

ΠΗΓΗ
http://www.iefimerida.gr/news/272059/fovoi-pagkosmios-giati-foyntonei-brexit-gkremizetai-i-sterlina#ixzz4BZ4YXPG8
https://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/06/brexit.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates