.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ
Ένα ολόκληρο μήνα έμεινε θαμμένο το πόρισμα μέσα στα συρτάρια της Εισαγγελίας  Εφετών Αθηνών, παρέχοντας έτσι όλο τον απαραίτητο χρόνο στους τραπεζικούς και κομματικούς μπατζιμάνηδες να οργανώσουν και να εκτελέσουν το έγκλημα της τροπολογίας 390/37/2013, που έστειλε τη δικογραφία στο αρχείο, από το οποίο όμως σήμερα βγαίνει, χάρη στο πείσμα και την επιμονή του μοναδικού ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ !!!

Στις 44 σελίδες της πορισματικής αναφοράς, ο εισαγγελικός λειτουργός περιέγραφε με τον πλέον λεπτομερή τρόπο το σκάνδαλο των κομματικών θαλασσοδανείων. Πρόκειται για τα 198,7 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από την κρατική Αγροτική Τράπεζα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, με μοναδική εγγύηση την εκχώρηση των μελλοντικών κρατικών τους χρηματοδοτήσεων, τα δάνεια που δόθηκαν από την ΕΤΕ και κατέληξαν κόκκινα, αλλά και τη χρηματοδότηση των κομματικών σχηματισμών από τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα.

Το πρωινό της 15ης Μαρτίου 2013 ο εισαγγελικός λειτουργός Γ. Καλούδης ολοκλήρωνε μια πολύμηνη προκαταρκτική έρευνα. Λίγη ώρα αργότερα το πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο παραδιδόταν προς έγκριση στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Γρηγόρη Πεπόνη.



Όμως, το βράδυ της 4ης Απριλίου 2013, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι κ.κ. Δημήτριος Χριστογιάννης, Δημήτριος Τσουμάνης και Διονύσης Σταμενίτης, κινήθηκαν αστραπιαία. Έτσι, η κατάπτυστη τροπολογία 390/37/2013 έγινε και επίσημα Νόμος του κράτους, με το ΦΕΚ Α’ 90 της 18ης Απριλίου 2013. Για μια ακόμη φορά η νομοθετική εξουσία είχε «ασελγήσει» επάνω στη δικαστική.

Από το πρωινό της 15 Μαρτίου 2013, όταν ο Γ. Καλούδης υπέβαλε την πορισματική αναφορά του περιμένοντας την έγκριση για την άσκηση κακουργηματικών διώξεων μέχρι και την 18η Απριλίου, όταν η αμνηστία σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν στο πάρτι των κομματικών θαλασσοδανείων έγινε Νόμος του Κράτους, μεσολάβησε ένας ολόκληρος μήνας.  Για άγνωστους λόγους το πόρισμα Καλούδη παρέμεινε στο συρτάρι της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. 


Εάν οι διώξεις είχαν ασκηθεί άμεσα, σήμερα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, τόσο για το πολιτικό, όσο και για το τραπεζικό σύστημα !!!

Διαβάστε στη συνέχεια το διαβιβαστικό του Εισαγγελέα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ με ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των τραπεζικών και των κομματικών μπατζιμάνηδων :







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates