.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ;;;



Την οργισμένη αντίδραση του Αλ Θάνι μετά το μπλόκο στα επιχειρηματικά σχέδια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, στην Κέρκυρα και την Οξυά περιγράφει σε δημοσίευμά της η "Realnews της Κυριακής". Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο τέως εμίρης του Κατάρ (καθώς ο Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι έχει παραδώσει από το 2013 τα ηνία της χώρας στον γιο του, Ταμίμ) δηλώνει έτοιμος να μεταφέρει επενδύσεις πολλών δισ. ευρώ από την Ελλάδα σε άλλες χώρες και προειδοποιεί ότι δεν θα επιτρέπει σε ελληνικές εταιρείες να αναλαμβάνουν έργα στο Κατάρ.

FACEBOOK: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει προσθέσει και τα αρχαία ελληνικά στη λίστα με τις γλώσσες στις οποίες είναι διαθέσιμο !!!


Το ότι το Facebook παρέχει την επιλογή στους εκατομμύρια χρήστες του παγκοσμίως να επιλέξουν τη γλώσσα με την οποία θα επικοινωνούν στο συγκεκριμένο μέσο, είναι γνωστό. Το ότι μεταξύ των γλωσσών που διατίθενται υπάρχει και η επιλογή της Αρχαίας Ελληνικής, όμως το γνωρίζουν λίγοι.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Την ίδια ώρα σε εκκρεμότητα παραμένουν χιλιάδες εισαγγελικές παραγγελίες φορολογικών ελέγχων ενώ πολλές υποθέσεις φοροδιαφυγής από τις διάφορες λίστες κινδυνεύουν με παραγραφή στο τέλος του 2016 !!!



Νέο ελεγκτικό μηχανισμό που θα τελεί υπό τη σκέπη των οικονομικών εισαγγελέων και ο οποίος θα χειρίζεται κάθε υπόθεση φοροδιαφυγής και διαφθοράς με ποινική διάσταση εξετάζουν κυβέρνηση και δανειστές. Το νέο σώμα δεν θα υποκαταστήσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αλλά θα συνεργάζεται στενά μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν επίμονα αύξηση της εισπραξιμότητας των φόρων και επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των φορολογικών ελέγχων, αλλά οι υφιστάμενες ελεγκτικές υπηρεσίες δυσκολεύονται να διεκπεραιώσουν έναν τεράστιο όγκο εκκρεμών υποθέσεων, πολλές εκ των οποίων κινδυνεύουν με άμεση παραγραφή.

ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!


ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ
Το παράβολο υποβολής αίτησης συμμετοχής σε γραπτό διαγωνισμό ορίζεται στα 3 ευρώ αντί για 20, ενώ για υποβολή αίτησης συμμετοχής σε λοιπές διαδικασίες διορισμού ή πρόληψης ορίζεται επίσης στα 3 ευρώ από 15 που είναι σήμερα !!!



Μειώνεται σημαντικά η αξία των παραβόλων υποβολής αίτησης συμμετοχής σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ με κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!


ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: 500.000 ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ
Έως και 60% κάτω οι αξίες των ακινήτων !!!



Τουλάχιστον 500 χιλιάδες σπίτια είναι άδεια και αναζητούν αγοραστή, σε μια «νεκρή» αγορά ακινήτων. Αυτό τονίζει ο Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος, τέως Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής και Επιστημονικός Σύμβουλος της SOLUM Property Solutions.

Κάνοντας μια αποτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στην κτηματαγορά ο κ. Χαραλαμπόπουλος επισημαίνει ότι η μεγάλη μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας άρχισε να σημειώνεται σταδιακά από το 2007 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα έτσι ώστε η σωρευτική μείωση να είναι περί το 95% !

Τα χρόνια της κρίσης έχουμε ταυτόχρονα τα ακόλουθα γεγονότα:

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ-120 ΔΟΣΕΙΣ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 120 ΔΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΔΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ & ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 30% ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 3,5 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ
Όποιος μπορεί να εξυπηρετήσει τα τρέχοντα δεν χρωστάει και, έτσι, δεν έχει ανάγκη τη 2η ευκαιρία και τη ρύθμιση των 120 δόσεων !!!



Να δοθεί επί τέλους η δυνατότητα στην αγορά να πληρώσει ότι μπορεί και όπως μπορεί !!!
Αλλιώς, οι 120 δόσεις του μηδέν θα φέρουν στα δημόσια ταμεία ξανά μηδέν !!!
Στα 120 Δις έχουν φτάσει οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. 
Σε τι ύψος πρέπει να φτάσουν προκειμένου, κυβέρνηση και δανειστές, να αντιληφθούν την πραγματικότητα ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΠΟΙΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ
Σχέδιο για να δοθεί «ανάσα» σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και βιώσιμες επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο.


ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΝΕΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
Έρχεται θεσμοθέτηση ποινών-προστίμων και στις κατηγορίες επαγγελμάτων που δεν είναι υπόχρεες σε ΦΠΑ, καθώς μέχρις στιγμής είναι στο απυρόβλητο !!! 



Νέο αυστηρότερο σύστημα προστίμων για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει η φορολογική διοίκηση, καθώς τα πρόστιμα που επιβάλλονται σήμερα σε όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις παραμένουν «χάδι».

Αυτό διαπίστωσαν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησαν το καλοκαίρι κυρίως στους τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, αρκετές επιχειρήσεις δεν φοβήθηκαν τα νέα πρόστιμα που είχαν τεθεί σε εφαρμογή στις 25 Ιουλίου 2016 και συνέχισαν την τακτική μη έκδοσης αποδείξεων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !!!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 68.000.000 ΕΥΡΩ
Ο Σταύρος Ψυχάρης στις εξηγήσεις που έδωσε για την υπόθεση της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ύψους 68.000.000 ευρώ φέρεται ότι υποστήριξε πως τα 20.000.000 ευρώ εξ αυτών ανήκαν στον γιο του Παναγιώτη !!!




Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν του επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρου Ψυχάρη, και ο γιος του Πάνος.

ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝΕΙ Η ΓΓΔΕ !!!

70% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΩΝ «ΝΤΟΠΙΩΝ» ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
Στη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού για την διενέργεια επιτόπιων ελέγχων σε όλη τη χώρα, στρέφεται τώρα η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μετά τα σαρωτικά αποτελέσματα που είχε η «απόβαση» 2.188 εφοριακών σε τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΓΓΔΕ προχωρούν στην συγκρότηση μιας «ομάδας κρούσης» που θα αναλάβει να καλύψει τα κενά και τις αδυναμίες που διαπιστώνονται μετά την αποδυνάμωση του ΣΔΟΕ και την μεταφορά αρμοδιοτήτων στην ΥΠΕΕ, δηλαδή των δύο βασικών φοροελεγκτικών μηχανισμών του κράτους. Επίλεκτα στελέχη των υπηρεσιών αυτών θα επιχειρούν δυναμικές εφορμήσεις για την διενέργεια επιτόπιων ελέγχων, καθώς η εμπειρία του καλοκαιριού απέδειξε ότι τα καλύτερα εισπρακτικά αποτελέσματα έρχονται, όταν καταργούνται οι χωροταξικοί περιορισμοί και οι δεσμοί εντοπιότητος των ελεγκτών. Στόχος είναι να προλάβει να λειτουργήσει άμεσα ο μηχανισμός αυτός, για να μην μείνει ανεξέλεγκτη η εορταστική αγορά των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 !!!

ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
1,026 δισ. ευρώ θα χάσουν όσοι ήδη λαμβάνουν σύνταξη ενώ επιπλέον 123 εκατ. ευρώ θα χάσουν έως το 2019 οι νέοι συνταξιούχοι επικουρικών συντάξεων !!!


Πάνω από 1 δισ. ευρώ θα χάσουν έως το 2019 οι σημερινοί συνταξιούχοι από τις μεγάλες περικοπές στις επικουρικές τους συντάξεις. Χθες, χιλιάδες εξ αυτών που υπέστησαν περικοπές έως και 200 ευρώ διαδήλωσαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την οργή να ξεχειλίζει.

ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΔΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ «ΑΚΡΙΒΕΣ» ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Μαζικές ενδικοφανείς προσφυγές φορολογούμενων στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών για τον ΕΝΦΙΑ !!!



Μάχη χαρακωμάτων κάνουν πολλοί φορολογούμενοι με τη φορολογική διοίκηση στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν ή έστω να καθυστερήσουν την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Τι κάνουν; Υποβάλλουν ενδικοφανείς προσφυγές στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών αμφισβητώντας ουσιαστικά τη νομιμότητα του φόρου πριν προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών η συντριπτική πλειονότητα αυτών που προσφεύγουν εναντίον του φόρου στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών είναι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους ακίνητα σημαντικής αντικειμενικής αξίας για τα οποία καλούνται να καταβάλλουν πολύ υψηλά ποσά ετήσιου ΕΝΦΙΑ. Πρόκειται κυρίως για φορολογούμενους που έχουν ακίνητα στις θεωρούμενες "ακριβές" περιοχές, όπως το Παλαιό Ψυχικό, η Εκάλη και η Βουλιαγμένη.

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ !!!

ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
Το Ελληνικό Δημόσιο κινδυνεύει να χάσει οριστικά το δικαίωμα να καταλογίσει φόρους και πρόστιμα σε χιλιάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής και οι φοροφυγάδες να γλιτώσουν τις ποινικές διώξεις, καθώς το χρονικό περιθώριο που έχει για να ολοκληρώσει τους ελέγχους λήγει στις 31/12/2016 !!!



Χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις πλούσιων φυσικών προσώπων προερχόμενες από τις γνωστές πλέον λίστες «υπόπτων» για φοροδιαφυγή, οι οποίες εστάλησαν από το εξωτερικό ή έχουν σχηματιστεί από τις ελληνικές φορολογικές αρχές, καθώς και πολλές άλλες υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής που βρίσκονται σε εκκρεμότητα οδεύουν πλέον προς παραγραφή.

Το χρονικό περιθώριο που έχει το Δημόσιο να ολοκληρώσει τους ελέγχους στις υποθέσεις αυτές λήγει στις 31/12/2016 και δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί νέα παράταση στην προθεσμία παραγραφής, έστω και για μερικούς μήνες, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν απαγορεύσει ρητά στην ελληνική κυβέρνηση να δίνει παρατάσεις στις προθεσμίες παραγραφής φορολογικών υποθέσεων. Έτσι, το ελληνικό Δημόσιο κινδυνεύει να χάσει οριστικά το δικαίωμα να καταλογίσει φόρους και πρόστιμα κυρίως σε χιλιάδες οικονομικά ισχυρούς Έλληνες φορολογούμενους που έχουν διαπράξει φοροδιαφυγή μεγάλης έκτασης, αποκρύπτοντας εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ & ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ποιοι δανειολήπτες μπαίνουν από τις τράπεζες σε καραντίνα τριών ετών

Σε “καραντίνα” για μια ολόκληρη τριετία βάζουν οι τράπεζες τους δανειολήπτες που ρυθμίζουν τα δάνειά τους και σε αυτό το διάστημα όποιος υποπέσει έστω και για μία δόση σε καθυστέρηση, θεωρείται εκ νέου «κόκκινος». Η πίεση μάλιστα προς αυτή την κατηγορία δανειοληπτών είναι και πιο έντονη από τις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρείες αφού εποπτικά είναι κρίσιμο για τα πιστωτικά ιδρύματα να τους κρατήσουν στο πράσινο.

Σύμφωνα με τους κανόνες που καλούνται να τηρήσουν οι τράπεζες, κάθε προβληματικό δάνειο μπαίνει σε στενή παρακολούθηση για τρία έτη μετά τη ρύθμισή του και αν σε αυτό το διάστημα, παραληφθεί ακόμη και μία δόση, χαρακτηρίζεται εκ νέου μη εξυπηρετούμενο.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ 
Εγκλωβισμένοι στο ισχυρό ελβετικό φράγκο παραμένουν 65.000 με 70.000 Ελληνες δανειολήπτες που έχουν «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια με ρήτρα ελβετικού φράγκου !!!




Το πρόβλημα μεγεθύνεται, καθώς τώρα οι τράπεζες καλούν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τα «κόκκινα» στεγαστικά που έχουν πάρει με ρήτρα ελβετικού φράγκου, καλώντας τους να «κεφαλαιοποιήσουν» το νέο χρέος και η ρύθμιση να τρέξει με βάση τα σημερινά υπόλοιπα και όχι με βάση το αρχικό ποσό που δανείστηκαν.

Ενώ με τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο ανοίγει ο δρόμος και για τις μεταβιβάσεις (αλλά και πωλήσεις μελλοντικά) των συγκεκριμένων δανείων στα funds που θα διαχειριστούν τις μη εξυπηρετούμενες οφειλές. Διότι πλέον το 1 στα 3 στεγαστικά σε ελβετικό είναι μη εξυπηρετούμενο.


Οι ρυθμίσεις που εφαρμόζουν οι τράπεζες και για αυτά τα δάνεια είναι ανάλογες με τα προγράμματα που έχουν σε ισχύ για όλα τα «κόκκινα» στεγαστικά, όπως είναι η επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου, η πληρωμή μόνο τόκων ή μέρους των τόκων, σπάσιμο του δανείου στα δύο και «πάγωμα» για το 50% της οφειλής για διάστημα 5ετίας και εξυπηρέτηση του υπολοίπου, κλασματική δόση που είναι ανάλογη με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του οφειλέτη κ.λπ.

Νέα σύμβαση

ΠΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ & ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ 40% ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ & ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ
Μέχρι πριν μερικά χρόνια, τα εισοδήματα που αποκτούσαν οι Έλληνες πολίτες από παράπλευρες πηγές, πλην της σταθερής εργασίας τους δεν λαμβάνονταν ιδιαίτερα υπόψη από το φορολογικό μηχανισμό !!!



Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιουργήθηκαν πολύ δύσκολες συνθήκες επιβίωσης για τους πολίτες. Η ανεργία εκτοξεύτηκε στο 27%, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και τα εισοδήματα συρρικνώθηκαν δραματικά. Στο πλαίσιο αυτό, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με αυτού του τύπου τα εισοδήματα. Το MoneyGuru.gr παρουσιάζει τις βασικές φορολογικές ρυθμίσεις που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Παράλληλα με την κρίση, συντελέστηκε και μια φορολογική κοσμογονία όπου οι φορολογικές επιβαρύνσεις εκτοξεύτηκαν κατακόρυφα, σε πλήρη αντίθεση με την πορεία των εισοδημάτων με σκοπό πάντα την άντληση κρατικών εσόδων ενώ εισήλθαν βίαια στην οικονομική μας ζω τεκμήρια, πόθεν έσχες, οικονομικοί έλεγχοι και διασταυρώσεις με σκοπό τον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Τα παραπάνω συνδυάστηκαν δραματικά με ένα πολύ επιθετικό νομοθετικό πλαίσιο το οποίο “απειλεί” συνεχώς τους πολίτες με φυλακίσεις και ποινικές διώξεις για οποιοδήποτε μικρό, μεγάλο, ακούσιο ή εκούσιο παράπτωμα.

Στο παραπάνω πλαίσιο, πολλοί συμπολίτες μας προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα από λύσεις αντισυμβατικές και οικονομικές συναλλαγές (μεταξύ των πολιτών) οι οποίες ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες. Αυτές οι αντισυμβατικές λύσεις θα πρέπει όμως να αιτιολογούνται στις φορολογικές αρχές και να δηλώνονται ώστε να μην προστίθενται περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα.

Εισόδημα από τυχερά παιχνίδια

ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ LINKEDIN
Τα σχετικά συμπεράσματα βγήκαν από ανάλυση δεδομένων της LinkedIn, η οποία διαθέτει μεγάλη δεξαμενή βιογραφικών και αιτήσεων εργασίας, καθώς και στοιχείων για προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα !!!


Αν ζητάτε ευκαιρία για νέα επαγγελματική αρχή θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αγορά εργασίας δεν έχει ανάγκη από επαγγελματίες μάρκετινγκ, αλλά από ειδικούς στο υπολογιστικό νέφος, στην ασφάλεια δεδομένων και δικτύων και στον σχεδιασμό αλγορίθμων και αρχιτεκτονικής Διαδικτύου μεταξύ άλλων.

Τα σχετικά συμπεράσματα βγήκαν από ανάλυση δισεκατομμυρίων δεδομένων της LinkedIn, η οποία διαθέτει μεγάλη δεξαμενή βιογραφικών και αιτήσεων εργασίας, καθώς και στοιχείων για προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρεία κατέληξε στις 10 πιο δημοφιλείς ειδικότητες που περισσότερο ζητούνται σε 14 χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ που έχουν σχέση με την υψηλή τεχνολογία, αναφέρει η Καθημερινή.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000.000 ΕΥΡΩ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών, ο Σταύρος Ψυχάρης παρουσιάζει απόκλιση 40 και πλέον εκατ. ευρώ, σε σχέση με αυτά που έχει δηλώσει, όπως προκύπτει από έρευνα που διήρκησε καιρό, και διατάχθηκε άμεσα έλεγχος από την Εισαγγελία, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση !!!



Υπενθυμίζεται, όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC, ότι Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ' αριθμ. 1553/2016 απόφασή του, παρέπεμψε σε νέα δίκη, ενώπιον του Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τον Σταύρο Ψυχάρη, για παράβαση, από πρόθεση, του νόμου για τις δηλώσεις του πόθεν έσχες (περιουσιακής κατάστασης) κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό πλημμελήματος.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!! ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προϊόντων !!!



Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας !!!

ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΙΟΝ (Γάλακτος, Αμυγδάλου, Break, Nucrema, Mabel, Υγείας ΙΟΝ, Σοκοφρέτα, Noizetta). Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1930 και έχει δύο εργοστάσια παραγωγής, Αθήνα και Άρτα.

ΞΕΝΗ
Παυλίδης – Κraft Foods (Lacta, Παυλίδου υγείας, Toblerone, Παυλίδης γεμιστή, Lila Pause, Kiss, Gioconda,Merenda). H Παυλίδης εξαγοράστηκε το 1990 από τον αμερικανικό κολοσσό Kraft Foods , με κατακόρυφη πτώση ποιότητας και αύξηση τιμών έκτοτε, τώρα έχουν βάλει στο μάτι και την βρετανική Cadbury,

ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ" !!! ΠΑΙΚΤΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Γιατί η Δικαιοσύνη δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με καμία από τις προκλητικές παρανομίες των καναλιών ;;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ;;;
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/11/wikileaks.html

ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.330 ΕΥΡΩ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 16 ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ !!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ !!!

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Από το 2014, έχουν αποχωρήσει 16 Επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εξακολουθούν, ωστόσο, να λαμβάνουν τους μισθούς τους, προκειμένου να μην... ενταχθούν σε κάποιον ανταγωνιστικό οργανισμό. Στη λίστα των 16 βρίσκεται το όνομα και της Μαρίας Δαμανάκη, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Zeit !!!



Το ποσό που λαμβάνει ο καθένας είναι τουλάχιστον 8.330 ευρώ το μήνα. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν ήδη προσληφθεί σε υψηλές θέσεις εταιρειών, με μεγάλες απολαβές, ως μάνατζερ.

ΓΑΛΛΙΑ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ HSBC ΣΕ ΔΙΚΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
Την παραπομπή σε δίκη του ελβετικού βραχίονα της HSBC Holdings ζήτησε ο οικονομικός εισαγγελέας της Γαλλίας, λόγω της υπόθεσης φοροδιαφυγής πλούσιων πελατών της, την περίοδο 2006 - 2007 !!!




«Λαμβάνουμε υπόψη την πρόταση και θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε σθεναρά την εταιρεία μας» ήταν το πρώτο σχόλιο της HSBC, αντιδρώντας στην πρόταση του εισαγγελέα.

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ;;;

ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ-ΕΝΟΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Ενοίκιο σε όσους κατοικούν στα σπίτια τους και έχουν αποπληρώσει το δάνειό τους, εξετάζει να επιβάλει η γαλλική κυβέρνηση, με το σκεπτικό ότι οι ενοικιαστές πληρώνουν πολύ περισσότερα για την στέγαση από ό,τι οι ιδιοκτήτες και σαν αντιστάθμισμα για την κατάργηση του φόρου αλληλεγγύης επί του πλούτου!

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ !!!

ΕΧΕΙ "ΒΑΘΕΙΑ" ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Και έχει αποδείξει με ΕΡΓΑ, όχι με λόγια, ότι δεν είναι ρατσίστρια & ξενοφοβική !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Με την πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, μήπως μπορέσει να βάλει τάξη σ’ αυτή τη χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Το πρώην μοντέλο δήλωσε ακόμη ότι θέλει να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα οποία πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Είπε παράλληλα ότι στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση να πολιτευθεί, αλλά αρνήθηκε, λόγω υποχρεώσεών της στο εξωτερικό. «Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», πρόσθεσε.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 245.000 ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ !!!


ΒΟΜΒΑ 1.500.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!


ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ !!!

Καταγγέλει η Ξαθίππη Γκλαβοπούλου

ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ
Παίρνω ταξί από αεροδρόμιο το βράδυ και ζητάω να πάω Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είχα μαζί μου 100 ευρώ, τεσσερα χαρτονομίσματα 1 των 50,00 2 των 20,00 ευρώ και 1 των 10,00 ευρώ....


Μου λέει η κούρσα στοιχίζει 46,00 ευρώ μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως πληρώνω 38,00 ευρώ. Του το λέω, μου λέει είναι και τα διόδια μέσα ...θα σας δώσω απόδειξη.
Δίνω το ένα πενηντάρικο και περιμένω ρέστα. Μου δείχνει ένα δεκάρικο και μου λέει 10 ευρώ μου δώσατε όχι 50,00 ευρώ. Εκπλήσσομαι, του το λέω και μου δείχνει το 10ευρω που υποτίθεται ότι του έδωσα. Ήταν σκοτεινά, δεν είχε ανοίξει το φως, θεώρησα ότι μπορεί να είχα κάνει λάθος και του έδωσα επιπλέον τα δύο 20ευρα που είχα.
Όταν έφτασα στον προορισμό μου διαπίστωσα ότι είχα ένα δεκάευρο.
Προσοχή απ΄ότι έμαθα είναι κολπάκι που κυκλοφορεί.
Τι μπορείτε να κάνετε? Όταν δίνετε χρήματα να λέτε και προφορικά σου δίνω 50,00 και να μην τον αφήνετε από τα μάτια σας.
Όσο για την απόδειξη που υποτίθεται ότι μου έδωσε ήταν ένα κωλόχαρτο. 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ @#$%&%$#@ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ !!!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ
Χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων σε ομηρεία, κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στα Ειρηνοδικεία η χώρα αναστενάζει καθώς η κυβέρνηση εδώ κι ένα μήνα δεν νομοθετεί για την προστασία από τους πλειστηριασμούς – Ασπίδα προστασίας οι ακτιβιστές και οι συμβολαιογράφοι όμως ο κίνδυνος παραμένειΣτα Ειρηνοδικεία της χώρας παίζεται εδώ κι ένα μήνα το δράμα της χώρας καθώς χιλιάδες είναι οι εγκλωβισμένοι ιδιοκτήτες κοκκινισμένων ακινήτων που απουσία κυβερνητικής πρωτοβουλίας κρατούνται όμηροι μιας και δεν γνωρίζουν εάν θα εκπλειστηριαστούν ή όχι οι πρώτες κατοικίες τους.

Ένας μήνας συγκεκριμένα έχει περάσει από τις εξαγγελίες πως θα υπάρξει μέριμνα και τροπολογία που θα απαγορεύει τους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις κατά της α κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο, όμως όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση υποσχέθηκε κάτι που δεν μπορεί να εφαρμόσει με τρόπο άμεσο. Κι αυτό παρά το ότι με πρωτοβουλία της ΝΔ της δόθηκε ευκαιρία να περάσει σχετική ρύθμιση και την αρνήθηκε προφανώς προσκρούοντας στην άρνηση των δανειστών.

ΟΤΑΝ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤτΕ : ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ 9.633% !!!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!!


https://www.facebook.com/natalemekaiauta/photos/a.156529081031171.33168.155918567758889/1389797511037649/?type=3&theater

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ & ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα φέρουν τσουνάμι εξώσεων, αφού ο κύριος όγκος των πλειστηριασμών αφορά σπίτια και μάλιστα πρώτης και μοναδικής κατοικίας !!! 



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα φέρουν δράμα χωρίς τέλος !!!

Γιάννης Λαζάρου

Ο μέχρι σήμερα γνωστός τρόπος διεξαγωγής πλειστηριασμών θα σταματήσει. Τα τελευταία χρόνια που πολλοί άνθρωποι σύρθηκαν στην διαδικασία και κάποιοι από αυτούς έχασαν τους κόπους μιας ζωής αφού βρέθηκαν στην δύνη της ανεργίας και της κατάστασης που δημιούργησαν οι πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων με τα μνημόνια που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ !!!

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
Από την αρχή ξεκινά η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, λόγω του θανάτου του προέδρου του δικαστηρίου το καλοκαίρι, Αγγελή Τριαντόπουλου. Ο Τάσος Μαντέλης θα κάτσει εκ νέου στο εδώλιο μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορούμενους για τη δωροδοκία ύψους 230.000 ευρώ που είχε λάβει σε δύο δόσεις από τη μητρική Siemens !!!



Η δίκη είχε ξεκινήσει το 2013 και ήταν στο τελικό στάδιο, όμως ο θάνατος του προέδρου του δικαστηρίου είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη της διαδικασίας από την αρχή. Το προαναφερθέν ποσό που είχε το χαρακτήρα δωροδοκίας, αφορούσε τη σύμβαση 8002 μεταξύ του ΟΤΕ και της γερμανικής εταιρείας.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ !!!

ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Με γεωμετρική πρόοδο η μείωση και των παραγωγών αγελαδινού γάλακτος αφού έμειναν λιγότεροι από τους μισούς μέσα σε μια δεκαετία !!! 




Την ώρα που οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείπουν ομαδικά την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος, λουκέτο έβαλε και τυπικά το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ στο Ζάρκο, του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων.

Ήδη από το περασμένο φθινόπωρο το εργοστάσιο λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας. Πλέον έκλεισε οριστικά, διεκόπη η συνεργασία με παραγωγούς της περιοχής (παρέμειναν μόνο ορισμένοι κτηνοτρόφοι που είχαν μεγάλες μονάδες) και η παραγωγή της ΔΕΛΤΑ μεταφέρθηκε όλη στο εργοστάσιο της Ελασσόνας. 


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 35 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!



ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΕ 60.000 ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΟΓΑ !!!

ΣΤΟ ΚΕΑΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ειδοποιητήρια με λογαριασμούς που φτάνουν και τις 10.000 ευρώ από απλήρωτες εισφορές 20ετίας απέστειλε ο ΟΓΑ σε 60.000 αγρότες !!!



Πρόκειται για ασφαλισμένους που ξεκίνησαν από τον ΟΓΑ πριν ακόμη γίνει ταμείο κύριας ασφάλισης (δηλαδή πριν από το 1998), αλλά στη συνέχεια είτε σταμάτησαν να πληρώνουν είτε διέκοψαν την ασφάλιση και μετακινήθηκαν σε άλλο ταμείο είτε συνέχισαν και παραμένουν ως σήμερα με το βάρος των οφειλών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: ΣΤΟ 30,8% ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕ ΤΟ 72,2% ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ
Στο 30,8% υπολογίζει την πραγματική ανεργία κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία μακροχρόνια άνεργοι είναι οι επτά στους δέκα !!!



Στην 1η Ενδιάμεση Εκθεση για την Ελληνική Οικονομία και την Απασχόληση 2016 το ΙΝΕ σημειώνει ότι το επίσημο ποσοστό της ανεργίας, όπως υπολογίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ υποεκτιμά το πραγματικό μέγεθός της.

Οπως αναφέρει για τον υπολογισμό ενός δείκτη που θα προσεγγίζει καλύτερα τα επίπεδα της πραγματικής ανεργίας προσθέτουμε
στους ανέργους το εν δυνάμει πρόσθετο εργατικό δυναμικό (ανθρώπους που αναζητούν εργασία, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι κατά την περίοδο της έρευνας, και αυτούς που είναι διαθέσιμοι, αλλά δεν αναζητούν εργασία καθώς και τους εργαζομένους που υποαπασχολούνται.

ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ & ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!


PAPARIA ISSUE : Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΝΕΙ 109,3% ΣΤΗ ΝΔ & ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 175%
Έγινε με την ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποιούν η Pubblic Issue, το ΠΑΜΑΚ και η Prorata και, έτσι, θεωρείται άκρως αξιόπιστη !!!

Μη σας ξεγελάνε τα ποσοστά 109,3% και 175%:
Η δημοσκόπηση - όπως λέει και η Prorata - δεν είναι πρόθεσης ψήφου αλλά εκλογικής επιρροής !!!




Δηλαδή, εξαιρουμένων όλων των Ελλήνων που φτωχοποιήθηκαν με τα μνημόνια και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς των τραπεζών, του δημοσίου, και των ταμείων (75%), το υπόλοιπο 25% των βολεμένων, των κρατικοδίαιτων, των νταβατζήδων, της διαπλοκής και των μιντιακών παρασίτων, που θέλουν πάση θυσία μνημόνια, γιατί αλλιώς ή πρέπει επί τέλους να δουλέψουν ή θα πεθάνουν της πείνας, μαζί με τους πεθαμένους από τα αρχεία των δειγμάτων της εταιρείας από τη δεκαετία του 1990, με βάση την κλίμακα 1 έως 10, ρωτήθηκαν :

"Με βάση την κλίμακα 0 = δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ψηφίσω, έως 10 = αυτό θα ψηφίσω σίγουρα, πού τοποθετείτε τον εαυτό σας σχετικά με το κάθε κόμμα ;;;".

Η ερώτηση επαναλήφθηκε για όλα τα κόμματα - ιδιαίτερα στους πεθαμένους - και το άθροισμα που είναι πολύ μεγαλύτερο του 100, δείχνει το κατώτατο και ανώτατο περιθώριο. 

Η εταιρεία στη συνέχεια, σε κάθε κόμμα κάνει μια στήλη με διάφορα χρώματα, όπου το ΜΠΛΕ είναι ο αριθμός όσων λένε ότι είναι πάνω από 100% βέβαιοι ότι θα ψηφίσουν ΝΔ.


SUPERCAR LADA RAVEN: ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ & ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ !!! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!

LADA RAVEN :  Η FERRARI ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ενα Supercar που τραβά τα βλέμματα.
Το νέο ρωσικό υπερ-αυτοκίνητο, που θα προκαλέσει πονοκεφάλους στην αυτοκινητοβιομηχανία ΕΕ & ΗΠΑ !!!

ΒΙΝΤΕΟ



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ Η 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
Πλειστηριασμοί: Εθιμικά και όχι με νόμο συνεχίζεται να προστατεύεται η πρώτη κατοικία !!!




Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στους πλειστηριασμούς και την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Φόβοι για νέα επεισόδια σήμερα στα Ειρηνοδικεία καθώς υπάρχει εντολή προστασίας με τρόπο μη νομοθετικό για την κύρια κατοικία, όχι όμως και για τη δεύτερη ή για άλλα περιουσιακά στοιχείαΣτην καλή θέληση των Συμβολαιογράφων που για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα απέχουν από τους πλειστηριασμούς α’ κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο αλλά και στην εθιμικού χαρακτήρα εντολή του υπουργείου Οικονομικών να μην συντελούνται κατασχέσεις κι εκπλειστηριάσεις επαφίεται πλέον η τύχη χιλιάδων περιουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προσωπικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης έχει ζητήσει να μην προβαίνει το Δημόσιο σε εκπλειστηριάσεις πρώτων και κύριων κατοικιών, μετά από τις σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις.


ΕΤΣΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ !!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 3 ΡΟΥΜΑΝΟΙ 
Εξαρθρώθηκε η σπείρα των τριών Ρουμάνων που ανατίναζε ΑΤΜ με την μέθοδο του γκαζιού και έκλεβε τα χρήματα !!!


Δείτε το βίντεο της ληστείας στην Καρδίτσα από το δελτίο του Star:



Δύο άνδρες και μία γυναίκα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στον Προμαχώνα Σερρών, αφού αναγνωρίστηκε πρώτα το Ι.Χ. που χρησιμοποιούταν στις ληστείες. 


ΒΟΜΒΑ WIKILEAKS: ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ & ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ !!!

ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΔΟΤΕΣ & ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ !!!
Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται ρητά σε δύο εμπιστευτικά έγγραφα που συντάχθηκαν από την αμερικανική πρεσβεία και κοινοποιήθηκαν στο υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ μεταξύ του Απριλίου και του Ιουλίου του 2006 και τα οποία δημοσίευσε το WikiLeaks. Το πρώτο έγγραφο, περιλαμβάνει μόνο μία περιορισμένη αναφορά με συνοπτικά σχόλια για τα ελληνικά ιδιωτικά ΜΜΕ και την ΕΡΤ, ενώ το δεύτερο αποτελεί μία εκτενή ανάλυση για τα ιδιωτικά ΜΜΕ της Ελλάδας, το σκοτεινό ιδιοκτησιακό καθεστώς τους και τον ρόλο που παίζουν στη συντήρηση ενός δικτύου πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής !!!

Όλα τα απόρρητα έγγραφα :

 
Όλα αυτά, μαζί με όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια, κρίθηκαν από το ΣτΕ κατά 14/11 Συνταγματικά, Νόμιμα & Ηθικά, με αποτέλεσμα την απόφαση για την ΑΝΤΙΣΥΝΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του Νόμου Παππά !!!


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΙ
Καυστικά σκίτσα για το πώς αντιμετωπίζεται η Δικαιοσύνη σε 13 χώρες του πλανήτη !!!



Πώς αντιμετωπίζεται η Δικαιοσύνη σε 15 χώρες του πλανήτη; Την απάντηση στο ερώτημα δίνει ο σκιτσογράφος Gunduz Agayev, μέσω των καυστικών του σκίτσων.
Κομβικό θέμα στα σκίτσα του είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και η καταπάτησή τουςαπό άκρη σε άκρη του κόσμου, ακόμη κι αν πρόκειται για χώρες με εδραιωμένα δημοκρατικά πολιτεύματα.
«Χρειάστηκα περίπου 16 ημέρες για να ολοκληρώσω τα σχέδια, έπρεπε να ενημερωθώ καλά για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε κάθε χώρα, δεν ήθελα τα σχέδια μου να είναι παραπλανητικά, παρά μόνο να εκφράζουν το κοινό αίσθημα και τις συνθήκες που επικρατούν στην εκάστοτε χώρα», δηλώνει ο ταλαντούχος σκιτσογράφος.

Δείτε όλα τα σκίτσα του:

ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ  ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
Σε ποιό Νόμο Κατσέλη ήθελες να βάλεις τη ΝΔ Θανάση Σκορδά ;;;
Τι είναι η ΝΔ ;;; 
Υπερχρεωμένο Νοικοκυριό ή αυτοαπασχολούμενος επιτηδευματίας χωρίς απασχολούμενο προσωπικό ;;;



Ενώ γνωρίζεις - λόγω  της προηγούμενης ιδιότητάς σου - Θανάση Σκορδά ότι στο Νόμο Κατσέλη δεν μπορούν να ενταχθούν ούτε οι μικροέμποροι, ακόμη και για οφειλές της τάξης των 50.000 και των 100.000 ευρώ, καταθέτεις ενόρκως στους αγράμματους της Εξεταστικής Επιτροπής ότι θα μπορούσαν δήθεν να ενταχθούν στο Νόμο Κατσέλη τα 160.000.000 ευρώ κόκκινα θαλασσοδάνεια της ΝΔ ;;; 

Και φέρνεις σαν εναλλακτικό επιχείρημα τις ρυθμίσεις επιμήκυνσης του δανείου που κάνουν οι τράπεζες στους δανειολήπτες ;;;
Μπορεί μήπως η ΝΔ να ενταχθεί σε μια τέτοια ρύθμιση ;;; 
Έχει τις προϋποθέσεις ;;;
Έγινε μήπως πρώτα η ΝΔ Συνεργάσιμος Δανειολήπτης ;;; 
Συμμορφώθηκε με τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ ;;; 
Παρείχε εμπράγματες εξασφαλίσεις για τη ρύθμιση των θαλασσοδανείων της ;;; 
Ή μήπως προτίθεται να προσφέρει εμπράγματες εξασφαλίσεις στο μέλλον ;;; 
Και πόσα χρόνια επιμήκυνση θα μπορούσε άραγε να ζητήσει στις τράπεζες ;;; 
Μήπως 300-400 χρόνια ;;; 
Γιατί μόνο σε τόσα θα μπορούσαν να εξοφληθούν 160.000.000 ευρώ κόκκινα δάνεια με βάση τα σημερινά έσοδα του κόμματος από την τακτική χρηματοδότηση του προϋπολογισμού, που  σε κάθε περίπτωση δεν φτάνει ούτε για να πληρωθούν οι τρέχουσες δαπάνες της !!!
Κάνουν οι τράπεζες τέτοιες ρυθμίσεις - και δεν το ξέρουμε εμείς στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ - με εξόφληση σε 300-400 χρόνια και εξασφάλιση τα π@π@ρι@ σας, αφού εμπράγματες εξασφαλίσεις ή έστω προσωπικές εγγυήσεις ούτε δώσατε ποτέ, ούτε προτίθεστε να δώσετε στο μέλλον ;;;

Μετά τον Προβόπουλο, ο Σκορδάς ήταν ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από την Εξεταστική Επιτροπή.


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων τα δάνεια της εφημερίδας κατέληγαν σε προσωπικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών !!!



Τον φάκελο του λουκέτου στην ιστορική εφημερίδα «Απογευματινή» ανοίγει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ζητώντας από τη Δικαιοσύνη τη σχετική δικογραφία.

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στην εξεταστική της Βουλής, ο Πρόεδρος της εξεταστικής Σωκράτης Φάμελλος γνωστοποίησε στα μέλη της Επιτροπής ότι έχει φτάσει επιστολή με καταγγελίες των εργαζομένων της εφημερίδας «Απογευματινή» η οποία είναι σε απόλυτη σχέση με το αντικείμενο της εξεταστική.

ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ !!!


Τι είναι προς τιμήν της Τράπεζας Πειραιώς Δημήτρη Καμμένε ;;; 

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ !!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ;;;


ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
Θα υπάρχει ταξινόμηση των επιχειρήσεων ανάλογα με το ύψος των χρεών ενώ θα υπάρχει προστασία έως και 6 μήνες !!!




Ρύθμιση και διαγραφή επιχειρηματικών ληξιπρόθεσμων οφειλών με δύο ταχύτητες φέρνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός που θα λειτουργεί μέσα από ηλεκτρονική πλατφόρμα. Αυτή σχεδιάζεται από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και μέσα από «προκάτ» διαδικασίες και την online διαπραγμάτευση οφειλετών και πιστωτών θα αποφασίζονται οι δόσεις και οι διαγραφές, για τις βιώσιμες και μόνο εταιρείες.

Οι διαδικασίες θα είναι αυτοματοποιημένες για τις μικρές επιχειρήσεις, όπου θα απαιτείται μόνο μία συνάντηση υπό τον διαμεσολαβητή μεταξύ του οφειλέτη και των πιστωτών. Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα γίνονται μέχρι τρεις συναντήσεις ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία σε σχέδιο εξυγίανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η» μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τους επικεφαλής των Θεσμών δρομολογούνται τα εξής για τη λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού διευθέτησης των οφειλών μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και ελεύθερων επαγγελματιών:

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΓΟΡΑ: ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ ΤΟ 26,4% ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ τον Σεπτέμβριο του 2016, συνολικά το ποσοστό των κλειστών καταστημάτων επί του συνόλου διαμορφώνεται σε 28,1% !!!



Αύξηση, έστω και οριακή, παρουσιάζει το ποσοστό των κλειστών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας σε σύγκριση με το προηγούμενο εξάμηνο, ενώ σε άλλες περιοχές της Αττικής, με αγορές που κάποτε έσφυζαν από ζωή, όπως η Καλλιθέα, πάνω από τέσσερα στα δέκα καταστήματα παραμένουν με «κατεβασμένα τα ρολά». Τα πλέον πρόσφατα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ) δείχνουν ανακοπή της ελαφράς θετικής πορείας που είχε διαφανεί το προηγούμενο εξάμηνο και στασιμότητα –αν όχι επιδείνωση– στην αγορά. Στο τελευταίο συνηγορούν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο. Ο δείκτης κύκλου εργασιών υποχώρησε τον Αύγουστο του 2016 σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2015 κατά 3,1%, ενώ ο όγκος πωλήσεων υποχώρησε κατά 2,6%.
SSL Certificates