.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ !!!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
2 στους 3 κάνει 75% !!!
Τι σχέση έχει αυτό με το 10% που θα καταφέρει τελικά να προστατευθεί με το νέο Νόμο Κατσέλη ;;;



Με το νέο, αναθεωρημένο Νόμο Κατσέλη, η κυβέρνηση συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι, σήμερα, 2 στους 3 δανειολήπτες μπορούν να ενταχθούν και, έτσι, να προστατέψουν την 1η κατοικία τους από τους πλειστηριασμούς  !!!

Κατ' αρχήν, περισσότεροι από το 50% των δανειοληπτών, αφαιρουμένων ακόμη και των αυτοαπασχολουμένων χωρίς προσωπικό κλπ, δεν διαθέτει τις τυπικές προϋποθέσεις υπαγωγής, επειδή έχει την εμπορική ιδιότητα. Δεν γνωρίζουν στο ΥΠΑΝ ότι τα επιχειρηματικά δάνεια δεν μπορούν να ενταχθούν στο νόμο, ενώ αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των κόκκινων δανείων ;;;

Και το υπόλοιπο ποσοστό που θα μπορούσε θεωρητικά να ενταχθεί, πρέπει να πληροί, σωρρευτικά, τόσες πολλές προϋποθέσεις, που αυτομάτως στέλνουν εκτός υπαγωγής περισσότερους από τους μισούς.

ΡΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΟΠΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ EURONEWS ;;;

ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
Οι διαπλεκόμενοι και ταϊσμένοι από τις τράπεζες και τους δανειστές καναλάρχες, φρόντισαν το EURONEWS στην ελληνική γλώσσα να μην παίζει στις συχνότητες που βλέπουμε όλοι ελεύθερα στις τηλεοράσεις μας, όπως γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, για να κρατήσουν αυτοί την αποκλειστικότητα των προκάτ ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών που μας σερβίρουν επί 6 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου έτσι να συνεχίσουν να τσεπώνουν τα 300 περίπου εκατομμύρια της "μειωμένης" ετήσιας διαφημιστικής δαπάνης !!!  




Ποιος θα έβλεπε ποτέ τα δελτία ειδήσεων των συστημικών καναλιών, αν κάθε ώρα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο και στην ελληνική γλώσσα από το EURONEWS ;;;


ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΠΑ, ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Εκτεταμένες εξαιρέσεις προτείνεται να ενταχθούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων αλλά βιώσιμων επιχειρήσεων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού !!!


Οι εξαιρέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, αφορούν τις οφειλές προς το Δημόσιο από το ΦΠΑ, τις εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου. 

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, με στόχο έως την επόμενη εβδομάδα να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου, που θα κατατεθεί στη συνέχεια προς ψήφιση στη Βουλή. Εάν υιοθετηθεί το πλήθος των εξαιρέσεων που προτείνονται, ελλοχεύει ο κίνδυνος να αλλοιωθεί τελικώς η ουσία του νομοσχεδίου, που είναι η ενιαία ρύθμιση των οφειλών που έχει μια επιχείρηση είτε προς το Δημόσιο είτε και προς τον ιδιωτικό τομέα. Την άποψη φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστηρίζουν και οι θεσμοί που τάσσονται υπέρ του «κουρέματος» των χρεών και προς το Δημόσιο, με την προϋπόθεση ότι πρόκειται για ανείσπρακτα χρέη. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΖΑΜΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής των Τραπεζών στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!! ΛΥΝΕΤΑΙ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90% στον πρώτο βαθμό, στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html


Δείτε το βίντεο με όλη η αλήθεια για τους πλειστηριασμούς και για την ανύπαρκτη στην ουσία προστασία της 1ης κατοικίας :


ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ MOODY'S ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ !!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008
Αγωγή εναντίον του οίκου Moody’s, για τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας που έκανε πριν την κατάρρευση της αμερικανικής στεγαστικής αγοράς το 2008, ετοιμάζει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου !!!


Ο Moody’s ανέφερε ότι έλαβε επιστολή στα τέλη του περασμένου μήνα, με την οποία το υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε ότι ετοιμάζει αγωγή εναντίον του, καταλογίζοντας σε αυτόν παραβάσεις όσον αφορά στις αξιολογήσεις που έκανε σε τιτλοποιημένα στεγαστικά ομόλογα πριν από την κρίση του 2008.

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟ 2015 !!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Οι Έλληνες όμως δεν τους κάναμε τη χάρη και ψηφίσαμε δαγκωτό "ΟΧΙ" !!!



Το καταγγείλαμε από την πρώτη μέρα που έκλεισαν οι τράπεζες !!!



Και οι καταγγελίες μας έγιναν αμέσως ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, από το ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, στον τότε ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δεν τόλμησε ποτέ να την απαντήσει !!!

Διαβάστε στη συνέχεια την ερώτηση :

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Συμπληρωματικές οδηγίες για τη χορήγηση προσωρινής σύνταξης παρέχονται σε εγκύκλιο που υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος !!!


Συγκεκριμένα, οι μέχρι 31/12/1992 ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα, καταβάλλουν, από 1/7/2011 και μετά, για την κύρια ασφάλισή τους πρόσθετη εισφορά ύψους 2% επί του ποσού της 1ης ασφαλιστικής κατηγορίας των Π.Δ. 124/1993, Π.Δ. 125/1993 και Π.Δ. 126/1993, δηλαδή μηνιαίως εισφορά ύψους 13,87 ευρώ (693,35 ευρώ x 2%).

Δεδομένου ότι η ανωτέρω πρόσθετη εισφορά καταβάλλεται υπέρ του κλάδου κύριας ασφάλισης, θα συνυπολογίζεται με την κύρια εισφορά για τον υπολογισμό της προσωρινής σύνταξης. Ωστόσο, δεν θα συνυπολογίζεται στις περιπτώσεις ασφαλισμένων που έχουν εξαιρεθεί από την καταβολή της πρόσθετης εισφοράς, μέχρι 31/12/2016.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ: ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Όλη η αλήθεια για τους πλειστηριασμούς και για την ανύπαρκτη στην ουσία προστασία της 1ης κατοικίας !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ 2017 Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
Σχεδιάζεται «πιστωτικός λογαριασμός» από το υπουργείο Οικονομικών για όσους εκχωρήσουν ακίνητο στο Δημόσιο γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το φόρο κληρονομιάς και υπάρχει θετική διαφορά !!!
Την ώρα που πέφτουν βροχή οι αποποιήσεις κληρονομιάς στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας !!!




Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, οι ιδιοκτήτες ακινήτων (ίσως) μπορούν να προσδοκούν σε δύο καλές ειδήσεις τις επόμενες ημέρες.Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται να διατηρήσει στον πάγο και το 2017 τον φόρο υπεραξίας κατά τις μεταβιβάσεις ακινήτων, ενώ προωθεί τη δημιουργία «πιστωτικού λογαριασμού» στις εφορίες, σε όσους έχουν περίσσευμα φόρων μετά την εκχώρηση ακινήτων τους για εξόφληση φόρων κληρονομιάς.

Όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σχεδιάζεται άμεσα η έκδοση απόφασης με την οποία θα ενεργοποιείται διάταξη νόμου του 2014 για την εκχώρηση ακινήτων στο δημόσιο, προκειμένου οι οφειλέτες να «πατσίσουν» οφειλές από φόρους κληρονομιάς.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!


ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 30% ΣΕ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ
Σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων στα δάνεια προς πολύ μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες είναι 67,2%, στα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις 59,9% ενώ χαμηλότερο ποσοστό παρατηρείται στα δάνεια προς μεγάλες επιχειρήσεις που είναι στο 29,1% !!!


Σοκαριστικό είναι το ποσοστό της αξίας τους που βλέπουν οι ιδιοκτήτες των εμπορικών ακινήτων να χάνουν, την τελευταία 5ετία λόγω κυρίως των χαμηλών μισθωμάτων, ενώ υψηλό εξακολουθεί να παραμένει το ποσοστό των “κόκκινων” δανείων τους.

Το συγκλονιστικό ποσό των 4,5 δις ευρώ σε δάνεια του κλάδου των κατασκευών έχουν ρυθμίσει οι τράπεζες, εκ των οποίων ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό εμφανίζει εκ νέου πρόβλημα, ενώ τα κόκκινα δάνεια έχουν 8πλασιαστεί σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (5,7% το Μάρτιο του 2016) φθάνοντας το 45,1% (4,5 που ήταν το 2007). Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, την τελευταία 5ετία έχουν χάσει τουλάχιστον το 30% από την μείωση των μισθωμάτων με ταυτόχρονη μείωση της εμπορικής αξίας των ακινήτων, επίσης κατά 30%, ενώ ακόμα μεγαλύτερη είναι η μείωση στις τιμές των διαμερισμάτων καθώς στο διάστημα 2008 – 2016 έχουν υποχωρήσει κατά 41,4%.

ΑΘΩΟ ΕΚΡΙΝΕ 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ «ΑΘΩΩΣΕΩΝ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Θεαματική η αύξηση των αποφάσεων που δικαιώνουν τους προσφεύγοντες στο 2ο και στο 3ο τρίμηνο του 2016 δείχνουν τα επίσημα στοιχεία δράσης της υπηρεσίας που ανακοίνωσε η ίδια η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:




Τη σημαντική αύξηση του ποσοστού των ενδικοφανών προσφυγών των φορολογουμένων που γίνονται αποδεκτές από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ), με αποτέλεσμα οι φόροι και τα πρόστιμα που έχουν καταλογιστεί από τις φοροελεγκτικές υπηρεσίες να διαγράφονται ολοσχερώς ή να μειώνονται, αποτυπώνουν και τα επίσημα στοιχεία για τις επιδόσεις της ΔΕΔ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΡΑΝΗ !!!

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σοβαρές καταγγελίες που στρέφονται εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και της Διοίκησης της εταιρείας ΠΑΝΓΑΙΑ διατυπώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων σε ανακοίνωση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα !!!
Για το κτίριο Κεράνης, αν και κλειστό, το Ελληνικό Δημόσιο πληρώνει ενοίκιο 221.000 ευρώ το μήνα:
Εδώ τι εστί ΠΑΝΓΑΙΑ:


Οι εφοριακοί εστιάζουν στην υπόθεση του κτηρίου του Κεράνη, καταγγέλλουν το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο Χρήστος Πρωτόπαπας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος της ΠΑΝΓΑΙΑ, ενώ διατυπώνουν και κατηγορίες για τη σύνθεση του Συμβουλίου Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Εσόδων.

Η ανακοίνωση των εφοριακών έχει ως εξής:

ΣΟΚ !!! 45ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ !!!

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
Η αυτοκτονία όμως δεν είναι λύση. Ενωθείτε μαζί μας και διεκδικείστε πρωτίστως την αξιοπρέπεια σας !!!


Σοκ προκαλεί η είδηση για την αυτοκτονία ενός 45χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Αγυιάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του.

Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν ηλεκτρονικός στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Καρπασίας.


ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ : ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟΣ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ή Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ;;;


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ ΜΑΜΟΥΘ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ !!!

ΟΜΩΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Στο μισό εκατομμύριο η μέση βεβαίωση φόρου εμβασμάτων εξωτερικού ενώ στο 1,3 εκατ. ανά υπόθεση για τη λίστα Λαγκάρντ με μόλις 177 ολοκληρωμένες υποθέσεις !!!




Ασύλληπτα ποσά βεβαιώνει ο ελεγκτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών κατά τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων κυρίως σε φορολογούμενους μεγάλου πλούτου αλλά και στη βάση των διαφόρων «λιστών» πιθανών φοροφυγάδων. Τα ποσά τα οποία τελικά καταλήγουν στο ταμείο βέβαια είναι άλλου... παπά ευαγγέλιο.

Τα στοιχεία τα οποία έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης πιστοποιούν μέση βεβαίωση τεράστιων ποσών φόρων ανά υπόθεση, που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ για κάθε μία από τις 623 υποθέσεις εμβασμάτων στο εξωτερικό, για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και προσεγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε μία από τις 177 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ για τις οποίες επίσης ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή περίπου 48.000.000 ευρώ και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με βάση τις αποκλίσεις μεταξύ καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων την περίοδο 2006-2008, ασκήθηκε στον Δημήτρη Κοντομηνά !!!


Η υπόθεση αφορά σε έλεγχο στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών που διεξάγουν οι οικονομικοί εισαγγελείς συνδυάζοντας στοιχεία από τις ενοποιημένες λίστες φοροδιαφυγής.

Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκαν και οι αποκλίσεις που αφορούν στον πρόεδρο του ALPHA, ο οποίος ενώπιον των εισαγγελέων αρνήθηκε τη διάπραξη οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης. Ο επιχειρηματίας είχε προσφύγει και στην Διεύθυνση Επίλυση Διαφορών (Δ.Ε.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να προσβάλλει τις πράξεις που εκδόθηκαν σε βάρος του από την Φορολογική Διοίκηση, ωστόσο ο επανέλεγχος δεν τον δικαίωσε.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΟΕΚ !!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τροπολογία στο νομοσχέδιο για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία κατατέθηκε στη Βουλή, που φέρνει μέτρα ελάφρυνσης δανειοληπτών του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ !!!


Με την προς ψήφιση τροπολογία, θεσπίζονται νέες διατάξεις που αφορούν σε μέτρα ελάφρυνσης δανειοληπτών από το στεγαστικό κεφάλαιο του τέως ΟΕΚ, που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ ως άνεργοι, κατά τα ειδικώς οριζόμενα και καθορίζονται οι προϋποθέσεις για:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33 ΔΙΣ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΦΟΡΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΕ
Στο ιλιγγιώδες ποσό των 33,6 δισ. ευρώ ανέρχεται το σύνολο των οφειλών από ασφαλιστικές εισφορές σε όλα τα ταμεία της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας !!!


Όπως προκύπτει από τον αναλυτικό πίνακα των στοιχείων ανά ταμείο, που δημοσιεύει αποκλειστικά η «Ναυτεμπορική», σχεδόν το 90% των οφειλών, δηλαδή τα 30 δισ. ευρώ, αφορά τα δύο μεγαλύτερα ταμεία της χώρας, το ΙΚΑ (19,5 δισ. ευρώ) και τον ΟΑΕΕ (10,5 δισ. ευρώ).

Ακολουθούν ο ΟΓΑ με 1,4 δισ. ευρώ οφειλών, το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης με άλλα 836 εκατ. ευρώ και το ΤΣΜΕΔΕ με 800 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι από το σύνολο αυτών των οφειλών μόνο τα μισά, δηλαδή τα 16,3 δισ. ευρώ, έχουν μεταφερθεί προς είσπραξη από τα ασφαλιστικά ταμεία στη δικαιοδοσία του ΚΕΑΟ.

Η ΜΑΝΤΟΝΑ, Η ΧΙΛΑΡΙ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ & ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ Π@ΥΤ$@$ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Ο TRUMP ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ
Πόσο πιο χαμηλά θα μπορούσε να πέσει το επίπεδο στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ;;;



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Ένθερμη υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον είναι η ντίβα της ποπ Μαντόνα, που δεν δίστασε να τάξει «δωράκι» σeξoυαλικού περιεχομένου στους ψηφοφόρους σε περίπτωση που επέλεγαν την υποψήφια του Δημοκρατικού κόμματος.

Η Μαντόνα από τη σκηνή του Madison Square Garden υποσχέθηκε ότι όποιος ψηφίσει την Χίλαρι θα του κάνει στοματικό έρωτα.

40 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Παρά ταύτα οι δανειστές επιμένουν σε αυτή τη πολιτική.Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Διαχρονική και … διακομματική αποδεικνύεται η εμμονή στην φορολογική επιβάρυνση ειδικά τα χρόνια των μνημονίων και μάλιστα με έμφαση στην αύξηση των - άδικών - έμμεσων φόρων με το κόστος να φτάνει από το 2010 τα 40 δισ. ευρώ αν συνυπολογίσει κανείς τα 5 δις ευρώ που θεσμοθετήθηκαν και εφαρμόζονται σταδιακά από πέρσι ως το 2017.

Κατά την χθεσινή συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού τόσο ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης παραδέχθηκαν ότι η φορολογική επιβάρυνση για τον επόμενο χρόνο είναι πολύ υψηλή και θα έχει υφεσιακό αποτέλεσμα.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ: 6 ΣΤΙΣ 10 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ !!!

ΑΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Με μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση το 61,1% των νέων θέσεων εργασίας !!!




ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ & ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ...ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με βάση τη νέα πρόταση «ανύπαρκτος» θα είναι ο ακατάσχετος λογαριασμός των επιχειρήσεων, αφού ακατάσχετο θα παραμένει μόνο το 25%-50% του υπολοίπου που θα έχει απομείνει στον ειδικό αυτό λογαριασμό μετά από αυτόματες πληρωμές(με πάγια τραπεζική εντολή) των υποχρεώσεων προς Ταμεία, εφορία, τράπεζες, λογαριασμούς ΔΕΚΟ, προμηθευτές κλπ. και ενώ εκεί θα βρίσκονται δεσμευμένα όλα τα έσοδα της επιχείρησης από ηλεκτρονικές πληρωμές(κάρτες, εμβάσματα, επιταγές κλπ) !!!
Ουσιαστικά η επιχείρηση θα μένει με μηδαμινή ρευστότητα !!!




Εναλλακτικά σενάρια προκειμένου να μη ναυαγήσει η πρωθυπουργική εξαγγελία για την θεσμοθέτηση ενός «ακατάσχετου» επαγγελματικού λογαριασμού, που θα προστατεύεται από τα νύχια της εφορίας, των ασφαλιστικών ταμείων, των τραπεζών και των προμηθευτών, επεξεργάζονται στο οικονομικό επιτελείο.

Παρότι επισήμως οι νέες διατάξεις για το πλαστικό χρήμα -στις οποίες περιλαμβάνονται και κίνητρα για τις επιχειρήσεις προκειμένου να δεχτούν να μην πληρώνονται με μετρητά- έχουν ήδη σταλεί στο γραφείο του πρωθυπουργού, στο υπουργείο Οικονομικών έχουν φτάσει και μηνύματα πως οι δανειστές αντιδρούν σε «οριζόντια» μέτρα αμνήστευσης των οφειλετών.

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ή ΑΜΕΛΛΗΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;;;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟ
Πρέπει να κρίνουμε αν ο διοικητής της ΤτΕ, κος Γιάννης Στουρνάρας, πρέπει να κληθεί εκ νέου στην Εξεταστική Επιτροπή, για να καταθέσει μόνος ή κατ’ αντιπαράσταση με τους κκ Γεώργιο Προβόπουλο, πρώην διοικητή ΤτΕ και Γιάνη Βαρουφάκη, πρώην ΥΠΟΙΚ ή αν αυτός πρέπει να παραπεμφθεί αμελλητί στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας, επισημαίνει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!



Ολόκληρη η επιστολή :                                                           

Αθήνα, 19/10/2016
 Κύριο Σωκράτη Φάμελλο
Πρόεδρο εξεταστικής επιτροπής
Για την διερεύνησης δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της από 26/09/2016 επιστολής μου και των όσων ζητούσα με αυτή, δια της παρούσης βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας αναφέρω ότι, δυστυχώς, παρά κάθε φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλετε, η Εξεταστική Επιτροπή την οποία προεδρεύετε δεν έχει ακόμη εκπληρώσει την αποστολή της ως προς την πλήρη,  αντικειμενική, εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα, ώστε να μην αφήσει σκιές ως προς τη λειτουργία της, επειδή, μέχρι και σήμερα, τρεις ολόκληρες εβδομάδες μετά την από 26/09/2016 επιστολή μου, η Τράπεζα της Ελλάδος και οι τέσσερεις συστημικές τράπεζες, εντελώς προκλητικά, δεν έχουν ακόμη αποστείλει, ως όφειλαν, στην Εξεταστική Επιτροπή, τα εξής :

ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ 75.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 !!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΓΔΕ
Ως το τέλος του έτους, δηλαδή μέσα σε περίπου δυόμιση μήνες, θα πρέπει να έχουν επιβληθεί μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης- δηλαδή κατασχέσεις και πλειστηριασμοί- σε τουλάχιστον 75.000 οφειλέτες ακόμα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές ήτοι να βγει στη σέντρα το 55% των οφειλετών επί των οποίων μπορούν να ληφθούν μέτρα αναγκαστικής είσπραξης !!!


Από αυτό το μήνα αναφέρει το iefimerida, με βάση το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ως το πρώτο εξάμηνο του 2017, επίκειται καταιγισμός εγκυκλίων, με τις οποίες θα ενεργοποιούνται όλα τα «εργαλεία» είσπραξης, ανεξαρτήτως ύψους οφειλής. Ειδικότερα:

ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ
Σημαντικές αλλαγές φέρνει ο νέος πτωχευτικός κώδικας που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση χθες !!!




Τρεις μεγάλες αλλαγές φέρνει ο νέος πτωχευτικός κώδικας που έδωσε χθες σε δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος, και έχει ως στόχο την ταχεία εξυγίανση βιώσιμων επιχειρήσεων και την επανεκκίνηση της οικονομίας:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Γράφει ο Δημήτρης Αλβανός

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ
Κάρτα της EUROBANK του 2005 με καταγγελία του 2011 !!!



Οι υπάλληλοι της τράπεζας υπολογίζουν το ποσό σε 5.000, ενώ η σύμβαση δεν έχει υπογραφές και δικαστικά θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων για 1.000 λόγους.
Μας πρότειναν 900 ευρώ σε 2 χρόνια από 40 ευρώ το μήνα με 4.5% επιτόκιο.
Ο κάτοχος πρότεινε το ίδιο ποσό εφάπαξ και η τράπεζα αρνείται !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Αντισυνταγματική η εξίσωση των δικαστικών λειτουργών ως προς την ηλικία της συνταξιοδότησής τους !!! 





Εκούσια ισοπεδοποίηση ή νέα αστοχία ελλείψει ΒΑΣΙΚΩΝ γνώσεων Ευρωπαικού Δικαίου ;;; 


Οι Δικαστικοί Λειτουργοί που μπήκαν στο Σώμα από 01.11.2011 και μετά, θα συνταξιοδοτηθούν ΟΛΟΙ στα 67, κατ' ευθεία παράβαση του σκληρού πυρήνα του άρθρου 88, παρ.5 του Συντάγματος, που ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ τους Δικαστές σε ΔΥΟ (2) τάξεις.


Και ναι μεν, οι σχετικές διατάξεις του ν. 4336/2015, ΕΙΝΑΙ Συνταγματικές στο μέτρο που ΑΥΞΑΝΟΥΝ τα συντάξιμα χρόνια της 1ης κατηγορίας αυτών από 65 σε 67, είναι όμως Αντισυνταγματικές στο μέτρο που ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ τους Δικαστές, καταργώντας την ΔΙΑΚΡΙΣΗ που επιβάλλει ο σκληρός πυρήνας του Συντάγματος στο άρθρο 88, παρ.5.

Προκειμένου δε να διατηρηθεί η ΟΥΣΙΑ της Συνταγματικής διάταξης της παραγράφου 5 του άρθρου 88, ήτοι της Διάκρισης των Δικαστικών Λειτουργών σε δύο κατηγορίες, πρέπει να τροποποιηθεί σχετικώς ο Ν.4336/2015, με ισανάλογη αύξηση των ορίων των Ανωτάτων Δικαστικών Λειτουργών στα 69 έτη.


Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΑ FUNDS !!! 50 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !!!

ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ποιες ευκαιρίες βλέπουν τα funds στον εξωδικαστικό συμβιβασμό !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Λύση σε "κόκκινα" δάνεια, ύψους 50 δισ. ευρώ, βλέπουν οι ξένοι επενδυτές μέσω του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, "ποντάροντας" στην έναρξη και την επιτυχή εφαρμογή του όσο "ποντάρουν" και στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Έχοντας την εμπειρία από το πώς λειτούργησε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός επιλύοντας το πρόβλημα των "κόκκινων" δανείων ακόμα και στα... καλύτερα σπίτια της Ευρώπης όπως π.χ. στις σκανδιναβικές χώρες, οι ξένοι βλέπουν ότι η νομοθέτηση του μηχανισμού στην Ελλάδα θα αποτελέσει τον καταλύτη για να ξεμπλοκάρουν πράγματα που δεν έχουν λειτουργήσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για κινήσεις που θα βάλουν ξανά σε τροχιά τα γρανάζια της ελληνικής Οικονομίας, αίροντας βαρίδια από τις επιχειρήσεις και το τραπεζικό σύστημα, απελευθερώνοντας πόρους για νέες χρηματοδοτήσεις και προσελκύοντας επενδυτικά κεφάλαια.



ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ !!!

ΕΝΩ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ
Σημαντική μείωση καταδεικνύουν τα στοιχεία των ελέγχων για λαθρεμπόριο σε καπνικά και καύσιμα !!!


Το γεγονός ότι διευρύνθηκαν οι αποστάσεις μεταξύ των φόρων σε πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης θα έπρεπε να κινητοποιήσει τον ελεγκτικό μηχανισμό του υπουργείου Οικονομικών με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου και τον περιορισμό του λαθρεμπορίου.

Ωστόσο, τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών είναι αποκαλυπτικά και καταδεικνύουν ότι από το 2014 μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2016 οι έλεγχοι έχουν σχεδόν σταματήσει, ενώ την ίδια στιγμή και συγκεκριμένα από τις 15 Οκτωβρίου (αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης) οι καταναλωτές αναγκάζονται να πληρώσουν ακριβότερα το πετρέλαιο και από την 1η Ιανουαρίου 2017 θα πληρώνουν ακριβότερα και το πετρέλαιο κίνησης.

ΗΠΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 38.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ !!!

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 14 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Η Deutsche Bank συμφώνησε να καταβάλει 38 εκατ. δολάρια για τη διευθέτηση δικαστικής διαφοράς με τις ΗΠΑ με βάση την οποία η τράπεζα κατηγορείται ότι συνωμότησε με άλλες για τη χειραγώγηση των τιμών του ασημιού σε βάρος των επενδυτών, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν χθες !!!


Όπως αναφέρει το Reuters, o διακανονισμός, που αποκαλύφθηκε στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, εντάσσεται στο πλαίσιο μίας εκ των πολλών αγωγών στις οποίες επενδυτές κατηγορούν την τράπεζα για συνωμοσία προκειμένου να χειραγωγήσει τα επιτόκια και τις τιμές στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις αγορές εμπορευμάτων.

ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ 19/10/2016
Την συνέχιση της αποχής τους σε πανελλαδικό επίπεδο από τους πλειστηριασμούς που αναμένεται να διεξαχθούν την Τετάρτη 19/10, αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι, μόνο όμως για τις περιπτώσεις που αφορούν στην πρώτη κατοικία !!!



Οπως αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας, θα παρέχονται άδειες για την διεξαγωγή όσων πλειστηριασμών δεν αφορούν την πρώτη κατοικία.

EUROSTAT: ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟ 22,2% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Μόνο Βουλγαρία και Ρουμανία σε χειρότερη θέση από την Ελλάδα !!!




Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015 στην Ευρώπη την ίδια στιγμή το ποσοστό των ατόμων που ζουν σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ανέρχονται σε 1 στους 4.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, το 2015 βρισκόταν αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 35,7% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008. Στην ΕΕ, το αντίστοιχο ποσοστό επανήλθε το 2015 στα επίπεδα του 2008, δηλαδή στο 23,7% (118,8 εκατ. άνθρωποι). 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ: ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Σύμφωνα με την Καθημερινή κατά την διάρκεια ημερίδας του ΟΑΕΕ στην Φλώρινα, σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από 1/1/2017 με τις επερχόμενες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να είπε: «Εάν το θεωρούν πατριωτικό ας πάνε στη Βουλγαρία...» !!!
Μήπως τελικά εσύ είσαι για τη Βουλγαρία κύριε Διοικητά ;;;




Απίστευτη δήλωση του Διοικητή του ΟΑΕΕ: Πηγαίνετε στη Βουλγαρία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κ. Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία.

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ !!!


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ !!! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ !!!


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ & ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Μπορεί να θεωρείται ακόμη κατάλληλος και να παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ATTICA BANK ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, τώρα που θα είναι κατηγορούμενος για τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ σε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ;;;

Τίμησαν τον θεσμό της δικαιοσύνης οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ !!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΔΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ & ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Τα πρακτικά της κατάθεσης Στουρνάρα για τα δάνεια κομμάτων ζητεί ο οικονομικός Εισαγγελέας !!!



Στόχος είναι να διερευνήσει αν με βάση όσα είπε ο κεντρικός τραπεζίτης, υπάρχει δυνατότητα ανάσυρσης της υπόθεσης από το αρχείο -και πιθανόν άσκησης δίωξης- για τα δάνεια άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπου 50 τραπεζικά στελέχη και τουλάχιστον 10 πολιτικά πρόσωπα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΜΠΛΟΚΟ ΓΓΔΕ ΣΕ 13.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Πρόκειται κυρίως για επιχειρήσεις που έχουν έδρα τη Βουλγαρία, την Κύπρο και την Μάλτα, αλλά το εισόδημά τους παράγεται από δραστηριότητες εντός Ελλάδος !!!


Στοιχεία για 13.000 επιχειρήσεις με φορολογική έδρα σε γειτονικές χώρες οι οποίες όμως διοικούνται από την Ελλάδα έχει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Μιλώντας στην «Real» ο επικεφαλής της ΓΓΔΕ Γιώργος Πιτσιλής απεκάλυψε την πρόθεση της φορολογικής διοίκησης να προχωρήσει στον φορολογικό έλεγχο 13.000 ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν μεταφέρει τη δραστηριότητα τους σε γειτονικές χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές.

ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ !!! 6 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 9ΜΗΝΟ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΛΟΥΚΕΤΑ
Στα 640 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2016 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 144 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα !!!




Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2016 οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε αξία στα 594 εκατ. ευρώ, έναντι 108 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2015.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΕΩΣ 70%
Σε μερική άρση της κατάσχεσης λογαριασμών μέχρι και 70% του ποσού για ληξιπρόθεσμες οφειλές υπό προϋποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν οι φορολογούμενοι με αίτημά τους στην εφορία !!!



Με βάση το ισχύον καθεστώς η κατάσχεση μπορεί να περιοριστεί σε μικρότερο ποσό ή ποσοστό έπειτα από αίτηση του οφειλέτη στον προϊστάμενο της εφορίας, ο οποίος πρέπει να εξετάζει το αίτημα με κριτήρια αντικειμενικά, όπως πραγματική οικονομική αδυναμία, λόγοι υγείας, ύψος οφειλής, παλαιότητα και είδος αυτής και εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

EUROBANK : Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΠΟΤΕ !!!

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 16,60+0,60+2,50=19,70% !!!
Στο χωριό μου το λένε ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. Κυβέρνηση και ΤτΕ όμως το βάφτισαν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY: ΕΚΟΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ...ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ: ΑΝΕΡΓΟΣ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ !!!


SSL Certificates