.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ Η ALPHA BANK !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΟΛ
Άμεσα απαιτητά κάνει η Alpha Bank δάνειο 4.500.000 ευρώ που είχε πάρει ο ΔΟΛ και ένα ακόμη δάνειο 2.500.000 ευρώ το οποίο είχε πάρει η εταιρεία BRIONTE !!!




Σοβαρές οικονομικές εξελίξεις που σχετίζονται με το μέλλον του ΔΟΛ είχαμε πριν από μερικές ώρες, αφού η ALPHABANK έκανε άμεσα απαιτητά δύο δάνεια τα οποία σχετίζονται με τον μεγαλομέτοχο του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη.

Πρόκειται για ένα δάνειο 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε πάρει από την ALPHABANK ο ΔΟΛ με υποθήκη τα κτίρια της Χρήστου Λαδά 3, και για ένα ακόμη δάνειο 2,5 εκατομμυρίων το οποίο είχε πάρει η εταιρεία BRIONTE.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
Όλοι οι νέοι φόροι-χαράτσια που έχουν ψηφιστεί και έρχονται !!!




Αναλυτικό οδηγό με τις επιβαρύνσεις που πλήττουν εκατομμύρια Ελληνες από φέτος αλλά και αυτές που έρχονται, δημιουργησε το taxheaven.

Έπειτα από τις αυξήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο έτος που διανύουμε, ενδεικτικά:

Η ΕΦΟΡΙΑ ONLINE ΜΕ 84 ΧΩΡΕΣ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2017 Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, εισοδήματα κ.α. Ελλήνων στο εξωτερικό μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας αφού θα έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά μέσω του Συστήματος Αυτόματης Ανταλλαγής Πληροφοριών που θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του ΟΟΣΑ !!! 




Το νέο «υπερόπλο» που θα έχει στα χέρια της η Εφορία είναι το Σύστημα Αυτόματης Ανταλλαγής Πληροφοριών, μια παγκόσμια πλατφόρμα όπου θα ανταλλάσσονται πληροφορίες, από τη χώρα προέλευσης των εισοδημάτων ή περιουσιακών στοιχείων στη χώρα της φορολογικής κατοικίας.

Το σύστημα που ενεργοποιείται σταδιακά τη διετία 2017-2018 ρίχνει τα σύνορα του τραπεζικού απορρήτου σε πρώτη φάση σε 84 χώρες, οι οποίες έχουν υπογράψει τη συμφωνία στο πλαίσιο του ΟΟΣΑ, καταρρίπτοντας ακόμα και το άβατο των ελβετικών τραπεζών.

Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!! ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 15ΕΤΙΑΣ !!!


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


























ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ NON PAPER ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ;;;

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗΝ 01/01/2015
Το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και η ΝΔ του ΣΑΜΑΡΑ, παρέλαβαν κόκκινα δάνεια 4% το 2009 και τα έστειλαν στο 40% με τις πολιτικές των μνημονίων που εφάρμοσαν !!!
Το ομολόγησε ο δικός τους άνθρωπος, ο Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής !!!

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Ο ΟΑΕΕ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!

ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 50% Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Νέο αίτημα για χρηματοδότηση !!!

























Ενα βήμα πριν το κράχ είναι ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, καθώς η υποβολή νέου διπλού αιτήματος για ενίσχυση 350 εκατ. ευρώ από τον ΑΚΑΓΕ αποδεικνύει την οικονομική ασφυξία στην οποία βρίσκεται.

Για να καλύψει τις ανάγκες του σε ρευστότητα μέχρι το τέλος του 2016, το Δ.Σ. του δεύτερου μεγαλύτερου ταμείου της χώρας ζήτησε με δύο επιστολές του προς τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο ζητά συνολικά 350 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !!!

ΝΕΑ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο(από το 2011) τρίτεκνο που πουλούσε κουλούρια και ντόνατς για να ζήσει την οικογένεια του !!!


























Την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αρχές σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του, όμως τώρα καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε άδεια.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ...TAXIS ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ !!!

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
«Μπλόκο» στο μαύρο χρήμα και στην παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, στην κερδοσκοπία των μεσαζόντων και την ψαλίδα τιμών παραγωγού και καταναλωτή, επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζουν τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών !!!
























Το «Εθνος» παρουσιάζει τους πέντε βασικούς άξονες για τη δημιουργία του αγροτικού «taxis» με στόχο την πάταξη της μαύρης διακίνησης αγροτικών προϊόντων και της φοροδιαφυγής, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής παραγωγής διακινείται χωρίς παραστατικά, αλλά και την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας και της μεγάλης ψαλίδας που παρατηρείται ανάμεσα στις τιμές παραγωγού και τις τιμές που πληρώνει ο καταναλωτής στις λαϊκές αγορές και στα σούπερ μάρκετ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!!

ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Όταν η Γερμανική Πρεσβεία διαμαρτύρονταν στο ΥΠΕΞ ότι κάποιοι λιμοκοντόροι δεν πλήρωσαν Γερμανίδες πόρvες !!!




Οι «Λιμοκοντόροι» και τα κατορθώματά τους

Στα χρόνια εκείνα, υπήρχε στην Αθήνα ένας ιδιόρρυθμος τύπος νέων, οι «Λιμοκοντόροι». Οι νεαροί αυτοί ανήκαν σε καλές Αθηναϊκές οικογένειες. Οι γονείς τους όμως δεν τους έδιναν χαρτζιλίκι, παρά μόνον μια δεκάρα την ημέρα, από φόβο μήπως μπερμπαντέψουν… 
Αυτό βέβαια δεν τους εμπόδιζε να σκαρφίζονται χίλιες-δυο «ματσαραγκιές» για να κάνουν τις «ασχημίες» τους. 

Πάρτε γεύση :


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ HEDGE FUNDS ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ FUND ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ COMMERZBANK
Την ώρα που η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η Commerzbank προχωράει σε 9.600 απολύσεις και τη διακοπή(για πρώτη φορά) διανομής μερισμάτων της, τo βρετανικό hedge fund, Marshall Wace αποκαλύπτει ότι έχει στοιχηματίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ εναντίον της !!!






























Όπως αναφέρουν οι γερμανικές αρχές, το hedge fund είχε short θέση στο 0,63% των μετοχών της γερμανικής τράπεζας, γεγονός που ισοδυναμεί με περίπου 9 εκατομμύρια μετοχές ενώ το ίδιο hedge fund έχει επίσης short θέση στο 0,88% των μετοχών της Deutsche Bank.

ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η προσέλευση στα τμήμα Μητρώου των εφοριών καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι προχωρούν σε υποβολή δήλωσης διακοπής εργασιών !!!























Κλείνουν με άλλα λόγια το λεγόμενο μπλοκάκι προκειμένου να γλιτώσουν την επερχόμενη φορολογική και ασφαλιστική καταιγίδα που θα χτυπήσει το εισόδημα που παράγεται μέσω της έκδοσης τιμολογίων παροχής υπηρεσιών. Αυτή η πρακτική ουσιαστικά θα οδηγήσει σε μείωση των φορολογικών εσόδων καθώς πολλοί φορολογούμενοι επέλεγαν να κρατούν το μπλοκάκι ανοικτό, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν είχαν κάποιο εισόδημα αφού αναζητούσαν κύρια ή πρόσθετη εργασία.

50 ΕΥΡΩ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ !!!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Στα 50 ευρώ ορίζεται η ελάχιστη δόση που θα παρακρατηθεί από τους περίπου 240.000 συνταξιούχους στο πλαίσιο της αναδρομικής περικοπής των επικουρικών, σύμφωνα με διάταξη στο νομοσχέδιο για την κοινωνική οικονομία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή !!!















Η διάταξη αφορά όλους τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα που υπέστησαν ή θα υποστούν αναδρομική περικοπή, ήτοι και τους συνταξιούχους που θα δουν τις κύριες συντάξεις τους να μειώνονται λόγω του νέου χαμηλότερου πλαφόν, καθώς και τους πρώην τραπεζοϋπαλλήλους που λαμβάνουν προσυνταξιοδοτική παροχή.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΩΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Η επίσχεση εργασίας που θα «καλύπτεται» ασφαλιστικά (για παροχές και σύνταξη) θα έχει πλέον διάρκεια πέντε μηνών και όχι ένα μήνα, όπως ίσχυε μέχρι τις 3 Οκτωβρίου !!!


























Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τ. Πετρόπουλος, δηλώνοντας ότι από αυτή την ημερομηνία έκανε δεκτή σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους.

ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ !!!

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
Επειδή οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαιες και νόμιμες, κάναμε σπαθί μας το σπαθί της Δικαιοσύνης !!!



Έτσι μπαίνει τέλος στους Πλειστηριασμούς :
  • Ομαδική Αγωγή για το Kούρεμα των Δανείων και των Καρτών μας 
  • Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών 
  • Αγωγή Αποζημίωσης στις Εισπρακτικές Εταιρείες 
  • Ανακοπή & Ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής 
  • Αγωγή Αποζημίωσης στην Τράπεζα για την παράνομη & καταδολιευτική έκδοση της Διαταγής Πληρωμής
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ & 14 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙΝ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΥ
Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και ακόμα 14 στελεχών της τράπεζας Marfin ( μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων) ασκήθηκε απο την εισαγγελία Διαφθοράς σχετικά με δάνειο περίπου 200 εκατομμυρίων το οποίο δόθηκε - κατά τη δίωξη- χωρίς εξασφαλίσεις στην επενδυτική εταιρία "IRF" συμφερόντων της εφοπλίστριας Αγγελικής Φράγκου !!!























Η δίωξη ασκήθηκε μετά από έρευνα που διενεργήθηκε με εντολή της εισαγγελέα διαφθοράς Ελένης Ράικου, από τους εισαγγελείς, Αντώνη Ελευθεριάνο και Γιάννη Δραγάτση και αφορά δάνειο που άρχισε να χορηγείται (75 εκατομμύρια) το 2006 και με τις αναχρηματοδοτήσεις έφτασε τα 200 εκατομμύρια.

Ο ΦΠΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΜΥ
Στις μελέτες βιωσιμότητας των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, θα αφήνεται εν λευκώ το ύψος της διαγραφής χρεών προς το Δημόσιο, στο πλαίσιο της διευθέτησης των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων !!!























Το "κούρεμα" των οφειλών προς το Δημόσιο αποτελεί ένα από τα μείζονα θέματα που πρόκειται να προβλέπει ο νόμος για τη διευθέτηση των "κόκκινων" επιχειρηματικών δανείων, ο οποίος θα εισάγει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και πρόκειται να οριστικοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, ο νόμος δεν θα καθορίζει τα όρια για τις διαγραφές των οφειλών προς το Δημόσιο, αφήνοντας πλήρως τον καθορισμό τους στις μελέτες βιωσιμότητας, με τις οποίες θα εκκινεί και η διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Αν π.χ. οι τελευταίες προκρίνουν ότι οι οφειλές της επιχείρησης προς το Δημόσιο, θα πρέπει να "κουρευτούν" κατά 50%, η μόνη "παρέμβαση" του νόμου (και μάλιστα μέσω ερμηνευτικής εγκυκλίου ή εφαρμοστικών διατάξεων που θα ακολουθήσουν την ψήφιση του νόμου και θα πρέπει να αναμένονται τον Νοέμβριο), θα είναι προκειμένου να ορίσει την ιεράρχηση των διαγραφών.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ DEUTSCHE BANK !!! ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ SUDDEUTSCHE ZEITUNG
Η γερμανική χρηματοπιστωτική εποπτική αρχή (Βafin) έχει χαριστεί πολλάκις στην Deutsche Bank αφού έχει σταματήσει πολλούς ελέγχους χωρίς συνέπειες για την γερμανική τράπεζα !!!
























H Deutsche Bank τη γλίτωσε φτηνά από τον έλεγχο της γερμανικής χρηματοπιστωτικής εποπτικής αρχής (Βafin). Φαίνεται ότι η γερμανική εποπτική αρχή υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική με την μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, καθώς ο έλεγχος για ξέπλυμα χρήματος ο οποίος βρισκόταν σε εξέλιξη, διακόπηκε σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung. 

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΓΩΓΗ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ & ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Κάθε τραπεζική συναλλαγή έχει ένα τίμημα. 

Είτε πρόκειται για ένα απλό έμβασμα, είτε με τη χρήση πιστωτικών καρτών, είτε με τη χορήγηση δανείου, κάθε καταναλωτής επιβαρύνεται με μία σειρά από χρεώσεις, που έχουν κριθεί παράνομες και καταχρηστικές στα δικαστήρια. 
Ωστόσο, αρκετά χρόνια μετά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, οι τράπεζες συνεχίζουν να παρανομούν και να τις επιβάλλουν !!!

Πηγή: ThePressProject

Η διαμάχη πολιτών – τραπεζών για παράνομες υπερχρεώσεις και καταχρηστικούς όρους ξεκινάει στις αρχές του αιώνα, όταν πρώτα το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έπειτα το Εφετείο Αθηνών και τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθ. 1219/2001 απόφαση του, δικαίωσαν την συλλογική αγωγή που είχε καταθέσει η Ένωση Καταναλωτών – Η Ποιότητα της Ζωής κατά μίας σειράς γενικών όρων και υπερβολικών επιβαρύνσεων που επέβαλλε η Citibank.

Υπέρ της Citibank είχε παρέμβει και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Οι δικαστικές συγκρούσεις συνεχίστηκαν και τα επόμενα χρόνια.

Το 2003 το Εφετείο Αθηνών και το 2005 ο Άρειος Πάγο ςαποφάνθηκαν υπέρ των δανειοληπτών που είχαν προσφύγει συλλογικά κατά της Εμπορικής Τράπεζας διαπιστώνοντας 15 παράνομους όρους που οδηγούν σε αυθαίρετες χρεώσεις, αδιαφάνεια και υπονόμευση των δικαιωμάτων τους. 

Η απόφαση του Εφετείου μάλιστα αναφέρει ότι ισχύει «έναντι πάντων και αν δεν ήταν διάδικοι και, επομένως, όσα αυτή καθορίζει ισχύουν και για τις άλλες τράπεζες», ήταν άμεσα εκτελεστέα και ορίζει και χρηματική αποζημίωση του δανειολήπτη για κάθε παραβίαση της.

Τέλος, με δύο αποφάσεις του το 2007, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και το 2010 ο Άρειος Πάγος έκριναν παράνομους 14 όρους που προβλέπουν την επιβολή προμηθειών ή εξόδων για τραπεζικές εργασίες. Πρόκειται για χρεώσεις που επιβαρύνουν αδικαιολόγητα τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές των πολιτών, μεταξύ των οποίων και η πιο… διαδεδομένη, αυτή της επιβολής προμήθειας για κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου. Λόγω των ομαδικών αγωγών που έχουν βασιστεί σε αυτές τις αποφάσεις οι τράπεζες έχουν υποχρεωθεί να καταβάλουν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.
Oι τράπεζες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να χρησιμοποιούν τέτοιες αδιαφανείς και παράνομες μεθόδους, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη

Το 2008 η Πολιτεία αποφάσισε να εναρμονιστεί με τις δικαστικές αυτές αποφάσεις. Με δύο Υπουργικές Αποφάσεις, πρώτα το 2008 κι έπειτα το 2011 που τροποποιήθηκε και ενισχύθηκε η πρώτη, οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου θεωρητικά έβαλαν τέλος στις χρεώσεις των τραπεζών που είχαν κριθεί παράνομες. Ωστόσο, πρακτικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι τράπεζες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να χρησιμοποιούν τέτοιες αδιαφανείς και παράνομες μεθόδους, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Μάλιστα, στη σημερινή περίοδο των capital controls, τα έσοδα των τραπεζών εις βάρος των πολιτών πληθαίνουν, καθώς η χρήση του πλαστικού χρήματος έχει εύλογα αυξηθεί.

Η αυθαιρεσία τους αυτή βασίζεται σε 3 πυλώνες :


ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ !!! -40% !!!

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
Ψαλίδι έως 40% στις συντάξεις των τραπεζοϋπαλλήλων !!!




Με μειώσεις βρίσκονται αντιμέτωποι όσοι εισπράττουν προσυνταξιοδοτικό και όσοι έχουν βγει κανονικά στη σύνταξη και παίρνουν επικουρική από το ΕΤΕΑ.

Ειδικότερα, οι περίπου 10.000 τραπεζοϋπάλληλοι που εισπράττουν προσυνταξιοδοτικό βρίσκονται αντιμέτωποι με «μαχαίρι» που φτάνει στο 21%.

Η εγκύκλιος που εκδόθηκε πρόσφατα ορίζει ρητά πως η μέγιστη μείωση αγγίζει το 21% ενώ θέτει και «κόφτη» προς τα κάτω στα 620 ευρώ μεικτά (συνυπολογιζομένων των εισφορών υγείας και αλληλεγγύης του 2011 ). Ο νέος τρόπος υπολογισμού αφορά υπαλλήλους της Εμπορικής, της πρώην Πίστεως (νυν Alpha) και της Τράπεζας Αττικής που αποχώρησαν με προσυνταξιοδοτικό του ΕΤΑΤ και περιμένουν να συμπληρώσουν τα γενικά όρια ηλικίας ώστε να βγάλουν σύνταξη ΙΚΑ. Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ η συνολική μείωση ξεπέρασε το 25% συνυπολογιζόμενων των κρατήσεων και της νέας ασφαλιστικής εισφοράς για την υγεία.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ & ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΕΝΩ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ
Τι είπε ο ΥΠΟΙΚ Γιώργος Σταθάκης για τα επιχειρηματικά κόκκινα δάνεια !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Στο νομοσχέδιο για τα επιχειρηματικά «κόκκινα δάνεια» αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, σημείωσε ότι το νομοσχέδιο έχει ισχυρές αναλογίες με τη διάσωση της "Μαρινόπουλος", αλλά με την προσθήκη του Δημοσίου και των Ταμείων στις οφειλές που θα αναδιαρθρώνονται.

Το νομοσχέδιο είναι διατυπωμένο και θα έχει ψηφιστεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, όπως εκτίμησε ο κ. Σταθάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του, που είναι τα εξής :


ΠΛΗΡΩΣΕ & ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ FBB !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ 15.800.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ 2012
Απαλλάχθηκαν Ρέστης & Πάλλης για τα δάνεια της FBB !!!




Απαλλάχθηκαν από κάθε κατηγορία με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης και ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αναστάσιος Πάλλης σχετικά με δύο δάνεια συνολικού ύψους 15,8 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκαν το 2012 από την τράπεζα FBB, συμφερόντων του εφοπλιστή. Με το ίδιο βούλευμα (1192/2016), απαλλάσσονται και όσα στελέχη της τράπεζας ενεπλάκησαν στη χορήγησή τους.

Προηγουμένως είχε υποβληθεί σχετική πρόταση από την εισαγγελέα Αθηνά Θεοδωροπούλου και οι δικαστές προχώρησαν στην απαλλαγή των κατηγορουμένων από τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε υπεξαίρεση και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι κρίθηκε πως τα δάνεια δόθηκαν με επαρκείς εξασφαλίσεις και δεν ήταν εικονικά ενώ υπέρ της απαλλακτικής πρότασης σημαντικό ρόλο έπαιξε η πληρωμή από μέρους του εφοπλιστή Β.Ρέστη όλου του ποσού των δανείων.

Σε ανακοίνωση τους οι κ.κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Ελευθέριος Γκέλης, πληρεξούσιοι δικηγόροι του Β. Ρέστη αναφέρουν:

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ
Βγάζει σπίτι σε πλειστηριασμό για χρέος 1.005 ευρώ !!!




Σε κίνδυνο η κατοικία μιας οικογένειας αυτοαπασχολούμενων. Συγκέντρωση από τη Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος !!!

Με πλειστηριασμό του σπιτιού της απειλεί ο Δήμος Αθηναίων οικογένεια αυτοαπασχολούμενων, που ζει στο Παγκράτι, για ένα πρόστιμο που είχε επιβάλει
η Διεύθυνση Πολεοδομίας του δήμου πριν από 8,5 χρόνια, για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας! Είχε προηγηθεί η κατάσχεση του σπιτιού από τις υπηρεσίες του δήμου, το Μάρτη του 2010.

ΑΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!!


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ;;;

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;
Πέταξε το γάντι ο Γιώργος Προβόπουλος στο Νίκο Νικολόπουλο, προκαλώντας τον να τον καλέσει στο KONTRA CHANNEL, για να αποκαλύψει το βρώμικο παρασκήνιο της υπαγωγής στο 1ο Μνημόνιο !!!



Με την ευκαιρία κε Προβόπουλε, αν έρθετε στην εκπομπή, θυμήστε μας να σας ρωτήσουμε και το παρασκήνιο της παραβίασης του κανονιστικού πλαισίου της ΤτΕ στις δανειοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ !!! 


ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΙΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Ουραγός και στην απονομή δικαιοσύνης η Ελλάδα !!!























"Κάντο όπως η Λιθουανία", θα μπορούσε να είναι η προτροπή προς την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πνέει τα λοίσθια όσον αφορά τον ρυθμό απονομής δικαιοσύνης στους 28 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat η Λιθουανία κατέχει και την πρώτη θέση στην Ε.Ε. με μόλις 50 μέρες το 2013 για την επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών (πρωτοδίκως) στην ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στην πέμπτη θέση από το ... τέλος με τη Μάλτα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Σλοβακία να έχουν χειρότερη επίδοση.

Τα στοιχεία δείχνουν πως στη χώρα ο χρόνος επίλυσης για τα έτη από 2010 έως 2013 έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Πιο συγκεκριμένα, το 2010 μια υπόθεση χρειαζόταν περίπου 200 μέρες για να επιλυθεί, το 2012 χρειαζόταν περίπου 500, ενώ το 2013 άνω των 400 ημερών .

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΟΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!! ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 30.000 !!!

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ενώ ο ΓΓΔΕ προαναγγέλει ότι θα συνεχιστούν στον ίδιο ρυθμό !!!


























Συγχαρητήρια επιστολή στα στελέχη της φορολογικής διοίκησης για τη διενέργεια περισσοτέρων από 30.000 ελέγχους κατά τη θερινής τουριστική περίοδο απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.

Στην επιστολή ο επικεφαλής της ΓΓΔΕ ξεκαθαρίζει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την επικράτεια, καθώς αποτελούν βασικό εργαλείο καταγραφής πληροφοριών για τη συναλλακτική συμπεριφορά των επιχειρήσεων, οι οποίες θα αξιοποιηθούν για τη διενέργεια περαιτέρω ελέγχων με σκοπό τον εντοπισμό αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!

ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Καταγγελία στην κυπριακή αστυνομία πριν από ένα μήνα για καταδολίευση και εξαπάτηση δανειολήπτριας εταιρείας, με ζημία άνω των 2.000.000 ευρώ, ανάγκασε την Εθνική Τράπεζα να συμβιβαστεί !!!

Πανικοβλήθηκαν οι διευθυντές της !!! 



«Οι κατηγορούμενοι στην Λευκωσία δια ψευδών παραστάσεων με σκοπό την καταδολίευση της καταγγέλλουσας εταιρείας απέκρυψαν κατά την έκδοση της απόφασης σε αγωγή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ότι κατά πάντα ουσιώδη χρόνο μετά την καταχώρηση της εν λόγω αγωγής είχε κατατεθεί εις τον δανειακό λογαριασμό της καταγγέλλουσας ποσό το οποίο προήλθε από την πώληση μετοχών, υπό μορφή εξασφάλισης προς όφελος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, μετοχών της εταιρείας, με αποτέλεσμα κατά την ανωτέρω ρηθείσα ημερομηνία να εκδοθεί δικαστική απόφαση για το σύνολο της απαίτησης και ως εκ τούτου η καταγγέλλουσα να υποστεί οικονομική ζημιά». 

Το ποσό είναι με τους τόκους περισσότερο από €2 εκατομμύρια.

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!

ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 40% ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Με δανεικά...πληρώνουν την εφορία οι Έλληνες φορολογούμενοι για να γλιτώσουν, αλλά πέφτουν στα νύχια των τραπεζών !!!

























Στη χρέωση πιστωτικών καρτών καταφεύγουν μαζικά οι φορολογούμενοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φορολογική καταιγίδα που τους πλήττει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η χρέωση πιστωτικών καρτών που ισοδυναμεί με δάνειο για την πληρωμή φόρων παρουσιάζει αύξηση 30% έως 40% σε σχέση με πέρυσι καθώς οι φορολογούμενοι κάνουν χρήση των προγραμμάτων των τραπεζών για άτοκες διευκολύνσεις στην πληρωμή των φόρων. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα έσοδα στο 9μηνο παρουσιάζουν υπερκάλυψη των στόχων κατά περίπου 1,1 δισ. ευρώ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Θεσμικές παρεμβάσεις για τη διαγραφή προστίμων και τελών για τις αδρανείς επιχειρήσεις που δεν έχουν δηλώσει τη διακοπή των εργασιών τους προωθούν ΓΓΔΕ και ΓΓΕΠ !!!
























Σημαντική οικονομική ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που είναι εδώ και χρόνια αδρανείς αλλά δεν γνωστοποίησαν στις Αρχές τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους επιδιώκουν να δώσουν τα υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας καλώντας τα να δηλώσουν τον πραγματικό χρόνο παύσης εργασιών τους.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΨΑΛΙΔΙ 18% ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
Νέος γύρος περικοπών που φτάνει το 18% στα εφάπαξ προκύπτει από την εγκύκλιο την οποία εξέδωσε το Υπ. Εργασίας. Στην εγκύκλιο, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι το "τμήμα της εφάπαξ παροχής μέχρι την 31.12.2013 για τους ασφαλισμένους με εισφορά ύψους 4%, προκύπτει από το γινόμενο του εξήντα τοις εκατό (60 %) των αποδοχών, επί των οποίων έγιναν οι νόμιμες κρατήσεις, υπέρ του ταμείου επί του δεκαδικού αριθμού των ετών ασφάλισης έως και την 31.12.2013 !!!





























Για τους μισθωτούς και για τους αυτοτελώς απασχολούμενους με εισφορά ύψους διάφορου του 4% ή με σταθερό ποσό εισφοράς το ποσοστό αναπλήρωσης 60% θα αναπροσαρμόζεται αναλογικά ως προς το ύψος της εισφοράς, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα και κατόπιν σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΨΑΛΕ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΤΑ 240 ΔΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σκληρή επίθεση του Νότη Μαριά στον Μοσκοβισί για τα έξι πέτρινα μνημονιακά χρόνια στην Ελλάδα !!!




Σκληρή επίθεση στον Ευρωπαίο Επίτροπο Π. Μοσκοβισί εξαπέλυσε πριν λίγο μιλώντας εκ μέρους των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς στο πλαίσιο της συζήτησης για τα αποτελέσματα του μνημονίου στην Ελλάδα.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «συμπληρώθηκαν ήδη έξι και πλέον χρόνια εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα και η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο μια και τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν σαν δάνεια τελικά κ. Μοσχοβισί επέστρεψαν στις τσέπες των δανειστών αντί να επενδυθούν στην Ελληνική οικονομία.



25 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ !!! 12 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 05/10/2016
http://syntonismosnikaia.blogspot.gr/2016/10/blog-post.html

ΒΓΑΖΕΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ ;;; ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 110.000 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ & ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ 2016 : TRAGIC !!!

ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

FAST TRACK ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣHΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :























Εισηγήσεις για αλλαγές στον νόμο για τις εταιρείες διαχείρισης δανείων

Προβληματισμός αναπτύσσεται για την αποτελεσματικότητα του νέου θεσμικού πλαισίου σχετικά με τη δημιουργία εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, καθώς κρίνεται ότι είναι υπερβολικά αυστηρό και δυσλειτουργικό, εμποδίζοντας τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής δευτερογενούς αγοράς «κόκκινων» δανείων. Ηδη υπάρχουν εισηγήσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος για διορθωτικές αλλαγές, με στόχο ένα πιο ευέλικτο πλαίσιο, και σε εξέλιξη βρίσκεται σχετική προεργασία. Στην κατεύθυνση αυτή πιέζουν και οι θεσμοί, καθώς το υπάρχον πλαίσιο κρίνεται υπερβολικά γραφειοκρατικό, εξ ου και οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αδειοδότηση εταιρειών για τον σκοπό αυτόν.

Τραπεζικές πηγές αναγνωρίζουν ότι η αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί ζωτικής σημασίας ζήτημα και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος στην κατεύθυνση αυτή. Υπογραμμίζουν ότι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος, εκτός από την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, θα πρέπει να διευθετηθούν γρήγορα τρία ακόμη σημαντικά ζητήματα: η καθιέρωση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, θεσμός που εκτιμάται ότι θα επιταχύνει κατά πολύ τις σχετικές διαδικασίες, η παροχή νομικής κάλυψης σε τραπεζικά στελέχη που θα εμπλακούν στις αναδιαρθρώσεις-ρυθμίσεις επιχειρήσεων και η συνοπτική «εκκαθάριση» των μη συνεργάσιμων μετόχων προβληματικών εταιρειών.

ΦΟΡΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ 2017 !!!

91.000.000 ΕΥΡΩ
121.000.000 ευρώ φόρους υπολογίζει να εισπράξει το Δημόσιο με βάση τον προϋπολογισμό του 2017 από την φορολογία των ΙΧ και από τον Φόρο Εισοδήματος στα εταιρικά αυτοκίνητα !!!























Βαρύς θα είναι ο λογαριασμός που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αλλά και τους χιλιάδες χρήστες εταιρικών οχημάτων καθώς στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στη Βουλή το κράτος υπολογίζει ότι θα εισπράξει επιπλέον 121 εκατ. ευρώ από την αναμόρφωση στην φορολογία των ΙΧ αλλά και από τον Φόρο Εισοδήματος στα εταιρικά αυτοκίνητα.

Ειδικότερα ο στόχος των εσόδων που θέτει το οικονομικό επιτελείο για το 2017 από την αναμόρφωση στην φορολογία των ΙΧ ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ ενώ από τον Φόρο Εισοδήματος στα εταιρικά αυτοκίνητα τα έσοδα που υπολογίζει να εισπράξει το κράτος ανέρχονται σε 91 εκατ. ευρώ!

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΜΕΙΩΣΗ 57,8% ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΦΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ !!!

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΟΓΑ, ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑ
Πάνω από τη μισή επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θα χάσουν οι αγρότες το 2016, ενώ από το 2017 η επιστροφή καταργείται εντελώς, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ !!!
























Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, η μείωση της επιστροφής φτάνει το 57,8%, ενώ, παράλληλα, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο για συμψηφισμό των ποσών που δικαιούνται οι γεωργοί από τις επιστροφές του ΕΦΚ με οφειλές τους προς τον ΟΓΑ, την εφορία και τα τελωνεία.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOOGLE !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ 10% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ
Η Κομισιόν θέλει η Google να σταματήσει να δίνει οικονομικά κίνητρα στους κατασκευαστές smartphones για προεγκατάσταση αποκλειστικά του Google Search στις συσκευές !!!
























Έως και στο 10% του ετήσιου παγκόσμιου τζίρου της θα μπορούσε να φτάσει το πρόστιμο που ενδέχεται να επιβάλουν οι ευρωπαϊκές αρχές στην Google, για παραβίαση των κανόνων ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

ΓΕΜΗ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!


+2,5 ΔΙΣ !!! ΦΩΤΙΑ & ΛΑΒΑ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 !!!


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK !!!


ΣΚΑΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΣΕ 250.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΙΟΛΟΓΙΟΥ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
Περίπου 250.000 φορολογούμενοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ποσά που κατέθεσαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την τελευταία 14ετία μετά από ηλεκτρονική διασταύρωση με τα εισοδήματα που δήλωναν !!!


























Στην παγίδα του λεγόμενου καταθεσιολογίου πιάστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, περίπου 250.000 φορολογούμενοι.Πρόκειται για φορολογούμενους, πολλοί από τους οποίους θα υποστούν την ταλαιπωρία να δικαιολογήσουν ποσά που κατέθεσαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την τελευταία 14ετία και τα οποία δεν δικαιολογούνται –σύμφωνα με την ηλεκτρονική διασταύρωση- από τα εισοδήματα που δήλωσαν.

Το "καταθεσιολόγιο" ακούστηκε για πρώτη φορά ως πρωτοβουλία του υπουργείου Οικονομικών στις αρχές του 2015 και συνίσταται στην με ηλεκτρονικό τρόπο σύγκριση "πρωτογενών" καταθέσεων με τα εισοδήματα που δήλωσαν οι φορολογούμενοι.Το βασικό του πρόβλημα για να προχωρήσει ήταν ότι δεν υπήρχε αξιόπιστο και αποτελεσματικό λογισμικό προκειμένου να τρέξουν οι διασταυρώσεις μεταξύ στοιχείων καταθέσεων που έλαβε το υπουργείο Οικονομικών από τις τράπεζες και των φορολογικών δεδομένων.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK !!!


ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ: ΜΕ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 1/1/2017 !!!

ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Αντιμέτωποι με ένα πλήθος από παγίδες υπερφορολόγησης αναμένεται να βρεθούν από το 2017 όσοι αποφασίσουν να πουλήσουν σπίτια, λοιπά κτίσματα, οικόπεδα ή αγροτεμάχια, καθώς από 1η Ιανουαρίου επανέρχονται σε ισχύ οι διατάξεις που προβλέπουν την επιβολή φόρου υπεραξίας !!!
























Ένα πλήθος από παγίδες υπερφορολόγησης αναμένεται να αντιμετωπίσουν από το 2017 όσοι αποφασίσουν να πουλήσουν σπίτια, λοιπά κτίσματα, οικόπεδα ή αγροτεμάχια, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του επομένου έτους επανέρχονται σε ισχύ οι διατάξεις που προβλέπουν την επιβολή φόρου υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων. 

Η εφαρμογή των διατάξεων για την επιβολή του φόρου υπεραξίας ακινήτων ανεστάλη για δύο χρόνια, για το 2015 και το 2016, με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή τον Δεκέμβριο του 2014. Οι λόγοι ήταν η απίστευτη πολυπλοκότητα των διαδικασιών εφαρμογής του φόρου και οι παγίδες υπερφορολόγησης που έκρυβε η επιβολή του για όσους επιθυμούσαν να πουλήσουν ακίνητα. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΤτΕ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ 6 ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


















Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία αδειοδότησης των εταιρειών που θα αναλάβουν τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, οι άδειες αναμένεται να δοθούν από την Τράπεζα της Ελλάδος σε περίπου δύο εβδομάδες, σε έξι εξειδικευμένες εταιρείες.

Πρόκειται για εταιρείες που είτε θα λειτουργήσουν τις πλατφόρμες διαχείρισης αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με τις ελληνικές τράπεζες, όπως για παράδειγμα η Aktua Hellas, μέτοχοι της οποίας είναι η ισπανική Aktua και ο όμιλος της Alpha Bank.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ !!!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Μετά τις επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες βλέπουν ως διέξοδο τη μετανάστευση στο εξωτερικό προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φορολαίλαπα που έρχεται αλλά και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών !!!























Η επίθεση στα εισοδήματα ελευθέρων επαγγελματιών και μισθωτών που αμείβονται με «μπλοκάκι» από το νέο έτος λόγω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και της υπερφορολόγησης έχει οδηγήσει πολλούς σε κλείσιμο των βιβλίων τους ενώ όσοι έχουν μεσαία ή υψηλά εισοδήματα σκέφτονται λύσεις με στόχο τον περιορισμό των επιβαρύνσεων στα εισοδήματά τους.

Μεταξύ των λύσεων που εξετάζουν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ημερησίας, περιλαμβάνονται:

ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ 
Και επειδή η αναλογία των πιστωτών στη συμφωνία εξυγίανσης είναι 65% τράπεζες, 25% Δημόσιο, Ταμεία και εργαζόμενοι και 10% ανεξασφάλιστοι πιστωτές, η συμφωνία των τραπεζών θα οδηγήσει και στο κούρεμα των οφειλών σε δημόσιο, ταμεία και προμηθευτές !!!



Τα 5 βήματα ένταξης των επιχειρήσεων που έχουν χρέη στον μηχανισμό εξυγίανσης

Για δύο χρόνια θα είναι ανοικτός ο μηχανισμός εξυγίανσης των επιχειρήσεων που έχουν χρέη προς τις τράπεζες, τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τον νέο νόμο που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομίας και αναμένεται να έρθει στη Βουλή έως τα τέλη Οκτωβρίου. Σε αυτόν θα μπορούν να ενταχθούν όλες οι επιχειρήσεις –μικρές, μεσαίες, μεγάλες– αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν οφειλές και θέλουν να τις ρυθμίσουν με βάση τον εξωδικαστικό μηχανισμό που καθιερώνεται και αποσκοπεί στη διάσωση όσων επιχειρήσεων είναι βιώσιμες. 


Η διάσωση θα συμφωνείται εξωδικαστικά μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που θα ορίζει ο νόμος και η οποία προβλέπει τα εξής βήματα:

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ανοικτή επιστολή με ερωτήματα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα !!!




«Ο Ερντογάν αμφισβητεί ανοικτά και δημόσια τη Συνθήκη της Λωζάννης. Η Ελλάδα θα εμείνει στις “ονειρώξεις” περί φιλίας και συνεργασίας;»

Αν ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε τις δηλώσεις αυτές για εσωτερική κατανάλωση ή ως αποδοχή ήττας στο χρονίζον θέμα της υφαλοκρηπίδας και των ΑΟΖ, η ουσία δεν αλλάζει πολύ για την Ελλάδα. Κι αν ισχύει το πρώτο τότε η Τουρκία είναι ακόμη πιο θανάσιμα επικίνδυνη για την ύπαρξη της χώρας μας, αφού πολύ απλά σημαίνει ότι το πολιτικό παιχνίδι μεταξύ των τουρκικών κομμάτων δεν γίνεται με μορφές πολιτικής αντιπαλότητας επί τη βάσει άσκησης οικονομικής, αναπτυξιακής ή άλλων φυσιολογικών, όπως συμβαίνει σε χώρες εν καιρώ ειρήνης, αλλά αντιθέτως διεξάγεται καθαρά σε επίπεδο κομμάτων μιας χώρας, η οποία βρίσκεται ήδη ή πολύ σύντομα ετοιμάζεται να βρεθεί σε συνθήκες ΠΟΛΕΜΟΥ. 



SSL Certificates