.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΜΟΥΛΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 460.000 ΕΥΡΩ !!!

ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Στη σύλληψη πρώην ταμία του Νοσοκομείου της Καλαμάτας προχώρησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εκτελώντας ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του 55χρονου για υπεξαίρεση και απιστία σε βάρος της υπηρεσίας !!!















Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, o άντρας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε ποσά άνω των 462.000 ευρώ από το ταμείο του νοσοκομείο από 1995 έως και το 2010.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην ταμίας κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τη Δευτέρα αναμένεται να παραπεμφθεί στον ανακριτή.

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕΓΑΛΑ HEDGE FUNDS ΑΠΟ ΤΗΝ DEUTSCHE BANK !!!

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ 54 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
10 hedge funds έχουν αποσυρθεί τις τελευταίες μέρες από την Deutsche Bank !!!














Η άμεση αιτία της αναταραχής στην οποία έχει περιέλθει αυτή τη στιγμή η Deutsche είναι ένα πρόστιμο – το οποίο αμφισβητεί η Deutsche – ύψους έως 14 δισεκ. δολαρίων από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για τις πωλήσεις τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων. Όμως οι ανησυχίες για την τράπεζα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πρόστιμο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 30.000 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 2015 !!!

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ-ΘΑΝΑΤΩΝ
Μειώθηκε περαιτέρω κατά 29.365 άτομα ο πληθυσμός της χώρας το 2015 λόγω της υπογεννητικότητας και της αύξησης των θανάτων και χωρίς τον συνυπολογισμό της μετανάστευσης των Ελλήνων λόγω της κρίσης !!!














Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη φυσική κίνηση πληθυσμού (πηγή τα ληξιαρχεία της χώρας), πέρυσι οι γεννήσεις ανήλθαν σε 91.847 (47.294 αγόρια και 44.553 κορίτσια) και μειώθηκαν 0,3% σε σχέση με το 2014.

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΦΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Ακριβότερο πληρώνουν από σήμερα οι αγρότες το πετρέλαιο κίνησης, καθώς αυξάνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης !!!










Από σήμερα 1η Οκτωβρίου 2016, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης (ΕΦΚ) που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης το οποίο χρησιμοποιούν οι αγρότες για την υποστήριξη της παραγωγικής τους δραστηριότητας αυξάνεται κατά 65% ή κατά 0,13 ευρώ το λίτρο, από το 0,20 στο 0,33 ευρώ το λίτρο.

ΣΤΗ ΓΓΔΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

25.000 ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ
Συνολικά 18 επιτροπές συστήνονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αποτελούμενες από 54 εφοριακούς και τελωνειακούς που θα αποφασίσουν ποιες από τις 25.000 υποθέσεις που βρίσκονται στα συρτάρια του ΣΔΟΕ θα μεταφερθούν στη ΓΓΔΕ για έλεγχο !!!

















Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής, συγκροτούνται 18 επιτροπές παραλαβής των υποθέσεων ανά την Ελλάδα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Η Εισαγγελία Ιωαννίνων ζητά από τη Βουλή την άρση της ασυλίας της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μισέλ Ασημακοπούλου, προκειμένου να την ελέγξει ποινικά για το αδίκημα της απιστίας από κοινού !!!
























Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε την τριετία 2007-2010, όταν η κ. Ασημακοπούλου, ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωαννίνων ενέκρινε τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης δήμου Ιωαννίνων και τη μετατροπή της σε Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας και Περιβάλλοντος.

ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΑ FUNDS !!!

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Στο στόχαστρο των ξένων funds ξενοδοχεία και ακίνητα φιλέτα !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Σε χέρια ξένων που διαθέτουν ρευστό θα περάσουν, όπως όλα δείχνουν, τα ερχόμενα τρία χρόνιαδεκάδες πολυτελείς κατοικίες, επαύλεις και ξενοδοχεία πολλών αστέρων που λόγω της κρίσης οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σε προφανή αδυναμία εξυπηρέτησης των οφειλών τους σε τράπεζες.

Οι περιπτώσεις αυτές θα είναι οι πρώτες που θα βρεθούν στο στόχαστρο ποικιλώνυμων συμφερόντων, των ονομαζόμενων στην αγορά "κορακιών", που καιρό τώρα περιμένουν μετά μανίας να ανοίξει ο δρόμος της εκχώρησης και των πωλήσεων κόκκινων δανείων στα περιβόητα funds.

ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ PLAN B' ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !!!

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΙΧ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
To νέο κόλπο για 100% νόμιμη κυκλοφορία αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες στην Ελλάδα !!!




Του Γιώργου Κ. Ανδρή
andris@enikonomia.gr

Το θέμα αποφυγής της φορολογίας στα αυτοκίνητα μέσω… Βουλγαρίας είναι γνωστό και το χρησιμοποιούν οι Έλληνες ιδιοκτήτες οχημάτων εδώ και χρόνια.

Ωστόσο οι εντατικοί έλεγχοι των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών ανάγκασε τους Έλληνες να αναζητήσουν νέους τρόπους να κυκλοφορούν νομότυπα τα αυτοκίνητά τους και να ξεφεύγουν από τους ελέγχους.



ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΑΕΕ: ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 20.000 ΕΥΡΩ !!!

ΟΣΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
«Πράσινο φως» για τη χορήγηση προσωρινών συντάξεων σε όσους υποψήφιους συνταξιούχους - πρώην ελεύθερους επαγγελματίες περιορίσουν την οφειλή τους στα 20.000 ευρώ «ανάβει» ο ΟΑΕΕ. Με βάση την εγκύκλιο αθροιστικά, οι οφειλές δεν μπορεί να υπερβαίνουν το ανώτατο όριο παρακράτησης που είναι 20.000 ευρώ (14.202 ευρώ + επιβαρύνσεις και πρόσθετα τέλη) !!!
















Εφόσον το υπερβαίνει, ο υποψήφιος συνταξιούχος θα ενημερώνεται ότι προκειμένου να χορηγηθεί προσωρινή σύνταξη, θα πρέπει η οφειλή να περιοριστεί στο προβλεπόμενο. Το ποσό το οποίο θα καταβάλλεται θα αφαιρείται από το ποσό της οφειλής από ασφαλιστικές εισφορές και το υπόλοιπο της οφειλής (από εισφορές) θα παρακρατείται σε μηνιαίες δόσεις από την οριστική σύνταξη, όταν αυτή εκδοθεί, ενώ η οφειλή από αναγνωρίσεις θα παρακρατείται από την προσωρινή σύνταξη. 

Ο Μ. ΣΑΛΛΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ
Μόνο αίτηση εγγραφής στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν κατέθεσε ο Μιχάλης Σάλλας, μαζί με την πρόταση του για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια, αφού, έστω και με καθυστέρηση 5 ετών, κατάλαβε ότι η πολιτική που και ο ίδιος ακολούθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο ζήτημα των κόκκινων δανείων, τελικά οδήγησε στην καταστροφή, πριν τους δανειολήπτες, το ίδιο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, που χαρίστηκε, έναντι πινακίου φακής, στα ξένα κερδοκοπικά funds, που με 5,5 Δις έβαλαν στο χέρι 58 Δις προβλέψεων, που έχουν σχηματιστεί με τις θυσίες και το αίμα του ελληνικού λαού !!!



Πρόταση Σάλλα για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια !!!

Πώς πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κάθε κόκκινου δανείου και ποιο μέρος πρέπει να διαγράφεται. 
Οι πλειστηριασμοί δεν είναι λύση και οδηγούν σε δυσμενέστερη θέση τράπεζες, δανειολήπτες και την εθνική οικονομία. 
Στο πολιτικό σύστημα και την Τρόικα οι ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση !!!

Πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, η οποία απαλλάσσει τους δανειολήπτες από την άμεση απειλή των πλειστηριασμών έκανε σήμερα ο Μιχάλης Σάλλας. Πρόκειται για μια ρηξικέλευθη πρόταση που προβλέπει το πάγωμα μεγάλου μέρους του δανείου το οποίο και θα διαγράφεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αν δεν αποκατασταθούν οι τιμές των ακινήτων, ενώ το υπόλοιπο δάνειο θα αποπληρώνεται ανάλογα με τις δυνατότητες του δανειολήπτη. 


ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ DEUTSCHE BANK ;;;

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ !!!

ΕΩΣ 31/10
Την παράταση της ρύθμισης των 36 δόσεων, της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αποφάσισε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ !!!













Την ανακοίνωση έκανε Ι.Μπενίσης – Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ. Ωστόσο, ο κ. Μπενίσης ξεκαθάρισε ότι η παράταση της ρύθμισης, δεν αφορά άλλες εταιρείες νερού, όπως την ΕΥΑΘ.

Η ρύθμιση έληγε σήμερα και ήδη από το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές στα γραφεία και στα κέντρα εξυπηρέτησης της εταιρίας. Ο κ. Μπενίσης εξήγησε ότι η ΕΥΔΑΠ έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην αντιμετωπίζουν γραφειοκρατικά προβλήματα οι καταναλωτές.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ Γ. ΠΑΣΧΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Έκλεισε τόσες τράπεζες ο Στουρνάρας, που ούτε για τα βοσκοτόπια δεν θα έκανε. Ούτε για γιδοβοσκός !!!


Γιατί η ΤτΕ αφού διαπίστωνε ότι κακώς δόθηκαν κάποια δάνεια δεν έκανε τίποτα ;;;

Αποκαλυπτικά, εμπεριστατωμένα και αμείλικτα ερωτήματα απήυθυνε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ως μέλος της Εξεταστικής Επιστροφής στον κ. Γιώργο Πάσχα, ο οποίος είναι προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών στην Τράπεζα της Ελλάδος. 
Με τις ερωτήσεις του ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής πιθανολόγησε βάσιμα ότι εξυφάνθηκε υπονομευτικό σχέδιο για να αφανισθεί από την τραπεζική αγορά η Attica Bank. Καίριες, εξάλλου, ήταν οι ερωτήσεις, που αφορούσαν τις δανειοδοτήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και Εταιριών της ενημέρωσης, που λάμβαναν θαλασσοδάνεια με ανεπαρκείς εγγυήσεις και λογαριασμό δεν έδιναν. 

Για να καταδειχθεί το εύρος της ασυδοσίας και της κατασπατάλησης και καταλήστευσης τραπεζικού χρήματος, ύψους πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, παραθέτουμε κατωτέρω αρκετά από τα καίρια ερωτήματα του Νίκου Νικολόπουλου προς τον κ. Γιώργο Πάσχα: 

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΣΧΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!

ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑ
Να το θυμάσαι αυτό όταν, τραπεζίτες και Σουρνάρας, θα στείλουν στο σφαγείο εσάς, τους επιθεωρητές και τους υπαλλήλους της ΤτΕ, για να γλυτώσουν εκείνοι τα δικά τους τομάρια !!!



ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !!! ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΟΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ !!!

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΟΡΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΜΜΕ
Η κατηγορία της απάτης βασίζεται κυρίως στο γεγονός που καταγγείλαμε πριν 2 χρόνια, όταν κάποιοι μας έλεγαν συνομωσιολόγους,  ότι δηλαδή ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ζητώντας και λαμβάνοντας δάνειο 5.000.000 ευρώ από την Τράπεζα Αττικής, εγγράφως έδωσε ως εγγύηση για το δάνειο την κρατική επιδότηση στο κόμμα, παρότι την ίδια εγγύηση είχε δώσει σε άλλες τρεις τράπεζες από τις οποίες επίσης είχε δανειοδοτηθεί το ΠΑΣΟΚ !!!
Υπάρχουν λοιπόν κε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, κανονιστικές πράξεις (ΠΔ/ΤΕ), που καλύπτουν το αδίκημα της συνέργειας των τραπεζικών υπαλλήλων στις απάτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όταν έκαναν πως δεν γνώριζαν ότι οι μελλοντικές κρατικές χρηματοδοτήσεις του προϋπολογισμού ήταν ήδη διπλοεκχωρημένες και τριπλοεκχωρημένες ;;;




Κακουργηματική δίωξη στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ !!!

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του πρώην διοικητή του ΙΚΑ και πρώην υπεύθυνου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ !!!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ήταν δειγματοληπτικός ο έλεγχος και δεν έτυχε...να συμπεριληφθούν τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων είπε ο Γιώργος Πάσχας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών Τράπεζας της Ελλάδος, μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής !!!















Την ίδια στιγμή που για τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ διώκεται κακουργηματικά ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, τα δανεικά και… αγύριστα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξεπερνούν τα 295 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είχαν σχηματιστεί προβλέψεις ζημίας το 2010 και το 2011 δόθηκαν δάνεια από την Attica Bank στα δύο μεγάλα τότε κόμματα χωρίς επιπλέον εγγυήσεις και ελέγχους.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΩΝ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΟΥ !!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
Παράλληλα ενεργοποιείται η εφαρμογή του Ε9 για την υποβολή διορθωτικών δηλώσεων !!!

























Θέμα χρόνου είναι το άνοιγμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9, ενώ παράλληλα η ΓΓΔΕ προωθεί σχέδιο ηλεκτρονικών άμεσων συμψηφισμών ανάμεσα σε οφειλές και επιστροφές φόρων.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
Για απιστία για την κακοδιαχείριση των 15.000.000 ευρώ που φαίνεται να υπήρχαν σε μετρητά στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007-2009 και για απάτη για τη σύναψη δανείου ύψους 5.000.000 ευρώ απο την Τράπεζα Αττικής το 2010, με εγγύηση τη μελλοντική κρατική επιχορήγηση η οποία είχε εκχωρηθεί όμως σε 3 ακόμη άλλες τράπεζες !!!













Για απιστια και απάτη σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο Ροβέρτος Σπυροπουλος. Η δίωξη σε βάρος του ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σπυρόπουλος, πρώην υπεύθυνος των οικονομικών του κόμματος, ήταν ο μόνος που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το χρέος των περίπου 140 εκατ. ευρώ που φέρεται να δημιουργήθηκε από το 2004 έως το 2012 και να διογκώθηκε αδικαιολόγητα επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓΔΕ
Οδηγός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε σχέση με τη δυνατότητα προσφυγής στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών του υπουργείου Οικονομικών !!!























Και όμως οι αποφάσεις της εφορίας δεν είναι θέσφατο. Οι φορολογούμενοι που πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί από πράξεις, παραλείψεις ή αποφάσεις των φορολογικών αρχών έχουν τη δυνατότητα να τις αμφισβητήσουν και μάλιστα κλιμακωτά. Η φορολογική νομοθεσία δίνει τη δυνατότητα προσφυγής στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών του υπουργείου Οικονομικών. Μάλιστα, αν ένας φορολογούμενος δεν προσφύγει πρώτα στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, τότε δεν έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια και να αμφισβητήσει τις αποφάσεις των φορολογικών αρχών εναντίον του.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τις οποίες οι φορολογούμενοι προσφεύγουν στη ΔΕΔ είναι η αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων κάθε είδους φορολογικού ελέγχου, όπως είναι οι έλεγχοι για την αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας και οι τακτικοί φορολογικοί έλεγχοι στις εκπιπτόμενες δαπάνες των επιχειρήσεων. Ας δούμε μερικά από τα κυριότερα ερωτήματα για τη διαδικασία των προσφυγών και τις αντίστοιχες απαντήσεις όπως τα έχει επεξεργαστεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Ο Νότης Μαριάς στο Κανάλι της Βουλής για τις Γερμανικές αποζημιώσεις !!!


Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά στις 25/9/2016 στο Kανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «Κάρτα Μέλους» της δημοσιογράφου Ματρώνης Δικαιάκου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΙ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ !!!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΜΙΧΑΛΗ !!!

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ & ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

31/10 Η ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ
Στο 15% η προκαταβολή από το 30% και στις 12 οι δόσεις από τις 8 !!!




Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ, παρατείνεται η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών για έναν μήνα ακόμα, ενώ οι όροι βελτιώνονται με αφορμή την αυξανόμενοι ροή οφειλετών για ένταξη στη ρύθμιση.

Καταληκτική πλέον προθεσμία είναι η 31η Οκτωβρίου, έναντι της 30ης Σεπτεμβρίου, ενώ οι βελτιώσεις των όρων έχουν ως εξής:


Πρώτον, ένταξη στη ρύθμιση προσφέρεται και σε όσους είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω χρέους, υπό τον όρο να μην έχουν επέμβει στον μετρητή κάνοντας αυθαίρετη επανασύνδεση.

ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ;;;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

20% ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας παίρνει το 44,5% των συνταξιούχων ενώ είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος να υποστούν και νέες περικοπές με την ενεργοποίηση του αυτόματου κόφτη !!!
















Την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συνταξιούχοι μετά και τις τελευταίες μειώσεις που επέφερε ο νόμος Κατρούγκαλου περιγράφει το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων κάνοντας λόγο για «ανελέητο κυνηγητό». Σε ανακοίνωσή του σημειώνσει ότι τα 11 ψαλίδια του νόμου Κατρούγκαλου έχουν φέρει νέα επιδείνωση στο βιοτικό τους επίπεδο και επισημαίνει τον κίνδυνο και νέων μελλοντικών περικοπών στις συντάξεις αν δεν υπάρξει οικονομική ανάκαμψη και εισροή νέων πόρων στο ασφαλιστικό σύστημα.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!! ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 28 SITES ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μοναχοφάης. Το μοιράζει το τόπι. Πάρτε παράδειγμα την καμπάνια που τρέχει για το 2ο Συνέδριο με σύνθημα Δυναμώνουμε Μαζί !!!



Ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε λεφτά σε 28 sites. Δείτε ποια είναι στη συνέχεια : 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΡΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ !!!

ΣΤΑ 30.000.000 ΕΥΡΩ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Μόνο οι τρεις υπάλληλοι που απολύθηκαν ήταν στο κόλπο ;;;















Μπορεί το κύκλωμα των επίορκων υπαλλήλων στο μετρό που φέρεται να πωλούσε, εκτός δικτύου, εισιτήρια να αποκαλύφθηκε τον χειμώνα του 2016, όμως οι ρίζες του είναι βαθιές και χρονολογούνται εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, η μπίζνα της διακίνησης εισιτηρίων που αποσύρονταν ως ελαττωματικά και πωλούνταν, μετέπειτα, ως "κανονικά” κοστολογείται σε 30 εκατομμύρια ευρώ και συνοδεύεται με ένα, εν πολλοίς, άγνωστο παρασκήνιο. Έτσι, δεν προκαλεί απορία που ορισμένοι έσπευσαν να εξαφανίσουν όχι μόνο έγγραφα, αλλά και ηλεκτρονικά αρχεία, σε μία προσπάθεια ελαχιστοποιήσης των αποδεικτικών ντοκουμέντων.

59 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Στα ειρηνοδικεία νομού Αττικής και Νήσων γίνονται συνολικά 59 πλειστηριασμοί ακινήτων. 

Πιο αναλυτικά:
Αθηνών (28), Αίγινας (1) Αμαρουσίου (5) Ελευσίνας (1) Ιλίου (1) Κρωπίας (6) Λαυρίου (3) Μαραθώνα (4) Ν.Ιωνίας (2) Νίκαιας (1) Μεγάρων (1) Πειραιά (1) Σπετσών (1) Χαλανδρίου (4).

ΖΟΖΕ ΜΠΑΡΟΖΟ: ΚΑΙ GOLDMAN SACHS...ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 7.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ...ΜΠΑΡΟΖΟ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;





















Ή δεν πληρώνουν καλά εκεί στην Goldman Sachs, ή ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν έχει χτυπηθεί από την λιτότητα. Σε κάθε περίπτωση, όπως γράφει η δανέζικη εφημερίδα Politiken ζήτησε και πήρε πρόωρα την σύνταξη που δικαιούται από τις θητείες του στις Βρυξέλλες, που φτάνει τα 7.000 ευρώ τον μήνα.

ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η DEUTSCHE BANK !!!

ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ABBEY LIFE
Η Deutsche Bank πούλησε τη βρετανική ασφαλιστική εταιρεία της Abbey Life στη Phoenix Group Holdings, καθώς ξεφορτώνεται περιουσιακά της στοιχεία εκτός του τραπεζικού τομέα και μειώνει τον ισολογισμό της, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους επενδυτές και να καλύψει τις απαιτήσεις των ρυθμιστικών Αρχών !!!


















Η Phoenix θα καταβάλει 935 εκατ. στερλίνες (1,22 δισ. δολάρια) για την Abbey Life, η οποία διαχειρίζεται ενεργητικό αξίας 10 δισ. στερλινών και έχει 735.000 ασφαλισμένους. Αν και η συμφωνία, που ανακοινώθηκε σήμερα, θα οδηγήσει σε ζημιά προ φόρων ύψους 800 εκατ. ευρώ για τη Deutsche Bank στο πρώτο εξάμηνο, κυρίως λόγω μειωμένης αποτίμησης (της Abbey Life), θα αυξήσει τον συντελεστή κεφαλαίων της τράπεζας κατά 10 μονάδες βάσης (0,1 της ποσοστιαίας μονάδας).

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!

Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αυτή είναι η στρατηγική προστασίας των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που δικαιώνεται καθημερινά στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας, από τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ και τους άλλους δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας !!!



ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ !!!

ΣΤΗΝ 86η ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 138 ΧΩΡΩΝ
Άλλη μια «επιτυχία» των δανειστών και των μνημονίων που έλεγαν μειώστε μισθούς ώστε να έρθουν επενδύσεις, να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων και να αυξηθεί η ανταγωνιστηκότητα...τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι !!! 














Στην 86η θέση, πιο χαμηλά δηλαδή και από τη Ναμίμπια, βρίσκεται η Ελλάδα στην ετήσια κατάταξη των χωρών στη λίστα του Παγκόσμιου Δείκτη Ανταγωνιστικότητας για την περίοδο 2016-2017που έδωσε στη δημοσιότητα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Μεταξύ των 138 χωρών της λίστας, την πρωτιά καταλαμβάνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ελβετία, ενώ την τελευταία θέση έλαβε η Υεμένη.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΣΤΑ 91,58 ΔΙΣ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΑ 8,98 ΔΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑ ΦΡΕΣΚΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ 8ΜΗΝΟΥ
Απλήρωτους φόρους ύψους 1,014 δισ. ευρώ άφησαν στην εφορία τον Αύγουστο οι φορολογούμενοι που δυσκολεύονται να εξοφλήσουν στην ώρα τους τις φορολογικές υποχρεώσεις τους !!!
Τα στοιχεία δείχνουν στάση πληρωμών νοικοκυριών και επιχειρήσεων αφού τα ληξιπρόθεσμα αυξάνονται κατά μέσο όρο από 1/1/2016 πάνω από 1,1 δις το μήνα !!!




Αν προστεθούν και οι μη φορολογικές υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, τότε οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές που προστέθηκαν τον περασμένο μήνα στη δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων ανήλθαν σε 1,368 δισ. ευρώ ανεβάζοντας τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη σε 8,986 δισ. ευρώ από την αρχή του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία (παλαιές έως 31/12/2015 και νέες) εκτοξεύτηκαν στο τέλος Αυγούστου στα 91,58 δισ. ευρώ, ποσό που υπερβαίνει το 50% του ΑΕΠ. Ένας στους δυο φορολογούμενους ή 4.030.910 άτομα έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και η ΓΓΔΕ έχει επιστρατεύσει το «όπλο» των κατασχέσεων για να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από οφειλές. 

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 2 ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ !!!

ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Είναι οι εξ απορρήτων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος: Ο γενικός διευθυντής Σπύρος Παντελιάς, που δικάζεται στις 5 Οκτωβρίου για το σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, και το μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής Ηλίας Πλασκοβίτης, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη χρηματοδότηση του ΙΣΤΑΜΕ (έχει ασκηθεί δίωξη) και για εσκεμμένη απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, που την είχε παραλάβει τον Σεπτέμβριο του 2010 από τον τότε πρέσβη μας στο Παρίσι Κ. Χαλαστάνη !!!


























Τελικά, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον Στουρνάρα θα βρεις από κάτω... Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στις πρώτες σελίδες όλων των εφημερίδων και έγινε κεντρική είδηση στα δελτία των καναλιών και στο διαδίκτυο για την εμπλοκή της γυναίκας του σε ένα από τα πολλά και μεγάλα σκάνδαλα του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ. Συγκεκριμένα, λόγω των στοιχείων που έχει η Δικαιοσύνη εισέβαλαν στο γραφείο της κυρίας του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Οικονομικοί Εισαγγελείς και αστυνομικοί και κατέσχεσαν υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, φακέλους και άλλα στοιχεία.

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΜΕ & ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ
«Εμείς ελέγχουμε και εποπτεύουμε τις τράπεζες και όχι τα δάνεια που δίνουν ξεχωριστά», είπε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η διευθύντρια (από το 2015) της Τράπεζας της Ελλάδος Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου, η οποία Εποπτεύει τη λειτουργία των τραπεζών !!!




















Και μετά εξήγησε ότι η ΤτΕ έδινε γραπτώς και προφορικώς οδηγίες συμμόρφωσης όταν διαπίστωνε συστηματικά προβλήματα επισφαλούς δανεισμού, όπως στα δάνεια προς τα ΜΜΕ και στα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UBS Η ΓΑΛΛΙΑ !!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Στοιχεία για την ταυτότητα Γάλλων που διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην UBS ζητούν από την ελβετική τράπεζα οι γαλλικές Αρχές, που ερευνούν πάνω από 45.000 λογαριασμούς σε σχέση με τους φόρους εισοδήματος και περιουσίας για το διάστημα 2010-2015 !!!

















Σύμφωνα με επιστολή των γαλλικών Αρχών προς την Ελβετία, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Le Parisien, υπάρχουν υποψίες ότι στους επίμαχους 45.161 λογαριασμούς, μπορεί να κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ σε διαφυγόντα έσοδα για το γαλλικό δημόσιο.

ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 2,9 ΔΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΦΚΑ ΑΠΟ 1/1/2017 !!!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ
Πρεμιέρα με έλλειμμα μαμούθ θα κάνει ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης !!!

















Καταδικασμένος να αποτύχει από το πρώτο κιόλας έτος λειτουργίας του είναι ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), καθώς το προσχέδιο προϋπολογισμού του Ταμείου-μαμούθ δείχνει και... ανάλογο έλλειμμα. Συγκεκριμένα, το 2017, το Ταμείο, όπου εντάσσονται από την 1η Ιανουαρίου 2017 3,5 εκατ. ασφαλισμένοι και 2,6 εκατ. συνταξιούχοι, θα εμφανίσει έλλειμμα 2,9 δισ. ευρώ, το οποίο θα μειωθεί στο όχι και ευκαταφρόνητο 1,1 δισ. ευρώ ύστερα από πρόσθετες «διορθωτικές» ενέσεις ρευστότητας από τον κρατικό προϋπολογισμό της τάξης του 1,7 δισ. ευρώ! Μάλιστα και για το 2017, το υπουργείο Εργασίας και η διοίκηση του ΕΦΚΑ προεξοφλούν ότι –όπως και τα προηγούμενα έτη– θα χρησιμοποιηθεί και ο μικρός κουμπαράς του ΑΚΑΓΕ, με τουλάχιστον 350 εκατ. ευρώ.

ΓΓΔΕ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Νέος αναλυτικός οδηγός για τη διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης οφειλών και οι προϋποθέσεις αναστολής των μέτρων !!!

















Η διαδικασία της αναγκαστικής είσπραξης οφειλών, που προβλέπει την επιβολή κατάσχεσης επί κινητών και ακινήτων του οφειλέτη, κατάσχεση στα χέρια τρίτου, έκδοση προγράμματος πλειστηριασμού κινητών και ακινήτων, μπορεί να ανασταλεί μόνο σε περίπτωση υπαγωγής των οφειλών σε πρόγραμμα νομοθετικής ρύθμισης ή διευκόλυνσης τμηματικής καταβολής οφειλής και τήρησης των όρων αυτών, καθώς και σε περίπτωση εκ του νόμου αναστολής ή κατόπιν απόφασης δικαστηρίου, με προσωρινή διαταγή ή δικαστική απόφαση.

Αυτό επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, σε νεότερο αναλυτικό οδηγό που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και με τον οποίο δίδονται διευκρινίσεις για φορολογικά και τελωνειακά θέματα, ειδικά δε γι’ αυτά που αφορούν την είσπραξη δημόσιων εσόδων, προκειμένου να ενημερωθούν οι φορολογούμενοι καθώς έρχεται Αρμαγεδδώνας άνω των 21 δισεκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να καταβληθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους, για την ορθή εκτέλεση του προϋπολογισμού.
SSL Certificates