.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ & ΣΧΟΛΙΑ
Είναι μοναδικό !!!




ΡΕ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
Σταμάτα να γράφεις βλακείες ρε Κούλη, γιατί κάθε φορά που γράφεις εκτίθεσαι όλο και περισσότερο !!!



Τι θέλεις λοιπόν να μας πεις ;;;
Ότι γεννήθηκες, στην καλύτερη περίπτωση, 11μηνίτικος ;;;
Ότι ο μπαμπάς δεν ήταν στα αλήθεια στη φυλακή από τον Απρίλιο του 1967, αλλά κοιμόταν στο σπίτι σας, όπου και σε έκανε τον Ιούνιο του 1967 ;;;
Ότι ..... ίσως ..... κάτι άλλο .... εκείνο το ...... ακόμη χειρότερο ;;;

Και αφού γεννήθηκες 2,5 μήνες μετά την γενική αμνηστία της Χούντας (23/12/1967) και ενώ είχε ήδη αποφυλακιστεί ο μπαμπάς, πως ήσουν πολιτικός κρατούμενος εσύ ρε νούμερο ;;;
Και που σε κρατούσαν ;;;
Στο Παρίσι ;;; 


ΕΝΦΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕΣΩ TAXISNET
Βαρύς θα είναι ο λογαριασμός του φετινού ΕΝΦΙΑ για εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, ειδικά για εκείνους που έχουν αγροτικές εκτάσεις !!!
















Τα αγροτεμάχια και οι βοσκότοποι αλλά και οι λοιπές εκτάσεις γεωργικής γης που κατέχουν θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά στον υπολογισμό του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ. Οποιος επομένως είχε περιουσία πέρυσι κάτω από 200 χιλ. θα βρεθεί πιθανότατα να πληρώνει και συμπληρωματικό φόρο.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Ανασύρθηκαν από το αρχείο οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου με παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου !!!
















Οι δικογραφίες που είχαν τεθεί στο αρχείο από τις εισαγγελείς Γεωργία Τσατάνη και Αθηνά Θεοδωροπούλου, παραδόθηκαν ήδη από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου προκειμένου να εξεταστεί το περιεχόμενο τους από αρχή.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ: ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΤΟ Α' ΤΡΙΜΗΝΟ !!!

ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Μείωση 1,8% κατέγραψε το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών στο πρώτο τρίμηνο του 2016 έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής !!!

















Η πτώση αυτή αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των φόρων και των κοινωνικών εισφορών, ενώ πτωτικά κινήθηκαν τόσο οι εισαγωγές όσο και οι εξαγωγές στο ίδιο διάστημα.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΝΟΝΙ !!! ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ENTERPRISE !!!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Η Enterprise Insurance Company Plc εδρεύει στο Γιβραλτάρ και δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Νορβηγία και την Ελλάδα !!!




H Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC) ενημέρωσε την Τράπεζα της Ελλάδος ότι αποφάσισε σήμερα να λάβει μέτρα κατά της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc !!!

Τα μέτρα αφορούν την απαγόρευση έκδοσης νέων συμβολαίων και την παύση πληρωμών, εν αναμονή της κατάθεσης αίτησης για διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή στην εταιρία, καθώς, όπως αυτή ενημέρωσε την GFSC, δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις φερεγγυότητας και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση.

Η ασφαλιστική εταιρεία “ENTERPRISE INSURANCE COMPANY PLC”, η οποία εδρεύει στο Γιβραλτάρ R22-R24 Ragged Staff Wharf Queensway Quay, είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών και είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών που τηρείται στη Δ.Ε.Ι.Α. /Τράπεζα της Ελλάδος.

Έχει Ειδικό Αντιπρόσωπο για διακανονισμό ζημιών κλάδου αυτοκινήτων την εταιρεία με την επωνυμία “ΜΟΤΟΡΑΪΤ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.” με ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64075/01/Β/07/297(08), με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής και Φορολογικό Αντιπρόσωπο τον Γεώργιο Παπαγιαννόπουλο. 



Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ. ΣΑΛΛΑ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ & Δ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
O SSM ζητάει την παραίτηση Κατσέλη από την Εθνική και του Μαντζούνη από την Alpha Bank !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Την παραίτηση της Λούκας Κατσέλη από τη θέση της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και του Δημήτριου Μαντζούνη από αυτή του διευθύνοντος συμβούλου της Alpha Bank ζητεί το εποπτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο SSM, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΕΛΕΙ Ο Μ. ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
Υπέρ της δημιουργίας ενός Δημόσιου Ταμείου το οποίο θα μπορεί να απορροφά κόκκινα δάνεια (public backstop) τάσσεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα !!!




O πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, επισήμανε ότι ένα τέτοιο ταμείο θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο για την ευρωζώνη.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι τόσο η δημιουργία του όσο και η λειτουργία του εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου προϋποθέτει συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ειδικότερα με την αρμόδια Διεύθυνση Ανταγωνισμού (DG Competition).

O ίδιος υποστήριξε ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αποτελούν ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες τόσο για την μελλοντική τους κερδοφορία όσο και τη χρηματοδοτική τους ικανότητα.



ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΗΛΙΑΚΟ : ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΣΚΑΪ (SEVENX) ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Νίκος Νικολόπουλος : Πείτε μας κ. Μηλιάκο, γιατί χαρίσατε στον Αλαφούζο τον SKAI για 2.2 εκατ. ευρώ, αντί των 19.1 εκατ. ευρώ της εκτίμησης της Grant Thorton για λογαριασμό της ΑΤΕ ;;;





Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος κατά την εξέταση του μάρτυρα κ. Μηλιάκου στην Εξεταστική Επιτροπή ως τέως διοικητού της ΑΤΕ που ενέκρινε την χορήγηση δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ, είχε την ευκαιρία δια των ερωτήσεων του να αναδείξει και να θυμίσει την προκλητική διαπλοκή του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου µε το κράτος και…το τραπεζικό σύστημα, που του επέτρεψαν να καταλάβει αυθαίρετα και χαριστικά την ενεχυριασμένη στην ΑΤΕ και ανακληθείσα από το ΕΣΡ τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας του σταθμού «SEVENX», χωρίς μάλιστα να αναλάβει και τα χρέη του.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ : ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΣΗΣ ;;;

Γράφει ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ & ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ 
Υπουργική απόφαση Φ1-983/1991 εναρμόνιση της οδηγίας 87/102 περί καταναλωτικής πίστης : 
Η παραπάνω στο άρθρο 9, παράγραφος 3, εδάφιο β, ρητά ορίζει ότι οι συμβάσεις πιστωτικών καρτών πρέπει να περιέχουν και ανώτατο όριο χρέωσης !!!


Πόσες συμβάσεις δεν το αναφέρουν καθόλου και κυρίως πόσες Διαταγές Πληρωμής έχουν εκδοθεί κατά παράβαση της παραπάνω απόφασης ;;; 

Το να μη γνωρίζεις τα δικαιώματα σου ως καταναλωτής είναι άσχημο.

Το να μην τα γνωρίζει ο Δικηγόρος σου είναι τραγικό.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΩΤΙΑ ΙΚΑ: ΔΙΠΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ 10%
Συντάξεις με βάση τις εισφορές, αντί της κατώτατης σύνταξης, θα λαμβάνουν όσοι και όσες συνταξιοδοτήθηκαν από την 1η Ιουλίου του 2015 και μετά (με ή χωρίς διαδοχική ασφάλιση) με 15ετία χωρίς να εχουν συμπληρώσει το 67ο έτος, ενώ πρόσθετη μείωση 10% θα επιβάλλεται στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις για όσους θεμελίωσαν δικαίωμα μειωμένης σύνταξης από 19/8/2015 και μετά. Το διπλό «ψαλίδι» προβλέπει εγκύκλιος του ΙΚΑ που εκδόθηκε σε εφαρμογή νόμων οι οποίοι ψηφίστηκαν και ισχύουν από πέρυσι το καλοκαίρι !!!

















Με βάση την εγκύκλιο, όταν το αίτημα κρίνεται με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης και το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι απονέμων φορέας, κατά τον υπολογισμό της τμηματικής σύνταξης και ειδικότερα για την εύρεση του ποσού που αντιστοιχεί στον επιμερισμό του Κατώτατου Ορίου, για αιτήσεις που εμπίπτουν στο νομοθετικό πλαίσιο που ίσχυε πριν το Ν.4387/2016, θα λαμβάνεται υπόψη το ΚΟ γήρατος όπως ισχύει δηλ. 486,84 ευρώ για παλαιούς ασφαλισμένους (μέχρι 31-12-1992) και 495,74 ευρώ για νέους ασφαλισμένους (από 1-1-1993 και μετά), μειωμένο στις περιπτώσεις μειωμένων συντάξεων λόγω ορίου ηλικίας χωρίς προσαυξήσεις Οικογενειακών Βαρών και Επιδόματος Απολύτου Αναπηρίας, το οποίο θα πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό ημερών ασφάλισης που πραγματοποιηθήκαν στην ασφάλιση του Ιδρύματος και το γινόμενο θα το διαιρούμε με το συνολικό αριθμό ημερών διαδοχικής ασφάλισης.

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ !!!

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΠΑ
Στα ύψη τα πρόστιμα για τους μικροπαραβάτες ενώ διατηρούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για τους μεγαλοφοροφυγάδες !!!











Επανέρχεται από τις 25 Ιουλίου … μερικώς, το καθεστώς επιβολής αυτοτελών προστίμων για μη έκδοση ή ανακριβή έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στα καπνικά προϊόντα. 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΩΝ !!!

ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ & ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
Οι 350 δόσεις για το λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης και η νεαρή δανεισμένη πρωινατζού !!!




Κι ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων… 

Κι ενώ έχουν κληθεί μετά τους τραπεζίτες που έβγαλαν ειδήσεις… Να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες των καναλιών… Ένα σκάνδαλο που δεν έχει φωτιστεί καθόλου έως σήμερα και βρίσκεται στην ουρά των παραπάνω… 

Είναι τα δάνεια των τηλε-αστέρων !!!

Τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξίσου προκλητικά και κραυγαλέα με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ… Αφού εισπράττονταν από τους τηλε-αστέρες χωρίς εγγυήσεις και αποδεικτικά για τους σκοπούς τους οποίους προορίζονταν! Πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που επίσης βοήθησαν στην κατάρρευση των τραπεζών… Και ως γνωστόν πλήρωσαν οι έλληνες πολίτες με τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις!


ΣΧΕΔΟΝ 1 ΔΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ !!!

1.300 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Από τις αρχές του 2015 οι οικονομικοί Εισαγγελείς έχουν δώσει 290 εντολές για δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων !!!











Στατιστικά στοιχεία των εισαγγελικών ερευνών για τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, ομολόγων και των 65 τραπεζικών CD που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί, εξέθεσε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου στο πλαίσιο της ημερίδας της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 340.00 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΩΣ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ !!!

126.956 ΕΡΓΟΖΟΜΕΝΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ
432.033 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αμείβονται με μισθό έως 510 ευρώ μικτά το μήνα !!!
Ενώ στο διάστημα από 1/7/2013 έως και τον Ιούνιο του 2016 είχαμε 152.636 μετατροπές συμβάσεων από πλήρους απασχόλησης σε μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασίας !!!















Τη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων εξαιτίας της ύφεσης, της έκρηξης της ανεργίας, της κυριαρχίας των ελαστικών μορφών απασχόλησης και της απότομης βύθισης των μισθών την περίοδο 2010 - 2015 αποτυπώνει το κείμενο θέσεων για τις εργασιακές σχέσεις που απέστειλε το υπουργείο Εργασίας στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας περιέχουν αναλυτικά δεδομένα για τις μισθολογικές ανισότητες και φωτογραφίζουν μια μεγάλη κατηγορία νεόπτωχων εργαζομένων που αμείβονται με πενιχρούς μισθούς οι οποίοι είναι πολύ μικρότεροι ακόμη και από το επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ του ΟΑΕΔ.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΔΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PSI+ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ PSI+ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΕΨΕ
To Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές για το PSI του 2012 !!!




Στο ΕΔΔΑ προσέφυγαν από κοινού κάτοχοι ομολόγων ονομαστικής αξίας έως 1.500.000 ευρώ !!!

Απορρίφθηκαν με ομόφωνη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου οι προσφυγές των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων κατά του κουρέματος του δημοσίου χρέους με τη διαδικασία του PSI του 2012. Υπενθυμιζεται πως ομολογιούχοι προσέφυγαν στο ΕΔΔΑ μετά την απόρριψη των προσφυγών τους από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι προσφεύγοντες επικαλέσθηκαν προσβολή του άρθρου 1 του (πρώτου) πρόσθετου πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ που προστατεύει το δικαίωμα στην περιουσία σε συνδυασμό με το άρθρο 14 της ΕΣΔΑ που απαγορεύει τις διακρίσεις.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Κόκκινα δάνεια: Επιταχύνουν το ξεπούλημα

Ενεργότερο ρόλο στη μείωση των κόκκινων δανείων αναλαμβάνουν στο εξής οι εμπορικές τράπεζες, βάσει απόφασης που έλαβε η Τράπεζα της Ελλάδας με τον Ενιαίο Μηχανισμό Εποπτείας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο πλαίσιο των όσων προβλέπει σχετική οδηγία οι τράπεζες υπέβαλαν στις 24 Ιουνίου στην κεντρική τράπεζα αναλυτικούς στόχους μείωσης κατά κατηγορία δανείου για τα δύο εναπομείναντα τρίμηνα του έτους κι επίσης ετήσιους για το 2017, το 2018 και το 2019. Σε αυτούς ακριβώς τους στόχους αναφέρθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προδικάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για χιλιάδες δανειολήπτες.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;; 9 ΣΤΙΣ 10 ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ & ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ !!!

ΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ
Σύμφωνα με στοιχεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την περίοδο 2010-2016 είχαν εγγραφεί στο μητρώο του 9.215 επιχειρήσεις εστίασης αλλά την ίδια περίοδο διεγράφησαν 8.845 !!!






















Το ρεκόρ Γκίνες θα πρέπει να διεκδικήσει η χώρα μας στην ίδρυση, την εποχή της κρίσης, ταχυφαγείων, εστιατορίων, καφέ κλπ.

ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΑΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών !!!

Αλλάζουν όλες εντός Αυγούστου !!!



Του Κωνσταντίνου Ρομποτή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο των δανειστών για τις αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών συστημικών τραπεζών και την στενότερη εποπτεία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

Η πρώτη πράξη έγινε πριν λίγες εβδομάδες όταν οι δανειστές σε συνεργασία με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) ξήλωσαν την διοίκηση του μετόχου των ελληνικών τραπεζών, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 

Χθες ολοκληρώθηκε η δεύτερη πράξη με την παραίτηση του προέδρου της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, της Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα (στον οποίο με ομόφωνη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας του απένειμε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου). 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ BIG BROTHER ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Στην ηλεκτρονική καταγραφή χρέους και περιουσίας όλων των δανειοληπτών μεοφειλές προς τις τράπεζες και το Δημόσιο (εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία), θα προχωρήσουν οι τράπεζες σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών !!!



της Νένας Μαλλιάρα

Η δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων για την κατάσταση χρέους και περιουσίας των δανειοληπτών, αποτελεί δέσμευση του μνημονίου και στοχεύει στην καλύτερη παρακολούθηση των αποπληρωμών δανείων και οφειλών και στον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών. Στην ουσία θα πρόκειται για έναν "προληπτικού τύπου Τειρεσία" κατά τα πρότυπα των Credit Bureaux του εξωτερικού, τα οποία παρακολουθούν τα δεδομένα και τη συμπεριφορά των δανειοληπτών, δίνοντάς τους "πιστοληπτική αξιολόγηση" για τον δανεισμό τους από τις τράπεζες.


ΓΓΔΕ: ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΛΟΓΩ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Διευκρινίσεις με στόχο την επίλυση του προβλήματος που έχει έχει προκύψει με ορισμένους άνεργους φορολογούμενους, οι οποίοι για τεχνικούς λόγους- μη ενημέρωση του συστήματος για την ιδιότητά τους- φορολογήθηκαν με βάση τεκμήρια και την κλίμακα των ελεύθερων επαγγελματιών, έδωσε με εγκύκλιο που εξέδωσε η ΓΓΔΕ !!!















Το πρόβλημα αφορά στο γεγονός ότι το Τaxisnet δεν έχει ενημερωθεί για την ιδιότητά τους ώς συνταξιούχοι, αλλά παράλληλα διαθέτουν τεκμαρτό εισόδημα. Έτσι, η φορολόγησή τους για το τεκμαρτό εισόδημα έγινε με βάση την κλίμακα των ελεύθερων επαγγελματιών που δεν έχει αφορολόγητο ποσό εισοδήματος, με αποτέλεσμα να καλούνται να πληρώσουν φόρο.

Για να διευθετήσουν το θέμα τους και να παραμείνουν αφορολόγητοι, οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στην εφορία τους, προκειμένου να δηλώσουν την ιδιότητά τους με βάση την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 13% ΣΤΟ 22% !!!

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 22% ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Σοκ για 350.000 αγρότες !!!






















Εγκύκλιο που αποκαλύπτει πλήρως την απίστευτη φορολογική αύξηση για 350.000 φορολογούμενους με εισοδήματα από αγροτικές δραστηριότητες, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΣΤΑ 16,6 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Συνολικά πάνω από 50.000 οφειλέτες έχουν τεθεί εκτός ρυθμίσεων 100 και 12 δόσεων !!!












Επιπλέον 23.782 οφειλέτες με χρέη από απλήρωτες εισφορές ύψους 831 εκατ. ευρώ «μπήκαν» στις λίστες του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών στο τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου φτάνοντας, την 1η Ιουλίου, συνολικά τους 303.549 (από 279.767) και οι οφειλές τους τα 16,613 δις ευρώ (από 15,782 δις ευρώ).

Την ίδια περίοδο, ωστόσο, 6.184 έχασαν, λόγω αδυναμίας ή καθυστέρησης πληρωμής, τις ρυθμίσεις που είχαν κάνει (4.197 τις 12 δόσεις και 1.987 τις 100 δόσεις) με αποτέλεσμα , από την αρχή των διακανονισμών, να έχουν τεθεί «εκτός» ρυθμίσεων 50.040 οφειλέτες με χρέη 2,657 δισ. ευρώ, το 60% για τις 12 δόσεις (13.987 σε σύνολο 23.186) και το 47,78% για τις 100 (36.053 σε σύνολο 75.451).

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: H ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Καταγγέλλει ο Δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός

ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΞΟΔΑ, ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ !!!
Αυτή είναι η νέα απάτη των τραπεζών : Αναγνώριση χρέους και παραίτηση από τα νόμιμα δικαιώματα του δανειολήπτη !!!

1. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΗΛΩΣΗ



2. ΠΡΟΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ & ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Δεν υπάρχει ούτε ένας άλλος πολιτικός αρχηγός στα μεγάλα κόμματα, που να έχει υπογράψει ο ίδιος έστω και μία δανειακή σύμβαση του κόμματός του.
Υπέγραφαν μονίμως οι βολικοί μπροστινοί αχυράνθρωποι !!!


Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL !!! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" & ΣΤΟ "ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;;;" ΣΤΟ KONTRA CHANNEL
Δείτε στη συνέχεια τα βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της δικηγόρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΛΟΥΜΗ-ΖΑΝΙΑ, που χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό των καταγγελλόντων !!! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/07/mykonos-mafia.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_82.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/07/mykonos-mafia-ii.html#more




ΜΕ ΝΕΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΤΗΝ 15/07/2016 ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΤ ΜΥΚΟΝΟΥ 13, ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ 10 !!!

Όταν συλλάβανε τον Προϊστάμενο της Πολεοδομίας με τον χειριστή μηχανήματος και τον εργολάβο για να τους πάνε αυτόφωρο, η ώρα ήταν 12:00 και άκουσον άκουσον στις 18:00 βάλανε πάλι συνεργεία να συνεχίσουν και η αστυνομία φυσικά είπε ότι είναι πολύ απασχολημένη για να πάει να ξανασυλλάβει με το αυτόφωρο τους νέους που άρχισαν να δουλεύουν και φυσικά τον πραγματικό υπαίτιο που ήταν οι 2 ιδιοκτήτες των παράνομων ξενοδοχείων, που ήταν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και υπαίτιοι, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν μπορεί να τους βρει ενώ είναι πάντοτε στα ξενοδοχεία τους και έχουν δώσει εντολές στο προσωπικό όταν τους ζητάει η αστυνομία ή η εφορία να λένε ότι απουσιάζουν. 


ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ UBS ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!!

ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Αγωγή αποζημίωσης δις ευρώ για "παράνομη τακτική" έναντι του ελληνικού Κράτους που υπέστη τεράστια οικονομική ζημία από τη διευκόλυνση μεγαλοφοροφυγαδων ή προσώπων που συμμετείχαν σε εγκληματικές δραστηριότητες να φυγαδεύσουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό, ετοιμάζουν εδώ και καιρό οι Ελληνικές αρχές κατά τραπεζικών κολοσσών που φέρονται να διευκόλυναν με κεντρικές οδηγίες αυτές τις πρακτικές !!!

















Μετά τις αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε το πρώην διευθυντικός στέλεχος της UBS Bradley Birkenfeld , για τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε, η UBS μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο, όμως η έρευνα αφορά και την HSBC, η οποία μαζί με την UBS, έχουν φιλοξενήσει μεγάλα ποσά Ελλήνων που προέρχονται, κατά την εκτίμηση των αρχών, από αδιαφανείς πηγές ή αδήλωτες πηγές. 

38 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!! ΟΙ 5 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΓΓΔΕ: ΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπουν απαλλαγή οφειλετών από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής της οφειλής για λόγους ανωτέρας βίας εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων !!!

















Ειδικότερα σύμφωνα με την ΠΟΛ 1106/2016 η Γ.Γ.Δ.Ε. αποδέχεται τη γνωμοδότηση 89/2015 του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία γίνεται δεκτό ότι:

1) Για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί εν στενή εννοία μέχρι και τις 31-12-2013 μπορεί ο οφειλέτης να ζητεί, με αίτησή του που υποβάλλεται μετά την 1-1-2014, την απαλλαγή τους από τις ανωτέρω προσαυξήσεις για λόγους ανωτέρας βίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 6 του ν.δ. 356/1974. (πλειοψ.) και

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΔΙΣ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΗ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΔΙΠΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ
Πάνω από 50.000.000.000 ευρώ έχασε η Ελλάδα και κέρδισαν οι χώρες υποδοχής από τους νέους Έλληνες που μετανάστευσαν εξαιτίας της κρίσης και των μνημονίων !!!
12,9 δις ετησίως υπολογίζεται ότι συνεισφέρουν στο ΑΕΠ των χωρών υποδοχής τους, κυρίως στην Αγγλία και στη Γερμανία !!!















Σε «ανοιχτή πληγή» όχι μόνο για την κοινωνία, αλλά και για την οικονομία εξελίσσεται το φαινόμενο της διαρροής ταλέντου (γνωστό ως brain drain), καθώς η Ελλάδα όχι μόνο χάνει τα καλύτερα μυαλά που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη, αλλά έχει απώλειες και σε έσοδα. Σύμφωνα με έρευνα της Endeavor Greece υπολογίζεται ότι από το 2008 έως και σήμερα οι Ελληνες «νεομετανάστες» έχουν παραγάγει στις χώρες υποδοχής πάνω από 50 δισ. ευρώ ΑΕΠ. Επιπλέον, υπολογίζεται ότι στις νέες πατρίδες τους συμβάλλουν στα φορολογικά έσοδα με το ποσό των 9,1 δισ. ευρώ ετησίως.

ΕΟΑΕΝ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !!!

ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ 24%
Η νέα προσφυγή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που έχουν κατατεθεί από τη περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του δήμου Μυκόνου, των Δικηγορικών Συλλόγων Νάξου και Σύρου και θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του ΣτΕ στις 16 Σεπτεμβρίου !!!



















Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματική η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά στο 24%, προσέφυγε ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών απαρτίζεται από19 επιμελητήρια - μέλη του σε νησιωτικές περιοχές.

ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ !!! ΦΟΡΟΙ 1,2 ΔΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΗΜΕΡΕΣ !!!

ΣΤΑ 1.593 ΕΥΡΩ Ο ΜΕΣΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Μέχρι 29 Ιουλίου θα πρέπει να καταβληθούν φόροι ύψους 1,2 δις από τους φορολογούμενους που έχουν χρεωστικά εκκαθαριστικά για την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος !!!













Φόρους συνολικού ύψους άνω των 3,63 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν περίπου 2,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι που παρέλαβαν χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υπέβαλαν μέσω του Taxisnet.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

BINTEO: ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

O NIKOΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ"
Κυριάκος Τόμπρας : 
Μόλις ακουμπάμε τον παππού Μητσοτάκη, την κωλομπαρεύετε την κουβέντα όλοι μαζί !!! 




SSL Certificates