.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΕ 30.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ, 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα ελεγχθούν προληπτικά 30.000 επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται σε τουριστικές περιοχές αλλά και σε κλάδους ή επιχειρήσεις που παρουσιάζουν υψηλή παραβατικότητα !!!


















Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής ξεκινάει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο που έχει εκπονήσει αναμένεται μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου να ελεγχθούν προληπτικά 30.000 επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται σε τουριστικές περιοχές αλλά και σε κλάδους ή επιχειρήσεις που παρουσιάζουν υψηλή παραβατικότητα, όπως εστιατόρια, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, χώροι δεξιώσεων κ.λπ.

ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙ: ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 23.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Μετά από 83 χρόνια ζωής ένας από τους πιο ιστορικούς συνεταιρισμούς της Ελλάδας, η Ένωση Πεζών, από τον Νομό Ηρακλείου εντάχθηκε χθες στο καθεστώς του άρθρου 99 !!!
















Δεν άντεξε το βάρος των χρεών που μόνο τα τραπεζικά φέρεται να ξεπερνούν τα 23 εκατ. ευρώ και η πάλαι ποτέ ισχυρή Ένωση Πεζών ζήτησε και πέτυχε την ένταξη της στο καθεστώς του άρθρου 99.

ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΩΝ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 10.000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!

151.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 80.000.000 ΕΥΡΩ
Έρχεται τσουνάμι κατασχέσεων και πλειστηριασμών τους επόμενους μήνες !!!
















Μαζικά φεύγουν πλέον τα κατασχετήρια από τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, βάζοντας στο στόχαστρο τα πενιχρά υπόλοιπα που υπάρχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η «Κ», το μέσο ποσό που εισέπραξε το Δημόσιο από τις κατασχέσεις των λογαριασμών το πρώτο εξάμηνο του 2016 είναι 530 ευρώ, καθώς από 151.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, το ποσό που μπήκε στα ταμεία της Εφορίας είναι 80 εκατ. ευρώ, ενώ το 97% των κατασχέσεων αφορά ποσά κάτω των 3.000 ευρώ.

ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ !!!



Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Πορτογαλία οι δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί ενός ενδεχόμενου νέου προγράμματος στήριξης της οικονομίας της χώρας !!!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Πορτογαλίας κάλεσε σήμερα τον πρεσβευτή της Γερμανίας και του επέδωσε διαμαρτυρία για τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές πληροφορημένες για την υπόθεση. Ο γερμανός πρεσβευτής στην Πορτογαλία Ούλριχ Μπράντεμπουργκ είχε κληθεί στο πορτογαλικό ΥΠΕΞ και την 30ή Ιουνίου, την επομένη των δηλώσεων του Σόιμπλε.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ !!! ΣΤΗ GOLDMAN SACHS Ο ΜΠΑΡΟΖΟ !!!

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Σύμβουλος στην Goldman Sachs ο Μανουέλ Μπαρόζο !!!

Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της.




Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της, ανακοίνωσε σήμερα η επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ !!! ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ !!!













ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ EUROBANK 75% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗ EUROBANK ΚΑΤΑ 75% ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Αντί για 47.000 ευρώ θα πληρώσει 11.800 ευρώ, σε 35 μηνιαίες ΑΤΟΚΕΣ δόσεις !!!



Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!!

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ & ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ
Γενικεύεται το κλίμα αντίδρασης τραπεζιτών & βουλευτών στις προωθούμενες αλλαγές των διοικητικών συμβουλίων !!!



Μετά την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Δημήτρης Μαντζούνης μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για την τοποθέτηση «τεχνοκρατών» στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Alpha, τα εξειδικευμένα στελέχη που θα τοποθετηθούν στα διοικητικά συμβούλια των ελληνικών τραπεζών κατ΄απαίτηση των δανειστών, για την καλύτερη αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων θα έπρεπε να έχουν συμβουλευτικό ρόλο και όχι επιτελικό όπως είναι αυτός που προκύπτει εκ της συμμετοχής του στα δ.σ.

Η δυσαρέσκεια που επικρατεί «κορυφώθηκε» με την ερώτηση που κατέθεσαν 42 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προεξάρχοντος του κ. Σαμαρά για τον «επιχειρούμενο αφελληνισμό της Τράπεζας Πειραιώς». 

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Τι αποκάλυψε για τα δάνεια Ψυχάρη, ο διωκόμενος ποινικά, διευθύνων της Alpha Bank Δ. Μαντζούνης !!!



Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Δημήτρης Μαντζούνης, κατέθεσε την Πέμπτη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τις χορηγήσεις δανείων σε ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα από τις ελληνικές τράπεζες.

Κατά την ακρόασή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Alpha Bank έχει χορηγήσει δάνεια ύψους 311 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις ΜΜΕ και εκτίμησε ότι συνολικά τα δάνεια όλων των τραπεζών προς ΜΜΕ είναι γύρω στο 1 δις ευρώ

Ανέφερε, επίσης, ότι η συγκεκριμένη τράπεζα δεν έχει δανειοδοτήσει πολιτικά κόμματα. Υποστήριξε, επίσης, ότι δεν έχει δεχθεί πολιτικές πιέσεις για χορηγήσεις δανείων σε μέσα μαζικής εημέρωσης.

Είπε ακόμα ότι η τράπεζα έχει λάβει καλύψεις για το 50% των δανείων της προς επιχειρήσεις ΜΜΕ, προσθέτοντας: «Έχουμε κάνει προβλέψεις γύρω στα 160 εκ. ευρώ».

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
Περισσότερα από 140 Δις τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια !!!


Άλλα έλεγε όμως όταν ήταν αυτός ο αρμόδιος υπουργός !!!

Την εκτίμηση ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια έχουν ξεπεράσει τα 140 δισ. ευρώ διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας μιλώντας σε συνέδριο για την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση. 

 Ανέφερε μάλιστα ότι υπάρχουν εκτιμήσεις που ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά το μέγεθος αυτό, καθώς ορισμένα μη εξυπηρετούμενα δάνεια εμφανίζονται ως εξυπηρετούμενα. 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ: ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ & ΧΩΡΙΣ ΚΤΕΟ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Τελεσίγραφο απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο Μεταφορών αλλά και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να έχουν αποσταλεί μέχρι τις 30 Ιουλίου τα στοιχεία των ιδιοκτητών οχημάτων που τα κινούν ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ !!!












Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr στελέχη από το οικονομικό επιτελείο απαίτησαν από το υπουργείο Μεταφορών αλλά και άλλους φορείς που εμπλέκονται στο θέμα των ανασφάλιστων και χωρίς ΚΤΕΟ οχημάτων να έχουν αποστείλει τους αναλυτικούς καταλόγους με τα στοιχεία των ιδιοκτητών που κινούν παράνομα τα οχήματά τους ώστε να ξεκινήσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων με τα πρόστιμα.

ΕΤΕΑ: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ 6ου ΚΑΙ 7ου/2016 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ
Περίοδο χάριτος έως τις 30 Σεπτεμβρίου δίνει το ΕΤΕΑ στους εργοδότες να πληρώσουν τα αυξημένα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών στην επικουρική ασφάλιση !!!




















Σύμφωνα με σχετική απόφαση «οι εργοδότες που έχουν ήδη καταβάλει τις εισφορές 6ου και 7ου /2016 χωρίς την προσαύξηση μπορούν να την αποδώσουν 30/9/2016 χωρίς πρόσθετες κυρώσεις».

ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΔ + ΠΑΣΟΚ !!!


ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ !!!

ΚΕΑΟ: 60.000 ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΙ !!!

60.000 ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016 ΑΛΛΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 0,02 - 100 ΕΥΡΩ
Ενώ και σε πολλές περιπτώσεις μεγαλοοφειλετών με χρέη άνω των 500.000 ευρώ οι λογαριασμοί βρέθηκαν άδειοι.Μήπως πρέπει να ψάξουν και σε λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού ;;;


















Βροχή πέφτουν τα κατασχετήρια για τους οφειλέτες των Ταμείων, πλην όμως οι λογαριασμοί σε ποσοστό που φτάνει το 70% έχουν μέσα ποσά της τάξης των 0,02 ευρώ έως 100 ευρώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.

ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ & ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!

ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ GREXIT ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ενώ γνώριζαν ότι κανείς δεν μπορούσε να σε βγάλει από το ευρώ, ούτε ακόμη να αποχωρήσεις οικειοθελώς όσο είσαι στην ΕΕ, με το ποίημα του GREXIT, σε παραμύθιασαν επί 6 ολόκληρα χρόνια ότι, για να μείνεις δήθεν στο ευρώ, έπρεπε να μείνεις χωρίς ευρώ και να χάσεις τη δουλειά, την περιουσία και την αξιοπρέπειά σου !!!  

ΑΝΩ ΤΟΥ 50% Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
Με συντελεστές υψηλότερους ακόμα και από 50% θα φορολογηθούν όσοι αποφασίσουν να αποκαλύψουν εθελοντικά τα χρήματα που έχουν αποκρύψει από το ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική αποφασίσθηκε το βασικό πλαίσιο της ρύθμισης !!!



Ωστόσο έχουν απομείνει κάποιες βασικές λεπτομέρειες που θα επιλυθούν τις προσεχείς μέρες. Οπως προκύπτει από το σχέδιο, όσοι ενταχθούν στη ρύθμιση και αποκαλύψουν τα εισοδήματα αυτά θα φορολογηθούν με τον συντελεστή που ίσχυε τη χρονιά της απόκρυψης των εισοδημάτων.

Στον συντελεστή αυτό θα προστεθεί και ένας δεύτερος ως τιμωρία για την αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη, ο οποίος θα μειώνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που έγινε η φοροδιαφυγή.

Για παράδειγμα, εάν η φοροδιαφυγή είχε συντελεσθεί το 2003, τα κεφάλαια αυτά θα φορολογηθούν με συντελεστή 42%, συν 10% επιπλέον.

Στην περίπτωση που η φοροδιαφυγή έγινε το 2015, θα φορολογηθεί με συντελεστή 42%, ενώ ο δεύτερος συντελεστής θα μειώνεται σημαντικά και ενδεχομένως να φθάνει το 1%. Πάντως η υψηλή φορολογία (τα οριστικά ποσοστά τελούν ακόμα υπό διαπραγμάτευση με τους πιστωτές της χώρας) ενδεχομένως να αποβεί αποθαρρυντική για όσους σκέφτονταν να κάνουν χρήση των διατάξεων που θα θεσμοθετηθούν μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ;;;


ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠ Ο Φ. ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΤΗΣ EUROBANK ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ EUROBANK ΦΩΚΙΩΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ
Έδινε θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ της διαπλοκής παρά τις αρνητικές εισηγήσεις των εγκριτικών επιτροπών, χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις και χωρίς ούτε ακόμη τις προσωπικές εγγυήσεις των μετόχων και των διοικούντων !!!



«Κύρια Εισαγγελέα : Αν ένας Έλληνας πολίτης έλεγε στον «ανακριτή»  αυτά που είπε ο κ. Φ. Καραβίας στην εξεταστική, θα είχε συνέπειες ψευδορκίας ή όχι;»
Ο Ν. Νικολόπουλος έστειλε επιστολή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξ. Δημητρίου !!!

«Πολλοί έχουν αποδεχθεί την προπαγάνδα των νταβατζήδων που  μονότονα και κατά ριπάς επαναλαμβάνουν ότι δεν έχουν αξία οι εργασίες της εξεταστικής, αφού δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Όμως, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες με τη σοβαρή και δυναμική συμμετοχή μας, εξαναγκάσαμε τους θαλασσοδανεισμένους καναλάρχες να καταθέσουν ήδη κάμποσα εκατομμύρια, πιέσαμε τις καθεύδουσες αρχές του κράτους να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς τους και τη «τυφλή δικαιοσύνη», με ορθάνοιχτα μάτια, να ερευνήσει τους φακέλους της διαφθοράς των διαπλεκόμενων τραπεζίτων και μιντιαρχών και να οδηγήσει στο σκαμνί για κακουργηματικές πράξεις καναλάρχες, εκδότες και μεγαλοτραπεζίτες.
Οι εκπρόσωποι των διοικήσεων της ΕΘΝΙΚΗΣ και της EUROBANK, προσπάθησαν να κρατήσουν “κρυμμένα” μυστικά κατά την “εξέταση-ανάκρισή” τους στη Βουλή.

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ SMS
Διαδίδεται μέσω sms, τα οποία προτρέπουν τους χρήστες να ακολουθήσουν σύνδεσμο, με την ενεργοποίηση του οποίου προκαλείται η εγκατάστασή του !!!













Για κακόβουλο λογισμικό, που προσβάλλει smartphone και τάμπλετ ενημερώνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του χρήστες του Διαδικτύου.

Διαδίδεται μέσω sms, τα οποία προτρέπουν τους χρήστες να ακολουθήσουν σύνδεσμο, με την ενεργοποίηση του οποίου προκαλείται η εγκατάστασή του στις συσκευές τους.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Στο «σφυρί» τα πρώτα 10.000 ακίνητα

Εμπορικά ακίνητα, πολυτελή διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες θα βγάλουν πρώτα στο «σφυρί» οι τράπεζες.

Οι λίστες με περίπου 10.000 ακίνητα που ανήκουν στους αποκαλούμενους από τις τράπεζες «κακοπληρωτές» είναι έτοιμες και τα προγράμματα πλειστηριασμών έχουν πάρει ήδη την άγουσα προς τους ιδιοκτήτες-δανειολήπτες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει μέχρι στιγμής, έως το τέλος του έτους θα εκποιηθούν περί τα 500 με 700 εμπορικά κυρίως ακίνητα, και στόχος είναι μέχρι το πρώτο τετράμηνο του 2017 να έχουν εκπλειστηριαστεί 5.000 ακίνητα.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ & ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!

ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Μέτρα κατά των φορολογικών παραδείσων όπως είναι η Ολλανδία του Ντάισελμπλουμ και το Λουξεμβούργο του Γιούνκερ !!!


 


Στο ζήτημα της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής καθώς και στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων κατά των φορολογικών παραδείσων που λειτουργούν σε διάφορα μέρη του πλανήτη αλλά και στην Ολλανδία του Ντάισελμπλουμ καθώς και στο Λουξεμβούργο του Γιούνκερ ζήτησε μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 5/7/2016 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς, κατά τη συζήτηση με θέμα: «Φορολογικές αποφάσεις τύπου «tax ruling» και άλλα μέτρα παρόμοιου χαρακτήρα ή αποτελέσματος (TAXE 2)».

ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ;;;

ΟΙ ΣΛΟΒΕΝΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ !!! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;;;
Η αστυνομία της Σλοβενίας διεξήγαγε έρευνες σε τέσσερα σημεία στη Λιουμπλιάνα χθες, στα οποία περιλαμβάνονταν η κεντρική τράπεζα, συγκεντρώνοντας στοιχεία για μια προκαταρκτική έρευνα που αφορά πιθανές ατασθαλίες κατά τη διάρκεια μιας τραπεζικής αναδιάρθρωσης το 2013 !!!



Η ΕΚΤ που πιάστηκε στον ύπνο, τώρα απειλεί τη Σλοβενία μόνο και μόνο για τη διάσωση του γοήτρου του συστήματος των κεντρικών τραπεζών !!!
Ακόμη και να προσφύγει η ΕΚΤ στη δικαιοσύνη, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την κυβέρνηση της Σλοβενίας, αφού τα ευρήματα του ελέγχου είναι σε κάθε περίπτωση πολλαπλάσιας αξίας από οποιοδήποτε πρόστιμο επιβληθεί στη χώρα !!!  

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απείλησε χθες τη Σλοβενία ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά από την έφοδο της αστυνομίας στην κεντρική τράπεζα της χώρας στη Λιουμπλιάνα και την κατάσχεση εγγράφων, σε μια σπάνια αντιπαράθεση μεταξύ τοπικών αρχών και του θεσμού της ευρωζώνης.

ΕΦΟΡΙΑ - ΤΑΜΕΙΑ: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ 5 ΔΙΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 2016 !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Έρχονται κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και πλειστηριασμοί ακινήτων για το 55% των οφειλετών του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων με στόχο την είσπραξη 5.000.000.000 ευρώ !!!
















Η πρώτη αξιολόγηση είχε στόχο να επιβάλλει μέτρα 5,4 δισ. ευρώ, η δεύτερη έχει στόχο την εφαρμογή τους και την είσπραξη περίπου πέντε δισ. ευρώ μέχρι και το τέλος του χρόνου μέσα από ένα πογκρόμ ελέγχων και κατασχέσεων για φορολογικά έσοδα και ασφαλιστικές εισφορές.

ΒΟΜΒΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ: ΣΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ !!!

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ
Νέο σοκ για τους φορολογούμενους που καλούνται να πληρώσουν τον φουσκωμένο φετινό ΕΝΦΙΑ σε μόλις 4 δόσεις !!!













Και η νέα άσχημη είδηση αφορά τον ΕΝΦΙΑ και την πληρωμή του σε μόλις τέσσερις δόσεις το 2016, κάτι που σημαίνει ότι... φουσκώνει ο λογαριασμός για τα ελληνικά νοικοκυριά αμέσως μετά το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης αποκάλυψε σήμερα ότι ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί φέτος μόλις σε τέσσερις δόσεις με τα εκκαθαριστικά να φτάνουν στους φορολογούμενους από τον Σεπτέμβριο.

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εξαιρέθηκαν οι δικαστές από την υποχρέωση να δηλώνουν τα λεφτά σε στρώμα ή θυρίδες !!!





Του Παναγιώτη Στάθη

Να μην δηλώνονται τα μετρητά ή τιμαλφή που φυλάσσονται στο στρώμα (εκτός τραπεζών) ή σε θυρίδες στο πόθεν έσχες, πέτυχαν οι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας. Η εξαίρεση αυτή, όμως, έγινε δεκτή μέσα από μια δικαστική απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), ενώπιον της οποίας είχαν προσφύγει τέσσερις δικαστικές ενώσεις, θεωρώντας αντισυνταγματικό να:

- δηλώνονται στο πόθεν έσχες τα μετρητά (πάνω από 15.000 ευρώ) εκτός τραπεζών, τιμαλφή, πολύτιμα είδη και μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι συνολικής αξίας πάνω από 30.000 ευρώ,

- δηλώνονται τα στοιχεία των οικείων συγγενών (ενήλικων και θετών τέκνων, αδελφών, παππούδων και γιαγιάδων, εγγονών, κ.ά.), τη στιγμή που ο νόμος έχει καταργήσει την υποχρέωση αυτή.


Απορρίφθηκαν γιατί είχαν ήδη εξαιρεθεί


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

BINTEO: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ FUNDS !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 
Καταστροφικό για τους δανειολήπτες το δίκαιο των δανειστών που υιοθετήθηκε με το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας !!!




ΣΤΟ 25% ΤΟΥ ΑΕΠ Η ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
Στα... αστρονομικά επίπεδα του 25% του ΑΕΠ, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 45 δισ. ευρώ, βρίσκεται η αδήλωτη οικονομία στη χώρα, σύμφωνα με διαγνωστική έκθεση για την αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα, που καταρτίστηκε υπό την αιγίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ) !!!





















Η έκθεση επικυρώθηκε από τους κοινωνικούς εταίρου (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) και αξιολογεί την έκταση, τη φύση και τους παράγοντες ώθησης της αδήλωτης οικονομίας στην Ελλάδα και παραθέτει υποδείξεις για τους τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος. 

ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ !!!

ΣΤΑ 3,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ
Στο Υπερταμείο μεταφέρονται άμεσα ΕΛΤΑ,ΟΑΚΑ,ΟΣΥ,ΣΤΑΣΥ και ΟΣΕ !!!













Αυστηρούς όρους περικοπών δαπανών αν ενεργοποιηθεί ο "κόφτης", πλαφόν 0,2% του ΑΕΠ στην εξαίρεση προσφυγικών δαπανών από το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά και των εσόδων και των δαπανών του ΕΣΠΑ συνολικά, αλλά και ειδικούς όρους στην αποπληρωμή οφειλών προς ιδιώτες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΖΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Ήδη έχει παύσει η ποινική δίωξη για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα για μισούς από τους κατηγορούμενους !!!














"Καμπανάκι" για το μέλλον μίας από τις σημαντικότερες δίκες της ελληνικής ιστορίας, αυτής για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens, χτύπησε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χαράλαμπος Τζώνης, υπογραμμίζοντας ότι ήδη τα αδικήματα έχουν ξεκινήσει να παραγράφονται.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ !!! ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 144 ΕΥΡΩ !!!

150.000 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012
Σοκ φέρνουν οι νέες προσωρινές συντάξεις με ποσά που θα ξεκινούν από τα 144 ευρώ το μήνα και θα φθάνουν έως τα 768 ευρώ για όσους αποχωρούν από 13/5/2016 και μετά που ισχύει το νέο ασφαλιστικό !!!
















Τα ποσά αυτά μπορεί να προσλάβουν και μονιμότερο χαρακτήρα πέραν του διμήνου που ορίζει ο νόμος αν λάβει κανείς υπόψη το στοκ των περίπου 150.000 παλαιών αιτήσεων που υπάρχουν τα Ταμεία και εκκρεμούν για έκδοση οριστικής σύνταξης ακόμη και από το 2012.

ΓΓΔΕ: ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!

ΣΕ 2 ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Με εγκύκλιο της η ΓΓΔΕ καθορίζει τις δόσεις που θα πρέπει να πληρωθεί φόρος εισοδήματος που θα προκύψει απο τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα !!!

















Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ η καταβολή του φόρου που προσδιορίζεται από δηλώσεις που υποβάλλονται από τους κατά περίπτωση υπόχρεους, καθ’ όλη τη διάρκεια του φορολογικού έτους (σε περίπτωση που ο φορολογούμενος αποβιώσει ή μεταφέρει την κατοικία του στο εξωτερικό ή τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβάλλονται από μισθωτούς ή συνταξιούχους με αναδρομικά μισθών ή συντάξεων προηγουμένων ετών), γίνεται εφάπαξ, μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του φορολογικού έτους. 

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ALPHA BANK & EUROBANK ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ TEXAS RATIO !!!

ΜΑΖΙ ΜΕ 3 ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ TEXAS RATIO > 100%
Με βάση τον δείκτη Texas Ratio του Gerald Cassidy, ο οποίος προσμετρά στις τράπεζες τον λόγο του αθροίσματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, των δανείων που εμφανίζουν καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών και των αδρανών περιουσιακών στοιχείων του ενεργητικού τους, προς το άθροισμα των ενσωμάτων ιδίων κεφαλαίων και των προβλέψεων πιστωτικού κινδύνου, τρεις ιταλικές τράπεζες και δύο ελληνικές (Alpha Bank & Eurobank) υπερβαίνουν το ανώτατο όριο του 100% – όπως φαίνεται από το γράφημα που ακολουθεί !!!


Αμέσως μετά όμως ακολουθούν δύο ακόμη ιταλικές τράπεζες, από τις μεγαλύτερες της χώρας – γεγονός που επεξηγεί τις ανησυχίες, κυρίως αυτές της ιταλικής κυβέρνησης, της γερμανικής και της ΕΚΤ.

Στην Ευρώπη έχει σημάνει συναγερμός λόγω των τεραστίων προβλημάτων του ιταλικού χρηματοπιστωτικού συστήματος – με τις πιθανότητες χρεοκοπίας της Monte Paschi να υπολογίζονται πλέον στο 40%, με κριτήριο τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS). 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΙΝΗΤΗΣ & ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΤΣΑΚΟΥ !!!

ΛΟΓΩ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ
Όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η fmvoice.gr, δεσμεύθηκαν με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων οι καταθέσεις, τα χρεόγραφα και τα ακίνητα του πρώην προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου και του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου !!!




Γράφουν οι: Νίκος Μανεσιώτης, Γιώργος Παλαιτσάκης

Και οι δύο εντοπίστηκαν στα CD με τα ονόματα 1.364.069 καταθετών μεγάλων ποσών που διαθέτουν ή διέθεταν από την 01.01.2000 έως και την 08.06.2012 τραπεζικούς λογαριασμούς (εκτός λογαριασμών όψεως) μέσω των οποίων είχαν διενεργηθεί, τουλάχιστον σε ένα έτος, συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, τόσο στην περίπτωση του Δασκαλόπουλου όσο και στην περίπτωση του Τσάκου, διασταύρωσαν τα στοιχεία από τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών κατά την περίοδο 2000-2012 με τα στοιχεία που είχαν συμπεριλάβει οι φορολογούμενοι στις φορολογικές δηλώσεις της ίδιας περιόδου. Από τις διασταυρώσεις αυτές οι ελεγκτές του ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π. διαπίστωσαν ότι μεγάλα ποσά που εμφανίζονται να έχουν διακινηθεί μέσω των τραπεζικών λογαριασμών δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα στις φορολογικές δηλώσεις έσοδα και εισοδήματα.


ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ 42% ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΣΟΙ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΗΣΤΑΣΤΑΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ Ή ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ   
Οι τράπεζες του θαύματος της δραχμής σας χρέωναν με επιτόκια μέχρι και 42%, ακόμη και στη δεκαετία του 90, την ίδια ώρα που οι καταθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων ήταν άτοκες ή με επιτόκιο μόλις 4% στην ΤτΕ, με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να φάει τις ασφαλιστικές εισφορές σας και τα ταμεία να ζημιωθούν, από το 1950 μέχρι το 1995, με 70 περίπου Δις !!!



Μετά κάποιοι ανακάλυψαν το ασφαλιστικό και τα αναλογιστικά ελλείμματα !!!
Κατά τα άλλα η Ελλάδα καταστράφηκε με το ευρώ, ενώ η δραχμή θα την ξανασώσει και θα την επιστρέψει στην ανάπτυξη, με τα επιτόκια του πίνακα και με τις συνεχείς υποτιμήσεις !!!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

104 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΠΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εκατόν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων γνωστά πρόσωπα της Δικαιοσύνης, δηλαδή δικηγόροι, δικαστές, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας ιερέας, ένας γνωστός τηλε-δικηγόρος, επιχειρηματίες, γνωστοί φοροτεχνικοί, γνωστοί συνδικαλιστές αλλά και πρόσωπα υπεράνω υποψίας όπως η κόρη επιχειρηματία που ασχολείται με τα media και ένας πασίγνωστος επικοινωνιολόγος, ξακουστός για τη σχέση του με την εκκλησία,παραπέμπονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για σωρεία κακουργημάτων που σχετίζονται με τη δράση κυκλώματος που υφάρπαζε ακίνητα, πλαστογραφούσε αποφάσεις και άλλα που οδήγησαν στην ονομασία του ως "παραδικαστικό πλειστηριασμών" !!!




Του Παναγιώτη Στάθη


Σύμφωνα με την ογκοδέστατη δικογραφία που επί σχεδόν 10 χρόνια χειρίστηκαν οι ειδικοί εφέτες ανακριτές, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι ως μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίας άλλων μελών του κυκλώματος. Φέρονται δε να εξαπατούσαν δικαστήρια, αλλά και να υπόσχονταν έναντι "δώρου" την απεμπλοκή από υποθέσεις, λόγω διασυνδέσεων στη Δικαιοσύνη.


ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ : ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΝΟΥΚΑ
Οι ελληνικές τράπεζες δεν αγόρασαν ποτέ τα ελβετικά φράγκα των δανεισμάτων που χορήγησαν, αφού οι εκταμιεύσεις των δανείων έγιναν όλες σε ευρώ ενώ, αντί ζημίας συναλλαγματικού κινδύνου, προκύπτει ότι αυτές αποκόμισαν κέρδη, χωρίς μάλιστα να έχουν ούτε ακόμη αντισταθμίσει με swaps τον υποτιθέμενο συναλλαγματικό κίνδυνο, στον οποίο δεν ήταν ποτέ στην πραγματικότητα εκτεθειμένες !!!


ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ : 
Η ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ “ΖΗΜΙΑ” ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Η ιστορική απόφαση 334/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί της συλλογικής αγωγής για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο πυροδότησε πλήθος δημοσιεύματων, μεταξύ των οποίων και κάποιων που κάνουν λόγο για ζημία των τραπεζών, εάν τα δάνεια, εν τέλει αποπληρωθούν με την ισοτιμία εκταμίευσης.

ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;;; 
Προσεγγίζοντας το εν λόγω θέμα με παράθεση κάποιων στοιχείων (αυτά κρίθηκαν από την γράφουσα, την παρούσα χρονική στιγμή, ότι χρήζουν δημοσιοποίησης) , δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη, γνώστη και μη, να αντιληφθεί και να σχηματίσει άποψη, εάν τελικά υφίστανται ή όχι ζημία οι τραπεζες σε περίπτωση που οι δανειολήπτες ελβετικού φράγκου δικαιωθούν και αποπληρώσουν τα δάνεια τους με την ισοτιμία εκταμίευσης .
Στην κρίση λοιπόν, του αναγνώστη τα ακόλουθα:  


ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 15.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
Άνω των 65.000.000.000 ευρώ οι συνολικές τους οφειλές !!!













Στη δημοσιοποίηση λίστας με περισσότερους από 15.000 οφειλέτες του Δημοσίου προχωρά η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με στόχο αφενός να τους αναγκάσει να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, αφετέρου να γνωρίζουν όσοι συναλλάσσονται μαζί τους ότι δεν είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους. Η λίστα «περνάει» από δεύτερο έλεγχο αναφέρουν στελέχη της ΓΓΔΕ προκειμένου να μην προστεθούν σε αυτή φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν αποβιώσει, έχουν πτωχεύσει ή έχουν προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια. Οπως αναφέρουν τα ίδια στελέχη, θα πρέπει η λίστα να είναι καθ’ όλα άρτια και να μην εγείρει ουδείς εκ των οφειλετών οποιαδήποτε ένσταση.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ 71.000 ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΟΓΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ
Ούτε οι μισοί αγρότες που είχαν ενταχθεί στις 100 δόσεις δεν κατάφεραν να παραμείνουν στη ρύθμιση και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αφού από τους 37.000 που είχαν αρχικώς ενταχθεί έχουν μείνει μόλις 16.000 !!!
Στα 745.000.000 ευρώ τα χρέη των αγροτών στον ΟΓΑ !!!
















Με ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών απειλούνται 71.000 αγρότες με οφειλές άνω των 5.000 ευρώ, καθώς, παρά τις προειδοποιήσεις του ΟΓΑ δεν έσπευσαν να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη ''μαύρη'' λίστα.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ !!!

ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ;;;
Ρωτούσαμε μόλις χθες το Νίκο Παππά :
Κύριε Υπουργέ,
Έλληνας χρεοκοπημένος καναλάρχης με χρέη σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες και ΔΕΗ, ρυθμίζει τις οφειλές του για το τυπικό της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, εξασφαλίζει ενημερότητες, πλειοδοτεί και παίρνει νέα άδεια.
Μόλις πάρει τη νέα άδεια σταματά να πληρώνει τις ρυθμίσεις από τα βερεσέδια του παρελθόντος και τα αφήνει όλα να σκάσουν.
Τι προβλέπει ο νέος νόμος σας ;;;
Θα του πάρετε πίσω τη νέα άδεια που θα του έχετε εν τω μεταξύ χορηγήσει ή θα τον κάνετε τζάμπα μάγκα, αφού με 3-4 εκατομμύρια καταβολές ρυθμίσεων για να πάρει τη νέα άδεια, θα βρεθεί ξανά με κανάλι και θα πετύχει να αφήσει απλήρωτα τα δεκάδες εκατομμύρια των παλαιών χρεών του ;;;


Σήμερα το πρωτοσέλιδο της KONTRA NEWS απαντά στην ερώτησή μας, αφού είναι σαφές ότι ξαναπαίρνοντας κανάλια στα χέρια τους οι ίδιοι χρεοκοπημένοι καναλάρχες της διαπλοκής, θα ξαναστήσουν το ίδιο γαϊτανάκι του παρελθόντος με τις τράπεζες, θα αφήσουν απλήρωτα όλα τα θαλασσοδάνεια και, εκβιάζοντας με τη δημοσιότητα των νέων τηλεοπτικών ΜΜΕ τους την δήθεν ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, θα καταφέρουν στο τέλος να καθαρίσουν και τα ποινικά δικαστήρια, είτε με απαλλακτικά βουλεύματα, είτε με αθωωτικές αποφάσεις !!!

SSL Certificates