.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ: Η ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΥΡΚΑΪΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΘΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ;;;
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για τα οποία οι αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ., έχουν ζητήσει συγκεκριμένες αναζητήσεις σχετικά με πιθανή περιεκτικότητα ουσιών, αναμένονται την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για την φυσική και παθολογική κατάσταση του Παναγιώτη Μαυρίκου !!!


Οι αστυνομικοί επιχειρώντας να εξηγήσουν τα 34 δευτερόλεπτα αδράνειας του εκδότη πριν τυλιχθεί το όχημα στις φλόγες, εξετάζουν την πιθανότητα ο 42χρονος να είχε λάβει φαρμακευτική αγωγή παραπάνω από την συνιστώμενη δόση.

Σε αυτό το πλαίσιο οι αστυνομικοί, το μεσημέρι της Πέμπτης πήγαν στο σπίτι της Ευαγγελίας Συρίγου, συζύγου του άτυχου εκδότη προκειμένου να λάβουν μία πρώτη τυπική κατάθεση.

Η γυναίκα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επιβεβαίωσε κάποιες ενδείξεις. Συγκεκριμένα πιστοποίησε ότι ο σύζυγός της λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, κάτι που έχει πει και η μητέρα του, τόνισε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος μετά τις κατηγορίες σε βάρος του ήτανκαταπονημένος και πιεσμένος.

ΣΟΚ !!! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 : ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
Μεγάλο ξεπούλημα ακινήτων στους πλειστηριασμούς με τιμές σοκ !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Εκπληκτικά ακίνητα, πανάκριβα σε άλλες εποχές, βγαίνουν στο σφυρί από την εφορία και τις τράπεζες για χρέη των ιδιοκτητών τους.
Οι πλειστηριασμοί για τους οφειλέτες του Δημοσίου ξεκίνησαν με βάση την εμπορική αξία, που σε πολλές περιοχές είναι πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική.
Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν εντυπωσιακές περιπτώσεις, μοναδικές ευκαιρίες για όσους έχουν χρήματα να τα «χτυπήσουν».
Ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες συναντά κανείς στις ανακοινώσεις των τραπεζών για την πώληση ακινήτων από τις τράπεζες, ακίνητα που εγγράφηκαν στα χαρτοφυλάκιά τους μετά από κατάσχεση λόγω χρεών.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ;;;

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ, Η ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ & ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ
Πλεόνασμα 97.434.108 ευρώ έβγαλε η ΕΡΤ !!!





Με αξιοζήλευτη οικονομική πορεία κλείνει το πρώτο έτος (11/6/2015 – 11/6/2016) η ΕΡΤ. Ο απολογισμός της εταιρείας περιλαμβάνει πολλές δράσεις, με σημαντικότερη τη σταδιακή πλήρη λειτουργία της σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, και πολύ καλά οικονομικά στοιχεία από το έσοδο του ανταποδοτικού τέλους. Το υπουργείο Οικονομικών προέβη σε επαναταξινόμηση των στοιχείων των ΔΕΚΟ και η πορεία της ΕΡΤ ξεχωρίζει.

Ο ετήσιος προϋπολογισμός για το 2015 ήταν 182.850.000 ευρώ και τα έξοδα 107.850.000 ευρώ, με πλεόνασμα 75.000.000 ευρώ. Τα επικαιροποιημένα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα ανήλθαν σε 184.660.365 ευρώ, τα έξοδα σε 87.226.257 ευρώ και το πλεόνασμα σε 97.434.108 ευρώ. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στον σχεδιασμό της διοίκησης και στις θυσίες των εργαζομένων. Από το πλεόνασμα, με βάση το προηγούμενο Μνημόνιο, τα 75.000.000 ευρώ πηγαίνουν στους δανειστές, οπότε τα κέρδη που απομένουν στην ΕΡΤ είναι 22.434.108 ευρώ. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Παντελή Καψή, το ποσό που θα λάμβαναν οι δανειστές ανερχόταν στα 90 εκατ. ευρώ, αλλά με υπουργική απόφαση του Νίκου Παππά μειώθηκε σε 75 εκατ. ευρώ για το 2015 και σε 50 εκατ. ευρώ για το 2016.

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ : ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ -62% Η ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !!!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ 120 ΔΙΣ
Παρά τους αυξημένους ελέγχους, ρεκόρ μη πληρωμής φόρων στα τουριστικά θέρετρα: 62% κάτω ο ΦΠΑ στη Μύκονο !!!


Συγκεκριμένα:​
-62% στο ΦΠΑ η Μύκονος
​-​39% η Πάρος
-39% η Ρόδος
-39% η Ζάκυνθος
-39% η Λευκάδα
​-37% η Σαντορίνη​
-36% η Κως
-30% η Κέρκυρα
-22% η Κεφαλλονιά


Χωρίς αντίκρυσμα η αύξηση των φόρων - «Ξέχασαν» να εισπράττουν έσοδα οι ΔΟΥ των... «VIP» - Ελάχιστοι επαγγελματίες κόβουν αποδείξεις«Στον βρόντο» πάνε οι αυξήσεις φόρων που επιβάλλει συνεχώς η κυβέρνηση. Παρότι πριν εννέα μήνες αυξήθηκε κατά 50% ο ΦΠΑ στη Μύκονο (από 9% και 16% σε 13% και 23% αντίστοιχα) οι εισπράξεις φόρων από το νησί των ανέμων έχουν πέσει «στα τάρταρα»: 62% χαμηλότερα από όσα υπολόγιζε να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών!

Η υστέρηση εισπράξεων από τις τουριστικές περιοχές της χώρας, που θεωρούνται και οι πιο «ανθεκτικές» στην κρίση, έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ο απολογισμός εσόδων από τον ΦΠΑ (που είναι το βαρόμετρο της αγοράς και της φοροδιαφυγής) από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο φέτος, δείχνει τεράστια υστέρηση στα προβλεπόμενα έσοδα.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΡΕΝΤΖΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ
Γελάει ολόκληρη η Ιταλία με τα νέα κατορθώματα του Matteo Renzi !!!




Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT : ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΤΙΡ
Τις εκτιμήσεις του για το Brexit εξέφρασε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star Λαμίας ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. Όπως επισήμανε, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δείχνει αμφίρροπο αν και βέβαια τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ένα μικρό προβάδισμα για τους οπαδούς του Brexit !!!


Σε κάθε περίπτωση, συνέχισε ο Νότης Μαριάς, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οι εξελίξεις για τη Βρετανία και την Ευρώπη θα είναι καταλυτικές. Αν κερδίσει το στρατόπεδο της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ τότε θα αυξηθούν οι φωνές σε πολλά κράτη-μέλη της Ένωσης τα οποία θα αρχίσουν να διεκδικούν εξαιρέσεις από την εφαρμογή της Συνθήκης και ειδικές ρυθμίσεις προς μια κατεύθυνση η οποία θα ενισχύσει την Ευρώπη α λά καρτ.

Εάν επικρατήσει το Brexit τότε εκτίμησε ο Νότης Μαριάς ότι σε πολλά κράτη-μέλη  θα ενισχυθούν οι δυνάμεις οι οποίες ζητούν τη διενέργεια δημοψηφισμάτων για την αποχώρησή τους από την ΕΕ. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΕ οφείλει να δει ξανά τον μελλοντικό της βηματισμό μακριά από τη μερκελική λιτότητα και τον νεοφιλελευθερισμό. 
Κατόπιν ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι σε περίπτωση Brexit θα υπάρξουν δυσμενείς επιπτώσεις για τους Έλληνες φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού θα αυξηθούν τα δίδακτρά τους και δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φοιτητικά δάνεια και υποτροφίες όπως συμβαίνει σήμερα.


ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ JUNCΚER ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ JUNCKER 
Νότης Μαριάς για το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ: Ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν γίνεται με τρόικα και μνημόνια !!!

 

Στο Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ αναφέρθηκε με παρέμβασή του στις 8/6/2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Επίτροπο Γ. Κατάινεν «το Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ όσον αφορά την Ελλάδα έχει αποτύχει γιατί η τρόικα, στην οποία συμμετέχει η Κομισιόν, έχει επιβάλει ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον για την Ελληνική κοινωνία και την επιχειρηματικότητα. Έχει μειώσει μισθούς και συντάξεις, που σημαίνει μείωση της αγοραστικής δύναμης στην Ελληνική αγορά, που αποθαρρύνει τις επενδύσεις. Έχει αυξήσει η τρόικα τους έμμεσους φόρους και τον συντελεστή φορολογίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αυτό οδηγεί σε λουκέτα».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ !!!

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΤΟ BREXIT : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ JO COX !!!

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ
Ενίσχυση της στερλίνας στη διεθνή αγορά συναλλάγματος μετά τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Jo Cox !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/06/brexit-otan-oi.html



Πως οι Κυβερνήτες του Κόσμου διόρθωσαν το "λάθος" του Cameron με το Δημοψήφισμα

Από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ που δολοφόνησε τον Κέννεντυ, ως τον δολοφόνο του Ουλαφ Πάλμε και τον Τόμας Μερ που δολοφόνησε την Βρετανίδα βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ έξω από το εκλογικό της κέντρο στην πόλη Μπέρσταλ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Διαταραγμένες προσωπικότητες είναι η γνωμάτευση που επιτρέπει σε πολίτες και αναγνώστες να αφήσουν την φαντασία τους να καλπάζει αχαλίνωτη. Αρκεί εκείνη να μην σκαρφαλώνει ποτέ στους πανύψηλους πύργους που κρατάνε φυλαγμένα μυστικά και ντοκουμέντα των Ισχυρών που διαφεντεύουν τις τύχες του κόσμου.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία της γλυκιάς βουλευτού των εργατικών σύμφωνα με το Politico το Brexit υποχωρεί και κατά πάσα πιθανότητα οι Αγγλοι θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Μια θεωρία συνομωσίας θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι το θύμα ήταν σοφά επιλεγμένο από εκείνους που στην παρούσα φάση θα είχαν απώλειες δις ευρώ σε περίπτωση που το brexit θα έβγαινε νικητής. Χρειάζονταν ένα σοκ στην κοινή γνώμη της Αγγλίας για να ανακοπεί η κυριαρχία του brexit. Και αίφνης το σκηνικό άλλαξε.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ !!!

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Στις 30 Ιουνίου λήγουν οι συμβάσεις !!!













Στον αέρα κινδυνεύουν να μείνουν από το τέλος του μήνα τα δέκα εκατ. ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr οι διαπραγματεύσεις των επιχειρήσεων και ιδιωτών της Υγείας για την ανανέωση των συμβάσεων με τον Οργανισμό, που κανονικά λήγουν στις 30 Ιουνίου, έχουν περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153686824522285&set=a.10151430074547285.1073741826.543822284&type=3&theater

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
Μνημονιακοί & αντιμνημονιακοί, φιλοευρωπαίοι & αντιευρωπαίοι, νεοδημοκράτες & πασόκοι, ποτάμηδες και δημαρίτες, όλοι μαζί δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε 5.000 Έλληνες στο Σύνταγμα. Άσε που δεν ασχολήθηκε καθόλου ο Βενιζέλος, που θα μπορούσε τουλάχιστον να κατεβάσει 10-15 χιλιάδες Πακιστανούς να κουνάνε σημαίες, όπως τότε στις εκλογές του 2012 !!!

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ :




ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ
Μέσα από το Taxisnet και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του λογαριασμού σας έχετε δικαίωμα να ορίσετε μόνο έναν ακατάσχετο λογαριασμό και το μέγιστο ποσό που μπορείτε να προστατέψετε είναι 1.250 ευρώ !!!















Από τον περασμένο Νοέμβριο, που αποφασίστηκε να μην παραταθεί η αναστολή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, το Δημόσιο μπορεί πλέον να κατάσχει αυτόματα τα χρωστούμενα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών. Αυτό σημαίνει, ότι η τράπεζα δεσμεύει το ποσό της οφειλής έναντι της Εφορίας ή των ασφαλιστικών φορέων από οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό έχετε στο όνομά σας.

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ: ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Πρωτοφανής μείωση των καυσίμων κίνησης, στα επίπεδα του 17% για τις βενζίνες και 8% για το πετρέλαιο κίνησης, παρατηρείται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ ο Μάιος έκλεισε στο -8% και για τα δύο καύσιμα κίνησης !!!

















Η ιδιαίτερα αρνητική αυτή εξέλιξη έχει διαψεύσει τις προσδοκίες της αγοράς για τόνωση της ζήτησης μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ πρόσθετες ανησυχίες δημιουργεί η παρατηρούμενη αύξηση της παραβατικότητας αλλά και η αναμενόμενη έξαρση του λαθρεμπορίου με την επιβολή των αυξημένων ΕΦΚ από τον Ιανουάριο του 2017. Η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται θέτει υπό δοκιμασία τις αντοχές της αγοράς καυσίμων που μέσα στη χρόνια της κρίσης έχει απολέσει το 30% του τζίρου της. Οι πιέσεις είναι τεράστιες και φαίνεται πλέον ότι, εκτός από τα πρατήρια, ο αριθμός των οποίων έχει συρρικνωθεί κατά 2.500 χιλιάδες περίπου στην 6ετία και τις πολύ μικρές εταιρείες, δοκιμάζονται και οι αντοχές μεγαλύτερων εταιρειών. Πολύ σοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλη ιστορική εταιρεία του κλάδου εμπορίας, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται και μία ακόμη μικρού μεγέθους εταιρεία.

30.000.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ !!!

ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ
Αποθήκη γεμάτες σακούλες με εισιτήρια, οι οποίες, όμως, δεν μπορούν να ταξινομηθούν και να καταγραφούν αποκαλύπτει το ΥΠΟΜΕΔΙ, μετά από το πόρισμα-φωτιά της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου για κύκλωμα υπαλλήλων στο Μετρό της Αθήνας !!!

















Η υπόθεση σύμφωνα με το newpost.gr, άρχισε να ερευνάται από 4 ειδικούς επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από καταγγελία στο γραφείο της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου για κύκλωμα υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας οι οποίοι είχαν αναλάβει την είσπραξη και απόδοση χρηματικών ποσών που προέρχονταν από τη διάθεση εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ !!!

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ & ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
Είναι η διαπλοκή ηλίθιε !!!

Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Μιχαήλ Σταθόπουλος, σαν επιδιαιτητής και διαιτητής στην αμαρτωλή σύμβαση 470/2007 της ΕΡΓΟΣΕ, είναι τα πρόσωπα που με τις αποφάσεις τους για την προφανή απάτη που διεπράχθη εις βάρος του Δημοσίου και υπέρ των ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, που ξέπλυναν τα κακουργήματά τους με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεων !!!




Οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, όταν διαπίστωσαν ότι η Απόφαση του κ. Χρυσοχοΐδη για υπαγωγή στη «διαιτησία» ήταν εκπρόθεσμη, μεθόδευσαν την «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» της Απόφασης του Υπουργού, προκειμένου να καλυφθεί το εκπρόθεσμο και συνεπώς η ακυρότητα της εν λόγω Απόφασης (!!!) 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Θέμα: «Η διαιτησία στο έργο της αμαρτωλής σύμβασης 470/2007 της ΕΡΓΟΣΕ»

Με την αριθμό πρωτ. 4740/331/12-4-2016 Ερώτησή μας & Α.Κ.Ε. μεταξύ των άλλων ρωτούσαμε:

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ Η GRECO ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Απαντήστε λοιπόν πρώτα, Εισαγγελείς και Δικαστές, πόσοι και ποιοι είναι οι συνάδελφοί σας που έχουν συγγενικά ή και στενά συνδεδεμένα μαζί τους πρόσωπα με έμμισθη ή άλλη σχέση με πιστωτικά Ιδρύματα, όπως σας ρωτά ο Νίκος Νικολόπουλος δια του Υπουργου Δικαιοσύνης, εκφράζοντας παράλληλα και τον αποτροπιασμό του για την χορηγία που δέχθηκε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από την Εθνική Τράπεζα το 2015, καθώς επίσης και για την έκθεση GRECO, που μετά το πολιτικό σύστημα, σας χαρακτηρίζει ως τους πιο διεφθαρμένους Έλληνες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_36.html
http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/greco/evaluations/round4/Eval%20IV/GrecoEval4Rep(2014)9_Greece_EN.pdf



Χορηγίες της Εθνικής Τράπεζας σε Ένώση Δικαστών και Εισαγγελέων καταγγέλλει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ στη βουλή !!!

Mε έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η Εθνική Τράπεζα συμπεριλαμβάνει στην λίστα με τις χρηματοδοτούμενες ενώσεις-σωματεία την «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων» με το ποσόν των 8000 € για το 2015, αναφέρει ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκος Νικολόπουλος.

Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ 428.465 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κατάσχονται ηλεκτρονικά, χωρίς επιδόσεις κατασχετηρίων, οι καταθέσεις των φορολογουμένων, ακόμη και για βεβαιώσεις οφειλών που είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής φορολογικής πολιτικής των ελεγκτικών μηχανισμών, αποστερώντας από τους πληττόμενους το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της προσφυγής στη δικαιοσύνη για την αναστολή και την ακύρωση της κατάσχεσης !!!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ : ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!

ΣΥΓΚΛΟΖΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ
Με ποιο δικαίωμα η θρησκεία, ο νόμος, η ιατρική, επιλέγουν πριν από μένα για μένα πότε και πώς επιτρέπεται να πεθάνω; Με ποιο δικαίωμα οι εξουσίες που θέλουν να οριοθετούν τη ζωή μας μας αφαιρούν και την ελευθερία επιλογής στο θάνατό μας ;;;





Ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώπιος ενωπίω με το θάνατο. Το θάνατό του.

Στο συγκλονιστικό αυτό όσο και πρωτότυπο βιβλίο, ο Αλέξανδρος Βέλιος καταθέτει μια εξομολόγηση ζωής για να ξορκίσει το φάσμα της ανυπαρξίας. Και, παράλληλα, με το γνωστό ανατρεπτικό του ύφος, ερμηνεύει και καταρρίπτει όλα τα ταμπού –θρη-σκευτικά, κοινωνικά, ιατρικά– που στη χώρα μας και όχι μόνο περιβάλλουν ακόμη το ζήτημα της ευθανασίας. 

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



Ποινική δίωξη σε BMW - Mercedes άσκησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς για λαθρεμπόριο και ξέπλυμα "μαύρου χρήματος", σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ», επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις ετών του Newpost, γύρω από την υπόθεση.

Ειδικότερα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων των δύο εταιρειών για τα κακουργήματα της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Παράλληλα αναμένεται να επιβληθούν, σε πρώτη φάση, πρόστιμα 66 εκατ. ευρώ και 36 εκατ. ευρώ, αντιστοίχως.

Το ιστορικό της υπόθεσης που αποκάλυψε πρώτο το Newpost :

BREXIT: OTAN OI ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ
Ενίσχυση της στερλίνας στη διεθνή αγορά συναλλάγματος μετά τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Jo Cox !!!



Ο θάνατός της Cox αναμένεται ότι θα προσελκύσει «ψηφοφόρους συμπόνοιας» στην πλευρά της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.
Την ανάκαμψη της συναλλαγματικής ισοτιμίας της στερλίνας έναντι του ευρώ «πυροδότησε» παραδόξως η ανακοίνωση του θανάτου της Βρετανίδας βουλευτού Jo Cox την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, η οποία νωρίτερα στην ημέρα είχε τραυματιστεί σοβαρά σε δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί.
Η Cox είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. στο επικείμενο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 και δέχθηκε επίθεση την ώρα που κατευθυνόταν σε μία ακόμα συγκέντρωση με το εκλογικό της κοινό κοντά στο Leeds.


Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει η νομοθεσία !!!











Χωρίς φόρο μπορούν να γίνουν δωρεές και γονικές παροχές πρώτης κατοικίας αξίας μέχρι 200.000 ευρώ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Επίσης, σε κάθε περίπτωση απόκτησης πρώτης κατοικίας με γονική παροχή ή δωρεά από έγγαμο φορολογούμενο ισχύει αφορολόγητο όριο 250.000 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται περαιτέρω αν υπάρχουν και προστατευόμενα τέκνα. Σε περίπτωση που η αξία της πρώτης κατοικίας υπερβαίνει τα παραπάνω όρια, επιβάλλεται φόρος μόνο στο υπερβάλλον ποσό αξίας. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Οι κυβερνητικοί βουλευτές και πολιτευτές ερμηνεύουν όπως τους κατέβει στο κεφάλι τους νόμους που ψηφίζουν καθ' υπαγόρευση τραπεζών, Στουρνάρα και δανειστών, με μοναδικό σκοπό να εκτονώσουν την οργή των δανειοληπτών, ενώ γνωρίζουν ότι η υποχρεωτική εφαρμογή του λεγόμενου "Κυπριακού Μοντέλου", υπό τις παρούσες πολιτικές και νομοθετικές συνθήκες που οι ίδιοι δημιούργησαν, είναι εξασφαλισμένα ανέφικτη !!!

Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ :



Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Οι κυβερνητικοί βουλευτές και πολιτευτές, που δεν έχουν καταλάβει τίποτα από αυτά που ψήφισαν σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, αφού ούτε τα διάβασαν, επειδή τους ήρθαν γραμμένα δια χειρός Γιάννη Στουρνάρα & Co, αλλά ακόμη και να τα διάβασαν δεν τα κατάλαβαν, αφού είναι παντελώς άσχετοι με τα τραπεζικά, oδηγούν τους δανειολήπτες να γίνουν συνεργάσιμοι με τις τράπεζες, να παραιτηθούν από τα δικονομικά δικαιώματα αμφισβήτησης των οφειλών τους και απο την εξώδικη ή δικαστική διεκδίκηση του επανακαθορισμού τους και, έτσι, να αναγκαστούν να αποδεχθούν τις οφειλές τους κατά κεφάλαιο και τόκους, ακόμη και για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, παρότι αυτές, όπως κρίνεται καθημερινά στα δικαστήρια όλης της χώρας, είναι φουσκωμένες με παράνομες και καταχρηστικές χρεώσεις, ενσωματώνοντας κεφαλαιοποιήσεις και ανατοκισμούς εισφορών, πανωτοκίων και εξόδων, ενώ ακόμη και ο αριθμητικός υπολογισμός τους δεν γίνεται σύμφωνα με τον υποχρεωτικό από το νόμο μαθηματικό τύπο του ΣΕΠΕ.


ΨΑΧΝΕΤΕ 150.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ;;; ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!!

50.000.000 ΤΟ 3ΜΗΝΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ & Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ 150.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα αποτελέσματα χρήσης του πρώτου τριμήνου είναι αυξημένα σε σχέση με πέρσι κατά 5,7%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως ο εν λόγω όμιλος ετοιμάζεται να υπογράψει νέες συμβάσεις με το Ελληνικό δημόσιο ύψους 218 εκατομμυρίων και τα έσοδα από τα διόδια φτάσανε στο ποσό των 50,8 εκατομμυρίων !!!

ΕΦΟΡΙΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ Ή ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε την απόφαση για την μείωση του ποσού αποπληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων στις ΔΟΥ, που γίνεται υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα ή επιταγές !!!


















Σύμφωνα με την απόφαση οι οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες κατ’ εξαίρεση εξακολουθούν να εισπράττονται από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)/Ελεγκτικά Κέντρα, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το προς καταβολή - ανά ημέρα - ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100 ευρώ (100 €). 

ΕΦΟΡΙΑ: ΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Τηλεφωνικές οχλήσεις σε περισσότερους από 83.000 πολίτες που χρωστούν στην εφορία πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της ΓΓΔΕ του υπουργείου Οικονομικών με σκοπό να τους πιέσουν για την άμεση εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων που «τρέχουν» αυτές τις ημέρες !!!















Εφαρμόζοντας μεθόδους παρόμοιες με αυτές των εισπρακτικών εταιρειών, στις οποίες προσφεύγουν οι τράπεζες για να επιταχύνουν την είσπραξη ανεξόφλητων δόσεων, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης (ΔΦΣ) της ΓΓΔΕ καλούν αυτές τις ημέρες, μέσω τηλεφωνικού κέντρου, σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα δηλώσεις ΦΠΑ ή Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών ή άφησαν απλήρωτα βεβαιωθέντα ποσά ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος ή άλλων φόρων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ
Την ώρα που στέλνονται ραβασάκια σε μικροοφειλέτες για χρέη των 30 ευρώ μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής οδεύουν σε παραγραφή !!!
Τα αστεία πρόστιμα για μη έκδοση απόδειξης και η μη επιβολή προστίμων σε επαγγέλματα που δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ, ακόμα και αν πιαστούν να μην κόβουν απόδειξη, έχουν δημιουργήσει τεράστιο κύμα φοροδιαφυγής !!!

















Προς παραγραφή οδεύουν χιλιάδες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, λόγω διάλυσης του ΣΔΟΕ, ενώ, την ίδια ώρα, όπως καταγγέλει ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, το υπουργείο Οικονομικών στοχοποιεί τους μικροοφειλέτες και προστατεύει τους «μεγαλοκαρχαρίες».

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ !!! ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ;;;

ΑΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Πόσο δύσκολο είναι τελικά να καταλάβετε ότι ανάμεσα στο μνημόνιο του Αλέξη και το μνημόνιο του Κούλη, το δεύτερο δεν πουλάει ούτε σαν ένθετο στο Πρώτο Θέμα ;;;


ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ 3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!


ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ & ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ;;;


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ !!! ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 37, ΤΗΛ. 2130 424497 !!!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ & ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Κόντρα στον αγώνα κάποιων να μας εξαφανίσουν, χρησιμοποιώντας για μπροστινούς τους γνωστούς συκοφάντες και ψεκασμένους του διαδικτύου, εμείς μεγαλώνουμε καθημερινά, στη βάση των επιτυχιών που καταγράφουμε δικαιώνοντας τους δανειολήπτες μας στα δικαστήρια όλης της χώρας, αλλά και εξωδικαστικά !!!  


ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΔΩ :


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VISA 90% !!!

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ 90%
1.766,77 ευρώ καταβολής έναντι 17.667,69 ευρώ αρχικής οφειλής !!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ !!!


GOLDMAN SACHS: ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ
Τι εκμυστηρεύτηκαν οι 4 ελληνικές τράπεζες στην Goldman Sachs !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


H Goldman Sachs προχωρά σε αύξηση των εκτιμήσεων της για την κερδοφορία των ελληνικών τραπεζών, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, ενώ διατηρεί αμετάβλητες τις τιμές στόχους. Όπως επισημαίνει η τιμή-στόχος για την Alpha Bank παραμένει στα 3,30 ευρώ, για την Πειραιώς στο 0,35 ευρώ και για την Eurobank στο 1,40 ευρώ, με περιθώριο ανόδου 64%, 68% και 75% αντίστοιχα.

Μεταξύ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών προτιμά την μετοχή τη Alpha Bank την οποία και αξιολογεί με buy, σημειώνοντας ότι παραμένει η μοναδική ελληνική τράπεζα χωρίς κάποιου είδους κρατική ενίσχυση. Η Goldman το βλέπει αυτό ως έναν παράγοντα που περιορίζει το ενδεχόμενο αναταραχών στην πορεία της μετοχής της και προσφέρει αυξημένη λειτουργική ευελιξία στην τράπεζα.

ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ : 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΧ, 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΜΧ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=596898980484355&set=a.109879699186288.17124.100004927753569&type=3&theater

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ι. ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗ
Τελεσίγραφο του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση στις τράπεζες : Σε 5 ημέρες δώστε όλα τα στοιχεία των κόκκινων δανείων πάνω από 30.000.000 ευρώ !!!




Το τραπεζικό σύστημα ξανά στο στόχαστρο της δικαιοσύνης !!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ !!!

Να κόψουν την πλάκα !!!
Τα στοιχεία είναι όλα μηχανογραφικά και η άντληση και αποστολή τους είναι υπόθεση όχι 5 ημερών, αλλά λίγων μόνο λεπτών !!!

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Ιωάννης Δραγάτσης είναι πολυπράγμων και έμπειρος, ενώ η ενασχόληση του με την Proton bank τον καθιστά καλό γνώστη του banking.
Με κατεπείγουσα επιστολή τους στις τράπεζες ζητάει να του παρασχεθούν όλα τα στοιχεία για προβληματικά δάνεια άνω των 30.000.000 ευρώ έκαστο.
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η δικαιοσύνη ζητάει όλα τα στοιχεία σε διάστημα 5 ημερών, προσέξτε όχι 5 εβδομάδων αλλά 5 ημερών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ : ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΑΝ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ !!!

7 ΣΤΑ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ
Έρευνα κορυφαίου ελβετικού περιοδικού σε ιταλικά και ελβετικά ζυμαρικά !!!
Δείτε όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν και στα εληνικά super markets !!! 



Spaghetti ai pesticidi, ecco le marche…

Comprare la pasta è un gesto che facciamo tutti i giorni e di solito non prestiamo attenzione alla confezione. Attraverso uno studio fatto dalla rivista Bon à savoir svizzera RTS su alcuni campioni di pasta biologica e convenzionale. Sette confezioni su 15 sono stati trovati dei pesticidi, di cui alcuni dei quali Italiani e Svizzeri.

ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΕΞΩ Η ΚΑΤΣΕΛΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΑΛΛΑΣ !!!

ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
Η Spenser Stuart εισηγείται την αντικατάσταση 15 μελών ΔΣ και της Κατσέλη !!!




Στην Πειραιώς παραμένει ο Σάλλας ως μη εκτελεστικός πρόεδρος (όχι επίτιμος) και νέος CEO o Χρήστος Παπαδόπουλος !!!


Την Παρασκευή 17 Ιουνίου του 2016 θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με την Spenser Stuart που είναι ο σύμβουλος που αξιολόγησε τις διοικήσεις των τραπεζών.
Με βάση έγκυρες πληροφορίες η πρόταση για τα διοικητικά συμβούλια, η οποία είναι σε γνώση και του SSM, έχει ως εξής.

Επιμερίζεται σε δύο στάδια
1)Πιστή εφαρμογή του νόμου
2)Τροποποιήσεις και προτάσεις για το πώς θα βελτιωθεί η λειτουργία των διοικητικών συμβουλίων. 

Το πρώτο σκέλος το οποίο είναι και περισσότερο ειδησεογραφικό περιλαμβάνει τις εξής παραμέτρους : 

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΝΕΑ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ 35.100.000 ΕΥΡΩ
Μέσα σε μερικούς μήνες η τράπεζα κεφαλαιοποίησε δάνεια ονομαστικής αξίας 81,6 εκατ. ευρώ. Τα μεγέθη της περσινής χρονιάς και τα αρνητικά ίδια κεφάλαια. Εξετάζεται η αναδιάρθρωση του εναπομείναντος δανεισμού !!!




Σε νέα κεφαλαιοποίηση χρέους, αυτή τη φορά ύψους 35,1 εκατ. ευρώ, της ΗΜΙΘΕΑ (Ερρίκος Ντυνάν) προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 0,00%, θέτοντας πλέον τις βάσεις για αναδιάρθρωση σε μακροχρόνιο ορίζοντα του εναπομείναντος δανεισμού, ώστε εν συνεχεία να επιχειρηθεί από καλύτερη αφετηρία η πώληση του νοσοκομείου.

Η νέα κεφαλαιοποίηση χρέους (σ.σ. είχε προηγηθεί η κεφαλαιοποίηση δανείων ύψους 46,5 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2015) κρίθηκε αναγκαία, λόγω των αρνητικών ιδίων κεφαλαίων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ, που εμφάνισε η εταιρεία στις 31.12.2015, με αποτέλεσμα να συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920.



ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1028309267262020&set=a.174769102616045.42012.100002488701126&type=3&theater

ΦΕΚ 1525/20-02-1946 : ΚΑΤΑΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ & ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
Η δραχμή βρισκόταν υπό τη νομισματική εποπτεία των ξένων δανειστών από το 1946 και η εποπτεία αυτή διήρκησε μέχρι την ένταξη της Ελλάδος στο ευρώ !!!
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ή ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;; 


Πριν μπούμε στο ευρώ παίρναμε δάνεια σε συνάλλαγμα από το εξωτερικό για να στηρίζουμε την ισοτιμία της δραχμής !!!
Και κάποιοι αφελείς ακόμη πιστεύουν ότι η δραχμή μπορεί σήμερα να σώσει την Ελλάδα και να μας ξανακάνει εθνικά κυρίαρχους !!! 

Aναζητώντας την ιστορία αυτής της χώρας μέσα από τις πολιτικές αποφάσεις που αφορούν την άσκηση νομισματικής και οικονομικής πολιτικής ανακαλύπτει ο κάθε ερευνητής πως αυτή η χώρα εκ συστάσεως της είχε ξένους επιτρόπους. 

Το 1946 και μετά την λήξη του Β παγκοσμίου πολέμου η τότε κυβέρνηση υπέγραψε μια δανειακή σύμβαση με την Μεγάλη Βρετανία ύψους 10.000.000 αγγλικών λιρών προκειμένου να στηριχθεί πρωτίστως η δραχμή και δευτερευόντως να χρηματοδοτήσει αναπτυξιακά έργα. 

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ;;; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΞΕΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΡΗΞΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΞΙΜΟΥ ;;; 
Στροφή Λαζόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ : 

Μας πήρατε τα σπίτια ;;; Τελειώσατε !!! 



Στροφή κατά του ΣΥΡΙΖΑ έκανε στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς ο Λάκης Λαζόπουλος, μάλιστα προειδοποιώντας ότι οι πλειστηριασμοί κατοικιών θα είναι αυτοί που θα «τελειώσουν» το κυβερνών κόμμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε μάλιστα την αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ ως εξής: «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξαπέλυσε μύδρους κατά του κυβερνώντος κόμματος: «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ανάπτυξη που δεν έρχεται στην Ελλάδα και τη βαριά φορολόγηση και τις κατασχέσεις των κατοικιών, ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους:

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΡEΕΙ Η ΣΤΕΡΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ BREXIT (2). ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ !!!

ΠΟΣΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ;;;
Και πόσο κολημένος για να συνεχίζεις να τρως αμάσητο τον σανό της δραχμής, επιμένοντας ότι η λύση για την Ελλάδα είναι να αποχωρήσει από την ΕΕ, όπως η Μ. Βρετανία και, έτσι, να επιστρέψει στο ένδοξο εθνικό νόμισμα των απανωτών υποτιμήσεων, του αχαλίνωτου πληθωρισμού και των διψήφιων επιτοκίων, το οποίο επιμένουν να το αποκαλούν "εθνικό" ενώ γνωρίζουν ότι το εξέδιδε, το κυκλοφορούσε και το ρύθμιζε κατ' αποκλειστικότητα ο γνωστός ιδιώτης ΤτΕ !!!

Τρώει ξύλο η στερλίνα που είναι ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα του πλανήτη και κινεί την εθνική οικονομία μιας χώρας στην οποία εδρεύει το City, αλλά θα αντέξει η δραχμή, υποστηρίζουν οι κάθε λογής ψεκασμένοι γΚαζάκηδες και οι γκασμάδες που ζουν ακόμη πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα των αγορών !!!   



Επειδή οι εραστές της δραχμής ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο άρθρο μας για το BREXIT, τους το δίνουμε τώρα μασημένο, με βάση τα διαγράμματα της ισοτιμίας του δολαρίου με στερλίνα και ευρώ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Yποχωρεί έναντι του δολαρίου και του γιεν η στερλίνα, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης αβεβαιότητας για την έκβαση του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.

Kατρακυλά η στερλίνα
Ο δείκτης μεταβλητότητας που μετρά τις αλλαγές στο νόμισμα έχει χτυπήσει ιστορικά επίπεδα, και μάλιστα τείνει να πλησιάσει σ' εκείνο που είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Και αυτό γιατί οι επενδυτές έχουν τρομάξει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τις αποδόσεις που δείχνουν αυξημένες τις πιθανότητες του Brexit.
Τη Δευτέρα, η στερλίνα υποχώρησε στο ιστορικότερο χαμηλό των τελευταίων οκτώ εβδομάδων έναντι του δολαρίου και στο χαμηλότερο τριετές έναντι του γιεν.

SSL Certificates