.

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΗ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5.000 FAST TRACK ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html




Ραντεβού με τον πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας τους δίνουν από τον επόμενο μήνα περισσότεροι από 30.000 δανειολήπτες! Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν στο στόχαστρο των τραπεζών μέσα στο 2016, με αποτέλεσμα «5.000 ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί», όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Κυριακάτικη Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι «τον Ιούνιο αρχίζουν οι πλειστηριασμοί».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 
Ο Γιάννης Στουρνάρας θα μπορούσε να έχει λάβει το βραβείο του "Κρατικοδίαιτου Έλληνα της Μεταπολίτευσης !!!


Όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιάννη Στουρνάρα από κοντά συμφωνούν στο εξής: «Δεν τον λες ευφυή και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί ποτέ να διαχειριστεί πληροφορίες και αναλύσεις πέραν από εκείνες που του υποδεικνύουν. Επίσης ενώ έχει κάνει καλές σπουδές στα οικονομικά, δεν διαθέτει αυτό που λέμε οικονομική σκέψη».

Ο σημερινός διοικητής της ΤτΕ και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παρότι δείχνει να μισεί θανάσιμα τον δημόσιο τομέα, θα μπορούσε να λάβει το βραβείο του «Δημοσίου Υπαλλήλου της 30ετίας». Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο τεχνοκράτης και αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη, τοποθετείται εδώ και περίπου 30 χρόνια μόνο σε δημόσιες θέσεις από τις οποίες λαμβάνει παχυλούς μισθούς. Τόσο παχυλούς, ώστε μπορεί να διαμένει σε έπαυλη στην Κηφισιά, αλλά και να διαθέτει πολυτελέστατη βίλα στη Σύρο, δίπλα ακριβώς από τη βίλα του κουμπάρου του Γιάννου Παπαντωνίου.

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Η Νο1 ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Η μεταρρύθμιση που θα εξυγιάνει, με μία κίνηση, προϋπολογισμό, έλλειμμα και χρέος !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Μόνον οι μισθοί του Μητσοτακέικου κοστίζουν στον προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ τον χρόνο !!! 

Ποιο είναι το άριστο μέγεθος του κράτους; Σελίδες επί σελίδων έχουν γραφτεί για το θέμα, εκατοντάδες μελέτες έχουνε γίνει απ' άκρου εις άκρον της Γης και όλες έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα: Το κράτος πρέπει να είναι τόσο μεγάλο, ώστε να μπορεί να πληρώνει τρεις μισθούς και τρεις συντάξεις στην Οικογένεια Μητσοτάκη. Έτσι απλά, έτσι όμορφα.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Οι γαλλικές τράπεζες φοβούνται τόσο πολύ τους διαδηλωτές που χτίζουν οχυρά στα κτίρια και τα καταστήματά τους !!!





Εδώ και μερικούς μήνες οι δρόμοι της Γαλλίας γέμισαν με εξαγριωμένους διαδηλωτές. Είναι γνωστό πια πως το καινούργιο εργασιακό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η γαλλική κυβέρνηση δίνει περισσότερη εξουσία στους εργοδότες. 

Το τεράστιο κίνημα ανθρώπων που εναντιώνονται στα νέα μέτρα είναι...ιδιαίτερα ισχυρό στην πρωτεύουσα της Βρετάνης, Ρεν, με τους διαδηλωτές να καίνε αμάξια και να κάνουν επιθέσεις σε τράπεζες και κυβερνητικά κτίρια.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ !!! ΤΣΕΠΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ !!!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Μιχάλης  Λιάπης, ενώ τσέπωνε κανονικά το ΕΚΑΣ, λέει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και αβλεψία του λογιστή του !!!


Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, τουλάχιστον όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το OpinionPost.gr, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ. 
Επίσης αναφέρεται το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008: «Άθροισμα καθαρών εισοδημάτων, που φορολογούνται με το ζ’ ψήφισμα (βουλευτές – δικαστές)»: 35.308,20 ευρώ (εκείνη την περίοδο οι βουλευτές φορολογούνταν μόνο για το μισό του βουλευτικού μισθού τους!). Και δεν είναι τα μόνα εισοδήματα καθώς όπως φαίνεται δήλωσε από «μισθούς, ημερομίσθια κτλ» 13.740,96 ευρώ, ενώ από «επικουρικές συντάξεις, μερίσματα κτλ» 17.584,59 ευρώ και από εκμίσθωση κατοικιών 27.400 ευρώ! Αναφέρεται επίσης ένα ποσό 70.000 ευρώ που προέρχεται από «διάθεση περιουσιακών στοιχείων, εισαγωγή συναλλάγματος, δάνεια, δωρεές κλπ».

Δείτε εδώ τη φορολογική δήλωση του ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ :

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ NEWSBOMB
Έτσι ξεπλένουν το μαύρο χρήμα μέσω ναυτιλιακών εταιρειών :

ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ + ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ + ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ + ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ FUNDS + ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ + ΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ + ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ + ΚΑΖΙΝΟ + ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ + ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ




ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!! 

Πώς και ποιοι ξεπλένουν το βρώμικο χρήμα από εγκληματικές δραστηριότητες, μέσω εφοπλιστικών εταιρειών και άλλων μεθόδων που δήθεν δεν γνωρίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι αρμόδιοι του υπουργείου Οικονομικών !!!

Σπάει η ομερτά των κυκλωμάτων που «καθαρίζουν» δισεκατομμύρια από εμπόριο όπλων, καυσίμων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός, λαθρεμπόριο καπνού και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για την ελληνική κυβέρνηση που δήθεν δεν μπορεί να ακολουθήσει τις διαδρομές του μαύρου χρήματος.

ΕΛΛΑΔΑ : Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ !!!

ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Με την κλίμακα των μισθωτών φορολογούνται και όλοι όσοι έχουν εισόδημα από ενοίκια, τόκους κ.τ.λ. αλλά μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι χαμηλότερο από τις αποδοχές της μισθωτής εργασίας.Αντίθετα, στην περίπτωση που ο φορολογούμενος έχει εισοδήματα και από μισθωτή εργασία τα οποία είναι μικρότερα από το εισόδημα που προκύπτει από τις παραπάνω πηγές, τότε φορολογείται με την κλίμακα της επιχειρηματικής δραστηριότητας !!!
















Με βάση το εισόδημα που προκύπτει από τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης, ακόμη και στις περιπτώσεις που έχουν αποκτήσει χαμηλότερα εισοδήματα στη διάρκεια του 2015, θα φορολογηθούν και εφέτος μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, ακόμη και άνεργοι.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΝΟΣ !!!

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ FUNDS !!!
Σας το είχαμε προαναγγείλει από τον περασμένο Δεκέμβριο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ TΟΥΣ ΣΤΑ FUNDS, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ !!!

Τα μόνα δάνεια που δεν θα καταλήξουν στα funds, ούτε τώρα, ούτε μετά την 31/12/2017, είναι αυτά των δανειοληπτών της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, επειδή είναι όλα επίδικα !!!

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ & ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ;;;

ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Ούτε ο Χατζηδάκης δεν τόλμησε να δώσει ασυλία στα καρτέλ, αλλά το έκανε ο "αριστερός" Γιώργος Σταθάκης !!!




Αξιότιμες κυρίες και κύριοι Βουλευτές, tην επόμενη ημέρα που ανακοινώνεται ότι το καρτέλ των κατασκευαστικών κατέκλεψε τη χώρα επί 26 χρόνια, κατατίθεται Νόμος από το Υπουργείο Οικονομίας που, με βάση τις αλλαγές, οι ποινικές ευθύνες των καθαρμάτων που ληστεύουν τον ελληνικό λαό διαγράφονται αμέσως μόλις πληρώσουν το πρόστιμο της Επιτροπής Ανταγωνισμού !!!

Του Γιώργου Φλωρά

Σύμφωνα με το κατατεθέν νομοσχέδιο της 18ης Μαΐου:
Άρθρο 106
Ποινικές διατάξεις
Η παρ. 3 του άρθρου 44 του ν. 3959/2011 αντικαθίσταται ως εξής:

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΜΑΜΑ ΝΤΟΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
Ο Ερυθρός Σταυρός έκανε έρανο για να μεγαλώσει η προίκα της Αλεξίας, θυγατέρας Ντόρας Μπακογιάννη !!!




Iσως κάποιοι… πέφτουν από τα σύννεφα με τη σύλληψη του πρώην προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη και της συζύγου του για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ερρίκος Ντυνάν – όμως υπήρχαν σημάδια.....

Ποιος θυμάται άραγε την αποκάλυψη, πριν από μερικά χρόνια, ότι η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, λάμβανε αμοιβή ύψους 320.000 ευρώ ετησίως από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ως…
«σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων, μία αμοιβή που φυσικά δε συνάδει ιδιαίτερα με το πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς για το οποίο διακρινόταν πάντα ο Ερυθρός Σταυρός…

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν 128/75
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ για την κορυφαία αυτή απόφαση !!!


Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν.128/75, ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ (δηλαδή, κατά παράβαση των άρθρων 281 και 288 Α.Κ. ) !!!
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση :




ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Την υποχρέωση να δηλώνουν μετρητά και θυρίδες θα έχουν εφεξής οι περισσότεροι υπόχρεοι πλην των πολιτικών προσώπων και των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης !!!










Κύμα σημαντικών αλλαγών και στον έλεγχο των δηλώσεων Πόθεν Έσχες, καθώς και στη λειτουργία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το skai.gr.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από το βήμα της Βουλής, ο έλεγχος θα καταστεί πιο αυστηρός και μάλιστα πλέον υποχρεωτικός για το σύνολο των υποβληθεισών δηλώσεων έναντι του δειγματοληπτικού ελέγχου που εφαρμοζόταν έως σήμερα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΗΝ ΣΔΟΕ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ !!!

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Εκατοντάδες ελεγκτές, μετά την απόφαση κατάργησης του ΣΔΟΕ, χωρίς αντικείμενο αφού έχουν σταματήσει τους ελέγχους, παίζουν πασιέντζες για να περάσουν την ώρα τους !!!












Σε πλήρη απραξία εδώ και 7 μήνες βρίσκονται εκατοντάδες ελεγκτές που υπηρετούν στα περίπου 10 επαρχιακά ΣΔΟΕ καθώς έχουν σταματήσει κάθε έλεγχο,μετά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών,για κατάργηση του πρώην ΣΔΟΕ και μετακίνηση των υπαλλήλων του στη νέα υπηρεσία δημοσίων εσόδων που υπάγεται στη γενική γραμματεία εσόδων.

ΟΑΕΔ: ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ 21.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ !!!

252.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ
Ο ΟΑΕΔ πληρώνει 21.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο για να στεγάζει τις υπηρεσίες του στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει σε απόσταση 300 μέτρων, ιδιόκτητο κτίριο, που δεν αξιοποιεί !!!

















Ο λόγος για τον ΟΑΕΔ και ειδικά για το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2), που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, το οποίο κοστίζει τουλάχιστον 252.000 ευρώ τον χρόνο. Και όμως σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων, βρίσκεται το κτίριο του πρώην ΟΕΚ, επί της οδού Σολωμού 60 και Πατησίων, που δεν αξιοποιείται.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ LINKEDIN !!!

ΧΑΚΕΡ ΠΟΥΛΑΕΙ E-MAILS ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 117.000.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Ανάμεσά τους βρίσκονται και στοιχεία χιλιάδων Ελλήνων επαγγελματιών !!!













Πάνω από 100 εκατομμύρια λογαριασμοί μελών του LinkedIn είναι προς πώληση στο Darknet, το σκοτεινό δίκτυο όπου κυριαρχεί η παρανομία. Ανάμεσά τους βρίσκονται και στοιχεία χιλιάδων Ελλήνων επαγγελματιών που τα έχουν ανεβάσει στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Για αυτό το λόγο, σήμερα το LinkedIn έστειλε μήνυμα στους Έλληνες χρήστες του να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης.

ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ Η ΜΙΖΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΩΝ 3.200.000 ΕΥΡΩ ;;;

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ !!! ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ !!!

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
Είχε προηγηθεί το λουκέτο σε υποκατάστημα στην Κηφισίας, αλλά και το κλείσιμο καταστήματος στην Λάρισα !!!














Τέλος εποχής για το γνωστό βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» στην Πανεπιστημίου το οποίο έβαλε «λουκέτο» την Πέμπτη.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

19 ΜΑΪΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ !!!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν για τη γενοκτονία των Ελλήνων στον μικρασιατικό Πόντο φαίνεται από το παρακάτω κείμενο της Κεντρικής Ένωσης Ποντίων Ελλήνων εκείνης της περιόδου στο οποίο αναφέρονται οι τρόποι εξόντωσης !!!













«Οι Τούρκοι εκτόπιζαν και εξώριζαν τους Ελληνες μέσα στην βαρύτερη κακοκαιρία, χωρίς να τους επιτρέψουν να παραλάβουν ούτε τρόφιμα, ούτε στρώματα. Τα κυβερνητικά όργανα που συνόδευαν τους εκτοπιζόμενους δεν επέτρεπαν στα θύματά τους να σταθμεύουν σε κατοικημένα μέρη, αλλά μόνο σε μέρη έρημα και εκτεθειμένα στις χειμερινές συνθήκες. Ο σκοπός ήταν διπλός: πρώτα να μην μπορούν να στεγασθούν και έπειτα να μην μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα. Δεν επέτρεπαν για κανένα λόγο να δώσουν βοήθεια στους γέρους γονείς ή στα ανήλικα παιδιά και στους αρώστους, οι οποίοι εγκαταλείπονταν στα φαράγγια και στα δάση και πέθαιναν από την πείνα ή αποτελειώνονταν από την λόγχη των Τούρκων.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ
Αυξάνεται η φορολογία του ενεργητικού όλων των Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίας και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από 1η Ιανουαρίου του 2016, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή !!!

















Οι εταιρίες επενδύσεων υποχρεούνται σε καταβολή φόρου, ο συντελεστής του οποίου ορίζεται σε 10% επί του εκάστοτε ισχύοντος επιτοκίου παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Επιτοκίου Αναφοράς), προσαυξανόμενου κατά 1 ποσοστιαία μονάδα και υπολογίζεται επί του εξαμηνιαίου μέσου όρου των επενδύσεων τους, πλέον διαθεσίμων σε τρέχουσες τιμές.

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 62.000 ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΕΦΑΠΑΞ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΗΣ
Τρεις έως τέσσερις μήνες επιπλέον θα περιμένουν οι 62.000 συνταξιούχοι για να εισπράξουν το ψαλιδισμένο εφάπαξ , σαν να μην έφτανε η τριετής αναμονή τους στην ουρά, καθώς δεν είχε αποφασιστεί το μαθηματικό μοντέλο βάσει του οποίου θα υπολογίζονται στο εξής τα εφάπαξ !!!




















Η εγκύκλιος για το νέο τρόπο υπολογισμού θα εκδοθεί αμέσως μετά την εγκύκλιο για την περικοπή του ΕΚΑΣ για 70.000-90.000 χαμηλοσυνταξιούχους η οποία μπορεί και αύριο να αποσταλεί στα ταμεία.

ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!! ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ
Μειώνεται το αφορολόγητο όριο του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ από τις 300.000 στις 200.000 ευρώ και επιβάλλονται συντελεστές φόρου 0,10% - 0,15% σε ακίνητες περιουσίες αξίας από 200.001 έως 300.000 ευρώ !!!















Όχι μόνον δεν καταργήθηκε τελικά ο ΕΝΦΙΑ, όχι μόνο δεν μειώνεται επειδή μειώθηκαν το καλοκαίρι οι (εξωπραγματικά υψηλές ακόμη) αντικειμενικές, αλλά τελικώς... αυξάνεται και αναδρομικά!

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε9 !!!

ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ Ή ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 31.12.2014 - 29.7.2016
Σύμφωνα με διάταξη που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο !!!













Απαλλαγή από τα πρόστιμα για τις δηλώσεις Ε9 που υποβλήθηκαν εκπρόθεσμα από 31.12.2014 μέχρι και 29.7.2016 προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.

ΔΕΝ ΨΟΦΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ !!!

ΑΠΟ 16/06/2016, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Νέο τοπίο στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αναμένεται να διαμορφωθεί από τις 16 Ιουνίου, καθώς από τότε θα ξεκινήσει –τουλάχιστον τυπικά– η δεύτερη φάση της απελευθέρωσης πώλησής τους με την άρση πολλών εκ των απαγορεύσεων που θεσπίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, απαγορεύσεις που παρατάθηκαν με διαδοχικές τροπολογίες έως τις 15 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Η τρίτη φάση της απελευθέρωσης που θα σημάνει –τουλάχιστον με βάση τα έως τώρα συμφωνηθέντα– το πλήρες «άνοιγμα» της αγοράς των «κόκκινων» δανείων θα υλοποιηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Στο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή, οι αλλαγές που αφορούν το θέμα των «κόκκινων» δανείων, αλλά και συνολικά τα ζητήματα αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους, αναμένεται σύμφωνα με την Καθημερινή να είναι οι ακόλουθες:

ΤΑ 2.000.000 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Νο1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ BEST SELLER ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Η ΙΒΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ !!!

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
O Ross της IBM θα αναλάβει το τμήμα πτωχεύσεων, που σήμερα απαρτίζεται από περίπου 50 δικηγόρους !!!



Η δικηγορική εταιρία Baker & Hostetler ανακοίνωσε(link is external) ότι θα προσλάβει το ρομπότ AI Ross της IBM, τον πρώτο δικηγόρο τεχνητής νοημοσύνης, για να αναλάβει το τμήμα πτωχεύσεων, που σήμερα απαρτίζεται από περίπου 50 δικηγόρους.

Φαίνεται, μάλιστα, πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι η μόνη που εμπιστεύεται τον Ross, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της εταιρίας, υπάρχουν πολλές ακόμα επιχειρήσεις που έχουν υπογράψει άδεια χρήσης του λογισμικού, όπως θα ανακοινωθεί στο άμεσο διάστημα.

ΣΟΚ !!! 48% ΤΟΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΟΑΕΕ !!! ΦΟΥΛ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ !!!

ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΚΩΝ 48% ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ
Mε μια αποκάλυψη σοκ προέβη ο πρόεδρος του συλλόγου Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων Ν.Θεσσαλονίκης Χάρης Ευθυμιάδης :
Σύμφωνα με επίσημη απάντηση του ΟΑΕΕ, οι προσαυξήσεις στις βεβαιωμένες οφειλές πριν το 2009, τοκίζονται με τον τοκογλυφικό τόκο της τάξης του 48% !!!



Με τόκους,επιτόκια και προσαυξήσεις το αρχικό κεφάλαιο έτσι απλά και με συνοπτικές διαδικασίες διπλασιάζεται.Η εξοντωτική τακτική του ΟΑΕΕ συνεχίζεται Ο μαθηματικός τύπος Τ=Κx8,05xΜήνες/12(όπου Τ=τόκος και Κ=κεφάλαιο) έγινε η ταφόπλακα του ελεύθερου επαγγελματία.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 3.000 ΚΥΠΡΙΟΙ & ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ & ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
3.000 Κύπριοι και Βούλγαροι δικηγόροι και λογιστές στην Αθήνα ανοίγουν εταιρίες σε Ελληνες που εγκαταλείπουν την χώρα !!!




Η ώρα της μεγάλης φυγής από το κολαστήριο των φόρων και της κατάθλιψης !!!

Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους δύο μήνες σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας δεν έχει προηγούμενο. Καταδεικνύει επίσης την ασχετοσύνη των κυβερνώντων οι οποίοι έκαναν Νόμο του κράτους το Ασφαλιστικό-λεηλασία του Κατρούγκαλου. Τουλάχιστο 3.000 Κύπριοι και Βούλγαροι δικηγόροι και λογιστές πηγαινοέρχονται στην Αθήνα ενώ ένας εξίσου εντυπωσιακός αριθμός έχει καταλύσει σε μεγάλες πολλές της Ελλάδας.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Τα ραντεβού που κάνουν με Ελληνες δικηγόρους, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, γιατρούς και κάθε είδους ελεύθερους επαγγελματίες δεν τους αφήνουν χρόνο ούτε να αποτελειώσουν τον καφέ τους.

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Ανατίναξαν το ATM και εξαφανίστηκαν με μεγάλο χρηματικό ποσό !!! 




Με κινηματογραφικό τρόπο έκλεψαν χρήματα από Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης Τράπεζας άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες oι ληστές ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.

Τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό ανατίναξαν το ΑΤΜ στο υποκατάστημα τηςεθνικής τράπεζας στις Ερυθρές Αττικής, ενώ παράλληλα από την έκρηξη έσπασαν οι τζαμαρίες του υποκαταστήματος.

Παρά την έκρηξη τα συρτάρια του μηχανήματος δεν άνοιγαν έτσι οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία, μπήκαν στο εσωτερικό της τράπεζας και πήραν 56 χιλιάδες Ευρώ.

IKA: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ !!!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ
Η "οδύσσεια" μιας ηλεκτρονικής, κατά τα άλλα, αίτησης για βεβαίωση στο ΙΚΑ !!!




















Κακά τα ψέματα το ελληνικό δημόσιο δεν θα αλλάξει ποτέ. Τι και αν η τεχνολογία προχωρά και ενσωματώνονται νέες υπηρεσίες και εφαρμογές, το δημόσιο δε "μασάει" από αυτά.

45 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Οι εταιρείες των ομίλων Ελλάκτωρ, J&P Αβαξ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΕΓΕΚ, Τεχνική Ολυμπιακή και Intracom (μέσω της Intrakat) συμμετείχαν σε σύμπραξη καρτέλ για τη χειραγώγηση διαγωνισμών δημοσίων έργων, από το 1989 έως και το 2016.Συμμετοχή κατά περιόδους στις συνεννοήσεις ή για συγκεκριμένους διαγωνισμούς είχαν ακόμη και ξένοι όμιλοι όπως η Hochtief, Siemens, Vinci κ.α. !!!
Στις συνεννοήσεις εμπλέκεται και η Αγροτική Τράπεζα για έργα ΣΔΙΤ !!!

















Σαράντα πέντε κατασκευαστικές εταιρείες, μεταξύ αυτών οι μεγαλύτεροι ελληνικοί όμιλοι, καθώς και αρκετοί ξένοι, δύο σύνδεσμοι εκπροσώπησης των τεχνικών εταιρειών και μία τράπεζα εμπλέκονται στο καρτέλ των κατασκευαστικών που επί 27 χρόνια μοίραζαν μεταξύ τους τα δημόσια έργα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κρατικά ταμεία. Αν και στην εισήγησή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ) δεν εντοπίζει ευθύνες πολιτικών προσώπων, στελέχη της επισημαίνουν στην «Κ» ότι αυτές δεν αποκλείεται να προκύψουν κατά την ακροαματική διαδικασία. Οι ίδιες πηγές, εξάλλου, τονίζουν ότι υπάρχει πλούσιο υλικό προς αξιοποίηση τόσο για τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές, όσο και για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). H ολομέλεια της ΕΑ θα συνεδριάσει επί της εισήγησης στις 21 Ιουλίου 2016.

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΕΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ !!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος το είχε προαναγγείλει με την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση της αναστολής της αποχής των λογιστών - φοροτεχνικών !!!












Στη δικαιοσύνη προσφεύγει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος εναντίον του νέου ασφαλιστικού νόμου.

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! ΠΑΡΕ 5.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ !!!

ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Αίτημα αποζημίωσης 5.000 ευρώ !!!

Ο μόνος τρόπος για να τους σταματήσουμε είναι να τους τρελάνουμε στις αγωγές και τις αποζημιώσεις, προκειμένου τα έσοδα της βρωμοδουλειάς που κάνουν να μην τους φτάνουν να πληρώνουν ούτε τις αποζημιώσεις !!! 



ΠΡΟΣΟΧΗ : ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ TAXIS ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ !!!

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΑΝΕΡΓΟΥΣ
Μια τεράστια γκάφα που κοστίζει χιλιάδες ευρώ σε φορολογούμενους με εισοδήματα τριών και τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, έχει κάνει το TAXISNET, φέρνοντας αναστάτωση και ταλαιπωρία !!!



Το πρόγραμμα εκκαθάρισης δηλώσεων φαίνεται ότι έχει διαμορφωθεί χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν ορισμένες απαλλακτικές διατάξεις της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας, με αποτέλεσμα να καταλογίζει υπέρογκα ποσά σε αυτές τις κατηγορίες φορολογουμένων.

Ειδικότερα, το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το σύστημα υπολογισμού έρχεται αντιμέτωπο με εισοδήματα από ενοίκια και ταυτόχρονα κάποια πολύ μικρά ποσά αμοιβών από περιστασιακή απασχόληση.

Στις περιπτώσεις αυτές, επειδή τα δηλούμενα εισοδήματα είναι πάρα πολύ χαμηλά, το ΤΑΧΙS προσδιορίζει το ύψος του φορολογητέου εισοδήματος με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης. Στη συνέχεια, ωστόσο, φορολογεί την πρόσθετη διαφορά τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος όχι σαν εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες (όπως θα περίμενε κανείς για τις περιπτώσεις των φορολογουμένων με πολύ χαμηλά εισοδήματα από περιστασιακή απασχόληση), αλλά σαν εισόδημα από επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, FUNDS & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΠΡΟΤΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!


ΠΟΡΝΕΙΑ & ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ !!!


ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΟΙ ΑΦΜ, ΚΛΠ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΑΜΕΙΩΝ
Στη φόρα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών στις ιστοσελίδες δημοσιεύσεων πλειστηριασμών !!!




Στα «μανταλάκια» του διαδικτύου έχουν κρεμαστεί από τις αρχές Μαρτίου τα προσωπικά δεδομένα δανειοληπτών που αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να βγάζουν στο σφυρί ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Από τις 4 Μαΐου 2016 ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας δημοσιεύσεων αποσπασμάτων των κατασχετήριων εκθέσεων και των περιλήψεων των επικείμενων πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία. Οι αναζητήσεις των κατασχετήριων εκθέσεων και των πράξεων θα γίνονται από την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων – Τομέας Ασφάλισης Νομικών, όπου μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε.


Πρόσβαση

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
Τους έχουν όλους πιασμένους με πολλές γίδες στην πλάτη και έτσι θα τους διώξουν αβίαστα, αβασάνιστα και αδιαμαρτύρητα !!!

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΥΛΟ ΠΟΥΛΙ
Είναι προάγγελος του "ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ" !!!

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ : ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;;

ΣΟΚ ΓΙΑ 70.000 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!! ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΚΑΣ 6 ΜΗΝΩΝ !!!

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 6 ΜΗΝΩΝ
Βόμβα για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους καθώς θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ που πήραν το διάστημα Δεκέμβριος 2015 - Μάιος 2016 !!!












Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τα ποσά που τους χορηγήθηκαν για το διάστημα Δεκέμβριος 2015-Μάιος 2016 θεωρούνται ως αχρεώστητες παροχές, δηλαδή χρήματα που δεν δικαιούνται από τη στιγμή που δεν πληρούν τα νέα και αυστηρότερα κριτήρια εισοδήματος που προβλέπει ο νόμος.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ !!!

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ!
Ένα συγκλονιστικό άρθρο του "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ" που πρέπει να διαβάσετε όλοι !!!



Είδα οτι λόγω της οικονομικής κρίσης έφυγα απο την Ελλάδα και πήγα στην Γερμανία. Βρήκα δουλειά σε ένα εργοστασιάκι. Κάθε μέρα σπίτι – δουλειά , δουλειά- σπίτι. Μεροδούλι – μεροφάϊ. Αλλά ήμουν ξένοιαστος. Κολλούσα και ένσημα. Το βράδυ έβλεπα τηλεόραση. Την Κυριακή αγόραζα εφημερίδα.
 Στην χώρα μου εγκαταστάθηκαν κάτι μαυροφορεμένα ανθρωπάκια με μπούκλες τις φαβορίτες. Τους έβλεπα (στην τηλεόραση) που πανηγύριζαν. Νομίζω επειδή πήραν την χώρα απο τους ιδιοκτήτες της χωρίς πόλεμο και χωρίς να κοπιάσουν καθόλου. 
Εγώ όμως ήμουν ασφαλής. Είχα μισθό. Είχα ένσημα. 
Τα χρόνια πέρασαν και βγήκα στην σύνταξη. Τώρα πήγαινα κάθε μέρα στο καφενείο. Ήσυχη ζωή. Ασφάλεια. Πού και πού θυμόμουνα το ηλιόλουστο χωριό μου στην πατρίδα. 
SSL Certificates