.

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ & ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ
Υπουργοί, τροϊκανοί και κρατικοδίαιτοι καθηγητάδες, αν θέλουν να μάθουν λίγα γράμματα για την αγορά και την πραγματική οικονομία, καλά θα κάνουν να ακούσουν τη φωνή και τις προτάσεις τους γιατί, αν δεν αναστηθεί η παραγωγική μεσαία τάξη, δεν πρόκειται να ξαναπάρει μπροστά η ελληνική οικονομία !!!




Xρωστάω στον ΟΑΕΕ…43.500 ευρώ. 

Παλιότερα, αγχωνόμουν και τρελαινόμουν. 
Τώρα, δεν νιώθω τίποτα. !!!

Έρχεται πολύς κόσμος και μου λέει: «Είμαι άνεργος και είμαι άνεργος». Ξέρετε τι τους απαντώ; Μακάρι να ήμουν και εγώ άνεργος, δεν θα χρωστούσα σχεδόν τίποτα. Για να αντιληφθείς σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκομαι, σου λέω ότι αν γυρνούσαμε τώρα, την στιγμή αυτή, στις παλιές, καλές, χρυσές εποχές, μεταξύ 2004-2007, εγώ θα χρειαζόμουν…5 χρόνια δουλειάς και βάλε, για να ξεχρεώσω. Είχα 7 άτομα προσωπικό, και σήμερα δουλεύω μόνο εγώ και το παλικάρι που κάνει την πρακτική του. Ήμουν επαγγελματίας που δεν χρωστούσα τίποτα, που τους είχα όλους πληρωμένους και στην ώρα τους, τους υπαλλήλους μου, τα πάντα. 

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ !!!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Δεν υπάρχει όμως καμία γενική, αυτόματη και μόνιμη προστασία, ούτε για την πώληση των κόκκινων δανείων στα funds, ούτε από τους πλειστηριασμούς, που θα γίνονται ηλεκτρονικά από τις τράπεζες από τον Ιούνιο και, μάλιστα, στις εμπορικές αξίες !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html


Η συμφωνία με το κουαρτέτο προβλέπει την προστασία από την πώληση στα funds μόνον έως το 2018, εφόσον πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
  • έχουν ενέχυρο πρώτη κατοικία, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους, δηλαδή όχι μόνο για τα στεγαστικά δάνεια αλλά και τα καταναλωτικά δάνεια, τα επισκευαστικά δάνεια, τα δάνεια ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, αγροτών, καθώς και τα δάνεια μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν διασφάλιση σε πρώτη κατοικία 
  • έχουν αντικειμενική αξία μέχρι 140.000 ευρώ, χωρίς όμως εισοδηματικά κριτήρια, που θα απέκλειαν σημαντικό αριθμό δανειοληπτών. 
Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί από τις Τράπεζες στις Εμπορικές Αξίες

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!!


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ : #0168.ΠΑΣΧΑ !!!

Πάσχα σημαίνει πέρασμα. [πεσάχ στα εβραϊκά] Πέρασμα από μια κατάσταση, σε κάποια άλλη, πια... Από την ακούσια υποταγή, στην συνειδητή ελευθερία. Από τον φοβερό θάνατο, στην παρηγορητική ζωή. Από την σκοτεινή απελπισιά, στην ολόφωτη χαρά. Από το απέλπιδο ανθρώπινο δράμα, στο ελπιδοφόρο θεϊκό δράμα. Από το ανήμπορο σωματικά, στο δυνατό νοητικά. Η ελπίδα όμως, πραγματικά, έρχεται όταν ο άνθρωπος, από του φόβου τα δεσμά, ελευθερώνεται και τον εαυτό, κατάματα, κοιτά, καθώς, η ανέσπερη αλήθεια, τον σκοταδερό τον φόβο κηδεύει και τον Άνθρωπο, πια, σε λευτεριάς ξύπνημα αναγεννά. Καλή λευτεριά, σ’ όλες κι όλους!
30-04-2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ. ΝΟΥΛΗΣ

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ & ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΨΕΚΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ !!!

O ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ Κε ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ
Ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας σήμερα γνωρίζει ποιοι και πως δημιούργησαν τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων και ποιοι του έκλεψαν τις εισφορές !!!

Η ζημία των ταμείων από τα Δάνεια με μηδενικά ή και με αρνητικά ακόμη επιτόκια, το Χρηματιστήριο το 1999, τα Δομημένα Ομόλογα και το PSI+, από το 1951 μέχρι και σήμερα, είναι πολύ μεγαλύτερη από τη χρηματοδότηση τους από τους κρατικούς προϋπολογισμούς της ίδιας περιόδου.


Γιατί άραγε δεν τολμά καμία κυβέρνηση να κάνει έναν λογιστικό έλεγχο των ασφαλιστικών ταμείων και να υπολογίσει, με μια αναλυτική αναλογιστική μελέτη, πόσα Δις έπρεπε να ήταν σήμερα οι εισφορές των Ελλήνων χωρίς τη ληστεία που συγκαλύπτει με την κυριολεκτικά άθλια αυτή ανάλυσή του ο Νταλάρας του ασφαλιστικού κος Γιαννίτσης ;;;

Πόσα Δις ευρώ χάθηκαν από τις εισφορές των εργαζομένων που, οι διορισμένες από τις εκάστοτε κυβερνήσεις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων, δάνειζαν τζάμπα στις τράπεζες και στη διαπλοκή, όταν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και της ΕΤΒΑ έδιναν επιτόκια της τάξης του 25% - 30% κατά την ίδια περίοδο ;;;    

Διαβάστε στη συνέχεια ένα εξαιρετικό σχετικό άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου για να καταλάβετε ποιος δημιούργησε τα ελλέιμματα των ταμείων και που πήγαν τα λεφτά των εισφορών σας :

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ GREXIT !!! ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥ GREXIT
Και παράλληλα, οι ακόμη πιο αφελείς, συνεχίζουν να ζουν τον μύθο του δήθεν εθνικού νομίσματος, χωρίς να γνωρίζουν ότι τη δραχμή την πουλούσε στους Έλληνες η ΤτΕ, δλδ η ίδια εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ιδιωτική ανώνυμη εταιρεία αγνώστων μετόχων πλειοψηφίας, που σήμερα μας πουλάει και το ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ GREXIT
Τo έχει δηλώσει προ πολλού η ίδια η Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων Ευρωκοινοβουλίου !!!

Η Danuta Huebner, επικεφαλής της επιτροπής συνταγματικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου κοινοποίησε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν μπορεί να στηριχθεί νομικά το Grexit και δίνει τέλος στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρώπη.


ΒΟΜΒΑ !!! ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΖΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ !!!

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
Γλασκώβη: Η πόλη όπου οι φτωχοί πεθαίνουν 30 χρόνια νεότεροι από τους πλούσιους !!!



Η κακή ποιότητα των φθηνών τροφών και ιδίως του επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος είναι η κύρια αιτία. Η πόλη της Γλασκώβης είναι εδώ και καιρό γνωστή για την μεγάλη διαφορά του προσδόκιμου ζωής μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών. Οι διαφορές μάλιστα είναι χαοτικές, καθώς ο μέσος όρος ζωής είναι στα 54 χρόνια στις φτωχές περιοχές ενώ ξεπερνά τα 80 χρόνια στις πλούσιες.

Οι ερευνητές φαίνεται ότι κατέληξαν πλέον σε ένα συμπέρασμα για αυτή την χαοτική διαφορά μεταξύ των δύο κατηγοριών. Και την αποδίδουν στην συχνή κατανάλωση φθηνού επεξεργασμένου κρέατος από τους φτωχούς κατοίκους της πόλης.

Τα υψηλά επίπεδα φωσφορικού άλατος στο κόκκινο κρέας συνδέονται με την πρόωρη γήρανση και την καταστροφή των νεφρών. Και οι ερευνητές βρήκαν ότι το φωσφορικό αλάτι που περιέχουν οι επεξεργασμένες τροφές είναι πιο εύκολα απορροφήσιμο από το σώμα παρά από το κανονικό φρέσκο και μη επεξεργασμένο κρέας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: 5ΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ !!!

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
Διπλό χτύπημα για 120.000 χαμηλοσυνταξιούχους εντός του 2016 αναμένεται να επιφέρει η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, καθώς παράλληλα με την διακοπή καταβολής του ΕΚΑΣ λόγω των νέων χαμηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων, θα υποστούν και αύξηση της συμμετοχής τους στα φάρμακα κατά 150% !!!



Μάλιστα την ίδια τύχη θα έχουν μέχρι τέλος του 2019 και οι υπόλοιποι περίπου 250.000 δικαιούχοι του επιδόματος που θα το «χάσουν» τα επόμενα χρόνια.

Παράπλευρη απώλεια του νέου ασφαλιστικού θεωρείται και η δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών χρόνων ασφάλισης η οποία καθίσταται σχεδόν απαγορευτική λόγω της αύξησης του κόστους εξαγοράς.

Πρόκειται για δύο ακόμη εισπρακτικού χαρακτήρα διατάξεις που προστίθενται στις διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου το οποίο η κυβέρνηση προτίθεται να ψηφίσει ανεξάρτητα από την τύχη της αξιολόγησης από τους δανειστές λόγω των τεράστιων ελλειμμάτων του συστήματος.

Αναλυτικά για τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, η γενική συμμετοχή στα φάρμακα είναι 10% ενώ υπάρχουν και παθήσεις που εμπίπτουν σε μηδενική συμμετοχή.

ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.000 ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ
Μείωση αποδοχών που σε ετήσια βάση φθάνουν και τα 410 ευρώ για τους υψηλόμισθους και 41 ευρώ για όσους αμείβονται με τα κατώτατα όρια των 586 ευρώ, προκαλεί η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που θα ισχύσει από τον επόμενο μήνα !!!



Στις αποδοχές Ιουνίου οι εργαζόμενοι θα δουν τις ασφαλιστικές τους κρατήσεις να αυξάνονται κατά 0,5% λόγω της αναπροσαρμογής των εισφορών επικουρικής αασφάλισης από 3% σε 3,5%.

Πάνω από 2,3 εκατ. μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα, 600.000 υπάλληλοι του Δημοσίου και περίπου 130.000 μισθωτοί σε ΔΕΚΟ και τράπεζες θα έχουν έμμεση μείωση αποδοχών που κυμαίνεται από 5 έως 30 ευρώ το μήνα και φθάνει τα 60 έως 410 ευρώ το χρόνο, για 14 μισθούς που περιλαμβάνουν τα δώρα Χρισουγέννων, Πάσχα αλλά και το επίδομα Αδείας.

Η ίδια επιβάρυνση, δηλαδή 3,5% αντί 3% επί των μικτών συνολικών αποδοχών, θα ισχύσει και για εργοδοτικές εισφορές από την 1η Ιουνίου, όπως προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Με τις νέες κρατήσεις οι μειώσεις ξεκινούν από τους μισθούς των 586 ευρώ.

ΤΧΣ: Η SPENCER STUART ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ 
εταιρία Spencer Stuart επιλέχθηκε ως η προτιμώμενη εταιρεία συμβούλων για την αξιολόγηση των Δ.Σ. των τραπεζών !!!



Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη στις 19 Αυγούστου 2015 μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ενεργεί για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), με τη βοήθεια ενός ανεξάρτητου διεθνούς συμβούλου με αποδεδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, θα υλοποιήσει πρόγραμμα αξιολόγησης των Διοικητικών Συμβουλίων και των Επιτροπών των συστημικών τραπεζών.

Ο σκοπός του έργου που θα αναλάβει η Spencer Stuart θα αφορά κυρίως:

ΒΑΡΥΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Οι αυξήσεις θα είναι σταδιακές και αναδρομικές αφού ξεκινούν από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και φθάνουν μέχρι το 2022, όταν πλέον κάθε αγρότης θα πληρώνει για σύνταξη και υγεία το 26,95% του εισοδήματός του !!!



Η σωρευτική αύξηση από φέτος μέχρι και το 2022 αγγίζει το 39% για έναν αγρότη που είναι σήμερα ενταγμένος στην τρίτη ασφαλιστική κλάση και θα δηλώνει ετήσιο εισόδημα μέχρι 4.923 ευρώ (κατώτατη ασφαλιστική κατηγορία).

Σήμερα περισσότεροι από τους μισούς ασφαλισμένους του ΟΓΑ (περίπου 350.000 αγρότες) βρίσκονται στην τρίτη ασφαλιστική κλάση, ενώ εννέα στους δέκα αγρότες δήλωσαν το 2014 εισόδημα έως 5.000 ευρώ.

Ειδικότερα η 3η κλάση θα πληρώσει 379 ευρώ περισσότερα το 2016 σε εισφορές (συνολικά 1.333 ευρώ) σε σύγκριση με το 2014 (είχε πληρώσει 954 ευρώ).

Το πρώτο «καπέλο» για τους ασφαλισμένους αγρότες έρχεται με τις εισφορές του β' εξαμήνου του 2015 αφού αυξάνεται κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες (από 7% στο 10%) η εισφορά για σύνταξη (ποσοστό αύξησης 42,87%).

3 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ & ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 240.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 3 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ
3 γιαγιάδες νίκησαν τις τράπεζες και ανοίγουν τον δρόμο για αποζημιώσεις - μαμούθ !!!




Το δρόμο σε χιλιάδες επενδυτές που έχασαν τα λεφτά τους, εξαπατημένοι ουσιαστικά από τα τραπεζικά στελέχη ανοίγουν δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες δικαιώνουν πολίτες και τους αποζημιώνουν.

Ήδη αποζημίωση μαμούθ, ύψους 240.000 ευρώ, όσο δηλαδή και το κεφάλαιο που διέθεσαν, επιδίκασε το Πρωτοδικείο Αθηνών σε τρείς σουπερ γιαγιάδες (συνταξιούχοι, ηλικίας από 68 έως 92 ετών), οι οποίες τα έβαλαν με το τραπεζικό – ασφαλιστικό σύστημα αφού κρίθηκε ότι ουσιαστικά εξαπατήθηκαν και επένδυσαν μέσω ασφαλιστηρίων συμβολαίων σε ομόλογα υψηλού ρίσκου, εν αγνοία τους.

ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 145.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΠΔ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΟΙΠ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΠΔ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
Σχέδιο για τη ρύθμιση στεγαστικών και επισκευαστικών δανείων 145.000 δημόσιων και δημοτικών υπαλλήλων θα υποβάλει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μετά από εντολή του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) !!!




Η ανακοίνωση του ΚΥΣΟΙΠ :


ΒΟΜΒΑ ΣτΕ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!

ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ & ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ
Tο σχέδιο του προεδρικού διατάγματος με το οποίο καθορίζεται ο τρόπος που προσδιορίζεται η αξία ενός ακινήτου όταν αυτό κατάσχεται, αλλά και ποιο είναι το αρμόδιο όργανο που προσδιορίζει την εμπορική αξία του ακινήτου έκρινε νόμιμο το Συμβούλιο της Επικρατείας !!!
Για ένα κομμάτι ψωμί θα χάνονται τα ακίνητα !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Το σχέδιο του διατάγματος που κατέθεσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, προβλέπει ότι υπεύθυνος για τον καθορισμό της αξίας του ακινήτου που βγαίνει στον πλειστηριασμό είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να προσλάβει έναν εκτιμητή από το Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ !!!

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Ότι ναυάγιο της ζωής και της πολιτικής φοράει ακόμη παπούτσια, κάνει και ένα νέο κομμα !!!

Με 4-5 πικραμένους, που το παίζουν ηγετική ομάδα και με 3 αράδες συνθήματα του κώλου, που δεν έχουν το παραμικρό αντίκρυσμα στην πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά η κοινωνία και η σχεδόν τελειωμένη παραγωγική οικονομία, βάζουν πλώρη για τη βουλή, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσουν τα 7-10 χιλιαρικάκια κάθε μήνα και τα τζάμπα προνόμια.



Το American Dream στην Ελλάδα του 2016 συνεχίζει να επενδύει στο δημόσιο, στον κρατικοδίαιτο λιτό βίο και στο άρμεγμα του κρατικού προϋπολογισμού !!!

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ZEROHEDGE ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Δεν προφταίνει να τυπώνει εθνικό νόμισμα η Βενεζουέλα, αλλά το πρόβλημα επιδεινώνεται !!!
Και μάλιστα σε μια πετρελαιοπαραγωγό χώρα της οποίας η κεντρική τράπεζα είναι κρατική !!!
Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει στην Ελλάδα !!!

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι, επειδή το πρόβλημα δεν είναι το νόμισμα, τη λύση δεν μπορεί να τη δώσει το νόμισμα !!!
Πιστεύει κανείς ότι αν στην Ελλάδα, τα 300 Δις που κόστισε η στήριξη του τραπεζικού συστήματος, είχαν  δοθεί σε δραχμές, αντί σε ευρώ, σήμερα το πρόβλημα θα είχε λυθεί ;;;
Και σε τι άλλαξε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο η Ελλάδα, όταν οι μίζες της SIEMENS, των έργων και των εξοπλιστικών σταμάτησαν να πληρώνονται σε δραχμές και, από το 2002, πληρώνονται σε ευρώ ;;;
Και τι θα αλλάξει στη ζωή του ανέργου αν, το επίδομα ανεργίας, αντί σε ευρώ, το πληρώνεται αύριο σε δραχμές ;;; 



Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να τυπωθούν νέα χαρτονομίσματα !!!


This Is The End: Venezuela Runs Out Of Money To Print New Money

Tyler Durden's picture


Back in February, when we commented on the unprecedented hyperinflation about the be unleashed in the Latin American country whose president just announced that he would expand the "weekend" for public workers to 5 days we joked that it is unclear just where the country will find all the paper banknotes it needs for all its new physical currency. After all, central-bank data shows Venezuela more than doubled the supply of 100-, 50- and 2-bolivar notes in 2015 as it doubled monetary liquidity including bank deposits. Supply has grown even as Venezuela has fewer U.S. dollars to support new bolivars, a result of falling oil prices.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4.5.2016 - 6.5.2016
Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισθέντες για 4.5.2016 πλειστηριασμοί !!!














Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Την παροχή της δυνατότητας στους φορολογούμενους να εξοφλούν το φόρο εισοδήματος που θα προκύψει με το εκκαθαριστικό σε μηνιαίες δόσεις προβλέπει τροπολογία η οποία, όπως σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά το Πάσχα !!!


















Η τροπολογία θα αφορά τους φορολογούμενους που θα υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση από την ημέρα της δημοσίευσης της σχετικής διάταξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης έως και τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
240.000 ευρώ, θα πάρουν ως αποζημίωση τρεις μεγάλης ηλικίας γυναίκες συνταξιούχοι οι οποίες τα έβαλαν με το τραπεζικό – ασφαλιστικό σύστημα αφού κρίθηκε ότι ουσιαστικά εξαπατήθηκαν και επένδυσαν μέσω ασφαλιστηρίων συμβολαίων σε ομόλογα υψηλού ρίσκου, εν αγνοία τους !!!


















Η απόφαση αυτή έχει μεγάλη σημασία για χιλιάδες άλλους πολίτες και αν επικυρωθεί σε ανώτερα δικαστήρια αλλάζει τα δεδομένα γύρω από τα επενδυτικά προϊόντα που διακινούνται στην αγορά, μέσω ασφαλιστηρίων ζωής, ασφαλιστικών επιχειρήσεων, τραπεζών, εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις γυναίκες επενδυτές , πείστηκαν να δεσμεύσουν τα χρήματά τους για 10 χρόνια (έως το 2019), επενδύοντας μέσω ασφαλιστικής εταιρείας αποκλειστικά σε ομόλογα της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου. Την απόφαση εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών και σύμφωνα με νομικούς έχει βαρύνουσα σημασία γιατί ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο σε πολλούς επενδυτές να υποβάλλουν αγωγές και να διεκδικήσουν αποζημιώσεις εξαιτίας του ρίσκου που "σπρώχθηκαν" να πάρουν αγοράζοντας ομόλογα μέσω ασφάλισης και έχασαν το κεφάλαιό τους, χωρίς να αντιληφθούν ότι καθοδηγήθηκαν να εμπλακούν σε μια επενδυτική δραστηριότητα υψηλού ρίσκου.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΤΗΣΙΩΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Εθνικό σπορ των "ηθικών" και "τίμιων" Γερμανών το ξέπλυμα μαύρου χρήματος !!!













Υπερβαίνει τα 100 δισεκ. ευρώ το ξέπλυμα χρήματος στη Γερμανία, σύμφωνα με μια έκθεση από το υπουργείο Οικονομικών της χώρας, αναφέρει το thelocal.de. Το ποσό αυτό είναι διπλάσιο από εκείνο που είχε αρχικά εκτιμηθεί. 

ΒΟΜΒΑ 2 ΔΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ !!!

52.487 ΒΓΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
Στα 1,82 δισ. ευρώ η τρύπα στο ΙΚΑ από τις 52.487 περιπτώσεις ρυθμίσεων που έγιναν εκπρόθεσμες από το Μάρτιο του 2015 !!!

















Την ώρα που η κυβέρνηση ..."ξύνει τον πάτο" σε οργανισμούς και υπηρεσίες για να αποκτήσει στοιχειώδη ρευστότητα προκειμένου να αντέξει μέχρι την πρώτη εκταμίευση της δόσης (αν και όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση) και ταυτόχρονα επιχειρεί μέσω της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης να μεταθέσει το μεγαλύτερο βάρος των περικοπών στις νέες γενιές ασφαλισμένων, τα οικονομικά των Ασφαλιστικών Ταμείων πάνε από το κακό στο χειρότερο.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ 100% ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ
Δεκτή η ανακοπή, ακυρώνεται η διαταγή πληρωμής, με την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά αιτιολογία ότι,  η αδυναμία πληρωμής των οφειλών εκ μέρους του δανειολήπτη είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ της Τράπεζας που, παραβαίνοντας το άρθρο 41 του Κώδικα Τραπεζικής Δεοντολογίας, δεν ενέταξε με δική της αποκλειστική υπαιτιότητα τον δανειολήπτη στο πρόγραμμα ΤΕΜΠΕ !!!





Δεν υπάρχει άλλη τέτοια απόφαση !!!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον μοναδικό ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, που γράφει ιστορία στα δικαστήρια όλης της χώρας !!!


ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ !!!

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΟΣ ΕΩΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Ακριβότερα θα είναι φέτος τα τέλη κυκλοφορίας που θα καταβάλουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας, παραλαμβάνοντας τις πινακίδες μόνο μία φορά κάθε χρόνο σύμφωνα με το νέο σχέδιο που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο !!!
















Ωστόσο ο περιορισμός που θέτει το ΥΠΟΙΚ σχετικά με την ανάληψη των πινακίδων κυκλοφορίας μόνο μία φορά μέχρι το τέλος κάθε έτους σύμφωνα με στελέχη της αγοράς δεν είναι συνταγματικός και μάλλον θα αλλάξει.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο οι ιδιοκτήτες που θα πραγματοποιήσουν άρση ακινησίας θα έχουν τρεις επιλογές αντί μίας που είχαν το 2015.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ !!! 10.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!

ΒΓΑΙΝΟΥΝ 10.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται τα κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο, που κατά μέσο όρο φθάνουν τις 10.000 την ημέρα !!!



Τις μαζικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ευνοεί και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστοκλής τους, μέσα από το Μητρώο των Καταθέσεων, που επιτρέπει στο Δημόσιο να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει ένας καταθέτης σε όλες τις τράπεζες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των κατασχέσεων που εκτελέστηκε έφθασε τον Μάρτιο στις 28.000 από 22.000 τον Φεβρουάριο και 15.000 τον ιανουάριο.

ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΗΛΙΘΙΕ ;;;


ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ GAY ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ BOLOGNA ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ
Ο Δήμαρχος διαφημίζει με το συγκεκριμένο φυλλάδιο τις πασχαλιάτικες υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος που παρέχει ο Δήμος της Μπολόνια στην Ιταλία !!!
Αυτό, κάποιοι ψυχικά άρρωστοι, το βάφτισαν προοδευτικότητα .....  

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ PALLADINO ΤΗΣ ALPHA BANK ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
Που τα βρήκατε ρε απατεώνες τα νεώτερα προσωπικά δεδομένα του Λ. Στάμου ;;;
Από που αγοράζετε αριθμούς αστυνομικών ταυτοτήτων, κινητών τηλεφώνων, τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικά και περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει μόνον το ΚΕΠΥΟ ;;;



Αφού κάνατε το λάθος και μπλέξατε με τον Στάμο, η συνέχεια του βίντεο θα παιχθεί στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος .......
Coming Soon !!! 

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ Ν.128/75
Λεωνίδας Στάμος & Ευγενία Στάμου πέτυχαν την ακύρωση δύο ακόμη διαταγών πληρωμής κατά δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!




ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
Χαρακτηριστικά επισημαίνεται ότι: «οι περικοπές των συντάξεων παροχών δεν μπορεί να παραβιάζουν τον συνταγματικό πυρήνα του κοινωνικοασφαλιστικού δικαιώματος» !!!












Τη «συνολική αντίθεσή της στη λογική και το βασικό πλαίσιο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου» εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών.Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι «οι περικοπές των συντάξεων και η υποβάθμιση των ασφαλιστικών παροχών δεν μπορεί να παραβιάζουν τον συνταγματικό πυρήνα του κοινωνικοασφαλιστικού δικαιώματος».

ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ !!!

ΒΡΗΚΑΝ OFFSHORE ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Μαύρη λίστα με πάνω από 600 ονόματα μεγαλόσχημων επιχειρηματιών και χρηματιστών που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη λεηλασία που συντελέστηκε με τη χρηματιστηριακή φούσκα, της περιόδου 1999 – 2000 βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων !!!






















Η λίστα περιλαμβάνει ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιρειών και μεγάλων τζογαδόρων της Σοφοκλέους που άρπαξαν τις οικονομίες του ελληνικού λαού και τις φυγάδευσαν σε μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους. Οι πρωταγωνιστές του γιγαντιαίου σκανδάλου που είχαν εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία από το παλιό χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής, νόμισαν ότι… καθάρισαν με τη Δικαιοσύνη, λόγω παραγραφής των αδικημάτων. Για κακή τους όμως τύχη το «κακούργημα» του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, δεν υπόκειται σε παραγραφή και γι’ αυτό οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για να εντοπίσουν τους μαύρους λογαριασμούς.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ FUNDS !!!

ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ
Τριμελής επιτροπή συστάθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας για την εξέταση των φακέλων αδειοδότησης των funds !!!














ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Κόκκινα Δάνεια: Ανοίγει ο δρόμος για τα funds

Εν μέσω της διαπραγμάτευσης δανειστών και ελληνικής πλευράς, για την τύχη των εξυπηρετούμενων και μη δανείων που έχουν εξαιρεθεί μέχρι στιγμής από την πώληση σε funds, ανοίγει ο δρόμος για τη χορήγηση άδειας στις εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (Ε.Δ.Α.Μ.Ε.Δ.) και Μεταβίβασης Απαιτήσεων από Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (Ε.Μ.Α.Μ.Ε.Δ.).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ !!!

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 
Ενώ οι δανειστές απαιτούν το αφορολόγητο όριο να πέσει στα 8.182 ευρώ για όλους !!!













Αφορολόγητο σύμφωνα με τον αριθμό των παιδιών προτείνει η κυβέρνηση τη στιγμή που οι δανειστές επιμένουν στην μείωση του αφορολογήτου ορίου στα 8.182 ευρώ προκειμένου να καμθεί η στάση τους.

10.000 ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Αυξάνονται συνεχώς τα κατασχετήρια λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο. Παρά το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός καταθετών διατηρεί λιγότερα από 1.000 ευρώ στο λογαριασμό, το μεγαλύτερο μέρος των κατασχέσεων που εκτελείται (97%) αντλεί χρήματα από λογαριασμούς που έχουν υπόλοιπο κάτω των 3.000 ευρώ !!!


















Με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται τα κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο, που κατά μέσο όρο φθάνουν τις 10.000 την ημέρα.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 20/04/2016
Ξεκινάμε νέες δράσεις για τη δικαίωση των μεριδιούχων και των δανειοληπτών των συνεταιριστικών τραπεζών, με επικεφαλής τον Στέλιο Πολυκράτη, πρόεδρο του σωματείου μεριδιούχων και δανειοληπτών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας !!!



Στα σκαριά, νέα, πανελλήνια ομοσπονδία όλων των συνεταιριστικών τραπεζών που, με επικεφαλής τον Στέλιο Πολυκράτη, θα αναλάβει, σε συνεργασία με το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ τη δικαίωση όλων των μεριδιούχων και των δανειοληπτών σε όλη τησ Ελλάδα !!!


BINTEO: ΦΟΡΟΙ ΔΩΡΕΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 20/04/2016
Μετά τη μηνυτήριο αναφορά του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, την οποία συνέταξε η Επιστημονική Ομάδα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με δικηγόρο την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΓΑΝΑ, ο Οικονομικός Εισαγγελέας κος Αθανασίου ζήτησε από το ΣΔΟΕ να επιβάλλει φόρους δωρεάς για τις μίζες της SIEMENS, με τις αναλογούσες προσαυξήσεις και τα πρόστιμα από το 2004 μέχρι και σήμερα, στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!



ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ SIEMENS !!!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νικόλαος Νικολόπουλος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» με τους Κ. Τόμπρα και Λ. Στάμο, αλλά και στο redpeppernews.gr στον δημοσιογράφο Π. Κουρτζίδη, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των κοινοβουλευτικών αλλά και δικαστικών προσφυγών που έκανε με αφορμή την εισαγγελική πρόταση της βάφτισης των μιζών Χριστοφοράκου… σε δωρεές, κατά την οποία το μαύρο χρήμα από τη SIEMENS… προς την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ επιχειρείται να βαφτιστεί ως δήθεν δωρεά για όσα της προσέφεραν…

Γ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΤ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 20/04/2016
Όλη η αλήθεια για το έγκλημα της δωρεάς του ΤΤ στη Eurobank και οι δικαστικές δράσεις δικαίωσης των μετόχων που έχει κινήσει ο εξειδικευμένος στα τραπεζικά και μαχητικός δικηγόρος Γιάννης Κυριακόπουλος !!! 




ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !!!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 300% ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Οι αυξήσεις στις εισφορές των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ, για συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων, φτάνουν και στο 200% - 300%, με τις επιβαρύνσεις να ξεκινούν από τα εισοδήματα των 11.000 - 13.000 ευρώ !!!






















Τα παραπάνω "μαντάτα" φέρνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, την ώρα που έρχονται μειώσεις στις συντάξεις ακόμη και άνω των 1.100 ευρώ. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, σημερινοί συνταξιούχοι με άθροισμα κύριας σύνταξης και επικουρικής άνω των 1.300 και των 1.100 ευρώ, θα δουν το εισόδημά τους να μειώνεται.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ !!! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300
Στον αέρα ξανά οι αντικειμενικές αξίες και η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για το 2016, μετά από το μπαράζ προσφυγών στα δικαστήρια !!!













Μόνο στο ανώτατο δικαστήριο έχουν προσφύγει μέχρι στιγμής πάνω από 300 ιδιοκτήτες ακινήτων από όλη τη χώρα, επιδιώκοντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η υπουργική απόφαση (ΠΟΛ 18-1-16) που παρά την πρόσφατη ακυρωτική απόφαση της Ολομέλειας ΣτΕ (4446/15) διατήρησε σε υψηλά επίπεδα τις αντικειμενικές αξίες, αφού πρόβλεψε μειώσεις το πολύ έως 20% (σε σύγκριση με τις υπερβολικές τιμές του 2007), ενώ σε αρκετές περιοχές καθόρισε είτε ελάχιστες είτε μηδενικές μειώσεις. 
SSL Certificates