.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ !!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!!

>26.500.000 VIEWS
Δείτε το μέχρι το τέλος !!!




ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ : ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ +1,8 ΔΙΣ !!!

1,8 ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ 8.500.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Βαρύς ο λογαριασμός για τους φορολογουμένους !!!


Βαρύ το πρώτο πακέτο μέτρων για τους 8,5 εκατ. φορολογουμένους που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, καθώς καλούνται να πληρώσουν επιπλέον φόρους ύψους 1,8 Δις ευρώ. 

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Το ποσό αυτό αφορά μόνο τη φορολογία εισοδήματος και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι αυξήσεις στους φόρους που επιβαρύνουν την κατανάλωση. Με το νέο σχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση, μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες θα φορολογηθούν για τα εισοδήματα του 2016 με μία φορολογική κλίμακα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις το σχεδίου, το αφορολόγητο όριο μειώνεται από τα 9.550 ευρώ στα 9.100 ευρώ, το οποίο θα απολαμβάνουν οι μισθωτοί-συνταξιούχοι και οι αγρότες. Αντίθετα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ, έχοντας βέβαια τη δυνατότητα να εκπέσουν τις επαγγελματικές τους δαπάνες.

Εκτός από τη φορολογική κλίμακα αλλάζει επί τα χείρω η κλίμακα της εισφοράς αλληλεγγύης, επιβαρύνοντας περισσότερο τους φορολογουμένους, δεδομένου ότι από τις αλλαγές θα πρέπει να εισπραχθούν έσοδα 1,8 δισ. 

Ειδικότερα, οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος προβλέπουν τα εξής:

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!!

COMING SOON ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
Τι απέγινε ο Εφιάλτης μετά τις Θερμοπύλες ;;;




Οι Πέρσες νίκησαν τους 300 Σπαρτιάτες χάρη τις πολύτιμες πληροφορίες του Εφιάλτη…

Ο Εφιάλτης ήταν ένας αποτυχημένος στρατιώτης και οδήγησε τους Αθάνατους τη στενή διάβαση στο όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες. Εκεί οι Σπαρτιάτες βρέθηκαν περικυκλωμένοι και θανατώθηκαν από τους τοξοβόλους του Ξέρξη.

Ο Εφιάλτης ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα από τον Πέρση Βασιλιά και έζησε μια άνετη ζωή στη Θεσσαλία.

Αφού όμως έφαγε όλα τα λεφτά της προδοσίας, αποφάσισε να γυρίσει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αντίκυρα Φθιώτιδας.  
Εκεί όμως τον εντόπισε ο Αθηνάδης ............


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206193056453024&set=a.1020779607408.2003658.1462727548&type=3&theater

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΕΙΔΟΜΕΝΗ !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ Η ΡΗΤΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
Μόνιμο μηχανισμό ελέγχου της «εθνικής συνταξιοδοτικής δαπάνης», συστήνει το υπουργείο Εργασίας, από την 1.1.2017 και μετά, δημιουργώντας έτσι «πρόσφορο έδαφος» για νέες περικοπές στις συντάξεις !!!


















Σύμφωνα με το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, κάθε τριετία, από την παραπάνω ημερομηνία και μετά, η Εθνική Αναλογιστική Αρχή, πρέπει να εκπονεί υποχρεωτικά αναλογιστικές μελέτες, οι οποίες επικυρώνονται από την Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντικείμενό τους, η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης της εθνικής συνταξιοδοτικής δαπάνης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πρόβλημα, δηλαδή έλλειμμα, τότε ο νομοθέτης προβλέπει ότι «με ειδικό νόμο ανακαθορίζονται οι συντάξεις με στόχο τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος». Το όριο που τίθεται είναι το ύψος των ανωτέρω δαπανών για την εθνική, την αναλογική και την επικουρική σύνταξη, προβαλλόμενο έως το έτος 2060, να μην υπερβαίνει το περιθώριο αύξησης των 2,5 ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ, με έτος αναφοράς το 2009. 

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠτΔ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ
Αυτός είναι ο λόγος που το δίλλημα Ευρώ η Δραχμή είναι άνευ περιεγχομένου επειδή, είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, το νόμισμα δεν είναι ποτέ εθνικό, αφού το εκδοτικό προνόμιο, η νομισματική πολιτική και η χρηματοπιστωτική σταθερότητα είναι και στις δύο περιπτώσεις αποκλειστική υπόθεση μιας αγνώστου μετοχολογίου ιδιωτικής ΑΕ, εισηγμένης μάλιστα στο ΧΑΑ !!!


Όσοι ακόμη διερωτάστε που βρίκει ο εκάστοτε διοικητής της ΤτΕ το θράσος να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια Κυβέρνηση, Βουλή, ΠτΔ και Δικαιοσύνη, διαβάστε στη συνέχεια μια πρόχειρη και απλοποιημένη ανάλυση του καταστατικού της από το 2011 (δλδ προ ΤΧΣ & Ανακεφαλαιοποιήσεων) και θα το καταλάβετε !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ !!!

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΔΙΚΑ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Διαγραφές δανείων από τις τράπεζες με χρήση των προβλέψεων !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Σε κατακόρυφη μείωση των προβλέψεων για επισφάλειες θα προχωρήσουν φέτος οι τράπεζες, χρησιμοποιώντας ένα μέρος από τις προβλέψεις αυτές προκειμένου να διαγράψουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Μόνο στη χρήση 2015 οι τράπεζες προχώρησαν στο σχηματισμό προβλέψεων περίπου 13 δις. ευρώ σε επίπεδο ομίλων, ενώ οι συσσωρευμένες προβλέψεις και από προηγούμενα έτη διαμορφώνονται σε περίπου 60 δις. ευρώ. Πρόκειται για κεφάλαια δεσμευμένα έναντι επισφαλών χορηγήσεων, τα οποία οι τράπεζες θα πρέπει να μειώσουν κατακόρυφα φέτος προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο επιστροφής στην κερδοφορία.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Ελάχιστα - τεκμαρτά ποσά ασφαλίστρων, ανάλογα με τον κύκλο εργασιών, το είδος και το μέγεθος της επιχείρησης, τη γεωγραφική θέση της και τον αριθμό των απασχολουμένων, θα καλούνται να καταβάλουν οι εργοδότες !!!






















Το σύστημα «αντικειμενικού» προσδιορισμού των εισφορών, προβλέπει ειδική διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό κατόπιν εισήγησης της διεύθυνσης ασφάλισης εσόδων του ΙΚΑ, η οποία έχει διαπιστώσει ότι πολλές επιχειρήσεις με αυξημένο τζίρο καταβάλλουν αναλογικά μικρά ποσά εισφορών δηλώνοντας περιορισμένο αριθμό εργαζομένων κυρίως με μερική απασχόληση.

Σύμφωνα με τη διάταξη (άρθρο 46) του νομοσχεδίου με Προεδρικό Διάταγμα «θεσπίζεται αντικειμενικό σύστημα τεκμαρτού υπολογισμού του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού ημερομισθίων και ποσού εισφορών για κατηγορίες ή κλάδους επιχειρήσεων κατά μήνα λειτουργίας της επιχείρησης ή άλλο χρονικό διάστημα και ανάλογα με τις εκτελούμενες εργασίες και η προσδιοριζόμενη, κατά το σύστημα αυτό, δαπάνη, αποτελεί το ελάχιστο οφειλόμενο ποσό για ασφαλιστικές εισφορές κατά μαχητό τεκμήριο».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ 27.4.2016 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε η συντονιστική τους επιτροπή !!!















Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

ΕΣΕΕ: ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 500.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ !!!

6η ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ
Στα 500 εκατ.ευρω θα είναι η ετήσια επιβάρυνση από την 6η αύξηση ΦΠΑ σε 6 χρόνια σύμφωνα με την ΕΣΕΕ ενώ άμεσες θα είναι οι επιπτώσεις από τους έμμεσους φόρους !!!



















Η αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα που συμφώνησαν κυβέρνηση και θεσμοί θα διαμορφωθεί από την 1η Ιουλίου στο 24% από 23%, ενώ έχει στόχο, να κλείσει μεγάλο μέρος του δημοσιονομικού κενού ύψους 1% του ΑΕΠ για τη διετία 2017-2018, να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η εξαίρεση των ιδιωτικών σχολείων από τον ΦΠΑ και να αποφευχθεί προς το παρόν η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

EX GAY WORLD: Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ GAY ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΔΑ
Επανέρχεται η κοινή σεξουαλική λογική, μέσα από κινήσεις που βοηθούν τους gay να θεραπευθούν από την ομοφυλική έλξη και να επανενταχθούν στην βιολογική κανονικότητα !!!   

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ !!!

Η ΚΑΜΠΥΛΗ LAFFER ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Είναι η καμπύλη που συνδέει το ύψος των φορολογικών συντελεστών με τα κρατικά έσοδα !!!



Είναι αυτονόητο ότι επειδή η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο τμήμα της καμπύλης ήδη από το 2011, ο μόνος τρόπος για να αυξηθούν τα έσοδα είναι να μετακομίσει στο πρώτο !!!

Η καμπύλη του Laffer πρωτοέγινε γνωστή διεθνώς τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Η καμπύλη στηρίζεται σε μια απλή λογική διαπίστωση: Όταν ο φορολογικός συντελεστής είναι μηδέν, το κράτος δεν εισπράττει καθόλου έσοδα.
Το ίδιο όμως ισχύει και όταν ο φορολογικός συντελεστής είναι ίσος με 100%, για τον απλούστατο λόγο ότι ο φορολογούμενος δεν έχει κανένα κίνητρο να δουλέψει από τη στιγμή που το κράτος θα του πάρει όλα τα λεφτά.

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! ΕΦΤΑΣΑΝ 87,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000.000 ΕΥΡΩ
Ενώ 31,6 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο δημιουργήθηκαν από το 2014 μέχρι και σήμερα !!!
Περίπου 1 δις ευρώ νέα χρέη κάθε μήνα δημιουργούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω αδυναμίας πληρωμής !!!














Στο επίπεδο-ρεκόρ των 87,71 δισ. ευρώ έφθασαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο στο τέλος Μαρτίου. Από το 2014 μέχρι σήμερα η δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών «φούσκωσε» κατά 31,6 δισ. ευρώ, ενώ μόνο στο πρώτο τρίμηνο του έτους τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη ανήλθαν σε 1,41 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών τον Μάρτιο οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι διαμορφώθηκαν σε 218,9 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό είναι το μικρότερο σε μηνιαία βάση που καταγράφεται από το 2014. Βέβαια κάθε χρόνο τον Μάρτιο καταγράφονται οι λιγότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές, καθώς είναι ένας μήνας που δεν έχει πολλές φορολογικές υποχρεώσεις και πληρωμές.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΣΤΕ !!! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


Νικόλαος Καρατσώρης

Μία "ψύχωση" που έχω είναι ο έλεγχος και η διασταύρωση των πηγών. Στα ελάχιστα άρθρα που έχω γράψει αλλά και σε πολλές αναρτήσεις ένοιωθα την υποχρέωση να παραπέμπω σε πηγές και αυθεντικά κείμενα, όχι από κάποια επιστημονικοφάνεια αλλά τουλάχιστον να μπορεί κάποιος να ερευνήσει μόνος του τα γραφόμενα.

Σήμερα έπεσα πάνω σε μία ανάρτηση υπό τον τίτλο "Ρωσία, η μάχη των μαχών: Ο Putin σχεδιάζει να εθνικοποιήσει την κεντρική του τράπεζα." Η ανάρτηση δημοσιεύεται από το teleytaiaexodos.blogspot.gr και αποτελεί αναδημοσίευση από άλλο blog to monaxeros.blogspot.gr.  Κατ' αρχήν έχω μία φυσική αποστροφή σε πομπώδεις τίτλους που παραπέμπουν στην αποκάλυψη της μίας και μοναδικής πεφωτισμένης αλήθειας. Την ίδια βέβαια αποστροφή έχω και για την αρθρογραφία των συστημικών μέσων ενημέρωσης και των μεγαλοδημοσιογράφων.

Ας δούμε ομως για το τί μας ενημερώνουν τα blog στο άρθρο που ξεκινά με το εξής σχόλιο του συντάκτη:

2.500 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

60-150 ΕΥΡΩ Η ΒΙΖΙΤΑ
ΣΟΚ: Στο κλαρί 2.500 Ελληνίδες νοικοκυρές που εκδίδονται στο ίντερνετ λόγω κρίσης !!! 


Tο νέο "χόμπυ" χιλιάδων ελληνίδων νοικοκυρών με "ροζ" αποχρώσεις εν καιρώ κρίσης...
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο στην Αττική έχει εντοπίσει περισσότερες από 2.500 γυναίκες "της διπλανής πόρτας" να κάνουν "διαδικτυακά παιχνίδια" και λοιπές υπηρεσίες, φοροδιαφεύγοντας. Όλες οι λεπτομέρειες για τις ταρίφες

Από 60 έως και 150 ευρώ κυμαίνεται η "ταρίφα" με την τιμή να ανεβαίνει κατακόρυφα ανάλογα με τις "προτιμήσεις" των διαδικτυακών "πελατών"!

Αυτές οι γυναίκες έχουν βρει τον τρόπο και εκμεταλλεύονται το νομικό "παραθυράκι" για να "θησαυρίζουν" κάνοντας στριπτίζ και μάλιστα αφορολόγητα, με τις Αρχές να θεωρούν ως υπαίτιο του προβλήματος την σκληρή οικονομική κρίση που πληττεί την χώρα ήδη από τα μέσα του 2009.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

8 ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Μεταξύ άλλων, αυξάνεται η εισφορά για την επικουρική ασφάλιση κατά 1% από την 1η Ιουνίου του 2016 ενώ επιβάλλονται ασφαλιστικά χαράτσια για την σύνταξη και τον ΕΟΠΥΥ από 1η Ιανουαρίου του 2017 !!!

















Δεκτή έγινε τελικά από θεσμούς, η ελληνική πρόταση για αύξηση της εισφοράς για την επικουρική ασφάλιση κατά 1% για την περίοδο 2016-2019.Έτσι, σύμφωνα, με όσα δήλωσε χθες ο Υπ. Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τα ανώτατα κλιμάκια των θεσμών, "έκλεισε" η συμφωνία για το επερχόμενο πακέτο μέτρων για το ασφαλιστικό. Ωστόσο η εισφορά υπέρ της επικουρικής ασφάλισης δεν θα είναι η μόνη που θα αυξηθεί, και μάλιστα από την 1η Ιουνίου όπως προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται πιθανότατα σήμερα να κατατεθεί στη Βουλή(παρά τις ενστάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου).

ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ι, ΙΙ & ΙΙΙ : ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ !!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208935331161763&set=a.10205673755544411.1073741827.1270281561&type=3&theater

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ-ΥΠΟΙΚ: ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ & ΤΑΜΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ
Τρύφων Αλεξιάδης: Σπεύστε να δηλώσετε ακατάσχετο λογαριασμό, έρχονται κατασχέσεις !!!




Σε επίκαιρη ερώτηση στην βουλή απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης σχετικά με τις κατασχέσεις στα χέρια πιστωτικών ιδρυμάτων που αφορούν σε λογαριασμούς μισθοδοσίας ή συντάξεως.

Μάλιστα ζήτησε από τους πολίτες να σπεύσουν να δηλώσουν ακατάσχετο λογαριασμό για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Αναλυτικά η ερώτηση και η απάντηση στην Bουλή:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ:

Κύριε Υπουργέ, με τον ν. 4336/2015 ορίσθηκε και καθορίσθηκε επακριβώς το ακατάσχετο για τους μισθούς και για τις συντάξεις, για χρέη προς τα πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και προς την εφορία. Ουσιαστικά, ορίσθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ. Πλην όμως εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας των Δημοσίων Εσόδων μπέρδεψε λίγο τα πράγματα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι περισσότερο η εγκύκλιος δεν είναι νόμος και ότι με την εγκύκλιο ενίοτε πάνε να αλλοιώσουν το πνεύμα, το ratio, του νόμου πολλές υπηρεσίες.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Η ΒΟΥΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ & ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗ OFF SHORE !!!

200% ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ !!!



Χούντα και Οικονομία
  1. Το Δημόσιο Χρέος από 32 δις δρχ εκτοξεύτηκε στα 114 δις δρχ μέσα σε 7 χρόνια
  2. Το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο έγινε 5 φορές μεγαλύτερο μέσα σε 7 χρόνια
  3. Υποδιπλασιάστηκε η αποταμίευση
  4. Οι εργολάβοι λάμβαναν δάνεια από το εξωτερικό με εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου και στη συνέχεια γίνονταν ανάδοχες των δηµόσιων έργων, µε παραχώρηση των δανείων στο ελληνικό δημόσιο (δλδ ότι κανουν σήμερα οι τράπεζες)
  5. Αυξήθηκε ο κρατικός δανεισµός µε έντοκα γραµµάτια
  6. Διπλασιάστηκε ο κρατικός δανεισμός σε συνάλλαγµα
  7. Μόνο το 1973 αυξήθηκαν οι τιμές κατά 45-50% (9% αυξήθηκαν το 1974) συρρικνώνοντας στην πραγματικότητα το διαθέσιμο εισόδημα σε επίπεδα προ του 1965

ΤΑΧΩΣΕ Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ EFSF
Σαφές μήνυμα προς τη Γερμανία από τον Μάριο Ντράγκι. Η νομισματική πολιτική της ΕΚΤ θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί !!!




Σαφές μήνυμα προς τη γερμανική πλευρά για τις επικρίσεις που δέχεται η ΕΚΤ σχετικά με την πολιτική των αρνητικών επιτοκίων και το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, έστειλε ο Μάριο Ντράγκι, διαμηνύοντας ότι η ΕΚΤ δρα ανεξάρτητα και υπακούει στους νόμους της Ευρωζώνης και όχι στους πολιτικούς, με στόχο τη σταθερότητα των τιμών για όλη την Ευρωζώνη. «Έχουμε μία συγκεκριμένη εντολή να εκπληρώσουμε, δεν έχουμε εντολή να ικανοποιήσουμε τη Γερμανία», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα συνεχιστεί για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί και απαιτηθεί από τις οικονομικές συνθήκες. Το επιχείρημα που προβάλλουν οι πολέμιοι του QE είναι πως το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει τον πληθωρισμό και να μετριάσει την «οικονομική δυσπραγία», καθώς η κρίση χρέους στην Ευρώπη υποχωρεί. Όπως λένε όμως, η ακολουθούμενη πολιτική πλήττει τους Γερμανούς αποταμιευτές και τους ιδιώτες επενδυτές, που τείνουν να προτιμούν χαμηλού ρίσκου επενδύσεις.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νόμο για τους αγροτικούς συνεταιρισμoύς παρατείνεται η προθεσμία επικαιροποίησης στοιχείων για τους οφειλέτες των οποίων η κύρια αίτηση υπαγωγής τους στο ν. 3869/2010 εκκρεμούσε στις 19 Αυγούστου 2015, έως και τις 30 Ιουνίου 2016 !!!
















Παρατείνεται εκ νέου, μέχρι 30.6.2016, (λήγει στις 4.5.2016), η προθεσμία για την επικαιροποίηση των στοιχείων των εκκρεμών αιτήσεων, για υπαγωγή των οφειλετών στο νόμο Κατσέλη.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νόμο για τους αγροτικούς συνεταιρισμός παρατείνεται η προθεσμία επικαιροποίησης στοιχείων για τους οφειλέτες των οποίων η κύρια αίτηση υπαγωγής τους στο ν. 3869/2010 εκκρεμούσε στις 19 Αυγούστου 2015, έως και τις 30 Ιουνίου 2016.

ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΓΕΙΡΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ
Χαρακτηριστικά η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφέρει ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο: «εφόσον στηρίζεται στην ενιαία ασφαλιστική αντιμετώπιση προσώπων που σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορούν να υπαχθούν στον ίδιο ασφαλιστικό οργανισμό, εγείρει ζήτημα αντισυνταγματικότητας στο σύνολό του, καθόσον ανατρέπεται το νομοθετικό του θεμέλιο» !!!















Μπλόκο αντισυνταγματικότητας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου βάζει, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία εκλήθη να γνωμοδοτήσει, όπως γίνεται κάθε φορά που κατατίθενται νομοσχέδια δημοσιονομικού ενδιαφέροντος στη Βουλή. Σύμφωνα με το σκεπτικό που συντάχθηκε απο την Ολομέλεια η οποία συνεδρίασε για να γνωμοδοτήσει σχετικά, το Ελεγκτικό Συνέδριο θεωρεί ότι διατάξεις του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου είναι αντισυνταγματικές, εστιάζοντας ως θεμέλιο λίθο αυτής της αντισυνταγματικότητας στο γεγονός ότι εντάσσονται σε έναν φορέα δημόσιοι με ιδιωτικούς υπαλλήλους (π.χ ΕΤΑΠΜΜΕ το οποίο είναι ιδιωτικού δικαίου ταμείο, χωρίς καμία δημόσια χορηγία απο συστάσεως του). 

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ;;;
Είναι φιλέλληνας ο Σόιμπλε ή είναι αφελείς οι δραχμιστές ;;;


«Με μία εξωτερική υποτίμηση θα ανέκαμπτε η οικονομία» - Δικό του το non paper με τα πρόσθετα μέτρα, αιφνιδιάστηκε η Κομισιόν«Μία εξωτερική υποτίμηση (σ.σ.: που σημαίνει Grexit), θα βοηθούσε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας». Με αυτή τη φράση ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε χθες επανέφερε το θέμα του Grexit, δηλώνοντας από την άλλη όμως αισιόδοξος για την διαπραγμάτευση.

Ο γερμανικός Τύπος σήμερα μιλάει για λεκτική μεταστροφή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών (κι όχι σε αλλαγή πλεύσης της γερμανικής κυβέρνησης) σε ό,τι αφορά την Αθήνα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ !!!

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ στηρίζουμε μόνο τους καλύτερους και κλείνουμε την πόρτα στους χειρότερους !!!

ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ & ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ
Την Δευτέρα 24/04 θα καταθέσει ο πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ !!!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από "ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;" του Νίκου Νικολόπουλου :




ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Με εντολή Τσίπρα αποσύρω τη διάταξη για τις συντάξεις των βουλευτών, οι οποίες εντάσσονται στον ενιαίο φορέα και εμπίπτουν στις διατάξεις που θα ισχύουν για όλους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος !!!


ΧΡΕΗ 15,7 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΑΟ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ
Οι μισές οφειλές που διαχειρίζεται το ΚΕΑΟ δημιουργήθηκαν από το 2009 και μετά !!!
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου το ΚΕΑΟ είχε αποστείλει 270.977 ειδοποιητήρια σε οφειλέτες των Ταμείων !!!




















Στο τέλος Μαρτίου 2016 το συνολικό ποσό των 13.175.316.437,27 € σε οφειλές που έχουν 
ενταχθεί στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών είχε διαμορφωθεί στα 15.782.585.025,63€ (τρέχον υπόλοιπο).Το τρέχον υπόλοιπο μεταβάλλεται καθημερινά καθώς οι οφειλές, είτε επιβαρύνονται με πρόσθετα τέλη, είτε μειώνονται από τμηματικές καταβολές, είτε εξοφλούνται.

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ * ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΠΕΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ 20/04/2016
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια διεκδικήσεων σε επίπεδο Βρυξελλών και ΕΚΤ και ότι, όλα όσα φωνάζουμε, από το 2010 μέχρι και σήμερα, είναι τεχνικά εφαρμόσιμα και πολιτικά εφικτά !!!
Αρκεί οι αρμόδιοι να μπορούν, να ξέρουν και να θέλουν να τα διεκδικήσουν !!!



Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για τα κόκκινα δάνεια όσα δεν τόλμησαν ποτέ να διεκδικήσουν όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές κυβερνήσεις :

  • Να γίνονται δεκτά και τα ελληνικά δάνεια, όπως αντίστοιχα και τα ιταλικά, ως επιλέξιμα ενέχυρα για τη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσησ της ΕΚΤ. 
  • Να εφαρμοστεί υποχρεωτικά το μοντέλο της Κύπρου στις πωλήσεις των κόκκινων δανείων στα funds, προκειμένου οι Έλληνες δανειολήπτες να έχουν δικαίωμα προτίμησης στην αγορά των δανείων τους, με τους ίδιους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν για τα funds.

ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !!!

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Ή ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ
Επιβαρύνσεις που ξεπερνούν το 50% του εισοδήματος φέρνει το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Φόροι και ασφαλιστικές εισφορές αποτελούν πλέον το μεγαλύτερο τμήμα των αποδοχών (πάνω από το ήμισυ). Και αυτό, καθώς το νέο σύστημα τόσο στη φορολογία όσο και στον υπολογισμό των εισφορών διογκώνει τις επιβαρύνσεις για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες !!!
















Σύμφωνα με επαγγελματικές ενώσεις, οι δύο αυτές κινήσεις της κυβέρνησης θα οδηγήσουν χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες σε διακοπή εργασιών, κλείνοντας τα βιβλία τους. Ταυτόχρονα, σημειώνουν ότι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα αυξήσουν τη φοροδιαφυγή, ενώ συνάμα θα μειώσουν σημαντικά την εισπραξιμότητα των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών. Ελλοχεύει ο κίνδυνος, τα αποτελέσματα να είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τα επιδιωκόμενα.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΤΟΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Ο Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ OFF SHORE ;;;
Δείτε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τις εξαιρέσεις των συντάξεων των βουλευτών και των δημάρχων από τις νέες διατάξεις του ασφαλιστικού.

Δείτε το βίντεο από το STAR




ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΜΕ ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες ακινήτων !!!




















Μεγάλες επιβαρύνσεις για τους φορολογουμένους που έχουν εισοδήματα από ακίνητα προβλέπει το σχέδιο νόμου που ανακοινώθηκε χθες από την κυβέρνηση. Οσοι εισπράττουν ενοίκια και έχουν ετήσιο εισόδημα ώς 12.000 ευρώ θα φορολογηθούν με συντελεστή 15% από 11% σήμερα, ενώ όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα από 12.001 ευρώ ώς 35.000 ευρώ θα φορολογηθούν με 35%. Ετήσια εισοδήματα από ενοίκια 35.001 ευρώ και άνω θα φορολογηθούν με 45%. 

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Και καταχώριση των απαιτήσεων σε ειδικά βιβλία ανεπίδεκτων είσπραξης !!!













Δρακόντειες διατάξεις για τις ανεπίδεκτες είσπραξης οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία εμπεριέχει το πολυνομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, καθώς προβλέπει κυρώσεις που κυμαίνονται από τη στέρηση ασφαλιστικής ενημερότητας έως και δέσμευση τραπεζικών και επενδυτικών λογαριασμών.

ΦΕΣΙ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ !!!

ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ
Στα 200.000.000 ευρώ η μαύρη τρύπα !!!














Σε πάνω από 20 εκ. ευρώ υπολογίζει το υπουργείο Υποδομών ότι είναι η ζημιά που έχει προκαλέσει στην ΣΤΑΣΥ η διακίνηση παράνομων εισιτηρίων, υπόθεση για την οποία διενεργείται έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη χθες ο υπουργός Υποδομών κ. Χρίστος Σπίρτζης επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις των αστικών συγκοινωνιών, υποστηρίζοντας ότι η «φάμπρικα» είχε στηθεί για περίπου δέκα χρόνια. Εάν ευσταθούν οι αριθμοί πρόκειται για μια τεράστια μαύρη τρύπα, της τάξεως των 200 εκ. ευρώ. Οι διαστάσεις που παίρνει το θέμα είναι μεγάλες αφού για την υπόθεση έχει ξεκινήσει διαχειριστικός έλεγχος με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΟΑΣΑ.

ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 ΓΙΑ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ !!!

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200%
«Φωτιά» θα είναι τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 με 1η 'Αδεια Κυκλοφορίας μετά την 1/1/2006 ή 1/1/2007 τα οποία σήμερα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό του κινητήρα τους και σύμφωνα με το σχέδιο που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο θα υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές CO2 !!!



















Ειδικότερα η επέκταση των Τελών Κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα που υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό του κινητήρα αφορά πάνω από 1,3 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι το 2017 θα καταβάλουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυξημένα Τέλη Κυκλοφορίας.

ΣΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Πάνω από 1.300.000 ΑΦΜ στις λίστες φοροδιαφυγής !!!













Με πρόστιμο και φόρους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά μέσο όρο την "βγάζουν" οι καταθέτες των λιστών εξωτερικού που καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του δημοσίου ταμείου ή της ποινικής δίωξης για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία από τους άνω των 300 καταθέτες των λιστών εξωτερικού που βρέθηκαν ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων με το δίλημμα "πληρώνεις ή σου ασκείται δίωξη" έχουν συγκεντρωθεί στο δημόσιο ταμείο περί τα 300 εκατομμύριο.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!! ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!


ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΠΑΛΛΑΓΗ Ή ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Με απόφαση των δημοτικών τους συμβουλίων θα μπορούν οι Δήμοι της χώρας να μειώνουν ή να απαλλάσσουν από δημοτικά τέλη και φόρους συγκεκριμένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες !!!

















Με απόφαση των δημοτικών τους συμβουλίων θα μπορούν οι Δήμοι της χώρας να μειώνουν ή να απαλλάσσουν από δημοτικά τέλη και φόρους συγκεκριμένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως προβλέπει ο πρόσφατος νόμος για το «παράλληλο πρόγραμμα».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ !!!

ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ - ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Ανώτατη προσωρινή σύνταξη στα 768 ευρώ, εκπτώσεις για τους νέους επιστήμονες, εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ με 20 χρόνια ασφάλισης, ποσοστά αναπλήρωσης από 0,87% έως 2%, αύξηση εισφορών υπέρ επικουρικής ασφάλισης κατά 1% το 2016-2018 προβλέπονται μεταξύ άλλων !!!


















Δημοσιοποιήθηκε σήμερα το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό από το υπουργείο Εργασίας, το οποίο προβλέπει ανατροπές σε όλο το μήκος και πλάτος του συστήματος ασφάλισης και σύνταξης.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του παραμένει το ασφαλιστικό χαράτσι 20% στο εισόδημα των επαγγελματιών και επιβάλλεται αύξηση της εισφοράς 1% υπέρ της επικουρικής ασφάλισης. Παρά το γεγονός μεγαλώνει η ασφαλιστική επιβάρυνση των αυταπασχολουμένων και των εργοδοτών με στόχο την αύξηση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων, ανοίγει ο δρόμος για μειώσεις όχι μόνο στις επικουρικές συντάξεις, τα εφάπαξ και τα μερίσματα των συνταξιούχων του Δημοσίου αλλά και στις μελλοντικές κύριες συντάξεις. Επίσης μπαίνει κατώτατο και ανώτατο όριο στην προσωρινή σύνταξη (384 ευρώ – 768 ευρώ).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 400.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΣΚΑΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Τελεσίγραφο 15 ημερών σε 400.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων !!!
Ή πληρώνετε ή βγαίνουν τα σπίτια σας στον πλειστηριασμό !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τσουνάμι από ειδοποιητήρια αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες από τις τράπεζες σε 400.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που πήραν σπίτι με δάνειο και έχουν δυσκολίες στην αποπληρωμή του.Ουσιαστικά οι τράπεζες θα δώσουν με το ειδοποιητήριο που θα στείλουν μια τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση του δανείου τους σε δανειολήπτες που καθυστερούν να πληρώσουν από έναν μήνα ως και τρεις μήνες.
SSL Certificates