.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΟΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ BABYLINO !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τρέχουν να σωθούν με κατουρημένα τα babylino που φοράνε μέσα από τα παντελόνια !!! 

Δείτε εδώ το βίντεο :




ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Χωρίς συμβάσεις και με αυθαίρετους και παράνομους υπολογισμούς οφειλών, οι τράπεζες παραπλανούν τους δικαστές προκειμένου να πετύχουν την έκδοση των διαταγών πληρωμής !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



Οι δανειολήπτες δεν είναι ούτε κορόιδα, ούτε κακομοίρηδες, ούτε απατεώνες και μπαταχτσήδες !!!

Είναι αντισυμβαλλόμενοι, όπως και οι τράπεζες, σε πιστωτικές συμβάσεις εκ των οποίων δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, αλλά και δικαιώματα. Και μάλιστα, περισσότερα από τα δικαιώματα των τραπεζών, αφού οι δανειολήπτες είναι ταυτόχρονα και καταναλωτές !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΔΝΤ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΤΙ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
Η διαβεβαίωση Κατσέλη δεν εφησυχάζει. Νέες πονηρές μπίζνες & απάτες στήνονται στην πλάτη των δανειοληπτών με τα κόκκινα δάνεια !!! 

Δείτε εδώ το βίντεο :




ΒΙΝΤΕΟ: ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ ... ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
Μόνο τα Δελτία Πλειστηριασμών του Νομού Αττικής - που ματαιώνονται λόγω της αποχής - έχουν πάνω από 100 πλειστηριασμούς κάθε Τετάρτη !!!




ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΣΕ !!! ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΤΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 
Εκδόθηκε η εγκύκλιος για τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες και τις συνέπειες υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, τους Ο.Τ.Α. και τα ασφαλιστικά ταμεία στο ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή !!!



ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
Με τις νέες διευκρινήσεις και βελτιώσεις, θα ενταχθεί τελικά στο νόμο το 20%-25% των οφειλετών, εφόσον διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει το συνολικό κόστος της διαδικασίας !!!
Σύμφωνα, ειδικότερα, με τα όσα διευκρινίζονται στην εγκύκλιο του κ. Πιτσιλή:

ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ !!!


ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΙΜΗΜΑΤΑ
Τα "πράσινα" και όχι τα "κόκκινα" δάνεια, όσο παράδοξο και αν είναι αυτό, απειλούν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη σταθερότητα ή ακόμα και τη "σύνθεση" του κυβερνητικού σχήματος !!!





Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κ", με την επιστροφή των "θεσμών" μετά τις 2 Απριλίου θα πρέπει πάση θυσία να βρεθεί "λύση" στα δύο βασικά κεφάλαια που επιμένουν τόσο το ΔΝΤ όσο και η ΕΚΤ :
  • Την πώληση πέραν των "κόκκινων" δανείων και των αποκαλούμενων "πράσινων", δηλαδή των ενήμερων δανείων είτε αυτά αφορούν τον επιχειρηματικό τομέα είτε αφορούν τα νοικοκυριά.
  • Την πώληση και των στεγαστικών δανείων που αφορούν σε πρώτη κατοικία,είτε είναι στεγαστικά δάνεια νοικοκυριών, είτε μικρομεσαίων που έχουν υποθηκεύσει την πρώτη κατοικία σε επιχειρηματικό δάνειο.

ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΟΥΛΗ. ΟΧΙ ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ !!!

'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ' ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" ήταν η πολεμική ιαχή και η αναγραφή σε πολεμικές σημαίες του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων εναντίον της κυριαρχίας των Οθωμανών !!!

Το ΚΟΥΛΗ ακούει ;;;



Καλά ρε Κούλη, είναι δυνατό να πιστεύεις ότι, με τις απαράδεκτες δηλώσεις σου, θα μπορέσεις να συνδέσεις τον ΕΘΝΙΚΟ Αγώνα του 1821 για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με τον ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ αγώνα σας για ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ;;;

ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ !!! ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ
Αύξηση τουλάχιστον 20% της κίνησης στα δημόσια νοσοκομεία !!!

















Μία στις τέσσερις γενικές ιδιωτικές κλινικές έβαλε λουκέτο την τελευταία πενταετία λόγω κρίσης, ενώ η «κίνηση» στα νοσοκομεία του ΕΣΥ την ίδια περίοδο αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 20%, ενώ αυξημένες είναι και οι εισαγωγές για νοσηλεία. Ειδικότερα, από τις 190 μικρές και μεσαίες ιδιωτικές κλινικές, άνω των 40 έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της στροφής των Ελλήνων στα δημόσια νοσοκομεία και της έλλειψης ρευστότητας. Μόνον στον «Ευαγγελισμό», τη ναυαρχίδα του ΕΣΥ, από το 2012 έως το 2015 αυξήθηκαν κατά 12% οι εισαγωγές για νοσηλεία: από 50.000 σε 56.000 πέρυσι.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016 !!! ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 78% !!!

9.812 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1/1/2016 ΕΩΣ 22/3/2016
Σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου κατά 78,08% υψηλότερος είναι ο αριθμός των διαγραφών επιχειρήσεων το α' τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2015 !!!
















Η ραγδαία αύξηση των "λουκέτων" επιχειρήσεων στη ως τώρα διάρκεια του 2016 αποτυπώνει με τον πιο αδυσώπητο τρόπο την σημαντική επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", για πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης οι επιχειρήσεις που κλείνουν είναι περισσότερες κατά 4.000 από αυτές που ανοίγουν, καθώς κάποιες δραστηριότητες σταματούν οριστικά, κάποιες άλλες μεταναστεύουν σε γειτονικές χώρες και άλλες εισέρχονται στη σφαίρα της παραοικονομίας, της αδήλωτης εργασίας και των αδήλωτων εισοδημάτων.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΣΤΑ 40 ΔΙΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ "ΠΕΡΙΜΕΝΑΚΗΔΩΝ" ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!

Ο ΠΕΡΙΜΕΝΑΚΙΑΣ - ΙΤΑΛΙΣΤΙ "CODISTA" - ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Στα 40 Δις ετήσιο αφορολόγητο τζίρο, με είσπραξη 100% σε μετρητά, υπολογίζουν τον κλάδο οι ιταλικές αρχές !!! 




Queuing for cash !!!
Worth their wait in gold Italian red tape means jobs for those who stand in line !!!

THE idea came to Giovanni Cafaro two years ago when, like millions of his compatriots on any given day, he was waiting in a queue in Milan to pay a bill. “It occurred to me I could do the same for others,” he says.

Mr Cafaro, who had just lost his job, set about his new enterprise with gusto. He handed out flyers advertising his services and found several dozen clients. These include companies that would rather their employees did something more productive, like work. In the process, he has created a new profession: that of codista (queuer).

ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ & ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ !!!

Από γιατρό ΜΚΟ στους πρόσφυγες

ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ;;;
"Η απογοήτευσή μου είναι τεράστια αν και συνεχίζω να τους βοηθώ και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ λίγο ακόμα...Μιλούσαν για το επίπεδο των Σύρων...εγώ δεν το βλέπω πουθενά".....


Αντιθέτως αγένεια, αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά, έχουν παγώσει την ψυχή μου. 
Με 15 μέτρα ύφασμα τυλιγμένη η άλλη και το παιδί της το χει παρατημένο μες στις λάσπες ξυπόλητο. Μάχη να σωθεί ένα μωρό με αεροδιακομιδές (με λεφτά ποιου) μάχη να πειστούν κι οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει, μπινελίκια γιατί τους εξαναγκάζεις (λες κι είναι δικό σου το παιδί) να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους, επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει ένα τόνο φάρμακα, δεν τα δίνεις σε βρίζει, της λες ή εσύ ή το παιδί σου κι η απάντηση είναι δε με νοιάζει έχω άλλα 5. 

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1821 ΑΛΛΑ ΤΗΝ 20η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1827
Τότε ήρθε η Τρόικα του Άδωνη, που το παίζει και ιστορικός-τηλεβιβλιοπώλης !!! 

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!! ΠΕΦΤΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟ ΓΡΟΣΙ !!!

ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ;;;


O ΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ & Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣτΕ : ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ !!!

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
Ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι  υποχρεωτική η επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 !!!















«Ναι» στην κατάργηση των προνομιακών επικουρικών συντάξεων που έπαιρναν επί χρόνια οι συνδικαλιστές ( και οι κληρονόμοι τους) λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ ταυτόχρονα με απόφαση – σταθμό βάζει τις «κόκκινες γραμμές» για τυχόν νέες περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, ξεκαθαρίζοντας τη συνταγματική υποχρέωση του κράτους για επαρκή χρηματοδότηση του όλου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης (κύριων και επικουρικών) αλλά και την υποχρέωση επαναφοράς των συντάξεων (κύριων και επικουρικών) στα επίπεδα που ίσχυαν πριν από τον Ν. 4093/12.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!! ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ !!!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ
Επικύρωσαν οι φοροτεχνικοί την απόφαση για κυλιόμενη αποχή από τη σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων με το άνοιγμα του taxis !!!

















Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) αποφάσισε την κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων ως μέτρο αντίδρασης για το νέο προτεινόμενο ασφαλιστικό και η απόφαση ελήφθει μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ των αντιπροσώπων και των προέδρων των Ενώσεων- Μελών.

ΣΟΚ : ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ !!!

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ 400.000.000 ΕΥΡΩ
Να αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο κίνησης και να εξισωθεί με τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης που επιβάλλεται στη βενζίνη σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών !!!





















Στο... στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

DISTRESS FUNDS : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ !!!

DISTRESS FUNDS
Το μεγάλο κόλπο του 21ου αιώνα !!!
Έχετε ποτέ σκεφθεί ότι κάποιοι από τους μετόχους των μεγάλων, θαλασσοδανεισμένων επιχειρήσεων, μπορεί να είναι μέτοχοι των distress funds και, παράλληλα, μεγαλομέτοχοι των τραπεζών ;;;




Πριν 17 χρόνια περίπου και με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης, έγινε ίσως η μεγαλύτερη αφαίμαξη χρήματος του ελληνικού λαού κατά τον τελευταίο αιώνα.

Με πρωταγωνιστές τις ιστορικές «φούσκες», έγινε μια τρομερή αναδιανομή πλούτου, που συνοδεύτηκε από την μεταφορά καταθέσεων από τα ταμιευτήρια των Ελλήνων, στα ταμεία των κάθε λογής επιχειρήσεων, κυρίως μέσω των κεφαλαιακών αυξήσεων. Έτσι με τον τρόπο αυτό, πάρα πολλές επιχειρήσεις κατάφεραν να μεγαλώσουν και να εξαπλωθούν εντός και εκτός συνόρων.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;

ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ "ΝΕΟ" & ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η "ΔΕΞΙΑ"
Η κοινή λογική και οι παραδοσιακές σταθερές της "Κοινωνικής Χριστιανοδημοκρατίας", αφήνουν στα αζήτητα τα πατριδοκάπηλα συνθήματα της ψηφοθηρίας στις γκρίζες ζώνες του ακροδεξιού χώρου !!!   
Περισσότερα τη Δευτέρα .....





ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ !!!


500 ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ & 1000ΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΒΕΝΖΙΝΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ !!!

ΣΧΕΔΟΝ 1 ΕΥΡΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΦΚ
Από τα 1,329 ευρώ που είναι ο μέσος όρος τιμής της βενζίνης πανελλαδικά, οι φόροι ισούνται με 93 λεπτά !!!

















Με το σενάριο της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα να συνεχίζει να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων με τους δανειστές, οι εμπλεκόμενοι στην αγορά κάνουν λόγο για «εγκληματική κίνηση» στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΤΟ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
Εξετάζουν κοινή διαχείριση των συγχρηματοδοτούμενων κόκκινων δανείων η Alpha Bank και η Eurobank, μέσα από ένα νέο σχήμα με τη συνδρομή και τη χρηματοδότηση του αμερικανικού fund KKR !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Συνεργασία για τη διαχείριση κοινής τους έκθεσης σε μεγάλες επιχειρήσεις με τη συνδρομή και τη χρηματοδότηση του αμερικανικού fund KKR εξετάζουν Alpha Bank και Eurobank. Το μοντέλο αυτό «απαντά» στην ανάγκη σύμπραξης μεταξύ τραπεζών όπου υπάρχει κοινή έκθεση, αλλά και στην ανάγκη για νέα χρηματοδότηση βιώσιμων επιχειρήσεων.

Εάν ευοδωθεί το σχήμα, δεν θα αναλάβει τη διαχείριση κόκκινων δανείων, αλλά στην ουσία την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων με βάση συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Ο ρόλος του KKR είναι καίριος λόγω της εξειδίκευσης που διαθέτει, όπως έχει επισημάνει η «Ν».

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ... ΚΟΖΑΝΗΣ !!!

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
Κλειστό το Μετρό της Κοζάνης λόγω απειλής τρομοκρατικού χτυπήματος ..... αναφέρει η φωτό που καυτηριάζει την ηλιθιότητα όλων εκείνων που δεν μπορούν να αντιληφθούν που πρέπει να σταματάει η πλάκα !!!

JE SUIS LA SERBIE 1999 !!! ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

24/03/1999 : ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ
Η 24η Μαρτίου πρέπει να ανακηρυχθεί "ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ" για την Ευρώπη που βομβάρδισε ανελέητα αμάχους πολίτες, παιδιά και γέρους, μέσα στην πρωτεύουσα και στην περιφέρεια της Σερβίας !!! 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208367267315802&set=a.2489939564354.2141884.1128664391&type=3&theater


ΓΙΑΤΙ ΤΟ BANKINGNEWS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ MANUAL ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΔΤΕ) 
Σταματήστε λοιπόν να ξεπλένετε τις τράπεζες, που μοίρασαν τα λεφτά των καταθέσεων του κοσμάκη και των κρατικών ενισχύσεων στα χέρια κοινών απατεώνων, που σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις είχαν τα θράσος να τα βγάλουν και στο εξωτερικό !!!


Στην περίπτωση των 120 μεγάλων επιχειρηματικών δανείων, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, οι επιτροπές πιστοδοτήσεων και οι διοικήσεις έχουν προδήλως παρανομήσει, αφού τα χορήγησαν εν γνώση τους - δλδ με ΔΟΛΟ -  κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και των κανονιστικών πράξεις του Διοικητή της ΤτΕ (ΠΔΤΕ), που αφορούν τους κανόνες χρηματοδότησης φυσικών και νομικών προσώπων, αφού παραβίασαν συστηματικά τις ΠΔΤΕ 1955/02.07.1991, ΠΔΤΕ 2577/09.03.2006, ΠΤΔΕ 2595/20.8.2007, ΠΔΤΕ 2630-2631-2632-2633-2634-2635/29.10.2010, ΠΔΤΕ 2560/01.04.2005, ΠΔΤΕ 2630/2010, ΠΔΤΕ2588/2007, ΠΔΤΕ 2589/2007, ΠΔΤΕ 2590/2007, ΠΔΤΕ 2646/2011, ΠΔΤΕ 2655/19.03.2012, ΠΔΤΕ 2645/2011, ΠΔΤΕ 2594/2007, ΠΔΤΕ 2595/2007, ΠΔΤΕ 2635/2010 και ΠΔΤΕ 2620/28.08.2009 !!!

Αν οι ελληνικές τράπεζες έκαναν σωστά - όπως λένε - τη δουλειά τους, δεν θα είχαν χρεοκοπήσει το 2008, όταν πήραν το πρώτο πακέτο κρατικής ενίσχυσης από την Κυβέρνηση Καραμανλή, όσο το ελληνικό δημόσιο ήταν αξιόχρεο και δανειζόταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια, ούτε θα είχαν μέχρι σήμερα φορτώσει στις πλάτες των φορολογουμένων περισσότερα από 300 Δις με τις ανακεφαλαιοποιήσεις, τις εγγυήσεις του δημοσίου για άντληση ρευστότητας από την ΕΚΤ, τον ELA, τις οφειλές στο TARGET2 και τη μονιμοποίηση του Tax Credit, ούτε θα υπήρχαν Capital Controls και απειλές από το ΔΝΤ για Κούρεμα Καταθέσεων. 

Διαβάζουμε στο Bankingnews ανάρτηση με τίτλο :
Στον εισαγγελέα 120 μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια – Πιθανόν να ασκηθούν διώξεις στις διοικήσεις των τραπεζών....

Μετά όμως τον τίτλο αρχίζει το ξέπλυμα :

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΙΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ !!!
Στην εγκύκλιο που έστειλε ο Φίλης στα σχολεία, δεν αναφέρει –επιμελώς- πουθενά από ποιους ελευθερώθηκαν οι Έλληνες το 1821, συμπλέοντας πλήρως με τη γραμμή των Τούρκων εθνικιστών Γκρίζων Λύκων !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206333793087962&set=a.10200166500709507.1073741834.1361021817&type=3&theater

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΝΠΙΔ !!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
Και νέο τελεσίγραφο του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης... προς άγνωστους παραλήπτες !!!
















Στον «άγνωστο πόλεμο» του Δημοσίου έχει μετατραπεί η καταγραφή των ΝΠΙΔ, αφού έξι χρόνια μετά την πρώτη καταγραφή οι κυβερνήσεις αναζητούν φορείς-φαντάσματα που παραμένουν στο σκοτάδι, αποδεικνύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να απογράψει ακόμα και τον εαυτό του!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗ - ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 86,3 ΔΙΣ
ΙΧ, καύσιμα, ακίνητη περιουσία, κινητή τηλεφωνία, Internet και συνδρομητική τηλεόραση, είναι οι «στόχοι» του οικονομικού επιτελείου για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό μέχρι και το 2018 το οποίο έστω και αν κανείς δεν θέλει να το παραδεχθεί έχει τριπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες από τα 1,7 δισ. στα 5,5 δισ. ευρώ !!!





















Τα μέτρα με τα οποία η Ελλάδα θα διασφαλίσει την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ (6,5 δισ. ευρώ) το 2018 βρίσκονται ακόμη στην πρώτη τους ανάγνωση και θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά τόσο στην ουσία τους όσο και στην απόδοσή τους από τους δανειστές.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ 5.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ξεκινούν άμεσα οι πλειστηριασμοί ακινήτων. Στόχος να εκποιηθούν 5.000 ακίνητα από τις τράπεζες το 2016 !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι πλειστηριασμοί πρέπει να έχουν αρχικά ένα στόχο να ενεργοποιήσουν τους πολίτες, να προκαλέσουν φόβο και να υποχρεώσουν κάποιους στρατηγικά κακοπληρωτές να πληρώσουν. 
Με την λήξη της αποχής των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων θα ξεκινήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί ακινήτων αναφέρει κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος, τονίζοντας ότι οι τράπεζες έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες και ξεκινούν άμεσα. 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην Ευρώπη οι γερμανικές τράπεζες. 
Πρόσφατο παράδειγμα ήταν η Berlin Hyp, η οποία εξέδωσε ομόλογα ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ με απόδοση -0,162% !!!



Την ώρα που όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης των ισολογισμών τους, οι γερμανικές τράπεζες δείχνουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο γερμανικός τραπεζικός κλάδος, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τράπεζες της Ευρώπης, εφαρμόζει μια πιο επιθετική πολιτική στην επέκτασή του, αυξάνοντας κατακόρυφα τον κίνδυνο για ολόκληρη την Ευρωζώνη. 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Η Credit Suisse, ο φυλακισμένος τραπεζίτης και ένας χαμένος Ρώσος ολιγάρχης !!!




Για χρόνια ήταν μέλος της ελίτ των Ελβετών τραπεζιτών.

Σήμερα, ο πρώην διαχειριστής πλούτου (wealth management) της Credit Suisse βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο-φυλακή, φορτωμένος με κατηγορίες για απάτη, εξαπάτηση και εγκληματική διαχείριση, αντιμετωπίζοντας πιθανότητα φυλάκισης έως και 10 έτη.

Δεν είναι μόνο, όμως, οι κατηγορίες κατά του πρώην τραπεζίτη, η ταυτότητα του οποίου δεν μπορεί να αποκαλυφθεί βάσει των νόμων που ισχύουν στην Ελβετία. Η Credit Suisse έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μηνύσεις από τρεις πελάτες της, οι οποίοι την κατηγορούν για συμμετοχή στην απάτη.

ΣΚΑΕΙ MEGA ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΔΙΝΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ & ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ Ο Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!



JE SUIS YPOCRITE !!! ΚΛΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΙSIS !!!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ !!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ 200.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Ετοιμάζουν αυξήσεις φόρων σε καύσιμα, κινητή τηλεφωνία καθώς και επιβολή τέλους κατανάλωσης για τη συνδρομητική τηλεόραση !!!















Όλα τα σενάρια για τα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα έχει βάλει στο τραπέζι η διαπραγματευτική ομάδα του οικονομικού επιτελείου.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ 400.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
Τελειώνει στις 31 Μαρτίου η τρίμηνη μετενέργεια της ανανεωμένης από την 29η Σεπτεμβρίου 2015, Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας !!!




















Κύκλοι της ΓΣΕΕ επισημαίνουν στο Capital.gr πως αν δεν υπάρξει και πάλι ανανέωση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης τότε θα βρεθούν στον… αέρα το επίδομα γάμου αλλά και οι "ωριμάνσεις" 10% που έχουν 400.000 εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα (που καλύπτονται άμεσα από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση) στους βασικούς μισθούς τους, συμπληρώνοντας τρία χρόνια ασφαλιστικού βίου, αν και αυτές έχουν "παγώσει" από το 2012.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ !!!

ΣΤΑ 121,4 ΔΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΟ 123,37 ΔΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015
Σχεδόν 39 δις καταθέσεις έχουν χαθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα !!!















Σταδιακή μείωση καταγράφουν οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα καθώς μετά την συγκυριακή αύξηση τους τον Δεκέμβριο του 2015 στα 123,37 δισεκ. έκτοτε σημειώνεται πτώση. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Δεν θα πραγματοποιηθούν και πάλι οι προγραμματισθέντες, για σήμερα 23.3.2016, πλειστηριασμοί !!!






























Ακολουθεί η ανακοίνωση των συμβολαιογράφων:

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥ !!!


Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!

Γράφει ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ
Το αυτοκίνητο πολύ ωραίο, αλλά η αίτηση για δάνειο έχει έξοδα φακέλου που, αν θυμάμαι καλά, έχουν κριθεί παράνομα και έπρεπε να μην χρεώνονται !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤτΕ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΤτΕ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΑΦΤΖΟΥΝ ΜΠΤΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΚΟΚΚΙΝΩΝ & ΠΡΑΣΙΝΩΝ - ΣΤΑ FUNDS
Κατά την ΤτΕ του Γιάννη Στουρνάρα, στα κόκκινα δάνεια των νοικοκυριών, τα οποία ανέρχονται σε 40 Δις, το 25%, δλδ 10 Δις, ανήκουν σε στρατηγικούς κακοπληρωτές που διαθέτουν κατά μέσο όρο τρία ακίνητα και καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 10 Δις εντοπίζονται κατά την ΤτΕ στα πάσης φύσεως επιχειρηματικά δάνεια !!!




Κόκκινα Δάνεια: Κυνήγι 20 Δις στους "Δεν Πληρώνω" !!!

Στο κυνήγι στρατηγικά κακοπληρωτών, οι οποίοι διαθέτουν μεν ακίνητη περιουσία και καταθέσεις, δεν πληρώνουν όμως κατά συνείδηση τα δάνειά τους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στα 20 δισ. ευρώ, στοχεύει η επιμονή του κουαρτέτου να ανοίξει το πλαίσιο πώλησης για όλες τις κατηγορίες μη εξυπηρετούμενων δανείων.

ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

Γράφει ο Δικηγόρος 
Χαράλαμπος Θεοχ. Δήμου

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ - ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Τα τελευταία δύο έτη, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη, τα εθνικά δικαστήρια δικαιώνουν τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο !!! 


Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κυριαρχεί η τάση τα χορηγούμενα σε ελβετικό φράγκο δάνεια να χαρακτηρίζονται ως επενδυτικά προϊόντα υψηλού κινδύνου και ως εκ τούτου η υποχρέωση για ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τη φύση αυτή του προϊόντος ενυπήρχε αυξημένη κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων του δανείου. Στην Ελληνική πραγματικότητα, ωστόσο, οι τελευταίες αποφάσεις, μολονότι καταλήγουν στην ίδια υποχρέωση από την πλευρά της τράπεζας προς ενημέρωση των καταναλωτών για τους επερχόμενους κινδύνους, ωστόσο εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το δάνειο ως μία αμφοτεροβαρή σύμβαση και εξετάζει την εγκυρότητα της ρήτρας πληρωμής σε ελβετικό φράγκο υπό το πρίσμα της υπέρμετρης ζημίας που αυτή μπορεί να προκαλέσει στον καταναλωτή (άρθρο 2 παρ. 6 του Ν. 2251/1994 «περί προστασίας των καταναλωτών»).

Ο τελευταίος όρος αποτελεί μια ειδικότερη εφαρμογή της αρχής της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, όπως αυτή αποτυπώνεται στο άρθρο 288 ΑΚ, η οποία θα πρέπει να διαπνέει κάθε αμφοτεροβαρή, ενοχική δικαιοπραξία, εν προκειμένω μια δανειακή σύμβαση.

Η Ευρωπαϊκή νομολογία επί του θέματος

Α. Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ;;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ !!!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
Έτσι σήμερα προκύπτει αβίαστα η συνυπαιτιότητα των τραπεζών στην υπερχρέωσή μας και στην αδυναμία μας να τα εξυπηρετήσουμε, με αποτέλεσμα να νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε από τα δικαστήρια να αναγνωρίσουν το δικαίωμα μας στη διαγραφή του συνόλου των τόκων και των εξόδων χορήγησης τους !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Αναμένονται προσχωρήσεις από όλο το πολιτικό φάσμα, δεξιά, κέντρο και αριστερά, αφού με τόσα εκατομμύρια γίδια σε όλη την Ελλάδα, οι κτηνοβάτες αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού μας προσωπικού !!! 




ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Έδωσαν άτοκο δάνειο σε ύποπτο ξένο fund για να αρπάξει ακίνητα που τα νοίκιασε πάλι στην τράπεζα !!!



Ένα βήμα πριν κληθούν ύποπτοι για κακουργήματα σε μια υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό, βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα, για τις διαδικασίες πώλησης σε ξένο fund της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας «Πανγαία», η οποία είχε στο χαρτοφυλάκιο της 241 ακίνητα-φιλέτα. Η έρευνα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2015 με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου, για μια αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε το 2013 μετά από καταγγελίες τόσο για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν όσο και για το αντίτιμο.

ΡΕ Μ@ΛΑΚΕΣ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ .... ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ !!!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ & ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
Έτσι σήμερα προκύπτει αβίαστα η συνυπαιτιότητα των τραπεζών στην υπερχρέωσή μας και στην αδυναμία μας να τα εξυπηρετήσουμε, με αποτέλεσμα να νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε από τα δικαστήρια να αναγνωρίσουν το δικαίωμα μας στη διαγραφή του συνόλου των τόκων και των εξόδων χορήγησης τους !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Έγγραφη απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη !!!




















Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης δεν μπορεί να κατασχεθεί ούτε να συμψηφιστεί με οποιαδήποτε οφειλή προς το δημόσιο. Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών και υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.
SSL Certificates