.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ;;;


Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!

ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ
Και να συνειδητοποιήσουν επιτέλους, Τσίπρας & Καμμένος, ότι επειδή ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου, θα τους τελειώσει η διαπλοκή την οποία ευεργέτησαν δια της ανοχής τους, επί έναν ολόκληρο χρόνο, επιτρέποντάς της να συνεχίζει να εκπέμπει, να εκδίδει κωλοφυλλάδες και να πουλάει τον σανό δημοσκοπήσεων μαϊμού !!!  


Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ, με ποσοστό 21,1%, διευρύνει - λέμε τώρα - τη διαφορά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 17,3%. Στο 6,1% ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ «πέφτει» στο 5%. 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ !!!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ !!!

ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ 
Η γενικευμένη δυσπιστία και η αδιαφορία για συμμετοχή στα κοινά, δεν οφείλονται σε κάποια εγγενή ανωμαλία, αλλά είναι το ξεκάθαρο αποτέλεσμα της ανισότητας που παράγει ο νεοφιλελευθερισμός, με όλες τις παθογένειες που αυτό συνεπάγεται !!!


Όσο πιο άνιση είναι μια κοινωνία, τόσο η μοίρα των παιδιών είναι στενότερα συνυφασμένη με το εισόδημα των γονιών τους !!! 

Πολλοί από μας έχουμε καταφερθεί εναντίον της όλο και αυξανόμενης οικονομικής ανισότητας, που εμφανίζεται στους κόλπους των περισσότερων κοινωνιών στον πλανήτη, ακόμα και στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες. 

Από την εποχή ακόμα της Γαλικής Επανάστασης οι ανισότητες έχουν θεωρηθεί ως διχαστικές και κοινωνικά διαβρωτικές. 

ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & Η ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ..... ΗΛΙΘΙΕ !!!

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ & ΤΑ ΕΣΟΔΑ
Από τον χάρτη με τους φόρους που πληρώνουν όλες οι χώρες της ΕΕ αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα των υψηλών φορολογικών συντελεστών σε άμεσους & έμμεσους φόρους, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σε εισπράξεις φόρων και σε δημόσια έσοδα !!!


Είναι η Φοροδιαφυγή & η Φοροαποφυγή.... ηλίθιε !!!
Που ανθούν όταν το κράτος, σκοτώνοντας με την φορολογική του πολιτική την οικονομία, παρέχει κίνητρα ανάπτυξης στην παραοικονομία και την σκιώδη οικονομία, επιδοτώντας έτσι την πρακτική της φοροδιαφυγής και της νομότυπης φοροαποφυγής, που από ποινικά κολάσιμες πράξεις, προάγονται σε κοινωνικά αποδεκτούς κανόνες επιβίωσης για κάθε οικογένεια και επιχείρηση !!!

Μοναδική ευρωπαϊκή εξαίρεση στον συγκεκριμένο αυτό κανόνα είναι η περίπτωση των Σκανδιναβικών χωρών, όπου η υψηλή φορολογική επιβάρυνση έχει παράλληλα και υψηλό ανταποδοτικό χαρακτήρα, σε όρους δωρεάν κοινωνικών παροχών υψηλής ποιότητας στους φορολογούμενους πολίτες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημιούργησε έναν χάρτη ο οποίος δείχνει την φορολογία ανά χώρα στην Ευρώπη σε ποσοστό άμεσων φόρων. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
Να γίνονται δεκτά και τα ελληνικά κόκκινα δάνεια, όπως τα ιταλικά, ως επιλέξιμα ενέχυρα για την άντληση από τις ελληνικές τράπεζες φθηνού χρήματος από την ΕΚΤ !!!
Να εκμεταλλευθεί η ελληνική  κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση το πρόσφατο ιταλικό προηγούμενο !!!



Εκτός από τον εκβιασμό του ΔΝΤ για κούρεμα καταθέσεων, υπάρχει και άλλη λύση, που εξυπηρετεί ταυτόχρονα τα συμφέροντα όλων : 
Δανειστών, Τραπεζών, ΕΚΤ, ΤτΕ και Δανειοληπτών !!!


ΕΧΕΙΣ ΨΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ & ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ;;;

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ;;;

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ 56 ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 150 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 
Όλες οι ελπίδες των τραπεζών στηρίζονται σήμερα στην πώληση των κόκκινων δανείων στα funds. Όμως, η συνταγή των δανειστών για την πώληση και διαχείριση των κόκκινων δανείων, είναι από χέρι καταδικασμένη στην αποτυχία !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/03/blog-post_317.html




Οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, μετά την τρίτη κατά σειρά διάσωση τους μέσα σε τρία χρόνια, αύξησαν πρόσφατα τα κεφάλαια τους κατά 14,4 δις € – αφού προηγήθηκε η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών, με θύματα τους μετόχους τους και το δημόσιο, δλδ τους Έλληνες φορολογουμένους !!! 

Έτσι η κεφαλαιακή τους επάρκεια έφτασε στο 18%, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος τοποθετείται στο 13% – οπότε λογικά θα έλεγε κανείς πως είναι εκτός κινδύνου, ασφαλείς !!!

ΟΑΕΕ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ !!!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
Καταργούνται οι ποινικές διώξεις στους οφειλέτες ατομικών εισφορών του ΟΑΕΕ σύμφωνα με εγκύκλιο της Διοίκησης του Ταμείου που εκδόθηκε σήμερα ενώ παύουν όλες οι διώξεις και οι υποθέσεις τίθενται στο Αρχείο !!!





Συγκεκριμένα υποθέσεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη τίθενται στο αρχείο με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα. Εκκρεμή ένδικα μέσα δεν εισάγονται για συζήτηση και αν έχουν εισαχθεί αποσύρονται από τον Εισαγγελέα. Οι υποθέσεις τίθενται και στις δύο περιπτώσεις στο Αρχείο .
Επιπλέον, αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων για τις ανωτέρω παραβάσεις που δεν έχουν εκτελεστεί, κατά την δημοσίευση του παρόντος νόμου, δεν εκτελούνται. Αν άρχισε η εκτέλεση τους, διακόπτεται.
Με τις προαναφερόμενες διατάξεις παύει να ισχύει εφεξής η δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης εισφορών με ενέργειες που προβλέπονται από τον αναγκαστικό νόμο 86/67 και, παράλληλα, υποθέσεις ή αποφάσεις που εκκρεμούν ή δεν έχουν εκτελεστεί, αντίστοιχα, αρχειοθετούνται ή δεν εκτελούνται.

Ειδικότερα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ;;;
Πρωτογενής μηχανισμός άμυνας η ενδοβλητική ταύτιση της Ελληνικής Κυβέρνησης με το τσουνάμι αλλοδαπών.




Η ενδοβολή είναι η διεργασία κατά την οποία ένα εξωγενές φαινόμενο (προσφυγικό) παρερμηνεύεται από το άτομο ως φαινόμενο με ενδογενή προέλευση (antifa).

Τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά παραδείγματα παθολογικής ενδοβολής εμπλέκουν μια διεργασία που ονομάζεται «ταύτιση με τον επιτιθέμενο».

Σε συνθήκες φόβου ή κακοποίησης οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στο φόβο τους ταυτιζόμενοι με χαρακτηριστικά των κακοποιών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της λεγόμενης «ταύτισης με τον επιτιθέμενο», είναι όλες οι περίοδοι διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Στις ως άνω περιόδους, η Κυβερνητική δεξιά προσέγγιζε τους πολιτικούς αντιπάλους της, προφανώς προκειμένου να «ταυτιστούν» με αυτούς και να μην υποστούν τυχόν συνέπειες σε μελλοντικό χρόνο που θα επανέρχονταν (οι αντίπαλοι) στην πολιτική εξουσία.

Κάτι ανάλογο συναντάμε στην Περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, όπου περπατώντας στο δρόμο αντικρύζεις Γερμανό στρατιώτη και «χαμογελάς για να μην σε παρεξηγήσει»

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΛΑΝΩΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ, Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΝΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Νέα μεγάλη επιτυχία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού: 
Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε πλανόδιο πωλητή χαρταετών !!!


Σύμφωνα με το cretalive.gr, την αυστηρότητά τους εξάντλησαν οι αστυνομικοί που…εντόπισαν, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, έναν πλανόδιο πωλητή...

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ !!!

ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία της ετήσιας Έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την οικονομία, που συνέταξε ομάδα εργασίας του καθηγητή Γ. Αργείτη !!!


Στο επίκεντρο της Έκθεσης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση του 2016 βρίσκεται η αξιολόγηση της πορείας προσαρμογής της οικονομίας και του κοινωνικού κόστους που προκαλεί η συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας. 

Επιπλέον, η εξέταση διαρθρωτικών χαρακτηριστικών του συστήματος παραγωγής και η δυνατότητα αναδόμησης του μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης στην περίοδο της κρίσης. 

Σκοπός της Έκθεσης είναι να αναδείξει τη σημασία άσκησης οικονομικής πολιτικής η οποία θα χαρακτηρίζεται από αναπτυξιακό πραγματισμό. Επίσης, να καταθέσει στον δημόσιο διάλογο ιδέες και προτάσεις για την παραγωγική αναδόμηση της οικονομίας και τη δημιουργία ενός βιώσιμου μοντέλου οικονομικής ανάπτυξης, το οποίο θα στηρίζει τη δημοσιονομική, τη μακροοικονομική και τη χρηματοπιστωτική συνοχή της οικονομίας και το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας. 

Τα βασικά συμπεράσματα της Έκθεσης είναι τα εξής: 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ
Η διαχείριση των κόκκινων δανείων θα αποτύχει και θα καταρρεύσει ο μύθος των ανταλλαγμάτων μετά την αξιολόγηση για τις ελληνικές τράπεζες !!!




Η διαχείριση των προβληματικών δανείων θα αποτύχει στην Ελλάδα


Έχει καλλιεργηθεί με δόσεις μεγάλης υπερβολής η προσδοκία ότι από την διαχείριση των NPLs και NPE θα προκύψουν σημαντικά οφέλη στις τράπεζες ενώ τα ανταλλάγματα που θα δοθούν μετά την αξιολόγηση θα καταστήσουν τις τράπεζες επενδυτικό Ελντοράντο. 

Μετά από πολύ προσεκτική έρευνα, αποτιμώντας τις επιδόσεις της Ιρλανδικής ΝΑΜΑ, της Ισπανικής εταιρίας διαχείρισης NPLs και βεβαίως των ελληνικών bad bank εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα τα οποία δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.
Να ληφθεί υπόψη ότι οι επιδόσεις της ΝΑΜΑ στην Ιρλανδία ήταν κατώτερες των περιστάσεων όταν η οικονομία αναπτυσσόταν περί το 6%.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Δείτε στη συνέχεια το σχετικό  βίντεο με τον ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR :

Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ !!!

ΡΗΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΝΤ
Ξαφνική επίθεση Τσακαλώτου στο Ταμείο: 
Δεν είναι σοβαροί !!!



Ένα σχόλιο από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών το οποίο επιτίθεται κατά μέτωπον στο ΔΝΤ και στις απαιτήσεις του Ταμείου για τη φορολογική κλίμακα ήταν αρκετό για να έρθουν σε ρήξη.

Το ΔΝΤ ζητά να μειωθεί το αφορολόγητο για όλους και να ισχύσει για όσους έχουν εισόδημα και πάνω από 40.000 ευρώ.

Ωστόσο η προσέγγιση της κυβέρνησης είναι διαφορετική και μάλλον βρήκε… τοίχο απέναντί της και γι” αυτό και το σχόλιο-ανακοίνωση με το οποίο μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για το Ταμείο.

Το σχόλιο είναι το εξής:

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μάριο Ντράγκι (ΕΚΤ) : Η Ευρωζώνη χρειάζεται Δημόσιες Επενδύσεις & Μείωση Φόρων !!!




Την ανάγκη να προωθηθούν στην Ευρώπη οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να τονωθεί η ζήτηση και οι δημόσιες επενδύσεις και να μειωθούν οι φόροι υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ο οποίος μετείχε την Πέμπτη στο πρώτο μέρος των εργασιών της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου συζητήθηκε η οικονομία.

Σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του από τη σύνοδο, ο κ. Ντράγκι μίλησε για ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας και για «σημάδια βελτίωσης» σε πολλές πλευρές της, όπως στην αγορά εργασίας και στην αγορά χρήματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΤΗ ΝΥΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ
Καλούν σε απολογία εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση ακινήτων !!!




Κλήση σε απολογία για το αδίκημα της απιστίας που αφορά στην επαναμίσθωση 28 ακινήτων του ελληνικού δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ έστειλε ο ανακριτής Κ. Σαργιώτης με τους κατηγορουμένους να ζητούν προθεσμία για τα μέσα του Απριλίου.


Στο πόρισμα που συντάχθηκε μετά από την έρευνα που έκαναν οι εισαγγελείς του τμήματος Διαφθοράς, αναφέρονται περιπτώσεις όπου τα ακίνητα φαίνονται υποτιμημένα, άλλες όπου δεν εκτιμήθηκε σωστά η αξία γης ή δεν υπήρξε ακριβής εκτίμηση για τη μελλοντική τους υπεραξία, ενώ εκτιμάται ότι υπήρξε και υπέρογκος καθορισμός των ετήσιων μισθωμάτων καθώς και επαχθείς όροι μίσθωσης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΒΛΑΚΩΝ, ΒΛΑΚΙΚΗ ΑΓΕΛΗ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΑΣ !!!

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Προσπάθεια ερμηνείας του φαινομένου της βλακοκρατίας !!!




Η βλακεία είναι ανίκητη

Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει στον λαό μας. Μοιάζει να βρίσκεται σε βαρύ κώμα εξαιτίας απανωτών επεισοδίων βλακείας. Υπάρχουν απειροελάχιστες ελπίδες να ανακάμψει. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια. Πρόκειται δε περί άκρως μεταδοτικής ασθένειας. «Ενός βλακός προκειμένου μύριοι έπονται», έλεγε ο Ε. Λεμπέσης στο επίκαιρο πόνημά του «Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω» (1941). Εκεί γίνεται λόγος περί «αυτομάτου συρροής βλακών».. οι οποίοι «περιέρχονται συν τω χρόνω εις πλήρη βλακοκρατίαν». Για την συρροή αυτή των βλακών σήμερα και για να είναι αποτελεσματική η δράση της«βλακικής αγέλης», που περιγράφει ο συγγραφέας, δεν απαιτείται κάποια «πάσης φύσεως» οργάνωση ή φορέας, όπως στην εποχή του. Υπάρχει η τηλεόραση, αυτός ο κοινός τόπος συνάντησηςεκατομμυρίων αγελοποιημένων τηλε-θεατών, απείρως χρησιμότερη από κάθε ορατή κλειστή οργάνωση. 

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 81.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΥΨΟΥΣ 155.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Ενώ μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί 73 πρόστιμα συνολικού ύψους 392.000 ευρώ στις τράπεζες λόγω μη παράδοσης στους δανειολήπτες βεβαιώσεων οφειλών εντός 10 ημερών όπως ορίζει ο νόμος !!!



















Χρηματικά πρόστιμα ύψους 2.231.400 ευρώ επέβαλε το 2015 η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, μετά από καταγγελίες καταναλωτών αλλά και κατόπιν αυτεπάγγελτης έρευνάς της.

Τα πρόστιμα και οι παραβάσεις για τις οποίες επεβλήθηκαν, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, είναι:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΕ 12.000 ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ !!!

ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ
1.3 δισεκατομμύρια ευρώ αγροτικές ενισχύσεις κρίθηκαν παράνομες από την ΕΕ και πρέπει να ανακτηθούν !!!
95.000 αγρότες θα πρέπει να επιστρέψουν επιδοτήσεις ύψους 215.000.000 ευρώ από το πακέτο Χατζηγάκη !!!




















Στη διαδικασία ανάκτησης αγροτικών ενισχύσεων 1.3 δισ ευρώ που κρίθηκαν από την Ε.Ε. παράνομες αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου στην Βουλή.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ;;;

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΠΤΗ  Η ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Για δεύτερη φορά δεν συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση για τα θαλασσοδάνεια των εκδοτικών & τηλεοπτικών επιχειρήσεων Μπόμπολα !!!



Για δεύτερη φορά δεν συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει στη βουλή ο κ.Ν.Νικολόπουλος για τα δάνεια και συγκεκριμένα τα μη εξυπηρετούμενα τα σχετιζόμενα με εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις του κ.Φ.Μπόμπολα , αφού ο ερωτώμενος Υπουργός Οικονομικών δήλωσε κώλυμα.


Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κ.Ν.Νικολόπουλος ερωτηθείς σχετικά από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες απάντησε :

“ Έχει επισημανθεί και από τον Πρόεδρο της βουλής, ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να αποφεύγουν αλλά να επιδιώκουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο .Επιτέλους ας αντιληφθούν ότι όσο και αν είναι η επώδυνη η διαδικασία της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων αποτελεί το οξυγόνο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και η δημοσιότητα της είναι ένας αποτρεπτικός παράγων της διαφθοράς και της διαπλοκής.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!



Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ & ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ
Mega Channel: Τελεσίγραφο από τράπεζες, τορπίλη από Μπόμπολα. Δεν βρίσκουν modus vivendi οι μεγαλομέτοχοι !!! 

Ο Βαρδινογιάννης θέλει τον έλεγχο του καναλιού !!!



Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται πλέον το Mega και η επιβίωση του καθίσταται εξαιρετικά αβέβαιη, καθώς τράπεζες και μεγαλομέτοχοι προσπαθούν να διασφαλίσουν τα συμφέροντας τους, «τραβώντας το χαλί κάτω απ’ τα πόδια» της εταρείας. Οι πιστώτριες τράπεζες έστειλαν τελεσίγραφο, προειδοποιώντας ότι θα καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις αν οι μεγαλομέτοχοι δεν αποσαφηνίσουν ότι προτίθενται να εισφέρουν κεφάλια, ενώ ο όμιλος Μπόμπολα προχώρησε σε «εχθρική» κίνηση, καθιστώντας άμεσα απαιτητές τις οφειλές του καναλιού προς την εταιρεία «Ανωση»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενόψει προγραμματισμένης συνεδρίασης του ΔΣ της εταιρείας του Mega («Τηλέτυπος»), 4 τράπεζες απευθύνθηκαν με κοινή επιστολή τους προς τους μεγαλομετόχους του καναλιού, ζητώντας να πληροφορηθούν:

BINTEO: Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗΔΩΝ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ 16/03/2016
Καυτές αποκαλύψεις από τα παρασκήνια της κρίσης ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΜΟΥΖΑΛΑ και από την ανάσυρση της δικογραφίας για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων από το αρχείο !!!  



Ο Νίκος Νικολόπουλος αποκαλύπει στον αέρα της εκπομπής, τον ρόλο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στη δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων και καταγγέλλει την omerta' όλων των σιτιζόμενων από τις τράπεζες ΜΜΕ, που απέκρυψαν από την ειδησεογραφία τους αυτό το τόσο σοβαρό θέμα !!!


ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ !!!

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Ενώ έρχεται και μείωση του αφορολογήτου ορίου !!!



Μετά από έξι χρόνια συνεχών χτυπημάτων από την εφορία, οι μισθοί και οι συντάξεις πάνω από το αφορολόγητο όριο θα δεχτούν ακόμη ένα. Όπως έγραψε και χθες το capital.gr με μοναδικό στόχο να προστατευθεί, για λόγους πολιτικής και κομματικής διαχείρισης, το αφορολόγητο όριο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους θεσμούς προκειμένου να επιβάλει δημευτικούς φορολογικούς συντελεστές πάνω από το όριο του αφορολόγητου, το οποίο όμως θα δεχτεί και αυτό έστω ένα μικρό "κούρεμα".

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ
Ανέχθηκαν μέχρι και τις προσβολές της τουρικικής ηγεσίας μέσα στο σπίτι τους, στις Βρυξέλλες, που ρητά τους αποκάλεσε άχρηστους και ανίκανους να διαχειριστούν έναν αριθμό προσφύγων που είναι 10 φορές μικρότερος από τον αντίστοιχο που διαχειρίζεται η Τουρκία !!!



Μετατίθεται χρονικά η έναρξη της Συνόδου σήμερα, καθώς Αγκυρα και Ευρώπη δεν μπορούν να συμφωνήσουν - Κίνδυνος να «χαθεί» και η σημερινή μέρα

Ενα άγριο παζάρι είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην τετραμερή Αχμέτ Νταβούτογλου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ της Κομισιόν,Ντόναλντ Τουσκ
και του Ολλανδού πρωθυπουργού που προεδρεύει της ΕΕ Μαρκ Ρούτε, η οποία δεν βρίσκει άκρη σε κρίσιμα θέματα, με αποτέλεσμα να πάει πιο πίσω χρονικά η επανάληψη της συνόδου των "28", που αρχικά προγραμματιζόταν για τις 2 ώρα Ελλάδας.

Οι συζητήσεις στην τετραμερή φαίνεται να συναντούν διαφωνίες σε θέματα όπως το άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας, με τον κ. Νταβούτογλου να ζητά πιο σαφείς και δεσμευτικές αναφορές, εκ μέρους των Ευρωπαίων.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 40% ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΕΝΩ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Ανοικτό παραμένει και το ύψος της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών !!!

















Στην κλίμακα των ποσοστών αναπλήρωσης των συντάξεων επικεντρώνεται η συζήτηση των επικεφαλής των δανειστών με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς από τα ύψος της εξαρτώνται τόσο οι περικοπές στις νέες κύριες συντάξεις όσο και το ύψος της Εθνικής Σύνταξης.

ΣΟΚ !!! ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ !!!

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ = ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Η ζωή μου δεν έχει πλέον αξιοπρέπεια, λέει ο 70χρονος αγρότης από το Δομοκό, που ζητά ευθανασία επειδή τον πνίγουν τα χρέη !!!




«Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου» - Κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων ΔικαιωμάτωνΣυγκλονίζει η ιστορία ενός ηλικιωμένου το χωριό Εκκάρα Δομοκού ο οποίος κατέθεσε την Τετάρτη αίτημα ευθανασίας, εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει!

Ο 70χρονος άντρας, ο οποίος κατέθεσε το αίτημα στο δημαρχείο Δομοκού, μίλησε στο Star Kεντρικής Ελλάδας και αποκάλυψε ότι εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε.

Ο ίδιος είπε πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί πλέον η ζωή του δεν έχει αξιοπρέπεια, αφού λόγω του χρέους έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε.

ΒΑΛΤΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΟΔΙΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΥΨΟΥΣ 208,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ
Ένας ακόμη χρέος το οποίο μας άφησαν οι «Ολυμπιακοί Αγώνες» του 2004 και προέρχεται από τρία δάνεια συνολικού ύψους 208,3 εκατ. ευρώ που είχε συνάψει με διάφορες τράπεζες την περίοδο 2001-2003 ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), αναλαμβάνει να αποπληρώσει σταδιακά, 12 χρόνια μετά, το Ελληνικό Δημόσιο !!!




















Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης, το Ελληνικό Δημόσιο επιβαρύνεται με όλο το ανεξόφλητο υπόλοιπο των τριών αυτών δανείων, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί την 1/3/2016.

SUCCESS STORY: Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ 2036
Το 48% των ελληνικών νοικοκυριών ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το 50% των μισθωτών παίρνει λιγότερα από 800 ευρώ αναφέρει στην ετήσια έκθεση του το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ !!!















Βάσει των στοιχείων που παρουσιάστηκαν το 14,5% των μισθωτών λαμβάνει αμοιβή έως 499 ευρώ, το 22% μεταξύ 500 και 699 ευρώ και το 13,5% μεταξύ 700 και 800 ευρώ.
Όσον αφορά το υπόλοιπο ποσοστό των εργαζομένων, το 18,6% λαμβάνει από 800 έως 1.000 ευρώ, το 15,7% άνω των 1.000 ευρώ, ενώ μόνο το 5,9% λαμβάνει περισσότερα από 1.300 ευρώ.

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!! ΣΤΟ 1,5 ΔΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!!

ΟΡΙΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Σύμφωνα με τους προμηθευτές των νοσοκομείων οι οφειλές αγγίζουν το 1,5 δισ. ευρώ, με την πλειοψηφία μάλιστα να αφορά σε ληξιπρόθεσμα χρέη !!!
















Οριακή είναι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, με τα ανεξόφλητα χρέη του ΕΣΥ από τη μία, και τις διαρκώς αυξανόμενες ελλείψεις- ακόμη και σε βασικά υλικά- από την άλλη, να δημιουργούν κλίμα ασφυξίας στη λειτουργία τους. Ήδη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Capital.gr προμηθευτές των νοσοκομείων, οι οφειλές έχουν πλέον αγγίξει τα 1,5 δισ. ευρώ, με την πλειοψηφία μάλιστα να αφορά σε ληξιπρόθεσμα χρέη. Είναι δε ενδεικτικό πως οι ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις μόνο σε εταιρείες- προμηθευτές ιατροτεχνολογικών προϊόντων ξεπερνούν τα 600 εκατ., ενώ μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας διατηρούν χρέη ακόμη και από το 2014.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΙΜΑΣ !!! 140 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!

ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ
Με e-mail ανακοίνωσαν οι Γερμανοί στους εργαζομένους ότι μένουν στο δρόμο !!!

















Η ΙΜΑΣ ήταν μία από τις πιο ισχυρές βιομηχανίες στον τομέα της στην Ευρώπη παράγοντας συρματοταινίες, μεταφορικές ταινίες με λινά και άλλα προϊόντα που απευθύνονταν κυρίως στην βιομηχανία της εξόρυξης.Δημιουργήθηκε ως αποκλειστικός προμηθευτής ταινιοδρόμων και ιμάντων της ΔΕΗ και ως το 2014 ήταν ο αποκλειστικός ανάδοχος των έργων της επιχείρησης ηλεκτρισμού.

ΒΙΝΤΕΟ : ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ SHOW BIZ O ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ !!! ΚΟΚΕΣ, ΠΙΠΠΕΣ, ΚΛΠ... ΚΛΠ...

ΡΟΜΠΕΣ ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ
Όλοι όσους αναφέρει και όσοι γλύτωσαν την αποκάλυψη της πραγματικής τους ταυτότητας .... τουλάχιστον προς το παρόν !!!




Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ & ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!

Ο ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ
Προοδευτισμός εναντίον Προόδου !!! 

Αυτή είναι η αντιφατικότητα του σύγχρονου, οπισθοδρομικού Προοδευτισμού, αφού άλλο είναι η "Πρόοδος" και άλλο ο "Προοδευτισμός" !!!



Ο Οπισθοδρομικός Προοδευτισμός, όπως και κάθε "-ισμός", είναι ένα κάλπικο σύνθημα που πλασσάρεται ως δήθεν ιδεολογία, που επειδή δεν ταυτίζεται ποτέ με την πρόοδο, εξαντλείται σε μια ακόμη ιδιοφυή απάτη του σύχρονου πολιτικού μάρκετινγκ, που εκμεταλλευόμενο τις ιδεοληψίες των ευκολόπιστων λαϊκών μαζών, απορρίπτει κάθε τι πραγματικά προοδευτικό και επί χιλιετίες αποδεδειγμένα σταθερό και λειτουργικό, για κάτι αποδεδειγμένα προβληματικό και απατηλό !!! 

Στην καθημερινότητά μας ακούμε συνέχεια φράσεις όπως: "οι προοδευτικές δυνάμεις...", "... της προόδου", "ο προοδευτικός...", κλπ. Βομβαρδιζόμαστε κυριολεκτικά, από μία "προοδευτιστική" (όχι "προοδευτική") προπαγάνδα, που στόχο έχει να μας στρέψει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και νοοτροπίας, "για να είμαστε προοδευτικοί", και να ξεφύγουμε από την "συντήρηση" και την "οπισθοδρόμηση", έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς στην "πρόοδο". Φράσεις και έννοιες που κρύβουν κάποιο φανερό ή κρυφό περιεχόμενο, στοχεύουν στο να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το κάθε τι.

Μήπως όμως σε αυτές, κρύβονται και παγίδες; Και πώς μπορούμε να τις εντοπίζουμε;

Τι σημαίνει "προοδευτικός";

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ !!!


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ PRIVE ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ;;;

ΛΑΘΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΤΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος - Αντιπτέραρχος ε.α. μαζι με 5 τουλάχιστον άτομα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση αερομεταφοράς μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία !!!




ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 
Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος

Τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχο της πόλης συνέλαβαν οι αρχές με την κατηγορία της απόπειρας μεταφοράς παράτυπων μεταναστών. 

Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και τα όργανα τους έδωσαν για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο. Όπως μεταδίδει το CNN Greece, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες (ανάμεσά τους και τρία παιδιά) προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ. 

ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;;;

                                               Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ Γ.Ο.Σ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 
Οι τράπεζες υποχρεούνται στο εκ του νόμου καθήκον αληθείας !!!



Η απάτη ενώπιον δικαστηρίου (άρθρο 386 ΠΚ) τελείται και με έκδοση Διαταγής Πληρωμής με βάση έγγραφο που ενσωματώνει τοκογλυφικούς τόκους (βλ απόφαση ΑΠ 127/1989 ΠοινΧρ ΛΘ σελ 733) και μπορεί να τελεσθεί και με αθέμιτη παρασιώπηση αληθούς περιστατικού.............

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΜΟΥΖΑΛΑ !!!

ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΕΞΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ !!! ΕΧΩ ΛΥΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!
Οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό την Αντζελίνα Τζολί ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης !!!





Την επιθυμία του να δει την Αντζελίνα Τζολί πρωθυπουργό σε μία οικουμενική κυβέρνηση που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξη του ο Βασίλης Λεβέντης !!!

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !!! ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ & ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Επιβεβαιώνεται ο φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές, μέσω επιστολής της Λούκας Κατσέλη για λογαριασμό της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και φαίνεται μάλιστα ότι ο φόρος δεν θα αφορά κάποιες, αλλά όλες τις συναλλαγές !!!


ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!


Οι τράπεζες λοιπόν αντιδρούν στον φόρο που φαίνεται ότι θα ... κάτσει στο πέντε τοις χιλίοις. Με απλά λόγια μιλάμε για μια επιβάρυνση 2 ευρώ για κάθε ανάληψη της τάξης των 420 ευρώ, όπως δικαιούται κάθε πολίτης λόγω των capital controls, επιβάρυνση μικρή ίσως σκεφτεί κανείς αλλά εάν πολλαπλασιαστεί επί τις αναλήψεις του έτους, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν θα περιορίζεται μονάχα στις αναλήψεις μετρητών αλλά σε όλες τις συναλλαγές μέσω τράπεζας, δηλαδή στις αγορές, στις καταθέσεις, στις αγορές μέσω κάρτας κλπ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΑΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!!

ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ FYROM. ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στον Γιάννη Μουζάλα, στον οποίο τα έψαλε για τα καλά, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :

 


Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε στον κ. Μουζάλα ότι δεν είπε κουβέντα για τις παρανομίες των Σκοπίων στο προσφυγικό. Προφανώς συνέχισε ο Νότης Μαριάς «δεν έχετε αποφασίσει αν θα αποκαλείτε τα Σκόπια FYROM ή θα συνεχίσετε να τα αποκαλείτε Μακεδονία όπως κακώς το είπατε πρόσφατα». Σας λέω λοιπόν ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «οι Έλληνες Ευρωβουλευτές έχουμε δώσει μάχη και τα Σκόπια εδώ ονομάζονται FYROM. Σας το ξεκαθαρίζω λοιπόν για να το ξέρετε».

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 03/05/2016 ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝΔΙΑ !!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ
Παρατείνεται ως τις 3 Μαΐου η ισχύς του Νόμου Δένδια για τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων !!!




Παράταση μέχρι τις 3 Μαΐου στην ισχύ του νόμου 4307/2014, γνωστού και ως νόμου Δένδια, για τις ρυθμίσεις οφειλών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στη Βουλή. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ένταξης στο νόμο έληγε στις 31 Μαρτίου 2016, ωστόσο η παράταση κατά ένα μήνα διασφαλίζει τη διατήρηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου στη ζωή, ώστε να μην υπάρξει ρυθμιστικό κενό ενόψει της αναθεώρησης του νόμου μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η τροπολογία κατετέθη στο νομοσχέδιο με τίτλο "Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2013/50/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2013 και στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2014/51/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και άλλες διατάξεις", το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα.

BINTEO : ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ Ο "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" !!!

12 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ
Καταδρομική του Ρουβίκωνα στο Χίλτον !!!

Έφοδο στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο οποίο διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις του κουαρτέτου με τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνα». 



Τα περίπου 12 άτομα έφτασαν μέχρι το εστιατόριο όπου και αναζητούσαν τους εκπροσώπους του κουαρτέτου. Κατά την έφοδό τους φώναζαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια» στα οποία αναγραφόταν η φράση «πόλεμος στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!! ΣΤΟ 5% Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 72 ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ !!!

5% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ 72 ΔΟΣΕΙΣ & 20% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ 18 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΟΛΟΪ 
Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις οφειλών από τη ΔΕΗ !!!




Σε νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα προχωρήσει η ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα προβλέπει μείωση ή και κατάργηση των προκαταβολών, ενώ παράλληλα εξετάζεται και αύξηση του αριθμού των δόσεων. Η διοίκηση της εταιρείας, σύμφωνα με το 'Εθνος, αποπειράται νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις καθώς το ύψος των απλήρωτων λογαριασμών παραμένει σταθερά στα 2,2 δισ. ευρώ με κίνδυνο μεγαλύτερης εκτίναξης.


Οι νέες ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν:

1. Μείωση από το 10% στο 5% της προκαταβολής δόσης έναντι της συνολικής οφειλής για την υπαγωγή σε ρύθμιση με μηνιαίες καταβολές. Δεν αποκλείεται να παύσει και η υποχρέωση της προκαταβολής ποσού.

ΦΟΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 7.000 ΕΥΡΩ !!! ΠΟΙΟΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ !!!

ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Έρχεται ΦΟΡΟΣΟΚ για όσους δηλώνουν πάνω από 7.000 ευρώ !!!

       


Αυξήσεις-φωτιά στους φόρους εισοδήματος για όλα τα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα άνω των 7.000 ευρώ από μισθούς ή συντάξεις ή μηναία ποσά μισθών άνω των 500 ευρώ και μηνιαίες συντάξεις άνω των 580 ευρώ, καθώς επίσης και για όσους φορολογούμενους εμφανίζουν στην Εφορία καθαρά κέρδη άνω των 35.000 ευρώ από την ατομική άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αναμένεται να προκύψουν, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, από τις φορολογικές κλίμακες των εισοδημάτων του 2016 τις οποίες επιδιώκουν να επιβάλουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των δανειστών:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 11 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS !!! ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Απαγορεύεται η πρόωρη εξόφληση ποσοστού άνω του 50% του ανεξόφλητου κεφαλαίου του δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στις 11/3/2016 !!!

Εξαιρούνται του περιορισμού του προηγούμενου εδαφίου: α) η αποπληρωμή με μετρητά ή έμβασμα από το εξωτερικό, β) η αποπληρωμή μέσω χορήγησης νέου δανείου, με σκοπό την αναδιάρθρωση, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό του νέου δανείου είναι ίσο τουλάχιστον με το ποσό του ανεξόφλητου κεφαλαίου του αρχικού δανείου, και γ) η αποπληρωμή στεγαστικού δανείου με σκοπό την πώληση του ακινήτου, το οποίο, προς εξασφάλιση του δανείου, βαρύνεται με εμπράγματη ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα για την εξόφληση του δανείου συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του πωλητή ότι θα προσκομίσει στο πιστωτικό ίδρυμα το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας του ακινήτου το αργότερο εντός μηνός από την κατά τα ανωτέρω πρόωρη εξόφληση του δανείου. Τυχόν απαιτούμενες λεπτομέρειες σχετικά με την ακολουθούμενη διαδικασία και τους επιμέρους, ειδικότερους όρους εφαρμογής του προηγούμενου εδαφίου δύναται να καθορίζει με απόφαση της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.


Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Τσακαλώτου οι νέες αλλαγές στο καθεστώς των περιορισμών της κίνησης κεφαλαίων είναι οι εξής:


1) Επιτρέπεται ειδικώς η αποδοχή και εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από πιστωτικά ιδρύματα έως του ποσού των χιλίων (1.000) ευρώ ανά κωδικό πελάτη (Customer ID) και ανά ημερολογιακό μήνα, μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των πιστωτικών ιδρυμάτων, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει ανά πιστωτικό ίδρυμα με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.»

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ !!!

ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ & ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, ποια τα κριτήρια, τα δικαιολογητικά και οι παροχές !!!




Εγκύκλιο για το πώς γίνεται η έκδοση βιβλιαρίων για ανασφάλιστους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μετά τη δημοσίευση του ν. 4368/2016, εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, μέχρι την έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) συνεχίζεται η διαδικασία έκδοσης βιβλιαρίων ανασφαλίστων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο πλαίσιο της ΚΥΑ 139491/2006 (ΦΕΚ 1747 τ.Β).

Όπως ορίζει ο νόμος του 2006, δικαιούχοι δωρεάν νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης είναι ανασφάλιστοι που το οικογενειακό ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά το ποσό των 6.000 Ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να του παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Βλέπει κανείς πουθενά το FYROM ;;;
Διαμαρτυρήθηκε κανείς επειδή παίζει παντού το "MACEDONIA" ;;;

Τους απαγορέψαμε ποτέ την είσοδο στην Ελλάδα, μέχρι να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αναγράφοντας τη χώρα τους σύμφωνα με την επίσημη διεθνή της ονομασία ;;;




Ή μήπως χιλιάδες συμπολίτες μας τους προσφέρουν καθημερινά διεθνή νομιμοποίηση, επισκεπτόμενοι τη χώρα τους, ως εκδρομείς στη λίμνη Οχρίδα, ως αλογομούρηδες στα καζίνο των συνόρων, ως πελάτες στα μπουρδέλα τους και ως καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικά τους ;;;
SSL Certificates