.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!!!

Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ
Η τρομακτική δύναμη των οίκων πιστοληπτικής αξιολόγησης είναι γνωστή και στην Ελλάδα τη ζήσαμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο από τα τέλη του 2009 και μετά, όταν με διαδοχικές υποβαθμίσεις των ελληνικών ομολόγων επιτάχυναν την πορεία προς την πτώχευση !!!




Έκτοτε όλοι περιμένουν την αναβάθμιση των ελληνικών ομολόγων η οποία δεν ήρθε ποτέ, τουλάχιστον όχι από τη Moody’s, τη Standard & Poors και τη Fitch.

Και αν δεν αναβαθμίσουν τα ελληνικά ομόλογα οι οίκοι αξιολόγησης τότε ποιος άλλος μπορεί;;;

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΓΙΑ 70 ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Επιστολές συνεργάσιμου βουλευτή-δανειολήπτη απέστειλε ο Νίκος Βούτσης στους μπαταχτσήδες της Βουλής !!!




Τα δανεικά και αγύριστα πρώην βουλευτών - Πώς αφήνουν απλήρωτες δόσεις δανείων

Διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο των «μπαταχτσήδων» πρώην βουλευτών, οι οποίοι αφήνουν απλήρωτες τις δόσεις άτοκων δανείων που είχαν λάβει –με ευνοϊκούς όρους- από τον Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας Βουλευτών, με τα δανεικά και αγύριστα να φτάνουν το ποσό των 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», πρόκειται για δάνεια που θεσπίστηκαν το 2000, όταν ιδρύθηκε ο εν λόγω λογαριασμός, τα οποία αποπληρώνονται με άτοκες δόσεις, με παρακράτηση από βουλευτική αποζημίωση.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ;;;

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ, ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ 
Κοινό χαρακτηριστικό των δανείων αυτών είναι ο προχωρημένος βαθμός καθυστέρησης, που συχνά ξεπερνά τις 1.000 μέρες. Εκεί αποδίδονται οι χαμηλές προσφορές για τα ελληνικά κόκκινα δάνεια !!!




Της Νένας Μαλλιάρα

Με τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων έχουν ασχοληθεί ήδη έντονα οι τράπεζες της ανατολικής Ευρώπης. Την εμπειρία του από το πώς λειτούργησαν εκεί οι αγορές μεταφέρει στο "Κ" ο κ. Δημήτρης Σκαλαίος,partner της εταιρείας Sigma Catalyst Partners, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά αυτή υποστηρίζοντας διεθνείς επενδυτές που ενδιαφέρονται για εξαγορές ΜΕΔ στην ανατολική Ευρώπη.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 13ΑΡΙ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΓΑΠ ;;;

ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ;;;
Λίστα Λαγκάρντ: 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου !!!


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Προβολή των αρχείων της παλιάς λίστας Λακάρντ σε αντίγραφο αλλά και της νέας που έφθασε στη χώρα μας από τη Γαλλία, όταν πλέον άρχισαν οι έρευνες για την υπόθεση, έγινε στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου οι δικαστές να έχουν πλήρη εικόνα των ηλεκτρονικών αρχείων αλλά και των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!! Η ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ !!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΘΕΜΙΣΚΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ στον Βασίλη Λεβέντη από επιλαχόντα βουλευτή που περιμένει να μπουκάρει στη Βουλή !!! 




Πλήρωσαν λεφτά οι επιλαχόντες για να είναι στα ψηφοδέλτια, με τη διαβεβαίωση των παραιτήσεων που εξασφάλιζαν την είσοδο πολλών υποψηφίων στη Βουλή !!!


«Έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας. «Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης», επισημαίνει.

ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΟΣ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ !!!

2 ΜΗΝΥΣΕΙΣ - ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Με την πρώτη, ζητείται η ποινική δίωξη όλων όσων έλαβαν τις δήθεν δωρεές του Χριστοφοράκου χωρίς να πληρώσουν τους φόρους δωρεάς, για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, με την επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του δημοσίου.
  • Και με τη δεύτερη, ζητείται να βγει από το αρχείο η δικογραφία για τα θαλασσοδάνεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να ασκηθούν οι προβλεπόμενες ποινικές διώξεις κατά των τραπεζικών στελεχών του τα χορήγησαν, επειδή δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής η ασυλία και το ακαταδίωκτο της κατάπτυστης Τροπολογίας 390/37/2013, αφού δεν συντρέχει η προϋπόθεση της περίπτωσης (β) αυτής.



Δείτε τα βίντεο όπου εξηγείται αναλυτικά γιατί οι τραπεζικοί πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ΕΔΩ & ΤΩΡΑ :

Η ΤτΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ JACK DANIELS
ΤτΕ: Tο πλαίσιο για τις εταιρείες αγοράς και διαχείρισης κόκκινων δανείων !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Ελάχιστο αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ θα πρέπει να έχει η εταιρεία διαχείρισης που θα εξαγοράζει μη εξυπηρετούμενα δάνεια, σύμφωνα με το πλαίσιο αδειοδοτήσεων της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ). Εφόσον η εταιρεία διαχείρισης επιθυμεί επίσης να αναχρηματοδοτεί δάνεια που διαχειρίζεται, θα πρέπει να έχει ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο 4,5 εκατ. ευρώ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Στη φορολόγηση όλων των τραπεζικών συναλλαγών μελετά να προχωρήσει η Κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να καλύψει το δημοσιονομικό κενό του 1 δισ. ευρώ για φέτος !!!




















Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, υιοθέτησε τελικά την πρόταση που είχε κάνει ο προκάτοχος του Γιάννης Βαρουφάκης, και αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με εκπροσώπους των τραπεζών προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο φορολόγησης των τραπεζικών συναλλαγών.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 221.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗΣ
Και δεν είναι μόνο τα 221.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο το μοναδικό κόστος για να κρατάμε το κτίριο κλειστό, διότι το Δημόσιο επιβαρύνεται με ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και φύλαξη του κτιρίου από αστυνομικούς 24 ώρες το 24ωρο !!!

























Μια απίστευτη ιστορία τρέλας του ελληνικού δημοσίου παρουσίασε σήμερα στη βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ 180 ΕΥΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ
Οι δανειστές ουσιαστικά ζητούν όσοι έχουν λιγότερα από 20 έτη ασφάλισης να μην λαμβάνουν σύνταξη αλλά ένα επίδομα - χαρτζιλίκι !!!

















Σε μια ακόμη απίθανη πρόταση, για την εθνική σύνταξη, προχώρησαν οι δανειστές ζητώντας ουσιαστικά να παίρνουν ορισμένοι ποσά της τάξης των... 180 ευρώ το μήνα. Αρχικά απαίτησαν μείωση της εθνικής σύνταξης κατά τουλάχιστον 60 ευρώ το μήνα, από τα 384 ευρώ δηλαδή στα 320 σε περίπτωση που παραμείνει το όριο των 15 ετών.

ΒΟΜΒΑ !!! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ
Ζητούν να καταργηθεί η έκπτωση φόρου έως 2.100 ευρώ που δίνεται σήμερα, σε μισθωτούς και συνταξιούχους και οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο έως 9.500 ευρώ και να αντικατασταθεί από ένα ενιαίο αφορολόγητο όριο το οποίο θα κινείται στα επίπεδα μεταξύ 5.000 - 8.000 ευρώ !!!




















Τη συμφωνία με τους δανειστές, για το κενό ύψους 1,8 δισ. ευρώ που βλέπουν για το 2016, θα επιχειρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο το υπουργείο Οικονομικών, με όπλα, τη σταθερά καλύτερη από τους στόχους, πορεία των εσόδων και το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 0,2% του ΑΕΠ του 2015.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ : ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Red Pepper News» του ρ/σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94fm και στους Πάρι Κουρτζίδη, Σπύρο Παπαδάκη, και Μάγδα Τσέγκου, οι θεσμοί πρόκειται να θέσουν ζήτημα εκ νέου ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών !!!




Μάλιστα, αυτή η είδηση-αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει, προ «προφητείας-βόμβας» του κ. Λεβέντη, ο Πάρις Κουρτζίδης –μέσω της ίδιας ραδιοφωνικής εκπομπής-, κάνοντας λόγο για νέα ανακεφαλαιοποίηση και ό,τι η ΕΚΤ πρόκειται να ζητήσει «κούρεμα» των καταθέσεων… ως «εργαλείο» επίλυσης του προβλήματος που ανακύπτει,εξαιτίας των «κόκκινων δανείων» και της κατάρρευσης που έχουν υποστεί οι ελληνικές τράπεζες στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!

https://www.facebook.com/ksipnisame.douloi/photos/a.889740907790952.1073741828.889725947792448/945736012191441/?type=3&theater

BLOOMBERG: ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ EUROBANK-ΝΙΚΑΣ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ EUROBANK & ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Bloomberg: Ετσι δόθηκαν τα δάνεια στο ΝΙΚΑ !!! 


«Την ώρα που οι ελληνικές τράπεζες παλεύουν με πάνω από 100 δις ευρώ μη εξυπηρετούμενων δανείων, η περίπτωση της Νίκας παρέχει ένα παράδειγμα για το πώς τα πράγματα πήγαν τόσο στραβά». 

Με αυτόν τον πρόλογο αρχίζει το εκτενές ρεπορτάζ του πρακτορείο Bloomberg για τα δάνεια της εταιρείας Νίκας, ένα κείμενο που έρχεται να επιβεβαιώσει το mononews.gr. το οποίο στις 22 Φεβρουαριου είχε αναδείξει το θέμα . (Λιγες ημέρες αργότερα η Eurobank είχε απαντήσει στο συγκεκριμένο δημοσίευμα)

Στο ρεπορτάζ του, το Bloomberg περιγράφει το πώς η Νίκας, μία κερδοφόρα επιχείρηση, το 2004 πέρασε (σε ποσοστό 49,8%) στα χέρια του offshore fund Global Capital Investors II, στο οποίο συμμετείχε και η Eurobank (με ποσοστό 49,9%) με leveraged buy out, με την τρίτη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα να υποστηρίζει την εξαγορά με δανεισμό.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΤΕ & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1947, ΜΑΞΙΜΟΥ
Η ιστορία του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Ηρώδου Αττικού αρ. 19, είναι συνοπτικά η πολιτική ιστορία της Ελλάδος, η οποία διαρκώς επαναλαμβάνεται !!!



Το Μέγαρο Μαξίμου οικοδομήθηκε το 1924 και ανήκε στον Τραπεζίτη Δημήτριο Μάξιμο (1873-1955), οικονομολόγο.

Κατά τη διάρκεια της κατοχής, χρησιμοποιήθηκε από τις γερμανικές αρχές ως οικία του Γερμανού ναυάρχου των δυνάμεων του Αιγαίου.

Μετά την απελευθέρωση έμεινε για ένα διάστημα ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα.

Ο Μάξιμος, Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης (1920-1922) και γερουσιαστής (1933-1935) διετέλεσε εξωκοινοβουλευτικός πρωθυπουργός της Ελλάδας σε πολυκομματική κυβέρνηση συνασπισμού από τον Ιανουάριο του 1947 ως τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το 1952 το ελληνικό Δημόσιο αγόρασε το μέγαρο από τον Μάξιμο στην τιμή των 5,5 δις δραχμών.

ΒΡΕΧΕΙ ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ..... ΟΜΠΡΕΛΑ !!!

ΕΚΤ : ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ (QE)
Σε νέα ιστορικά χαμηλά τα ευρωεπιτόκια, στο μηδέν από 0,05%. Μειώνονται και τα επιτόκια καταθέσεων και οριακού δανεισμού. Η κεντρική τράπεζα αυξάνει τις μηνιαίες αγορές ομολόγων στο πλαίσιο του QE στα 80 Δις και διευρύνει την γκάμα αποδεκτών τίτλων !!!




Πολύ πέρα από τις προσδοκίες της αγοράς κινήθηκε ο Μάριο Ντράγκι, στην προσπάθειά του να τονώσει την ευρωπαϊκή οικονομία, κίνηση που προκάλεσε πτώση του ευρώ και άνοδο στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Η ΕΚΤ προχώρησε σε μείωση των βασικών επιτοκίων αλλά και σε επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης. 


Πιο αναλυτικά, η κεντρική τράπεζα ανακοίνωσε:

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!

ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ & ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ !!!
Είναι η βλαχογκλαμουριά του προσφυγικού ηλίθιε !!!

Επανέρχονται με νέα, φιλανθρωπική αυτή τη φορά θεματολογία, τα ίδια έντυπα που στην εποχή των παχέων αγελάδων πουλούσαν στα εξώφυλλα τα βυζιά και τους κώλους της κάθε πονεμένης βίζιτας, που έκανε καριέρα με την ξεκωλιά, τις φωτογραφήσεις και το μόνιμο στασίδι στις κοσμικές στήλες και τα τηλεοπτικά κους κους !!!  



Εννέα διάσημοι Έλληνες σε μία διαφορετική φωτογράφιση στο Down Town !!!

BINTEO: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΕ & ΕΥΡΩ !!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΒΙΖΙΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Ακούστε τις απαντήσεις που δίνουν στο τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου και φρίξτε !!!




ART DECO LEVENTIS ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!


ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ POS !!!

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4γ, Ν.2251/1994
Απαγόρευση επιπλέον χρεώσεων για συναλλαγές με κάρτα στον καταναλωτή !!!




παγορεύεται η επιβολή από τους προμηθευτές, οποιασδήποτε επιβάρυνσης στον καταναλωτή για τη χρήση μέσων πληρωμής (όπως πιστωτική/χρεωστική κάρτα), σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

Έρευνα: Σταύρος Τσίπρας
Δικηγόρος
Τ.Χ.Σ. : ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
Η στήριξη του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα ιδίως από το 2007 και μετά έχει υλοποιηθεί με σειρά νόμων, με διάφορους τρόπους και με διαφορετικής φύσεως μέσα. Ένας από τους βασικότερους είναι οι λεγόμενες ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών. Ουσιαστικό ρόλο σε αυτό έχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ΤΧΣ («Hellenic Financial Stability Fund»,HFSF) που ιδρύθηκε κατ’ επιταγή του πρώτου μνημονίου (νόμος 3845/2010) και αποτελούσε δέσμευση της τότε κυβέρνησης σε συμφωνία με τους δανειστές της Ελλάδος (βλέπε και Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής του νόμου 3864/2010).

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Καταρρέει και το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας !!!




Σε ελεύθερη πτώση φαίνεται πως βρίσκεται η οικονομία διαφόρων ευρωπαϊκών κρατών, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος αδύναμος κρίκος που θα σπάσει είναι η Ιταλία. 


Κυριολεκτικά, το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, προκαλώντας εκ νέου ανησυχίες για την οικονομία της Ευρώπης. Τα δεδομένα φανερώνουν πως στην Ιταλία τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά, προκαλώντας πολλές ανησυχίες για νέα οικονομική κρίση, η οποία θα έχει ως επίκεντρο τη χώρα.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209078976115007&set=a.1188415153987.28812.1336567071&type=3&theater

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ
Εξαιρετικά καχύποπτοι απέναντι στους Έλληνες φίλους τους, κατάπιαν αμάσητα όλα τα δολώματα που τους πέταξαν οι ξένοι, με πρώτο και καλύτερο δόλωμα τον Γιάνη Βαρουφάκη !!!



Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου


Η χώρα έχει εμπλακεί στη δίνη πολύ σοβαρών διεθνών προβλημάτων με παγκόσμια σημασία. Θέλουν να την κάνουν νέο ιστορικό “παράδειγμα” για την εποχή του ανερχόμενου χρηματοπιστωτικού ολοκληρωτισμού που ανατέλλει. Απειλείται με καταστροφή ως χώρα πια. Όπως πάμε, οι ‘Ελληνες θα έχουν τη μοίρα των Εβραίων επί του αυτοκράτορα Τίτου, να διασκορπισθούν δηλαδή στα πέρατα της Γης, χωρίς συνείδηση καν τι τους συνέβη.

ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ε.Ε. ΣΕ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΙΑ !!!

Ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΙΚΕΑ !!!

Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Πίνει τον πρωινό του καφέ πάντα στην τράπεζα, επειδή τον κερνάει ο διευθυντής !!!




Δείτε πως ζει ο αρχιτσιγκούνης – δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των ΙΚΕΑ !!!

Μπορεί να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς παραφουσκωμένους με… δισεκατομμύρια ωστόσο ο ίδιος διάγει βίο λιτό… ακολουθώντας πιστά τα βήματα του διάσημου αρχιτσιγκούναρού Σκρουτζ.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να έχει δισεκατομμύρια και να ζει σαν χαμηλόμισθος συνταξιούχος;
Ο λόγος για των ιδρυτή της αλυσίδας ΙΚΕΑ, ο οποίος αν και είναι διάσημος και πάμπλουτος, ωστόσο αγοράζει ρούχα από τα «καλάθια» για να ντυθεί!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Φωτιά στην Ευρώπη και τις ραγδαίες εξελίξεις για την προσφυγική κρίση έβαλαν δύο tweets του Ντόναλντ Τουσκ. Πρόκειται για μια εξωφρενική κίνηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου, ο οποίος ευχαρίστησε τις χώρες των Δυτικών Βαλακανίων που έκλεισαν τα σύνορα !!!


Όπως έγραψε αρχικά: “οι παράτυπες ροές μεταναστών κατά μήκος της διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων έφτασαν στο τέλος τους. Δεν είναι ζήτημα μονομερών ενεργειών, αλλά κοινή απόφαση των 28 της ΕΕ”.

Για να συνεχίσει με επόμενο tweet: “Ευχαριστώ τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων για την εφαρμογή μέρους της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης”.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ CDS !!!

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Η Bank of America, σε έκθεσή της, καταγράφει τις Χώρες που είναι πιθανότερο να χρεοκοπήσουν με βάση τις τιμές διαπραγμάτευσης των CDS !!!





Νότιος Αφρική, Ρωσία, Κίνα αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο χρεοκοπίας, βάσει των CDS τους, ενώ στον αντίποδα, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία είναι ασφαλέστερες χώρες, με βάση πάντα τα ασφάλιστρα κινδύνου.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ !!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!


Αυτή την ώρα μας κατακλύζουν ταυτόχρονα τα συναισθήματα της οδύνης και της οργής.
Όμως, η περηφάνεια που αισθανόμαστε επειδή είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τον Χρήστο Πλάγο και να τον κάνουμε φίλο και συναγωνιστή μας, θα μας δώσει τη δύναμη να τον αισθανόμαστε πάντα μαζί μας.
Αυτόν, τον πρώην διευθυντή της ALPHA BANK στην Καλαμάτα, που ξεψύχησε διεκπεραιώνοντας τους φακέλους επτά οικογενειών δανειοληπτών από την Καλαμάτα, μέσα στα γραφεία μας, στην πλατεία Ομονοίας.  
Εκ μέρους των χιλιάδων μελών και φίλων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν.

Κυριάκος Τόμπρας



ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ;;;

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Γυναίκα δικαστής ρώτησε θύμα βιασμού : 

Δοκίμασες να κρατήσεις τα πόδια σου κλειστά ;;;



Σάλος επικρατεί στην Ισπανία με γυναίκα δικαστή η οποία με την αποτρόπαια ερώτηση που έκανε προς το θύμα κατάφερε να ξεκινήσει… καμπάνια εναντίον της!

Αναβρασμός επικρατεί στην Ισπανία με γυναίκα δικαστή η οποία κατά διάρκεια δίκης ρώτησε την κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού αν προσπάθησε να κλείσει τα πόδια της!

Η δικαστής Μαρία ντελ Κάρμεν Μολίνα Μανσίγια έχει γίνει μαύρο «πανί» στη χώρα των Βάσκων και κατηγορείται πλέον για τις προσβλητικές ερωτήσεις που έκανε στο θύμα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤOΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
Η απόφαση 95/2014 του Μονομελούς Πρωτοδκείου Ρόδου έγινε πλέον αμετάκλητη !!!
Συγχαρητήρια στον δικηγόρο του δανειολήπτη κ.ο ΑΝΤΩΝΙΟ ΖΕΡΒΟ !!!

Το σκεπτικό της απόφασης αναπαράγει αυτούσια την επιχειρηματολογία της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ περί της Αρχής του Υπεύθυνου Δανεισμού και της Συνυπαιτιότητας των Τραπεζών στην υπερχρέωση του δανειολήπτη, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς των τραπεζών που εμφάνιζαν τον δανειολήπτη ως δήθεν "μπαταχτσή", αποδίδοντάς του μάλιστα και δόλο κατά τη λήψη του δανείου !!!
Η συγκεκριμένη αυτή υπόθεση και οι καταστροφικές συνέπειες που θα είχε για όλους τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη η τυχόν ευδοκίμηση της έφεσης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατά της πρωτόδικης απόφασης, είχε αναδειχθεί στα τοπικά ΜΜΕ το 2013, από τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!



Μετά από περισσότερες από 1.700.000 αναγνώσεις, μόνο από το διαδίκτυο, είναι βέβαιο ότι έχουν πλέον διαβάσει την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ οι περισσότεροι δικαστές !!!

Διαβάστε στην συνέχεια ολόκληρη την κορυφαία αυτή απόφαση :

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ 390/37/2013 ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ !!!

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ
Η ασυλία της τροπολογίας παρέχεται υπό τη ρητή προϋπόθεση υπ’ αριθ. (β), δλδ υπό την προϋπόθεση ότι, κατά τη χορήγηση των θαλασσοδανείων σε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, τηρήθηκαν οι σχετικές κανονιστικές πράξεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΠΔΤΕ) και οι αντίστοιχες της ΕΚΤ, οι οποίες όμως δεν τηρήθηκαν σε καμία περίπτωση !!!




ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Μεταξύ άλλων ζητά να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παιδιών και όλων των συγγενών εισαγγελέων & δικαστών, που είναι δικηγόροι τραπεζών, με μισθό ή παγεία αντιμισθία !!! 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣΕΡΩΤΗΣΗ  Αρ.Πρ.:3761-7-3-2016

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Θέμα: «Θα διωχθούν αυτεπαγγέλτους οι χορηγήσαντες τα θαλασσοδάνεια επειδή προκύπτει αβίαστα ότι δεν συντρέχει η προϋπόθεση του νόμου αφού δεν τηρήθηκαν οι σχετικές κανονιστικές πράξεις του κ. Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤΠΔΕ). Ούτε οι αντίστοιχες της ΕΚΤ;

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ-ΦΙΛΕΤΑ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ-ΦΙΛΕΤΑ ΣΕ ΚΗΦΙΣΙΑ & ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!
Περισσότεροι από 200 νυν και πρώην Βουλευτές είναι μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού που διαθέτει εκτάσεις φιλέτα για τα 1.500 συνολικά μέλη του και διαχειρίζεται μια σειρά από ακίνητα στην καρδιά της Πολιτείας και του Δήμου Κηφισιάς !!!




Ο οικοδομικός συνεταιρισμός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ιδρύθηκε πριν από 63 χρόνια και σκοπός του ήταν «η απόκτηση κατοικίας από τα μέλη του δια της διαθέσεως σε αυτά άρτιων οικοπέδων , κατάλληλων για την ανέγερση κατοικιών στις περιοχές Κοκκιναρά Κηφισιάς και Σκροπονερίου Βοιωτίας.

Από τους πρώτους που είχαν συμμετάσχει ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο αδελφός του Αχιλλέας , ο Κάρολος Παπούλιας και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σε μια από τις πιο αριστοκρατικές και πανάκριβες ακόμα περιοχές της Αττικής, στην καταπράσινη Πολιτεία με τις βίλλες των εκατομμυρίων ευρώ και την υψηλή ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της, βρίσκεται μια έκταση 1.000 στρεμμάτων στην οποία πριν από 65 χρόνια τα τότε μέλη της Βουλής των Ελλήνων αποφάσισαν να επενδύσουν τα… στεγαστικά τους όνειρα.

ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ: ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ=ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ+ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΘΥΣΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Όταν η μισή Ελλάδα που ζει από τις συντάξεις έχει σήμερα απλήρωτα τα κόκκινα της δάνεια, πως θα μπορέσει αύριο, με μειωμένες τις ίδιες αυτές συντάξεις, να πληρώσει τα κόκκινα αυτά δάνεια στα funds ;;;



Του Τάσου Δασόπουλου

Περικοπές συντάξεων, περισσότερους φόρους για τους πολλούς και ελεύθερη αγορά «κόκκινων» δανείων είναι το τίμημα που θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών ώστε οι εταίροι μας στην ΕΕ να εκπληρώσουν την υπόσχεση που δίνουν από το 2012 για ελάφρυνση του χρέους.

Χθες έγινε σαφές ότι η επαναφορά της συζήτησης για το χρέος από τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ ήταν μια τακτική κίνηση για να έχει περιθώριο το ΔΝΤ να ακολουθήσει την αποστολή των ευρωπαίων δανειστών στην Αθήνα.

ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ !!!

ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΟΡΑΓΙΑΣ & ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Συνεργάσιμοι δανειολήπτες αναζητούν τράπεζες
της Νένας Μαλλιάρα

Ανέτοιμες να υιοθετήσουν τις μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις για την παροχή βιώσιμων λύσεων στους δανειολήπτες με μη εξυπηρετούμενα δάνεια, εμφανίζονται ορισμένες τράπεζες.

Ως αποτέλεσμα, δανειολήπτες που δεν ανήκουν στους στρατηγικούς κακοπληρωτές και προσεγγίζουν οι ίδιοι την τράπεζά τους, αγωνιώντας να φανούν συνεπείς με την αποπληρωμή του δανείου τους, βρίσκουν μπροστά τους μία μη συνεργάσιμη τράπεζα. Και αυτό, καθώς η ρύθμιση που προτείνεται στον δανειολήπτη βασίζεται στην φόρμουλα της επιμήκυνσης του δανείου και όχι σε μία λύση που μπορεί να εγγυηθεί αφενός μία δόση ανεκτή για τον οφειλέτη, αφετέρου μία δόση την οποία η τράπεζα θα μπορεί να εισπράττει με συνέπεια και σε ορίζοντα που δεν θα εκτείνεται στο… άπειρον.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΛΑ ΗΠΑ ΜΕ ΡΗΤΡΑ FORGIVE AS YOU PAY !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Πώς προτείνεται τώρα να γίνουν οι μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις και το κούρεμα στα κόκκινα δάνεια !!!




Το forgive as you pay συνιστά κούρεμα μέρους του δανείου, το οποίο ο δανειολήπτης επιτυγχάνει εφόσον πρώτα έχει εξυπηρετήσει με συνέπεια για ένα διάστημα το συμφωνηθέν, απομειωμένο ποσό του δανείου του. Πρόκειται για τα οπισθοβαρή κουρέματα οφειλών που εφαρμόζονται κυρίως στα κόκκινα επιχειρηματικά και τα καταναλωτικά δάνεια !!!

της Νένας Μαλλιάρα


Σε μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων τους, μέσω των οποίων υπολογίζουν να μειώσουν φέτος κατά 50% τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα που δημιουργήθηκαν το 2015, θα προχωρήσουν οι τράπεζες.

ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ !!!

ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ-REAL NEWS !!!

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Με αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου στη Real News της Κυριακής 06/03/2016, ο Νίκος Νικολόπουλος μετέτρεψε σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου το σημερινό μας άρθρο με την ανάλυση του ζητήματος των δήθεν δωρεών του Μιχάλη Χριστοφοράκου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την ερώτηση :


ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ MEGA ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ MEGA & ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Tότε το MEGA έγλειφε κυβέρνηση & τραπεζίτες, για να εξασφαλίσει την ασυλία του από τα θαλασσοδάνεια χάρη των οποίων λειτουργεί και χρυσοπληρώνει τους τρεμάμενους ντερμπεντέρηδες της ειδησεογραφικής του ομάδας !!!



Σήμερα, μετά από 2 χρόνια, κινδυνεύουν να συλληφθούν οι θαλασσοδανειμένοι μέτοχοι του MEGA !!!
Ο Νίκος Νικολόπουλος τελειώνει τον γνωστό επιχειρηματία-μεγαλομέτοχο του MEGA !!!




Στα «απλήρωτα δάνεια» της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» αναφέρεται ο Νίκος Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή καλώντας την ίδια ώρα και τον υπουργό Δικαιοσύνης να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών αναφορικά με τα δάνεια των ΜΜΕ.

ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!

ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Έτσι λέγεται το αδίκημα που διαπράττει ο μη συνεργάσιμος τραπεζίτης, που αρνείται να σου δώσει αντίγραφα συμβάσεων κλπ εγγράφων που αφορούν το δάνειο ή την πιστωτική σου κάρτα, καθώς επίσης και τα πάσης φύσης  έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ο τρόπος υπολογισμού των τόκων του δανείου σου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία !!!




ΒΙΝΤΕΟ: ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ 02/03/2016
Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων κας Μαργαρίτας Στενιώτη, σχετικά με τις αλλαγές του νέου ΚΠολΔ και τις συνέπειες τους για τους δανειολήπτες, με τον αναλυτικό σχολιασμό του ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ !!!




ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ 15/04/2016
Παγώνει εκ νέου η πώληση κόκκινων στεγαστικών δανείων Α' κατοικίας !!!




Σημειώνεται ότι είχε δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Μαρτίου και θα διαμορφωθεί το νέο χρονικό περιθώριο αναστολής πώλησης για συγκεκριμένες κατηγορίες κόκκινων δανείων, στις 15 Απριλίου 2016 !!!

Την Τετάρτη αναμένεται να αποσταλεί από το υπουργείο Οικονομίας στη Βουλή προς ψήφιση τροπολογία με την οποία θα δοθεί νέα παράταση στο καθεστώς αναστολής πώλησης «κόκκινων» δανείων που αφορούν στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας, καταναλωτικά, επιχειρηματικά προς μικρομεσαίες εταιρείες και χορηγήσεις με την εγγύηση του Δημοσίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΓΕΡΜΑΝΟΙ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ
Δείτε στο βίντεο πως κουκούλωσαν το σκάνδαλο της Deutsche Bank, αμνηστεύοντας τα οικονομικά εγκλήματα της χειραγώγησης και της διαφθοράς που διέπραξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης !!!




ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ
Η λίστα με τα δανεικά και αγύριστα των επωνύμων από τη Λαϊκή του ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!




Η απόρρητη έκθεση της Price Waterhouse Cooper μετά τη φυγή του Βγενόπουλου από τη Λαϊκή το 2012, εμπεριέχει όλα τα κόκκινα δάνεια που δόθηκαν από την τράπεζα στο ανφάν γκατέ της ελληνικής επιχειρηματικότητας και όχι μόνο. Τα ονόματα που καταγράφονται στην έκθεση δίνουν σαφή εξήγηση για την αντιμετώπιση που έχει ο Βγενόπουλος από τη Δικαιοσύνη, ενώ προκύπτει το ερώτημα γιατί ενώ τραπεζικοί διώκονται για κόκκινα δάνεια, για τα συγκεκριμένα δάνεια να υπάρχει ασυλία;

Όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και όχι μόνο εμφανίζεται στον κατάλογο της έκθεσης της PWC με τα κόκκινα δάνεια που έδινε η τράπεζα. 

Μεγάλα ονόματα, όπως των Σάλα και της Πειραιώς, Βοβού, Γιαννίκου, Ζολώτα, Μαρινάκη, Κούμπα, Θεοχαράκη, Πρώτο Θέμα, Μίνωα Κυριακού, Πηλαδάκη, κλπ... κλπ....

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΠΙΑΣΕ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ & Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΕΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Υπάρχει Κακουργηματική Φοροδιαφυγή, Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες και Κακουργηματική Απάτη με ζημία του Δημοσίου, με τις επιβαρυντικές μάλιστα διατάξεις περί Καταχραστών του Δημοσίου, στα πρόσωπα των «δωρεοδόχων» του Μιχάλη Χριστοφοράκου, αλλά και του ιδίου του φερόμενου, κατά την εισαγγελική πρόταση Κωσταρέλλου, ως «δωρητή» και, έτσι, ως ηθικού αυτουργού αυτών !!!





Ο βρώμικος ρόλος των ραδιοτηλεοπτικων ΜΜΕ που έθαψαν κυριολεκτικά το θέμα και οι ευθύνες του ΕΣΡ, που για άλλη μια φορά αποδείχθηκε, είτε κατώτερο των περιστάσεων, είτε καθόλου "ανεξάρτητο" !!!

Έκπληκτος και οργισμένος ο Ελληνικός Λαός πληροφορήθηκε την Κυριακή 06/03/2016 από τη REAL NEWS του Νίκου Χατζηνικολάου, ότι η ελληνική δικαιοσύνη ετοιμάζεται να βγάλει «λάδι» τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο, από τις κακουργηματικές κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί για την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας C4I, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κατόπιν σχετικής πρότασης του εισαγγελέα κου Στέλιου Κωσταρέλλου προς το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει την απαλλαγή του φυγόδικου Χριστοφοράκου όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης, αλλά και για αυτό της δωροδοκίας, αφού κρίνει στην πρότασή του ότι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά ότι έδινε «διψήφιο ποσό εκατομμυριών» (άρα τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ) ως «ΔΩΡΕΑ» στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στη χώρα μας η Siemens.

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ 2,65 ΔΙΣ
Οπότε οι συντελεστές υπολογισμού του φόρου θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο στόχος !!!
















Ανατρέπονται τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου για την εφαρμογή ενός νέου φόρου ακινήτων ο οποίος θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα μεταφέρει τα φορολογικά βάρη από τους μικροϊδιοκτήτες στους έχοντες πολύ μεγάλη περιουσία.

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 425 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!

ΑΦΟΡΑ 800.000 ΑΓΡΟΤΕΣ
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Ελλάδας κατά της Κομισιόν για την ανάκληση αγροτικών επιδοτήσεων ύψους 425.000.000 ευρώ !!!

















Οι επιδοτήσεις σχετίζονται με την αποζημείωση αγροτών εξαιτίας καιρικών φαινομένων, ενώ αφορά 800 χιλ. επαγγελματίες. Η επικύρωση της απόφασης έρχεται σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή για την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να προωθήσει την αγροτική μεταρρύθμιση. 

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ TAXIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ
Τεκμήρια, σύμφωνο συμβίωσης και ο αριθμός των δόσεων μπλοκάρουν το άνοιγμα !!!

















Άγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Σύμφωνα με τα πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών δεν έχουν ακόμη απαντήσει στις προτάσεις του επιτελείου της Καραγιώργη Σερβίας για το ζήτημα των δηλώσεων.
SSL Certificates