.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ 96 ΧΩΡΕΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΟΟΣΑ
Στην ειδική πλατφόρμα θα συγκεντρώνονται στοιχεία όπως τόκοι καταθέσεων, μερίσματα από επιχειρηματικές συμμετοχές, κέρδη από χρηματιστηριακές πράξεις (μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα κλπ) και πώληση χρηματοπιστωτικών προϊόντων !!!















Η αντίστροφή μέτρηση για να μάθουν οι ελληνικές φορολογικές αρχές καθώς και οι αντίστοιχες άλλων 95 χωρών για τους τόκους και άλλα εισοδήματα που έχουν οι κάτοικοί τους στο εξωτερικό έχει ήδη αρχίσει. Σύμφωνα με όσα προβλέπει διεθνής συμφωνία χωρών μετά από πρωτοβουλία του ΟΟΣΑ για τη δημιουργία μιας ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας από το επόμενο έτος θα αρχίσουν να ανταλλάσσονται πληροφορίες αναφορικά με το εισόδημα από κινητή περιουσία κατοίκων και νομικών προσώπων που φορολογικά υπάγονται σε άλλες χώρες.

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !!! ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ !!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Tα πρόστιμα θα ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ και θα φθάνουν έως και τα 10.000 ευρώ για όσους αρνούνται να συμμορφωθούν !!!












Υποχρεωτικό είναι από τις αρχές του έτους το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για πωλήσεις - ενοικιάσεις κατοικιών.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ 7 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ !!!

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ
Ενώ μια υπάλληλος διορίστηκε και μονιμοποιήθηκε στη Βουλή, με απολυτήριο Λυκείου που δεν ανήκε σε αυτήν !!!














Τον δρόμο της απόλυσης πήραν επτά υπάλληλοι της Βουλής, που εντοπίστηκαν με πλαστούς τίτλους σπουδών σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 14.1.2016.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η SOFTEX !!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ BOSTON GROUP 
Το υπουργείο Εργασίας καταγγέλλει την εταιρεία και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα προς πάσα κατεύθυνση !!!


















Καταγγέλλει το υπουργείο Εργασίας την απόφαση της πολυεθνικής Bolton Group να κλείσει οριστικά το εργοστάσιο της Softex (Αθηναϊκή Χαρτοποιία), με αποτέλεσμα την απόλυση των περίπου 200 εργαζομένων.

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΔΟΣΗ 3.500.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ !!!

ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ
Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο ελιγμού προκειμένου να τύχει καλύτερης ποινικής μεταχείρισης !!!













Eυρώ ευρώ τα μάζευε ο Σταύρος Ψυχάρης και ίσως γι αυτό να καθυστερεί να πληρώσει τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ οι οποίοι είναι «μέσα» πάνω από δύο μήνες. Ο λόγος για την ληξιπρόθεσμη δόση δανείου, ύψους 3.500.000 ευρώ (είχε καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου 2015) την οποία πλήρωσε ο Ψυχάρης λίγα εικοσιτετράωρα πριν καταθέσει το υπόμνημα με τις εξηγήσεις του, στους οικονομικούς εισαγγελείς. 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Με επιστολή τους ζητούν παρέμβαση από την κυβέρνηση και την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τη μη μετακύλιση των διεθνών τιμών του αργού πετρελαίου στις αντλίες !!!


















Η Ομοσπονδία τους, η ΠΟΠΕΚ, με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρη Κυριτσάκη τούς μεταφέρει «το μόνιμο ερώτημα χιλιάδων καταναλωτών που είναι: Γιατί ενώ η τιμή του αργού βρίσκεται σε πτώση, η τελική τιμή των καυσίμων δεν ακολουθεί αντίστοιχη πορεία;».

ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ 450.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ UBS !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Οι πρώτοι εμφανίζονται σήμερα ενώπιον των αρχών ενώ θα ακολουθεί η αποστολή ανα 20 κάθε μέρα !!!

















"Παπάδες" κατά κυριολεξία φαίνεται πως βγάζει η έρευνα για την περίφημη λίστα Βεσφταλίας- Ρηνανίας αφού οι οικονομικοί εισαγγελείς Αθανασίου, Δραγάτσης και Τουλουπάκη, στέλνουν πλέον τις κλήσεις προς τους καταθέτες ανα 20 ώστε να εμφανιστούν ενώπιον των αρχών. Oι πρώτες κλήσεις για εξηγήσεις σε Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της ελβετικής τράπεζας UBS, απεστάλησαν ήδη και οι πρώτοι εμφανίζονται σήμερα ενώ θα ακολουθεί η αποστολή ανα 20 κάθε μέρα. Αυτό που προκαλεί αίσθηση όμως είναι πως μεταξύ των καταθετών εντοπίστηκε και ένας ιερέας με καταθέσεις στην UBS περί τα 450.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 2,4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η GOLDMAN SACHS !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ
Για τις πρακτικές της στην τιτλοποίηση, αναδοχή και πώληση ενυπόθηκων τίτλων από το 2005 έως το 2007 !!!












Στα 2,38 δισ. δολάρια αναμένεται το πρόστιμο που θα κληθεί να καταβάλει η Goldman Sachs, αναφορικά με την υπόθεση ενυπόθηκων χρεογράφων. 

ΜΟΛΙΣ 39 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ 2015 !!!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 84 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Και οι δανειστές ζητούν και επιπρόσθετα μέτρα !!!












Μόλις 39 εκατ. ευρώ... Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της αύξησης της φορολογίας με την επιβολή εννέα σκληρών μέτρων από το 2015 που έπληξαν το σύνολο των φορολογουμένων και των επιχειρήσεων, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι αυξάνονται οι φορολογούμενοι ή οι επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να πληρώσουν.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ = Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΕΞΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΚΛΠ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΥΡΙΟ, ΕΘΝΙΚΟ Ή ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, ΧΩΡΙΣ IOU, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ & ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΦΜ ΠΟΛΙΤΩΝ
Το φωνάζουμε από το 2012 !!!
Δεν το άκουσε καμία ελληνική κυβέρνηση, το κακοποίησε ο Γιάνης Βαρουφάκης και χρειάστηκε να το κάνουν πράξη οι Ιταλοί για να δικαιωθούμε !!!
Voucher σε ευρώ εκδίδει το ιταλικό ΙΚΑ (INPS) για να μοιράσει επιδόματα νηπιαγωγείου στις εργαζόμενες μητέρες !!!
Ακούει κανείς στην κυβέρνηση ;;;
Το ιταλικό ΙΚΑ δημιουργεί χρήμα στη μορφή των voucher, όπως ακριβώς δημιουργούν χρήμα στη μορφή τραπεζογραμματίων οι κεντρικές τράπεζες και όπως δημιουργεί χρήμα στη μορφή δωροεπιταγών το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.
Αρκεί να ξέρει κανείς λίγα γράμματα.
Αν υπάρχει κάποιος με μυαλό στην κυβέρνηση, ας έρθει μια βόλτα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ να του εξηγήσουμε πως γίνεται !!!




Voucher baby sitter anche per le lavoratici autonome

Quante volte le madri lavoratrici si sono trovate davanti al dilemma “figli o carriera”? Perché si sa, è difficile far progredire la carriera quando la cura dei figli viene comprensibilmente messa al primo posto. È ancora più complicato, se si esce dal mercato del lavoro per qualche anno, rientrare e proseguire.
Deve essere per forza così? Non è detto. L’estensione del voucher per la baby sitter anche al 2016 è un ottimo punto di partenza. Non risolve certo il problema del welfare famigliare alla radice, ma per molte donne sicuramente rappresenterà un aiuto, specie per chi non può contare sui nonni baby sitter.

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ EURIBOR 3ΜΗΝΟΥ !!!

ΑΠΟ 56 ΕΩΣ 130 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, περίπου 1.100.000 δανειολήπτες στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου ωφελούνται σημαντικά καθώς το euribor τριμήνου έφτασε στο -0.13% !!!

ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΔΑΝΕΙΑ !!!
Αυτό συνεπάγεται σημαντική πτώση των δόσεων στα δάνεια ενώ τραπεζικοί αναλυτές σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται το euribor να πέσει από το -0.13% στο -1% μέχρι το τέλος του χρόνου.


Βάσει της σημερινής κατάστασης του euribor πάντως, ένα δάνειο που είχε επιτόκιο 2.5%, έχει σήμερα επιτόκιο 2.37% ενώ τον Ιανουάριο του 2011 είχε 3.5%.

Υπολογίζεται ότι 700.00 στεγαστικά και 400.000 καταναλωτικά δάνεια έχουν χορηγηθεί με βάση το euribor τριμήνου.

ΜΕ 114 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

1.370 ΕΥΡΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΩΝ 7.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Συνολικά, σε αντιστοιχία με τον κατώτατο μισθό των 586,08 ευρώ, ο νέος ελεύθερος επαγγελματίας με μπλοκάκι, αφού αφαιρεθούν τα εκπιπτόμενα επαγγελματικά έξοδα, έχει  :
  • ΕΙΣΠΡΑΞΗ (ελάχιστη τεκμαρτή) ΑΝΑ ΕΤΟΣ: 586,08 ευρώ Χ 12 μήνες = 7032,96 ευρώ
  • ΕΙΣΦΟΡΕΣ πρότασης ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ: 235,35 ευρώ Χ 12 μήνες = 2824,20 ευρώ
  • ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ: (7032,96 – 2824,20) Χ 26% = 1094,28 ευρώ
  • Προκαταβολή φόρου εισοδήματος: (100% φόρου εισοδήματος) = 1094,28 ευρώ
  • Τέλος επιτηδεύματος: 650 ευρώ ή 1000 ευρώ = 650,00 ευρώ
  • Έκτακτη Εισφορά Αλληλεγγύης: 0 ευρώ (εισόδημα ως 12.000)= 0,00 ευρώ
  • Καθαρό εναπομείναν ετήσιο εισόδημα μετά από φόρους και εισφορές: 1370,20 ευρώ
  • Καθαρό εναπομείναν μηνιαίο εισόδημα μετά από φόρους και εισφορές: 114,18 ευρώ



Τον εξορθολογισμό του συστήματος εισφορών προκειμένου να ελαφρυνθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες με ετήσιο εισόδημα πάνω από 25.000 ευρώ, χωρίς να ανατραπεί η αναλογιστική ισορροπία του νέου Ασφαλιστικού θα εξετάσει από τη Δευτέρα με κατεπείγουσες διαδικασίες (γιατί έρχονται οι θεσμοί) επιτροπή εμπειρογνωμόνων με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων και των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΕΕ
Ανοίγει ο δρόμος για Leasing οχημάτων με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα !!!




«Βόμβα» για την ελληνική αγορά χρονομίσθωσης οχημάτων αποτελεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης ανοίγοντας το δρόμο για χρονομίσθωση οχημάτων με ξένες πινακίδες από εταιρείες και επαγγελματίες στην Ελλάδα!

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την υπόθεση C-66/15 που αφορά στις «Διασυνοριακές συμβάσεις Leasing - Τέλη Ταξινόμησης οχημάτων» αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Η Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) απαγορεύει την εφαρμογή οποιασδήποτε εθνικής νομοθετικής ρύθμισης που έχει ως αποτέλεσμα να καθίσταται η παροχή υπηρεσιών μεταξύ κρατών μελών δυσκολότερη απ' ότι η παροχή υπηρεσιών που πραγματοποιείται αποκλειστικώς στο εσωτερικό ενός κράτους μέλους.

ΚΥΡ : Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ !!!

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
Ο Τρύφων Αλεξιάδης ανακοίνωσε ότι θα σταλεί επιστολή σε όλες τις Τράπεζες και θα προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των απαντήσεων τους !!!














Να μειώσουν τις προμήθειες στις συναλλαγές με κάρτες ζητάει από τις τράπεζες ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν απαραίτητες ενέργειες και για τη μείωση του κόστους αγοράς και συντήρησης των μηχανημάτων για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα (Pos).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΜΗΝΙΑ !!!

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ A LA CARTE
Στόχος οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που κατέθεσαν τις πινακίδες τους !!!














Το πρώτο πείραμα έγινε το 2014. Δόθηκε η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. οι οποίοι είχαν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους για να γλιτώσουν από τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, να τις πάρουν πίσω καταβάλλοντας τόσους φόρους όσους αναλογούσαν στους μήνες που απέμεναν έως το τέλος του έτους. Καινοτόμο, αλλά ανεπαρκές.

ΣΟΚ: ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 128% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 630.000 ΑΓΡΟΤΕΣ
Με το νέο σύστημα οι εισφορές που θα κληθούν να πληρώνουν οι αγρότες από το 2017 θα αντιστοιχούν έως και το 100% του ετήσιου εισοδήματός τους, ενώ το 2018 και το 2019 θα φτάνουν έως και το 128% του εισοδήματός τους !!!














Συνεχείς αυξήσεις εισφορών για μια τετραετία θα έχουν οι 630.000 αγρότες που ασφαλίζονται στον ΟΓΑ. Οι εισφορές ακριβαίνουν για όλους. Αυξάνονται από 29% έως 36,34% από 1/1/2016, ενώ το μεγάλο σοκ έρχεται το 2017 με εισφορές επί του εισοδήματος και θα κληθούν να πληρώνουν περισσότερα από σήμερα ακόμη και οι αγρότες που δηλώνουν εισοδήματα 1.200, 2.000 και 4.000 ευρώ! 

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η BACARDI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλους διανομείς του κλάδου προκειμένου να αναλάβουν τα προϊόντα της !!!













Mετά από 27 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά η πολυεθνική Bacardi ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να αποχωρήσει.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΗ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ !!!


ΣΤΟΝ ALPHA TV ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ-ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ
Εφοπλιστές, επιχειρηματίες, αλλά και ιδιώτες, στα νύχια αλλοδαπών εγκληματικών οργανώσεων που τάζουν μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια και εκδόσεις εγγυητικών επιστολών !!!

Η εκπομπή ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ με ολόκληρο το ρεπορτάζ, εδώ :
http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/spitimouspitakimou/webtv/100116


Σπείρες επιτηδείων δρουν ανεξέλεγκτα μέσω του διαδικτύου εν έτει 2016, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας που παρατηρείται στις ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ το βίντεο του ρεπορτάζ :

 

Το σχέδιο είναι περίπλοκο, ωστόσο στα μάτια των θυμάτων όλα μοιάζουν να κυλούν ομαλά και απλά. Οι άνθρωποι αυτοί πλησιάζουν ιδιώτες και επιχειρηματίες στους οποίους υπόσχονται δάνεια με χαμηλά επιτόκια και στη συνέχεια χάνονται απροειδοποίητα.

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε με τον Στέφανο Κουλουμπή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο οποίος, πριν λίγα χρόνια, είδε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να χάνονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Υπαίτιοι, οι προαναφερθέντες επιτήδειοι, οι οποίοι εισέπραξαν από τον κ. Κουλουμπή και τους συνεταίρους του το εξωφρενικό ποσό των 600.000 δολαρίων και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τους λογαριασμούς που κατατέθηκαν τα χρήματα, ο κ Κουλουμπής απαντάει πως όλα πλέον είναι «τακτοποιημένα», αφού αφενός τα λεφτά έχουν παρθεί και αφετέρου οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί έχουν κλείσει.

Το χρονικό της υπόθεσης

No 1 ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!! ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ !!!

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
«Πρωτιά» του Νότη Μαριά με 869 ομιλίες στην Ευρωβουλή !!!




Πρώτος με 869 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τέλους του 2015 αναδείχτηκε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Ο αεικίνητος Ευρωβουλευτής βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας που ανακοίνωσε το αξιόπιστο σύστημα «ΜEP Ranking», το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, ερωτήσεων κλπ.

ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!


ΣΤΑ 1,071 ΔΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016 !!! 800.000 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ !!!

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ;;;
Τέλη Κυκλοφορίας 2016 : 

'Εσοδα 1,071 Δις !!! 
Δεν πλήρωσαν πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων, που μαζί με τους πάνω από 1.000.000 που κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, έφτασαν την απώλεια των εσόδων στα 2.000.000 οχήματα !!!



Τα έσοδα που προήλθαν από τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2016 ξεπέρασαν το 1,071 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα σύμφωνα με στοιχεία που έχει το Enikonomia στη διάθεσή του φέτος καταβλήθηκαν 5.412.900 Τέλη Κυκλοφορίας που αφορούσαν σε αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες τα οποία είναι αυξημένα κατά 100.578 «σήματα» σε σχέση με πέρσι.

Τα συνολικά έσοδα από τα Τέλη Κυκλοφορίας 2016 ανήλθαν σε 1.071.892.465 ευρώ τα οποία είναι αυξημένα κατά 8,3 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2015.

'Οσον αφορά στις καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας σύμφωνα με στελέχη του οικονομικού επιτελείου ξεπέρασαν τις 110.000 φέτος...

Πάνω από 800.000 δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2016 !!!

Πάνω από 800.000 ανέρχονται οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν κατάβαλαν Τέλη Κυκλοφορίας το 2016 οι οποίοι έχουν εισέλθει στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών.

ΝΕΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΩΣ 125 ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΤΕΚΝΩΝ
Θίγονται πάνω από 500.000 συνταξιούχοι !!!












Μειώσεις ως και 125 ευρώ το μήνα στις νέες, αλλά και τις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις, που αυτή τη φορά θα προέλθουν από την αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των προσαυξήσεων λόγω τέκνων που δικαιούνται οι συνταξιούχοι, κρύβει η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Με μια σειρά αποφάσεών τους Ελεγκτικό Συνέδριο και Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνουν «μνημονιακές» και αντισυνταγματικές τις περικοπές μισθών και συντάξεων διάφορων κατηγοριών εργαζομένων !!!


Φεβρουάριος 2015
Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) τις αναδρομικές, από 1ης Αυγούστου 2012, μειώσεις των συντάξεων των δικαστών. «Οι περικοπές των συντάξεων είναι αντίθετες στο άρθρο 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ, με το οποίο κατοχυρώνεται «ο σεβασμός της περιουσίας του προσώπου, το οποίο μπορεί να την στερηθεί μόνο για λόγους δημόσιας ωφέλειας, τηρουμένων βεβαίως των συνταγματικών αρχών της ισότητας στην κατανομή των δημοσίων βαρών και της αναλογικότητας».
Μάρτιος 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!! ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Αναβάλλονται οι πρώτοι 46 πλειστηριασμοί του 2016 που επρόκειτο να γίνουν σήμερα !!!




Οι πρώτοι, 46 πλειστηριασμοίγια το 2016 σε όλη την χώρα που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω αποχής των δικηγόρων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας προκήρυξε απεργία για σήμερα Τετάρτη 13/1 και αύριο Πέμπτη 14.1 ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα διεξαχθούν οι πλειστηριασμοί της 13ης Ιανουαρίου 2016.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ : ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ !!!

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ' ΑΣΤΗΝΑ !!!
Το κατάλευκο, εντυπωσιακό νυφικό που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Πάρη Βαλταδώρου φόρεσε στην πασαρέλλα η Ραχήλ Μακρή !!! 

Όχι, βέβαια προς τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, αλλά στο πλαίσιο της έκθεσης γάμου και βάπτισης Bridal Expo, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/1) στο Ζάππειο.


Η πρώην βουλευτής και θερμή υποστηρίκτρια του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, συμμετείχε στο fashion show του γνωστού σχεδιαστή και μάλιστα ήταν εκείνη που άνοιξε την επίδειξη μόδας του Paris Valtadoros, περπατώντας με ιδιαίτερη άνεση στην πασαρέλα. Με το τέλος του show η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε στα παρασκήνια, όπου και πόζαρε τόσο με τον σχεδιαστή, όσο και με μοντέλα που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
RBS: Πουλήστε τα πάντα, οι αγορές θα καταρρεύσουν !!!





Οι επενδυτές κινδυνεύουν από μία "κατακλυσμική" χρονιά, οι αγορές θα μπορούσαν να πέσουν μέχρι και 20% και το πετρέλαιο να φτάσει στα 16 δολάρια το βαρέλι, προειδοποιούν οι αναλυτές της Royal Bank of Scotland.

"Πουλήστε τα πάντα εκτός από τα ομόλογα υψηλής αξίας. Πρόκειται για την επιστροφή κεφαλαίου και όχι για την απόδοση του κεφαλαίου. Σε μια αίθουσα γεμάτη με κόσμο, οι πόρτες εξόδου είναι μικρές" συμβουλεύει η τράπεζα τους πελάτες της. Η τρέχουσα κατάσταση θυμίζει την κρίση του 2008, όταν η κατάρρευση της Lehman Brothers οδήγησε σε παγκόσμια κρίση. Αυτή τη φορά σημείο εκκίνησης θα είναι η Κίνα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ !!!

ΜΟΝΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (Μάρτος 2014) αυτόφωρης σύλληψης διευθυντών τραπεζικών καταστημάτων για αισχροκέρδεια (405 ΠΚ), επειδή ζητούσαν 200 ευρώ από τους δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για τη χορήγηση φωτοτυπικών αντιγράφων των δανειακών τους συμβάσεων !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



Δείτε στη συνέχεια το βίντεο από τη σύλληψη στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με το μέλος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κα ΖΩΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ (τη Μπουμπουλίνα που αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος) :

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Γιατί, έστω, η ολιγοήμερη αυτή παράταση, όπως επισημαίνει με σχετική ανακοίνωσή του το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν συνδέθηκε άμεσα με το χρόνο κατά τον οποίο οι τράπεζες παραδίδουν τα απαιτούμενα έγγραφα στους δανειολήπτες και τους δικηγόρους τους, προκειμένου η παράταση να ήταν 45 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης των απαραίτητων εγγράφων από τις τράπεζες στους δανειολήπτες, αναγκάζοντας έτσι τους τραπεζίτες να γίνουν και αυτοί συνεργάσιμοι, επισημαίνει στην ερώτηση του ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!





ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
Αρ.Πρ.:2244/11.1.2016
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Θέμα: «Κινδυνεύουν με απόρριψη πολλές από τις τελευταίες αιτήσεις
 του παλιού νόμου «Κατσέλη»»

Το αδιαχώρητο επικρατούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Ειρηνοδικείο Πατρών, από δανειολήπτες και δικηγόρους οι οποίοι έσπευδαν να καταθέσουν αιτήσεις για την υπαγωγή τους στον νόμο «Κατσέλη» με το ισχύον και ελαστικότερο σε κριτήρια καθεστώς, που από την 1η Ιανουαρίου αποτελεί παρελθόν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΓΑΝΑ : ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΑΓΓΑΝΑ
Η Κατερίνα Ζαγγανά ενισχύει από σήμερα την Επιστημονική Ομάδα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θεωρώντας υποχρέωσή του να ανταποκριθεί στο αίτημα των μελών αναφορικά με τα εργασιακά τους θέματα και με το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, που σήμερα πλήττει 350.000 οικογένειες στις οποίες δεν εργάζεται κανένα μέλος τους, ενώ 7/10 εργαζόμενους απασχολούνται σε προσωρινή (τετράωρη) απασχόληση, και 1/5 εργαζόμενους είναι απλήρωτος έως και έξι μήνες, ξεκινά μια νέα δράση με στόχο να καλύψει και να ενισχύσει το θεμελιώδες αξίωμα για Αξιοπρεπή Εργασία και την επαρκή ενημέρωση των μελών του για τις εργασιακές σχέσεις της σύγχρονης ζωής. 



Η δικηγόρος Αθηνών Κατερίνα Ζαγγανά

Τα μνημόνια και τα μέσα των μηχανισμών που αυτά εγκαθιδρύουν έχουν μεταβάλει τις εργασιακές σχέσεις μεταλλάσσοντας τον εργαζόμενο αξιοπρεπή επαγγελματία σε ζητιάνο του μισθού του και της αξιοπρέπειάς του ενώ, παράλληλα, δημιουργούν μια χώρα φάντασμα στις εργασιακές τις σχέσεις, η οποία κατάντησε να διώχνει ακόμη και τους νέους επιστήμονες στο εξωτερικό ενώ, όσοι γενναίοι αποφασίζουν να παραμείνουν και να αγωνιστούν στην Ελλάδα, εγκλωβίζονται στο δόγμα της παραοικονομίας ως «γκαρσόνια της Ευρώπης».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
Συμφωνα με στοιχεια που δημοσιευει η ΤτΕ η χρηματοδοτηση της Ελληνικης οικονομιας καθε μηνας που περνα βαινει μειουμενη πλην των κλαδων που ελεγχονται απο τους ιδιους του τραπεζιτες !!!




Η μεγεθυνση του ΑΕΠ μεσω των χρηματοδοτησεων που καποιοι θα μας παρουσιαζουν δεν θα μας αποκαλυπτουν το ποσοστο που θα αυξανει υπερ των τραπεζιτων. Το παραμυθι των ανακεφαλαιοποιησεων με το προσχημα της χρηματοδοτησης της Ελληνικης οικονομιας αποκαλυπτεται με απολυτα νουμερα. Τα κεφαλαια τα οποια πηγαινουν στις τραπεζες χρηματοδοτουν μονο τα δικα τους μαγαζια. Τα τραπεζικα σοβιετ προ των πυλων !!!

ΒΟΜΒΑ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ: ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ !!!

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Νότης Μαριάς: Η Κομισιόν πιέζει την Ελλάδα να επιτρέψει την εγκατάσταση Τούρκων αξιωματούχων στα hotspots - Ήδη κλιμάκιο Τούρκων επισκέφθηκε το Κέντρο Κράτησης της Σάμου !!!



Με πρόσχημα το προσφυγικό, η Τουρκία με τη συνεργασία της Γερμανίας προσπαθεί να «βάλει στο χέρι» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.  Αυτό κατήγγειλε στις 11 Ιανουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον ρ/σ Σάμος FM και επισημαίνοντας ότι ήδη δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας (Real News) επιβεβαιώνει την πίεση που ασκεί η Κομισιόν στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hotspots.

ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ & ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν υπάρχουν κεκτημένα και ανθρώπινα δικαιώματα για εργαζόμενους και συνταξιούχους !!!





Στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Kόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε:

"Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί ποτέ να έχει μόνον μία ανάγνωση και μια ερμηνεία.

Όταν αυτό το γεγονός, κατά τον Μάνο και τον Τζήμερο, τον Γεωργιάδη και τον Σαμαρά, έφτασε να αποτελεί ελπίδα, αυτό αρκεί από μόνο του για να συνειδητοποιήσουμε ότι ο εφιάλτης θα χτυπήσει πλέον ανελέητα τα λαϊκά στρώματα με το προσωπείο του ελπιδοφόρου.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΠΙΤΟΚΙΑ > 12% ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΧΡΗΜΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Οι Έλληνες δημιουργήσαμε τραπεζικό σύστημα, με κεντρικές και εμπορικές τράπεζες, όταν ακόμη οι σημερινοί δανειστές μας βρισκόταν στην εξελικτική φάση του πιθήκου !!!

Δείτε εδώ το βίντεο από την περουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου των Γ. Κυριακόπουλου & Μ. Σκιαδιώτη :



Στην Αρχαία Ελλάδα, επιτόκια μεγαλύτερα του 12% συνιστούσαν τοκογλυφία, ενώ σήμερα κρίνονται ως νόμιμα !!! 


ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΗ 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ 
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Οι λίστες του υπουργείου Οικονομικών με 
τους φορολογικούς παραδείσους για το 
2015 !!!




Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 65 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος 
(Ν. 4172/2013), μη συνεργάσιμα κράτη στο φορολογικό τομέα είναι εκείνα που δεν είναι κράτη
-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κατάσταση τους σχετικά με τη διαφάνεια και την ανταλλαγή
των πληροφοριών σε φορολογικά θέματα έχει εξεταστεί από τον Οργανισμό Οικονομικής 
Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) και τα οποία, σωρευτικά:

α) δεν έχουν συνάψει και δεν εφαρμόζουν με την Ελλάδα σύμβαση διοικητικής συνδρομής στο
φορολογικό τομέα και
β) δεν έχουν υπογράψει τέτοια σύμβαση διοικητικής συνδρομής με τουλάχιστον δώδεκα άλλα 
κράτη.

Για το 2015, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, 
η λίστα με τα κράτη αυτά έχει ως εξής:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΑΙΤΙΑ Η ΜΗ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ
Δεν αντέχουν άλλες καταθέσεις οι σουηδικές τράπεζες !!!




Σε έναν… άλλο κόσμο αρνητικών αποδόσεων, οι σουηδικές τράπεζες παλεύουν με μια περίεργη εξέλιξη: οι καταθέσεις αυξάνονται με τόσο ραγδαίες ταχύτητες που η διαχείρισή τους αποτελεί πρόκληση για τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας τις Swedbank, Handelsbanken, SEB και Nordea.

Όπως μεταδίδει το Βloomberg, oι τράπεζες πληρώνουν για να τοποθετήσουν τα χρήματα τους στην κεντρική τράπεζα, η οποία έχει υιοθετήσει την πολιτική των αρνητικών επιτοκίων από τον περασμένο Φεβρουάριο, χωρίς όμως να μετακυλύουν αυτό το κόστος στους καταθέτες υπό τον φόβο μην τους χάσουν. "Οι τράπεζες πραγματικά, δεν θέλουν άλλες καταθέσεις”, δήλωσε ο Karl Morrisn, αναλυτής στην Keefe, Bruyette & Woods στο Λονδίνο.

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΘΥΡΙΔΕΣ !!!

ΕΥΠΟΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ 
Αυτός ο τρόπος φύλαξης χρημάτων δεν υπόκειται σε ελέγχους του ΣΔΟΕ !!!















Η ανασφάλεια τέχνας κατεργάζεται - καθώς και πατέντες. Μετά το περασμένο καλοκαίρι και την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων, αρκετοί εύποροι ιδιώτες που απέκλεισαν τη λύση της αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό, τελευταία τοποθετούν τα μετρητά τους, σε θυρίδες εταιρειών ασφαλείας και χρηματαποστολών. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις των σεκιουριτάδων η φύλαξη των χρημάτων δεν υπόκειται σε κάποιον περιορισμό χρόνου και, το κυριότερο, ούτε σε κάποιας μορφής έλεγχο.

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΔΙΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΣΤΟ Μ. ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Την Τετάρτη 13/01/2016, στις 19.00', στην τηλεοπτική εκπομπή "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" στο KONTRA CHANNEL, ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ σε ζωντανή σύνδεση από τις Βρυξέλλες θα μας ενημερώσει για τις εξελίξεις !!!





Αθήνα, 11/1/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ
Νότης Μαριάς προς Μάριο Ντράγκι: Που βρήκε η Τράπεζα της Ελλάδας τα €17 δις για να αγοράσει χρέη όσων επιβάλλουν τα μνημόνια στη χώρα;

Την αποκάλυψη ότι  στο πλαίσιο του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (QE) του Ευρωσυστήματος  η Τράπεζα της Ελλάδας  δαπάνησε €17 δις για να αγοράσει τίτλους  άλλων χωρών της Ευρωζώνης ή Υπερεθνικών Οργανισμών, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Υποδιοικητής της ΤτΕ Γιάννης Μουρμούρας, «φέρνει» στην Ευρωβουλή με Γραπτή του Ερώτηση ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, όπως δεσμεύτηκε να πράξει όταν δημοσιοποίησε το θέμα (Κontra Channel 8/1 και ΕΡΤ1 9/1).
Στην Γραπτή Ερώτηση που κατατέθηκε σήμερα  11 Ιανουαρίου και απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ο Νότης Μαριάς  στηλιτεύει το γεγονός ότι «την ώρα που ο κ. Ντράγκι έχει αποκλείσει παράνομα την Ελλάδα από το QE, η ΤτΕ φέρεται να διευκολύνει με €17 δις τη φθηνή χρηματοδότηση χωρών της Ε.Ε.  και Υπερεθνικών Οργανισμών, που έχουν επιβάλλει τα ασφυκτικά μνημόνια στην Ελλάδα και οδηγούν στην βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων».

Το πλήρες κείμενο της Γραπτής  Ερώτησης, που ζητά διευκρινήσεις τόσο για την προέλευση των κονδυλίων όσο και για το είδος των ομολόγων που αγοράστηκαν από την ΤτΕ, έχει ως εξής:

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 627.000
Σχεδόν οι μισοί επαγγελματίες χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία !!!
Τα χρέη των ταμείων ξεπερνούν τα 14,8 δισεκατομμύρια ευρώ !!!
















Σε επίπεδο ρεκόρ έφτασαν οι οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία το Νοέμβριο του 2015.Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το ΙΚΑ, το συγκεκριμένο μήνα οι επιχειρηματίες και οι αυταπασχολούμενοι που χρωστάνε σε όλα ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΓΑ) ξεπέρασαν τους 627.000. Σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ), τα χρέη των ταμείων ξεπερνούν τα 14,8 δισ. ευρώ (σ.σ. αφορούν οφειλές άνω των 5.000 ευρώ κατ' άτομο). 

SSL Certificates