.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ 16,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Το ποσό αφορά εισφορές υπαλλήλων που παρακρατήθηκαν αλλά δεν αποδόθηκαν ποτέ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από το 1999 έως το 2008, μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις !!!
Κινδυνεύουν με δέσμευση οι λογαριασμοί του δήμου !!!















Αγώνα δρόμου καταβάλλει από το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη ώστε να βρεθούν τα 16,5 εκατ. ευρώ τα οποία καλείται να καταβάλει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Το φάντασμα της χρεοκοπίας πλανάται πάνω από την πόλη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα... δεσμευθούν οι λογαριασμοί του δήμου.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ !!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ,ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Πουλάει τα υπάρχοντα της και κεντήματα για να πληρώνει τις ιατρικές εξετάσεις !!!














Ηλικιωμένη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, σύρθηκε σε δύο αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ γιατί εντοπίστηκε στη λαϊκή αγορά της Κίμωνος Βόγα να πουλάει ένα κηροπήγιο, μια γυάλινη κανάτα και έναν δίσκο σερβιρίσματος, προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν στη συνέχεια με πρωτόκολλο.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ
Πώς να κάνετε έξυπνες αγορές !!! 

Συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις από τον Συνήγορο του Καταναλωτή !!!




Στις 11 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου. Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 αρχίζει η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.


Mε αυτή την αφορμή, ο Συνήγορος του Καταναλωτή κος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει: 
«Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την περίοδο των εκπτώσεων και να προμηθευθούμε προϊόντα που ενδεχομένως δεν είναι εύκολο να τα αποκτήσουμε στην αρχική τους τιμή. Αρκεί να κάνουμε προσεκτικές επιλογές και να έχουμε ενημερωθεί για τις παγίδες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε».

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας συμβουλεύουν τους καταναλωτές τι πρέπει να προσέχουν στις εκπτώσεις, ώστε να κάνουν έξυπνες αγορές. 


Συγκεκριμένα:

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ 60.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ;;;

TO ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΞΕΚΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 800.000 ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΛΠΗΡΩΤΕΣ
Θέλουν να κάνουν με το ζόρι όλους τους δανειολήπτες συνεργάσιμους, για να τους πάρουν σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις, τιμαλφή, μισθούς, συντάξεις, κλπ !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Δεύτερος γύρος επιστολών για 800.000 κόκκινα δάνεια !!!
Η στρατηγική της αγοράς - Ποια βήματα θα ακολουθήσει για να αντιμετωπίσει το θέμα

Οι συνεργάσιμοι δανειολήπτες εντάσσονται στη διαδικασία επίλυσης καθυστερήσεων, τα πέντε στάδια της οποίας οι τράπεζες εξηγούν στα ενημερωτικά φυλλάδια που παρέχουν στα καταστήματα και μέσω των ιστοσελίδων τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ
Ολοκληρωμένη πρόταση για το ασφαλιστικό ζήτημα, που δίνει άμεση ρευστότητα στα Ταμεία, διασφαλίζει στο ακέραιο τις συντάξεις και αφήνει εξάμηνο περιθώριο για εκπόνηση προτάσεων και συζήτηση με τους κοινωνικούς φορείς κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.


Δείτε εδώ τα βίντεο :



ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΦΙΑ !!!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΕΤΑ !!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 110.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
Ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ, μαζί με τους τόκους, το ύψος της αποζημίωσης, που πρέπει να πληρώσει το δημόσιο για τη «μακέτα» της Υποθαλάσσιας Αρτηρία Θεσσαλονίκης από την καθυστέρηση εξόφλησης στην κοινοπραξία «Θερμαϊκή Οδός» του ποσού που επιδίκασε η διαιτησία πριν από έξι χρόνια, κατόπιν καταγγελίας της σύμβασης !!!














Όπως τόνισε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, κατά τη διάρκεια ακρόασης της νέας διοίκησης της Εγνατίας Οδού, τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στην κοινοπραξία, χωρίς αυτή να έχει κατασκευάσει το παραμικρό, ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ. 

Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Γιατί η Τρόικα θέλει να αφανιστεί η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα ;;;



Του Άγη Βερούτη

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, με το "Σχέδιο Κατρούγκαλου” για δραματική αύξηση στις εισφορές συνταξιοδοτικής αυτασφάλισης στο 20% του καθαρού εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία, με άλλο 20% για κλάδο υγείας, επικουρικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ, σε συνδυασμό με την βαρύτατη φορολόγηση σε ό,τι μένει με 29% συν προκαταβολή επόμενης χρήσης άλλα 29% (από το 2017), συν 4%-8% έκτακτη εισφορά που μόνο έκτακτη δεν είναι, συν τέλος επιτηδεύματος άλλα 650 ευρώ ετησίως, κόστος ενέργειας υπερδιπλάσιο από της Γερμανίας, κλπ, δείχνουν προς μια κατεύθυνση:

-τον αφανισμό κάθε "επιχειρηματικότητας ανάγκης”, ή ουσιαστικό "Διωγμό των Μικρομεσαίων” από τη χώρα.

Το ελληνικό κράτος απαλλοτριώνει, από ένα αρχικά αξιοπρεπές εισόδημα πχ 2.000 ευρώ το μήνα :

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΧΡΕΩΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ 20.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ !!!

ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ 3.130 ΕΥΡΩ
Μετά από έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης αποδείχθηκε ότι χρέωνε το Δημόσιο με ανύπαρκτες μετακινήσεις !!!














Είναι μια από τις απίστευτες υποθέσεις που αναδεικνύουν την κακοδαιμονία του ελληνικού δημοσίου​.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ !!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΣΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Με αποχή διαρκείας απειλούν οι δικηγόροι λόγω του ασφαλιστικού !!!





Την έντονη αντίδραση των δικηγόρων προκαλεί το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση περί καθολικής αποχής αορίστου διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους :

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Σύλλογος Αθηνών κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του αναφορικά με το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο κοινοποίησε η Κυβέρνηση, ομόφωνα καταλήγει ότι :
Διαφοροποιείται απόλυτα από την συνολική λογική του προσχεδίου νόμου, που οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου.
Η επιβάρυνση του κάθε δικηγόρου με ποσοστό 38,5% επί του ετήσιου φορολογητέου εισοδήματος, το οποίο έρχεται σε συνέχεια του 26% φόρου από το πρώτο ευρώ, του ΦΠΑ 23% , της προκαταβολής φόρου επόμενης χρήσης 75% και 100%, του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης, οδηγεί σε μηδενισμό του εισοδήματός του. 
Ενώ είναι γνωστό, ότι ήδη σήμερα οι δικηγόροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ισχύουσες – συνεχώς αυξανόμενες – ασφαλιστικές εισφορές.
Εμμένει στην πάγια θέση του ΕΤΑΑ για τη διατήρηση της (οικονομικής και διοικητικής) αυτοτέλειας του ασφαλιστικού μας φορέα.

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
Κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ρυθμίσεων πολλοί οφειλέτες, την ώρα που τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς !!!
Στο Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να καταλάβουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών αδυνατεί να πληρώσει εξαιτίας της ανέχειας και όχι λόγω έλλειψης διάθεσης !!!


















Με εγκύκλιο του ο εκτελών χρέη, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Μπάκας αποκλείει από την πάγια ρύθμιση ένα μεγάλο όγκο φορολογουμένων! Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο "Η ρύθμιση δεν χορηγείται εάν οι συνολικές ετήσιες υποχρεώσεις του οφειλέτη είναι μικρότερες του 30% του συνολικού δηλούμενου εισοδήματός του, όπως αυτό προκύπτει από την ετήσια δήλωση φορολογίας εισοδήματος του τελευταίου εκκαθαρισμένου φορολογικού έτους". Δηλαδή αν κάποιος με εισόδημα π.χ. 10.000 ευρώ είναι στη ρύθμιση των 100 δόσεων και επιθυμεί να ρυθμίσει και νέες οφειλές, οι συνολικές υποχρεώσεις του πρέπει να ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ- δηλαδή το 30% του εισοδήματος του!

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ & 50 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ
Χρυσοφόρο το κοίτασμα του Πρίνου !!! Διπλασιάστηκε η παραγωγή στα 3.000 βαρέλια τη μέρα !!!




Διπλασιάστηκε η παραγωγή πετρελαίου από το κοίτασμα του Πρίνου με την ολοκλήρωση της πρώτης από τις δεκαπέντε συνολικά γεωτρήσεις που έχουν σχεδιασθεί για την περίοδο 2015-2017 στον Κόλπο της Καβάλας, ανακοίνωσε σήμερα η Energean Oil & Gas.

Η γεώτρηση πρόσθεσε 1.500 βαρέλια στην ημερήσια παραγωγή η οποία διαμορφώνεται τώρα κοντά στα 3.000 βαρέλια ενώ σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο η αύξηση της παραγωγής διαμορφώνεται στο 60%.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ 1.000/ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ 247,8/ΜΗΝΑ !!!

ΜΕ ΤΑ 247,8/ΜΗΝΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΙ, ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ
Και ακόμη ρωτάνε κυβέρνηση, τράπεζες και δανειστές γιατί στην Ελλάδα η μόνη επιχείρηση που ανθεί είναι αυτή της φόρο-εισφοροδιαφυγής ;;;


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ 2.000/ΜΗΝΑ=1.529,8 ΦΟΡΟΙ+ΕΙΣΦΟΡΕΣ/ΜΗΝΑ !!!

760+359,6+359,6+49,6 = 1.528,8 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΙ+ΕΙΣΦΟΡΕΣ / ΜΗΝΑ
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζεις 2.000 το μήνα ;;; Πάρε ένα χάπι και διάβασε τι σε περιμένει !!!




Του Αγη Βερούτη

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και βγάζεις 2.000 το μήνα μετά τα έξοδα που αναγνωρίζονται…

Είσαι πολύ καλός ελεύθερος επαγγελματίας για να βγάζεις τόσα.
Με το καινούργιο ασφαλιστικό θα δίνεις 20% για σύνταξη που δεν θα δεις και άλλο 18% για τομέα υγείας, ΟΑΕΔ, επικουρικό κλπ. σύνολο 38% ή 760 ευρώ το μήνα από τα μικτά σου.

Από τα 1.240 ευρώ που σου μένουν, το 29% ή 359,6 ευρώ το μήνα θα πάει σε φόρους από το πρώτο ευρώ. Γιατί έτσι! Τσαμπουκά, παρά το γεγονός πως με τα capital controls δεν υπαρχουν πλεον μαύρα.

Επίσης, επειδή είσαι τόσο μάγκας και βγάζεις για να ζεις, δώσε και 100% προκαταβολικά το φόρο από αυτά που θα βγάλεις του χρόνου! Τσαμπουκά!
Άλλα 359,6 ευρώ το μήνα!

Δώσε και άλλο 4% φόρο αλληλεγγύης, ή 49,6 ευρώ το μήνα για τους φτωχούς δημοσίους υπαλλήλους των 1.300 ευρώ το μήνα για να πάρουν και καμιά πλαστή υπερωρία ρε παιδάκι μου! Είσαι σοβαρός;;;

Έξι κηπουροί για ένα πλάτανο στο κάθε χωριό! Αυτοί να μη ζήσουν;;
Αυτοί κρατάνε την κατανάλωση της χώρας με το ξόδεμα των μισθών τους!
Όχι ο ιδιωτικός τομέας που κατακλέβει τους φόρους από το κράτος!!

Σούμα λοιπόν -760 – 359.6 – 359,6 – 49,6 = 1528,8 ευρώ το μήνα ΦΟΡΟΙ.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !!!

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Μαύρη τρύπα εκατομμυρίων ευρώ από «θαλασσοδάνεια» της MARFIN !!!















Το πρώτο ηχηρό επιχειρηματικό κανόνι για το 2016 ήχησε για τον πάλαι ποτέ χρηματιστηριακά κραταιό όμιλο, «Κούμπας Συμμετοχών», του επιχειρηματία Γιώργου Κούμπα. Η «Κούμπας» ήταν, μεταξύ άλλων, μεγαλομέτοχος τόσο της MIG όσο και της MARFIN, ενώ οι τίτλοι τέλους της εταιρίας του κ. Κούμπα δημιουργούν μαύρη τρύπα σε απλήρωτα τραπεζικά δάνεια και υποχρεώσεις ύψους 138,5 εκατ. ευρώ.

ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ & ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ;;;

ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
Ευθυνόμαστε μόνο για το πολιτικό σύστημα που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε και εκθρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια, στο οποίο μάλιστα επιτρέψαμε και την πολυτέλεια να μπορεί να αυτοαπαλλάσεται των ευθυνών του, μέσα από τη φάμπρικα της βουλευτικής ασυλίας και τον κατάπτυστο νόμο περί μη ευθύνης υπουργών !!!  



ΧΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΝΕΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Πλήρης κατάργηση του το 2019 !!!












Αποκλείονται από την χορήγηση του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης ΕΚΑΣ, περισσότεροι από 100.000 δικαιούχοι. Αιτία, τα νέα αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια που προβλέπει το άρθρο 4 του κυβερνητικού σχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑ !!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ
Η Πανγαία μαζί και 240 ακίνητα της τράπεζας αγοράστηκαν από την Invel Real Estate με χαμηλότοκο δάνειο που έδωσε η ίδια η Εθνική Τράπεζα και με εγγύηση του δανείου τα ενοίκια που θα πληρώνει η ίδια η Εθνική στην Invel !!!
Η Εθνική Τράπεζα υπέγραψε μακροχρόνια μίσθωση των ακινήτων που πούλησε και πληρώνει πλέον ετήσια ενοίκια 70.000.000 ευρώ στην Invel !!!


















Στα «χαρτιά» και στις δηλώσεις υπουργών φαίνεται ότι θα μείνει η διακηρυχθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει την υπόθεση της Εθνικής Πανγαία, εταιρείας ακινήτων της Εθνικής Τράπεζας, η οποία πουλήθηκε με σκανδαλώδεις όρους από την προηγούμενη διοίκηση Τουρκολιά σε γκρουπ ισραηλινών-πολυεθνικών συμφερόντων. Χρησιμοποιώντας ως όχημα την MIG Real Estate με την οποία συγχωνεύθηκε, η Πανγαία μπήκε στο χρηματιστήριο, η μετοχική της σύνθεση άλλαξε για τρίτη φορά και το παζλ της υπόθεσης γίνεται εξαιρετικά πολύπλοκο, δυσχεραίνοντας οποιαδήποτε απόπειρα διερεύνησης.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ !!!

Αποκάλυψη του Πάνου Λελιάτσου

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ & ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ 
Ντροπή σε όλους μας !!!
Πρώτα στους ευρωβουλευτές μας και μετά σε εμάς τους ίδιους, που τους στείλαμε με την ψήφο μας στις Βρυξέλλες για να κάνουν τουρισμό !!!





Και τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ιταλό ευρωβουλευτή GIANLUCA BUONANNO, που παλεύει μόνος του, χωρίς τη στήριξη των Ελλήνων ευρωβουλευτών, κόντρα στον Αττίλα και την τουρκική κατοχή στην Κύπρο !!!

Διαβάστε στη συνέχεια όλη την ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ: 

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ : ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !!!

ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ;;;
Διάβασε τους πίνακες και τα παραδείγματα με τα πραγματικά στοιχεία !!!
Η αλήθεια μεταξύ κυβέρνησης & αντιπολίτευσης είναι στη μέση !!!


Όλες οι κύριες συντάξεις θα υπολογίζονται με βάση τις αποδοχές ολόκληρου του εργασιακού βίου και με χαμηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης.

Για παράδειγμα εργαζόμενος με 40 χρόνια ασφάλισης και συντάξιμες αποδοχές 2000 ευρώ θα παίρνει σύνταξη που δεν θα ξεπερνά τα 1244 ευρώ. (384 ευρώ η εθνική σύνταξη+860 η αναταποδοτική [43% Χ 2000] ).


 


Επιπλέον, ως συντάξιμες αποδοχές θα λαμβάνονται υπόψη :

Για τους μισθωτούς:
Ο μέσος όρος μηνιαίων αποδοχών καθ’ όλη τη διάρκεια του ασφαλιστικού βίου. Από τον υπολογισμό του μέσου όρου εξαιρούνται τα δώρα εορτών και το επίδομα άδειας.

Για τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες λαμβάνονται υπόψη οι ασφαλιστικές κατηγορίες βάσει των οποίων υπολογίζονται οι εισφορές για κύρια σύνταξη και το εισόδημα για το διάστημα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.


Παραδείγματα :

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ +50% ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ + ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Εισφορές - εφιάλτης για τα "μπλοκάκια" από 158 έως 1.582 ευρώ το μήνα !!!




Μεγάλες ανατροπές έρχονται για τις εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών, ανεξάρτητα απασχολουμένων που χρησιμοποιούν «μπλοκάκι» για τις αμοιβές τους αλλά και αγροτών, καθώς εισφορές από 158 έως… 1.582 ευρώ τον μήνα θα πληρώνουν –ανάλογα με το καθαρό εισόδημα που θα δηλώνουν στην εφορία περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ασφαλισμένοι στον σημερινό ΟΑΕΕ αλλά και το ΕΤΑΑ.

 


Από 1/1/2017, ο επαγγελματίας θα σταματήσει να πληρώνει τα συγκεκριμένα ποσά που όριζε το πρώην ΤΕΒΕ –από 210,7 έως 709,01 ευρώ για τους νέους ασφαλισμένους- και θα πληρώνει ένα ποσοστό του εισοδήματός του. Πώς θα προκύπτουν οι εισφορές;

Θα υπολογίζονται με συντελεστή 20% επί του καθαρού εισοδήματος για τον κλάδο της σύνταξης και 6,95% για τον κλάδο υγείας. Το νομοσχέδιο προβλέπει και εισφορά 7,5% για την επικούριση για όσους επαγγελματίες έχουν επικουρικό ταμείο. Για να προστατέψει τα έσοδα του Ταμείου, το νομοσχέδιο θέτει κατώτατο όριο καθαρών εισοδημάτων στα 158,2 ευρώ. Δηλαδή ακόμη και οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι επαγγελματίες, το όφελος που θα έχουν δεν θα ξεπερνά τα 50 ευρώ τον μήνα και αυτό θα προκύψει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το εισόδημά τους είναι μικρότερο από 800 ευρώ τον μήνα.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ;;;

Γράφει ο Μάριος Μαρινάκος

ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Χμ...να και κάτι που ο κόσμος το 'χει τούμπανο και η Δικαιοσύνη κρυφό καμάρι.
Οι τραπεζοϋπάλληλοι λάμβαναν μπόνους για να χορηγούν δάνεια σε ελβετικό φράγκο (Έλα, δεν το πιστεύω...)




Μου θυμίζει λίγο εποχές χρηματιστηρίου 1999.

Τότε το χρήμα έρεε άφθονο, όλοι μιλούσαν για την "δυνατή Ελληνική οικονομία", τα limit up έδιναν κι έπαιρναν στο ταμπλό και στο πλαίσιο του greek dream, οι προμήθειες πάντα είχαν το δικό τους, ξεχωριστό ρόλο.

Την περίοδο 2006-2009 ο χρηματιστηριακός τζόγος είχε χάσει την αίγλη του, η κρίση ήταν προ των πυλών (και το γνώριζαν - βλ. ομιλία Καραμανλή στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2008) και οι παθόντες του 1999 ήταν πια πονηρεμένοι, οπότε οι αγαπημένοι μας τραπεζίτες βρήκαν άλλο τρόπο για να κερδοσκοπήσουν.

Πουλούσαν επενδυτικά προϊόντα, με τον μανδύα του δήθεν "δανείου σε ελβετικά φράγκα", εξασφαλίζοντας για την τράπεζα τεράστιες κερδοφορίες.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ
'Εξαλλος ο Καπερνάρος με την προσφορά της εφημερίδας "Το Βήμα" !!!





Με ένα κείμενό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Βασίλης Καπερνάρος επιτίθεται κατά του ΔΟΛ για το περιεχόμενο προσφοράς του αναφέρει ότι οι 'Ελληνες είναι "Ορθόδοξοι-Μωαμεθανοί". Ο πρόεδρος του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ και πρώην βουλευτής, επισυνάπτει φωτογραφίες από το επίμαχο σημείο του κειμένου και γράφει:

Οι φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του :

ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ !!!

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ;;;

ΕΥΡΩΠΗ & ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ
Είναι συχνό φαινόμενο τα ΜΜΕ να αποκρύπτουν σκόπιμα τις μεγάλες αλήθειες !!!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους λόγους της δολοφονίας του Μουαμαρ Αλ Καντάφι :




ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΠολΔ !!!

ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Έως 3,5 Δις ευρώ γλιτώνουν οι τράπεζες με το νέο καθεστώς των πλειστηριασμών !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στην κόκκινη γραμμή και στο τελικό στάδιο του πλειστηριασμού είναι περίπου 70.000 κατοικίες !!!


Δώρο αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ οι αλλαγές του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας προς το εγχώριο τραπεζικό που αφορούν το νέο καθεστώς των πλειστηριασμών. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανεβάζουν το οικονομικό όφελος στα 3,5 δισ. ευρώ για το τραπεζικό σύστημα.

Οι κρίσιμες αλλαγές του ΚΠΔ μειώνουν το κόστος απόκτησης ενός ακινήτου που βγαίνει στον πλειστηριασμό από την ίδια την τράπεζα η οποία να σημειωθεί έχει χρηματοδοτήσει την αγορά του ακινήτου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝΕΙ 30 ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ
Γ. Σταθάκης: Δημιουργούνται 30 εξειδικευμένα Κέντρα Πληροφόρησης για δανειολήπτες !!!




Υπό διαμόρφωση είναι οι υπουργικές αποφάσεις για τη δημιουργία, σε όλη τη χώρα, 30 εξειδικευμένων Κέντρων Πληροφόρησης για δανειολήπτες !!!

Όπως είπε σε συνέντευξή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "κόκκινο" ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης πρόκειται για Κέντρα Πληροφόρησης που θα συστηματοποιήσουν τα νέα εργαλεία που θα παρέχει το Δημόσιο για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας έτσι ώστε και οι δανειολήπτες να μην είναι δέσμιοι της νομικής συμβουλής.


Σε σχετική ερώτηση για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια των μικρομεσαίων και ιδιαίτερα σε αυτά που εμπλέκεται πρώτη κατοικία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο του οφειλέτη, ο υπουργός τόνισε ότι επίκειται διαπραγμάτευση, αλλά είναι πολύ δύσκολο νομικά το θέμα, να συνδυάζεται εμπορική δραστηριότητα και υπερχρεωμένο νοικοκυριό και ο λόγος είναι η απολύτως διακριτή φύση των δύο Δικαίων.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/12/01012016.html

Στόχος της κυβέρνησης, είπε ο υπουργός, είναι να απομειωθούν τα κόκκινα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς είναι και για τις τράπεζες μεγάλο πρόβλημα και πρόσθεσε ότι θα επιδιωχθεί να εντοπιστούν επιμέρους ομάδες, με ανάγκη υψηλότατου δείκτη προστασίας, αλλά και τρόποι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα χωρίς επιπτώσεις στο παραγωγικό σύστημα.

DIEM 2025 : ΜΕΤΑ ΤΟ 1101, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1101, ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ
DIEM 2025 !!!

O Γιάνης Βαρουφάκης θα παρουσιάσει το «Κίνημα για την Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025» ή αλλιώς DIEM 2025 (Democracy in Europe Movement 2025) στο Βερολίνο, στις 9 Φεβρουαρίου !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες του Politico.eu ο πρώην υπουργός θα ανακοινώσει το κίνημα στο Βερολίνο, στις 9 Φεβρουαρίου. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ !!!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
Το πρόστιμο θα περαστεί αυτόματα στο Taxisnet μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου όπου και θα φαίνεται ότι χρωστούν στην εφορία 150 ευρώ !!!

















Σε πάνω από 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων θα επιβληθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου το πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς δεν πέρασαν από Τεχνικό 'Ελεγχο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι αντιμέτωπη με πιθανά πρόστιμα έως 37.500 δολλάρια ανά αυτοκίνητο !!!














Tο Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κατέθεσε αγωγή εναντίον της Volkswagen αναφορικά με το σκάνδαλο εκπομπής ρύπων.Η νομική αυτή μάχη αναμένεται να κοστίσει πολύ περισσότερο απ'ότι ανέμενε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 58 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ !!!

ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Ήταν και στη λίστα Λαγκάρντ ως εκπρόσωπος επιχειρήσεων, ενώ το αρχικό πρόστιμο ήταν 115.000.000 ευρώ !!!
Μόλις σε ένα μήνα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου έχει βεβαιώσει πρόσθετους φόρους 163.000.000 ευρώ !!!













Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 163 εκατ. ευρώ πρόσθετους φόρους βεβαίωσε μέσα σε μόλις ένα μήνα το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, σπάζοντας τα κοντέρ και ξετινάζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων φιγουράρουν στις λίστες της μεγάλης φοροδιαφυγής.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ;;;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !!!
Βρήκαν 15 εκατομμύρια ευρώ «μαύρα» στο χρηματοκιβώτιο του ΠΑΣΟΚ !!!



Nα κλείσει άμεσα και να μπει σε εκκαθάριση !!!

1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
1,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων δεν πληρώνουν τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ !!!



Σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ανέρχονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων που οφείλουν σήμερα δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ. Οι οφειλέτες του φόρου ακινήτων, μάλιστα, είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα μικροϊδιοκτήτες με ΕΝΦΙΑ που κυμαίνεται σε 200-300 ευρώ το χρόνο.

Το 37% όσων καλούνται να πληρώσουν συνολικό ΕΝΦΙΑ έως 200 ευρώ περίπου δεν έχει πληρώσει. Πρόκειται για περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες από τους περίπου 2,7 εκατομμύρια που καλούνται να πληρώσουν έως 200 ευρώ.

Αντίθετα, η εισπραξιμότητα είναι υψηλότερη όσο αυξάνονται τα ποσά που πρέπει να καταβάλλουν οι πολίτες:

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 30% ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Για 40 χρόνια ασφάλισης το ποσοστό αναπλήρωσης ορίζεται στο 60% του συντάξιμου μισθού !!!
Επανυπολογισμός όλων των καταβαλλόμενων συντάξεων !!!















Μείωση κατά 15% στις συντάξεις άνω των 750 ευρώ για τους νέους συνταξιούχους προβλέπει το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου το οποίο δόθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς νωρίτερα σήμερα.

ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Βόμβα από το ΣτΕ: Έκπτωτος ο Ρακιντζής από το 2009 !!!
Άκυρες 1.100 πράξεις !!!



Απόφαση-βόμβα από το Συμβούλιο της Επικρατείας για τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πλήροφορίες του newpost, το Γ' Τμήμα του ΣτΕ έκρινε ότι ο κ. Ρακιντζής είναι «έκπτωτος» από το 2009 με απόφαση που έλαβε στις 31-12-2015, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αυτό σημαίνει ότι 1.100 διοικητικές πράξεις, με υπογραφή Ρακιντζή, μπορούν να καταστούν άκυρες εφόσον οι θιγόμενοι προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και δικαιωθούν.

Πληροφορίες από αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να έρθει η σχετική υπόθεση στην Ολομέλεια του ΣτΕ, για να «γλιτώσουν» κάποιες από τις πράξεις αυτές, οι οποίες παύουν να έχουν ισχύ.

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Θα συμβεί σύντομα και στην Ελλάδα !!!
Πολύ σύντομα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι προφητείες του ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ για τους εξωγήινους !!!
Η αποβλάκωση του εκλογικού σώματος έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο βαθμό, που οι εξωγήινοι γίνονται αντικείμενο προεκλογικών δεσμεύσεων !!!


Χίλαρι: Θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους αν εκλεγώ Πρόεδρος των ΗΠΑ

«Ίσως έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας», πρόσθεσε η 68χρονη υποψήφια των ΔημοκρατικώνΤην υπόσχεση ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγηίνων και θα αποκαλύψει την αλήθεια στους πολίτες έδωσε η Χίλαρι Κλίντον η οποία δίνει αγώνα για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προχώρησε σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και δεν δίστασε να σχολιάσει, πως ίσως εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!

ΕΒΓΑΛΑΝ 2 ΔΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ !!!

ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Μετέτρεπαν το μαύρο χρήμα που είχαν στις ελληνικές τράπεζες σε ομόλογα και τα έκαναν καταθέσεις χαρτοφυλακίου, ενώ παράλληλα άνοιγαν δύο λογαριασμούς στο εξωτερικό, έναν μετρητών και έναν άλλο χαρτοφυλακίου, ο οποίος χρησίμευε για την αποστολή του περιεχομένου του χαρτοφυλακίου από την Ελλάδα !!!
Τα συνολικά ποσά που έφυγαν από τις λίστες χαρτοφυλακίων φθάνουν τα 2 δισ. ευρώ !!!

















Τους ξέρουν όλους πλέον και τώρα ψάχνουν πώς θα εισπράξουν τα εκατομμύρια ευρώ που λίμναζαν επί χρόνια στο εξωτερικό, αλλά και στις ελληνικές τράπεζες... Νέα λίστα, η οποία αποκαλείται «λίστα χαρτοφυλακίων», αποκαλύφθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος» από τους οικονομικούς εισαγγελείς και το ύψος των χρημάτων που διέφυγαν στο εξωτερικό φθάνει τα 2 δισ. ευρώ, ποσό που έρχεται να προστεθεί σε αυτά της λίστας Λαγκάρντ (4 δισ.) αλλά και Μπόργιανς (5 δισ.) αντίστοιχα.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ & ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ !!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ
Τρώνε και πίνουν στην υγειά των κορόιδων !!!



ΝΕΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 6 ΦΡΕΓΑΤΩΝ 
Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα από την υπογραφή της σύμβασης προκλήθηκε ζημία στην περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου !!!
















Ποινικές ευθύνες για μια ακόμα σύμβαση αντισταθμιστικών ωφελημάτων που υπεγράφη στο πλαίσιο της προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων, εντόπισαν οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ: ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Τα συστημικά όμως ΜΜΕ, που ζουν από την τραπεζική διαφήμιση, ξύπνησαν μόλις σήμερα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τρόμος για 800.000 δανειολήπτες: Στα «κοράκια» και η μοναδική κατοικία !!!
Μπήκε σε εφαρμογή ο περίφημος Κώδικας Δεοντολογίας, ο οποίος ισοδυναμεί με τελεσίγραφο από τις τράπεζες για όλα τα κόκκινα δάνεια - Εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες πήραν την «πρώτη επιστολή» - Ακολουθεί δεύτερηΜε μια δεύτερη συστημένη επιστολή -σε αρκετά πιο αυστηρό ύφος και τόνο- ξεκινά η νέα χρόνια για τους κόκκινους δανειολήπτες που δεν ανταποκρίθηκαν στις αρχικές επιστολές που έστειλαν οι τράπεζες. Οι επιστολές που έστειλαν οι τράπεζες αποτελούν την τελευταία ευκαιρία συμβιβασμού, καθώς όσοι δανειολήπτες δεν ανταποκρίθηκαν συμπληρώνοντας την τυποποιημένη κατάσταση οικονομικής πληροφόρησης που συνοδεύει τις επιστολές των τραπεζών κινδυνεύουν άμεσα να θεωρηθούν μη συνεργάσιμοι, γεγονός που επιτρέπει στις τράπεζες να προβούν σε καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και συνεπώς να κινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού.
SSL Certificates