.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑΨΑΛΕ ΚΑΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΤΑ 240 ΔΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σκληρή επίθεση του Νότη Μαριά στον Μοσκοβισί για τα έξι πέτρινα μνημονιακά χρόνια στην Ελλάδα !!!




Σκληρή επίθεση στον Ευρωπαίο Επίτροπο Π. Μοσκοβισί εξαπέλυσε πριν λίγο μιλώντας εκ μέρους των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς στο πλαίσιο της συζήτησης για τα αποτελέσματα του μνημονίου στην Ελλάδα.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «συμπληρώθηκαν ήδη έξι και πλέον χρόνια εφαρμογής του μνημονίου στην Ελλάδα και η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο μια και τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν σαν δάνεια τελικά κ. Μοσχοβισί επέστρεψαν στις τσέπες των δανειστών αντί να επενδυθούν στην Ελληνική οικονομία.




Πέρασαν λοιπόν έξι πέτρινα μνημονιακά χρόνια στα οποία ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά τη φτώχεια, την ανέχεια, την ανεργία και την εθνική ταπείνωση.
Έξι πέτρινα μνημονιακά χρόνια αποτυχημένης πολιτικής της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων δανειστών που μείωσαν το ΑΕΠ κατά 25% και σε απόλυτους αριθμούς πάνω από 47 δισ. ευρώ.

Που ερήμωσαν την οικονομία, γέμισαν την Ελλάδα με στρατιές εκατομμυρίων φτωχών και ανέργων και δημιούργησαν καραβάνια νέων που μαζικά μεταναστεύουν.
Που έκαναν φορολογικό ρεσάλτο στις τσέπες και στις περιουσίες των φτωχοποιημένων Ελλήνων.

Που κοινωνικοποίησαν τις ζημιές των τραπεζών, κούρεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις και οδήγησαν το 40% του Ελληνικού πληθυσμού να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Ευρωπαίο Επίτροπο Π.Μοσκοβισί του είπε: «Αυτή είναι κύριε Μοσκοβισί η πολτική σας, η ανάλγητη πολιτική της τρόικας.

Μια πολιτική η οποία αντί να μειώσει το χρέος το εκτόξευσε στα ύψη, από 123% του ΑΕΠ το 2010 στο 200% το 2016.

Μια πολιτική κύριε Μοσκοβισί που ενθυλάκωσε αντί να επιστρέψει τα κέρδη της ΕΚΤ και των Κεντρικών Τραπεζών ύψους τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ.

Μια πολιτική που αρνείται το κούρεμα του Ελληνικού χρέους ενώ ήδη η ΕΕ το κάνει στην περίπτωση της Ουκρανίας και της Τυνησίας.

Μια πολιτική που υποθηκεύει για ένα αιώνα και ξεπουλά μέσω του Κατοχικού Ταμείου τη δημόσια περιουσία και βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων δίνοντάς τα στα κοράκια.
Μια πολιτική που υπηρέτησαν τα τελευταία 6 χρόνια όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές κυβερνήσεις, πολιτική την οποία επιβάλλουν με βία όπως έκανε και χθες η κυβέρνηση Τσίπρα κατά των συνταξιούχων».

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Φτάνει πια κύριε Μοσκοβισί. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει πλέον τη φτώχεια και την ανεργία και σύντομα θα πετάξει την τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους δανειστές έξω από την Ελλάδα».

ΠΗΓΗ
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_14.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates