.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! ΜΕΣΩ ΠΑΚΕΤΟΥ JUNCKER Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ !!!

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ
Από τα 330.000.000 ευρώ επενδύσεις που είχαν προαναγγείλει οι Γερμανοί της Fraport τα 300.000.000 θα τα πάρουν από το EFSI !!!

















Στο ευρωπαϊκό ταμείο στρατηγικών επενδύσεων ("πακέτο" Juncker) εντάχθηκε το έργο της αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Συγκεκριμένα, το EFSI θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 300 εκατ. ευρώ την επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού 400 εκατ. ευρώ που αφορά τις εργασίες ανακατασκευής που θα πραγματοποιήσει η κοινοπραξία Slentel-Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.


Όπως έχουν αναφέρει παλαιότερα οι επικεφαλής της Fraport, oι επενδύσεις που θα απαιτηθούν είναι της τάξης των 330 εκατ. ευρώ.

Αυτή την περίοδο στελεχώνεται το σχήμα του ομίλου Κοπελούζου και της Fraport με το κατάλληλο προσωπικό. Έτσι, πρόσφατα η Fraport Greece ανακοίνωσε τον διορισμό δύο διευθυντών στο εκτελεστικό συμβούλιο. Πρόκειται για τον Μπιλ Φούλερτον που αναλαμβάνει Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος (CTO) και τον Βαγγέλη Μπαλτά που αναλαμβάνει Διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος (CFO).

Τα δύο αυτά στελέχη θα συνεργάζονται αγαστά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) Αλεξάντερ Τσινέλ στο εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρείας το οποίο είναι αρμόδιο για την επίβλεψη του επερχόμενου έργου των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.



πηγη: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates