.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΝΟΣ !!!

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ FUNDS !!!
Σας το είχαμε προαναγγείλει από τον περασμένο Δεκέμβριο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ TΟΥΣ ΣΤΑ FUNDS, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ !!!

Τα μόνα δάνεια που δεν θα καταλήξουν στα funds, ούτε τώρα, ούτε μετά την 31/12/2017, είναι αυτά των δανειοληπτών της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, επειδή είναι όλα επίδικα !!!
Διαβάστε στη συνέχεια από το protothema.gr τις σχετικές ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για τα κόκκινα δάνεια :
Την προστασία από την πώληση σε ξένα funds, έως και το 2018, των κόκκινων δανείων τα οποία είναι συνδεδεμένα με προσημείωση ή υποθήκη πρώτης κατοικίας, αντικειμενικής αξίας έως 140.000 ευρώ. Προστασία προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε και στα δάνεια που έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημόσιου.
Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι – ανεξαρτήτως κατηγορίας – τα δάνεια, (στεγαστικά, καταναλωτικά, επισκευαστικά, δάνεια ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, αγροτών, καθώς και τα δάνεια μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων), που έχουν διασφάλιση σε πρώτη κατοικία, με αντικειμενική αξία μέχρι 140.000 ευρώ (και χωρίς κάποιο εισοδηματικό κριτήριο) προστατεύονται από την πώληση έως και το 2018.

Σημειώνεται ότι, προβλέπεται η πώληση εξυπηρετούμενων δανείων, εφόσον ανήκουν στον ίδιο δανειολήπτη. Αναγκαία προϋπόθεση για την πώληση των δανείων είναι ο δανειολήπτης και ο εγγυητής να έχουν προσκληθεί με εξώδικη πρόσκληση μέσα σε 12 μήνες πριν από την προσφορά , πριν ή και μετά την ψήφιση του νόμου για να διακανονίσουν τις όφειλες με βάση γραπτή πρόταση που περιλαμβάνει συγκεκριμένους όρους αποπληρωμής σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ.

Εξαιρούνται απαιτήσεις επίδικες ή επιδικασθείσες και απαιτήσεις κατά οφειλετών μη συνεργάσιμων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, στις περιπτώσεις πώλησης και μεταβίβασης απαιτήσεων, καθώς και σε περιπτώσεις ανάθεσης διαχείρισης, δεν χειροτερεύει η ουσιαστική και δικονομική θέση του οφειλέτη και του εγγυητή και δεν επιτρέπεται η μονομερής τροποποίηση όρου σύμβασης καθώς και του επιτοκίου. Επίσης αναφέρεται πως σε περίπτωση που μεταβιβάζεται απαίτηση από εξυπηρετούμενο δάνειο ή πίστωση, για την εξυπηρέτηση του οποίου έχει συμφωνηθεί κυμαινόμενο επιτόκιο, ο εκδοχέας (fund) δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να προσδιορίσει περιθώριο, επιπλέον του επιτοκίου αναφοράς, υψηλότερο εκείνου που είχε προσδιορίσει το πιστωτικό ή χρηματοδοτικό ίδρυμα κατά το χρόνο καταχώρισης της μεταβίβασης, ακόμα κι αν τέτοιο δικαίωμα υφίστατο συμβατικά για τον εκχωρητή.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates