.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ .........

.......... ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS !!!


ΤτΕ: ΣΤΑ FUNDS ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Η Τράπεζα της Ελλάδος ανοίγει την πόρτα στα ξένα funds για τα κόκκινα δάνεια !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Το αναφέρει το νέο Μνημόνιο, άρχισε να το συζητά η κυβέρνηση, ήρθε και η Τράπεζα της Ελλάδας να το επιβεβαιώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο: 
Τα «κόκκινα» δάνεια θα πωλούνται στα funds, ανεξαρτήτως του αν είναι δάνεια νοικοκυριών, επιτηδευματιών ή επιχειρήσεων !!!

ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ !!!

ΠΡΙΝ ......


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ !!!

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Η διαδικασία θα πραγματοποιείται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, σε συνεργασία με τα τραπεζικά ιδρύματα, καθώς «ξεπαγώνει» η διαδικασία κατασχέσεων, που είχε διακοπεί από τον περασμένο Ιούλιο και μετά λόγω επιβολής των capital controls !!!
Οι τράπεζες που σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στην διαδικασία δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς τα Ταμεία είναι οι: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank, Unicredit Bank και Aegean Baltic Bank !!!


















Σε ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών περισσότερων από 100.000 οφειλετών προχωρά τη Δευτέρα το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο. Οι αρρύθμιστες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 6 δισ. ευρώ. 

ΣΟΚ: "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΕΩΣ ΚΑΙ 15% ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Απαιτούν "γενναίες" μειώσεις συντάξεων !!!













Απορρίπτουν τις προτάσεις της κυβέρνησης για κάλυψη του κενού στο ασφαλιστικού μόνο από την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και ζητούν “γενναίες” μειώσεις συντάξεων.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ: ΚΕΡΔΗ ΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΕ 807.000.000, ΠΡΟΣΤΙΜΟ 31.400.000 !!!

ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ: ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Η ΟΡΦΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Γεννήθηκε Επαναστατικό !!! 

Πέθανε Χριστιανοδημακρατικό !!!

Αριστερός Χριστινανοδημοκρατικός Ψάλτης στη Βουλή των Ελλήνων ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Κάτι ξέρουν οι Ιταλοί φίλοι μας του PDI και του LABDEM που, ελλείψει αριστερού ψάλτη στην Κυβέρνηση Τσίπρα, τον χαρακτηρίζουν ήδη ως τον μόνο γνήσιο εκφραστή της ευρωπαϊκής αριστεράς στο ελληνικό κοινοβούλιο !!!



ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!
Στο  μάρμαρο είναι γραμμένο ότι  "Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας γεννήθηκε επαναστατικό (Λιβόρνο 21 Γενάρη 1921) και Πέθανε Χριστιανοδημακρατικό, με ηγέτη τον σημερινό Ιταλό πρωθυπουργό Ματτέο Ρέντζι (FiRenzi 8 Δεκέμβρη 2013) !!!

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΔΟΥ
Κατηγορείται ότι δεν εξέδωσε απόδειξη για δικηγορική αμοιβή με τη φοροδιαφυγή να αγγίζει τα 427.000 ευρώ ενώ με τις προσαυξήσεις το ποσό είναι περίπου διπλάσιο 940.000 ευρώ !!!



Ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Τουλουπάκη, σε βάρος του καθηγητή και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου.

ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 168 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ BMW !!!

ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΡΤΕΛ
Εν αντιθέσει στην Ελλάδα τα καρτέλ δρουν ανενόχλητα και ατιμώρητα !!! 




















Το ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο επικύρωσε πρόστιμο 168 εκατ. ευρώ στην BMW για μη ανταγωνιστικές πρακτικές, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΑΚΗ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Παραδέχθηκε πως η ζημιά που υπέστησαν ιδιώτες και Δημόσιο θα μπορούσε θα έχει αποφευχθεί, αν το Ελληνικό Δημόσιο είχε ορίσει κατώτατη τιμή στις αυξήσεις και δεν είχε υιοθετήσει τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών που επέτρεψε στα επενδυτικά funds να διαμορφώσουν κατά το δοκούν τις τιμές των αυξήσεων !!!
























Στην παραδοχή ότι εάν η κυβέρνηση είχε θεσπίσει κατώτατη τιμή στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών θα είχαν αποφευχθεί οι ζημιές που υπέστη το Δημόσιο και οι παλαιοί ιδιώτες μέτοχοι προχώρησε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή.

ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΨΥΧΑΡΗ ΖΗΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ
O οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έστειλε αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Εσχες για έλεγχο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη !!!
Ο εκδότης έχει μπει στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων για τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον ΔΟΛ αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του !!!














O οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έστειλε αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Εσχες για έλεγχο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη,που αφορά -σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες- στα δάνεια του ΔΟΛ. 

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!

ΕΝΩ 19 ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων της Βουλής εντόπισε συμμετοχές σε ακίνητα και τραπεζικές καταθέσεις που δεν είχαν δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, πέραν του «ξεχασμένου» 1.000.000 ευρώ !!!
Προβλήματα και στις δηλώσεις Χαρδούβελη, Μητρόπουλου και Παπασταύρου !!!













Βαριά η λυπητερή και με πολλούς αποδέκτες, όπως προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής "πόθεν έσχες" της Βουλής καθώς προχωρά σε κατασχέσεις 2 εκ. ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς πρώην υπουργών ενώ 19 πρόσωπα παραπέμπονται για φορολογικές παραβάσεις.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

2 BINTEO: ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ & ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!! ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ;;;

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ & ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
Καταγγέλλουμε Τραπεζική Μαφία !!! 
Οι Δικαστές μας βλέπουν ;;;






SIEMENS: ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ
Siemens : Αμετάκλητη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ !!!




ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ : 

Διαταγή επιβολής ποινής !!!
Η Εισαγγελία σας καταλογίζει τα κατωτέρω πραγματικά περιστατικά: 


Από το 1996 διευθύνατε τη Siemens ΑΕ Εlectrotechnical Ρrojects and Ρroducts Αthens, τη θυγατρική της Siemens ΑG στην Ελλάδα. Η Siemens ΑG, με κεντρική έδρα το Μόναχο, περιλαμβάνεται στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και πλούσιας παράδοσης εταιρείες στην ηλεκτροτεχνική και ηλεκτρονική, με ηγετική θέση στην αγορά σε όλα τα αντικείμενά της και ανήκει σήμερα με περίπου 800.000 μετόχους από περισσότερα από 100 κράτη στις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες. 
Ο όμιλος εκπροσωπείται σε περισσότερες από 190 χώρες και παράγει παγκοσμίως σε 290 τόπους. 
Σε πολλές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, η Siemens ΑG διατηρεί θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες δρουν ως αυτόνομες περιφερειακές επιχειρήσεις. Οι ως άνω εταιρείες έχουν καθετοποιημένη δομή, το οποίο σημαίνει ότι προσφέρουν το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Siemens ΑG.

Στη χρονική περίοδο κατά την οποία ήσαστε διευθύνων της θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα τριπλασιάστηκε το ΕΒΙΤ της θυγατρικής εταιρείας που κατά μέσο όρο ανερχόταν σε 10%.


Ιστορικό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2014 ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΟΣΑ
Το ίδιο διάστημα για το σύνολο των χωρών η αύξηση της φορολογίας ήταν μόλις 0,3 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Ελλάδας που ήταν 4,7 !!!












Το φορολογικό βάρος στην Ελλάδα αυξήθηκε το 2014 κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα και έφθασε το 35,9% του ΑΕΠ από 34,4% το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

ΚΑΤΟΧΗ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΧΟΥΝΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ........ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΘΗΝΑ 1997"
Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ότι κατασπαταλήθηκαν 30.000.000 ευρώ ενώ έκρινε ως αντισυνταγματική τη διαγραφή του καταλογισμού τους όπως πέρασαν με "φωτογραφική" τροπολογία η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2014 με την οποία νομιμοποιήθηκαν οι δαπάνες της οργανωτικής του "Αθήνα 1997" !!!
Μεταξύ των 32 που καλούνται να πληρώσουν οι Γιώργος Λιάνης, Ανδρέας Φούρας, Ιωάννης Σγουρός, Λάμπης Νικολάου, Βασίλης Σεβαστής, Ευάγγελος Σαβράμης κ.α !!!
















Λογαριασμό 30 εκατομμυρίων στέλνει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε πασίγνωστα ονόματα του αθλητισμού και της πολιτικής που είχαν την ευθύνη για τη διοργάνωση του έκτου παγκόσμιου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε από 1 μέχρι 10 Αυγούστου 1997 στο ΟΑΚΑ. Οι ανώτατοι δικαστές, με πρωτοβουλία του πρώην προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκου Αγγελάρα εισήγαγε το θέμα στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου που κατάργησε στην πράξη τροπολογία του 2014 η οποία ουσιαστικά απάλλασσε τους διοργανωτές από την υποχρέωση να καταβάλλουν το συγκεκριμένο ποσό.

ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 71 ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΖΗΤΑ Η ΕΕ
Εκβιάζουν ότι χωρίς αλλαγές στο ασφαλιστικό δεν συζητούν τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους !!!












Aπελευθέρωση των ορίων ηλικίας προς τα πάνω, ώστε να μπορεί κάποιος να παραμείνει στην εργασία του και μετά τα 67 χρόνια ως κίνητρο για να αυξήσει το λεγόμενο ποσοστό αναπλήρωσης, άρα και τις αποδοχές του, προκρίνουν οι Ευρωπαίοι. 

ΜΙΣΘΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 30 ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τα μεγαλοστελέχη των ελληνικών τραπεζών,οι οποίες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με λεφτά του ελληνικού λαού, αμοίβονταν μέχρι και το τέλος του 2014 με μισθούς οι οποίοι ξεπερνούσαν καθαρά τα 16.000 ευρώ μηνιαίως, φθάνοντας μάλιστα το ποσό των 20.512 ευρώ στην περίπτωση ανώτατου στελέχους της Εurobank !!!
Οι αμοιβές αυτές καταβλήθηκαν παρά τους περιορισμούς που έθετε ο νόμος ο οποίος προσδιορίζει ως πλαφόν τις αμοιβές του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος !!!














«Πρωταθλήτρια» στην κούρσα των αμοιβών αναδεικνύεται η Εθνική καθώς η τράπεζα εμφανίζεται να έχει διαθέσει περίπου 7,622 εκατ. ευρώ

Μισθοί άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ καταβλήθηκαν σε περίπου τριάντα μεγαλοστελέχη ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι ίδιες οι τράπεζες στα ενημερωτικά τους δελτία. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν το ανώτερο και ανώτατο στελεχιακό δυναμικό αμοίβονταν μέχρι και το τέλος του 2014 με μισθούς οι οποίοι ξεπερνούσαν καθαρά τα 16.000 ευρώ μηνιαίως, φθάνοντας μάλιστα το ποσό των 20.512 ευρώ στην περίπτωση ανώτατου στελέχους της Εurobank.

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

ΗΘΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ
Εργοστάσιο κλώνων στην Κίνα έτοιμο για την κλωνοποίηση του ανθρώπου !!!


Η εταιρεία που κατασκευάζει στην Κίνα το πρώτο εργοστάσιο κλωνοποίησης ζώων σε βιομηχανική κλίμακα δηλώνει πως είναι έτοιμη και πρόθυμη να κλωνοποιήσει και ανθρώπους, αρκεί να καμφθεί η αντίδραση της κοινής γνώμης.

«Η τεχνολογία ήδη υπάρχει» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σου Σιαοτσούν, διευθύνων σύμβουλος της κινεζικής Boyalife, η οποία συνεργάζεται στο εργοστάσιο κλώνων με τη νοτιοκορεατική Sooam Biotech.

«Εφόσον [η κλωνοποίηση ανθρώπων] επιτραπεί, δεν νομίζω ότι υπάρχουν εταιρείες με καλύτερη τεχνολογία από την Boyalife» υποστήριξε.

Διευκρίνισε πάντως ότι η εταιρεία του δεν δραστηριοποιείται σήμερα στην κλωνοποίηση ανθρώπων και είναι αναγκασμένη να κρατά στάση «αυτοσυγκράτησης» για το φόβο αντιδράσεων.

Σε επτά μήνες αρχίζει η παραγωγή

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ !!!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ
Με 5 κουπόνια, εντελώς δωρεάν η ετήσια συνδρομή μέλους στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αξίας 20 ευρώ !!!
Ευχαριστούμε θερμά τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ που στηρίζει τον αγώνα των δανειοληπτών κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
                

Οι δανειολήπτες να διαβάζετε καθημερινά την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, που δημοσιεύει αυτούσια και χωρίς καμία λογοκρισία την αρθρογραφία της επιστημονικής ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα προσφέρει την ετήσια συνδρομή μέλους δωρεάν, άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε κάθε αναγνώστη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, φυσικό ή νομικό πρόσωπο και σε όλους συνολικά τους αναγνώστες, που θα προσκομίζουν στα γραφεία του Κινήματος και θα παραδίδουν στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό αυτού, αριθμό πέντε (5) κουπονιών.

Προκειμένου να καρπωθεί της Προσφοράς, κάθε αναγνώστης της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, θα πρέπει να παραδώσει (απλή «επίδειξη» δεν αρκεί) τα πέντε (5) Κουπόνια του.

FM VOICE : ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100% ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΟΤΟΕ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και οι προτάσεις της ΟΤΟΕ !!!

Για πρώτη φορά, από επίσημα τραπεζικά χείλη και με τα στοιχεία των ίδιων των τραπεζών, επιβεβαιώνονται ποσό προς ποσό, ευρώ προς ευρώ, όλοι οι ισχυρισμοί μας στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας, για το πραγματικό κόστος της ανακεφαλαιοποίησης μέχρι την 31/12/2014 και για το σύνολο των εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου στις τράπεζες !!!



Η απάτη των εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου, με τις οποίες φορτώνεται καθημερινά το τραπεζικό χρέος στο δημόσιο και στις πλάτες των φορολογουμένων, καταγράφεται αναλυτικά, μέχρι το τελευταίο ευρώ !!!

Διαβάστε στη συνέχεια την έκθεση, την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη :

ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !!!

ΥΨΟΥΣ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ
Πολύ σοβαρή καταγγελία που έχει προκαλέσει εκτεταμένο έλεγχο σε υποκατάστημα μεγάλου τραπεζικού ομίλου !!!














Μεγάλης έκτασης έλεγχο για να διαπιστωθεί υπεξαίρεση - μαμούθ ύψους 3 εκατ. ευρώ πραγματοποιείται σύμφωνα με έγκυρες πηγές σε υποκατάστημα τράπεζας στη Σαλαμίνα. Πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση που απασχολεί εδώ και ημέρες το auditing κορυφαίου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος μετά από καταγγελία.

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΧΡΕΗ 188 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ 270 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Το ποσό των 188.000.000 ευρώ αφορά χρέη από πρόστιμα,φόρους και προσαυξήσεις !!!
Δηλαδή κάτι λιγότερο από αυτά που απαιτούνται για να μην κοπεί του χρόνου το ΕΚΑΣ σε χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους !!!












Το ποσό των 188 εκατ. ευρώ «γλίτωσαν» 270 μεγαλοοφειλέτες που επωφελήθηκαν τους ευνοϊκούς όρους της ρύθμισης των 100 δόσεων από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ «ΤΣΕΚΟΥΡΙ» ΣΕ 711.000 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 170 ΕΥΡΩ !!!

ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016 η δαπάνη για τις επικουρικές συντάξεις θα πρέπει να μειωθεί περίπου 400.000.000 ευρώ !!!















Κλείδωσαν οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις στην κυβερνητική πρόταση για το νέο Ασφαλιστικό, η οποία θα παρουσιαστεί στους κοινωνικούς φορείς και στην ΟΚΕ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για τις επικουρικές το νέο ασφαλιστικό μοντέλο θα προβλέπει κλιμακωτές περικοπές που θα διασώζουν συντάξεις έως 160-170 ευρώ. 

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 31,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ !!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία τιμωρήθηκε με 31.451.211 ευρώ επειδή κάνοντας κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά της μπίρας παραβίασε την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανταγωνισμού !!!
Υπήρχε περίπτωση όπου οι προωθητικές ενέργειες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ξεπέρασαν κατά 200% τον τζίρο του συγκεκριμένου σημείου πώλησης !!!











Το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού και καλείται να το πληρώσει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Τιμωρήθηκε με 31.451.211 ευρώ επειδή κάνοντας κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά της μπίρας παραβίασε την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανταγωνισμού. Αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασης που εκδόθηκε χθες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία εφάρμοζε μακροχρόνια πρακτικές με στόχο την αποκλειστική προώθηση των προϊόντων της, αναγκάζοντας τους πελάτες της να μη βάζουν τα σήματα των ανταγωνιστών της στα καταστήματα. Μεταξύ άλλων έδινε μετρητά, μεγάλες εκπτώσεις, παροχές, τιμωρούσε όσους δεν εφάρμοζαν τις συμβάσεις συμφωνίας κ.λπ.

ΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ;;;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΙΚΑ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Η τρόικα επανέρχεται την επόμενη Δευτέρα με τα προαπαιτούμενα του δεύτερου κύματος των μέτρων που πρέπει να περάσουν μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου !!!
Θα μπορέσει η Κυβέρνηση να τα περάσει με τους 153 βουλευτές ;;;















Και η «καυτή πατάτα» του εργασιακού προστέθηκε χθες μαζί με το νέο ασφαλιστικό και την φορολογική μεταρρύθμιση στα μέτρα της «γκρίζας ζώνης» που δεν είναι μεν προαπαιτούμενα του δεύτερου κύματος των μέτρων αλλά περιλαμβάνονται σε αυτά στα οποία θα εξετάσει η Κυβέρνηση κατά την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΝΕΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΚ
Ζητούν να καλυφθεί η κενή θέση του επικεφαλής της Γραμματείας Εσόδων με άνθρωπο της δίκης τους επιλογής και μάλιστα προερχόμενο από την Κομισιόν !!!
















Την ώρα που ο πρωθυπουργός ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο προεδρικό Μέγαρο για τη βόμβα του ασφαλιστικού, στο μυαλό του είχε μία άλλη βόμβα που έσκασε στο υπουργείο οικονομικών την Πέμπτη το μεσημέρι.

«ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ !!!

ΥΨΟΥΣ 320.000.000 ΕΥΡΩ
Ενώ έρχεται και φοροεπιδρομή ύψους 190.000.000 ευρώ σύμφωνα με σχέδιο που έχει εκπονήσει η Κυβέρνηση !!!
















Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και αφορά τις επιδοτήσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ, 725.000 αγρότες κατά τα έτη 2008 και 2009, οι οποίες ωστόσο κρίθηκαν παράνομες έπειτα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Την ώρα που εργοδότες και δανειστές πιέζουν για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων !!!
Ενώ ένας στους δύο νέους είναι άνεργος !!!






















Σχεδόν αμετάβλητη σε υψηλά επίπεδα παρέμεινε η ανεργία στην Ελλάδα τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Eurostat: διαμορφώθηκε στο 24,6%, έναντι 24,9% τον Ιούλιο.
Στην Ευρωζώνη η ανεργία τον Οκτώβριο διαμορφώθηκε στο 10,7%, έναντι 10,8% τον Σεπτέμβριο, ενώ στην ΕΕ των «28» η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 9,3%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. 


ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΩΣ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 10.588 ΑΦΜ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ UBS
Μεταξύ των καταθέσεων υπάρχουν ποσά των 50, των 48, των 16 και των 14 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και μεγάλος αριθμός με ποσά έως δύο εκατομμύρια ευρώ !!!














Με διαδικασίες-εξπρές και με κάθε είδους ενίσχυση (προσωπικό, τεχνική υποστήριξη, κ.λπ.) του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου θα ερευνηθούν οι λίστες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην UBS, που παρέλαβε η Ελλάδα από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προειδοποιεί για κατασχέσεις όσους δεν ρύθμισαν τις υποχρεώσεις τους !!!














Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προειδοποιεί για κατασχέσεις όσους δεν ρύθμισαν τις υποχρεώσεις τους προς την Εφορία. Στέλνει μάλιστα το μήνυμα υπενθυμίζοντας τις επιλογές που έχουν οι φορολογούμενοι να προχωρήσουν σε ρύθμιση σε έως 24 δόσεις και ότι δικαιούνται να προστατεύσουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ως «ακατάσχετο», για ποσό μέχρι 1.250 ευρώ μηνιαίως.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΧΑΡΙΖΕΙ» ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS !!!

ΞΕΝΑ FUNDS ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
Το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί να εφευρίσκει πλήθος τρόπων για να επιβάλλει φόρους και πρόστιμα αλλά κωφεύει όταν πρόκειται να εισπράξει χρήματα από ξένους !!!
Έχουν επιβληθεί πρόστιμα άνω των 4.000.000 ευρώ, αλλά δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ !!!

















Στα παλαιότερα των υποδημάτων της έχει γράψει η κυβέρνηση τις επανειλημμένες οχλήσεις από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε να μπορούν να εισπραχθούν τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε ξένους επενδυτές.

ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
Αν και είναι παράνομο αυξάνονται τα τέλη για να καλυφθούν οι τρύπες των προϋπολογισμών των δήμων !!!
















Ήδη οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη πέφτουν βροχή. Αν και δεν επιτρέπεται να υπάρξει αύξηση των δημοτικών τελών για κάλυψη των ελλειμμάτων καθώς τα τέλη είναι ανταποδοτικά, πληρώνονται δηλαδή από τους πολίτες για την καθαριότητα, τον φωτισμό κλπ ήδη είναι πολλοί οι δήμοι που αποφάσισαν μεγάλες αυξήσεις ενώ έπονται και άλλοι.
SSL Certificates