.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΤ : ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!




ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ
Γιάννης Μοίρας: Δεν γίνεται να στηρίζουμε τις τράπεζες κι αυτές να μας πετάνε από τα σπίτια μας !!!





«Οι τράπεζες έχουν βοηθηθεί με ένα "ιλιγγιώδες" ποσό, δίχως το παραμικρό ίχνος κοινωνικής ανταποδοτικότητας. Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Οι τραπεζίτες υποχρεούνται να δώσουν λόγο», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

«Η κυβέρνηση αναζητεί το δημοσιονομικά αποτελεσματικό και κοινωνικά ισορροπημένο μείγμα μέτρων και ισοδυνάμων», αναφέρει Στο ΧΩΝΙ ο Γενικός Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας, αναφορικά με τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ;;;

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ BAD BANK ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ BANK ;;;


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ !!!

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΕ C-8/14/29-10-2015, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & DISTRESS FUNDS
Προθεσμία ανακοπής κατά της εκτέλεσης: Καταχρηστική η διάταξη που ορίζει ως σημείο εκκίνησης της προθεσμίας τη δημοσίευση σε εφημερίδα και όχι την ατομική κοινοποίηση του καθ' ου η εκτέλεση (ΔΕΕ) !!!



Όταν οι δικηγόροι ξέρουν γράμματα και παίρνουν στα σοβαρά τις υποθέσεις κατά των τραπεζών, οι δανειολήπτες δικαιώνονται ακόμη και στο Δικαστήριο της ΕΕ, κόντρα στο εθνικό δίκαιο της χώρας τους !!!

Σημαντική απόφαση στην υπόθεση C-8/14 BBVA S.A. κατά Pedro Peñalva López κλπ. εξέδωσε το Δικαστήριο της ΕΕ. Ειδικότερα κρίθηκε ότι στις περιπτώσεις των εκτελέσεων ενυπόθηκων απαιτήσεων οι διατάξεις εθνικού δικαίου (εν προκειμένω του ισπανικού) που τάσσουν στους ενδιαφερομένους για την άσκηση ανακοπής κατά της εκτέλεσης αποκλειστική προθεσμία ενός μήνα που αρχίζει να τρέχει από τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ισπανίας του νέου τροποποιητικού νόμου που θεσπίστηκε, αντίκειται στο κοινοτικό δίκαιο στο σημείο που ορίζεται εκκίνηση της προθεσμίας ανακοπής η δημοσίευση του νόμου στην εφημερίδα και όχι η ατομική ειδοποίηση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Συγκεκριμένα η Οδηγία 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου, της 5ης Απριλίου 1993, σχετικά με τις καταχρηστικές ρήτρες των συμβάσεων που συνάπτονται με καταναλωτές ορίζει ότι τα κράτη μέλη οφείλουν να εξασφαλίζουν ότι οι καταχρηστικές ρήτρες συμβάσεως μεταξύ επαγγελματία και καταναλωτή δεν δεσμεύουν τους καταναλωτές, ενώ η σύμβαση εξακολουθεί να δεσμεύει τους συμβαλλόμενους, εάν μπορεί να υπάρξει και χωρίς τις καταχρηστικές ρήτρες. Κατά την ίδια οδηγία τα κράτη μέλη φροντίζουν να υπάρχουν τα κατάλληλα και αποτελεσματικά μέσα, προκειμένου να πάψει η χρησιμοποίηση των καταχρηστικών ρητρών στις συμβάσεις που συνάπτονται από έναν επαγγελματία με καταναλωτές.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ DISTRESS FUNDS ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Γράφει ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Pronews

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ
Ποια distress funds ήρθαν στην Ελλάδα για να πάρουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων στους πλειστηριασμούς !!!



Σύμφωνα με το fortunegreece.com και τον Τάσο Ζάχο υπάρχουν ήδη μεγάλα distress funds που έχουν επισκεφτεί την Αθήνα καθώς μύρισαν το "αίμα".
Από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου απελευθερώνονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης -όπως οι πλειστηριασμοί- που είχαν ανασταλεί λόγω capital controls ενώ ήδη στην Ελλάδα βρίσκονται τα λεγόμενα "πειρατικά" funds που ψάχνουν να αγοράσουν ελληνικά δάνεια στο 20 – 30% της αξίας τους ή και πολύ λιγότερο.

Πρόκειται για τα :
Apollo Management, Fortress, Baubost, Strategic Value, Third Point, το KKR, York Capital Management, Cerberus, Paulson & Co, Dromeus Capital, και Oaktree Capital.

Μέσα σε αυτά θα βρίσκονται τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων που δεν μπορούν να αποπληρωθούν.

Την Πέμπτη βγήκε η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με την οποία δεν παρατείνεται εκ νέου η κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου.

Συνεπώς υπάρχει πλέον το ελεύθερο να προχωρήσουν εξώσεις και κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις (όπως κατασχέσεις) ενώ ανοιχτό είναι και το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο δεν υπάρχει διάταξη αλλά μόνο moratorium από τις τράπεζες.
Στις πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, πέραν των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, περιλαμβάνονται εξώσεις και προσωπικές κρατήσεις.

Την ίδια στιγμή φόβο προκαλούν οι αφίξεις στην Αθήνα εκπροσώπων των «distress funds» η αλλιώς "επενδυτικά κεφάλαια που βασίζονται στην δυστυχία" καθώς έχουν έρθει για να αγοράσουν φθηνά και να πουλήσουν πάση θυσία έχοντας το σχετικό κέρδος.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΝΔΟΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ
Την ίδια ώρα, εμείς, οι δήθεν τετραπέρατοι απόγονοι του Οδυσσέα, τους έχουμε ακόμη ελεύθερους, να παριστάνουν τους παράγοντες και να μοιράζουν θαλασσοδάνεια στη διαπλοκή και, παράλληλα, αντί να τους ζητήσουμε πίσω όσα έκλεψαν στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης, συνεχίζουμε να τους προικοδοτούμε με ενισχύσεις κεφαλαίων και ρευστότητας, για νάχουν λεφτά και να μπορούν να μας πάρουν τα σπίτια !!!





First They Jailed the Bankers, Now Every Icelander to Get Paid in Bank Sale !!

First, Iceland jailed its crooked bankers for their direct involvement in the financial crisis of 2008. Now, every Icelander will receive a payout for the sale of one of its three largest banks, Íslandsbanki.

If Finance Minister Bjarni Benediktsson has his way — and he likely will — Icelanders will be paid kr 30,000 after the government takes over ownership of the bank. Íslandsbanki would be second of the three largest banks under State proprietorship.

“I am saying that the government take [sic] some decided portion, 5%, and simply hand it over to the people of this country,” he stated.

Because Icelanders took control of their government, they effectively own the banks. Benediktsson believes this will bring foreign capital into the country and ultimately fuel the economy — which, incidentally, remains the only European nation to recover fully from the 2008 crisis. Iceland even managed to pay its outstanding debt to the IMF in full — in advance of the due date.

1 ΣΤΑ 2 ΣΠΙΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!!

ΤΡΕΧΟΥΝ & ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Τραπεζικό σκάνδαλο με τα κρυφά κόκκινα δάνεια γνωστών πολιτικών !!!





Μία παράμερη απώλεια στα όσα γίνονται με τις Τράπεζες το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι οι επιστολές που λαμβάνουν ανυποψίαστοι πολίτες οι οποίοι πριν 10 και 15 χρόνια μπήκαν εγγυητές σε καταναλωτικά δάνεια πρώην πολιτευτών και βουλευτών για να τους διευκολύνουν στις προεκλογικές τους καμπάνιες, με την υπόσχεση πως όταν έπαιρναν την βουλευτική έδρα θα ξεπλήρωναν τα χρέη τους και θα τους απάλλασσαν από τον βραχνά της εγγύησης.

Στο κόλπο εμπλέκονται και υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών, διευθυντές, υπεύθυνοι χορηγήσεων κλπ.

Το φαινόμενο έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην Επαρχία και ειδικά στις συνεταιριστικές τράπεζες, όπου η σιωπή όσων γνωρίζουν, ήταν μία από τις αιτίες που ήδη κάποιες τράπεζες κατέρρευσαν υπό το βάρος και αυτών των αποκαλύψεων.

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΡΗΤΡΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ !!!

ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ
Ποιες είναι οι κυρώσεις για τους εκπρόθεσμους ;;;





Έληξει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του (νέου) ΕΝΦΙΑ και όποιος δεν πληρώσει απειλείται με πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, όσοι πληρώσουν τη δόση εκπρόθεσμα θα έχουν προσαύξηση κατά 0,73%. 


Σε κατηγορηματική διάψευση της σύνδεσης μη καταβολής της δόσης του ΕΝΦΙΑ με την απώλεια ρύθμισης 100 δόσεων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι δεν θα πρέπει να συγχέονται οι δυο διαφορετικές φορολογικές υποχρεώσεις, καθώς και ότι σε καμία περίπτωση, αφού δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, δεν χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων κάποιου οφειλέτη εάν δεν καταβάλλει έγκαιρα την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Όσοι δεν έχουν χρέη, αλλά βγουν υπερήμεροι, μπορούν να πληρώσουν μόνο την προσαύξηση και να ενταχθούν αυτόματα στις 12 δόσεις για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ.

ΤΑ 4 ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ !!!

ΤΟ 5ο ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΙΛΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm





Τα 4 σενάρια για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια έχουν λάβει κυρίαρχη θέση στις συζητήσεις των επιτελείων των τραπεζών που εξετάζουν όλους τους πιθανούς τρόπους για να περιορίσουν το κόστος τους και να έχουν κέρδος από την διαχείρισή τους.

Η ανταλλαγή με σπίτι μικρότερης αξίας

Ο Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ ΣΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΔΙΚΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΙΜΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΜΠΡΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΟ 
Όσο για τις Ελβετικές Δικαστικές Αρχές, θα κληθούν πολύ σύντομα να λογοδοτήσουν για την εγκληματική τους αμέλεια να μην ταυτοποιήσουν τον απατεώνα που εμφανίστηκε στο ακροατήριο παριστάνοντας τον Κυριάκο Τόμπρα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/10/unigestion-advantage.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/10/blog-post_509.html



Ακούστε ΕΔΩ όλη την αλήθεια από τον (πραγματικό) ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΜΠΡΑ, στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ στον REAL FM 97,8 !!!




ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙ 500.000.000 ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ MADE IN GREECE !!!

ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ

Έκαναν «φτερά» 500 εκατομμύρια δολάρια από fund Έλληνα !!!




Ο Έλληνας εγκέφαλος του σκανδάλου και η βράβευσή του στην Ουκρανία !!!


Μεγάλη υπόθεση επενδυτικής πυραμίδας που έχει στοιχεία… Madoff ερευνούν οι ελληνικές αρχές, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών και η υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ «ψάχνουν» το επενδυτικό… project που έφτασε έως τα 500 εκατ. δολάρια!

Πρόκειται για ένα hedge fund που ίδρυσε το 2013 Έλληνας πρώην αναλυτής και στέλεχος εγχώριων χρηματιστηριακών εταιρειών ονόματι Γιώργος Δασκαλέας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αρχικό κεφάλαιο ανερχόταν σε 254 εκατ. δολάρια και επενδύθηκε σε συναλλαγές επί νομισμάτων (Forex).

Κεφάλαια που μέσω υψηλών γνωριμιών – του ίδιου και του συνεργάτη του Γ. Λίτινα – κατάφερε να εξασφαλίσει ο κ. Δασκαλέας με στόχο να κάνει επενδύσεις στη μεγάλη αγορά συναλλάγματος και νομισμάτων.

Πρόκειται για σκάνδαλο που μοιάζει με επενδυτική… πυραμίδα, όπου ο εν λόγω κύριος κατάφερε να ελκύσει σημαντικά ποσά έως και 500 εκατ. δολαρίων υποσχόμενος «εγγυημένες αποδόσεις έως και 60%» τα οποία όμως φαίνεται πως δεν υπάρχουν πλέον!

Όμως, το Μάιο του 2015 ωστόσο, και ενώ η αξία του hedge fund ξεπερνούσε τα 500 εκατ. δολάρια, τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών που τηρούσε η διαχειρίστρια εταιρεία αποδείχθηκαν… μηδενικά.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΦΟΥΜΕΝΩΝ, ΚΟΥΡΕΥΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ
Τράπεζες : Bail in και για τους κατόχους senior bonds !!!


Η φόρμουλα για τις ΑΜΚ, τη συμμετοχή των ιδιωτών και τη χορήγηση κρατικής βοήθειας. Η πρόβλεψη για bail in και πώς θα προσμετρηθούν οι προαιρετικές προσφορές. Τι θα γίνει με προνομιούχες. Ποια κρίσιμα τεχνικά ζητήματα θα επιλυθούν με υπουργική απόφαση !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm


Υποχρεωτική μετατροπή σε μετοχές και των ομολογιών υψηλής διαβάθμισης (senior unsecured bonds) θα προβλέπει, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο νέος νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο οποίος βρίσκεται σε φάση τελικής επεξεργασίας ώστε να κατατεθεί στη Βουλή το αργότερο έως την προσεχή Παρασκευή.

Σε εφαρμογή της πολιτικής κατεύθυνσης που έδωσε το Eurogroup του περασμένου Αυγούστου, οι μεταβατικές διατάξεις του σχεδίου νόμου θα συμπεριλαμβάνουν και τα senior bonds στο πεδίο υποχρεωτικής αναδιάρθρωσης παθητικού (bail in), στην περίπτωση που μέσω του ΤΧΣ δοθεί έστω ένα σεντ κρατικής βοήθειας.

ΝΤΡΟΠΗ !!! ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΨΥΧΑΡΗ & ΔΟΛ
Η κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει, αναδρομικά από το τέλος Αυγούστου 2015 και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2016, όλες τις ευνοϊκές ρυθμίσεις υπέρ του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που είχαν ψηφιστεί στο παρελθόν και από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !!! 




Διαβάζουμε σήμερα στην FMVOICE.GR :
Σοκ από την κυβέρνηση της Αριστεράς !!! Παρατείνεται η προστασία του Μέγαρου Μουσικής !!!
Επιτρέπουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε βάρος εκατομμυρίων μικροοφειλετών αλλά αναστέλλουν τα μέτρα αυτά για το Μέγαρο Μουσικής !!!

Γράφει: Γιώργος Παλαιτσάκης

Κατασχέσεις καταθέσεων, δεσμεύσεις και πλειστηριασμούς κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων θα μπορούν πλέον να επιβάλλουν σε βάρος των οφειλετών τους το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι τράπεζες από την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν παρατάθηκε περαιτέρω η αναστολή όλων αυτών των πράξεων, η οποία είχε προβλεφθεί λόγω της επιβολής των capital controls. Έτσι εκατομμύρια οφειλέτες μένουν πλέον εκτεθειμένοι απέναντι στον κίνδυνο να στερηθούν πολύτιμους οικονομικούς πόρους και περιουσιακά στοιχεία, μόνο και μόνο επειδή δεν κατάφεραν να πληρώσουν εμπρόθεσμα οφειλές τους και όχι γιατί δεν ήθελαν αλλά επειδή δεν μπορούσαν και επειδή με τα πενιχρά εισοδήματα που δικαιούνται πλέον λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισαν να καλύψουν κατά προτεραιότητα τις βασικές τους ανάγκες, όπως η διατροφή!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ 150.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/11/2015 ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ
Χρωστάς στα ασφαλιστικά ταμεία ;;; Έρχονται κατασχέσεις εξπρές !!!




Από Δευτέρα 02/11/2015 δεν κινδυνεύουν μόνον οι δανειολήπτες !!!

Με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνονται από τον Δεκέμβριο οι κατασχέσεις για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Το μέτρο αφορά περίπου 150.000 οφειλέτες, άνω των 5.000 ευρώ, που δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους.

Στη νέα έκθεση του ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών), η οποία αφορά το χρονικό διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2015, αναφέρεται ότι στο ΚΕΑΟ γίνεται διαρκής προσπάθεια για την ενίσχυση του μηχανισμού είσπραξης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών.

Μάλιστα, έχουν δρομολογηθεί οι ακόλουθες ενέργειες:

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Έτσι έγινε και στην Ισπανία με τα σπίτια που πέρασαν στα distress funds !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm


Στην ιδιοκτησία ξένων εταιρειών, των λεγόμενων distress fund που ειδικεύονται στην αγορά «κοψοχρονιά» προβληματικών δανείων και περιουσιακών στοιχείων από πτωχεύσεις, θα περάσουν χιλιάδες δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών το προσεχές διάστημα.

Τα είπαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ στον REAL FM 97,8 !!!

 


Στελέχη ξένων εταιρειών του είδους αυτού βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και διαπραγματεύονται την αγορά ελληνικών δανείων σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ονομαστική με τις ελληνικές τράπεζες. Για την ακρίβεια για τα distress fund το 1 ευρώ θα αντιστοιχεί σε 10 σεντ. Τόσα θα πληρώσουν για το κάθε δάνειο. Τι θα συμβεί στην συνέχεια; Θα πάρουν τα σπίτια των δανειοληπτών; Αν εξαιρέσεις κάποιες σκηνές τρόμου ώστε να μπει ο δανειολήπτης σε διαδικασία να πληρώνει έστω 50-150 ευρώ ανά μήνα (για ένα δάνειο που μέχρι σήμερα έδινε 800-1000), αυτό που θα συμβεί είναι ο δανειολήπτης να γίνει ενοικιαστής στο σπίτι του.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ !!!

ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΛΙΜΑΚΩΤΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ
Πώς θα φορολογηθούν τα ενοίκια και τι θα γίνει με τα ανείσπρακτα !!!



Μεγαλύτερους φόρους θα κληθούν να καταβάλουν από το νέο έτος οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εισπράττουν μισθώματα από κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που βρίσκεται στην τελική του επεξεργασία, καθιερώνονται νέα κλιμάκια, συντελεστές και αφορολόγητο, καθώς μελετάται η καθιέρωση αφορολογήτου 3.000 ευρώ για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και η θέσπιση τριών νέων συντελεστών που θα αντιστοιχούν σε ανάλογα κλιμάκια.

Η φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια θα είναι αυτοτελής και προοδευτική και δεν θα προσμετράται στα άλλα εισοδήματα του ιδιοκτήτη ακινήτων (π.χ από μισθούς ή συντάξεις) όπως αρχικά σχεδιαζόταν. Ειδικότερα για εισοδήματα από 3.000 ευρώ έως τα 12.000 ευρώ ο συντελεστής φορολόγησης θα οριστεί στο 15%, για το τμήμα από 12.001-60.000 ευρώ στο 30%,και για το τμήμα άνω των 60.001 ευρώ στο 45%.

ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !!!

ΕΝΕΧΥΡΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
H Eθνική Τράπεζα χαρίζει θαλασσοδάνεια στους μηντιάρχες με τις Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης, που δίνουν τη 
δυνατότητα σε μηντιάρχες που πήραν δάνειο από την Τράπεζα να το συμψηφίζουν με διαφημίσεις που δίνει η ίδια η Τράπεζα !!!




Οκτώμβριος 2012, ένα βράδι Τρίτης. Η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά του μνημονιακού Κήτους.

Λίγα χιλιόμετρα βόρεια από το Μέγαρο Μελά και συγκεκριμένα στο bar-restaurant “Street” του Νέου Ψυχικού, δέκα σαμπάνιες-για την αρχή-περίμεναν τους καλεσμένους της ξανθιάς Σάρον Στόουν, στελέχους της Εθνικής Τράπεζας που έδινεto know us better πάρτυ της λικνίζοντας τους γοφούς της επικίνδυνα πάνω σε 12ποντα.

Οι προσκεκλημένοι κατέφθαναν κρατώντας ανα χείρας ένα δώρο για την ξανθιά κι εκείνη σαν καλή οικοδέσποινα φρόντιζε να τους υποδεχθεί στην είσοδο μέσα σε μια έκρηξη χαράς, έχοντας για τον καθέναν ένα μυστικό που έπρεπε να το εμπιστευθεί γλυκά στο αυτί.

Αν το ημερολόγιο δεν έδειχνε 16 Οκτωβρίου του 2012, αν η Τρόικα δεν ήταν στην Αθήνα, αν δεκάδες «αν» που έρχονται στο νου καθώς βιώνουμε την ιλιγγιώδη πορείας μιας χώρας στην παρακμή, το πάρτυ της ξανθιάς Σάρον Στόουν από τη Λαμία, με το μισθωμένο πάρκινγκ από την Εθνική Τράπεζα θα ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα των στελεχών ενός τραπεζικού συστήματος που εξακολουθούσε να διανύει περίοδο ευκαρπίας και παχιών αγελάδων.

Κάτι σαν ελληνική-βουκολική βερσιόν του Λύκου της Wall Street.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!! ΤΟ Μ@Λ@ΚΟΜΕΤΡΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Από 135 ευρώ στα 450 το χαμηλότερο ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας !!!





Σενάριο για τέλη κυκλοφορίας ύψους 450 ευρώ σε όλα τα αυτοκίνητα μέχρι 1.996 κυβικά – Σκέψεις για έκπτωση μόνο στα αυτοκίνητα ηλικίας 15 ετών και άνω…

Παρά τις διαψεύσεις, όλα δείχνουν πως στο αυτοκίνητο θα βρει η κυβέρνηση τη «λύση» για να καλύψει τα υπολειπόμενα εκατομμύρια ευρώ, από τα προαπαιτούμενα των δανειστών.

Το… τοξικό 23% στα δίδακτρα της ιδιωτικής εκπαίδευσης και η προεκλογική υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα εφαρμοστεί αυτό, οδηγεί τα… φορολογικά μυαλά του υπουργείου Οικονομικών, σε δύο σενάρια ώστε να βρεθούν τα ισοδύναμα των 300 εκατομμυρίων ευρώ: ή στην επιβολή ΦΠΑ 23% στο μοσχάρι, ή στην δραματική αύξηση των τελών κυκλοφορίας για όλα τα αυτοκίνητα, ανεξαιρέτως πόσους ρύπους εκπέμπουν στο περιβάλλον…

Το πρώτο σενάριο είχε τεθεί και πάλι στο τραπέζι και είχε κριθεί ως αντικοινωνικό και με ιδιαίτερα μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, οπότε θεωρείται ως δεδομένο ότι θα απορριφθεί πριν καλά-καλά συζητηθεί.

ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΨΥΧΑΡΗΣ & ΔΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!

ΤΟ MEGA ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΗΣ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οικονομικός εισαγγελέας καλεί ΔΟΛ και Ψυχάρη για τα Θαλασσοδάνεια !!!



Ως ύποπτος για το αδίκημα της απιστίας αναφορικά με τα δάνεια που έλαβε ο ΔΟΛ από το σύνολο των συστημικών τραπεζών καλείται να καταθέσει ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, ο Σταύρος Ψυχάρης.

Ο οικονομικός εισαγγελέας, στου οποίου τα χέρια βρίσκεται προς εξέταση ο φάκελος με τα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, διερευνά το κατά πόσο τεκμηριώνεται ποινικά αξιόποινη συμπεριφορά.

Ο ΔΟΛ, όπως και άλλα συγκροτήματα Τύπου, όπως είχε αποκαλύψει και το HOT DOC στο τεύχος 74 (Τσαμπατζήδες Καναλάρχες – Μάγκες με τα Λεφτά μας), παρουσιάζουν υπέρογκο δανεισμό ο οποίος δεν δικαιολογείται από περιουσιακά στοιχεία και εγγυήσεις των δανειοληπτών.


Ο δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, έχει δανεισμό που φτάνει τα 136 εκατομμύρια ευρώ. Οι υποχρεώσεις της εταιρίας είναι 208 εκατομμύρια. Οι ζημιές από το 2008 έως σήμερα, ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 02/11/2015, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΚΥΑ 49214/21−7−2015 ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ 31/10/2015
Eπανέρχονται οι πλειστηριασμοί από Δευτέρα 02/11/2015 !!!
                         



Στην απελευθέρωση από την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου όλων των πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης όπως οι πλειστηριασμοί προχώρησε η κυβέρνηση.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε στις τράπεζες απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με την οποία δεν παρατείνεται εκ νέου η κοινή υπουργική απόφαση που ανέστειλε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης αρχικά ως την 30η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία ως την 31η Οκτωβρίου. Πρακτικά δηλαδή θα μπορούν να προχωρήσουν εξώσεις και κάθε είδους αναγκαστικές εκτελέσεις.

Κατά συνέπεια από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 γίνονται όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης.

Σύμφωνα με την απόφαση:

KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ & ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ !!! ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!

ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 78.000.000 ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ HOT DOG
Ο Κόκκαλης πίσω από το πρόστιμο 78.000.000 που έφαγε τη Σαββαϊδου !!!
Βόμβα μεγατόνων από δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, βρίσκεται εταιρία που έχει σχέση με τον Σωκράτη Κόκκαλη !!!



              



Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προβαίνει το περιοδικό Hot Doc. Σύμφωνα με το εν λόγω περιοδικό, πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ, που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου βρίσκεται εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης! 


Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το πρόστιμο στην εν λόγω εταιρία προήλθε διότι οι διωκτικές αρχές ανακάλυψαν ότι έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλες εταιρίες, εμφανίζοντας εικονικά τιμολόγια στην προσπάθεια της να εμφανίσει ως νόμιμες τις τις συναλλαγές της.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 53 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;;;

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA
Συνεργάτες των ΝΑΖΙ oι Καραμανλής και Τσαλδάρης ;;;


Εκτός από τους Τσοχατζόπουλο και Λιακουνάκο, οι Αμερικανοί, για τους δικούς τους λόγους, που δεν είναι άλλοι από το γεγονός ότι δεν θέλουν μια γερμανοποίηση της Ευρώπης, βγάζουν στην σέντρα και δυο βαριά ονόματα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.



Πρόκειται για τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή αλλά και τον Κωνσταντίνο Τσαλδάρη.
Την αποκάλυψη κάνει η ομογενειακή ιστοσελίδα ΚΑΛΑΜΙ αλλά το πιο σοκαριστικό είναι το έγγραφο που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της CIA και το οποίο αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του εγκληματία πολέμου 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.

Το σχετικό link στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι>http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57

ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ TESLA & H MICROSOFT ΑΚΥΡΩΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΠΗΓΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!!
Στη Ρουμανία η Microsoft, στην Ελλάδα μόνο τα distress funds !!!




Η Microsoft ματαίωσε μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα και αποφάσισε να υλοποιήσει τελικά το σχέδιό της για κέντρο υποστήριξης των προϊόντων της στη Ρουμανία.

Το σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο μεταφράζεται σε ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά κυρίως σε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, αναμένουν οι Αμερικανοί επενδυτές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να φυλλορροούν, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα τη ματαίωση της μεγάλης επένδυσης της Microsoft και την απόφαση που έλαβε η αμερικανική πολυεθνική, λόγω της αστάθειας και της αβεβαιότητας, να υλοποιήσει τελικά το σχέδιό της για κέντρο υποστήριξης των προϊόντων της (support center) στη Ρουμανία.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΜΑΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 5ΕΤΙΑ
Στην Αττική των 4.500.000 κατοίκων και των 500.000 ημερήσιων επισκεπτών, όλα μαζί τα μαγαζιά, καφέ, εστιατόρια, κλαμπ, μπουζούκια, κλπ, γεμίζουν με λιγότερους από 1.000.000 θαμώνες, που ανακυκλώνονται μόνίμως, οι ίδιοι και οι ίδιοι, από μαγαζί σε μαγαζί. Όπως άλλωστε γινόταν και στην εποχή των παχέων αγελάδων !!!

Με τους περισσότερους όμως, που ενώ καταφέρνουν να πίνουν ακόμη τον καφέ τους στη Γλυφάδα, να χρωστούν σε ΔΕΗ, τράπεζες, ασφάλιστρα αυτοκινήτου, τέλη κυκλοφορίας, εφορία, ταμεία, τοκογλύφους, συγγγενείς και φίλους, το σύνολο των εισοδημάτων που θα λάβουν την επόμενη 10ετία, αν φυσικά έχουν την τύχη να μη μείνουν άνεργοι !!!

Ενώ, για τα υπόλοιπα 4.000.000, η εκτός καφετέριας καθημερινότητα που βιώνουν, δεν περιγράφεται με λόγια και μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνον βιωματικά !!! 





Εξαιρετικό το άρθρο του Κωνσαντίνου Τρεμπέλη !!!
Διαβάστε το μέχρι το τέλος !!!

Οι Έλληνες περνούν καλά...

Πόσο γελοίο ακούγεται...
Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.
Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν "καλά" το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.
Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους.
Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά...

Όχι δεν περνάμε καλά.
Γιατί πίσω από το γέλιο στη καφετέρια και το χαβαλέ διακρίνεις τα άφτιαχτα δόντια που αρχίζουν και σαπίζουν ένα ένα κι έχει μπει ο οδοντίατρος στη λίστα των αχρείαστων ειδών.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ: ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 5.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Όταν πεινάς θα φας τα πάντα, όταν βλέπεις το παιδί σου τουμπανιασμένο θα του δώσεις τα πάντα για να το κρατήσεις στη ζωή !!! 
Και σκύλους ;;;  Ναι και σκύλους και γάτες !!! 
Τα πάντα έτρωγαν οι Αθηναίοι στην Κατοχή, όπως ακριβώς τα τρώνε και σήμερα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες !!!

Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν τις “Συνταγές της πείνας” ως βιβλίο για την κρίση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν γράφτηκε με τέτοιο στόχο. Καταρχάς δεν πρόκειται για κανονικό βιβλίο μαγειρικής, αλλά για προϊόν έρευνας, μέσα από τα μάτια των τότε μητέρων που προσπαθούσαν να θρέψουν με ελάχιστα χρήματα και πρώτη ύλη, τις οικογένειές τους !!!




Πώς γίνεται να μαγειρεύεις χωρίς φαγητό; Οι συνταγές της επιβίωσης στην Κατοχική Αθήνα, μέσα από τις μαρτυρίες γυναικών της εποχής. Η ιστορικός Ελένη Νικολαΐδου ξεφυλλίζει τις σελίδες του βιβλίου της και θυμάται. Επιβίωση με πατατοφλουδοκεφτέδες, μπομπότα, ψίχουλα εβδομάδας, καφέ από ρεβίθια, τετράποδα και τον... εμετό των Γερμανών

«Καθόλου κρέας ή ψάρι, μια αλεσμένη αγκινάρα για φαγητό. Καλό μάσημα της τροφής για να νιώθει το στομάχι γεμάτο και μην ξεχνάτε να μαζεύεται τα ψίχουλα από το τραπέζι σε ένα βαζάκι. Στο τέλος της εβδομάδας, η ποσότητα θα είναι αρκετή». 

Προτροπές επιβίωσης στον Τύπο της Κατοχής. Από τον Απρίλιο του 1941, η Ελλάδα βίωνε την εξαθλίωση, τον αφανισμό και χιλιάδες πολίτες πέθαιναν κυριολεκτικά από ασιτία.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ : ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !!!

ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Στο «άβατο» των υπογείων των Γενικών Αρχείων του Κράτους, ανάμεσα σε χιλιάδες τόμους με ντοκουμέντα για τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία, φυλάσσονται προσεκτικά περισσότεροι από 800 φάκελοι βουλευμάτων για υποθέσεις δωσίλογων και εγκληματιών πολέμου από την περίοδο της γερμανικής κατοχής !!! 



Σκονισμένοι από την πολυκαιρία, κλειστοί εδώ και πολλά χρόνια στα βαριά, μεταλλικά ερμάρια και «απαγορευμένοι» για κάθε μορφής δημοσιοποίηση, κρύβουν τα ένοχα μυστικά όχι μόνο των Γερμανών κατακτητών-δολοφόνων, αλλά και πολλών Ελλήνων, που συνεργάστηκαν μαζί τους όταν η συντριπτική πλειονότητα του λαού μας υπέφερε τα πάνδεινα από την μπότα του κατακτητή.

Ντοκουμέντα για εκατοντάδες Ελληνες συνεργάτες των SS και της Βέρμαχτ, που έμεναν έως τώρα στο σκοτάδι !!!
Μπήκαμε στα άδυτα των Γενικών Αρχείων του Κράτους και ανοίξαμε τους φακέλους !!!

Του Σωτήρη Ξενάκη - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ρασσιάς

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 : ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟ !!!


ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ !!!


ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ !!!

H ΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΕ E MAIL ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ 
Σκέτη ξεφτίλα !!! 
Η Τράπεζα Πειραιώς θα χρεώνει ακόμα και τις ειδοποιήσεις με email !!! 
Τις βαφτίζει «ανάγκες ενημέρωσης» !!!




ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20/09/2015 !!!
                       

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ !!!

Συνολικό ποσό 1.283.009,14 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα για τη συμμετοχή τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Το ποσό αποτελεί το 40% της συνολικής εκλογικής χρηματοδότησης, από την οποία όπως είναι γνωστό έχει αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, τα κόμματα χρηματοδοτούνται με τα εξής ποσά:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ: ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ !!!

Γράφει ο Γιώργος Βάμβουκας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ένα κοπάδι τρωκτικών πανεπιστημίου του λεκανοπεδίου Αττικής, τρώει με σαράντες μασέλες πολλά εκατομμύρια ευρώ από μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων, κ.λπ. !!!
                

Σε αρκετά άρθρα μου έχω καταγγείλει τις συμμορίες που ανεξέλεγκτα δρουν στα ελληνικά ΑΕΙ (Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα), αποκομίζοντας ετήσια εισοδήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Όσοι από εμάς που δεν ανήκουμε στα κυκλώματα του καθηγητικού κατεστημένου εξουσίας και με ανιδιοτέλεια προβαίνουμε σε καταγγελίες, αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε στοχοποιηθεί επιδιώκοντας την ηθική και βιολογική μας εξόντωση. Η παροιμία λέει ότι “ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη”. 

Ένα από αυτά τα κυκλώματα πιάστηκε στη φάκα και τον λόγο έχει πλέον η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. 

Από τον Μάιο του 2010 που άρχισε ο αρμαγεδώνας των εξοντωτικών μνημονιακών πολιτικών, αρκετοί πολίτες που στάθηκαν όρθιοι και με επιχειρήματα καταπολεμούν τα μνημόνια, μπήκαν στο στόχαστρο των διαφόρων συμμοριών εξουσίας. Από τη θέση αυτή στέλνεται το πολύπλευρο μήνυμα, ότι, ούτε θα σκύψουμε το κεφάλι, ούτε θα συμβιβαστούμε, αναμένοντας την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη να πράξη τα δέοντα, ώστε να σπάσει το απόστημα των εγκληματικών οργανώσεων στα ελληνικά ΑΕΙ.
Στη σημερινή μας επιφυλλίδα θα ασχοληθούμε με ένα κοπάδι τρωκτικών πανεπιστημίου του λεκανοπεδίου Αττικής, που τρώει με σαράντες μασέλες πολλά εκατ. ευρώ από μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων, κ.λπ. 

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Η ΜΑΥΡΗ οικονομία αυξάνεται κατακόρυφα διότι ο επιχειρηματίας δεν θα κάτσει να πεθάνει της πείνας. Θα προσπαθήσει να ζήσει την οικογένειά του αξιοπρεπώς. Και θα πουλήσει μαύρα για να μην μπούνε τα χρήματα στην τράπεζα. 
Άρα οι απώλειες του Κράτους από φόρους και ΦΠΑ είναι τεράστιες !!!



Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Ως μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, οφείλω να σας μεταφέρω ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις. Ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης λύσης προς όφελος της λειτουργίας της Οικονομίας μας.
Αφορά τις επιχειρήσεις που ο λογαριασμός τραπέζης που διαθέτουν είναι δεσμευμένος λόγω οφειλών στην Εφορία ή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αφορά δε κυρίως επιχειρήσεις με σημαντικά χρέη που αδυνατούν να τα εντάξουν στις ρυθμίσεις, όπως σε αυτήν των 100 δόσεων.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Περίπτωση 1 Οφείλει μια επιχείρηση στην εφορία το ποσό των 15.000€ ΚΑΙ ΔΕΝ βρίσκεται σε ρύθμιση.

Περίπτωση 2 Οφείλει μια επιχείρηση στην εφορία το ποσό των 15.000€ ΚΑΙ βρίσκεται σε ρύθμιση, πχ σε 100 δόσεις.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ Ή ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ;;;

BRETTON WOODS- ΔΝΤ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ;;;


Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ
Ότι άλλο ακούτε από άσχετους, ψεκασμένους ή απατεώνες, είναι απλά ψευδές & παραπλανητικό !!!



ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ & ΤΙ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΕ !!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΔΑΠΑΝΕΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ !!!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ 
Εισπράκτορα της Βέρμαχτ, γράφει το μήνυμα, ….. θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος !!!



Μία σφαίρα με ένα απειλητικό σημείωμα εστάλει σήμερα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, μέσα σε ένα φάκελο

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το Υπ. Οικονομικών: «Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα. Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού»

Το σημείωμα περιέχει απειλές κατά της ζωής του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού και της οικογένειάς του και φέρει με κόκκινα γράμματα την υπογραφή οργάνωσης με το όνομα «κόκκινη φράξια»



«Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου...» Η απάντηση του Αλεξιάδη στις απειλές με τη σφαίρα !!!

«Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

ΕΕ: ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΕ
Νέο πραξικόπημα στις Βρυξέλλες :
Αποκλείουν το Ευρωκοινοβούλιο από τις αποφάσεις για ΟΝΕ και ευρώ !!!



Μετά το πορτογαλικό "πραξικόπημα" αλλά και την αγνόηση της ψήφου του ελληνικού λαού σε εκλογές και δημοψήφισμα, το μόρφωμα που λέγεται ΕΕ επιχειρεί με τάχιστους ρυθμούς να μετατραπεί στο απόλυτο ολοκληρωτικό καθεστώς:

Επιχειρείται από "κάποιους" στις Βρυξέλλες ο παραμερισμός του Ευρωκοινοβουλίου, του μόνου δημοκρατικά εκλεγμένου θεσμού στην ΕΕ, από τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της ΟΝΕ και του Ευρώ καθώς δεν θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των ευρωβουλευτών στη διαδικασία υιοθέτησης των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κομισιόν, ενώ παραμερίζεται πλήρως, ακόμα και ο συμβουλευτικός του ρόλος στη διαδικασία διορισμού του Ευρωπαϊκού Δημοσιονομικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για ένα νέο χτύπημα στους δημοκρατικούς θεσμούς και πλέο είναι ξεκάθαρο ότι καποιοι επιδιώκουν να αποκόψουν και μάλιστα άμεσα τους λαούς από την συμμετοχή τος στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την ύπαρξή τους.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ 500 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ή ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Επειδή τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια και ο καθένας μας κρίνεται από τα αποτελέσματα των πράξεων και των δράσεών του, μπορούμε να μετρηθούμε !!!



ΥΓ
Όσοι δεν αντέχουν στο μέτρημα, γίνονται λαγοί των τραπεζών και επιβιώνουν από τα μεροκάματα της λάσπης στους ενοχλητικούς, που κερδίζουν τις τράπεζες, όχι στο Φ/Β, αλλά στα δικαστήρια !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Όταν δεν υπάρχουν χρήματα για βενζίνη, μη σκάτε… υπάρχουν λύσεις !!! 
Λίγη φαντασία μόνο χρειάζεται !!!

Να μια λειτουργική ιδέα :


ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ TESLA ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ
Η Tesla επένδυε στην Ελλάδα και εμείς την διώξαμε και τη στείλαμε στην Ολλανδία !!!



Τη δεκαετία του '80, η Nissan ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα, κατασκευάζοντας στον Βόλο την ευρωπαϊκή έδρα της. Η τότε κυβέρνηση και κάποιοι... εργατοπατέρες απαίτησαν να έχουν το μάνατζμεντ της εταιρείας, με τους Ιάπωνες όπως είναι φυσικό να φεύγουν τρέχοντας... Εν τέλει οι Ιάπωνες κατασκεύασαν το εργοστάσιό τους στο Sunderland της Μεγ. Βρετανίας.
SSL Certificates