.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ;;; ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 01/10/2015 !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!



ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΑ 49214/21-07-2015, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015 !!!

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ !!! ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ;;;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ..... ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτό είναι το…”Ερωτικό ραβασάκι” που βρέθηκε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και προκάλεσε…ΣΑΛΟ στη Βουλή !!! 



Δείτε την…απίθανη φώτο και θα αναρωτηθείτε: “Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, με αυτούς που έχουμε μπλέξει;”…

Μπορεί κάποιες κυρίες του υπουργικού συμβουλίου να ντύθηκαν εντυπωσιακά και κάποιες άλλες φανταχτερά, αλλά καμία δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Σίγουρα το ερωτικό σημείωμα που βρέθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων ήταν αυτό που… έκλεψε τις εντυπώσεις.

Από το πρωί, δημοσιογράφοι από όλα τα πρακτορεία είχαν συγκεντρωθεί στη Βουλή προκειμένου να καλύψουν την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης Τσίπρα. Και καθώς περίμεναν, ανακάλυψαν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Μενέλαου Μυρίλλα για το Sooc, σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, ένα κίτρινο χαρτάκι με ένα ερωτικό σημείωμα…

«Ποτέ μην σταματήσεις να χαμογελάς
ακόμη κι αν είσαι λυπημένος
γιατί ποτέ δεν ξέρεις
ποιος είναι ερωτευμένος με το χαμόγελό σου…», έγραφε.

META TO ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ VW ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!


ΕΚΑΨΕ ΦΛΑΝΤΖΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΡΙΞΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΓΑΠ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ
Καλεσμένος σε πάνελ εκπομπής στο BBC είπε ότι ..... «αν κοιτάξεις από το Διάστημα τα σύνορα είναι παραλογισμός» !!!




ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!!

«Είμαστε όλοι οικονομικοί μετανάστες» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε βρετανικό κοινό και επέκρινε το Λονδίνο που δεν δέχεται να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες - Ο πρώην ΥΠΟΙΚ συνεχίζει την δραστηριότητά του στο εξωτερικό δίνοντας συνεντεύξεις επί παντός του επιστητού και σχολιάζοντας τα πράγματα αφ' υψηλού (αυτή τη φορά και... εκτός του πλανήτη)Καλεσμένος χθες βράδυ στην δημοφιλή εκπομπή «Question Time» του BBC, o Γιανης Βαρουφάκης, εκτός των προβοκτόρικων απόψεών σε οικονομικά θέματα αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αλέξης Τσίπρας : Σας επέλεξα για υπουργούς, όχι για τις πρωινές εκπομπές !!!






Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη της νέας κυβέρνησης στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τόνισε ότι ο καθένας θα κριθεί από το έργο που θα αφήσει.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ : 



"Θέλω να σας καλέσω να σταματήσετε άμεσα και τις συνεχείς τηλεοπτικές σας εμφανίσεις και τις διαρκείς δημόσιες δηλώσεις. Σας επέλεξα για υπουργούς για να κυβερνάτε και να λύνετε τα προβλήματα του λαού. 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ 8 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ !!!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !!! KAI H EKT ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ !!! 
Εξετάζει προσφυγή κατά της Γερμανίας για τις τράπεζες η ΕΚΤ !!!
Έντονα ενοχλημένη η ΕΚΤ από την απόφαση της Γερμανίας να τροποποιήσει τη νομοθεσία για την εκκαθάριση των προβληματικών τραπεζών !!!




Εμπόδια στην προσπάθεια να περάσει ο έλεγχος ολόκληρου του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βάζει η Γερμανία, η οποία αποφάσισε χθες να αλλάξει τη νομοθεσία της για την εκκαθάριση των προβληματικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, δίνοντας εξουσίες στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών που η ΕΚΤ ισχυρίζεται ότι έχουν περάσει στη δική της δικαιοδοσία.

Η απόφαση αυτή φαίνεται να έχει ενοχλήσει έντονα την ΕΚΤ, η οποία, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Bloomberg, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το θέμα.

ΡΥΠΟΙ VW: ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ, ΒΙΑΓΚΡΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ & ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ !!!

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
Volkswagen: Ιερόδουλες, πάρτι με Viagra και εκατ. δολάρια για δωροδοκίες Γερμανών βουλευτών !!!



Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen πλήττει την φήμη του Made in Germany, παγκοσμίως, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen πλήττει την φήμη του Made in Germany, παγκοσμίως, με φόντο το σκάνδαλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με τα πειραγμένα αποτελέσματα των εκπομπών ρύπων, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων παγκοσμίως, είναι βουτηγμένη σε...σεξουαλικά σκάνδαλα, διαφθορά και εσωτερικές διαμάχες τα τελευταία 30 χρόνια.

Εμπειρογνώμονες του κλάδου λένε ότι η 'Wolfsburg Fortress Mentality', δηλαδή η κλειστή νοοτροπία από την πόλη όπου έχει έδρα η εταιρεία, έκανε τα αφεντικά της Volkswagen να αισθάνονται ανίκητοι και ρυθμιστες στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

ΒΟΜΒΑ !!! ΤΟ ΔΝΤ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΔΝΤ: Οι τράπεζες της ΕΕ να διαγράψουν τα κόκκινα δάνεια αν θέλουν να ξαναδουλέψουν !!!




ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!
Τα πρώτα δάνεια που θα διαγραφούν θα είναι τα ΕΠΙΔΙΚΑ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ευρωπαϊκών τραπεζών έχουν υπερδιπλασιαστεί από το 2009 και η αξία τους έφθασε σχεδόν το1 τρισεκατομμύριο ευρώ στα τέλη του 2014, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τα υψηλά επίπεδα των δανείων που δεν εξυπηρετούνται δυσχεραίνουν την εκταμίευση πιστώσεων και δεσμεύουν τραπεζικό κεφάλαιο το οποίο σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για νέες χορηγήσεις.

Το ΔΝΤ προτείνει να ενθαρρυνθούν οι τράπεζες να απομειώσουν, να υποβάλουν σε νέα ρύθμιση ή ακόμη και να διαγράψουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια ώστε να μπορέσει ο τομέας των δανειακών χορηγήσεων να αναπτυχθεί ξανά.

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ & ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΑΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΕ
Αλέξη, αν δεν τους βάλεις να κάτσουν στα 4, θα σε τελειώσουν αυτοί σε χρόνο DT !!!


Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ :

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΦΟΡΑ - ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Μετά την VW και oι BMW, Οpel, Porsche, Audi στην απάτη με τους χαμηλούς ρύπους !!!



ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

Ισχυρό πλήγμα στην VW και κατ επέκταση στην γερμανική οικονομία έχει επιφέρει το σκάνδαλο εξαπάτησης σχετικά με τις εκπομπές ρύπων οι οποίες αγγίζουν τις Porsche, Audi, Opel, Mercedes-Benz και την BMW!

Ήδη οι παραιτήσεις όπως του CEO της VW, Μartin Winterkorn, προμηνύουν ότι οτο σκάνδαλο θα λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ ο Οργανισμός Μεταφοράς και Περιβάλλοντος, ένα Ευρωπαϊκός Οργανισμός, δείχνει ήδη τις Audi, BMW και Mercedez-Benz.

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ;;; BEΤRUGER ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ ;;;

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ BLACK ROCK ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ !!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Θα ενημερωθεί άμεσα η BLACK ROCK για να ελέγξει αν έχουν υπολογίσει, ως οφείλουν, στις οικονομικές τους καταστάσεις, επαρκείς προβλέψεις απομείωσης για τα δάνεια και τις κάρτες των Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, καθώς επίσης και για τα αντίστοιχα αιτήματα αποζημιώσεων ηθικής βλάβης, που ανέρχονται σε 95.000 ευρώ ανά ενάγοντα, συν έξοδα και τόκους υπερημερίας !!!




ΤΩΡΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ !!!
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!


"Σηκώνουν μανίκια" για τα "κόκκινα" δάνεια !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Μάχη με το χρόνο θα δώσουν το επόμενο εννεάμηνο οι τράπεζες προκειμένου να καθαρίσουν "την κόπρο του Αυγεία" στα δανειακά τους χαρτοφυλάκια. Ο άθλος αυτός σχετίζεται άμεσα την επιτυχία του στόχου της ανακεφαλαιοποίησης, καθώς επιδιώκεται από το γ΄ τρίμηνο του επόμενου έτους να αρχίσουν σταδιακά να κατευθύνονται κεφάλαια στη χρηματοδότηση της Οικονομίας, σταματώντας να καλύπτουν "μαύρες τρύπες" από μη βιώσιμα δάνεια.

ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ & ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΑΤΡΑΣ
12 Πατρινοί χάνουν τα σπίτια τους λόγω νόμου Κατσέλη !!!



Όταν τους λέγαμε ότι με τις καταλήψεις των Ειρηνοδικείων παίζουν το παιχνίδι των τραπεζών, αφού το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεταθέσουν τους πλειστηριασμούς σε ημερομηνίες κατά τις οποίες αυτοί θα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα να χάσουν όλοι τα σπίτια τους, δεν μας ακούγανε !!!

Σε τραγικά δύσκολη κατάσταση 12 πολίτες στην Πάτρα, οι οποίοι απειλούνται με πλειστηριασμό της κατοικίας τους, με τη δική τους μάλιστα υπογραφή, παρά το ότι εντάχθηκαν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη, με την ελάφρυνση και επιμήκυνση των δόσεων τους, με ικανοποιητικότερους μάλιστα όρους. Και όλα αυτά γιατί η οικονομική κατάσταση της χώρας, άρα και των ίδιων δεν βελτιώνεται.

Τα παραπάνω αποκάλυψε, ο υπεύθυνος του γραφείου ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας, Τάσος Νικολαδάκης. «Τους τελευταίους μήνες καταλαμβάναμε το Ειρηνοδικείο Πάτρας, με ομάδες πολιτών και φορείς, προκειμένου να αποφευχθούν πλειστηριασμοί συμπολιτών μας. 


Θα βρουν πλέον όμως άλλους τρόπους για παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, π.χ. ηλεκτρονικά. Πρέπει να αντιδράσουμε περισσότερο και περισσότεροι. 

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Η DEUTSCHE BANK ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ STRESS TESTS ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η DEUTSCHE BANK 
Μετά το πρώτο πρόστιμο των 2,5 Δις, σκάει τώρα το σκάνδαλο της Deutsche Bank με τους Ρώσους επιχειρηματίες και το ξέπλυμα χρήματος στη Μόσχα !!!




Οι αφελείς Γερμανοί νόμισαν για άλλη μια φορά ότι θα κερδίσουν τον πόλεμο, που αυτή τη φορά είναι οικονομικός !!!
Τώρα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα.

Τα πρόστιμα των γερμανικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ θα αγγίξουν συνολικά το γερμανικό ΑΕΠ και θα οδηγήσουν στην κατάρρευση το γερμανικό χρηματιστήριο και το τραπεζικό σύστημα, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ευρωζώνης να ζητήσουμε την αποβολή της Γερμανίας από ΕΕ & Ευρώ, προκειμένου να μην κατρακυλήσει η ισοτιμία του εινιαίου νομίσματος απέναντι στο δολάριο.

Συγκεκριμένα, οι αμερικανικές εποπτικές αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθεί εάν συγκεκριμένα στελέχη της Deutsche Bank στη Μόσχα ενεπλάκησαν σε υπόθεση δωροδοκίας και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, η γερμανική τράπεζα ερευνάται για συναλλαγές ύψους 6 δισ. δολαρίων με Ρώσους επιχειρηματίες και σύντομα περιμένουμε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα
.
Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο, η διοίκηση της τράπεζας είχε αναγγείλει την έναρξη εσωτερικής έρευνας για τη υπόθεση, θέτοντας σε διαθεσιμότητα αρκετά τραπεζικά στελέχη, τα οποία εργάζονται στα ρωσικά υποκαταστήματα.
Στην έρευνα των αμερικανικών αρχών επικουρεί και η γερμανική εποπτική αρχή Bafin.
Την περασμένη άνοιξη οι αμερικανικές αρχές άρχισαν νέα έρευνα σε βάρος της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από τη Ρωσία, μετά την απόπειρα χρηματισμού ενός χρηματομεσίτη στη Μόσχα.

Τον Μάρτιο έγινε γνωστό ότι η «αμερικανική» Deutsche Bank απέτυχε παταγωδώς να περάσει τα «τεστ αντοχής» (stress tests) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, τα οποία έδειξαν ότι κινείται στο «κόκκινο» και ότι θα ήταν αδύνατον να αντέξει ενδεχόμενη νέα χρηματοπιστωτική κρίση.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ A LA CARTE !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ "A LA CARTE"
Κατηγορούνται με ευκολία ως ρατσιστές οι κάθε λογής ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΒΚΟΙ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ, κλπ. Γιατί όμως δεν κατηγορούνται αντίστοιχα ως ρατσιστές και οι πάσης φύσης ΘΕΟΦΟΒΙΚΟΙ, ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ, κλπ ;;;




Μήπως τελικά ο κυρίαρχος ρατσισμός είναι εκείνος που αφορά την "a la carte" ερμηνεία της ίδιας της έννοιας του ρατσισμού ;;;

Μήπως δλδ αυτό που σήμερα ορίζεται ως ρατσισμός είναι ένα ιδιοφυές εφεύρημα των πραγματικών ρατσιστών, προκειμένου να πλασάρονται ως δήθεν προοδευτικοί και να μπορούν έτσι να αποκαλούν εκ του ασφαλούς φασίστες και ρατσιστές όλους ανεξαιρέτως τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους ;;;

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Τσώρτσιλ όταν μετά τον πόλεμο προέβλεψε ότι οι επόμενοι φασίστες θα ήταν εκείνοι που θα αυτοπροσδιορίζονταν ως δήθεν αντιφασίστες ;;;

Γιατί δλδ να λογίζεται ως ρατσιστής μόνον ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ και όχι και ο ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ;;;
Γιατί ο δήθεν ψευτοδιανοούμενος του κώλου να μπορεί εκ του ασφαλούς να διαδηλώνει με το σύνθημα "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", κατηγορώντας ταυτόχρονα ως ρατσιστές όλους τους άλλους που διαδηλώνουν με το σύνθημα "ΕΒΡΑΙΟΙ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ" ;;;



Γιατί να λογίζεται ως ρατσιστής μόνον ο στρατόκαυλος που αποκαλεί τον gay ως ΛΟΥΓΚΡΑ & ΠΟΥΣΤΗ ενώ, ταυτόχρονα, ο ίδιος αυτός κοινωνικά ευαίσθητος κατά τα λοιπά gay, μπορεί να διαδηλώνει στο GAY PRIDE ουρλιάζοντας με νάζι "ΜΠΑΤΣΟΙ- ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ", χωρίς να λογίζεται και αυτός ως ρατσιστής ;;;
Γιατί δλδ να συνιστά ρατσιστική αναφορά η λέξη "ΠΟΥΣΤΗΣ" και όχι η λέξη "ΜΠΑΤΣΟΣ" ;;;




1 ΤΡΙΣ !!! ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009 !!!

ΠΑΕΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΔΝΤ : 1 Τρις ευρώ τα Κόκκινα 
Δάνεια των τραπεζών της Ευρώπης !!!




Υπερδιπλάσια σε σύγκριση με το 2009 είναι τα «κόκκινα» δάνεια των ευρωπαϊκών τραπεζών και ανέρχονται σχεδόν στα 1 τρισ. ευρώ στο τέλος του 2014.

Σύμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ, όπως μετέδωσε το Reuters, τα υψηλά επίπεδα μη εξυπηρετούμενων δανείων (Non-performing loans - NPLs) σε εταιρείες, ειδικότερα μικρού και μεσαίου μεγέθους, επιβραδύνουν την πιστωτική επέκταση και δεσμεύουν τραπεζικά κεφάλαια τα οποία διαφορετικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του δανεισμού.

Στα κράτη της ευρωζώνης, το ύψος των "κόκκινων" δανείων άγγιξε τα 932 δισ. ευρώ, ή το 9,2% του ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ, στο τέλος του 2014.

Μόνο ένας μικρός αριθμός χωρών, μεταξύ των οποίων η Εσθονία και η Γερμανία, έχουν καταγράψει πτώση στο μερίδιων των NPLs προς το σύνολο του ενεργητικού σε σχέση με το υψηλότερο επίπεδό τους μετά κρίσης, δείχνουν τα στοιχεία της έκθεσης του ΔΝΤ.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

2.500 ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ-ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ !!!

STUDIO 53 !!! H NEA ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 2015-2016 !!!

ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΛ & ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Χ. ΖΩΗΣ & Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
Αληθεύει ότι οι 53 είναι η νέα πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε βέτο και ζήτησε συγκεκριμένα υπουργεία ;;;




Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να έχει «απελευθερωθεί» από την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ωστόσο μια νέα συνιστώσα βρίσκεται εν δημιουργία και ακούει στο όνομα Ομάδα των «53».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «53» είχαν λόγο στον σχηματισμό κυβέρνησης, έθεσαν βέτο για πρόσωπα που είχε ακουστεί ότι θα έμπαιναν στην κυβέρνηση, ενώ απαίτησαν ακόμα και την απομάκρυνση άλλων.

Κυρίως, απαίτησαν από τον πρωθυπουργό η νέα κυβέρνηση να έχει «αριστερό πρόσημο».

Η άρνηση Σακελλαρίδη να αναλάβει υπουργείο
Όπως πρώτο είχε γράψει το iefimerida.gr εκτός κυβέρνησης έμεινε τελικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά από δική του απόφαση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές, τη Δευτέρα κιόλας του έγινε πρόταση να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου παιδείας, με τον ίδιο να λέει «όχι».
Ο κ. Σακελλαρίδης έκανε συνειδητά την επιλογή να μην εμπλακεί ενεργά στην κυβέρνηση, ενώ ενδεικτική της στάσης που τηρεί ήταν και η δήλωσή του το βράδυ των εκλογών ότι «δεν είναι στιγμή για θριαμβολογίες».
Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναλαμβάνει επικεφαλής της κίνησης των «53», μετά την ενσωμάτωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην νέα κυβέρνηση και την ενεργή εμπλοκή του στην υλοποίηση του 3ου Μνημονίου.

Ο όρος για την επιστροφή Τσακαλώτου στο ΥΠΟΙΚ


Το δεύτερο πεδίο κόντρας Τσίπρα-«53» ήταν για την επιστροφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην κυβέρνηση και τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Μόλις διέρρευσε από το περιβάλλον του πρωθυπουργού πως υπάρχει σκέψη για τη δημιουργία υπουργείου Μνημονίου οι αντιδράσεις από τους «53» ήταν σφοδρές. Μάλιστα τέθηκε ο όρος πως για να επιστρέψει ο κ.Τσακαλώτος στο ΥΠΟΙΚ, θα πρέπει να είναι ο καθ’ύλην αρμόδιος για την υλοιποίηση του τρίτου μνημονίου και των πολιτικών του. Πρακτικά αυτό οδήγησε τον Γιώργο Χουλιαράκη στη θέση του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ, χωρίς διευρυμένες μνημονιακές αρμοδιότητες και υφιστάμενο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Μάλιστα είχαν ακουστεί ψίθυροι πως υπήρξε μία υπόγεια διαμάχη Δραγασάκη-Τσακαλώτου, καθώς ο τελευταίος είχε περάσει τα… δύσκολα της διαπραγμάτευσης και ήθελε εκείνος να έχει το πάνω χέρι.

Βέτο για Νικολόπουλο, Ζώη και Πανούση

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ !!!

ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Τι είναι τελικά πιο ρατσιστικό ;;;

Να μην αποδέχεσαι τον gay, αναγνωρίζοντάς του όμως τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους υπόλοιπους Έλληνες, Πολίτες & Βουλευτές, ή να διώκεις τον straight επειδή αρνείται να αποδεχθεί το δόγμα της υποταγής, που περνάει πρωτίστως μέσα από την ομοφυλοποίηση της κοινωνίας και την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας ;;;





Σας κατηγόρησε ποτέ ο Νικολόπουλος επειδή δεν εκκλησιάζεστε κάθε Κυριακή στην ενορία σας ;;;

Τότε εσείς γιατί τον κατηγορείτε επειδή δεν ευχήθηκε καλούς απογόνους στο gay πρωθυπουργικό ζεύγος του Λουξεμβούργου ;;;

Επιστολή προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο έστειλε ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, με την οποία ζητάει «να συγκληθεί εντός της ημέρας η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, ως κυρίαρχο όργανο εκπροσώπησης του κόμματος στη Βουλή, ώστε να συζητήσει και να εκφράσει άποψη για τις επιλογές ή τους αποκλεισμούς προσώπων από το κυβερνητικό σχήμα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, όπου θίγει και το θέμα της δικής του συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα, «η κυβερνητική συνεργασία δεν μπορεί να γίνεται με όρους αδιαφάνειας, ούτε να μετατρέπεται σε "παιχνιδάκι σκιών" με περίεργες διαρροές προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων επιχειρείται η απαξίωση προσωπικών και πολιτικών διαδρομών δεκαετιών και η σπίλωση προσωπικοτήτων, που ενώ έχουν δεχτεί τόνους λάσπης και λοιδορίας, εντούτοις ποτέ δεν έχουν βρεθεί με "λερωμένα" χέρια και πρόσωπα».

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ !!!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
Για 7.000 ψήφους η ΛΑ.Ε. δεν μπήκε στη βουλή και τώρα ζητά επανακαταμέτρηση !!!
13.000 ψήφους είχε πάρει η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ στις προηγούμενες εκλογές στο νομό Κοζάνης !!!



Την επανακαταμέτρηση ψήφων θα ζητήσει η Λαϊκή Ενότητα, σύμφωνα με πληροφορίες αφού οριακά δεν μπήκε το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην βουλή.

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να προσφύγει η Λαϊκή Ενότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Η ΛΑΕ δεν μπήκε στην βουλή για περίπου 7.000 ψήφους


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡ.ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

23-09-2015

Είθισται η διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου κατά τη μετεκλογική περίοδο από υποψηφίους, κόμματα ή και εκλογείς.

ΗΠΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ GAY !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΔΡΟΦΟΒΙΚΟΙ !!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ GAY PARADE ;;;
Για πρώτη φορά ομοφυλόφιλος επικεφαλής του Στρατού !!!





Ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να θέσει επικεφαλή του αμερικανικού Στρατού έναν δηλωμένο ομοφυλόφιλο, για πρώτη φορά στην ιστορία. 

Πρόκειται γοα τον Έριν Φάνινγκ ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος και θα θα αντικαταστήσει τον Τζον Μακ Χιουγκ στα «ηνία» των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων. 

ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ & ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΒΙΩΣΙΜΟ !!!

Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ ΚΑΤΑ 50%
Ε.Ε.: Σεξ, ναρκωτικά και όπλα θα συνυπολογίζονται στο ΑΕΠ από το Σεπτέμβριο !!!
Στα κέρδη από κάθε είδους δραστηριότητα του υποκόσμου αναγκάζεται να καταφύγει η Ευρωπαίκή Ενωση για να πετύχει «ανάπτυξη» στα χαρτιά και στα νούμερα !!!



Μπορεί η οικονομία της ευρωζώνης να ήταν στάσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 αλλά όλα αλλάζουν από την 1η Σεπτεμβρίου. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, δίνει την ευκαιρία στις χώρες της, να παρουσιάσουν «ανάπτυξη» συνυπολογίζοντας στο ΑΕΠ τους κάθε παράνομη δραστηριότητα από την πορνεία έως το εμπόριο ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ακόμη και την αγορά νέων οπλικών συστημάτων.
Η απατηλή εικόνα της στατιστικής

Η στατιστική είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο. Αυτός που έχει την εξουσία να καθορίζει τα στατιστικά δεδομένα μπορεί να αλλάξει την εικόνα της πραγματικότητας

Όπως σχολιάζει στην Frankfurter Algemeine Zeituing, ο αρθρογράφος Philip Plickert, «Η στατιστική είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο. Αυτός που έχει την εξουσία να καθορίζει τα στατιστικά δεδομένα, μπορεί να αλλάξει την εικόνα της πραγματικότητας». Από την 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν, η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών και παράνομων τσιγάρων, θα θεωρείται οικονομική δραστηριότητα και συνεπώς ο τζίρος τους θα υπολογίζεται στο ΑΕΠ κάθε χώρας. Επίσης οι αγοραπωλησίες οπλικών συστημάτων θα θεωρούνται «επενδύσεις» που θα... συμβάλουν στην ανάπτυξη της κάθε χώρας.

Τα καλά και συμφέροντα

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ;;; ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ;;;

ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ;;;
Λεβέντης προς Τσίπρα: Αυτοί είναι οι εννέα όροι για να σε στηρίξω !!!





ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ;;;

Τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζει σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο Βασίλης Λεβέντης !!!

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάζει τα «εννέα σημεία» για τα οποία το κόμμα του έχει «δεσμευτεί ενώπιον της κοινωνίας» και τα οποία κινούνται στην κατεύθυνση της πάταξης της διαφθοράς, ενώ για την ανάπτυξη υποστηρίζει ότι αρκούν οι εξής δυο κινήσεις: Ευνοϊκές ρυθμίσεις για την επιστροφή των κεφαλαίων που διέρρευσαν στο εξωτερικό από το 2009 έως σήμερα και συμφωνία με τους δανειστές για «πάγωμα» του χρέους και αποπληρωμή στο μέλλον. Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει το protothema.gr στην επιστολή αναφέρονται τα 9 σημεία- δεσμεύσεις του κόμματος τα οποία θα κρίνουν αν ο Τσίπρας θα έχει τη στήριξη του Β. Λεβέντη. 

Η επιστολή της Ένωσης Κεντρώων, γνωστοποιεί στον πρωθυπουργό τις 9 δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί από το κόμμα ενώπιον της κοινωνίας: 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ VW, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Εσύ όμως Γιάνη Βαρουφάκη, όταν μπορούσες να κάνεις το ίδιο στην περίπτωση της SIEMENS, προτίμησες να κάνεις το κουνέλι, επιτρέποντας στον δικηγόρο του ελληνικού δημοσίου να ταυτιστεί στο ΣτΕ με τις θέσεις της SIEMENS !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Γιατί δεν επέβαλες λοιπόν και εσύ ως ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΒΣ για τα εικονικά τιμολόγια, αφού τέτοια είναι τα τιμολόγια των υπεριμολογήσεων, πρόστιμο 100% επί των 2 Δις της εξεταστικής επιτροπής, δλδ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4 ΔΙΣ κατά της SIEMENS ;;;

Έχεις ποτέ σκεφθεί ποια θα ήταν η τύχη της διαπραγμάτευσης και του ίδιου του χρέους, αν είχες πράξει κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις των βεβαιωμένων υπερτιμολογήσεων με τις οποίες φούσκωσε το χρέος στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Βυθίζεται το γερμανικό χρηματιστήριο !!! 

Παρασέρνει και τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Το σκάνδαλο με τη VW που λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, έχει οδηγήσει το γερμανικό χρηματιστήριο σε ελεύθερη πτώση άνω του 3%.


Η μετοχή της εταιρίας βυθίζεται για δεύτερη μέρα.
Βουτιά πραγματοποιούν και τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ !!! ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΡΟΔΟΠΗ !!!

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Η εξέλιξη είναι αρνητική και για τα εσωτερικά της ΝΔ ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν αποκλείεται να γίνει ο καταλύτης νέων εξελίξεων στον χώρο της κεντροδεξιάς !!!


ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!!

ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Οι πρόσφυγες στη Μυτιλήνη εξουθένωσαν τις ιερόδουλες !!!
Ήταν τόσοι πολλοί που μέχρι και η ιερόδουλη του νησιού απηύδησε και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να τους σταματήσει να πηγαίνουν στον οίκο ανοχής αφού δεν άντεχε να δουλέψει άλλο !!!




Από την Ανθή Βούλγαρη – Εφημερίδα FREDDO – Φωτό: Βαγγέλης Ρασσιάς

Με την άφιξη των χιλιάδων προσφύγων στο νησί της Λέσβου εκτός βέβαια από τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά εξ’ αιτίας του τεράστιου αριθμού τους, έχουν «ανοίξει» και οι δουλειές για αρκετούς επαγγελματίες στο νησί που είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν ειδικά τις ημέρες που το κέντρο της Μυτιλήνης ασφυκτιούσε από Σύριους και Αφγανούς.

Με το μεγάλο… κύμα προσφύγων ο όγκος της δουλειά τις τελευταίες ημέρες ήταν τόσο μεγάλος που όπως μας είπαν κάποιοι κατάφεραν να… ξελασπώσουν μέχρι και από χρέη προς το δημόσιο! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την ιερόδουλη που προκάλεσε σούσουρο σε όλο το νησί η οποία αδυνατούσε να εξυπηρετήσει όλους αυτούς που κατέφθασαν στο νησί.

Για του λόγου το αληθές, μόλις φτάσαμε στη Μυτιλήνη και αρχίσαμε να αναζητούμε πληροφορίες το πρώτο πράγμα που μας είπαν όλοι ήταν:

ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ANAPTYXI APC Ltd" ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
Πρόκειται περί απάτης της EUROBANK, που πουλάει και επαναγοράζει κάθε χρόνο τα κόκκινα δάνειά της, προκειμένου να μη γράψει τις πραγματικές ζημιές πιστωτικού κινδύνου στους ισολογισμούς της, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό ένα ολόκληρο πλέγμα εταιρειών-φαντασμάτων με την επωνυμία ANAPTYXI !!!



Διαβάστε αναλυτικά την αποκάλυψη ολόκληρης της απάτης, που την ξεσκεπάσαμε το 2013 !!!




Καταγγελία δικηγόρου ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ

ANAPTYXI APC LTD και Διαταγή Πληρωμής

Μια από τις εταιρείες ειδικού σκοπού, στην οποία, γνωστή συστημική τράπεζα τιτλοποιούσε κατά χιλιάδες τα δάνειά σας, ήταν η εδρεύουσα στο Λονδίνο (55 BAKER STREET, LONDON) εταιρεία με την επωνυμία "ANAPTYXI APC LIMITED".

ΣΑΡΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ & ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης : 
Ποιοι, πώς & πότε θα πληρώσουν !!!




Ενα ένα τα βαρίδια από των φόρων και των πληρωμών που θα κληθούν να πληρώσουν μέσα στους επόμενους μήνες οι Ελληνες έρχονται.

Ενα από αυτά η αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, έχει ήδη αλλάξει από τον Αύγουστο για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ.

Πως έχει διαμορφωθεί η κλίμακα :

12.001 – 20.000 ευρώ: 0,7%
20.001 – 30.000 ευρώ: 1,4%
30.001 – 50.000 ευρώ: από 1,4% αύξηση σε 2%
50.001 – 100.000 ευρώ: από 2,1% σε 4%
100.001 – 500.000 ευρώ: από 2,8% σε 6%
500.001 ευρώ και πάνω: από 2,8% σε 8%

Παράδειγμα :

20 ΔΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ VW, 2 ΔΙΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ SIEMENS !!!

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ & ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΕΝΩ ΜΕ 10 ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να πώς κλέβουν οι Γερμανοί όλον τον κόσμο !!!
Ανοίγει ο... «ασκός του Αιόλου» για την VW: Έρχονται πρόστιμα, διώξεις και αποζημιώσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_64.html





Μόνο στις ΗΠΑ το πρόστιμο μπορεί να ξεπεράσει και τα 20 δισ. δολάρια για τις ψεύτικες μετρήσεις ρύπων στα diesel- «Τα κάναμε θάλασσα» ομολογεί ο επικεφαλής της εταιρείας στην ΑμερικήΤον «ασκό του Αιόλου» έχει ανοίξει η παραδοχή της Volkswagen για την ψεύτικη μέτρηση ρύπων των diesel αυτοκινήτων της στις ΗΠΑ, όπου ξεκίνησε επίσημη έρευνα και ενδέχεται να ασκηθεί και ποινική δίωξη. Έρευνα για την εταιρεία ξεκινά και στη Γερμανία ενώ ήδη πελάτες της VW ζητούν αστρονομικές αποζημιώσεις.

Ο επικεφαλής της VW στις ΗΠΑ, Michael Horn, έσπευσε την Παρασκευή να ζητήσει συγγνώμη, παραδεχόμενος την απάτη, και δεσμεύτηκε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των Αμερικανών καταναλωτών.

"Η εταιρεία μας δεν ήταν ειλικρινής με την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (ΕΡΑ) και με όλους εσάς. Και για να το πω αλλιώς... τα κάναμε θάλασσα! Πρέπει να φτιάξουμε τα αυτοκίνητα ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί. Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις Αρχές μας" είπε χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΤΟ 10% ;;; ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ;;;

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ
Μπροστά με διαφορά η ΝΔ σε νέα, κοινή δημοσκόπηση Mega + ΣΚΑΪ !!!



Το μόνο που δεν έκαναν ακόμη είναι αυτό !!!
Ανατροπή σκηνικού δείχνει η νέα, πανελλαδική δημοσκόπηση του Mega για λογαριασμό της «Ανατροπής» του Γιάννη Πρετεντέρη. 

2 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΒΟΜΒΕΣ: ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΟΥ ;;;
Άλλες 2 διαταγές πληρωμής ακυρώθηκαν από τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, λόγω ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ !!!

Τελείωσε η πλάκα με τους τραπεζίτες, αφού σιγά-σιγά οι Δικαστές όλης της Ελλάδας ενημερώνονται για την αλήθεια, μέσα από δικόγραφα που ξεσκεπάζουν τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες των τραπεζών εις βάρος των δανειοληπτών !!! 


  



ΣΗΜΕΙΩΣΗ του Λεωνίδα Χ. Στάμου

Η απαίτηση της Τράπεζας κρίθηκε ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ και ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η διαταγή πληρωμής.
Στην υποτιθέμενη λοιπόν περίπτωση που η Τράπεζα ασκήσει Αγωγή κατά του δανειολήπτη, υπολογίζοντας την απαίτησή της με μικρότερα επιτόκια, ΤΟΤΕ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ !!!

Ρωτάτε, γιατί ;;;;
Γιατί έτσι, η Τράπεζα ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ και στην υποτιθέμενη αυτήν Αγωγή, ο Δανειολήπτης παριστάμενος ως εναγόμενος ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ (το διπλάσιο τουλάχιστον της απαίτησης της Τραπέζης).

Τελικώς, τί μέλλει γενέσθαι μετά την ως άνω ακύρωση της διαταγής πληρωμής ;;;

ΓΕΡΜΑΝΟΙ : ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ VW !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΠΩΣ Η SIEMENS
Πρωτοφανής απάτη της γερμανικής VW που δεν θα την έκανε ούτε ο «μαστρο-Μήτσος» της γειτονιάς !!!




Tου Παύλου Κιρκασίδη

«Συγνώμη» από τα εκατομμύρια πελατών της σε όλον τον κόσμο αναγκάστηκε να ζητήσει η Volkswagen μετά το τεράστιο σκάνδαλο που προέκυψε όταν η Αμερικανική Αρχή Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε πως ο κολοσσός της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας εγκαθιστούσε στα πετρελαιοκίνητα οχήματά της λογισμικό το οποίο παραπλανούσε τα όργανα μέτρησης εκπομπής καυσαερίων και εμφάνιζε τις τιμές τους κατά πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικές και τους κινητήρες εντός των διεθνών προδιαγραφών.

ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ: ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ Ο DAVID CAMERON !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Και δυστυχώς υπάρχουν και χιλιάδες ηλίθιοι στην Ελλάδα που υιοθετούν τις αρρωστημένες απόψεις τους, τις οποίες μάλιστα ανάγουν και σε ιδεολογία !!!




ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΝΕΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Αποκάλυψη σοκ: Ο Κάμερον έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού !!!

Η εκρηκτική βιογραφία του Λόρδου Άσκροφτ βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Κάμερον – Οικονομικά σκάνδαλα, χρήση ναρκωτικών και συμμετοχή σε «μυστικές κοινότητες» με αλλόκοτα τελετουργικά.

Τα άπλυτα του Ντέιβιντ Κάμερον βγάζει στη φόρα μία άκρως αποκαλυπτική βιογραφία, την οποία έγραψε ο Λόρδος Μάικλ Άσκροφτ, πρώην αντιπρόεδρος του συντηρητικού κόμματος και ένα από τα πλουσιότερα άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με τη βραβευμένη δημοσιογράφο Ίζαμπελ Όουκενσοτ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ & ΟΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Σε ευχαριστούμε ΝΙΚΗ για τα καλά σου λόγια !!!
Με τέτοιο όνομα, πως θα μπορούσαμε να χάσουμε τα δικαστήριά σου ;;;
Ένα ακόμη ΜΠΡΑΒΟ στον μοναδικό ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ που έγραψε άλλη μια επιτυχία στην ιστορία του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΒΟΜΒΑ !!! ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΥΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τίτλοι τέλους για τον πολυκινηματογράφο ODEON Kosmopolis !!!





Η διοίκηση της ODEON - με ανακοίνωσή της - ενημέρωσε ότι ο πολυκινηματογράφος ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι βάζει τέλος στη δεκαετή λειτουργία του, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ : ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟ-ΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τους τάχωσε χοντρά χθές στον STAR και την πλήρωσε ο Δημήτρης Μαύρος, που τα άκουσε για λογαριασμό όλου του κλάδου των απατεώνων της στατιστικής !!!




Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ !!!

ΚΥΡΑ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ !!!

ΚΡΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Με απόφαση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, τέσσερις ανακριτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, γιατί επί επτά χρόνια κρατούν στα συρτάρια τους, το κακούργημα του Γιάννη Αλαφούζου !!!







Σήμερα, τα «Παραπολιτικά», προχωρούν ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζοντας την καραμπινάτη συγκάλυψη της κακουργηματικής απάτης του γνωστού καναλάρχη.

Με απόφαση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, τέσσερις ανακριτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, γιατί επί επτά χρόνια κρατούν στα συρτάρια τους, το κακούργημα του κυρ Γιάννη.

Η απάτη αφορά την αγοροπωλησία του τηλεοπτικού σταθμού Seven από την «Αγροτική Τράπεζα». Θέλω να πιστεύω ότι η έμπειρη δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου, θα φροντίσει άμεσα να φωτίσει –όπως κάνει σε όλες τις υποθέσεις- τις πτυχές και του συγκεκριμένου θέματος, που όπως φαίνεται σχετίζεται και μ’ ένα περίεργο παραδικαστικό.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΨΟΓΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΤΑΘΜΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
Μούφα όμως το σταθμισμένο δείγμα κε Δημήτρη Μαύρε !!!
Όμως, η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, κρίνεται στη στάθμιση του δείγματος. Εκεί κρίνονται ταυτόχρονα η επιστημονική κατάρτιση και η επάρκεια των δημοσκόπων.

Είναι λοιπόν δυνατόν, το απλό αυτό ζήτημα που το μαθαίνουν όλοι οι φοιτητές στο μάθημα της στατιστικής, να μην το γνωρίζατε εσείς οι δήθεν δημοσκόποι ;;;

Μια χαρά το γνωρίζετε, αλλά παίξατε το παιχνίδι της εξαπάτησης των Πολιτών.
Και σήμερα επιχειρείτε να χτίσετε άμυνες επικαλούμενοι το αστάθμιστο δείγμα, ενώ γνωρίζετε καλά ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στο σταθμισμένο.

Αυτά λοιπόν να τα πείτε στους γιδοβοσκούς που σας παράγγελναν τις δημοσκοπήσεις και τους δουλεύατε μια χαρά με την απάτη του δήθεν ντέρμπι, αφού το ντέρμπι σήμαινε για τις εταιρείες σας επαναληπτικές παραγγελίες δημοσκοπήσεων σε καθημερινή βάση.

Θα σας είχαν άραγε παραγγείλει συνεχείς επαναληπτικές δημοσκοπήσεις, αν τους είχατε πει από την αρχή την αλήθεια, ότι δλδ το ντέρμπι ήταν κάτι σαν το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ;;;   




Βέβαια, στα δικαστήρια όπου θα κληθείτε να λογοδοτήσετε, θα πρέπει να αποδείξετε ότι ήσασταν τόσο αγράμματοι, που ξεχάσατε να σταθμίσετε το δείγμα, ή που το σταθμίσατε τόσο λάθος, για να πέσετε 20 μονάδες έξω στο δημοψήφισμα και να αφήνετε μονίμως εκτός βουλής, από το 2012, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την ώρα που, παραδόξως, πέσατε μέσα με την πρώτη στην  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη. 
Εκεί άραγε πως λειτούργησε τόσο καλά το δείγμα ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Επειδή λοιπόν για να σωθείτε από τις ποινικές σας ευθύνες θα αναγκαστείτε να ομολογήσετε ότι δεν ξέρετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, το καλύτερο που θα σας συμβεί θα είναι να χάσετε τις άδειες και να κλείσετε τις επιχειρήσεις σας.

Τα δικά σας θα είναι τα μόνα καλά λουκέτα των Μνημονίων !!!

ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015 !!!

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΑ 49214/21-07-2015, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015
Οι Έλληνες ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να πληρώσουμε και απαιτούμε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ κάθε αναγκαστικής εκτέλεσης και κάθε καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών, τουλάχιστον μέχρι την 31/12/2015 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Σε κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων και σε πλειστηριασμούς ακινήτων θα οδηγούν πολύ σύντομα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Η νέα νομοθεσία.

Ειδικότερα, από τις αρχές Οκτωβρίου ενεργοποιείται η διαδικασία αποστολής από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) των ειδοποιητηρίων προς τους οφειλέτες για χρέη που προσεγγίζουν τα 6 δισ. ευρώ.

Παράλληλα το ΚΕΑΟ θα αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των περίπου 600.000 οφειλετών.

Τονίζεται ότι η δυνατότητα πρόσβασης στο μητρώο τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών περιλαμβάνεται ως προαπαιτούμενο για την επόμενη αξιολόγηση στο τρίτο Μνημόνιο, παράλληλα με τη διασύνδεση του ΚΕΑΟ με το Taxis.

Οι 100 δόσεις
SSL Certificates