.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ..... ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ;;;

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!! ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΑ 49214/2015 !!!

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΑ 49214/21-07-2015, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015
Οι Έλληνες ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να πληρώσουμε και απαιτούμε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ κάθε αναγκαστικής εκτέλεσης και κάθε καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών, τουλάχιστον μέχρι την 31/12/2015 !!!
Στην Ελλάδα της 7ετούς ύφεσης, των Μνημονίων και των Capital Controls, είναι αδιανόητο να πλειστηριάζονται ακίνητα, να κατάσχονται αυτοκίνητα, μισθοί και συντάξεις, να αδυνατούν οι Πολίτες να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και να καταλήγουν στη φυλακή επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν εγγυοδοσίες και δόσεις εξαγοράς ποινών !!!




ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!





Ο δηλών, γνωρίζω την παντελή έλλειψη πολιτικής πίεσης δια της ΑΠΟΧΗΣ.

Εκτιμώ όμως ότι, λύσεις στη Χώρα μου ΔΕΝ μπορεί να δώσει το παρόν πολιτικό σύστημα, διότι κατά την καλύτερη των εκδοχών: 

"τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν"

ΥΓ: εύχομαι το επόμενο κόμμα εξουσίας να συγκεντρώσει όλους τους νυν απέχοντες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ SONAC ;;;

ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ SONAC
Εμπλοκή Μεϊμαράκη και στα εξοπλιστικά SONAC !!!

Υποψήφια της ΝΔ η κόρη της εισαγγελέως της υπόθεσης !!!



Των Άγγελου Προβολισιάνου, Νίκου Σπυρόπουλου

Στοιχεία τα οποία «καίνε» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη αποκαλύπτει τοkoutipandoras.gr. Φέρεται να έκρυψε στο συρτάρι του - όντας υπουργός Εθνικής Άμυνας - δυο εισηγήσεις για τη μη παραλαβή εξοπλιστικού συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου για το οποίο ήδη είχαν δοθεί περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Δικαιοσύνη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ως υπουργός Άμυνας φέρεται να «εξαφάνισε» τα έγγραφα που εισηγούνταν να κηρυχτεί η εταιρία SONAC έκπτωτη και να σταλεί η υπόθεση στον εισαγγελέα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!!

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ
Κοροϊδεύετε και εξαπατάτε συστηματικά τον Ελληνικό Λαό από το 2012 !!!
Τη Δευτέρα λοιπόν θα πάρουμε στα χέρια μας όλες τις δημοσκοπήσεις σας που αφορούν τις εκλογές της 20/09/2015 και, για όσες υπάρχουν αποκλίσεις μεγαλύτερες από το διπλάσιο του στατιστικού λάθους, θα μηνυθείτε & θα οδηγηθείτε στην ποινική δικαιοσύνη.


ektimisi

Θα σας κλείσουμε τις εταιρείες & θα σας πάρουμε τις άδειες !!!

Το δικόγραφο είναι έτοιμο !!!
Μάρτυρες θα προτείνουμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων που θίξατε με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας.

Οτιδήποτε πέρα του στατιστικού λάθους είναι ύποπτο.

ΒΙΝΤΕΟ : Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!! ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Στήριξε όλες τις δράσεις και τους αγώνες μας, συμμετέχει ως ενάγων στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, κατέθεσε όλες τις ερωτήσεις που του ζητήσαμε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου και μας διέθεσε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ δεκάδες ώρες από τον τηλεοπτικό του χρόνο !!! 




Τη δική μας την ψήφο δεν χρειάζεται να τη ζητήσεις ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ.
Σου τη δίνουμε μόνοι μας, μέσα από την καρδιά μας, επειδή την αξίζεις !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

Ν. 4336/2015: ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ & ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΕΝΤΙΜΑ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ 
Στους έντιμους πτωχεύσαντες (πλήρης διαγραφή χρεών, Ν. 4336/2015, ισχύς από 01/01/2016) !!!

Η ΝΔ θα καταργήσει τον Νόμο (πολέμησε να μην ψηφιστεί ήδη από το 2012), οπότε τα χρέη της επιχείρησής σου, που έντιμα πτώχευσε, θα σε ακολουθούν για μια ζωή (απαγόρευση νέας επιχείρησης, δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί, κυνηγημένος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ).

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ & ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΣΤΙΑΝΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα ονόματα και αρχεία που έδωσε ο Φαλτσιανί στους εισαγγελείς - Η παράλληλη “Λίστα Λαγκάρντ” !!!
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπήρξε μέλος της Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ η μητέρα του ανήκει στην οικογένεια Λαναρά !!!



Του Κώστα Βαξεβάνη

Στοιχεία που αλλάζουν την έννοια της “Λίστας Λαγκάρντ” παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθήνας Ηλία Ζαγοραίο και τους Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζουρα και Γιώργο Καλούδη ο Ερβέ Φαλτσιανί. Τα στοιχεία αυτά τα οποία δεν ήταν εμφανή στη λίστα Λαγκάρντ, αποτελούν επίσης αρχεία της Τράπεζας HSBC και συγκεντρώνουν σε μακροσκελή αρχεία XL, τα ονόματα των ελλήνων που συνδέονται με καταθέτες της λίστας. Ο Φαλτσιανί προχωρά έτσι στην επιβεβαίωση όσων είχε πει το Μάρτιο του 2014 στο HOT DOC, πως κάτω από τη λίστα υπάρχει μια διασύνδεση ατόμων και λογαριασμών που φανερώνει τη λειτουργία ενός σκιώδους τραπεζικού συστήματος που έχει δημιουργηθεί για να κινείται το χρήμα, τις περισσότερες φορές μαύρο.

Το ηλεκτρονικό αρχείο που παρέδωσε ο Φαλτσιανί περιλαμβάνει τέσσερα αρχεία XL.Το κάθε αρχείο περιλαμβάνει ονόματα, αριθμούς λογαριασμών και σε μία περίπτωση ποσά, τα οποία συνδέθηκαν με 8 διαχειριστές λογαριασμών στην HSBC. Πρόκειται για τους χειριστές κεφαλαίων Λαναρά, Άγγελο Μεταξά, Σταύρο Παπασταύρου, Σάμπυ Μιονί , Αλέξανδρο Ματαθία και την offshore εταιρεία Samancor η οποία σχετίζεται με τον Θεόδωρο Ασημακόπουλο και το γνωστό διαφημιστή Χρήστο Παπαπολύζο. 

Συγκεκριμένα τα αρχεία έχουν τις ονομασίες:

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΔΕΙΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ !!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ !!!

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Είναι ίδιες με το success story και τα πρωτογενή πλεονάσματα !!!
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα !!!
Kανονικά γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και η πλατεία είναι όλη άδεια !!!
1.500 κομματονοματέοι όλοι κι όλοι στριμώχτηκαν για τηλεοπτικούς λόγους στη συμβολή της πλατείας με Αθηνάς, Πειραιώς & Σταδίου, ενώ η εξέδρα είναι στημένη στην άκρη της πλατείας, για να μη φαίνεται ότι είναι άδεια !!!

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ






Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ FREE WIFI SAMARAS & ΛΙΣΤΑ LAGARDE !!!

ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ FREE WIFI SAMARAS - LAGARDE LIST ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΕΡΑΚΗΣ
Ξεκίνησε επιτέλους η λειτουργία του FREE WiFi του Αντώνη Σαμαρά και τα εγκαίνια έγιναν σήμερα στην πλατεία Ομονοίας, κατά την προεκλογική ομιλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ !!!





72 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ !!!

ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Αποκλειστικό: Σε λίγο όλα τα ονόματα που έδωσε ο Φαλτσιανί στους Εισαγγελείς !!!




Το koutipandoras.gr για μία ακόμα φορά είναι αναγκασμένο να δημοσιεύσει τα στοιχεία στα οποία δε θέλουν επί 5 χρόνια να φτάσουν οι ελληνικές Αρχές. Δημοσιεύει σε λίγο όλα τα αρχεία με τα ονόματα και την αλληλοσύνδεση που υπάρχει μεταξύ τους, πίσω από τη λίστα Λαγκάρντ.

ΜΕ ROLEX 6.500 ΕΥΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ !!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
To ROLEX ρε μεγάλε είναι η ναυαρχίδα των φετίχ του σύγχρονου μεγαλοαστού !!!
Φορούσαν ROLEX οι Μάρξ, Λένιν, Στάλιν, Μάο, Φιντέλ, Τσε, κλπ κλπ ;;;

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Οργισμένες αντιδράσεις για την κυνική ομολογία Μιχαλολιάκου !!!





Οργισμένες αντιδράσεις και ανακοινώσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανήμερα της συμπλήρωσης δύο ετών από το στυγερό έγκλημα.

«Αποδέχεται την κατηγορία διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης»

 


Την άποψη πως με τις σημερινές του δηλώσεις ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποδέχεται την κατηγορία διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης διατυπώνουν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής για την υπόθεση των Αιγύπτιων Ψαράδων.

ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.candianews.gr/2015/09/17/michaloliakos-imaste-i-spora-ton-nikimenon-tou-1945-i-ethnikososialistes-i-fasistes-vinteo/

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Τάκης Ζωτος, Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Παπαδάκης, Κώστας Σκαρμέας, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ
Στη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας 50χρονος έκαψε το σπίτι του και πέταξε το αυτοκίνητο του στο γκρεμό, αφού τα είχαν ήδη κατασχέσει και είχε ειδοποιηθεί να τα παραδώσει !!!




ΜΗΝ ΚΑΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!
ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

Με την αμέριστη βοήθεια των προθύμων ΜΜΕ πέρασε στα ψιλά, η είδηση ότι με προεδρικό διάταγμα που έκρινε νόμιμο το Ε΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας προβλέπεται η διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ). 

Ξεκινάνε δηλαδή οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Επιλογή που αποσκοπεί πρώτα στην ταχύτερη διευθέτηση της διαδικασίας και μαζί στοχεύει την αποτροπή της έκφρασης αλληλεγγύης με το σταμάτημα των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία. Θα ειδοποιούνται οι κατεστραμμένοι δανειολήπτες, από την τοκογλυφία των τραπεζών κι από τα μνημόνια που ρήμαξαν τις ζωές τους, ότι ξαφνικά μένουν εντελώς στους δρόμους.

Μετά τις 20 Σεπτέμβρη αρχίζει η κόλαση των πλειστηριασμών. Τα αρπαχτικά έχουν ήδη πάρει θέση στην εκκίνηση !!!

Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το γεγονός της οργής που ξεχείλισε τη ψυχή ενός δανειολήπτη και τον οδήγησε σε μια πράξη αντίστασης βγαλμένη μέσα από την Αισχύλεια τραγωδία. Έκαψε το σπίτι του για να μην πέσει στα χέρια των νεοαποικιοκρατών. Όπως χιλιάδες άνθρωποι στην ιστορία των κοινωνικών αγώνων και στους μεγάλους πόλεμους έκαιγαν τα σπίτια και τα αγαθά τους για να μην πέσουν στα χέρια των κατακτητών.


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ 11ο ΧΡΟΝΟ Η ΟΦΕΙΛΗ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
Νέες, πονηρές ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια ετοιμάζουν οι τράπεζες, με στόχο να καταστήσουν εξυπηρετήσιμα όσο το δυνατόν περισσότερα !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ !!!
  • Ζητούμε εξωδίκως ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΗΣ !!!
  • Συμμετέχουμε ατομικά ως ενάγοντες, στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Τα νέα εργαλεία που θα έχουν στη διάθεσή τους θα θεσμοθετηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, δίνοντάς τους την ευχέρεια να προχωρήσουν σε μαζικές ρυθμίσεις για όσους τις έχουν πραγματικά ανάγκη.

Από τη μία πλευρά, θα υπάρξει «κυνηγητό» σε όσους μπορούν, αλλά δε θέλουν να πληρώσουν, και από την άλλη θα μειωθούν οι δόσεις σε βιώσιμα επίπεδα για όσους αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες.

«Κούρεμα» οφειλής

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ !!!

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΤτΕ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Bloomberg: Η Γερμανία αψηφά την ΕΚΤ θωρακίζοντας τους εθνικούς κανονισμούς για τις τράπεζες !!!




Η Γερμανία αντιστέκεται στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να ενοποιήσει το μωσαϊκό των κανόνων στην Ευρώπη, διατηρώντας το δικαίωμα να διαμορφώνει τους κανονισμούς για το πώς θα διαχειρίζεται τις τράπεζες της, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg.

Σε μια τροποποίηση της εθνικής τραπεζικής νομοθεσίας, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας θα μπορεί να θεσπίζει τους κανόνες για τα σχέδια ανάκαμψης των τραπεζών, τη διαχείριση κινδύνων και τις εσωτερικές αποφάσεις στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για την εφαρμογή των ευρωπαϊκών κανονισμών όσον αφορά την εξυγίανση τραπεζικών ιδρυμάτων.

Η ΕΚΤ είχε ασκήσει κριτική στο προηγούμενο προσχέδιο, επισημαίνοντας ότι προωθεί τον κατακερματισμό και υπονομεύει τις εξουσίες της.

Η τροποποιημένη έκδοση προβλέπει μόνο μικρές παραχωρήσεις, δίνοντας το δικαίωμα στην ΕΚΤ να ακούγεται σε ορισμένες υποθέσεις, αναφέρει το πρακτορείο.

Η ΕΚΤ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ & ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Η Νουί σφίγγει τη θηλιά στους τραπεζίτες.
Πρόσω ολοταχώς για μεγάλες αναδιαρθρώσεις στις τράπεζες. 
Έρχεται κύμα απολύσεων !!!




Οι νέοι αυστηρότεροι κανόνες για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών που έθεσε το εποπτικό όργανο SSM της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις διοικήσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών. Στο πλαίσιο εφαρμογής των εγκεκριμένων από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Comp) business plans, οι τράπεζες εξετάζουν να προχωρήσουν σε μερικές από τις μεγαλύτερες αναδιαρθρώσεις από τον καιρό της χρηματοπιστωτικής κρίσης καθώς οι αυστηρότεροι κανόνες για την κεφαλαιακή τους επάρκεια μειώνουν τα κέρδη από τραπεζικές δραστηριότητες.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ;;;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΟΛΟΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΙΤΑΛΙΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιούνκερ κατάργησε ;;; (λόγω ανικανότητας ;;;) τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για το μεταναστευτικό !!!



Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Είναι ήδη γνωστό ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει επισκιάσει οτιδήποτε άλλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι γιατί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πήρε εντελώς πάνω του το χειρισμό του θέματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, δεν είναι μόνο η σοβαρότητα της κατάστασης. Ο πρόεδρος της Κομισιόν έχει γίνει έξαλλος με τον αρμόδιο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος δείχνει μια ανεξήγητη (για τους Ευρωπαίους) ανικανότητα να ανταποκριθεί επιτυχώς στο ρόλο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ !!!

Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΦΟΡΟΔΟΑΦΥΓΗ & ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Θα κλείνουν οι επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν ΦΠΑ !!!               


Στην απενεργοποίηση του ΑΦΜ και στην παύση λειτουργίας τηςεπιχείρησης θα προχωρά η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε σειρά περιπτώσεων όπου υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις φοροδιαφυγής και κλοπής του ΦΠΑ.

Απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου καταγράφει τις περιπτώσεις αυτές που θα οδηγούν αυτόματα σε αφαίρεση του ΑΦΜ για τις επιχειρήσεις:

Μεταξύ αυτών είναι :

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΚΑΪ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ
Αυτοί που σας λένε λαμόγια, τεμπέληδες, φοροφυγάδες και μπαταχτσήδες !!!


ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
Τσίπρας στο ATTICA: Να έρθει μαζί μου τώρα ο Μεϊμαράκης στον εισαγγελέα για τα ονόματα πολιτικών στη λίστα Φαλτσιανί !!!




Το γάντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το θέμα της διαπλοκής και τη λίστα Λαγκάρντ πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ATTICA και τον Κώστα Αργυρό.

 


Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να πάνε μαζί στους εισαγγελείς πριν από τις εκλογές προκειμένου να πληροφορηθούν ποιά είναι τα ονόματα των πολιτικών που υπάρχουν στη λίστα που κατέθεσε ο Φαλτσιανί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε τί φοβάται η Νέα Δημοκρατία, δήλωσε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ !!!

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΤ-ΦΑΛΣΤΙΑΝΙ
Καταρρέει η προεκλογική προβοκάτσια των τροφίμων της λίστας Λαγκάρντ και των θαμώνων στα gay clubs της Μυκόνου !!!
   


Με ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε τα έγγραφα που προσκόμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τα οποία, όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός, αποδεικνύεται ότι μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρείας ‘Διάτμηση’ στις 26 Ιανουαρίου 2015, δηλαδή, μία ημέρα μετά τις εκλογές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η αήθης χθεσινή επίθεση εναντίον μου από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης είναι πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική στοχεύει δε στην προσωπική και πολιτική μου εξόντωση καθώς και στην αποδόμηση του αναμφισβήτητου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεπλυθούν οι τέσσερις δεκαετίες διαφθοράς και διαπλοκής του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Άξιος ο μισθός των κυρίων του Πρώτου Θέματος και των λοιπών εμπόρων του ψεύδους και της συκοφαντίας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να δηλώσω τα κάτωθι:

Μόλις αποδέχτηκα την πρόταση να αναλάβω τη θέση του Υπουργού προχώρησα στις παρακάτω ενέργειες :

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
Είναι υποχρέωσή μου να σας ζητήσω να βοηθήσετε ώστε, με τις εικόνες αυτές, να είναι υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες για αυτό που προσφέρει η πατρίδα μας την ώρα που και αυτή δοκιμάζεται από την οικονομική και όχι μόνο κρίση !!!




Το βίντεο με τις εικόνες του βυθισμένου σκάφους στο Φαρμακονήσι σχολίασε με δήλωση του ο αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.dailymotion.com/video/x372t9e_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B2_news
Ο υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά πως «μας βασάνισε πολύ και τελικά αποφασίσαμε να το αναρτήσουμε δίχως εκείνες τις σκηνές που θα παρέπεμπαν σε πολλούς μικρούς και μικρές Aϊλάν. Πιστεύω ότι για να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλλά και για να κάνουμε όλοι το καθήκον μας απέναντι σε πρόσφυγες δεν είναι απαραίτητο να ρίχνουμε διαρκώς γροθιές στο στομάχι των πολιτισμένων ανθρώπων. Τη γροθιά όμως αυτή την αισθάνθηκαν τόσο τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που επιχείρησαν στο περιστατικό αυτό όσο και εγώ προσωπικά που είχα μεταβεί επί τόπου. Στο πρώτο λοιπόν video σας καλούμε μάρτυρες της λύπης και της απογοήτευσής μας».

ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ > 300.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2000 !!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΛΟ & ΦΤΕΡΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ
Έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε όλες τις καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ από το 2000 !!!




Εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξει όλες τις τραπεζικές καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ και τα εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ, έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία το ΣΔΟΕ προχωρά σε αυτοματοποιημένο έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών που έστω και σε ένα έτος, από το 2000 έως το 2012, περιείχαν καταθέσεις άνω των 300.000 ευρώ ή που από αυτούς εστάλη έμβασμα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ. 

Εφόσον προκύψει αναντιστοιχία με τα εισοδήματά τους, οι κάτοχοί τους θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρους.

Στελέχη τραπεζών αναφέρουν ότι είναι σε θέση να στείλουν το σύνολο των στοιχείων. 

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ !!!

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS
ΕΣΕΕ: Ανεξήγητη η καταχώρηση στοιχείων επιταγών στον Τειρεσία εν μέσω capital controls !!!





Ανεξήγητη χαρακτηρίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου την καταχώρηση των στοιχείων επιταγών – συναλλαγματικών από τον Τειρεσία, εν μέσω περιόδου «προστασίας» λόγω των capital controls.

Η ΕΣΕΕ, με επιστολή της προς την Τειρεσίας ΑΕ, που κοινοποιείται και στην Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, επιχειρεί μία αποτύπωση της δραματικής κατάστασης που βρίσκεται ο τομέας των αξιογράφων εν μέσω capital controls και αναρωτιέται για ποιο λόγο, η Τειρεσίας καταχωρεί στοιχεία των επιχειρήσεων στη «μαύρη λίστα» της για επιταγές που δεν έχουν ακόμη πληρωθεί καθώς η συγκεκριμένη ενέργεια ανακοίνωσής τους σαφώς δεν βοηθάει στην εξισορρόπηση της αγοράς.

Το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής έχει ως εξής:


Α ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ !!! ΠΟΣΟ ΜΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ .... ΠΟΥ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μέχρι και στην τηλεόραση βγήκε να ζητήσει τα ρέστα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/sexy_16.html




Βέβαια, επειδή με τον ΚΑΜΜΕΝΟ παίζει πάντα το σενάριο ΜΠΛΟΦΑ ........ μην μασάτε ότι η ιστορία με το χαρτάκι μπορεί να τελείωσε μόνο με το καραβάκι και το "α ρε Βαγγέλη" !!!



Σήμερα είναι ακόμη Τετάρτη........


ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Φαλτσιανί : Πίσω από εταιρείες στη Λίστα Λαγκάρντ κρύβονται και πολλά πολιτικά πρόσωπα και γι αυτό δεν ανοίγει !!!



Τις δηλώσεις του Ερβέ Φαλτσιανί, του ανθρώπου που αποκάλυψε τη «λίστα Λαγκάρντ», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να θέσει το ερώτημα εάν «πιστεύει κανείς ότι, αν η επόμενη κυβέρνηση αποτελείται από τους φίλους του κυρίου Παπασταύρου, η έρευνα θα προχωρήσει;». 

Σημειώνει ότι «ο βίος και η πολιτεία 40 χρόνων της δικομματικής εναλλαγής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπου τα σκάνδαλα και οι «εξυπηρετήσεις» σκοτεινών συμφερόντων διαδέχονταν το ένα το άλλο, απαντά από μόνος του». «Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι μηχανισμοί που ακολουθήθηκαν στο σύστημα της λίστας (Λαγκαρντ) δείχνουν ότι πίσω από εταιρείες και «αχυρανθρώπους» αλλά και όλους τους κύκλους του χρήματος κρύβονται και πολιτικά πρόσωπα» δήλωσε στο «Βήμα της Κυριακής» ο Ερβέ Φαλτσιανί μετά την πολύωρη κατάθεση που έδωσε σε Έλληνες εισαγγελείς στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας. 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ : ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΛΕΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ !!!
Έχει καταντήσει πλέον τσόντα !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΝΟ ΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΛΕΕΙ Ο SEXY ΒΑΓΓΕΛΑΣ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΡΕ, ΑΥΡΙΟ !!!

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ SEXY ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Αφού ξέρεις ρε Βαγγέλα τι ξέχασες στο Debate, πλάκα μας κάνεις τώρα ;;;



Μην αγχώνεσαι όμως, και αύριο μέρα του Θεού είναι !!!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 2014 !!!

ΜΕΧΡΙ 30/10/2015
Παράταση υποβολής καταστάσεων φορολογικών στοιχείων 2014 !!!




Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία η υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων ημερολογιακού έτους 2014 παρατείνεται κατά ένα μήνα, δηλαδή μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2015.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ !!! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ !!!

ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Επειδή στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη δεν μπορούν να περιλαμβάνονται ΜΟΝΟΝ οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ επιλέγουν την μικρότερη τραπεζική οφειλή από την Ομαδική Αγωγή κατά των τραπεζών, παραιτούνται ΜΟΝΟ για την συγκεκριμένη οφειλή από το δικόγραφο, και την οφειλή αυτή την περιλαμβάν στη νέα αίτηση του Νόμου Κατσέλη, προκειμένου έτσι να νομιμοποιούνται να διεκδικήσουν το κούρεμα ή ακόμη και την ολική διαγραφή των οφειλών τους σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία !!!





Πλειστηριασμοί στο διαδίκτυο με προεδρικό διάταγμα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_66.html

Του Παναγιώτη Στάθη

Στο Διαδίκτυο θα αναρτώνται όλα τα ακίνητα που έχει κατασχέσει το ελληνικό Δημόσιο και πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό. Επίσης θα αναρτώνται και κινητά περιουσιακά στοιχεία τα οποία έχουν κατασχέσει οι ελεγκτικές αρχές. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται καθώς και των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων που έχουν κατασχεθεί.

ΒΙΝΤΕΟ: ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ !!!

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ
Την παρέλαβε ο Μεϊμαράκης ως ΠτΒ και την έθαψε επειδή αφορούσε τον ίδιο, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν της έδωσε την πρέπουσα σημασία και προτεραιότητα !!!


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νο 1 ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ STAR
Ρύθμιση Χρέους & Πάταξη Διαπλοκής οι κύριες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης !!!



Οι νταβατζήδες ονειρεύονται ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ για να ξεπλύνουν τις απάτες τους !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤ: ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ GREXIT !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ GREXIT EINAI MYΘΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
Δημοσιεύσαμε πρώτοι και τη σχετική έκθεση της ΕΚΤ από το 2009 !!!
Δυστυχώς όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις, προτιμούσαν όλα αυτά τα χρόνια να ακούνε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, επειδή απλά είχαν έναν τίτλο ψευτοκαθηγητή !!!
Σαν αυτούς που τους κάναμε ιδιαίτερα στα πανεπιστήμια, που αντέγραφαν από τα γραπτά μας για να περάσουν τα μαθήματα και που έγιναν ακαδημαϊκοί επειδή απλά δεν είχαν καμία τύχη στην ελεύθερη αγορά, όπου τα πάντα όλα κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα !!!
Κάποιους μάλιστα από αυτούς τους καθηγηταράδες της πλάκας, τους συναντήσαμε μετά από πολλά χρόνια σαν μπροστινούς αχυρανθρώπους σε ομίλους επιχειρήσεων γνωστών απατεώνων, που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη με το χρηματιστήριο, τα δομημένα ομόλογα, κλπ... κλπ ..... 




Βόμβα Κονστάνσιο (ΕΚΤ) : Ψεύτικη η απειλή του Grexit !!!

Τα capital controls σύντομα θα χαλαρώσουν εαν η κυβέρνηση που προκύψει από τις εκλογές υλοποιήσει το Μνημόνιο, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Β. Κονστάνσιο που αποκάλυψε πως το Grexit δεν θα γινόταν γιατί είναι παράνομο.

Η εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν ήταν ποτέ μια πραγματική πιθανότητα καθώς δεν θα ήταν νόμιμο, ομολόγησε δίχως περιστροφές ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ.

Ο Β. Κονστάνσιο τόνισε επίσης πως η χαλάρωση των capital controls μπορεί να μην είναι μακριά, με την προϋπόθεση πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα δεσμευτεί στο νέο πρόγραμμα διάσωσης και θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ 01/01/2016
Σαφάρι ξεκίνησαν οι τράπεζες για να μαζέψουν χρήματα, με επιστολές, SMS και συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ !!!

  • Ζητούμε εξωδίκως ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΗΣ !!!
  • Συμμετέχουμε ατομικά ως ενάγοντες, στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

Τα “κόκκινα” δάνεια πιέζουν !!!

Σε κατάσταση «πανικού» θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκονται οι διοικήσεις των ελληνικών συστημικών τραπεζών, προς άγρα κεφαλαίων και μείωσης τω απωλειών τους των τελευταίων ετών.
Στο «ράλι» αυτό βγάζουν όλα τα όπλα που τους προσφέρει η τεχνολόγια, όπως είναι τα τηλέφωνα, τα SMS, τα email και οτιδήποτε άλλο έχουν στη διάθεση τους. Το προσωπικό των τραπεζών επικοινωνούν με τους δανειολήπτες και τους καλούν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, σε μια προσπάθεια να σώσουν οτιδήποτε σώζεται!!

ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Μόλις γύρισα από τα Δικαστήρια 
(16/09/2015, 09:19).




Όντως, οι σημερινές υποθέσεις ματαιώθηκαν λόγω εκλογών.
Ποιά η αφορμή να πάω;

Η κατωτέρω:




Υ/Γ:  Τελικά πού μπαίνει το [,] στη φράση, "πίστευε και μή ερεύνα" ;

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ .... ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2000
Ήταν Απρίλιος του 2000, λίγο πριν τις εκλογές της 9ης Απριλίου !!!


Επικράτησε το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη με ποσοστό 43,79% έναντι της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή που συγκέντρωσε 42,74% !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Οι 2 Ευάγγελοι,  Μεϊμαράκης και Βενιζέλος, ξελιγώθηκαν να παίζουν ..... τα τρενάκια τους ....... σε τηλεοπτικό παράθυρο. 

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ !!!

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
Μιλώντας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς max fm και Ράδιο Αίγιο ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος και ερωτώμενος σχετικά με τις εξελίξεις μετά την κατάθεση Φαλτσιανί, μεταξύ άλλων τόνισε:



Μετά την κατάθεση Ε. Φαλτσιανί δημιουργήθηκε ένα μείζον ζήτημα που πρέπει ο αρμόδιος Υπουργός κ. Παπαγγελόπουλος να το ξεκαθαρίσει. 
Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες χωρίς να έχουν πληροφορηθεί ποιοι πολιτικοί και ποια κόμματα κρύβονται πίσω από τους κύκλους του χρήματος.  Μπορεί ο ελληνικός λαός να ψηφίσει πολιτικούς που βρίσκονται στην λίστα οι ίδιοι ή οι πολύ στενοί συγγενείς τους, επειδή κάποιοι επί 7 ολόκληρα χρόνια επιμένουν να τους κρατούν στην αφάνεια; Δεν πρέπει να ξέρει ο λαός ποιοί διέπραξαν οικονομικά εγκλήματα που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή; Είναι δυνατόν να υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα και να κρατούνται μυστικά, με τη δικαιολογία ότι είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές ή πολύ χειρότερα "ψιθυρίζοντας" ότι "πέφτουν πάνω σε πρόσωπα - "βράχους της πολιτικής", οι οποίοι και τους εμποδίζουν.

Και συνέχισε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ GAY ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ !!!

KOKA, ΟΡΓΙΑ GAY KAI ROCK & ROLL !!!
Το κύκλωμα της Μυκόνου : Η ιστορία του “Α” !!!




Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως το «χρυσό αγόρι» της πολιτικής - Πώς θυσίασε την πολιτική για τον έρωτα - Οι διακοπές στο «νησί των ανέμων» Παρότι ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως το «χρυσό αγόρι» της πολιτικής, στο Λίμπρο ντ’ Ορο των μόνιμων θερινών περφόρμερ της Μυκόνου είναι καταχωρημένος στην κατηγορία των ξένοιαστων «τρελών αγοριών». Οχι σαν εκείνα που μετέχουν στην ανέμελα χορογραφημένη απελευθέρωση του διδύμου Ντιν και Νταν, αλλά ως ντελικάτο μέλος της ανάλαφρης τάσης των προσεκτικά καλυμμένων επιθυμιών.

Μιας ανομολόγητης ροπής που, τυλιγμένη προσεκτικά σε πέπλο σεμνοτυφίας, δεν περνάει απαρατήρητη από το, χρόνια στο κουρμπέτι, έμπειρο μάτι των ντόπιων. Οι οποίοι, όμως, σέβονται όσους δεν θέλουν να ενδώσουν στη σεξιστική ταμπελοποίηση που κατατάσσει τους επώνυμους επισκέπτες τους σε στεγανές κατηγορίες και αεροστεγείς διαχωρισμούς.

Ισως γι’ αυτό οι κάτοικοι του Νησιού των Ανέμων ήταν και οι μόνοι που δεν εξεπλάγησαν από τον παταγώδη θρυμματισμό της δήθεν ευπρεπούς βιτρίνας του undercover κυρίου Α.

Ενός εργένη, από δεκαπενταετίας πρώην βουλευτή, ο οποίος αποσύρθηκε από την πολιτική, και το πλήρες βαφτιστικό όνομά του έχει υμνήσει ως μνημείο αέναης εφηβικότητας και ο Καβάφης σε ομώνυμο ποίημά του. Για όλους τους υπόλοιπους, η εμπλοκή του πλήρους ονοματεπωνύμου του στους διάλογους από τη δικογραφία της σπείρας ναρκωτικών και σωματεμπορίας στο κοσμοπολίτικο νησί αποτέλεσε ισχυρό σοκ. Ιδίως εκείνη η απομαγνητοφωνημένη παράγραφος όπου ένα συλληφθέν μέλος του κυκλώματος λέει σε συγκατηγορούμενο μια σκανδαλωδώς μοιραία φράση που τον φέρει να εμπλέκεται σε σεξουαλική δραστηριότητα.

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΔΩΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ !!! ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ !!! ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ 8 ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%
Όλοι ξέρουμε τι ξέχασε ο Βαγγέλας στο DEBATE !!!
Το ξέρουν και οι 4 Εισαγγελείς που πήραν την κατάθεση του Φαλτσιανί, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και οι δημοσιογράφοι που έκαναν το σχετικό ρεπορτάζ !!!


Το θέμα όμως δεν είναι ποιοι το ξέρουν, αλλά ποιος θα τολμήσει να το πει.
Και μάλιστα πρώτος !!! 




Το στικάκι του Φαλτσιανί με τα 8 ονόματα !!!

Του Παναγιώτη Στάθη

Ένα ηλεκτρονικό αρχείο με συνολικές αναφορές σε 8 πρόσωπα για τα οποία του είχαν ζητηθεί στοιχεία σχετικά με το ρόλο τους σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με πιθανές απολήξεις σε πολιτικά πρόσωπα, φέρεται να παρέδωσε στους τέσσερις εισαγγελείς με τους οποίους συναντήθηκε στο Παρίσι, ο άνθρωπος που υπέκλεψε την λίστα Lagarde, Ερβέ Φαλτσιανί. Ως γνωστόν οι διωκτικές αρχές παρέλαβαν φάκελο από τον υπουργό Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλο σύμφωνα με τον οποίο (σ.σ. φάκελο) πρόσωπα που κατονομάζονται (και περιέχονταν στη λίστα Lagarde) "λειτουργούσαν ως κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος με απολήξεις σε πολιτικά πρόσωπα". Αυτός ο φάκελος και οι καταγγελίες που περιέχει ήταν η αφορμή για την 11ωρη καταθεση Φαλτσιανί, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες παρέδωσε στοιχεία σε στικάκι στους τέσσερις Ελληνες εισαγγελείς.

Κοινά πρόσωπα

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ !!!

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ;;;


Δείτε και τη συνέχεια ...........

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ !!!

ΕΤΣΙ Η ΕΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ 
Κυριάκος Βελόπουλος: Μας ανάγκαζαν να δανειζόμαστε πολλά χρήματα, για να ξοδεύουμε πολλά !!!




Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι πως τα διεθνή Οικονομικά κέντρα της δεν κατόρθωσαν να διαλύσουν τις εθνικές “δομές” των ευρωπαϊκών κρατών του μεσογειακού Νότου, ώστε να καθιστούν αδύνατη την κάθε προσπάθεια αυτονόμησής τους. Δεν κατόρθωσαν να οικειοποιηθούν μέσα σ’ αυτά τα κράτη το σύνολο αυτού που ονομάζουμε δημόσιο κεφάλαιο. Και κάνουν τώρα το εξής απλό πράγμα. Αυτό, το οποίο απεύχονται να τους συμβεί, το εμφανίζουν σαν απειλή. Αυτό, το οποίο δε θέλουν να το επιχειρήσει μόνη της η Ελλάδα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ιδιομορφίες της και να σωθεί εύκολα, εμφανίζονται οι ίδιοι να την απειλούν ότι δήθεν θα της το επιβάλλουν σαν τιμωρία.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΣΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΤΜ
Είναι εικόνα από ΑΤΜ της τράπεζας στην Πάτρα !!!

 

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207751700089652&set=pcb.10207751703249731&type=1&theater
SSL Certificates