.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΝΔ
Ο κ. Μεϊμαράκης, επισημαίνει στη συνέντευξή του στο "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ο Χρήστος Ζώης, είναι ιστορικό στέλεχος που περπάτησε όλη τη διαδρομή, από τη Νεολαία και τη βάση, στην ηγεσία πια του κόμματος. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να μιλάει με όλους όσους έχει γνωρίσει στη διαδρομή αυτή. Αυτό, βέβαια, δεν είναι αρκετό, αλλά είναι σίγουρα προαπαιτούμενο στην κατάσταση που, δυστυχώς, βρίσκεται η άλλοτε κραταιά παράταξη. 
Η απάντησή μου στο τελευταίο σκέλος της ερώτησής σας είναι «ΟΧΙ» !!!





Χρήστος Ζώης: Επιβάλλεται να ανακάμψει η ΝΔ
Στον Πάρι Κουρτζίδη
Ανήκει στους λεγόμενους «καραμανλικούς» και, μάλιστα, στα «φρέσκα» αυτοδημιούργητα πρόσωπα, που λέγεται ότι χρειάζονται δίπλα στη νυν ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Διαγράφηκε από τον Αντώνη Σαμαρά το 2012, αλλά στήριξε την παράταξη το 2015, ειδικά, δε, στη Β΄ Αθηνών, και προσωπικά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Με βάση τα νέα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα, τελικά, κατά την εκτίμησή σας, η χώρα έχει πάει τόσο πίσω που δύσκολα θα ανακάμψει ξανά ή μπορεί να προκύψει ώθηση που θα τη βγάλει από τα αδιέξοδά της; Και υπό ποιες συνθήκες και προϋποθέσεις μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;
Ζούμε το τέλος της μεταπολίτευσης. Δυστυχώς, ο επίλογος απειλεί να «γκριζάρει» ακόμα και στιγμές εθνικής ανάτασης και επιτεύγματα,όπως αυτό της ένταξης στην τότε ΕΟΚ. Αντί να θρηνούμε πάνω στα ερείπια, ας αξιοποιήσουμε την ιστορική εμπειρία για να τα καταφέρουμε και πάλι. Κάθε γενιά στην πατρίδα μας έχει ζήσει ένα δράμα ή ένα «Βατερλώ». Βρήκαν,όμως, τη δύναμη και το πείσμα για να ξανασηκωθούν στα πόδια τους. Σας απαντώ, λοιπόν: Δεν ξέρω αν μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε, ξέρω ότι πρέπει να τα καταφέρουμε. Αυτό, πολύ απλά, χρειάζεται επιτέλους ένα σχέδιο και συνεργασία όσων θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν. Ένας μόνος του δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Η προσπάθεια επιβάλλεται να είναι εθνική.
Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να αντέξει μια κυβέρνηση μειοψηφίας;

3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!
Με το Νόμο 4336 της 14ης Αυγούστου 2015 (ΦΕΚ Α' - 94), η Βουλή της Ελληνικής Δημοκρατίας μεταξύ άλλων τροποποίησε τον "ελλειμματικό", γνωστό σε όλους μας, Νόμο Κατσέλη.
Ουσιαστικές και Διαδικαστικές οι σχετικές τροποποιήσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_10.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_15.html





Στη δημοσίευση αυτή αναλύουμε το ΠΡΩΤΟ άρθρο που αντικατέστηκε εξ ολοκλήρου το αντίστοιχο του Νόμου Κατσέλη και μας ενδιαφέρει, επί του παρόντος, σε επίπεδο ΟΥΣΙΑΣ.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.real.gr/Files/Articles/Document/439571.pdf

ΠΟΙΟΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ;
Φυσικά πρόσωπα που στερούνται πτωχευτικής ικανότητας υπό την έννοια του άρθρου 2 του ν. 3588/2007.
(άρθρο 2 Ν. 3588/2007 - βλέπε ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ)
1. Πτωχευτική ικανότητα έχουν οι έμποροι, καθώς και οι ενώσεις προσώπων με νομική προσωπικότητα που επιδιώκουν οικονομικό σκοπό.
2. Δεν κηρύσσονται σε πτώχευση τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και οι δημόσιοι οργανισμοί.
3. Η παύση της εμπορίας ή της οικονομικής δραστηριότητας ή ο θάνατος δεν κωλύουν την πτώχευση, εφόσον επήλθαν σε χρόνο κατά τον οποίο ο οφειλέτης είχε παύσει τις πληρωμές του. Σε περίπτωση θανάτου του οφειλέτη, η αίτηση για κήρυξή του σε πτώχευση πρέπει να υποβληθεί το αργότερο εντός έτους από το θάνατό του.

ΔΗΛΑΔΗ;
Όλα τα φυσικά πρόσωπα ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ατομικές επιχειρήσεις) που:
α) είτε διατηρούν την εμπορική τους δραστηριότητα
β) είτε κάνουν παύση πληρωμών και ΜΕΤΑ είτε 
      i) διακόπτουν οριστικά την εμπορική ή οικονομική τους δραστηριότητα
      ii) πεθαίνουν

ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΑΧΘΩ;
Μπορείς αρκεί: 
-είτε να κάνεις ΠΑΥΣΗ της εμπορικής ή οικονομικής σου δραστηριότητας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 
-είτε ,εντός έτους από το θάνατό σου, να ΜΗΝ κηρυχθείς σε πτώχευση  (προφανώς, ενδιαφέρει μόνον τους κληρονόμους)

ΠΟΤΕ;
Όταν έχουν περιέλθει, σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών τους

ΠΩΣ;
Χωρίς δόλο

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΟΛΟΥ;
Την ύπαρξη δόλου αποδεικνύει ο πιστωτής

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΑΧΘΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ;

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ 60 ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

$60 Trillion of World Debt in One Visualization
Το 0,71% του παγκόσμιου δημόσιου χρέους εκπροσωπεί το ελληνικό χρέος !!!


$60 Trillion of World Debt in One Visualization

$60 Trillion of World Debt in One Visualization

Two weeks ago, we published a post showing the world economy in one visualization. In the corresponding comments section, a user asked us if we could put together a similar visualization but instead honing in on world debt.
Today’s visualization breaks down $59.7 trillion of world debt by country, as well as highlighting each country’s debt-to-GDP ratio using colour. The data comes from the IMF and only covers public government debt. It excludes the debt of country’s citizens and businesses, as well as unfunded liabilities which are not yet technically incurred yet. All figures are based on USD.
The numbers that stand out the most, especially when comparing to the previous world economy graphic:

TRAGIC !!! ΜΕ 70.000 ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΟΙ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Γρήγορα θα καταφανεί το αυταπόδειχτο. Αυτή η κοινωνία, έτσι όπως είναι διαρθρωμένη, δεν αντέχει ούτε τον παραλογισμό αυτής της τρίτης και φαρμακερής “διάσωσης” ούτε το βάρος αυτής της οικτρής συνθηκολόγησης !!!




Προέχει λοιπόν, τώρα η αυτοοργάνωση και η εθνική άμυνα της κοινωνίας μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους όρους της υποταγής.

Αυτή η εθνική άμυνα δεν μπορεί, παρά να ξεκινήσει άμεσα από την πάταξη των ολιγαρχών και της κουστωδίας τους, των μαυραγοριτών, που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.

Η συνομολογημένη ταπείνωση των εισοδημάτων των συνταξιούχων δεν μπορεί να ανακουφιστεί παρά μόνο με την πάταξη της κερδοσκοπίας των μεγαλομπακάληδων, ντόπιων και ξένων, που με τις λαθροχειρίες τους, κάνουν το κόστος της ζωής δυσβάσταχτο.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ !!!

ΔΥΣΚΟΛΕΣ & ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ
Αυτή είναι η ταχεία διευθέτηση για χρέη που δεν ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ !!! 
Οι προϋποθέσεις που πρέπει να καλύπτει ο οφειλέτης, η διαδικασία και πότε διαγράφονται οριστικά τα χρέη !!!
Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του και πότε χάνει τη ρύθμιση !!!
     




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.real.gr/Files/Articles/Document/439571.pdf

Δίχτυ προστασίας για όσους έχουν μικροοφειλές έως 20.000 ευρώ, αλλά δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία παρέχει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή την Πέμπτη, με βάση την οποία προωθούνται σημαντικές αλλαγές στον Νόμο Κατσέλη.

Συγκεκριμένα ορίζεται διαδικασία ταχείας διευθέτησης μικροοφειλών βάσει της οποίας προβλέπεται η χορήγηση προσωρινής απαλλαγής του οφειλέτη από τα χρέη του για διάστημα 18 μηνών, ενώ με την πάροδο του διαστήματος αυτού και με βάση τα όσα ορίζονται στην τροπολογία, ο οφειλέτης απαλλάσσεται από το υπόλοιπο των χρεών του.

1. Ειδικότερα οφειλέτης που μπορεί να ενταχθεί στη διαδικασία ταχείας διευθέτησης πρέπει σωρευτικά να πληροί τα εξής κριτήρια:

- Κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης και της επικύρωσης δεν διαθέτει οποιαδήποτε ακίνητη περιουσία και δεν έχει προβεί σε πράξη διάθεσης ακίνητης περιουσίας κατά την τελευταία τριετία πριν από την κατάθεση της αίτησης,

- Τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία του είτε ως δικαιούχου είτε ως συνδικαιούχου, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεών του σε πιστωτικά ιδρύματα δεν υπερβαίνουν σε αξία το ποσό των 1.000 ευρώ,

- Οι οφειλές που περιλαμβάνονται στην αίτησή του συνιστούν το σύνολο των υποχρεώσεών του,

- Το ύψος των οφειλών του δεν υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τόκων, εξόδων και πάσης φύσεως προσαυξήσεων,

- Δεν υπάρχουν εμπράγματοι ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ασφαλισμένοι πιστωτές,

- Τα πάσης φύσεως εισοδήματα του οφειλέτη καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου έτους πριν από την ημέρα της επικύρωσης είναι μηδενικά και

- Είναι συνεργάσιμος σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας που θεσπίστηκε με Απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος - Ευρωσύστημα Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων.

2. Ο ειρηνοδίκης μπορεί μετά από σχετικό αίτημα του οφειλέτη και εφόσον οι δανειστές που περιλαμβάνονται στην αίτηση δεν αμφισβητούν τη συνδρομή των ανωτέρω προϋποθέσεων, να διατάξει, δικάζοντας κατά τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, την προσωρινή απαλλαγή του οφειλέτη από τα χρέη που περιλαμβάνονται στην αίτηση.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ & ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Το ψηφισθέν νομοσχέδιο “Συναταξιοδοτικές διατάξεις - Κύρωση του Σχεδίου Σύµβασης Οικονοµικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισµό Σταθερότητας και ρυθµίσεις για την υλοποίηση της Συµφωνίας Χρηµατοδότησης” περιλαμβάνει νέες ρυθμίσεις σχετικά με την κατάσχεση τραπεζικών καταθέσεων οφειλετών του Δημοσίου. 
                

Ειδικότερα: 
«7. Στο άρθρο 30Β του ν.δ. 356/1974 προστίθεται παράγραφος 5 ως εξής: «5. Ο Γενικός Γραµµατέας Δηµοσίων Εσόδων δύναται να αποστέλλει ηλεκτρονικά στα πιστωτικά ιδρύµατα της χώρας τα στοιχεία των οφειλετών του Δηµοσίου, µε συνολική ληξιπρόθεσµη οφειλή πάνω από εβδοµήντα χιλιάδες ευρώ. Τα πιο πάνω ιδρύµαταυποχρεούνται να προβαίνουν αυθηµερόν στις ενέργειες που απαιτούνται για τη δέσµευση των χρηµάτων, που ευρίσκονται ή κατατίθενται στους λογαριασµούς των οφειλετών, µέχρι του ύψους της συνολικής οφειλής. Μετά τη δέσµευση και εντός δύο ηµερών, ενηµερώνεται για το ύψος του δεσµευθέντος ποσού η Φορολογική Διοίκηση, η οποία οφείλει να επιβάλει κατάσχεση, κατά τις διατάξεις του πρώτου άρθρου του παρόντος, το αργότερο σε πέντε εργάσιµες ηµέρες από την ηλεκτρονική παραλαβή της ενηµερωτικής απάντησης, άλλως το πιστωτικό ίδρυµα προβαίνει οίκοθεν στην άµεση άρση της επιβληθείσης δέσµευσης. Με απόφαση του Γενικού Γραμµατέα καθορίζεται η αρµόδια υπηρεσία για τη συλλογή και αποστολή των στοιχείων, κατά το εδάφιο 1 ως και κάθε άλλη αναγκαία λεπτοµέρεια για την εφαρµογή των διατάξεων της παρούσης παραγράφου. Με όµοια απόφαση µπορεί να µεταβάλλεται το ύψος της οφειλής του εδαφίου 1.»

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

100% ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REAL NEWS & ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ 
Η χθεσινή τροπολογία-φάντασμα του 3ου Μνημονίου σχετικά με το Νόμο Κατσέλη, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των δανειοληπτών που συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν θα γράφαμε μια τόσο ευνοϊκή τροπολογία για τους Δανειολήπτες του Κινήματος !!!
Επιστρέφουν άρον-άρον από τις διακοπές τους οι δικηγόροι του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Εντός του μήνα θα ανακοινωθεί ολόκληρο το πλάνο δράσης των δανειοληπτών που συμμετέχουμε στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας, προκειμένου να εκμεταλλευθούμε άμεσα τη νέα τροπολογία - πριν καταργηθεί ή αλλάξει - και, μαζί με τα δάνεια, να κουρέψουμε τις οφειλές μας στο ΔΗΜΟΣΙΟ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, χωρίς τον κίνδυνο των ποινικών διώξεων !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ !!! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012 !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ
Βόμβα: Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Αlpha Βank, Εθνική, Πειραιώς και Εurobank, έβαλαν ενέχυρο τα δάνειά μας στην JP Morgan !!!







Όλα αυτά με την υπογραφή του ελληνικού δημοσίου και ιδιαιτέρως του Φ. Σαχινίδη που σήμερα υποδύεται την αθώα περιστερά !!! 
Με πρώτη την Εθνική να τιτλοποιεί πάνω από 15 δις ευρώ στεγαστικά δάνεια !!!

Τα καταγγείλαμε πρώτη φορά το 2012 !!! 


O Θεός αγαπάει τον Κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη!
Έγγραφα φωτιά έρχονται στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan και του Ελληνικού δημοσίου.
Σας παρουσιάζουμε την σύμβαση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων με την JP Μorgan.
Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων φυσικά δεν πήρε το δάνειο με τις δικές του πλάτες αλλά με τις δικές σας. Το Ελληνικό δημόσιο μπήκε εγγυητής και μάλιστα πήρε τα 950 εκ/μύρια ευρώ από την JP Morgan βάζοντας ενέχυρο τα δάνεια των Ελλήνων!


ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ Ο ΣΚΑΪ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ
Ο Αλαφούζος, ελλείψει νέων θαλασσοδανείων, έβαλε πωλητήριο στον ΣΚΑΪ !!!

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάϊ, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, καθώς οι τράπεζες έχουν πλέον διακόψει τη χρηματοδότησή του με νέο χρήμα καθώς και την αναχρηματοδότηση των υπέρογκων υποχρεώσεων του.
Δεν τολμά πλέον κανένας τραπεζίτης, ούτε ακόμη οι κολλητοί του, να του δώσουν ούτε 1 ευρώ χρηματοδότηση ή αναχρηματοδότηση των θαλασσοδανείων του !!! 




Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Με δεδομένο ότι ο σταθμός έχει αρνητική καθαρή θέση και ο βασικός μέτοχος αρνείται να υλοποιήσει αύξηση κεφαλαίου, όπως προβλέπεται από το νόμο, η χρηματοδότησή του από τις τράπεζες θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων.

Από τα στοιχεία του ισολογισμού προκύπτει ότι τα αρνητικά ίδια κεφάλαια είναι 16,8 εκατομμύρια ευρώ για το 2012, οι δανειακές υποχρεώσεις της Ειδήσεις Ντοτ Κομ 55 εκατομμύρια ευρώ, με τον κύκλο εργασιών να είναι λιγότερος από το μισό, ύψους 24,5 εκατομμυρίων ευρώ, και οι ζημίες προ φόρων 6 εκατομμύρια ευρώ.


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ" ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2015 !!!

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝ, ΠΛΗΡΩΤΕΟΣ ΔΕ Ο ΕΝΦΙΑ
Μέχρι πότε θα καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ του 3ου Μνημονίου για το 2015 !!!





Το νέο Μνημόνιο καθορίζει την διάρκεια καταβολής του ΕΝΦΙΑ για το 2015, ενώ η τελευταία δόση του φόρου όπως προβλέπονται στις διατάξεις θα πρέπει να έχει πληρωθεί έως τον Φεβρουάριο 2016.

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ (θα πληρωθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016) με στόχο 2,650 δισ. ευρώ για το 2015 αλλά παρατείνεται και για φέτος η έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ των κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων εφόσον αυτά παρέμειναν για όλο το 2015 κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα.

Αυτό προβλέπει διάταξη του νομοσχεδίου για το 3ο Μνημόνιο που κατατέθηκε χθες αργά το βράδυ στην Βουλή. Με προτεινόμενη ρύθμιση που προβλέπει το νομοσχέδιο για την συμφωνία και το 3ο Μνημόνιο προβλέπεται ότι, μετά την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (εντύπου Ε9) και δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (εντύπου Ε1) μέχρι την 26η Αυγούστου 2015, εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος χρόνος για τη μηχανογραφική έκδοση των δηλώσεων ΕΝΦΙΑ - πράξεων διοικητικού προσδιορισμού φόρου, δεδομένου ότι για τον ορθό προσδιορισμό του ΕΝΦΙΑ είναι προαπαιτούμενη η εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΜΕ & 400 ΔΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Μεγάλη φοροδιαφυγή & νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στους αυθαίρετους συμψηφισμούς ΜΜΕ και Δημοσίου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Στα 400 Δις σήμερα η καταγεγραμμένη μαύρη τρύπα του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το Βίντεο :




ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Άλλη ήταν η διαπραγματευτική σας ατζέντα, για την αλλαγή της οποίας κάποιοι ευθύνονται που πήραν τον Αλέξη Τσίπρα στον λαιμό τους !!!

Δεν έπρεπε να απειλήσετε αλλά να κάνετε αμέσως έργα & πράξεις.
Σκυλί που γαβγίζει δεν το φοβάται κανείς !!!
Και το δυνατό σας χαρτί δεν ήταν ποτέ η έξοδος, αφού αυτό βόλευε πρωτίστως τους Γερμανούς, αλλά η παραμονή εντός ΕΕ & Ευρώ, με πάγωμα όλων των πληρωμών μέχρι την ολοκλήρωση της 5ης αξιολόγησης και το λογιστικό έλεγχο χρέους & μνημονίων και με βασικό σενάριο τη χρεοκοπία εντός ευρώ, φορτώνοντας την αποτυχία του προγράμματος στην Τρόικα, με τις ευλογίες του ΔΝΤ του οποίου η 5η αξιολόγηση είναι καταπέλτης !!!
Εσείς όμως προτιμήσατε να παραδίδετε μαθήματα ελληνικής κρίσης στις αίθουσες των Βρυξελλών, που κάνατε το λάθος να τις εκλάβετε ως αμφιθέατρα πανεπιστημίων !!!




Δραγασάκης: Πιστεύαμε πως αν απειλούσαμε με έξοδο, η ΕΕ θα τρόμαζε-Κάναμε λάθος.....

«Δεν υπάρχει ''καλό'' Μνημόνιο και ασφαλώς υπάρχει αντίφαση ανάμεσα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα υπογράφει σήμερα με τους δανειστές» παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική τακτική της απειλής με έξοδο από το ευρώ, ήταν λανθασμένη, αφού «δεν τρόμαξε τους Ευρωπαίους». Σημείωσε ότι «αυτό που είχαμε πει το Γενάρη δεν το υλοποιήσαμε και κάποιος μπορεί να πει πως μένουμε για τις καρέκλες», αλλά επέμεινε ότι «η εκλογολογία δεν βοηθά».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ - ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Τροπολογία με αλλαγές στο νόμο 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) κατέθεσε η κυβέρνηση στα πλαίσια του νομοσχεδίου για την «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης»
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/blog-post_95.html




Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την τροπολογία που συντάχθηκε καθ' υπαγόρευση των τραπεζών και των δανειστών !!!




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Οι αλλαγές στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι κυρίως οι εξής:

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΡΝΟΙ & ΤΟ ΨΩΜΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ !!!

ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΖΥΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΨΩΜΙ
Αυτή ή αθλιότητα, που συνιστά απάτη εις βάρος των καταναλωτών και σήμερα διώκεται ως ποινικό αδίκημα, θα νομιμοποιηθεί με το 3ο Μνημόνιο, βαφτίζοντας ως μεταρρύθμιση την μετονομασία της πλαστικής ζύμης ως ψωμί και του κάθε απατεώνα που θα την πουλάει ως φούρναρη !!!




ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων, θεσμικά και υπεύθυνα απευθύνεται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, προκειμένου να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό, και τους Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων για τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα έχει η ψήφιση των διατάξεων του νέου μνημονίου , όχι μόνο για τον κλάδο των αρτοποιών, που με 15.000 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι αποφασιστικός παράγοντας για την απασχόληση 150.000 εργαζομένων, αλλά και κυρίως για τις επιζήμιες συνέπειες που θα έχει η ψήφιση του μνημονίου στη δημόσια υγεία και τις διατροφικές συνήθειες του Λαού μας.
Με τις υπό ψήφιση διατάξεις ο παραδοσιακός φούρνος, ο οποίος με υψηλά ποιοτικά στάνταρντς ζυμώνει, ψήνει και διαθέτει σε μία εγκατάσταση το φρέσκο ψωμί, στην καλύτερη ποιότητα και στην πιο προσιτή τιμή, εξομοιώνεται με το κατάστημα που περαιώνει την έψηση ψωμιού κατεψυγμένης ζύμης, που όπως έχουν αποδείξει διεθνείς έρευνες υπολείπεται κατά πολύ σε ποιότητα και διατροφική αξία από το παραδοσιακό φρέσκο ψωμί. Το ψωμί, ένα προϊόν που μετά την έξοδό του από το φούρνο ούτε βράζεται, ούτε πλένεται, για να απολυμανθεί, αλλά καταναλώνεται όπως παράχθηκε, θα πωλείται από οποιοδήποτε κατάστημα, χωρίς υγειονομικό έλεγχο.

ΠρωτΧΙΟΥ: ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

Απόφαση σταθμός από το Πρωτοδικείο Χίου
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΧΙΩΤΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!


Μία εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει δεκάδες Χιώτες που έλαβαν κατά το παρελθόν δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο εξέδωσε το Πρωτοδικείο Χίου που δικαίωσε δανειολήπτη σε Ελβετικό Φράγκο, κρίνοντας ως μη έγκυρη την εξόφληση του δανείου με την σημερινή συναλλαγματική ισοτιμία. Πρόκειται για την πρώτη απόφαση του Πρωτοδικείου της Χίου, που κρίνει μη έγκυρο τον όρο, με το οποίο οι Τράπεζες μέχρι σήμερα απαιτούν να εξοφλείται το δάνειο όχι με την ισοτιμία της ημέρας της εκταμίευσης αλλά με την ισοτιμία της ημέρας της εξόφλησης. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκτοξεύονται στα ύψη οι δόσεις που πρέπει να καταβάλλουν κάθε μήνα οι δανειολήπτες, ενώ το υπόλοιπο του δανείου συνεχώς να αυξάνει.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;

ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ 100% ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Πακέτο σκληρών, παράλογων και επιβλαβών για την ελληνική κοινωνία και οικονομία μέτρων, που θα προσφερθούν ως δώρο στους εμπνευστές και εκτελεστές του εκβιασμού της χώρας !!!




Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, χαρακτήρισε το νομοθέτημα που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή «αποικιοκρατική σύμβαση» και ξεκαθάρισε ότι επιλέγει να συμμαχήσει με τον λαό που είπε «όχι» στο ξεπούλημα της χώρας και τις πολιτικές λιτότητας.
Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο : 
«Καλούμαστε απόψε να ψηφίσουμε ένα νέο μνημόνιο το οποίο φυσικά συνοδεύεται από ένα πακέτο σκληρών, παράλογων και επιβλαβών για την ελληνική κοινωνία και οικονομία μέτρων που θα προσφερθούν ως δώρο στους εμπνευστές και εκτελεστές του εκβιασμού της χώρας» τόνισε η κ. Μακρή.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;;
Πόσο ακόμη θα μειωθούν τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια των δανειοληπτών, προκειμένου να διατηρηθούν τα κεκτημένα των διαπλεκόμενων απατεώνων του τραπεζικού συστήματος ;;;

  


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Να αποσυρθούν αμφότερες οι τροπολογίες και να εξηγηθεί η δεύτερη αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης» ζήτησε η πρόεδρος της Βουλής, ΖωήΚωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια παρέμβασης της, στη Βουλή.

Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο :

Η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατό να ψηφιστούν οι τροπολογίες χωρίς να προηγηθεί συζήτηση στη Βουλή.

ΑΠΟΦΑΣΗ 21/ΕΞ/2015: ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ;;;

ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ
Το ζήτημα αφορά την απόφαση 21/ΕΞ/2015 της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της 30/06/2015 !!!


Η απόφαση αυτή έχει 3 σκέλη. Από τα 3 το δεύτερο είναι εντελώς φωτογραφικό και αφορά πιθανότατα ελάχιστους ή και έναν. Το πρώτο και το τρίτο όμως ήταν ένα τεράστιο παράθυρο ευκαιρίας, να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό, μέσα στις μέρες του περιορισμού της κίνησης κεφαλαίων, φτάνει να ήξερες την απόφαση.




To 61% του ΟΧΙ δίνει μια δυναμική που φτάνει μέχρι τη νέα φέτα. Ο τρόπος που ο νέος επικυρίαρχος θα διαχειριστεί αυτή τη δυναμική όμως, θα καθορίσει σημαντικά και τα αποτελέσματά της. Από τα δείγματα που έχουμε δει 3 χρόνια τώρα (και δυστυχώς επιβεβαιώνονται με το χειρότερο τρόπο εδώ και έξη μήνες), τα πράγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Αλλά αυτό το άρθρο δεν έχει στόχο να γκρινιάξει. Έχει στόχο να φέρει στην επιφάνεια μία ακόμα απόδειξη, ότι η κοινωνική δικαιοσύνη είναι στον πάτο των προτεραιοτήτων αυτής της κυβέρνησης. Και χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη, είτε στη δραχμή, είτε στη φέτα, είτε στο διάολο πας, στα ίδια σκατά θα κολυμπάς.

ΣΥΡΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!!

Η ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
Συριζοφρένεια !!!
Διαβάστε το μέχρι το τέλος !!!
                   



Όχι, προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή, τα ξημερώματα της γουρσούζας, της 13ης Ιουνίου.

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, εκεί που έφτασε το πράγμα, επειδή η στρατηγική του σκουπίσματος των αποθεματικών για να πληρώνονται επί πέντε μήνες οι δόσεις ενός αποτυχημένου και διαφοροτρόπως καταγγελμένου προγράμματος “διάσωσης” ήταν φαιδρή και κρινόμενη εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε καταστροφική.

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, επειδή η τακτική που έδινε την ελευθερία στον καθένα, επί πέντε μήνες, να σηκώνει το κομπόδεμα του από την τράπεζα, αδυνατίζοντας, ευρώ-ευρώ την ελληνική διαπραγματευτική θέση, ήταν μοιραία και ανεδαφική.

Όλοι γνώριζαν και η ευθύνη όλων των συγκυβερνώντων, δεξιών, αριστερών και “αναμάρτητων”, είναι συλλογική, καθότι ο σιωπών επί πέντε μήνες δοκεί συναινείν.

Αυτά όμως έγιναν και δεν ξεγίνονται. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα αποφανθεί για το μείγμα δόλου και ανοησίας που δημιούργησαν αυτό το εκρηκτικό μείγμα που λέγεται τρίτο και μακρύτερο, μόνο που τώρα, εν καιρώ πολέμου, δεν είναι της ώρας για να τα ξεδιαλύνουμε αυτά τα πράγματα, που για να μπουν σε μια τάξη, θέλουν καθαρό νου και ψυχραιμία.

Δεν πρέπει να επιμένουμε να ξεχνάμε ότι μέσα από αυτήν την οικτρή ήττα αναδύθηκε το άσχημο πρόσωπο του Γερμανού επικυρίαρχου της Ευρώπης, γεγονός που έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις στα παγκόσμια φόρα κι έχει δημιουργήσει ένα μικρό ρήγμα στο μέτωπο της ευρω-μαφίας, που αισθάνεται άβολα, αφού μέσα στην υποκρισία που την χαρακτηρίζει, επιθυμεί να τηρεί κάποια προσχήματα δημοκρατίας. 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΡΕΣ !!!

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ
Όταν εγκαινιάστηκε το ηλεκτρονικό κατασχετήριο για τις καταθέσεις, πριν από περίπου δύο χρόνια, θεωρήθηκε επαναστατική αλλαγή !!! 

Ο χρόνος από την ώρα που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Οικονομικών διαπίστωναν την ύπαρξη ληξιπρόθεσμης οφειλής έως την κατάσχεση ποσών από τον τραπεζικό λογαριασμό περιοριζόταν δραστικά.




Τώρα γίνεται το επόμενο βήμα, με το οποίο οι κατασχέσεις θα γίνονται πραγματικά εξπρές. Μέσα σε τρεις ημέρες. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο και σε πρώτη φάση στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία πάνω από 70.000 ευρώ. Η συγκυρία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με δεδομένο ότι τα capital controls θα παραμένουν σε ισχύ τουλάχιστον έως το τέλος του έτους, όσοι χρωστούν στην εφορία πάνω από 70.000 ευρώ και έχουν καταθέσεις στις τράπεζες, το μόνο που μπορούν να κάνουν για να γλιτώσουν την κατάσχεση είναι να εντάξουν τις οφειλές τους στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων. Να «φάνε» τις καταθέσεις, για να τις γλιτώσουν από το μακρύ χέρι της εφορίας, σε καθεστώς capital controls, είναι σχετικά δύσκολη υπόθεση.

Το νέο σχέδιο κατασχέσεων-εξπρές περιγράφεται με λεπτομέρεια στο νέο Μνημόνιο και εκτυλίσσεται σε τρία βήματα :

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;;

Επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Στάμος


ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΨΑΡΙ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ
Ο βασικότερος πυλώνας του διεθνούς δικαίου προστασίας των Προσφύγων είναι η Σύμβαση της Γενεύης της 28ης Ιουλίου 1951 περί του Καθεστώτος των Προσφύγων, που τέθηκε σε ισχύ στις 22 Απριλίου 1954 και το σχετικό Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης της 31ης Ιανουαρίου 1967.Η σύμβαση αυτή περιλαμβάνει τους ορισμούς του Πρόσφυγα και τα ελάχιστα κριτήρια μεταχείρισης όσων τους απονέμεται το καθεστώς του Πρόσφυγα.





Παράλληλα, η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 1948 και οι τέσσερις συμβάσεις της Γενεύης του 1949 για το ανθρωπιστικό δίκαιο (προστασία άμαχου πληθυσμού, προστασία θυμάτων ένοπλης σύρραξης κλπ.) συμπληρώνουν μαζί με διάφορες περιφερειακές και διεθνείς διακηρύξεις και συνθήκες τους κανόνες διεθνούς δικαίου που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες προστασίας των προσφύγων στο πλαίσιο των ευρύτερων μηχανισμών του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

Η Σύμβαση του 1951 και το σχετικό Πρωτόκολλο του 1967 αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του διεθνούς νομικού καθεστώτος για την προστασία των προσφύγων.

Η Σύμβαση μαζί με το Πρωτόκολλο ορίζουν ποιοι θεωρούνται πρόσφυγες και τις ρήτρες παύσης και αποκλεισμού του καθεστώτος του πρόσφυγα.  Επίσης, τα διεθνή αυτά θεσμικά κείμενα, περιέχουν διατάξεις για το νομικό καθεστώς των προσφύγων στις χώρες που τους παρέχουν άσυλο, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, αλλά και για τις υποχρεώσεις των χωρών που κυρώνουν τη Σύμβαση και τη λειτουργία της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες.


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 30 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 30 ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2016
Μέχρι και εφόδους στα σπίτια θα πραγματοποιεί η εφορία !!!




Εφόδους στα σπίτια θα πραγματοποιεί η εφορία !!!
Τεκμήρια - καρμανιόλα για εισοδήματα, αυτοκίνητα και κατοικίες, εφόδους της Εφορίας στα σπίτια και την έδρα των φορολογουμένων, μονιμοποίηση του κεφαλικού φόρου και νέες επιβαρύνσεις για ιδιοκτήτες ακινήτων και ενοικιαστές κρύβει το τρίτο Μνημόνιο. 

Αναλυτικότερα, το πακέτο με τα 30 φορολογικά δεινά που θα έρθουν ως τον Μάρτιο του 2016, προβλέπει τα εξής: 

1. Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο από τα 66 στα 200 ευρώ από την 1η Οκτωβρίου 2015 και στα 330 ευρώ από την 1η Οκτωβρίου 2016. Προβλέπονται έσοδα 13 εκατ. ευρώ το 2016, 66 εκατ. το 2017 και 105 εκατ. από το 2018 και μετά. 

2. Επαναφορά της προκαταβολής φόρου 55% για τους αγρότες για τα εισοδήματα του 2014 από 27,5% που είχε μειωθεί πρόσφατα. 

3. Σταδιακή αύξηση της προκαταβολής φόρου για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες από το 55% για τα περυσινά εισοδήματα σε 75% για τα εισοδήματα του 2015 και σε 100% για τα εισοδήματα του 2016. Συνολικά αναμένονται έσοδα 370 εκατ. ευρώ από αγρότες και επαγγελματίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, ΕΥΡΩ, ΕΥΡΩΠΗ & ΕΛΛΑΔΑ !!!

Γράφει ο Γιάννης Σιάτρας

Τα γερμανικά πλεονάσματα, ο μηχανισμός του ευρώ, η Ευρώπη και η Ελλάδα
Ουδείς θεωρεί ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωζώνη. Το ελληνικό πρόβλημα συνιστά ζήτημα πολιτικής βούλησης αναφορικά με το ερώτημα για το είδος της "ένωσης” που, οι λαοί της Ευρώπης, θέλουν να υπάρξει στο μέλλον. Το κυριότερο πρόβλημα σήμερα είναι το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας, το οποίο συνιστά και τη βάση των περισσοτέρων από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νομισματική ένωση.



Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα δεν είναι ένα συγκυριακό φαινόμενο. Κατά το 2011 μετρήθηκε στα 159 δισ. ευρώ, το 2012 στα 190 δισ., το 2013 στα 195 δισ. και το 2014 έφθασε στα 217 δισεκατομμύρια, μέγεθος που πλησιάζει περίπου το 8,0% του ΑΕΠ της Γερμανίας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 έχει ήδη φθάσει στα 124 δισεκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 240 δισ. για το σύνολο του έτους. Και αυτό, παρά τις υποσχέσεις της γερμανικής Κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα καταβάλλει προσπάθειες για την προσαρμογή του.

Το γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα είναι δομικό, οφείλεται στη μεγάλη ανταγωνιστικότητα της γερμανικής οικονομίας και υποβοηθείται από το μηχανισμό λειτουργίας του ευρώ, αφού το κοινό νόμισμα δεν επιτρέπει στις ελλειμματικές χώρες της Ευρωζώνης να υποτιμήσουν το νόμισμά τους, κάτι που τις καταδικάζει σε έναν φαύλο κύκλο χαμηλής ανταγωνιστικότητας και διαρκών ελλειμμάτων.

ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ;;; ΘΑ ΣΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!

ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Οι ΡΑΜΠΟ της εφορίας ετοιμάζονται για εφόδους σε σπίτια !!!



Εφόδους ακόμα και σε σπίτια προβλέπει το τρίτο μνημόνιο, να κάνουν οι ΡΑΜΠΟ της εφορίας !!!

Η κυβέρνηση έχει συμπεριλάβει στο μνημόνιο ρύθμιση η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στους επόμενους μήνες, επιτρέποντας στην εφορία να μπουκάρει σε σπίτια.

Η ακριβής διαδικασία δεν ξεκαθαρίζεται όμως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι έως τον Οκτώβριο του 2015 θα πρέπει να εξασφαλιστεί η επαρκής πρόσβαση της φορολογικής διοίκησης στις εγκαταστάσεις των φορολογουμένων για τη διεξαγωγή ελέγχων εγκαίρως και για σκοπούς επιβολής του νόμου.

Τον Σεπτέμβριο προβλέπεται η επέκταση του Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών ώστε οι ελεγκτές να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των ελεγχόμενων σε βάθος δεκαετίας.

Παράλληλα, έως τον Νοέμβριο έρχεται κοκτέιλ μέτρων για τις αδήλωτες καταθέσεις, με νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη χωρίς αμνηστευτική διάταξη.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΜΗ ΓΚΟΒΕΤΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΙΝΕ ΠΣΕΚΑΖΜΕΝΑ !!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ !!!

Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ "ΜΑΚΡΟ"
Η Διοίκηση της ελληνικής εταιρείας Σκλαβενίτη ήρε όλα τα υφιστάμενα εμπόδια που είχε ορθώσει η τέως διοίκηση της γερμανικής εταιρείας ΜΑΚΡΟ αποκλείοντας την τοπική κοινωνία να επισκέπτεται για θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς λόγους τον Βυζαντινό Ναό του 12ου αιώνα των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα Τράχωνες !!!




Σήμερα έγινε συνάντηση, στα γραφεία της ΜΑΚΡΟ, μεταξύ του εκπροσώπου της Επιτροπής Κατοίκων Αλίμου για τους Τράχωνες π. Διονυσίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Σκλαβενίτη κ. Γεράσιμου Σκλαβενίτη, του νέου Γενικού Διευθυντού της εταιρείας ΜΑΚΡΟ και του κ. Δημ. Ζαμπέλη Διευθυντικού στελέχους της εταιρείας Σκλαβενίτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα πάγια αιτήματα των κατοίκων τα οποία είναι:

1. Να λειτουργεί ο Ναός και κάθε Σάββατο (7-12 π.μ.) για να δίνεται η δυνατότητα του εκκλησιασμού και στους εργαζόμενους.
2. Να επιτρέπεται στους μαθητές σχολείων να επισκέπτονται τον Ναό όποτε τους το επιτρέπουν οι εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις για να υλοποιούν πολιτιστικά προγράμματα ή για να εκκλησιαστούν.
3. Να ξαναρχίσουν τα περιβαλλοντικά μαθήματα και επισκέψεις από το ΚΠΕ Αργυρούπολης στο ανοικτό ρέμα των Τραχώνων που διέρχεται στο κτήμα.

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΠΕ !!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Την ώρα που οι άλλοι βουλευτές λιάζουν τα (χαμένα) κορμιά τους στις παραλίες, αυτός συνεχίζει να σφυροκοπεί τη διαπλοκή, καταθέτοντας ερωτήσεις για κάθε θέμα που προκαλεί την οργή των χειμαζόμενων από την κρίση Ελλήνων !!!




ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΓΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ !!!

L'ANGURIA "PALLIDA" MADE IN SICILY
Un'anguria gialla ??? 
Ma è possibile ??? 
Si tratta delle Angurie gialle di Aragona (Sicilia) !!! 



All'esterno il cocomero si presenta identico al più famoso cugino rosso. Eppure tagliando a metà l'anguria, potreste trovarla decisamente più... pallida! Nite paura, si tratta soltanto della variante dorata del frutto estivo più amato del Mediterraneo. Il gusto di questa particolare anguria gialla è abbastanza simile a quello del cocomero rosso, anche se secondo alcuni intenditori la versione paglierina sarebbe addirittura ancora più dissetante. 

3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ;;;

Οι επιχειρήσεις επιλέγουν : Αυτοκτονία ή Παρανομία ;;;
Η πολιτεία, ούσα ανίκανη να εφαρμόσει μια πολιτική που θα αυξήσει τα έσοδα, θεσπίζει έναν συνδυασμό μέτρων που οδηγούν είτε στην εξόντωση των εταιριών, είτε στην αύξηση της φοροδιαφυγής !!!



Το τρίτο μνημόνιο, που επιτάσσει σκληρά φορολογικά μέτρα με σκοπό την αύξηση των κρατικών εσόδων για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους προς τους δανειστές, θα φέρει το εντελώς αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αφού θα οδηγήσει στη μείωση των εσόδων και εν τέλει στον μηδενισμό τους, διότι ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος και για να ακριβολογούμε, ουκ αν λάβοις παρά του αφανισμένου.

Η νέα φοροκαταιγίδα αποτελεί τη χαριστική βολή για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν και έχουν καταφέρει, με επώδυνα μέτρα και για τις ίδιες και για τους εργαζόμενούς τους, να επιβιώσουν τα τελευταία χρόνια ύπαρξης των μνημονίων.

33% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΝΤΕRΝΕΤ & 62% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ SITE !!!

ΚΕΠΕ: Το 33% των Ελλήνων δεν έχει χρησιμοποιήσει internet
Σχεδόν τελευταία στην ψηφιακή οικονομία παραμένει η Ελλάδα, πετυχαίνοντας καλύτερες επιδόσεις μόνο συγκριτικά με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. 
Την ίδια ώρα, μόνο 62% των εταιριών διαθέτουν ιστοσελίδα και το 78% διαθέτουν σταθερή σύνδεση ευρυζωνικότητας !!!




Άγνωστη λέξη παραμένει για την Ελλάδα η ψηφιακή οικονομία, σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων του ΚΕΠΕ.

Για του λόγου το αληθές, η Ελλάδα βαθμολογείται με μόλις 0,366 στον δείκτη Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας (The Digital Economy and Society Index-DESI) και κατατάσσεται στην 26η θέση μεταξύ των 28 κρατών-μελών της Ε.Ε.

Μπορεί λοιπόν η χώρα να ανήκει στη Δύση, αλλά ανήκει και στους ουραγούς της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την ψηφιακή οικονομία, παρουσιάζοντας καλύτερη επίδοση μόνο συγκριτικά με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ενώ η βαθμολογία της υστερεί κατά πολύ από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο που είναι 0,48 και φυσικά από τη Δανία 0,68, τη Σουηδία 0,66 και τη Φιλανδία 0,64, που καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στον συγκεκριμένο δείκτη.

ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ
Μακάρι να είχαμε άλλα 10 νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, να γέμιζε η Ελλάδα παντού δισεκατομμυριούχους Κινέζους, Ρώσσους, Άραβες, Αμερικανούς, Ινδούς, Τούρκους, κλπ, να μας αφήνουν το παραδάκι τους και να στείλουν τον τουρισμό στο 30% του ΑΕΠ, αντί να ψαχνόμαστε μεταξύ μας στο 10% και να τρώμε ο ένας τα λεφτά του άλλου !!!
Μόνο οι Έλληνες διαμαρτυρόμαστε για ότι θα έπρεπε να καμαρώνουμε !!!
Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας Γάλλος για τις Κάννες, Ιταλός για τη Σαρδηνία, κλπ... κλπ ;;;



Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα, που πλέον δεν ανήκει στους Έλληνες !!!
Σαμπάνιες 60.000 ευρώ, θέση σε τραπέζι 1.000 ευρώ, μια μπριζόλα και μια φρουτοσαλάτα 500 ευρώ, μασάζ κεφαλής στην παραλία 60 ευρώ, ενοικίαση βαν 700 ευρώ/μέρα και ένα μπουκάλι νερό μόλις 7 ευρώ !!!

Ναι, στο «Nammos», ένα από τα πιο διάσημα beach clubs του πλανήτη, οι αστρονομικές ενίοτε τιμές στην κατανάλωση ποτών, ειδικά σε special events με αστέρες της μουσικής, είναι σχετικά αναμενόμενες. Γίνονται όμως εξωφρενικές όταν πρόκειται για την καθημερινότητα ενός τουρίστα στη Μύκονο που καλείται να πληρώσει 300 ευρώ τη μέρα για ένα τζιπ και 7 ευρώ για ένα μπουκάλι νερό. 

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !!! ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΚΤΕΟ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΛΚ !!! 385 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ 2 ΑΡΘΡΑ !!!

385 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ 2 ΑΡΘΡΑ
Ανέβηκε το 3ο Μνημόνιο στην ιστοσελίδα της Βουλής στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης !!!




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΩ :

Δυόμισι ώρες απο την επίσημη κατάθεσή του, το νομοσχέδιο «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης», ένα σύνολο 385 σελίδων, χωρίζεται σε δύο άρθρα, εκ των οποίων το πρώτο περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση της πρώτης δόσης και το δεύτερο η κύρωση του Μνημονίου κατανόησης και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, το συνολικό ποσό της οποίας δύναται να φτάσει τα 86 δισ. €.

Η επιστολή του Γενικου Γραμματέα της κυβέρνησης Σπύρου Σαγιά που επισυνάπτεται πριν την πρώτη σελίδα της αιτιολογικής έκθεσης, αναφέρει με έντονα και υπογραμμισμένα γράμματα ότι «η ψήφιση πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 13 Αυγούστου». Η παραπομπή του νομοσχεδίου στις αρμόδιες Διαρκείς Επιτροπές δεν έχει γίνει ακόμη, επιβεβαιώνοντας το σενάριο για συζήτηση «πακέτο» την Πέμπτη με Επιτροπές το πρωί και Ολομέλεια το βράδυ, μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων το βράδυ της Τετάρτης.

Η κοστολόγηση των προαπαιτουμένων μέτρων, όπως καταγράφεται στην Έκθεση του Γενικού Λογιστηριου του Κράτους, θα φέρει πρόσθετα έσοδαύψουσ 455 εκατ.€ για το τρέχον έτος, όπως και μικρού ύψους περικοπές δαπανών από το πακέτο των προαπαιτούμενων, με την κοστολόγηση των μέτρων να είναι σε πολύ αδρά πλαίσια.

Αναλυτικά:

SSL Certificates