.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ (ΧΩΝΙ) : ΑΚΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

Γ. Χριστοφορίδης: Άκου, ξεφτίλα...



To XΩΝΙ κρατάει ο Γιώργος Χριστοφορίδης: 

Άκου, ξεφτίλα... τόσες μέρες, βδομάδες, μήνες σε ακούω να μου λες ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύεται, αλλά προσποιείται. ΤΩΡΑ, που τους έτριψε τα τελεσίγραφα στα μούτρα, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;

Άκου, ξεφτίλα... μου έλεγες ότι ο Τσίπρας θα υπογράψει «μνημονιάρα», μπροστά στην οποία το mail Χαρδούβελη μοιάζει -λέει.- παιδική χαρά. ΤΩΡΑ, που ο Τσίπρας λέει «εγώ δεν βάζω την υπογραφή μου στην ταφόπλακα του ελληνικού λαού», ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;

Άκου, ξεφτίλα... μου έλεγες πως ο Τσίπρας είναι ίδιος με τον Σαμαρά. ΤΩΡΑ, που αντί για «ουδείς αναμάρτητος» είπε «στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα απαντάμε με δημοκρατία, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα», ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;

Άκου, ξεφτίλα... μου έλεγες πως η κυβέρνηση δεν έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να πει όχι στους εταίρους. ΤΩΡΑ, που ρωτάει τον ελληνικό λαό, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ότι είναι αντιδημοκρατικό, αντισυνταγματικό, δειλία, φυγομαχία και άλλες τέτοιες αηδίες;

ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΕ & ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΥΦΕΣΗΣ & ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ !!!


ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΕ & ΕΕΕ : ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΑΤΜ !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ
Καθησυχαστική η Κατσέλη: Ομαλή η τροφοδοσία των ΑΤΜ !!!





"Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η τροφοδοσία των ΑΤΜ γίνεται ομαλά από την Τράπεζα της Ελλάδος, και όπου παρουσιάζονται -σε μεμονωμένες περιπτώσεις- προβλήματα λόγω αυξημένων εκροών, αυτές αποκαθίστανται το γρηγορότερο δυνατόν"
δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ !!! ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, κλπ. ΠΟΤΑΜΙΑ !!!

ΟΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
Κουτσούμπας και Καραμανλής ταυτίζονται με ΓΑΠ, Σαμαρά, Φώφη και Θεοδωράκη και, όλοι μαζί, ζητούν δια του στόματος του έγκριτου συνταγματικού απατεώνα Ε. Βενιζέλου από τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, να δημιουργήσει πολιτική ανωμαλία, τα λεγόμενα νέα Ιουλιανά, προκειμένου να γίνει το θέλημα των Βρυξελλών και να ανατραπεί η νόμιμη κυβέρνηση του Ελληνικού Λαού.
              




Διαβάστε στη συνέχεια το κείμενο της πρότασης των θεσμών που θέλουν να σας πείσουν να ψηφίσετε και να αποδεχθείτε όλοι οι βαστάζοι και οι αβανταδόροι των μνημονίων, η λεγόμενη Τρόικα Εσωτερικού.

Το έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Peter Spiegel των Fincancial Times και το μετέφρασε η συντακτική ομάδα του ThePressProject.

H πρόταση των θεσμών μεταφρασμένη :

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΩΝ ;;;

Αντικαγκελάριος Γερμανίας : 
Σωστή η πρόταση Τσίπρα για Δημοψήφισμα
Να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες ο αντικαγκελάριος, υπουργός Οικονομίας και αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
                       


«Θα ήταν σώφρον αυτή τη φορά να ακολουθήσουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα», είπε ο κ. Γκάμπριελ σε συνέντευξή του στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος επεσήμανε ότι η ιδέα διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα δεν είναι καινούρια, καθώς την είχε προτείνει και ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Όμως, αντίθετα με τότε, που είχε θεωρήσει την πρόταση λανθασμένη, πλέον την υποστηρίζει.

ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!

ΜΑΘΕ ΣΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Κατά το άρθρο 115 του Κανονισμού της Βουλής, η πρόταση τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ με την oπoία ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς για ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ σύμφωνα με τo άρθρo 44 παρ. 2 εδ. α΄ τoυ Συντάγματoς κατατίθεται στη Boυλή, τυπώνεται και διανέμεται στoυς Boυλευτές και εγγράφεται κατά πρoτεραιότητα στην ημερήσια διάταξη.




H πρόταση πρέπει να αναφέρει τo εθνικό θέμα για τo oπoίo ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς, καθώς και την πρoθεσμία διενέργειάς τoυ και να πρoσδιoρίζει με σαφήνεια τo ερώτημα ή τα ερωτήματα στα oπoία θα απαντήσει o λαός.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;;; ΕΚΛΟΓΕΣ ;;; Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ .... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ + ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα ο πολιτικός χρόνος θα συμπυκνωθεί τις επόμενες ώρες. Τώρα είναι η ώρα να εξασφαλιστεί ότι θα διατηρηθεί το δημοκρατικό δικαίωμα της κυβέρνησης να προσφεύγει στο λαό. Και μην αμφιβάλετε ότι θα επιχειρηθεί ακριβώς το αντίθετο.


Ο εσωτερικός κίνδυνος και ο ρόλος μας
του Κώστα Εφήμερου

Από την πλευρά της «Τρόικας εσωτερικού» ήδη αμφισβητείται σε όλα τα επίπεδα η νομιμότητα της απόφασης του Αλέξη Τσίπρα. Η αμφισβήτηση έρχεται από τους ίδιους που περνούσαν το πολεοδομικό σχέδιο του Mall ή τις συμβάσεις για τα υποβρύχια που έγερναν ως νόμους του κράτους για να μην μπορούν να αποφανθούν τα δικαστήρια. Οι ίδιοι που πέρασαν 22 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, που στις τελευταίες του εμφανίσεις τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιτρέψει τον κίνδυνο της εξόδου από την ευρωζώνη.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Δεν ζητείται από τον Ελληνικό Λαό να αποφασίσει για το ύψος των εσόδων, των δαπανών, των ελλειμμάτων, του πλεονάσματος, του χρέους ή οποιουδήποτε άλλου, μεμονωμένου ή σύνθετου δημοσιονομικού μεγέθους !!!
Δεν ζητείται από του Έλληνες να πούμε ΝΑΙ η ΟΧΙ στον Προϋπολογισμό !!!


Οι Έλληνες καλούμαστε να αποφασίσουμε για ένα καθαρά ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ που αφορά την οικονομική κυριαρχία, την εθνική αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας και την συνταγματική νομιμότητα των προτεινόμενων, νέων συμβατικών μας υποχρεώσεων έναντι δανειστών και πιστωτών, που προκύπτουν από την αποδοχή ή μή (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) της εκβιαστικής πρότασης-τελεσίγραφου των Θεσμών, η οποία παραβιάζει ευθέως την ίδια τη ΣΛΕΕ και τις θεμελιώδεις αρχές επί των οποίων οικοδομήθηκε η ΕΕ και το αμετάκλητο, ενιαίο, κοινό νόμισμα, το Ευρώ !!!

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ !!!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ !!!



Αυτό θα είναι το ερώτημα του Δημοψηφίσματος :

Η Πρόεδρος της Βουλής δημοσιοποίησε την ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας στην οποία αναφέρεται και ποιο θα είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος. 
Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ  Όσοι πολίτες συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΣΤ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ Α', ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΕ', Σάββατο 27 Ιουνίου 2015,  Ώρα 12.00.
Συζήτηση και διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για τη λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. 2 εδ. α' του Συντάγματος και 115 του Κανονισμού της Βουλής, επί της από 26/6/2015 Απόφασης και πρότασης του Υπουργικού Συμβουλίου για Διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου προς τη Βουλή, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού, κατά την διαδικασία του προτεινόμενου δημοψηφίσματος, ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/6/2015 και αποτελείται από 2 έγγραφα, τα οποία συγκροτούν την πρόταση επί της οποίας προτείνεται το δημοψήφισμα: το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους). Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ Όσοι πολίτες συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ Το Δημοψήφισμα προτείνεται να διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 Αθήνα, 27 Ιουνίου 2015 (ώρα 00.30)    
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΖΩΗ  Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Τι προβλέπει το Σύνταγμα :

Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.

WOLFGANG .... ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!!

Αιφνιδιασμός στις Βρυξελλες 
από την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !!!





Αιφνιδιάστηκαν οι Βρυξέλλες απο την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές από τη βελγική πρωτεύουσα επικράτησε «παγωμάρα».



ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ !!!

Τέλος εξευτελισμού !!!
             


Ξεπέρασαν όλα τα όρια.
Μας έχουν βγάλει την ψυχή ανάποδα.
Τόσα χρόνια βλέπουμε στις τηλεοράσεις τα υποτιμητικά τους βλέμματα, τις εξευτελιστικές τους δηλώσεις, τα ειρωνικά τους χαμόγελα, τις δήθεν δηλώσεις συμπόνοιας.

«Ελπίζω να έχουν να μας πληρώσουν την δόση»
«Δεν θα τους πιέσουμε για να τους βοηθήσουμε κιόλας!»
«Μακάρι να μείνουν στην Ευρώπη»
«Εμείς τους θέλουμε, αυτοί θέλουν;»
«Πρέπει να κάνουν ακόμα πολλά οι Έλληνες, δεν μπορούμε να πληρώνουμε αυτούς του τεμπέληδες»

Μας στραγγαλίζουν καθημερινά, ο Σόϊμπλε απολαμβάνει τα βασανιστήρια που μας κάνει. Έχει κακό και γνωστό στην ιστορία DNA.

Έχουμε θυμώσει. Μας έχουν θυμώσει!

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ 90% ΟΧΙ
Άδωνις Γεωργιάδης : 
Παράνομο το δημοψήφισμα !!!
           

Ποτάμι: O Τσίπρας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.Έντονη ήταν η πρώτη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι το εξαγγλθέν δημοψήφισμα είναι παράνομο, καθώς απαγορεύεται από το Σύνταγμα ερώτημα για δημοσιονομικό ζήτημα.

Το μόνο ερώτημα που μπορεί να τεθεί είναι η έξοδος από το ευρώ, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και επιτέθηκε με σφροδρότα στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι είναι "πολιτικός απατεώνας" που δεν αναλαβμάνειο τις ευθύνες του και κρύβεται πίσω από τους πολίτες.

Ποτάμι: O Τσίπρας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Αρνητική ήταν η πρώτη αντίδραση από το Ποτάμι στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα.

ΚΑΙ Η FM VOICE ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΧΙ !!!

ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Είστε απλά αναλώσιμοι και θα καταλήξετε στη φυλακή !!!



ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΤΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

Μην τολμήσετε να παίξετε με το φόβο και τις καταθέσεις των Ελλήνων, εκβιάζοντας την κυβέρνηση να αποδεχθεί τις απαράδεκτες και ανήθικες προτάσεις των Θεσμών !!!
Μην τολμήσετε να κλείσετε ΑΤΜ και Καταστήματα !!!

Εκκρεμεί ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου με την οποία θα κληθείτε σύντομα να λογοδοτήσετε που ξοδέψατε τα 85 Δις του ELA και, έτσι, δεν έχετε δεκάρα τσακιστή στα ταμεία σας, την ώρα που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, η απόσυρση των καταθέσεων από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα δεν ξεπέρασε τα 35 Δις.

Δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε την έλλειψη ρευστότητας για την εξυπηρέτηση των καταθέσεων, επειδή δεν τολμάτε να αποκαλύψετε τι κάνατε τα 50 Δις που λείπουν από τα 85 Δις του ELA, με τα οποία χρεώσατε ξανά τον Ελληνικό Λαό, αφού τα τα ενέχυρα της έκτακτης παροχής ρευστότητας από την ΤτΕ είναι και πάλι Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσετε.
Θα πάτε φυλακή !!!

Και θα πάτε γιατί ούτε ασυλία διαθέτετε, ούτε θα έχετε την τύχη να παραπεμφθείτε σε Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, προκειμένου να ξεπλυθούν τα εγκλήματα που διαπράξετε.

Αυτή τη φορά θα έχετε απέναντί σας ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, που θα σας οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, που απέναντι στη λαϊκή οργή των πολιτών που εξαπατήσατε με τα Μνημόνια, δεν θάχει άλλη επιλογή από το να σας καταδικάσει σε ισόβια, με την ειδική επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου.

ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ !!!

Ανεπαρκή τα 15,5 Δις της προταθείσας χρηματοδότησης
Η πρόταση των θεσμών αφήνει χρηματοδοτικό κενό στο πεντάμηνο !!!

«Non paper» για τους λόγους που απορρίπτει τη νέα πρόταση των δανειστών για πεντάμηνη παράταση του προγράμματος με παράλληλη χρηματοδότηση, ύψους 15,5 δισ. ευρώ, εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου το βράδυ, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του αυριανού Eurogroup.





Με τη διαπραγμάτευση να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και το προγραμματισμένο για τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου Eurogroup να θεωρείται καθοριστικό για την έκβαση των συνομιλιών με τους θεσμούς και την εξεύρεση συμφωνίας, η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να εξηγήσει με ποιο σκεπτικό απέρριψε τη νέα πρόταση των δανειστών, που έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα.

Στην επιχειρηματολογία του, το Μαξίμου επικαλείται την «ανεπάρκεια» της πρότασης, καθώς δημιουργεί χρηματοδοτικό κενό στο πεντάμηνο και, κατά την εκτίμηση της Αθήνας, οδηγεί, ουσιαστικά, σε νέο Μνημόνιο στο τέλος του έτους.

Παράλληλα, περιλαμβάνει υφεσιακά και κοινωνικά αποδομητικά μέτρα, όπως αναφέρεται στο κυβερνητικό κείμενο.

Όπως προκύπτει, στο χθεσινό Eurogroup προτάθηκε στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη:

α) Ποσό 1,8 δισ. ευρώ από κέρδη των ομολόγων που διακρατεί η ΕΚΤ, προκειμένου με τα χρήματα αυτά να αποπληρωθεί η δόση της 30ής Ιουνίου προς το ΔΝΤ.

β) Παράλληλα, προφανώς υπήρξε υπόσχεση και για άλλα τέσσερα δισ. ευρώ στα μέσα Ιουλίου, με τα 3,5 δισ. εξ αυτών να αποσκοπούν στην αποπληρωμή του ομολόγου της ΕΚΤ.

Αναλυτικά το «non paper»

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΑΡΣΑ !!!




























ΠΗΓΗ
http://katohika.gr/2015/06/a%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-alpha-%CE%B2ank-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-web-banking-%CF%84/.html

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5 : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ V με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ
σχολιάζουν τη διαπραγμάτευση και την υπονομευτική στάση της Τρόικας Εσωτερικού, που ετοιμάζει τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ως το νέο δοτό πρωθυπουργό, τον Παπαδήμο ΙΙ των σχεδιαζόμενων σύγχρονων Ιουλιανών του 2015 !!!  
Δείτε ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Άνοιξε στο Μενίδι το πρώτο ΑΤΜ για Bitcoin στην Ελλάδα !!!



Ένα βιβλιοπωλείο στις Αχαρνές έκανε την αρχή, θέτοντας σε λειτουργία το πρώτο Bitcoin ATM στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», που υπογράφει ο Χρήστος Χατζησπύρου, το ΑΤΜ για Bitcoin βρίσκεται στο Μενίδι στο βιβλιοπωλείο «Ορίζοντες» στην οδό Ιωάννου Θηβαίου 20. Το ΑΤΜ είναι το Satoshi 1 της εταιρίας Genesis και λειτουργεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Bitcoin ανταλλακτήριο της bitcoinsgreece.

Το μηχάνημα έχει μπει στην λίστα του Bitcoin ATM radar coinatmradar, που είναι μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης ψηφιακών νομισμάτων, το Bitcoin ATM είναι, όμως, ένα «one way Fiat Bitcoin», και μπορείς μόνο να αγοράσεις και όχι να πουλήσεις Bitcoin.

ΕΡΕΥΝΑ : ΟΙ OFF SHORE ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :
Όλες οι offshore στo ελληνικό Λιχτενστάιν
Στο Λουξεμβούργο όμως του κου ΓΙΟΥΝΚΕΡ που μας κουνάει το δάχτυλο, θεωρείται κανονική δουλειά να είσαι τσομπάνος και, παράλληλα, μπροστινός, αχυράνθρωπος και αυτοφωράκιας σε 100-200 εταιρείες που ξεπλένουν από μαύρο χρήμα Ρώσων μέχρι Τζιχαντιστών !!!
                                     



Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Στα αχαρτογράφητα ύδατα του «ελληνικού Λιχτενστάϊν», ενός μικρού, πανέμορφου, δήμου της Αργολίδας που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κοσμικό Πόρτο Χέλι και ακριβώς απέναντι από τις Σπέτσες, «βουτάει» το ereportaz. Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα έρχεται ο πλήρης κατάλογος με τις 187 offshore του Κρανιδίου, δηλαδή του πλέον πολυπλόκαμου δικτύου που στήθηκε ποτέ στην Ελληνική επικράτεια προκειμένου να αποκρύβουν από τις Αρχές της χώρας αγοραπωλησίες γης και μισθώσεις ακινήτων για τις οποίες έπρεπε να καταβληθούν φόροι που (υπολογίζεται ότι) αντιστοιχούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!! ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την παράταση της προθεσμίας συμμετοχής στη ρύθμιση των 100 δόσεων έως τις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών !!!



Θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά :
  • Η ρύθμιση πρέπει να μονιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να αρχίσει να συνέρχεται η αγορά και να επανέρχεται η κανονικότητα στην κοινωνία.
  • Η μονιμοποίηση, επειδή απαγορεύεται από τους θεσμούς, μπορεί να επιτευχθεί στην πράξη με συνεχείς παρατάσεις της προθεσμίας.
  • Πρέπει να παγώσουν οι οφειλές όλων όσων δεν μπορούν αντικειμενικά να εξυπηρετήσουν ούτε ακόμη τη ρύθμιση.
  • Πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων σε 200, 300 ή ακόμη και περισσότερες, προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και τα μεγαλύτερα ποσά.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

«Κατατίθεται σήμερα από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, στο σχέδιο νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα.», μια δεύτερη τροπολογία. 

ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ... ΣΩΛΗΝΑ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ;;;
Λεφτά δεν υπάρχουν λέει ο Βλαδίμηρος, ενώ το εμπάργκο στις ελληνικές εξαγωγές θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι το 2016 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Μοναδική λύση για τον Βλαδίμηρο είναι να μας πληρώσει σε είδος !!!

ΔΩΣΕ ΣΩΛΗΝΑ !!! 

Ο Βλαδίμηρος έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Ελληνική κυβέρνηση, αφού επί μήνες απαντούσε με έμμεσα αρνητικό τρόπο στις ελληνικές εκκλήσεις για βοήθεια !!!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ !!!
Είναι απλός Διευθυντής Υποκαταστήματος, του γνωστού Κεντρικού που εδρεύει στη Washington DC !!!

Δεν είναι τόσο ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, λόγω της πτώσης των διεθνών τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Η βαθύτερη αιτία της άρνησης του Πούτιν να παρέμβει στην ελληνική κρίση είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά και σέβεται τα όρια επιρροής των μεγάλων δυνάμεων, όπως αυτά χαράχθηκαν στην Γιάλτα στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 

BINTEO: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ELA
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ & ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στο κενό πέφτει πλέον η κινδυνολογία της τρόικας για την τύχη των Ελληνικών τραπεζών αν η Ελλάδα δεν είναι σε Πρόγραμμα «Διάσωσης», δηλαδή σε μνημόνιο !!! 


            

Μετά τα όσα είπε η Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Danièle NOUY απαντώντας σε Ερώτηση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, αφού μεταξύ άλλων επισήμανε με νόημα ότι ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (ΕΕΜ) της ΕΚΤ αντιμετωπίζει τις Ελληνικές τράπεζες τηρώντας τους ίδιους κανόνες με αυτούς που ισχύουν και για τις τράπεζες των κρατών μελών της Ευρωζώνης που δεν είναι σε μνημόνιο.

Δειτε ΕΔΩ το Βίντεο


ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ..... ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α" ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!

ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σε 9 Δις ευρώ υπολογίζονται οι οφειλές πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!




Νομίζατε ότι μας χρωστάνε μόνο το αναγκαστικό δάνειο και τις αποζημιώσεις της κατοχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ;;;


Ποιος να τις διεκδικούσε ;;;
Ο γερμανικός ελληνικός θρόνος ή οι μετέπεια συνεργάτες των ΝΑΖΙ στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και οι σημερινοί τους απόγονοι, που ζουν ακόμη από τα κλεμμένα της Κατοχής ;;;


Σε εννέα δισεκατομμύρια ανέρχονται οι γερμανικές οφειλές έναντι της Ελλάδας, από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών (Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) που συνέταξε την Έκθεση για τον "Προσδιορισμό Αξιώσεων από τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο".

BINTEO: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ !!!

ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ & ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
Δείτε με προσοχή το ΒΙΝΤΕΟ και ακολουθείστε τις οδηγίες για την αφαίρεση του αυτοκόλητου από τη μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου !!!
                   



ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ : ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ !!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !!!

Γράφει ο Σπύρος Καμπιώτης

ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ

Σπυρος Καμπιωτης

Μια και οι ευρωπέοι "ηγέτες" κάλεσαν στα επίσημα φόρα την αντιπολίτευση της Ελλάδας που τους βολεύει, δηλ. τους ΠοταμοΣαμαροΓεννημ-ένους, τότε
την επόμενη φορά, ο Αλέξης πρέπει να καλέσει (όπως έκαναν και οι άλλοι) και μάλιστα να τους κάνει και το τραπέζι, τις αντιπολιτεύσεις όλων των ευρωπαικών κρατών που έχουν τις θέσεις τις Ελλάδας και που αναγνωρίζουν τα δίκαια της. 
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Οι Financial Times στηρίζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη για επόμενο, δοτό πρωθυπουργό !!!
                   
Financial Times

Δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, πολιτική και οικονομική, δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και ότι θυμούνται χαίρονται !!!
Και στο ΔΑΦΝΙ ή το ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ να πεις ότι ο Σταύρακας θα γίνει πρωθυπουργός, έστω και δοτός, θα σε στείλουν οι τρελοί στους τρελόγιατρους για εξετάσεις.
Οι αφελείς όμως ξένοι που πιστεύουν ότι μαλακία τους σερβίρει η Τρόικα Εσωτερικού, έβγαλαν είδηση το πρωθυπουργιλίκι του Ποτάμη και, μάλιστα, στους Financial Times παρακαλώ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Δεν πιστεύουμε καμία από τις αναλύσεις για την Ελλάδα του ξένου τύπου, γιατί απλά οι άνθρωποι, δημοσιογράφοι και αναλυτές, δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε που πέφτει η Ελλάδα στον χάρτη !!!

Διαβάζουμε στο periodista.gr :

Τον επόμενο δοτό πρωθυπουργό φαίνεται ότι έχει εντοπίσει η εφημερίδα Financial Times. Σε αφιέρωμά της παρουσιάζει τον εκλεκτό της ντόπιας διαπλοκής επικεφαλής του επικίνδυνου απολιτίκ μορφώματος με την επωνυμία "ΤΟ Ποτάμι" ως τον  «επικεφαλής του μεγαλύτερου φιλο-Ε.Ε κόμματος διαμαρτυρίας».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έχει μεταβεί στις Βρυξέλλες δηλώνοντας ότι θα δεχθεί να ψηφίσει οποιαδήποτε συμφωνία, είναι εμφανές ότι φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Παπαδήμος, αν και θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη στο παρασκήνιο με τον Στουρνάρα για αυτή την προοπτική.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΜΙΑΚΗ TV, ΚΥΚΛΑΔΕΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ !!!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΜΕ !!! {είθε}

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

Ερωτήθηκα, εάν δύναται να διαταχθεί η σύλληψη του Στουρνάρα




Απαντώ λοιπόν ως εξής:


Κατ’ άρθρον 14.2 §2 («Εθνικές κεντρικές τράπεζες») του Καταστατικού του «Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» , ορίζεται ότι:
«Ο διοικητής µπορεί να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του µόνο εάν δεν πληροί πλέον τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων του ή εάν διαπράξει βαρύ παράπτωµα.»

Κατ’ άρθρον 22 (τελευταία παράγραφος) του Καταστατικού της «Τράπεζας της Ελλάδος», ορίζεται ότι:

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ !!!

Γράφει η Ραχήλ Μακρή

ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

Στην περιφέρεια Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή

Δεχόμενη πλήθος αιτημάτων για παράταση του μέτρου των 100 δόσεων από πολίτες του νομού Κοζάνης αλλά και ολόκληρης της Χώρας, τα μετέφερα στο αρμόδιο Υπουργείο, μέσω του γραφείου μου. 

Παρόλο που δεν λάβαμε επίσημη απάντηση, πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης ότι σχετική παράταση δεν θα υλοποιηθεί. 

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

                        Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος 

Την ώρα που ο Διοικητής της ΤτΕ (ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ) ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ αρνούμενος να δώσει στοιχεία για τα δάνεια της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (βλέπε: http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_672.html) ... ...



... ... η ALPHA BANK ,συμμορφούμενη με Νόμο των Η.Π.Α., παρέχει πληροφορίες στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, 

Ορίστε και απόδειξη:

BINTEO: ΞΕΧΑΣΤΕ ΣΚΑΦΗ & ΓΙΟΤ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ & CAMPER !!!

ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Το "Terra Wind" δεν είναι απλώς ένα πολυτελές τροχόσπιτο, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα αμφίβια οχήματα στον κόσμο !!!



O κινητήρας του Turbodiesel της Caterpillar 7200 κυβικά με 330 άλογα και κινείται στην στεριά με 135 Km/h και στο νερό με 13 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ !!!

ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
Πράσινο φως  από το Ευρωκοινοβούλιο στο σχέδιο Γιούνκερ !!!
Σε πλήρη λειτουργία το ταμείο μέχρι τον Σεπτέμβριο !!!
                           

Ο κανονισμός για το σχέδιο Γιούνκερ θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Ιουλίου, ενώ το ταμείο αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Την τελική του έγκριση στο επενδυτικό σχέδιο ύψους 315 δισ. ευρώ, το οποίο ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Νοέμβριο, με στόχο την προώθηση της χρηματοδότησης βιώσιμων επενδύσεων, έδωσε χθες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το ΕΚ τροποποίησε τη δομή χρηματοδότησης του ταμείου, πέτυχε αυξημένη λογοδοσία σε ό,τι αφορά την επιλογή της ηγεσίας του ταμείου και ενίσχυσε τη δημοκρατική εποπτεία της λειτουργίας του, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε τον κανονισμό με 464 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 19 αποχές.

Το Κοινοβούλιο επεδίωξε να βελτιώσει τη δομή χρηματοδότησης του ταμείου που θα προσφέρει εγγυήσεις, τους κανόνες διακυβέρνησής του, τις ρυθμίσεις λειτουργίας του και τη δημοκρατική λογοδοσία.

Αναλυτικότερα, το ΕΚ πέτυχε τα εξής:

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΑΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ ;;; ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
Έτσι, γνωρίζει καλά το παιχνίδι της γκρίζας διαφήμισης και της μαύρης προπαγάνδας !!!
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που είχε αναλάβει την επικοινωνιακή καμπάνια της Τρόικα στα χρόνια των Μνημονίων !!!



Παίζει μια χαρά το παιχνίδι Τρόικας Εξωτερικού & Εσωτερικού ο Θάνος Τζήμερος, δηλαδή εκείνων που θέλουν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης και, επειδή αυτό δεν επιτρέπεται από την ΣΛΕΕ, επιχειρούν να οδηγήσουν με βρώμικες μεθοδεύσεις τον Ελληνικό Λαό να ζητήσει από την Κυβέρνηση να συναινέσει στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισαβώνας, προκειμένου να καταστεί έτσι δυνατό το GREXIT, δηλαδή η αποχώρηση της Ελλάδας μόνον από το ευρώ, παραμένοντας η χώρα στην ΕΕ.

Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος Θεσμών, Πιστωτών και των εγχώριων εταίρων τους, αφού έτσι θα μηδενίσουν τη ζημιά από το χρέος που γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να εισπράξουν, εξαγοράζοντας κοψοχρονιά τις δημόσιες και ιδιωτικές ελληνικές περιουσίες, ανταλλάσσοντας το ισχυρό ευρώ τους με το νέο εσωτερικό νόμισμα που θα υποτιμάται σε καθημερινή βάση, με τη βοήθεια των υπερ-μοχλευμένων πλατφορμών του FOREX, των οποίων οι αλγόριθμοι θα σορτάρουν αυτόματα την όποια ισοτιμία, λεπτό προς λεπτό.

Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο βρώμικος στόχος, χρειάζεται να εμφυτευθεί στο υποσυνείδητο του μέσου Έλληνα ο αντιευρωπαϊσμός, ο μύθος της ευθύνης του ευρώ και η ψευδαίσθηση ότι ένα δήθεν εθνικό νόμισμα αποτελεί τη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.

Ποιος καλύτερος λοιπόν να κάνει πράξη ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, από έναν ομολογουμένως καλό διαφημιστή όπως ο Θάνος Τζήμερος, που ξέρει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και, ιδιαίτερα, της τηλεοπτικής, τη στιγμή μάλιστα που έχει εξασφαλισμένη τη βοήθεια των προθύμων ηλιθίων που, πέφτοντας θύματα των πληρωμένων πρακτόρων του λόμπυ του Λονδίνου, έχουν πραγματικά πιστέψει στους Αγιοβασίληδες της δραχμής.

ΑΛΕΞΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!!

ΧΘΕΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Σήμερα τον καλεί να κάνει το ίδιο ολόκληρη η Ελλάδα του αντιμνημονιακού τόξου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_361.html

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1965 Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΕ & ΕΠΕ !!! ΕΙΝΑΙ ΥΦΕΣΙΑΚΟ & ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ !!!

Γράφει ο Ζώης Κολιός
Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου


29% κύριος φόρος + 29% προκ/λήψη επόμενου έτους  + 10% στα μερίσματα + 12% έκτακτη εισφορά, πόσο κάνει άραγε ;;; 
Σπάω το κεφάλι μου !!! 


Δηλαδή βγάζω πχ 100 μονάδες καθαρά κέρδη, τι θα πληρώσω : 
Κύριο φόρο 29 μονάδες φόρο
Προκαλεί/λη 29 μονάδες φόρο
Μερίσματα 10 μονάδες φόρο
Έκτακτη εισφ 12 μονάδες φόρο
Σύνολο φόρων 80 μονάδες από τις 100 !!!!
Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι και πολύ σοβαρά τα πράγματα. 
Αν βάλεις και τίποτε πρόστιμα και άλλες επιβαρύνσεις το πολύ να φτάσει στο 92-94% !!!! Δεν είναι και τρομερά τα πράγματα. 
Μας μένουν και 5-6 μονάδες στις 100. 
Δηλαδή αν μια επιχείρηση κάνει 1.000.000 ευρώ κέρδη, θα μοιράσει 40-50.000 ευρώ. 
Θα πάρεις δηλαδή αν είναι 5 εταίροι, από 9-10.000 ευρώ το χρόνο. 
Τα μισά από αυτά που λαμβάνουν οι ...... Υπάλληλοι της εταιρείας. 

ΕΔΩ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΦΩΦΗΣ & ΠΟΤΑΜΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!


Τα ελληνόφωνα πολιτικά πτώματα πήγαν στις Βρυξέλλες ζητώντας το αίμα των Ελλήνων !!!













ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! Ζητούσαν από τους «βολικούς» θεσμούς !!! 

Ο Σαμαράς επιθυμεί «οικουμενική» τύπου Παπαδήμου και προτείνει… ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!
Ελεεινή Πέμπτη Φάλαγγα κατά του Ελληνισμού !!!
Αηδίασαν ακόμα και Ευρωπαίοι συνομιλητές τους !!!! 
Αν κλείσει η συμφωνία, θα ανοίξουν τα στόματα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ !!!

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Εκπρόσωποι εφοπλιστών, καναλαρχών και κάθε λογής κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, επιχειρούν να βγάλουν λάδι την προηγούμενη κυβέρνηση !!!


Πωλ Τόμσεν : Να μη φανεί κακή η προηγούμενη κυβέρνηση !!!

Μια απίστευτη κατάσταση αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλλες τις τελευταίες –κυριολεκτικά- ώρες ο Αλ. Τσίπρας, ο Ν. Παππάς και οι άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακριβώς γι' αυτό πριν λίγη ώρα ο ελληνικός λαός ενημερώθηκε ότι –κατά την εκτίμηση του πρωθυπουργού και του επιτελείου του- ορισμένα κέντρα των δανειστών «υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα».

Αποκλειστικές πληροφορίες επιμένουν, ότι ήδη από χτες ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού Ν. Παππάς βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο (;) σκηνικό, το οποίο συμπληρώθηκε απ' τις νέες, προκλητικές, άθλιες, αξιώσεις συγκεκριμένων κέντρων των δανειστών, κυρίως δε του ΔΝΤ, τις οποίες απέρριψε κατηγορηματικά ο Αλέξης πριν λίγη ώρα.

Εγκυρότατη πηγή της Κομισιόν τον ενημέρωσε, ότι:

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 40.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
Ανεπάγγελτος διαδηλωτής πλήρωσε τοις μετρητής 3.500.000 ευρώ για να γλιτώσει τη σύλληψη !!!
   
                                         



Μετά τον φορολογούμενο που πλήρωσε 14,8 εκατ. ευρώ ακόμη ένας έδωσε... ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δημοσίου.

Πρόκειται για άνδρα που είχε κρύψει σχεδόν 40 εκατ. ευρώ και έστειλε τον λογιστή του να πληρώσει τοις μετρητοίς 3,5 εκατ. για να μη συλληφθεί.

Την υπόθεση αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο γραφείο του οικονομικού εισαγγελέα στην οδό Πειραιώς ένας λογιστής. Είχε μαζί του μια μαύρη τσάντα, μέσα στην οποία είχε 3,5 εκατ. ευρώ, όλα σε χαρτονομίσματα των 200 και των 100 ευρώ.

"Μου τα έδωσε το αφεντικό μου να σας τα παραδώσω ως μέρος του προστίμου που του επιβάλατε και παρακαλεί, αφού δίνει προκαταβολή, να μην εκδώσετε ακόμη ένταλμα συλλήψεώς του" είπε στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Το αφεντικό του λογιστή είναι φορολογούμενος που "πιάστηκε" στα δίχτυα των οικονομικών εισαγγελέων όταν ανακάλυψαν πως είχε δηλώσει μόνο τα επτά από τα 48 εκατ. ευρώ που είχε στο λογαριασμό του. Το πιο κραυγαλέο; Δήλωνε ανεπάγγελτος!

ΔΝΤ - ΛΑΓΚΑΡΝΤ : ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !!!

CIQ_O7YUcAAVjwC

ΠΙΝΑΚΕΣ ΦΩΤΙΑ !!! ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΠΕΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ


ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ




ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ;;;
Σταθερή άρνηση του Γιάννη Στουρνάρα να δώσει στη Βουλή τα στοιχεία για τα δάνεια ΝΔ- ΠΑΣΟΚ !!!  
            


Έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία για ακόμη μία φορά επικαλείται το υπηρεσιακό-επαγγελματικό απόρρητο και δηλώνει αδυναμία να γνωστοποιήσει στοιχεία, διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσου Αθανασίου, για την αποπληρωμή δανείων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ως απάντηση στην ερώτηση των δύο βουλευτών, διαβιβάζεται και έγγραφο από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος αναφέρει στους δύο βουλευτές ότι «είναι στις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης η επεξεργασία και διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου σχετικά με τη χορήγηση δανείων προς τα πολιτικά κόμματα και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με αναδρομική ισχύ, με σκοπό την ενίσχυση της διαφάνειας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής».

ΑΛΕΞΗ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ
Αυτή θα ήταν η μόνη είδηση στα αποψινά Κεντρικά Δελτία, που θα μπορούσε να συσπειρώσει το 90% των Ελλήνων !!!
Δεν είμαστε όλοι σαν τους 3-4 χιλάδες λοβοτομημένους ραγιάδες, που ΜΕΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στημένοι στα τέσσερα, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο !!!
                                                            


Οι δανειστές ζητούν να αναπροσαρμοστεί το ύψος των μέτρων της διετίας 2015-2016 από τα 7,9 δισ. στα 11 δισ. ευρώ !!!

Η κυβέρνηση απέρριψε το σύνολο του πακέτου που πρότειναν οι δανειστές και η κατάσταση βαίνει προς ρήξη. Ο πρωθυπουργός αποχώρησε από τις συνομιλίες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν δεν υπάρξει τις επόμενες ώρες κάποιο "φως".
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς  αντέδρασε έντονα στο άκουσμα των προτάσεων και είπε σε συνεργάτη του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ "Εμείς κάναμε τα βήματα, κάντε κι εσείς αλλιώς πάμε σε ρήξη".

ΜΕ 45 ΔΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ !!!

Κάτω από το στρώμα 45 Δις
Φτάνει ένας σοβαρός νόμος φορολογικής ασυλίας, η χαλάρωση των ελέγχων προέλευσης και η ίδρυση μιας νέας, καθαρής τράπεζας στην οποία θα κατατεθούν με ανταγωνιστικό επιτόκιο, προκειμένου να τους ξεφορτωθούμε όλους μαζί, θεσμούς και πιστωτές !!!
450 Δις μπορούν να γίνουν τα 45 Δις μετρητών με μια χαλαρή μόχλευση 1/10, αφού επί 10 ολόκληρα χρόνια το εληνικό τραπεζικό σύστημα ήταν μοχλευμένο 1/20 !!! 

Στα 45,2 Δις ανέρχονται τα μετρητά εκτός του τραπεζικού συστήματος, αλλά εντός Ελλάδος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, για την αξία των τραπεζογραμματίων που κυκλοφορούν στην αγορά !!!
Τα νούμερα δείχνουν πως η αξία των κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς ξεπερνά κατά σχεδόν 2 δισ. ευρώ την κορυφή του 2012.
Στην πράξη αυτό το χρήμα ανέρχεται στο 25% του ΑΕΠ της χώρας, όταν ο μέσος όρος στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης κινείται στο 6%-8%.
Τα επικαιροποιημένα διαγράμματα του Bloomberg ανάλογα τη χρονική περίοδο δίνουν την εικόνα και όπως αναφέρει το σχόλιο φτάνει δεν αποτελεί σημείο συναγερμού...



Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΦΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ 1 ΡΟΥΒΛΙ !!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Το 2010 ήταν ο ΓΑΠ, σήμερα ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ που δεν πήρε δεκάρα τσακιστή από τη Ρωσία !!!



Οι Ρώσοι παίζουν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.
Είναι κάτι σαν τη γκόμενα που σου τη ρίχνει από δίπλα η γυναίκα σου, συνεννοημένα για να σε τσακώσει και, μετά, να σε ξεσκίσει !!!
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ !!!


SSL Certificates