.

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;;;

Πρόωρη λήξη της θητείας του Αμερικανoύ πρεσβευτή Ντέιβιντ Πιρς !!!




Ο Aμερικανός πρεσβευτής Ντέιβιντ Πιρς θα ολοκληρώσει πρόωρα τη θητεία του στην Αθήνα τον Ιούνιο. Ο κ. Πιρς θα φύγει ένα χρόνο νωρίτερα απ’ ό,τι προβλέπεται. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά ενεργός και ότι δεν παρείχε επαρκή ενημέρωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε μια περίοδο που οι ελληνικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο συζητήσεων ακόμη και στον Λευκό Οίκο.
Ειδικότερα, του προσάπτουν τη μη έγκαιρη ειδοποίηση της Ουάσιγκτον για το νομοσχέδιο που προβλέπει την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Κορυφαίος Ελληνας κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να δήλωσε σε Αμερικανό ομόλογό του πως «αν μας είχατε γνωστοποιήσει έγκαιρα την τόσο έντονη δυσαρέσκειά σας, θα είχαμε χειρισθεί αλλιώς το ζήτημα». 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΕΡΓΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΡΤΟΥ, ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑΤΑ !!!


ΞΑΝΑΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ & ΔΝΤ !!!

Σχέδιο συμφωνίας με διπλή έξοδο ΔΝΤ και ΕΚΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και από το χρέος !!!

Μια παραλλαγή της πρότασης Βαρουφάκη για ανταλλαγή χρέους φαίνεται να συζητεί η Κομισιόν ζητώντας όμως μέτρα.


ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ PERPETUAL BONDS, ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ 50% !!!

Με δέλεαρ μια γενναία ρύθμιση για το ελληνικό χρέος που θα απαλλάξει τη χώρα από τον βρόχο της αποπληρωμής υπέρογκων τόκων και θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας αναπτυξιακής πολιτικής επιχειρούν οι Βρυξέλλες να ολοκληρώσουν την 5η αξιολόγηση.

Η «μικρή συμφωνία»με την οποία θα κλείσει το 2ο μνημόνιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Αγορά, θα ξεκλειδώσει τη μεγάλη συμφωνία για την απομείωση του ελληνικού χρέους. 

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι προβλέπει νέο δάνειο ύψους 46 δισ. ευρώ με το οποίο ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα αγοράσει τα 19 δισ. ευρώ που οφείλει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα 27 δισ. που κατέχει η ΕΚΤ.
Η αποπληρωμή του δανείου θα εκτείνεται στο άπειρο, όπως χαρακτηριστικά λένε στις Βρυξέλλες, δηλαδή από 32 έως 50 χρόνια. Οπως λένε αξιωματούχοι της Κομισιόν, αν η Ελλάδα συμφωνήσει μπορούν να μεταφερθούν στον ESM, με ελάχιστο επιτόκιο, τα δάνεια ύψους 46 δισ. ευρώ.

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

Ραχήλ Μακρή: Θα τηρήσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας !!!
Δεν πρόκειται να ψηφίσω τον ΕΝΦΙΑ !!!



«Επειδή πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για υποτιθέμενες συμφωνίες και υποτιθέμενα μέτρα δεν μου επιτρέπεται να μιλώ με εικασίες. 
Ανάλογα με το τι θα έρθει στη βουλή θα κρίνω το τι θα ψηφίσω και τι θα καταψηφίσω» είπε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον Real fm.
«Βασιστήκαμε και δώσαμε τα χέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πρόγραμμα, δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευθεί στο πρόγραμμά μας» πρόσθεσε.

ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΤ !!!

Όταν το καταγγέλαμε πριν λίγα χρόνια, μας έλεγαν ψεκασμένους !!!
Σήμερα όμως τα κατηγορητήρια μας δικαιώνουν !!!

Έπεται όμως και συνέχεια, αφού η ιστορία των θαλασσοδανείων του ΤΤ δεν εξαντλείται μόνο στα πρώτα αυτά ονόματα που παραπέμπονται με το πρώτο αυτό κατηγορητήριο.

Για παράδειγμα, η MARFIN του μπατιρομεγιστάνα ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, είχε πάρει θαλασσοδάνειο 150.000.000 από το ΤΤ, την εποχή που ο σύγχρονος Ωνάσης ΑΝΔΡΕΑΣ αγόρασε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ !!!

Μήπως τελικά αποδειχθεί ότι αγοραστές της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ είμασταν και πάλι εμείς, οι φορολογούμενοι πολίτες, αφού τα θαλασσοδάνεια της MARFIN, είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, τελικά τα πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι ;;;  




Οι πολυδαίδαλες διαδρομές δεκάδων εκατομμυρίων που βγήκαν από τα ταμεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και φέρονται, σύμφωνα με τις αρχές, να κατέληξαν σε προσωπικούς λογαριασμούς , ακίνητα ή ακόμη και να εξαφανίστηκαν περιγράφονται στην πρόταση – καταπέλτη της εισαγγελέως εφετών Μαρία Σουκαρά-Κατσικάδη η οποία ζητεί να καθίσουν στο εδώλιο 40 άτομα για αδικήματα που σε κάποιες περιπτώσεις τιμωρούνται ακόμη και με ισόβια.


ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ !!!

Εξυπηρετεί ως καλός υπάλληλος, μόνο τα συμφέροντα εκείνων που έχουν επενδύσει στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης  και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να σε υπονομεύει καθημερινά στην ΕΚΤ και τους δανειστές !!!

Μη γίνεσαι λοιπόν αφελής και γαλαντόμος και φάτον εσύ, πριν σε φάει αυτός !!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: 
Ο Στουρνάρας υπονομεύει με διαρροές την εθνική προσπάθεια !!!



Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη μεγάλη μάχη της διαπραγμάτευσης με στόχο μια επωφελή για την πατρίδα συμφωνία με τους δανειστές, οι αμετανόητοι μνημονιακοί Εφιάλτες συνεχίζουν να υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια.

Η αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών προκαλεί ανατριχίλα: Ε-mail (που έχει στη διάθεση της η εφημερίδα) έφυγε από το γραφείο Τύπου του Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο και τίτλο: "Ο Λογαριασμός των 100 ημερών".

Ποιο είναι το περιεχόμενο του e-mail; Όλη η επιχειρηματολογία αποδόμησης της κυβέρνησης Τσίπρα που αναπαράγουν διαρκώς εντός και εκτός Ελλάδα πρόθυμα παπαγαλάκια!

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ !!!

Γράφει ο Γιάννης Σιάτρας

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την ταβέρνα “Ο ΗΛΙΑΣ” στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, όπου σήμερα είχαμε ένα υπέροχο ΔΩΡΕΑΝ γεύμα.


Ο “Ηλίας” συνεχίζει τις πρακτικές του παρελθόντος και δεν εκδίδει αποδείξεις. 
Έτσι και μεις, όταν είδαμε το παλιόχαρτο που μας έφερε για απόδειξη, επικαλεστήκαμε την αγορανομική διάταξη 4/2012 που λέει ότι «Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό», χαιρετήσαμε και φύγαμε. 

Ούτε ο σερβιτόρος, ούτε ο μαγαζάτορας τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, παρά να πουν το κλασικό ... “θα φέρναμε την απόδειξη με τα ρέστα”! (Ο νόμος λέει ότι οι προσωρινές νόμιμες αποδείξεις πρέπει να έρχονται ταυτόχρονα με τα διάφορα είδη (πιάτα) στο τραπέζι).

Το περίεργο δεν ήταν αυτό. 
Το περίεργο, έως και τραγικό ήταν ότι κανείς άλλος από τα διπλανά τραπέζια -στους οποίους πήγε το ίδιο σκουπιδόχαρτο- τόλμησαν να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα, κάποιοι πήγαν να δικαιολογήσουν τον φοροφυγά ταβερνιάρη λέγοντας ότι “όλοι τα ίδια κάνουν”.

Είναι απελπισία. 
Αυτός ο λαός ανέχεται να τον κλέβουν, να τον προσβάλλουν και να του κόβουν το μισθό και τη σύνταξη. 
Ξιφουλκεί όμως με πάθος στο Facebook και κατηγορεί τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και όλα τα στραβά που αυτός ανέχεται ή υποθάλπει. 

BINTEO : ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚONTRA CHANNEL !!!

ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε Τετάρτη απόγευμα, 18.50' - 19.50 και σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ κάθε Πέμπτη πρωί, 10.00'-11.00' !!!



Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό της εκπομπής EUROINS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τον εκπρόσωπό της κο ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΑΡΗ, που με τη βοήθειά τους κατορθώσαμε να κάνουμε πράξη το αίτημα των μελών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να αποκτήσουμε το δικό μας τηλεοπτικό βήμα στο φιλόξενο KONTRA CHANNEL !!!


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΣ !!!

Με λίγες παραλαγές και βελτιώσεις, η πρόταση αυτή θα μπορούσε να φέρει άμεσα αποτέλεσματα !!!

Όχι 35 Δις, αλλά, σίγουρα 20 Δις, επειδή οι αναφερόμενες καττηγορίες πλούτου συμπεριλαμβάνουν τους ίδιους πλούσιους συμπολίτες μας σε περισσότερες από δύο περιπτώσεις, με αποτέλεσμα τα 35 Δις να περιλαμβάνει τελικά την ίδια άθροιση εσόδων αναφοράς δύο και τρείς φορέ. 

Τα 35 Δις είναι εκτός πραγματικότητας.
Τα 20 Δις όμως είναι ρεαλιτσικός στόχος !!!


Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18.50' !!!

Ξεκινάμε σήμερα !!!
Κάθε Τετάρτη 18.50' - 19.50' και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη πρωί, 10.00' - 11.00' !!!



Παρουσιάζουν  οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ και ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ !!!
Μαζί μας στο στούντιο η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας !!!

ΑΠΟ 01/06/2013 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ !!!

Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕ ΠΝΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ !!!

Λεφτά θέλετε ;;; Κάντε ΠΝΠ και πάρτε τα !!!



Βιώνουμε «οικονομική ασφυξία». Μάλιστα…

Γιατί βιώνουμε «οικονομική ασφυξία»; Από πού προκύπτει η ασφυξία; Μα από τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας. Από το γεγονός, δηλαδή, ότι «πρέπει» να πληρώνουμε τοκογλυφικά σε δανειστές, σε τοκογλύφους και σε κερδοσκόπους. Εκείνους που πριν τους λέγαμε τρόικα και τώρα τους λέμε «θεσμούς».Μάλιστα…

Και τι κάνει η κυβέρνηση; Ενώ αρχικά έλεγε ότι δεν ήθελε άλλα δάνεια, ότι δεν ήθελε άλλες δόσεις, τώρα διαπραγματεύεται και ξαναδιαπραγματεύεται σπεύδοντας στον Ντράγκι, τον Μοσχοβισί, τη Λαγκάρντ και ζητά εκταμίευση των δόσεων. Γιατί; Για να έχει λεφτά το ταμείο κι έτσι να μπορεί να πληρώσει και τους μισθούς αλλά και τους τοκογλύφους. Διαπραγματεύεται και αναζητά «έντιμο συμβιβασμό» με τους έξω για να μπορεί να πληρώσει και τις συντάξεις αλλά και τους δανειστές. Μάλιστα…

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΦΟΡΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Ρωτάτε γιατί υπάρχει φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή ;;;   
Οι προστάτες της μαφίας, οι νταβάδες και οι νονοί της νύχτας είναι μαθητούδια, συγκρινόμενοι με τους εισπρακτικούς μηχανισμούς της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων !!!
Για κάθε 100 ευρώ είσπραξης, ο μέσος έμπορος πληρώνει 60 ευρώ στο δημόσιο !!!
Και με τα υπόλοιπα 40 πρέπει να πληρώσει εμπορεύματα, τραπεζες, νοίκια, μισθούς, ρεύμα, τηλέφωνο, και να του μείνει και κάτι για να πει ότι έβγαλε και αυτός ένα μεροκάματο.
Επειδή λοιπόν δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί τα μαθηματικά που θα μπορούσαν να λύσουν αυτή την εξίσωση, τη λύση για την ώρα δίνουν η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή.
Μέχρι να επανέλθει η κοινή λογική και να καταλάβουν κάποιοι ότι οι αριθμοί πρέπει, σε πρώτη φάση, τουλάχιστον να αντιστραφούν και, στη συνέχεια να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο προς όφελος της ανάπτυτης της υγιούς επιχειρηματικότητας.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να κάνουμε σήμερα το 60/40 = 40/60 !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ 06/05/2015 !!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ !!!

Ακόμη πιστεύετε ότι οι τράπεζες σταμάτησαν τους πλειστηριασμούς και ότι προστατεύεται η κύρια 1η κατοικια ;;;
Χαμός γίνεται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και, αντίστοιχα, στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας !!!

Μην κάθεστε λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια !!!

Προστατέψτε την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας, συμμετέχοντας στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για το κούρεμα του δανείου σας και για την προστασία σας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!! ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ & ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΩΝ !!!

Η ομάδα των 7 στην Εθνική και το όργιο των ιδιαιτέρων γραμματέων με 13.000 ευρώ το μήνα !!!




Απίστευτες οι προκλήσεις στην Εθνική - Η νέα διοίκηση πρέπει να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες κάθαρσης της τράπεζας.


Επανερχόμαστε στα της Εθνικής τράπεζας και στο πως λειτούργησε η τράπεζα τα τελευταία χρόνια μέσω ενός οργίου αναβαθμίσεων κυρίως ιδιαιτέρων γραμματέων, τα λεγόμενα και golden girls.
Μετά το ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες συμβούλους αμειβόμενους έως 15.000 ευρώ ή κατά μέσο όρο 8.500 ευρώ σήμερα θα επικεντρωθούμε στο πως δομήθηκε η διοικητική πυραμίδα και στο πως αναβαθμίζονταν οι ιδιαιτέρες γραμματείς προκλητικά έως προκλητικότατα.
Ας δούμε ορισμένα δεδομένα για να διαπιστώσει η κοινή γνώμη πως λειτουργούσε η Εθνική τράπεζα.
Στην Εθνική είχε δημιουργηθεί μια ομάδα, μια παρέα ανώτατων διευθυντικών στελεχών κάτω από τον Τουρκολιά μέχρι πρότινος CEO της Εθνικής ο οποίος δυστυχώς συνεχίζει να περνάει μια μεγάλη δοκιμασία με τη υγεία του.
Η ομάδα των διευθυντικών στελεχών που έκανε κουμάντο στην Εθνική που έλυνε και έδενε που αναβάθμιζε ή παραγκώνιζε ήταν :

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Σκίζουν τα πτυχία τους οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, αφού δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν πως καταφέραμε να πληρώσουμε όλα αυτά τα λεφτά χωρίς δόσεις !!!

Η απάντηση όμως είναι πολύ απλή !!!
Ο ELA έχει φτάσει στα 80 Δις, την ώρα που η φυγή των καταθέσεων δεν ξεπερνά τα 30 Δις από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα !!!
Με τα 50 Δις της διαφοράς γίνεται μέχρι τώρα η δουλειά !!!
Και θα συνεχίσει να γίνεται, αφού η ΕΚΤ δεν πρόκειται να διακόψει την πρόσβαση της ΤτΕ στον μηχανισμό έκτακτης παροχής ρευστότητας του ELA !!!

Όπως ακριβώς σας τα λέγαμε προεκλογικά, την ώρα που κάποιοι προσπαθούσαν να σας πείσουν ότι τη Δευτέρα των εκλογών δεν θα λειτουργούσαν οι τράπεζες !!!
Βέβαια, το ταβάνι για την Ελλάδα είναι λίγο πάνω από τα 100 Δις.
Από κει κει μετά, ή που θα έχει βρεθεί λύση, ή που θα χορηγηθεί αύξηση ορίου !!!

PLIRWMES-KYBERNISEIS

ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!

Μαξίμου: Προβοκάτσια οι δήθεν πληροφορίες για αν. Υπουργό !!!
Η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια !!!



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Να μην πιστεύετε τίποτα πριν το διασταυρώσετε !!!

Αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης το δημοσιεύμα για αναπληρωτή υπουργό σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου
Για «δημοσιογραφική» χυδαιότητα κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, διαψεύδοντας κατηγορητικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», σύμφωνα με το οποίο «αναπληρωτής υπουργός έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο το Μάρτιο».

Η ΕΚΤ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ELA !!!

Reuters: Η ΕΚΤ θα ενισχύσει τον ELA προς τις τράπεζες !!!
Δικαιωθήκαμε όταν επιμέναμε προεκλογικά ότι η ΕΚΤ δεν θα άφηνε τις ελληνικές τράπεζες να καταρρεύσουν, ούτε ακόμη σε περίπτωση πιστωτικού γεγονότος !!!


Σήμερα το ύψος του ELA ανέρχεται στα 76,9 δισ. ευρώ !!!
Την περαιτέρω αύξηση του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες αναμένεται να αποφασίσει την Τετάρτη η ΕΚΤ, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.
Επικαλούμενο αξιωματούχος της ΕΚΤ, το Reuters επισημαίνει πως το εκτελεστικό συμβούλιο της κεντρικής τράπεζας θα εγκρίνει την αύξηση του ELA προς τις ελληνικές τράπεζες.
Βέβαια, επισημαίνει η ίδια πηγή, αρκετοί αξιωματούχοι της ΕΚΤ, με πρωτεργάτη τη γερμανική Bundesbank, καλούν την ΕΚΤ να τραβήξει μία σκληρή γραμμή απέναντι στην Αθήνα.
«Η Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο μεγάλος πονοκέφαλος για το εκτελεστικό συμβούλιο» παραδέχεται αξιωματούχος της ΕΚΤ, ο οποίος συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις του Brussels Group.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ CRASH TEST ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!! ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ !!!

Να "αγοράσει" το δάνειο του ΔΝΤ στην Αθήνα, ζητά από Βερολίνο η Lagarde !!!
Έχει προφανώς προεξοφλήσει τη στάση πληρωμών στους δανειστές !!! 


Ήρθε η ώρα να εφαρμοσθεί η απόφαση του Νοεμβρίου του 2012. Το ΔΝΤ απαιτεί πλέον από την Ευρωζώνη να εφαρμόσει την απόφαση για την διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους «αγοράζοντας» το δάνειο του ΔΝΤ προς την Ελλάδα.

Οι «συζητήσεις» για το θέμα αυτό, που κυοφορείται περισσότερο από 2,5 χρόνια μεταξύ της διοίκησης του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης, έχει φτάσει σε σημείο που να απαιτεί άμεση λύση καθώς η Ελλάδα έχει φτάσει στο οριακό σημείο να αμφισβητεί την αποπληρωμή των δόσεων προς το ΔΝΤ.

Δεν πρόκειται πλέον για «εκβιασμό», αλλά για «πραγματική αδυναμία της Ελλάδας να ανταποκριθεί» και η οποία ακόμα και αν δεν αφορά άμεσα τα χρήματα εξυπηρέτησης των υποχρεώσεων του Μαίου, θα εκδηλωθεί στις υποχρεώσεις του Ιουνίου προς το ΔΝΤ, παραδέχθηκε χθες κοινοτικός αξιωματούχος μιλώντας στο capital.gr.

ΟΥΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Είναι ανίκανοι να διαχειριστούν ακόμη και τις κατάφωρα προνομιακές υπέρ των συμφερόντων τους ρυθμίσεις στο πλαίσιο του Συνεργάσιμου Δανειολήπτη και του Κώδικα Δεοντολογίας, οι κρατικοδίαιτοι Έλληνες τραπεζίτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Μοναδική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των δανειοληπτών, η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Η τραπεζική γραφειοκρατία μπλοκάρει τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων!

Περιστατικά που θυμίζουν υπηρεσίες του Δημοσίου στην χειρότερη τους μορφή!
H γραφειοκρατία των τραπεζών «σκοτώνει» τα προγράμματα ρυθμίσεων των «κόκκινων» δανείων.
Οι διοικήσεις των τραπεζών ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε δικηγορικές και εισπρακτικές εταιρείες χωρίς να έχουν το επιθυμητό αποτελέσματα.
Επίσης δεσμεύουν το δικό τους προσωπικό με σκοπό την είσπραξη των οφειλών, χωρίς όμως να αποδίδει τα προσδοκώμενα
Οι προσπάθειες είσπραξης πέφτουν στο κενό παρότι η τράπεζα ξοδεύει χρήμα.

Τι συμβαίνει πραγματικά ;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ !!!

Ποιοι θα κερδίσουν και πώς !!!




Μετά τη «ρύθμιση εξπρές», τη ρύθμιση «ότι πληρώνεις άλλα τόσα γλιτώνεις» και την τακτοποίηση των οφειλών σε 100 δόσεις, το υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή άλλη μια νομοθετική ρύθμιση υπέρ των φορολογούμενων που έχουν εκκρεμότητες απέναντι στην εφορία.

Αυτή τη φορά, κερδισμένοι μπορούν να βγουν όσοι …ξέχασαν τα προηγούμενα χρόνια να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις ή όσοι …λησμόνησαν να συμπληρώσουν τις δηλώσεις σωστά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, «υπόχρεοι φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει δήλωση, ή έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση για την καταβολή ή μη φόρων, τελών, ή εισφορών υπέρ του δημοσίου, θα μπορούν μέχρι μια προκαθορισμένη ημερομηνία να υποβάλλουν αρχικές ή τροποποιητικές, χρεωστικές ή μηδενικές δηλώσεις, για εισοδήματα που αποκτήθηκαν μέχρι και το φορολογικό έτος 2014 χωρίς την επιβολή πρόσθετου φόρου ή προστίμου ή τόκου.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΛΑΓΟΙ Ή ΑΠΛΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ;;;


Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι η ΕΕ και το ευρώ είναι η καταστροφή της Ελλάδας και της εργατικής τάξης.

Σήμερα όμως μας είπαν και το ακριβώς αντίθετο :
Δ. Κουτσούμπας : Αποπομπή από το ευρώ θα σημαίνει για τον λαό εξίσου ή χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα !!!



Τελικά τι μας λέτε ρε συντρόφια ;;;
Εντός Ευρώπης και ευρώ χάλια, αλλά και εκτός τα ίδια και χειρότερα ;;;
Μήπως να προσχωρήσουμε σε κάποια νέα, εξωγήινη οντότητα, αφού με τις εντός του πλανήτη Γη δεν βλέπετε κάποια διέξοδο ;;;
Ή μήπως να πάρουμε κανένα στιλιάρι στα χέρια, μήπως και σταματήσετε έτσι να μας δουλεύετε ;;;
Τι ρόλο παίζετε ρε λαμόγια που έχετε αναχθεί στους υπ' αριθμόν 1 στηλοβάτες του συστήματος και μαξιλάρια του παρακράτους και της διαπλοκής ;;;

Διαβάζουμε σήμερα στο left.gr :

«Ο λαός έχει χρεοκοπήσει στην ουσία», τόνισε ο γγ του ΚΚΕ σε συνέντευξή του χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ NAMMOS !!!

Και μάλιστα ......12 μήνες το χρόνο !!!

Γιατί λεφτά πάντα υπάρχουν, ακόμη και όταν δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα !!!

100.000.000 πάμπλουτοι Κινέζοι, 20.000.000 Ρώσσοι, 30.000.000 Ινδοί και δεκάδες ακόμη εκατομμύρια Ιάπωνες, Άραβες, Τούρκοι, Αζέροι, Καζάκοι, Ιρανοί, Νοτιοαμερικανοί, Ινδονήσιοι, Καναδοί, κλπ, θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να ζουν κάθε χρόνο τον μύθο τους στην Ελλάδα, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο πάνω από 10.000 ευρώ κατά κεφαλήν, αντί των 500 ευρώ που ξοδεύουν κατά κεφαλήν σήμερα τα 20.000.000 μπατιροτουρίστες, που στιβάζονται σαν τα ζώα στα all inclusive ξενοδοχεία μας αντί 15 ευρώ ημερησίως και που ψήνονται νηστικοί στις παραλίες και τα beach bar των νησιών μας, καταναλώνοντας το πολύ 1-2 μπύρες ο καθένας την ημέρα !!!

Όσοι δείτε τον τιμοκατάλογο του NAMMOS στη Μύκονο, μπορεί να χρειαστείτε υπογλώσσιο !!!
Είναι όμως μονίμως γεμάτο, με τις σαμπάνιες να ρέουν και με καλύτερους πελάτες του τα τελευταία χρόνια τους ξένους !!!


Την ώρα που Ευρώπη και ΗΠΑ είναι στην εντατική, υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια !!!

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΕΞΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!

Αφιερωμένο στους τραγικούς νοσταλγούς των Μνημονίων και της Τρόικα !!!
Νέα φωτογραφία – σοκ από έξωση στην Ισπανία : 
Τα ΜΑΤ μπουκάρουν σε διαμέρισμα, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα !!!


Νέα φωτογραφία – σοκ από έξωση στην Ισπανία: ΜΑΤ μέσα σε διαμέρισμα, αφού έσπασαν την πόρτα - Media

Τα ΜΑΤ ανέλαβαν να «καθαρίσουν» ένα διαμέρισμα από τους… ιδιοκτήτες του, την οικογένεια της Σεσίλια Παρέδες, στη Μαδρίτη.

Η 43χρονη Παρέδες και ο 35χρονος άνεργος σύζυγός της, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, και οι δύο με καταγωγή από το Εκουαδόρ, βρίσκονται πια στο δρόμο με τρία παιδιά: Τον 16χρονο Αντρέα, τον 7χρονο Μιγκέλ και ένα νεογέννητο βρέφος.

Η οικογένεια δεν μπορούσε πλέον να πληρώνει τις δόσεις του δανείου απ’ όταν η Παρέδες απολύθηκε, πριν δυο χρόνια. Η κρατική επιχείρηση, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το διαμέρισμα, το πούλησε πριν ένα χρόνο σε έναν επενδυτή, μαζί με τουλάχιστον άλλα 1.800 διαμερίσματα τα οποία είχαν κατασκευαστεί για τα πιο χαμηλά κοινωνικά στρώματα.

Ο νέος ιδιοκτήτης ζήτησε την έξωση της οικογένειας, την οποία πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ που εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ & ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 1.16' !!!

Το φωνάζουμε από την 1η μέρα του Μημονίου Ι, ότι η ελληνική κρίση ήταν τραπεζική και όχι δημοσιονομική !!!
Ίδια και απαράλλαχτη με τη χρηματοπιστωτική κρίση σε όλο τον κόσμο !!!

Αιτία της ελληνικής κρίσης, η κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών το 2008, τότε που ζήτησαν και πήραν το 1ο πακέτο ενίσχυσης των 28 Δις από την κυβέρνηση Καραμανλη, όσο το ελληνικό δημόσιο ήταν αξιόχρεο και δανείζονταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια, ενώ είχε και την πολυτέλεια να διαθέσει ακόμη και 28 Δις για να διασώσει τις χρεοκοπημένες από τιο 2008 ελληνικές τράπεζες !!!



10.000.000 Έλληνες χρηματοδοτήσαμε με τα μνημόνια το bankrun της διαπλοκής και τη φυγάδευση των καταθέσεών της στο εξωτερικό !!! 

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!


SSL Certificates