.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!
Μην τους αφήσεις να σε κάνουν Καραμανλή !!!

Αποσταθεροποίηση, τρομοκρατία, παραπληροφόρηση, υποκλοπές, παρακρατικοί κουκουλοφόροι και μισθωμένοι λαθρομετανάστες, αποτελούν στα συστατικά της συνωμοσίας για τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης, από τη συμμορία των δανειστών και των εγχώριων δοσιλόγων της διαπλοκής !!!




ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ !!!

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ : 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

Τρέμουν στην ιδέα του πιστωτικού γεγονότος και της χρεοκοπίας εντός ευρώ οι βολεμένοι προνομιούχοι των Μνημονίων, επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν στα δύσκολα !!!


Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!

Τέσσερις μέρες άντεξε να ζει σαν φτωχή η Gwyneth Paltrow !!!




Η Gwyneth Paltrow άντεξε να ζει σαν φτωχή μόνο για τέσσερις ημέρας, πετώντας λευκή πετσέτα και μη μπορώντας να συνεχίσει να ζει με κουπόνι φαγητού και 31 δολάρια την εβδομάδα, ένα ποσό με ο οποίο επιζούν εκατομμύρια Αμερικανών.

Η Paltrow, τα... άκουσε από τους χρήστες του διαδικτύου μετά την δημοσιοποίηση της απόφασής της να ζήσει σαν φτωχή για μία εβδομάδα, αφού με το ποσό του κουπονιού αγόρασε υγιεινά φαγητά που ήταν σίγουρο ότι δεν μπορούσαν να της δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να περάσει μία εβδομάδα.

Η διατροφική επιλογή της είχε δημοσιοποιηθεί στο Twitter και αν και είχε χαρακτηριστεί σαν ορυχείο βιταμινών, αποδείχτηκε πως είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα, όπως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει και μία νοικοκυρά που θα ήταν αντιμέτωπη με την δύσκολη καθημερινότητα.

Η Gwyneth Paltrow άντεξε τέσσερις ημέρες, ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί να περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα.

ΚΟΚΑΪΝΑΚΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Οι Ιερόδουλες της Wall Street αποκαλύπτονται !!!
Η παγκόσμια οικονομία, η νομισματική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα, το χρέος, η εθνική και ατομική μας αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών μας, είναι στα χέρια ανώμαλων τοξικομανών, που επειδή απλά δεν μπορούν να γ@μήσουν, βγάζουν από μέσα τους τα κτηνώδη ένστικτα του μίσους, του φθόνου και της εμπάθειας και ηδονίζονται πηδώντας κυριολεκτικά τους πολίτες όλου του κόσμου, προκειμένου να τους εκδικηθούν για την τύχη που έχουν επειδή μπορούν απλά να απολαμβάνουν μια υγιή σεξουαλική ζωή !!!



ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ & ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!


«Οι τραπεζίτες και οι πελάτες της ανώτερης βαθμίδας, ενδιαφέρονται για το υψηλό επίπεδο της προσφερόμενης υπηρεσίας και ναι, διαθέτουν καλά χρήματα για να την αποκτήσουν, αλλά είναι πολύ απαιτητικοί. Σε μερικούς δεν τους σηκώνεται και απλά κάθομαι γυμνή και τους βλέπω να σνιφάρουν κόκα. Μόλις τελειώσουν, την κάνουν. Αλλά αν δεν τελειώσουν πρέπει να τους κάνω πίπα. Η συμφωνία είναι πως αν πηδήξεις κάποιον, ακόμα και αν τους πάρει πάνω από μια ώρα, πρέπει να τελειώσουν» !!!

H «French Whore», όπως ζήτησε να την λέμε, δέχεται πλούσιους Wall Street-ικούς τύπους στο διαμέρισμά της στο Brooklyn (Φωτογραφίες του Pearl Gabel)

«Οι πελάτες μου που δουλεύουν στο χώρο του finance και των οικονομικών, επικοινωνούν μαζί μου μετά από μεγάλες αλλαγές στην αγορά, συνήθως μια μέρα αφότου εκείνη πέσει ή ανέβει. Ξεκουράζονται για λίγο και μετά με παίρνουν», μου λέει η Zoe, μια ανεξάρτητη συνοδός κάπου στα μεσαία τριάντα της, που χρεώνει 600 δολάρια την ώρα και μπαινοβγαίνει από την δουλειά από τα τέλη της εφηβείας της, ανάμεσα από περάσματα της στον χώρο του service.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ !!!

Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 5% !!!
Ινστιτούτο Bruegel : 
Γιατί η Ελλάδα δεν θα ξεμείνει τώρα από χρήματα !!!




Ξεμένει η Ελλάδα από χρήματα; Και αν ναι, μέχρι πότε θα της φτάσουν; Το Ινστιτούτο Bruegel προχωράει σε μια ανάλυση που πηγαίνει κόντρα στο γενικό κλίμα και συμπεραίνει πως δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος να αδειάσουν τα ελληνικά ταμεία.Συγκεκριμένα, αναφέρει πως με δεδομένο το τεράστιο απόθεμα σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξεμείνει από μετρητά. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014, η ελληνική κυβέρνηση είχε περιουσιακά στοιχεία αξίας € 86,6 δισεκατομμύρια (πίνακας 1). Φευ, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν επικαιροποιηθεί, κάτι που σημαίνει ότι τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία έχουν πιθανότατα μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.

Παρόλα αυτά, σημειώνει η ανάλυση, ακόμη και αν τα 86,6 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν μειωθεί κατά μια δωδεκάδα ή δύο, και ακόμη και αν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία για να πληρώσει η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της, υπάρχουν ακόμη πολλά, και πολύ περισσότερα από τα 30 δισεκατομμύρια ευρώ που είχε στο ενεργητικό της η ελληνική γενική κυβέρνησης στα τέλη του 1997 (Εικόνα 1). Ως μερίδιο των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων του ΑΕΠ, η Ελλάδα κατέχει την έβδομη θέση μεταξύ των 28 χωρών της ΕΕ, κατά το Σεπτέμβριο του 2014 (Σχήμα 2). Έτσι, οι εκμεταλλεύσεις περιουσιακών στοιχείων ήταν σχετικά υψηλές, σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό επίπεδο.


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ELA, ΤΟΥ GREXIT ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η διαδικασία του ELA ρυθμίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της από απόρρητα πρωτόκολλα και μνημόνια συνεργασίας μεταξύ της EKT και των εθνικών κεντρικών τραπεζών, με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, χωρίς κανείς να μπορεί να τον διαψεύσει !!!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Είναι η θεμελιώδης αρχή πάνω στην οποία είναι δομημένο το νομισματικό και το τραπεζικό σύστημα ολόκληρου του πλανήτη !!!
Από τη διαδικασία της έκδοσης και κυκλοφορίας του χρήματος, μέχρι τον πολύπλοκο και αδύνατο να κατανοηθεί από το πολιτικό σύστημα, μηχανισμό έκτακτης παροχής ρευστότητας, τον ELA !!!  




Διερωτάται σήμερα το bankingnews "Τι θα συμβεί με το ELA των τραπεζών εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει ;;;" !!!

Πέρα από την βασική διαφωνία μου ως προς το αυθαίρετο συμπέρασμα του αρθρογράφου ότι αυτό δήθεν θα σημάνει αυτόματα τη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πράγμα αδύνατο να συμβεί κατά το άρθρο 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, το βασικό σενάριο για τον ELA στην περίπτωση της ελληνικής χρεοκοπίας εντός ευρώ είναι το εξής :
  • Τα 80 περίπου Δις του ELA θα περιέλθουν αυτόματα στο δημόσιο χρέος, αφού το ελληνικό δημόσιο είναι εγγυητής των ελληνικών τραπεζών προκειμένου αυτές να μπορούν να προσφεύγουν στο μηχανισμό ELA της TτΕ, με αποτέλεσμα να έχουν και αυτά την τύχη του δημοσίου χρέους, που θα αυξηθεί αντίστοιχα κατά 80 Δις και, έτσι, θα διογκώσει ακόμη περισσότερο τη ζημία των δανειστών και, εν προκειμένω της ΤτΕ και της ΕΚΤ.
  • Παράλληλα, με τον ίδιο ανωτέρω τρόπο, θα περάσει στο δημόσιο χρέος και το ελληνικό χρεωστικό υπόλοιπο της πλατφόρμας πληρωμών του ευρωσυστήματος TARGET 2, που σήμερα ανέρχεται τουλάχιστον στα 60 Δις ευρώ.  
Έτσι, η περίπτωση της ελληνικής χρεοκοπίας, εκτός από το επίσημο χρέος των 320 Δις, από τα παράγωγα και τις εγγυήσεις του δημοσίου στην ΕΚΤ, που όλα μαζί ξεπερνάνε τα 600 Δις, θα φορτώσει στους δανειστές ένα ακόμη κανόνι της τάξης των 140 περίπου Δις, ήτοι όλα μαζί κοντά στα 750 Δις !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Έγινε ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ο Γιάνης Βαρουφάκης και αντιμετωπίζει πλέον τους δανειστές με συνταγή ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ως κοινός δανειολήπτης !!!

Γ. Βαρουφάκης: Ίσως δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αθετήσουμε πληρωμές !!!


Εάν οι υποστηρικτές της σκληρής γραμμής λιτότητας στην Ευρώπη δεν υποκύψουν, η Ελλάδα δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αθετήσει τις επικείμενες πληρωμές της για το χρέος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε συνέντευξή του στην Huffington Post, ερωτηθείς τι θα συμβεί εάν οι δανειστές παραμείνουν σταθεροί και πουν όχι, η συμφωνία είναι συμφωνία, απάντησε:

«Επιτρέψτε μου να είμαι ακριβής σε αυτό γιατί αυτές είναι προβληματικές εποχές και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα κολλήσουν σε οποιαδήποτε λέξη ή φράση που κρίνουν εκείνοι σκόπιμο για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους επιτρέψουμε να το κάνουν αυτό. Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα είναι έξω από τις αγορές και πληρώνει τα χρέη της τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώντας τη λιγοστή ρευστότητά της. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εάν μπορούσε, τότε δεν θα ήμασταν χώρα σε πρόγραμμα, σωστά; Έτσι, εάν οι εταίροι μας στους θεσμούς μας πουν “δεν έχει ρευστότητα για εσάς, καμία εκταμίευση, καμία νέα συμφωνία”, αυτό φυσικά δεν είναι βιώσιμο, όπως δεν θα ήταν για οποιαδήποτε χώρα που είναι σε ένα είδος προγράμματος του ΔΝΤ, ένα πρόγραμμα με την Τρόικα ή ένα πρόγραμμα της ΕΚΤ».

BINTEO : ΕΞΑΛΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΩΡΗ ;;;

Έξαλη η Ελεονώρα Μελέτη με το πολιτικό σύστημα, επισημαίνει :
Οι βίζιτες του lifestyle μπορούν να γίνονται βουλευτές !!!
Οι βουλευτές όμως, απαγορεύεται να κάνουν φωτογραφήσεις lifestyle !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ "Ε" Tv !!!

ΜΕΛΕΤΗ :
Γιατί έκανες φωτογράφηση μωρή ;;; Θες να μου φας εμένα τα μεροκάματα ;;; Δεν σου φτάνει που έγινες βουλευτής ;;; Αν το ρίξεις και συ στις φωτογραφήσεις, εγώ τι θα κάνω για να ζήσω ;;; Θα βγω στη βίζιτα ;;; 

ΜΑΚΡΗ :
Γιατί ενοχλείσαι μωρή χαμηλοκόλα ;;; Γιατί σε πείραξε η δική μου φωτογράφηση ;;; Επειδή είσαι όλη κι' όλη 1,50, όσο τα πόδια μου, και το φόρεμα το δικό μου στη φωτογράφηση σου κάνει μόνο για sleeping bag ;;;

ΜΕΛΕΤΗ :
Ντροπή σου παλιοδίμετρη αλόγα !!! Προκαλείς τον λαό που πεινάει !!! Αν ήθελες να κάνεις lifestyle φωτογράφηση, έπρεπε να ακολουθήσεις τους κανόνες της showbiz !!! Και να σεβαστείς τη δυστυχία του τηλεθεατή !!! Όταν ο κόσμος πεινάει, απαγορεύονται τέτοιες προκλητικές, ντυμένες φωτογραφήσεις !!! Γιατί δεν πέταξες έξω λίγο βυζί ;;; Γιατί δεν μας έδειξες λίγο κώλο ;;; Τι θάχουμε να σχολιάζουμε τώρα εμείς, για να ταϊζουμε τους πεινασμένους κουτόχορτο ;;;



ΜΑΚΡΗ :
Τι λες μωρή παλιοπατσαβούρα, που θα με κάνεις εμένα Τσιτσιολίνα !!! Θές βυζιά και κώλους ;;; Ξαναδείξε τα δικά σου !!! Τόσα χρόνια την κάνεις αυτή τη δουλειά !!! Βγες λοιπόν στο δελίτο ξεβράκωτη !!! Εγώ είμαι βουλευτής, δεν είμαι τηλεβίζιτα !!!

ΜΕΛΕΤΗ :

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ & ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ !!!


ΒΙΝΤΕΟ : ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ FEMEN Ο ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

Που νάρθουν και τα δύσκολα !!!
Η ώρα που θα ξυπνήσουν οι Κοκκινοσκουφίτσες και καταλάβουν ότι ο Λύκος μπορεί να είναι κακός, αλλά είναι παράλληλα και ΧΕΣΤΗΣ !!! 




ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ !!! ΦΩΝΑΖΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ !!!

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου για τη νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Επίθεση διαδηλώτριας δέχθηκε πριν από λίγο ο Mario Draghi κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου για τη νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ :




ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΡ@ΠΕΖΕΣ !!! ΠΡΩΪ - ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ !!!

Αυτή είναι η διευθύντρια τράπεζας που εργαζόταν τις νύχτες ως ιερόδουλη, με 450 ευρώ την ώρα παρακαλώ !!!



Σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ολλανδίας. Η 46χρονη διευθύντρια χρηματαγορών της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας έκανε και δεύτερη δουλειά. Την «αρχαιότερη»…

Με ταλέντο στον σαδομαζοχισμό, η διευθύντρια στην Κεντρική Τράπεζα υποσχόταν στους πελάτες της αξέχαστες εμπειρίες με πολλά μαστίγια και… γλυκό πόνο. Η αμοιβή της ξεκινούσε από -κρατηθείτε- 450 ευρώ την ώρα.

Απαραίτητο αξεσουάρ στα ηδονικά βασανιστήρια που προσέφερε η στολή των SS, των ναζιστών βασανιστών δηλαδή, που είχε μεγάλη πέραση στους πελάτες της, που πλήρωναν αδρά για να τους βασανίζει.

ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ : ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .... ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ !!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ !!!

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

BINTEO*ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ BLOOMBERG ΚΑΙ ΤΟ ALJAZEERA !!!

Γράφει η Helen Skopis (Ελένη Σκόπη)

Διαβάστε τα άρθρα των Bloomberg και Aljazeera, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Ψαρόπουλου, 

σχετικά με το ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα, τα προβλήματα που προκαλεί ακόμη και στις παραγωγικές & εξαγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις η παρατεταμένη, 5ετής έλλειψη ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος και το ρόλο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην άμυνα του επιχειρηματικού κόσμου απέναντι στην αδιαλλαξία και την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος.  

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.bloomberg.com/research/markets/news/article.asp?docKey=600-201503011102KRTRIB__BUSNEWS_48681_24419-1

http://www.aljazeera.com/indepth/features/2015/03/greece-climbing-debilitating-private-debt-150301064937141.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από τη βιομηχανία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΡΙΤΗ, Αντιπροέδρου του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και του Προέδρου του Κινήματος, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ !!!

Greece: Climbing out of debilitating private debt

Individuals and the state are brainstorming different debt strategies, but almost all are out of line with EU lenders.

John Psaropoulos | 01 Mar 2015 14:13 GMT | 


The economic crisis has brought numerous Greek businesses to a screeching halt [AP]

Athens, Greece - The Bay of Eleusis, half an hour west of Athens, was once a powerhouse of the Greek economy. Smokestacks, concrete kilns, and dry docks now tower like grave markers to a great experiment in heavy industry that started here in the 1950s, and began to fizzle out in the 1980s.

On the western edge of the bay, however, the rhythmic hole punching and bending of sheet metal can still be heard. Here, the Liritis rolling door factory is fighting the Greek recession tooth and nail.

Its owner, Dimitris Liritis, has seen all his neighbours fall to a plague of debt.

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! MEGA CHANNEL * ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 33 μΧ !!!

Αν υπήρχε MEGA το 33 μ.Χ. !!!

Βράδυ Μεγάλης Δευτέρας

- Όλγα, είναι ολοφάνερο ότι με την επέμβασή του στο Ναό, ο Ιησούς παρέλυσε την αγορά κι εμπόδισε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο για τα πασχαλινά του ψώνια προκαλώντας ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους καταστηματάρχες.

- Γιάννη, μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα αυξημένης κίνησης στα μαγαζιά, κατά την οποία οι καταστηματάρχες ελπίζουν να αναπληρώσουν τη χασούρα της υπόλοιπης χρονιάς.

- Και εκτός αυτού Όλγα, είναι πραγματικά κρίμα η προσπάθεια του Πόντιου Πιλάτου εδώ και τόσα χρόνια, ώστε να μπει η επαρχία της Ιουδαίας στο σωστό δρόμο και να εμφανίσει τα πρωτογενή πλεονάσματα που απαιτεί ο Καίσαρας, να δυσφημείται στο εσωτερικό της Αυτοκρατορίας από τις ενέργειες ενός ατόμου και των αυτοαποκαλούμενων "μαθητών" του.

- Γιάννη, θα σου κάνω δυο παρατηρήσεις: πρώτον, στην επαρχία υπάρχει ήδη εντονότατη ανάπτυξη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την αξιολόγηση της τριμελούς αντιπροσωπείας της Συγκλήτου, και δεύτερον, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η εικόνα ενός ανθρώπου, που ισχυρίζεται ότι είναι ο Βασιλιάς των Ιουδαίων, πάνω σε γαϊδουράκι παραπέμπει περισσότερο σε τρόφιμο φρενοκομείου. Ας έμπαινε καβάλα σε μια βακτριανή καμήλα.

- Χαχαχα! Πόσο δίκιο έχεις, Νίκο!

- Μου επιτρέπετε να προσθέσω ότι δεν είναι μόνο αυτά τα ζητήματα που τίθενται. Μη ξεχνάμε ότι ο Ναός είναι περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή προς πώληση, και τώρα βρέθηκε στο έλεος ενός αναρχικού, γνωστού για την τάση του στη βία. Έτσι θα έρθουν οι επενδύσεις; Ποιος θα πληρώσει για όλους αυτούς τους σπασμένους πάγκους, Όλγα;

- Έχει δίκιο ο Νίκος. Πρέπει να υπενθυμίζουμε κάθε μέρα ότι καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. Κλείνοντας...

- Όλγα, πριν κλείσουμε να προσθέσω ότι είναι ποταπή και η ρητορική των συγκεκριμένων ατόμων. Για ποιον Μεσσία μιλούν; Ακούμε από τον Ναζωραίο παραβολές αντιεξουσιαστικού περιεχομένου που γυρνάνε την Ιουδαία δεκαετίες πίσω, σε άλλες μαύρες εποχές! Αυτοαποκαλείται Χριστός. Τί είδους βλασφημία είναι αυτή;

- Πολύ σωστή η παρατήρηση, Γιάννη. Αυτά ήταν τα νέα του MEGA, κυρίες και κύριοι. Εάν υπάρξουν εξελίξεις θα διακόψουμε το πρόγραμμά μας με έκτακτο δελτίο. Καλό βράδυ.

Απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης
- Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, πρέπει να διακόψουμε το πρόγραμμά μας, καθώς, όπως μαθαίνουμε από τη ΓΑΔΑ, πριν από λίγο διμοιρίες του ρωμαϊκού στρατού συνέλαβαν τον Ιησού Ναζωραίο βάσει το κουκουλονόμου, έπειτα από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ενός εκ των μαθητών του. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί Μυστικός Δείπνος του Ιησού με τους συνεργούς του σε γιάφκα που διατηρούσαν στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Όρος των Ελαιών, όπου έγραψαν με σπρέι αναρχικά συνθήματα, όπως "Πόλεμος στην Αυτοκρατορία" και "Ρωμαίοι θα σας φάνε τα παιδιά σας" σε μια προσπάθεια να καταλύσουν τη μοναρχία. Γιάννη...

- Όλγα, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Τα λέγαμε. Αυτή η αδίστακτη ομάδα των 12 ψαράδων με αρχηγό τους τον Ιησού δε δίστασε, λίγες μόλις ημέρες μετά τα έκτροπα στο Ναό, να προκαλέσει για ακόμα μια φορά το δημόσιο αίσθημα των κατοίκων της Ιερουσαλήμ. Οι τρομοκράτες, γιατί περί τέτοιων πρόκειται, ζητούν την απελευθέρωση του φυλακισμένου αρχιτρομοκράτη, σηκώνοντας πανό στο προαύλιο της Βουλής στο οποίο εισέβαλαν πριν από ελάχιστα λεπτά. Τις επόμενες ώρες περιμένουμε το πόρισμα του Καϊάφα, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα, τρομοκρατική οργάνωση.

- Αυτό είναι βέβαιο. Δε μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, Γιάννη. Νίκο, ένα σχόλιο.

- Όλγα, τί να πούμε; Δε νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι. Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου να πω μόνο ότι ελπίζω οι περιβόητοι άγνωστοι-γνωστοί μαθητές, που αναζητούνται από τις ρωμαϊκές αρχές, να κατανoήσουν τα εγκλήματά τους, όπως έκανε ο Ιούδας, και να απαρνηθούν, αν όχι όλοι έστω ένας, τον Ιησού τρεις φορές προτού λαλήσει ο πετεινός. Για τον ίδιο τον Ιησού δε μπορούμε να περιμένουμε τίποτα άλλο πέρα από τη σταύρωση.

- Θα μου επιτρέψεις βέβαια Παύλο να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξαναδούμε το πόσο κοστίζουν στον Ιουδαίο φορολογούμενο αυτές οι σταυρώσεις των αναρχικών εγκληματιών. Ίσως πρέπει να τους πετάμε απευθείας στον Ιορδάνη.

- Έχεις δίκιο, Γιάννη αλλά δεν είναι της ώρας. Προς το παρόν καληνύχτα σας.

Μεσάνυχτα Μεγάλου Σαββάτου

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ = ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ & ΚΛΕΦΤΕΣ !!!


ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΜΕ !!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ !!!

SSL Certificates