.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΞΙΖΕΙ !!!

Το 1939, λίγο πριν το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, 669 παιδιά που προορίζονταν για τα στρατόπεδα θανάτου των Ναζί, σώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Αγγλία, χάρη στον Sir Nicholas Winton !!!


Δεκαετίες αργότερα, το 1988, το BBC διοργάνωσε προς τιιμή του ειδική τηλεοπτική εκπομπή, με προσκεκλημένους, χωρίς αυτός να το γνωρίζει, τους περισσότερους από τους 669 ανθρώπους (τα παιδιά του 1939) που αυτός έσωσε από τα χέρια των Ναζί !!!!

Δείτε ΕΔΩ το συγκλονιστικό βίντεο, με τον Nicolas Winton να ανακαλύπτει κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι οι εκατοντάδες άνθρωποι που κάθονται γύρω του, του οφείλουν τη ζωή τους !!! 



Πηγή: www.lifo.gr

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;

ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣτΕ ΜΕ ΤΗ SIEMENS ;;;

Προκλητικά, χέρι-χέρι, με κοινά επιχειρήματα, αμοιβαίους χαριεντισμούς και φιλοφρονήσεις,  οι δικηγόροι της SIEMENS και του ΥΠΟΙΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας !!!

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρέμειναν στην αίθουσα και παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση οι δικηγόροι της Τράπεζας της Ελλάδος, αφού το θέμα αφορά και τον Γιάννη Στουρνάρα που υπέγραψε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία !!! 



Μείζον θέμα προκύπτει από τη στάση που κράτησε δικηγόρος – εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών Αναστάσιος Μπάνος στην προχθεσινή συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας !!!

Ο κος Μπάνος είναι γνωστός από τη νομική γνωμοδότησή του υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ, την οποία είχε αποστείλει στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και από την εμπλοκή του στη νομική στοιχειοθέτηση μνημονιακών μέτρων όπως το χαράτσι !!! 

Ο ίδιος είχε γνωμοδοτήσει πως η λίστα Λαγκάρντ είναι κλοπιμαίο που δεν μπορεί να οδηγήσει ευθέως σε βεβαίωση φόρων υποστηρίζοντας παράλληλα πως μπορούσε να αποτελέσει μόνο αφορμή για φορολογικό έλεγχο !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/siemens_24.html

Στο πλευρό της Siemens τάχθηκε το ελληνικό Δημόσιο στη χθεσινή εκδίκαση στο ΣτΕ της αίτησης ακύρωσης της συμφωνίας συμβιβασμού με τη Siemens που είχε καταθέσει από το 2012 η ΜΚΟ Έλληνες Φορολογούμενοι.

Με καθυστέρηση... δύο ετών πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, (24/03/2015) η εκδίκαση της υπόθεσης και το Ελληνικό Δημόσιο μετά από τέσσερις αναβολές, τελικά παρέστη στη δίκη, υποστηρίζοντας με τις προτάσεις τη συμφωνία συμβιβασμού του 2012 με τη Siemens, με την οποία εξάλλου εμφανίστηκε με κοινές προτάσεις μπροστά στο ακροατήριο.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ !!!

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ : ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ !!! ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΦΤΑΙΝΕ !!!

Κινδυνεύουν να γίνουν πασαρέλες σεξιστικών μηνυμάτων οι παρελάσεις, με τα κοντάρια χωμένα στα επίμαχα σημεία των hot μαθητριών !!!


58

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν φταίνε τα κορίτσια.
Φταίει ο τρόπος που έχει επιλεγεί για τη στήριξη του κονταριού της σημαίας, που δεν έχει σχεδιαστεί για σημαιοφόρους γυναίκες, με αποτέλεσμα, όσο μακριά και να είναι η φούστα, να γίνεται η παρέλαση τσόντα.
Ή να αλλάξει λοιπόν ο τρόπος στήριξης του κονταριού ή οι σημαιοφόροι να παρελαύνουν υποχρεωτικά με παντελόνια, ανεξαρτήτως φύλου.  

Αδιάψευστος μάρτυρας οι ΦΩΤΟ :

50 51

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!! ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ !!!

Το αίσχος του ΟΑΕΕ συνεχίζεται !!! 600.000 από τους 720.000 ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ είναι πια οφειλέτες του ταμείου τους !!! 




Αιτία δεν είναι απλά η κρίση - αιτία είναι το ασφάλιστρο-χαράτσι που παραμένει αυθαίρετα υψηλό στα επίπεδα προ-κρίσης και είναι αδύνατον να καταβληθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών. 

400 και 500 ευρώ τον μήνα ζητά το ταμείο των ΕΕ! Χωρίς καμία θεμελίωση της απαίτησης αυτής ως πχ ποσοστό πραγματικού εισοδήματος (20% προέβλεπε η συνταγματική επιταγή) - και μαζί, χωρίς καν αναγνώριση του χαρακτήρα της αυτασφάλισης του ελεύθερου επαγγελματία στο ταμείο του: αυτή θεωρείται με βάση νόμο της χούντας (του 1967 άρθρο 1 του α.ν. 86/1967 ) ως ...εργοδοτική εισφορά ώστε να μπορεί να διώκεται και από πάνω ο/η επαγγελματίας για την αδυναμία του να ...ασφαλίσει τον εαυτό του ή να πάρει σύνταξη!! Ταυτόχρονα, ενώ ο ΟΑΕΕ θεωρεί ότι οι επαγγελματίες είναι εργαζόμενοι στον ...εαυτό τους και δεν κάνουν αυτασφάλιση, δεν τους παρέχει ΄το δικαίωμα που έχουν οι ασφαλιζόμενοι στο ΙΚΑ στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ένα ελάχιστο ποσοστό ημερομισθίων (με 50 ένσημα δλδ ένα δίμηνο ΟΑΕΕ)...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ !!!

Aδύνατη η πληρωμή των οφειλόμενων του ΕΟΠΥΥ προς τους ιδιώτες λόγω μη ύπαρξης νομικού πλαισίου !!!



Αδιέξοδο με τις οφειλές, τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες !!!

Την παράταση των συμβάσεων τους με τον ΕΟΠΥΥ έως τις 15 Μαΐου συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών κλινικών με το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του Οργανισμού.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ), κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, για τις συμβάσεις των ιδιωτικών κλινικών με τον ΕΟΠΥΥ, οι οποίες λήγουν στις 31 Μαρτίου 2015, συμφωνήθηκε η παράτασή τους έως τις 15 Μαΐου καθώς και η συγκρότηση ειδικής επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΕΟΠΥΥ, του ΣΕΚ και του Υπουργείου, ώστε να συζητηθούν οι προοπτικές της περαιτέρω συνεργασίας, το πλαίσιο και οι όροι αυτής.

Στη συνάντηση όπου παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, κ. Δημήτρης Κοντός με στελέχη του οργανισμού, καθώς και στελέχη του ΥΥΚΑ, συζητήθηκαν τα συσσωρευμένα προβλήματα που, κατά τον ΣΕΚ, έχουν οδηγήσει τον κλάδο σε αδιέξοδο και τους εργαζόμενους του προ του φάσματος της ανεργίας.

Αδιέξοδο με τις οφειλές, τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες

ΕΚΤΑΚΤΟ * NOMIKH ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1,2 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ EFSF !!!

Ολοκληρώθηκε το Euro Working Group :
Νομική εμπλοκή για την επιστροφή του 1,2 Δις από τον EFSF !!!



Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Euro Working Group. Αυτή τη στιγμή αναμένονται ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που ελήφθησαν.
Στη συνεδρίαση τέθηκε προς συζήτηση το ζήτημα της ρευστότητας που εξαντλείται στην Ελλάδα.

Δεν ελήφθη κάποια απόφαση για την επιστροφή του 1,2 δις στην Ελλάδα, τα οποία θα έδιναν ανάσα ρευστότητας στην Ελλάδα, με το Euro Working Group να παραπέμπει το ζήτημα στο διοικητικό Συμβούλιο του EFSF.

Το ποσό αυτό, χρήματα που καταβλήθηκαν εκ παραδρομής στον EFSF από το ΤΧΣ στο πλαίσιο της επιστροφής των 10,9 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Tο αίτημα για χρηματοδοτική ανάσα με τουλάχιστον το 1,2 δισ. του ΤΧΣ παραμένει μεν ενεργό, παραπέμπεται ωστόσο στο διοικητικό συμβούλιο του EFSF για την επίλυση τεχνικών ζητημάτων που προκύπτουν. 

Πηγές των Βρυξελλών αναφέρουν πως επί του παρόντος είναι «νομικά αδύνατο».

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ : ΦΤΩΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ 3.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΘΑΥΜΑ !!!
Υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής με 3,5 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς όταν ανακάλυψαν έναν λογαριασμό με 3,5 εκατ. ευρώ χωρίς ποτέ να δηλωθεί.

Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν ότι ο κάτοχος του λογαριασμού αυτού ήτανκατώτερος υπάλληλος της… Αρχιεπισκοπής, ο οποίος δήλωνε 7.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα. Και ήταν λόγω εισοδήματος παντού μέσα στα… δωρεάν επειδή εμφανιζόταν και θύμα της οικονομικής κρίσης: στο επίδομα θέρμανσης, στον διακανονισμό για τα «κόκκινα» δάνεια, για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και πολλά άλλα.

ΣΚΑΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΔΟΛΑΡΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Με το ευρώ/δολάριο στο 1/1 είναι αχαρτογράφητες οι τεράστιες ζημίες των γερμανικών τραπεζών που είναι εκτεθειμένες σε δολαριακά παράγωγα !!!
Και όσο ελληνική κρίση κινδνεύει να στείλει  το ευρώ κάτω από το 1/1, το γερμανικό πρόβλημα διογκώνεται.

Γι' αυτό μετά την επιστολή Τσίπρα με την απειλή του πιστωτικού γεγονότος, σφίξανε τα γάλατα του Βερολίνου και κανονίστηκε άμεσα η συνάντηση με την Α. Μέρκελ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_780.html

Αποτέλεσμα εικόνας για usd derivatives crash


Phoenix capital : Στα 555 τρισ δολάρια η παγκόσμια φούσκα των επιτοκιακών παραγώγων !!! 
Πλησιάζει η κατάρρευση !!!

Οι ΗΠΑ, το τελευταίο τετράμηνο του 2014 προσέθεσαν ακόμη 1 τρισ δολάρια στο χρέος τους.
Για φούσκα 555 τρισεκ δολαρίων στην αγορά παραγώγων κάνει λόγο σε έκθεση της η Phoenix capital επισημαίνοντας ότι αυτή η ακραία υπερβολή θα καταρρεύσει.
Στην έκθεση της η Phoenix capital αναφέρει ότι για περισσότερα από 30 χρόνια, τα κυρίαρχα κράτη, κυρίως της Δύσης αγόραζαν ψήφους προσφέροντας με αντάλλαγμα την παροχή διαφόρων επιδομάτων κοινωνικής ασφάλισης και υγείας.
Η γελοιότητα αυτή ήταν γνωστή σε όλους.
Πολιτικοί, με σκοπό να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους υπόσχονταν στους φορολογούμενους ψηφοφόρους τους ότι θα χρησιμοποιήσουν τα έσοδα από φόρους για την χρηματοδότηση κοινωνικών προγραμμάτων προς όφελος τους.


2 ΣΤΟΥΣ 3 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ !!!

Κέντρο διερχομένων οφειλετών έχει γίνει το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών από το Σεπτέμβριο του 2013, οπότε και ιδρύθηκε !!!
Και αυτό γιατί πάνω από δύο στους τρεις οφειλέτες οι οποίοι εντάχθηκαν στην προηγούμενη ρύθμιση που ισχύει από το Νοέμβριο του 2014, μάλλον προήλθαν από εκείνους που εγκατέλειψαν τις δύο προηγούμενες που ισχύουν από το Μάιο του 2013 ή και ακόμα παλιότερα.




Το φαινόμενο των οφειλετών που «μπαινο-βγαίνουν» στις ρυθμίσεις προβληματίζει από τώρα το Υπ. Εργασίας, μιας και τα χαράματα του περασμένου Σαββάτου ψηφίστηκε η νέα ρύθμιση ( ν. 4321/2015) η οποία είναι η … τέταρτη κατά σειρά κατά την τελευταία τριετία.

Τι δείχνει, ακριβώς, η μέχρι τώρα εμπειρία των αλλεπάλληλων ρυθμίσεων που η μία έρχεται να «πέσει» πάνω από την άλλη, όσον αφορά το πλήθος των οφειλετών που εντάσσονται σε αυτές;

Τα τελευταία στοιχεία του ΙΚΑ και του ΚΕΑΟ αποκαλύπτουν ότι την περίοδο Οκτωβρίου 2014 – Φεβρουαρίου 2015, εγκατέλειψαν 23.503 τη ρύθμιση της «νέας αρχής» και της «πάγιας ρύθμισης» για να μπουν στη μέχρι πρότινος «τελευταία» ρύθμιση δηλαδή εκείνη που ψηφίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο ( ν. 4305/2014) και τέθηκε σε ισχύ στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους για τους οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων.

Συγκεκριμένα από τους 39.432 οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στις δύο παραπάνω ρυθμίσεις μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014, δηλαδή παραμονές της ψήφισης της τότε «τελευταίας» ρύθμισης, έφτασαν μόλις τους …16.384 το Φεβρουάριο του 2015.

ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Του Γιώργου Δαλιάνη 
με τη συνεργασία του Γιώργου Ευσταθόπουλου

Στις 21.3.2015 ψηφίστηκε ο νόμος 4321/2015, στον οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται η νέα και πιο βελτιωμένη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις.


Με την ψήφιση του νόμου αυτού, αλλά και του προγενέστερου Ν. 4320/2015 (19.3.2015) και συγκεκριμένα του άρθρου 34, αναφορικά με τη διευκόλυνση των φορολογουμένων να πληρώσουν μέρος ή το σύνολο των υποχρεώσεων προς τη φορολογική διοίκηση με απαλλαγή από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα που τις επιβαρύνουν, καθίσταται πλέον δυνατή η εξαγωγή των πρώτων συμπερασμάτων και παρατηρήσεων.

Η κυβέρνηση θέλησε να διατηρήσει το καθεστώς της ευνοϊκής ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, με μοναδική βελτίωση την απαλοιφή του ανωτάτου ορίου των οφειλών, αλλά και τη μείωση του ελάχιστου ποσού της μηνιαίας δόσης.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ !!! ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Καταγγέλλει ο Γιώργος Νούλας
Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα αναβολής της κατηγορούμενης, προκειμένου να υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, και την καταδίκασε !!!

Ο Δικηγόρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ αρνήθηκε να αγορεύσει και κατήγγειλε την προσχηματικότητα της διαδικασίας !!!

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ : Ε’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΟΣ : ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3/2015 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ : ΣΑΧΑΝΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 

ΦΥΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ : ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 26.685/2015
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠAIΣΧΥΝΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!

PLASTOGRAFIAS

Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που
αποφάσισαν για τον πρώην υπουργό
Οικονομικών είναι:
Πρόεδρος ο αρεοπαγίτης
Νικόλαος Πάσσος
και μέλη από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι:
Αγγελική Θεοφιλοπούλου, αντιπρόεδρος και
πρόεδρος του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ,
Δημοσθένης Πετρούλιας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δ’
Τμήματος του ΣτΕ
και οι σύμβουλοι Επικρατείας:

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS !!!

Γράφει ο 
Γιάννης Κυριακόπουλος

Ηταν μιά μέρα γεμάτη εσωτερική ένταση...

Η έδρα, μολονότι ο αριθμός πινακίου ήταν το 115, τελευταία υπόθεση μετά από 6-7 ώρες συνεχούς ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε άψογη και υποδειγματική, πρός αμφότερους και τους αιτούντες, και τους καθών και τους παρεμβαίνοντες...

Αυτό που μας προξένησε αλγεινή εντύπωση όμως, ήταν η σφοδρή και σθεναρή υποστήριξη εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών της επιχειρηματολογίας της παρεμβαίνουσας SIEMENS (η οποία φυσικά και πολύ καλά έκανε για την προάσπιση των συμφερόντων της) !!!

Πραγματικά, πικράθηκα πολύ.... και οργίστηκα....

Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη... ας ευχηθούμε, να χρησιμοποιήσει και τη ρομφαία της, επιτέλους όχι στις πλάτες των Ελλήνων Πολιτών...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ SIEMENS

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ FCPA

To Ελληνικό Δημόσιο προέβη σε εξωδικαστική επίλυση με τη SIEMENS, όπως αυτή επικυρώθηκε με το Ν.4072/2012 και την απόφαση του ΥπΟικ της 27/08/2012. Με την συμφωνία αυτή, η SIEMENS κατάφερε να απαλλαγεί από το μέρος της κατηγορίας που αφορούσε την Ελλάδα, από την ποινική της δίωξη στα πλαίσια της Αμερικανικής Νομοθεσίας.
Δεδομένου ότι η SIEMENS επρόκειτο τo 2001 να εισαχθεί στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο (ΝYSE) και οι όροι ήταν ιδιαίτερα αυστηροί σε θέματα τήρησης των αρχών του ανταγωνισμού και της καταπολέμησης της διαφθοράς, αναγκάσθηκε (μόνον προσχηματικά όμως, όπως προκύπτει από την ανάγνωση των εγγράφων) σε μεταβολή της έως τότε πρακτικής.

1.200.000 ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 
ΓΙΑ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΟΝΕΙΣ !!!
Μπορούν να βγουν στην σύνταξη 17 χρόνια νωρίτερα !!!



Κι όμως, υπάρχουν κατηγορίες ασφαλισμένων που μπορούν να βγουν στη σύνταξη έως και 17 χρόνια νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», 1,2 εκατ. γονείς μπορούν να βγουν στη σύνταξη έως και κατά 17 χρόνια νωρίτερα. Αυτό μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις ευνοϊκές διατάξεις που ισχύουν για τους μέχρι το 1992 ασφαλισμένους του Δημοσίου, του ΙΚΑ, των Ειδικών Ταμείων (ΔΕΚΟ, τραπεζών, Τύπου) και του Ταμείου Νομικών, αξιοποιώντας τον πλασματικό χρόνο λόγω τέκνων είτε για προσαύξηση του συντάξιμου χρόνου είτε για να κατοχυρώσουν την έξοδο με ανήλικο παιδί ακόμη και από τα 50.

ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 4,9 ΔΙΣ ΒΡΗΚΕ Ο Π. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Ο Υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης έχει εντοπίσει δάνεια ύψους 4,9 Δις που είχαν χορηγηθεί από την ΑΤΕ παράνομα, δηλαδή χωρίς οι δανειολήπτες να πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησής τους  !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΤΕ

Φέρεται, μάλιστα, πως στοιχειοθετείται το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος των διοικήσεων της Αγροτικής Τράπεζας.

Με βάση δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ ήταν ένας από τους τελευταίους ογκώδεις φακέλους που είχε ανοίξει ο κ. Νικολούδης ως πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πριν δεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει υπουργικό πόστο κατά της διαφθοράς στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ !!! ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Γερμανία : Οίκος ανοχής ζητά πτυχιούχους δοκιμαστές !!!



Να προσλάβει δοκιμαστές ποιοτικού ελέγχου, προκειμένου να διατηρήσει υψηλά τα επίπεδα υπηρεσιών, ζητά οίκος ανοχής του Βερολίνου !!!

Ειδικότερα, το πορνείο στη γερμανική πρωτεύουσα ψάχνει άνδρες και γυναίκες που θα ελέγχουν την ποιότητα, την καθαριότητα, και την ασφάλεια των σεξουαλικών πρακτικών, καθώς και να διασφαλίζουν ότι η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες αντάξιες του ποσού που καταβάλλουν οι πελάτες.

Πάντως, η σχετική αγγελία εμφανίστηκε στην Kaufmich.com, μια κοινωνική πλατφόρμα για τους εργαζομένους στο αγοραίο σεξ, τους πελάτες, τους οίκους ανοχής και εταιρείες που ειδικεύονται στις ερωτικές υπηρεσίες.

ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρός το Πανελλήνιον


Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το πλέον τύχην, ό εστί χρήματα.
Όσον και αν ελεεινολογή η Κυβέρνησις την απειρίαν των Ελλήνων των από τοιαύτας εισηγήσεις παρασυρομένων δεν ήθελε δώσει τήν προσοχήν της, άν δέν ήτο καταπεπεισμένη πόσον όλέθρια άποτελέσματα δύναται νά φέρη είς τήν κρίσιμον ταύτην στιγμήν ή περί τούτων γνώμη, τήν όποίαν οί έχθροί τής Ελλάδος ήθελον συστήσει καί τόν Κόσμον, και είς τάς Εύρωπαϊκάς Κυβερνήσεις.
Αν ή Ελλάς έγκατελείφθη άπό τό 1821 έως τόν Ιούλιον μήνα του τελευταίου έτους, τούτο προήλθε διότι οί εχθροί της τήν παρέσταιναν αδιακόπως πρός τους Βασιλείς, ώς λαόν έπαναστατωθέντα καί άγωνιζόμενον ύπό τήν διεύθυνσιν καί ύπό τούς σκοπούς Μυστικών Εταιρειών, όθεν έπήγασαν αί Kαταστροφαί της “Ισπανίας και Ιταλίας. 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/03/2015 ΞΕΚΙΝΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Διαβάστε εδώ τα οφέλη από την υπαγωγή, αναλόγως της αρχικής οφειλής και των προσαυξήσεων !!! 
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων !!!




Την Πέμπτη, 26 Μαρτίου, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης.

Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος χαρακτηρίζει τη ρύθμιση ως «τελευταία ευκαιρία». Σε επιστολή που απευθύνει προς τους οφειλέτες του Ιδρύματος, τους ζητά να ενταχθούν σε αυτό «το ιδιαίτερα ευνοϊκό και ευέλικτο σύστημα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών τους».

«Αν δεν αξιοποιηθεί και η τελευταία αυτή ευκαιρία, οι υπηρεσίες θα εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες για την είσπραξη των οφειλών, με λήψη αναγκαστικών μέτρων, και η μόνη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που θα παραμένει θα είναι αυτή των 12 δόσεων» τονίζει ο κ. Σπυρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση υπάγονται οι ασφαλιστικές οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες στις 2 Μαρτίου 2015, που αφορούν δηλαδή σε εισφορές μισθολογικών περιόδων έως και τον Ιανουάριο 2015. Το σύνολο της οφειλής (κύρια οφειλή και προσαυξήσεις) κεφαλαιοποιείται τον προηγούμενο της ρύθμισης μήνα (στην κεφαλαιοποιημένη οφειλή συμπεριλαμβάνονται και οι οφειλές του Ιανουαρίου 2015).

Σε περίπτωση που η οφειλή είναι πάνω από τις 5.000 ευρώ προσαυξάνεται με 0,25% μηνιαία (χωρίς οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση, προσαύξηση ή ποινή). Για οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν επιβάλλεται καμία μηνιαία προσαύξηση.

Ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων μπορεί να φτάσει μέχρι τις 100, με ελάχιστο ποσό καταβολής τα 50 ευρώ. Ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων χορηγείται έκπτωση επί των προσαυξήσεων και των πρόσθετων τελών (εξαιρουμένων των αυτοτελών προστίμων), ως ακολούθως:

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

Φρένο στη διαδικασία πλειστηριασμού της ακίνητηςπεριουσίας που είχε κινηθεί σε βάρος δανειολήπτη σε ελβετικό φράγκο, βάζει δικαστική απόφαση !!!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με απόφασή του, έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δανειολήπτης,
"μπλοκάροντας" τον πλειστηριασμό των ακινήτων του, μέχρι την κύρια συζήτηση της αγωγής τον Ιούνιο του 2016.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη
που το 2007 έλαβε από τράπεζα επιχειρηματικό δάνειο ύψους 376.700 σε ελβετικό φράγκο,
ποσό που αντιστοιχούσε τότε σε 230.000 ευρώ, με 3ετή προστασία δόσης.
Τα επόμενα χρόνια ο δανειολήπτης κατέβαλε για την αποπληρωμή του δανείου το ποσό των 148.000 ευρώ, ώσπου το 2012, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας -όπως υποστηρίζει η δικηγόρος του- τού στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει την καταβολή των δόσεων.

Κατόπιν, η τράπεζα κατήγγειλε το δάνειο λόγω καθυστερούμενων οφειλών και εξέδωσε διαταγή πληρωμής,  ενώ -παράλληλα- προχώρησε σε κατάσχεση του συνόλου της ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη και επέκειτο πλειστηριασμός της.
Όλα αυτά την ώρα που η τράπεζα, ύστερα κι από τις διαδοχικές ανατιμήσεις του ελβετικού φράγκου, προσδιόριζε τη δανειακή οφειλή σε 237.798 ευρώ (252.066 ελβετικά φράγκα).

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς έχει το θράσος να παραδίδει μαθήματα αξιοπρέπειας στον Αλέξη Τσίπρα !!!

Samaras 4Χ4 Merkel

Συγκεκριμένα δήλωσε:“Υπερηφάνεια, όμως, είναι να βγάζεις τη χώρα από την κρίση, να μην έχεις ανάγκη από άλλα δανεικά και να μην κλαίγεσαι στους ξένους ηγέτες” πρόσθεσε ο κ.Σαμαράς και προέτρεψε τον κ.Τσίπρα να αντιμετωπίσει τη σημερινή συνάντηση με την καγκελάριο πρακτικά, ρεαλιστικά και “να έχει κριτήριο τις ανάγκες της χώρας και της οικονομίας και όχι τα γνωστά λόγια για εσωτερική κατανάλωση”.

TA JUMBO, ΟΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ & ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΑ !!!

JUMΒΟ : Οι τριγωνικές συναλλαγές σε ενδοομιλικά λογιστήρια δεν είναι παιχνίδια !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για jumbo καταστηματα

Πυρά ρευστοποιήσεων δέχθηκε τον προηγούμενο μήνα η μετοχή της Jumbo. Πρωταγωνιστής ήταν το fund της Capital αλλά και εγχώριοι θεσμικοί επενδυτές που βύθισαν την μετοχή από τα υψηλά μήνα των 10,5 ευρώ στα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου στα χαμηλά των 7,51 ευρώ στη συνεδρίαση της προηγούμενης Πέμπτης.


Γράφει: Νίκος Σακελλαρίου
www.fmvoice.gr

Μία πτώση της τάξης του 25% σε λιγότερες από 20 συνεδριάσεις για μία μετοχή που μας είχε συνηθίσει ανοδικά είναι κάτι που δεν το είχαμε συνηθίσει.

Οι βασικοί λόγοι για την πτώση ήταν δύο. Για το μεν Capital ήταν το country risk , δηλαδή η μαζική ρευστοποίηση ελληνικών τίτλων και η έξοδος από την Ελλάδα αλλά για τους εγχώριους θεσμικούς επενδυτές ο βασικός λόγος ήταν οι διατάξεις που θέλει να περάσει η κυβέρνηση για τη φορολογία του 26% και τις τριγωνικές συναλλαγές και την ενδοομιλική φορολογία σε ομίλους που έχουν τα λογιστήριά τους και τις δραστηριότητές τους σε διαφορετικές χώρες.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ !!!

Καρδιοχειρουργός μιλάει για την απάτη της χοληστερίνης !!!


apath-xolisterinh

Ο Δρ Dwight Lundell στο PreventDisease Εμείς οι γιατροί με όλη μας την εκπαίδευση , τη γνώση και την εξουσία, αποκτούμε συχνά ένα αρκετά μεγάλο εγώ και είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος . Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. Δεν σας κρύβω ότι κάναμε λάθος. 
Ως χειρουργός καρδιάς με 25 χρόνια εμπειρίας, έχω εκτελέσει πάνω από 5.000 εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, σήμερα είναι η μέρα μου για να διορθώσω το λάθος με τα ιατρικά και τα επιστημονικά δεδομένα . Έχω εκπαιδευτεί για πολλά χρόνια με άλλους εξέχοντες γιατρούς με την ένδειξη “διαμορφωτές της κοινής γνώμης”. “Βομβαρδιζόμαστε με την επιστημονική βιβλιογραφία και συνεχώς με σεμινάρια εκπαίδευσης, εμείς ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιμέναμε ότι η καρδιακή νόσος προέκυψε από το απλό γεγονός της αυξημένης χοληστερόλης στο αίμα. Πόσο έγκυρα είναι τα “έγκριτα” επιστημονικά περιοδικά; Η μόνη αποδεκτή θεραπεία ήταν η συνταγογράφηση φαρμάκων για τη μείωση της χοληστερόλης και μια διατροφή με αυστηρούς περιορισμούς σε πρόσληψη λίπους . Με το τελευταίο βέβαια επιμέναμε ότι θα μειώσουμε τη χοληστερόλη και τις καρδιακές παθήσεις. Αποκλίσεις από τις συστάσεις αυτές, θεωρείτο αίρεση και θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ιατρική αμέλεια.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΖΗΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ερβέ Φαλσιανί, αναφορικά με... την λίστα Λαγκάρντ, ζητά ο Βουλευτής και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, με ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών !!!

Συγκεκριμένα με αφορμή τις δηλώσεις του Ερβέ Φαλσιανί στα Ελληνικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες «ενώ στην περίπτωση της Ελλάδας έχει έρθει στο φως μόνο το 1% του φαινομένου της φοροδιαφυγής, μέχρι σήμερα κανείς δεν με ενόχλησε από την Ελλάδα για να προσφέρω περισσότερες πληροφορίες, κάτι που οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ισπανίας έχουν κάνει», ο κ. Νικολόπουλος τονίζει τα εξής: 

«Επικύρωση των ισχυρισμών του Φαλσιανί, για το πόσα λίγα γνωρίζουν πραγματικά οι ελληνικές Αρχές για τη λίστα Λαγκάρντ, αποτελεί η έρευνα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, η οποία απέδειξε ότι υπάρχουν δεκάδες ακόμη ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος, τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στην λίστα, που ήρθε στη χώρα! Να σημειωθεί, ότι ο Ερβέ Φαλσιανί ήδη συνεργάζεται με τους «Podemos» για τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου της φοροδιαφυγής και της φυγάδευσης ποσών σε τράπεζες του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere Della Sera», ο Φαλσιανί στο βιβλίο του κατονομάζει τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, ως έναν από τους ανθρώπους, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένα παιχνίδι «πιέσεων, «εκβιασμών» και «δούναι και λαβείν» γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!

Τι προβλέπει το πακέτο Βαρουφάκη 5-5,5 Δις για ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο 5.000 ή 6.000 ευρώ και έμμεσους φόρους !!!

Στάσιμα τα σενάρια για την αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας !!!
Η διατήρηση του «χαρατσιού» του ΕΝΦΙΑ και για το 2015, η αύξηση της φορολογίας σε τσιγάρα και ποτά και η αναμόρφωση των συντελεστών ΦΠΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μεταρρυθμίσεων που θα αποστείλει προς έγκριση η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες.
Πρόκειται για ένα «πακέτο» μέτρων αξίας 5-5,5 δισ. ευρώ, χωρίς σε αυτό να περιλαμβάνονται οι νέες περικοπές ύψους 800-850 εκατ. ευρώ που προωθούνται στις κρατικές δαπάνες προκειμένου να μειωθούν στα 55,25 δισ. ευρώ για το 2015 από 56,1 δισ. ευρώ το 2014.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το ελληνικό σχέδιο, το οποίο θα είναι έτοιμο τα επόμενα 24ωρα, κάνει λόγο για μεγάλες ανατροπές στην άμεση και την έμμεση φορολογία σε μια νέα προσπάθεια αναδιανομής των φορολογικών βαρών.
Οι παρεμβάσεις του οικονομικού επιτελείου αναμένεται να επιφέρουν πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις στις μεγάλες περιουσίες και τα υψηλά εισοδήματα και λιγότερες στα μεσαία.
Για τα χαμηλά εισοδηματικά κλιμάκια προβλέπεται να υπάρξει σημαντική μείωση των φόρων. 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ-PROTON ΒΑΝΚ ΜΕ 43 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, εισάγεται σήμερα η υπόθεση των ζημιογόνων δανείων που χορήγησε η PROTON BANK, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ενώ το εδώλιο μαζί του μοιράζονται άλλα 42 πρόσωπα, αντιμέτωποι όλοι με βαριές κατηγορίες !!!




ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ PROTON BANK !!!

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά επισφαλείς δανειοδοτήσεις ύψους περίπου 701 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε η τράπεζα, την περίοδο 2010-2011 που είχε τον έλεγχό της ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, χρήματα που, κατά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, κατέληξαν επί το πλείστον σε εταιρείες που σχετίζονται με τον βασικό κατηγορούμενο.

Το κατηγορητήριο, όπως διατυπώνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (αριθμ. 695/ 2014), τόσο για τον ίδιο τον επιχειρηματία όσο και για τους 42 συγκατηγορουμένους του περιλαμβάνει σωρεία κακουργηματικών πράξεων που ανά περίπτωση αφορούν συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, απάτη και απιστία.

Η GOLDMAN SACHS ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1/1 !!!

Goldman Sachs : Η Ελλάδα θα ρίξει το ευρώ κάτω από το 1 δολάριο !!!




Αύξηση θα σημειώσουν οι εκροές κεφαλαίων από την Ευρωζώνη το επόμενο διάστημα, εκτιμά σε νέα της έκθεση η Goldman Sachs, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι το ευρώ θα πέσει κάτω του ενός ευρώ εξαιτίας της αβεβαιότητας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό Νότο.

Ειδικότερα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα επαναλαμβάνει πως τους επόμενους 12 μήνες το ευρώ θα υποχωρήσει στα επίπεδα των 0,95 δολαρίων.

«Η Fed θα ακολουθήσει το μονοπάτι της ομαλοποίησης της νομισματικής πολιτικής. Αντίθετα, η ΕΚΤ θα διατηρήσει τα χαμηλά επιτόκια, συμβάλλοντας στην αποδυνάμωση του ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, η Goldman Sachs εκτιμά πως οι εκροές κεφαλαίων από την Ευρωζώνη θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!! ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

Α. Τσίπρας προς Α. Μέρκελ : 
Ή θα πληρώσουμε τα δάνεια ή μισθούς και συντάξεις !!!


Η πέντε σελίδων επιστολή εστάλη στις 15 Μαρτίου και αμέσως μετά κλείστηκε το ραντεβού της Δευτέρας και η οχταμερής συνάντηση των Βρυξελλών - Σακελλαρίδης: Παρόμοια επιστολή στείλαμε σε Ολάντ και ΓιούνκερΕυθεία προειδοποίηση προς την Άνγκελα Μέρκελ ότι η Αθήνα θα είναι «αδύνατο» να ανταποκριθεί στις άμεσες υποχρεώσεις της για το χρέος αν η ΕΕ αποτύχει να της παρέχει βραχυπρόθεσμη οικονομική βοήθεια απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας με πεντασέλιδη επιστολή που έστειλε στις 15 Μαρτίου στο Βερολίνο, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτουν οι Financial Times στο πρωτοσέλιδο της Δευτέρας. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που μίλησε στο MEGA, παρόμοια επιστολή εστάλη και στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ :


 


ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 55% ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ !!!

Η Γενική Γραμματέας θα δίνει επιπλέον και την δυνατότητα μείωσης της προκαταβολής φόρου για επιτηδευματίες και επιχειρήσεις, που λόγω της κρίσης υπέστησαν μείωση κερδών υψηλότερη του 25% !!!




Την απαλλαγή από τον εφιάλτη της προκαταβολής φόρου 55% για τα εισοδήματά τους από μισθούς και συντάξεις, όσων αμείβονται και με μπλοκάκι ή έχουν έσοδα ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή από άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα, προβλέπει απόφαση που επεξεργάζεται η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου και αναμένεται να υπογραφεί και σταλεί προς δημοσίευση άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Εφαρμόζοντας τις νέες διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, ενόψει και της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων το προσεχές διάστημα, η Γενική Γραμματέας θα δίδει επιπλέον και την δυνατότητα μείωσης της προκαταβολής φόρου για επιτηδευματίες και επιχειρήσεις που, λόγω κρίσης, υπέστησαν μείωση κερδών υψηλότερη του 25%.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ 156 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΠΙ !!!

Πώς 156 καταστηματάρχες γλίτωσαν τα πρόστιμα της ΑΕΠΙ !!!



Με μια απόφαση σταθμό για όλους όσους ασχολούνται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης, το δικαστήριο Σερρών αθώωσε 156 ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που βρέθηκαν στα δικαστήρια ύστερα από μηνύσεις της εταιρείας διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ). 

H ΑΕΠΙ έχει υποβάλει μηνύσεις σε εκατοντάδες επιχειρηματίες σε όλη τη χώρα, με την κατηγορία ότι δεν πλήρωναν τα ποσά που απαιτεί η εταιρεία ώστε να παίζουν μουσική στα μαγαζιά τους.

Το δικαστήριο αθώωσε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων επειδή ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από άνθρωπο της ΑΕΠΙ δε συνοδευόταν από ένστολο αστυνομικό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί από τους 156 σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά της ΑΕΠΙ για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Μόλις φάνε 5-10 καταγγελίες και τους ξεσκίσουν στα πρόστιμα, τότε θα βάλουν μυαλό !!!


germanos

Για την κωλυσιεργία που επικρατεί στις επανασυνδέσεις γραμμών από ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίζει να γράφει το “κοντέρ” στους λογαριασμούς κάνει λόγο φίλος – αναγνώστης του Makeleio.gr.

Διαβάστε τι ήρθε στο email :


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ !!!

Να και κάποιος που το πρότεινε : 
Η κυβέρνηση να επιβάλει εφάπαξ εισφορά στους πλούσιους !!!

Να και κάποιος που το πρότεινε:

Η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν ήταν συνεργάσιμη, φταίει για την κλιμάκωση των σχέσεων, αλλά χρειάζεται πίστωση χρόνου, τονίζει ο Πέτερ Μπόφινγκερ, που προτείνει μεταρρυθμίσεις στην Αθήνα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται σε «τυφώνα», προσπαθώντας να οδηγήσει το πλοίο, σημειώνει ο κορυφαίος οικονομολόγος, μέλος του «συμβουλίου των σοφών» της γερμανικής κυβέρνησης.

Για τον ίδιο, είναι από καιρό σαφές ότι η Ελλάδα πήρε υπερβολική «δόση» μέτρων λιτότητας. Σε καμιά άλλη χώρα δεν επιβλήθηκε τόσο μαζική μείωση των κρατικών δαπανών που οδήγησε αναπόφευκτα στην απότομη κάμψη της οικονομικής της δραστηριότητας και στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ & ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ !!!

Οι κατασχέσεις κατοικιών αποτελούν τον νέο εφιάλτη της Ιρλανδίας !!!
Οι Ιρλανδοί που δεν εξυπηρετούν το δάνειό τους για περισσότερο από δύο χρόνια αποτελούν τα 2/3 του συνόλου των ιδιοκτητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των στεγαστικών τους δανείων !!!

Οι μόνοι που θα γλυτώσουμε στην Ευρώπη απο το τσουνάμι των πλειστηριασμών, είμαστε οι Έλληνες που συμμετέχουμε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html



Ο κ. Μπάιρον Τζένκινς λέει ότι προτιμάει να γκρεμίσει το σπίτι του από το να το παραδώσει στους τραπεζίτες. Ο πρώην οικοδόμος χρωστάει περίπου 750.000 ευρώ για το στεγαστικό δάνειο που πήρε προκειμένου να αγοράσει το σπίτι στην πόλη Κίλντερ, περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά του Δουβλίνου. Μετά 15 δίκες εξακολουθεί να αντιστέκεται στην κατάσχεση του σπιτιού του. «Το μόνο που θα πάρουν πίσω θα είναι ένας σωρός από τούβλα», λέει ο κ. Τζένκινς. «Τους το έχω πει». Οι τράπεζες κατέθεσαν 10.000 αιτήσεις κατασχέσεως σπιτιών το διάστημα Σεπτεμβρίου 2013-Σεπτεμβρίου 2014, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερες απ’ ό,τι τον προηγούμενο χρόνο. Η ιστορία της χειρότερης κατάρρευσης αγοράς ακινήτων στη δυτική Ευρώπη μπαίνει σε νέο κεφάλαιο και φέρνει μαζί της την ιρλανδική εκδοχή αντισυστημικής αντίδρασης που σαρώνει την Ευρώπη. Καθώς οι Ελληνες στρέφονται στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να αντιστρέψουν πέντε χρόνια λιτότητας και κόμματα που τάσσονται κατά της μετανάστευσης κερδίζουν έδαφος σε χώρες όπως η Γαλλία και η Σουηδία, στην Ιρλανδία οι ιδιοκτήτες σπιτιών αρχίζουν να οργανώνουν τη δική τους αντίσταση.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΑΕΕ & ΕΤΑΑ !!!

ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ : 
Κατάργηση ποινικής δίωξης για οφειλές εισφορών, ανεξαρτήτως ποσού οφειλής !!!

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΑΕΕ

NOMOΣ 4321/2015 – ΦΕΚ A 32 – 21.03.2015
Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας


Άρθρο 30
Κατάργηση ποινών για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ
Η διάταξη του άρθρου 1 του αν 86/1967 (Α 136) όπως ισχύει, δεν εφαρμόζεται όσον αφορά τις ατομικές ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ).


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

Ποινική δίωξη για χρέη στο δημόσιο !!!
Αποποινικοποιήθηκαν οι οφειλές κάτω των 50.000 ευρώ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΧΡΕΗ

NOMOΣ 4321/2015 – ΦΕΚ A 32 – 21.03.2015
Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας


Άρθρο 20
Άλλα συναφή θέματα – ποινική δίωξη
Η παρ. 1 του άρθρου 25 του ν. 1882/1990 αντικαθίσταται ως εξής:

«1. Όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων (4) μηνών τιμωρείται με ποινή φυλάκισης:

α) Ενός (1) τουλάχιστον έτους, εφόσον το συνολικό χρέος από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων μέχρι την ημερομηνία σύνταξης του πίνακα χρεών, υπερβαίνει το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

β) Τριών (3) τουλάχιστον ετών, εφόσον το συνολικό χρέος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω περίπτωση α΄, υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ.

Η ποινική δίωξη ασκείται ύστερα από αίτηση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ ή των Ελεγκτικών Κέντρων ή του Τελωνείου προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της έδρας τους, που συνοδεύεται υποχρεωτικά από πίνακα χρεών, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων.

Η πράξη μπορεί να κριθεί ατιμώρητη, εάν το ποσό που οφείλεται εξοφληθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε οποιονδήποτε βαθμό.»

Αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων που εκδόθηκαν για χρέη μικρότερα από τα οριζόμενα στην παράγραφο 1 και δεν έχουν εκτελεστεί κατά τη δημοσίευση του νόμου αυτού, δεν εκτελούνται. Αν άρχισε η εκτέλεσή τους, διακόπτεται.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΑΤΕ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΠΡΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ !!!

Σταθάκης και Βαρουφάκης να δώσουν λύση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ενόψει και της επερχόμενης νομοθετικής ρύθμισης για τα κόκκινα δάνεια !!!

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ 
ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!


Οι κληρονόμοι ενός αγρότη που απεβίωσε στο Αγρίνιο, καλούνται από την οικεία ΔΟΥ να πληρώσουν παλιό δάνειο από την ΑΤΕ ως οφειλή προς την εφορία.

Σε άλλες πόλεις οι απαιτήσεις αυτές προς την εφορία έχουν οδηγήσει αγρότες που αδυνατούν να πληρώσουν στο εδώλιο για ποινικά μέτρα.


Θυμάστε όταν προικοδοτήθηκε το "καλό" ενεργητικό της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς; Τα κόκκινα δάνεια, δηλάδή τα παλιά δάνεια κυρίως των αγροτών που δεν εξυπηρετούνταν, έμειναν στην παλιά ΑΤΕ, η οποία χαρακτηρίστηκε "κακή" και τέθηκε υπό εκκαθάριση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ : Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-GATE !!!

ΣΟΚ !!! ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΜ ΜΑΣ !!!

Δείτε ποιοι παρακολουθούν το ΑΦΜ σας !!!


Το υπουργείο Οικονομικών και το taxis δίνουν τη δυνατότητας στους φορολογούμενους να μαθαίνουν σε ποιον αντιστοιχεί ένας ΑΦΜ αλλά και να ενημερώνονται για το ποιος ερευνά για τον δικό τους.
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία του Taxis και τις σχετικές πληροφορίες μπορεί κανείς να τις λάβει κάνοντας εγγραφή στη διεύθυνση:https://www1.gsis.gr/webtax/wspublicreg 
Τα στοιχεία από την ηλεκτρονική βάση του φορολογικού μητρώου που θα μπορούν να ανακτηθούν από την υπηρεσία είναι:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ !!!

Ένα Γερμανικό ντοκιμαντέρ για την σκόπιμη καταστροφή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, που κανείς επώνυμος Έλληνας δημοσιοκάφρος δεν τόλμησε να κάνει.
Το ντοκυμαντέρ των Harald Schumann και Árpád Bondy που εξέπεμψε στις 9/3/15 το 1ο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μια πιο εκτεταμένη βερσιόν του είχε προβληθεί από το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE στις 24/2/15.

111

5.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ..... ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ !!!

ΑΙΣΧΟΣ !!!
5.000 ευρώ πρόστιμο στην 5 χρόνια άνεργη κυρία που τόλμησε να πουλήσει κουλούρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης !!!


Του Γιώργου Αφεντουλίδη, δημοτικού σύμβούλου με την ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ

5000 ευρώ πρόστιμο, στην κυρία που πουλά κουλούρια στην πλατεία, διότι δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις. Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα κατάκοιτη, μόνες τους, η κυρία κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία. 5000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν έχει άδεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο προ 6μήνου αρνήθηκε να της δώσει άδεια και κατά πλειοψηφία στήριξε την άποψη να μην δίνονται άδειες σε μικροπωλητές.

Η πλειοψηφία του ΔΣ με Δήμαρχο Τζουλάκη και αντιδήμαρχο Κονιδάρη, θεωρεί πως έχει τόσο τακτοποιημένη την πανέμορφη πλατεία μας, που είναι μίασμα να την πατούν άνθρωποι της δουλειάς.



Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΕΛΠΝΟ !!!

Προφανώς ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται σε ποσά που διοχετεύτηκαν ως κρατική διαφήμιση σε Σαμαροβενιζελικά sites για να χτυπάνε την τότε αντιπολίτευση !!! 

kelpno

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ..... Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!

Ο Τραπεζίτης που πρόσφατα δήλωσε ότι...ούτε Grexit, ούτε δραχμή, ούτε capital controls, θα μείνουμε στο ευρώ με λεφτά....δικαιώνεται !!!




Προσοχή έρχονται καλά νέα...αλλά η Ελλάδα θα κριθεί τον Ιούνιο – Έως τον Απρίλιο θα δοθούν 4 δισ – Οριστικό τέλος στην δραχμή !!!

Βραχυχρόνια έρχονται καλά νέα για την Ελλάδα αλλά η μεγάλη μάχη όπου θα κριθεί πραγματικά η τύχη της χώρας θα δοθεί τον Ιούνιο του 2015
Προσοχή έρχονται καλά νέα για την ελληνική οικονομία, την αγορά, τις τράπεζες καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Αλ. Τσίπρας ο πρωθυπουργός που έχει αναλάβει τις σκληρές διαπραγματεύσεις έχουν κατανοήσει ότι ο κύκλος των παλινωδιών και της παρελκυστικής πολιτικής ολοκληρώνεται.

SSL Certificates