.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ !!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ;;;

Δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών και ...... τόριξαν στους ψεκασμούς !!!




ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Τα κόκκινα δάνεια δεν θα κουρευτούν από μόνα τους, με τον αυτόματο πιλότο !!!
Με το νέο θεσμικό πλαίσιο διευκολύνεται το κούρεμα, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αυτόματα, από τον καναπέ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Διαβάζουμε σήμερα στο capital.gr :
Ανοίγει διαπραγμάτευση με την ΕΚΤ για τα κόκκινα δάνεια !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Πολύ στενότερη αναμένεται στο εξής η εξάρτηση – συνεργασία των ελληνικών τραπεζών με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς άμεσα θα καταστεί εμφανές ότι η τελευταία έχει λόγο όχι μόνο όσον αφορά την παροχή ρευστότητας στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, αλλά σε όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις συστημικές τράπεζες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα σχέδια της κυβέρνησης για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων θα αποτελέσουν αντικείμενο της συνολικής διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και θα απαιτήσουν την έγκριση της ΕΚΤ. 
Την κατεύθυνση αυτή σηματοδότησαν και όσα είπε χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομίας Γ. Βαρουφάκης μετά τη συμφωνία στο Eurogroup για χορήγηση τετράμηνης παράτασης της δανειακής σύμβασης στην Ελλάδα με «αντάλλαγμα» την προώθηση μεταρρυθμίσεων. Όπως είπε ο υπουργός, η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες που θα διαταράξουν τη δημοσιονομική και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ : ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΦΟΡΕΑ !!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ :
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ"



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_61.html


Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

CAPITALISM EXPLAINED * MIND THE GERMAN CAPITALISM !!!


Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

FM VOICE

Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι και το χρηματιστήριο την Αριστερά !!!

Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι και το χρηματιστήριο την Αριστερά
«Άλλαλα τα χείλη των ευσεβών» του ελληνικού χρηματιστηρίου με αυτά που γίνονται τους δύο τελευταίους μήνες.
Γράφει:  
Οι «κασσάνδρες» που έβλεπαν κατολίσθηση του Γενικού Δείκτη μέχρι τις 450 μονάδες εάν έβγαινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, οι διστακτικοί που θεωρούσαν ταβάνι τις 650 μονάδες κατά τη προεκλογική περίοδο και οι αισιόδοξοι που πίστευαν ότι η αγορά θα παρέμενε καρφωμένη στις 720 μονάδες δεν πιστεύουν στα μάτια τους αφού τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τον πρώτο ‘πολεμικό’ μήνα της κυβέρνησης και παρά τις πιέσεις όχι μόνο από τον γερμανό υπουργό Σόιμπλε αλλά και από το σύνολο σχεδόν του Eurogroup, η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά κατοχυρώνει τα επίπεδα των 800-850 μονάδων ως βασική στήριξη του Γενικού Δείκτη και κινείται ολοταχώς προς τις 1.000 μονάδες αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, με την υπογραφή της συμφωνίας με τους πιστωτές μας, ο Γενικός Δείκτης θα σπάσει ανοδικά και τις αντιστάσεις των 950 μονάδων μέχρι το τέλος του μήνα.
Τι κι αν ο κ.Σόιμπλε ειρωνευόταν τον Γιάνη Βαρουφάκη, τι κι αν η κα Μέρκελ λειτούργησε με το συνωμοτικό ένστικτο πρώην στελέχους της Στάζι τηλεφωνώντας αριστερά και δεξιά, τι κι αν οι γερμανικοί δορυφόροι τύπου Εσθονίας, Σλοβακίας, Φιλανδίας έκαναν εμπρηστικές δηλώσεις, τι κι αν ο ευρωπαικός τύπος μίλαγε συνέχεια για Grexit. Το ελληνικό χρηματιστήριο αποδείχθηκε «πολύ σκληρό για να πεθάνει».

ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ & GREXIT OI ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ TARGET 2 !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Έναν ακόμη άσσο στο μανίκι της διαπραγμάτευσης κρατά η Ελλάδα !!!
Το TARGET 2 !!!



Τι είναι και πως λειτουργεί το σύστημα πληρωμών του ευρωσυστήματος TARGET 2 ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/PaymentsSystems/largepayments.aspx

Γιατί οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ φίλοι μας θα έχαναν τον ύπνο τους αν γνώριζαν τι θα συμβεί με τα ελληνικά χρεωστικά υπόλοιπα του TARGET 2, σε περίπτωση πραγματικής πιστωτικής ασφυξίας της Ελλάδος, δηλαδή αν μετά την διακοπή της χρηματοδότησης από την ΕΚΤ διακοπεί και ο ELA ή κοπεί η πρόσβαση της ΤτΕ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών του συστήματος TARGET 2 ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Που έχει φτάσει τον Φεβρουάριο 2015, το ελληνικό χρεωστικό υπόλοιπο των 50 περίπου Δις ευρώ του Δεκεμβρίου 2014 ;;;
Διαβάστε στη συνέχεια γιατί το ατύχημα του GREXIT ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ TARGET 2 είναι αδύνατο να συμβεί, όπως επίσης και το αντίστοιχο του GREXIT από την πόρτα της Συνθήκης της Λισσαβώνας (αρθ. 140, παρ. 3) !!!

Το κρυφό όπλο του Target 2 και πώς μπορεί να αιφνιδιάσει την Ευρώπη. 
Η ιδεολογική μάχη για τη λιτότητα και τα δίκαια αιτήματα της Αθήνας. 
Γράφει ο Α. Evans-Pritchard
Aν η Ελλάδα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ σε συνθήκες σύγκρουσης, δεν θα αποπληρώσει όχι μόνο τα πακέτα διάσωσης, αλλά ούτε και τις υποχρεώσεις της μέσω του συστήματος πληρωμών Target 2 (σ.σ. χρησιμοποιείται για το διακανονισμό των συναλλαγών κεντρικών τραπεζών του ευρωσυστήματος) στην ΕΚΤ.
Όπως αναφέρεται σε άρθρο του Α. Evans-Pritchard, σε φυσιολογικούς καιρούς οι προσαρμογές στο Τarget 2 είναι ζήτημα ρουτίνας και γίνονται αυτόματα καθώς το χρήμα κινείται στην ευρωζώνη. 
Ωστόσο αν η νομισματική ένωση καταρρεύσει θα γίνουν «πυρηνικές».
Τα «χρέη» του Target 2 που οφείλει η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας στην ΕΚΤ εκτοξεύτηκαν στα 49 δισ. ευρώ το Δεκέμβριο, καθώς επιταχύνθηκε η φυγή κεφαλαίων λόγω του φόβου για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να έχουν φτάσει τα 65 με 70 δισ. ευρώ αυτήν τη στιγμή. Ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, η οποία θα είναι αναπόφευκτη σε ένα σενάριο Grexit, θα καταστήσει βέβαιες αυτές τις απώλειες. Ο γερμανικός λαός θα ανακαλύψει αμέσως πως ένα μεγάλο ποσό που είχε δεσμευτεί χωρίς να έχει γνώση για αυτό και χωρίς ψηφοφορία στην Bundesbank εξαφανίστηκε.

SEXY ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΣΑ ΞΕΛΟΓΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ .............

....... και γεμίζει κασαδούρα τα ταμεία της τουρκικής τράπεζας AKBANK !!! 
Η διαρροή χρημάτων από την Ελλάδα καταλήγει στην Τουρκία μέσω Μάλτας, ενώ έγιναν και πολλές απ'ευθείας καταθέσεις στην τουρκική τράπεζα Αk Bank !!! 
Τα χρήματα αυτά είχαν φύγει για την Τουρκία πριν από τις εκλογές και…μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα δεν επέστρεψαν στην Ελλάδα, αλλά παρατάθηκε η προθεσμιακή κατάθεσή τους στην γειτονική χώρα.



Και στις τράπεζες ...... το nini sernei karavi !!!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο βοηθός Γενικού Διευθυντή και Υπεύθυνος για την Private Ak Βank κ. Σαλτίκ Γκαλάταλι σε δηλώσεις του για την πορεία της ιδιωτικής τουρκικής Τράπεζας που δημοσιεύονται στο σύνολο σχεδόν του τουρκικού τυπου με τίτλους την ελληνική πτυχή.
Ο κ. Σαλτίκ δε θέλησε να δώσει ακριβές νούμερο για τα χρήματα που ήρθαν από την Ελλάδα. Ανέφερε ότι όταν οι δηλώσεις του νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Τσίπρα ανησύχησαν τους πλούσιους της Ελλάδος, ένα μέρος των χρημάτων τους διαβιβάστηκε στην Τουρκία μέσω της Μάλτας και σημείωσε ότι τα χρήματα πριν από τις εκλογές δεν έφυγαν στη συνέχεια πίσω.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΤΣΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ !!!

Συγκλονιστική αποκάλυψη του καθηγητή ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ της VPRC για τον τρόπο χειραγώγησης των δημοσκοπικών ποσοστών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο ερώτημα που αφορά την ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ !!!





ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΗ !!!

Γιάννης Δραγασάκης : 
Υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες θέλουν την Ελλάδα γονατισμένη !!!



Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, αμέσως μετά από την συνάντησή του με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα ;;;

Αισιόδοξος ότι στο σημερινό Eurogroup θα βρεθεί «μία αμοιβαία επωφελής και λειτουργική, μεταβατική συμφωνία», εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, αμέσως μετά από την συνάντησή του με τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πιστεύω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει αύριο μία αμοιβαία επωφελής και λειτουργική, μεταβατική συμφωνία, και πιστεύω ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του αυριανού (σημερινού) Eurogroup»,για να προσθέσει ότι «σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρξει άρνηση αυτής της τεράστιας προεργασίας που έχει γίνει, ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του».

Ο Γιάννης Δραγασάκης, απαντώντας για το αν τον φοβίζει κάτι, σχετικά με την στάση της Γερμανίας, σημείωσε ότι «δεν έχουμε κάτι το συγκεκριμένο για να μας φοβίζει, εμείς έχουμε μία συγκεκριμένη πρόταση αποστείλει, μέσω του υπουργού Οικονομικών, απέναντι στην οποία δεν έχουμε ακούσει κανένα συγκεκριμένο σχόλιο», για να προσθέσει ότι «το δεύτερο το οποίο έχω να πω», είναι ότι συζητήσαμε με τον κ. Στουρνάρα για μία ακόμη φορά την κατάσταση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και συμφωνήσαμε, και εμείς από την πλευρά μας, να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ούτως ώστε να διασφαλιστεί και να ενισχυθεί, θα έλεγα, η χρηματοπιστωτική σταθερότητα στη χώρα μας».

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΓΚΙ & ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠτΔ !!!

Δεν πρότεινε την Ντόρα Μπακογιάννη για ΠτΔ ο Πάνος Καμμένος !!!



Για περισσότερο ΚΟΥΓΚΙ, Κλικ Εδώ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/cds-141-efsf.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_21.html


ΑΠΟΦΑΣΗ 10/2015 ΕιρΜεγαλουπόλεως : ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

Ειρηνοδικείο Μεγαλουπόλεως 10/2015 : Ακυρώνεται Διαταγή Πληρωμής !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

Με την υπ' αριθμ 10/2015 απόφασή του το Ειρηνοδικείο Μεγαλουπόλεως ακύρωσε την προσβαλλόμενη Διαταγή Πληρωμής, λόγω α) εκτοκισμού της απαίτησης επί έτους 360 ημερών, β) παράνομης μετακύλισης της εισφοράς του Ν. 128/1975, και γ) παράνομης κεφαλαιοποίησης και ανατοκισμού των προκυπτόντων από την εισφορά του Ν.128/1975 ποσών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δικαστήριο κρίνει ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο Ν. 2251/1994, ανεξαρτήτως του εάν ο αντισυμβαλλόμενος-συναλλασσόμενος με την τράπεζα, ενεργεί στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας ή όχι, αφού (απολύτως σωστά) δέχεται, ότι ο νόμος περί προστασίας των καταναλωτών και η απόδοση της ιδιότητας του καταναλωτή προϋποθέτει την διαπίστωση διαπραγματευτικής ανισομέρειας μεταξύ της τράπεζας και του εκάστοτε αντισυμβαλλομένου της.

Διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρη την απόφαση :

BINTEO : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΤΗ !!!
5.000.000 ευρώ η ζημία του ΙΚΑ από 3 μόνον επιχειρήσεις !!! 




ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

Να βγάλει τη θηλιά από το λαιμό χιλιάδων εργαζομένων που, εν μέσω βαθιάς κρίσης, ζουν με την αγωνία αν η εφορία θα μπλοκάρει ή θα αποδεσμεύσει τους λογαριασμούς μισθοδοσίας της εταιρίας στην οποία εργάζονται, ώστε να μην μείνουν απλήρωτοι, επιχειρεί να βγάλει με απόφασή της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κυρία Αικατερίνη Σαββαΐδου.

(φωτό αρχείου)

Η απόφαση της ΓΓΔΕ έρχεται να δώσει προτεραιότητα στους εργαζόμενους μιας επιχείρησης που έχει υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις, διασφαλίζοντας τους μισθούς τους έναντι της προστασίας των συμφερόντων του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα η απόφαση Σαββαΐδου προβλέπει ότι εξαιρείται από την εφαρμογή του μέτρου της δέσμευσης από την εφορία (για διασφάλιση του Δημοσίου) του 50% των τραπεζικών λογαριασμών των παραβατών, εφόσον σε αυτούς κατατίθεται ή διακινείται η μισθοδοσία εργαζομένων αλλά και οι αποζημιώσεις απολύσεων.

Επίσης εξαιρούνται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μέσω των οποίων καταβάλλονται από Οργανισμούς, Ασφαλιστικά Ιδρύματα ή άλλους φορείς του Δημοσίου συντάξεις, κοινωνικό μέρισμα και οποιαδήποτε άλλα επιδόματα και παροχές κοινωνικού χαρακτήρα.

Μέχρι σήμερα, η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει ότι εφόσον η εφορία διαπιστώνει μεγάλες παραβάσεις που αφορούν στην μη καταβολή ποσών ΦΠΑ, Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και άλλων παρακρατούμενων φόρων συνολικού ύψους άνω των 150.000 ευρώ ή στην έκδοση ή στη λήψη πλαστών - εικονικών φορολογικών στοιχείων συνολικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ μπορεί να δεσμεύει προληπτικά το 50% των καταθέσεων του παραβάτη.

Συγκεκριμένα η απόφαση της κας Σαββαϊδου προβλέπει επίσης ότι :

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ !!! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Έρευνα : Ένας στους δύο εφήβους αναφέρει πως θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του δεν είναι καλή !!!


Το 27% των εφήβων αναφέρει ότι λόγω της κρίσης δημιουργήθηκαν καυγάδες και εντάσεις στην οικογένειά τους !!!
Σε οικογένεια με άνεργους γονείς μεγαλώνει το 14,6% των εφήβων στην Ελλάδα !!!
Ένας στους δέκα εφήβους ζει με τον πατέρα του ή τη μητέρα του !!!

Σημαντικές αλλαγές, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, έχουν επέλθει στη δομή και στον τρόπο ζωής της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα Πανελλήνιας έρευνας με θέμα «Οι έφηβοι και η οικογένειά τους» που εκπόνησε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) και δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ένας στους δύο εφήβους αναφέρει πως θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του δεν είναι καλή (ποσοστό 48,2%). Το 2010 το αντίστοιχο ποσοστό των παιδιών που είχαν απαντήσει ότι μεγαλώνουν σε οικογένεια με καλή οικονομική κατάσταση ήταν 64,7%. Επιπλέον, οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι το 2014 καταγράφεται αύξηση του ποσοστού των εφήβων όλων των ηλικιών, που απαντούν ότι βρίσκονται σε «οικογένεια με όχι και τόσο» ή «καθόλου καλή οικονομική κατάσταση».

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΛΥΣΗ MADE IN USA ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η FM VOICE !!!

FMV 19-02-2015

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΜ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

Μας δούλευες τότε  ...... ή μας δουλεύεις τώρα ...... κ.ε Διοικητά της ΤτΕ ;;;
Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες ότι χωρίς Τρόικα και Μνημόνια, θα άδειαζαν τα ΑΤΜ ;;;



Τι είπε ΣΗΜΕΡΑ ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας για τα ΑΤΜ των τραπεζών ;;;
Καθησυχαστικός ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα ΑΤΜ των τραπεζών εμφανίστηκε ο διοικητής της ΤτΕ Γ.Στουρνάρας αμέσως μετά την συνάντηση του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γ.Δραγασάκη.

Όπως είπε ο κ.Στουρνάρας, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, σκοπός της ΕΚΤ και της ΤΤ είναι να διασφαλίζουν την ρευστότητα των τραπεζών.

«Είμαστε εδώ για να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Είμαστε σε απόλυτο έλεγχο» τόνισε !!!

ΠΗΓΗ
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/166677/?lkj

ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΩΝ 500.000.000 ΦΠΑ ΤΗΣ HOCHTIEF !!!

Σφυρίζουν αδιάφορα Βρυξέλλες και Βερολίνο για τα 500.000.000 του ΦΠΑ που χρωστάει και δεν πληρώνει η HOCHTIEF !!! 

Σφυρίζουν… αδιάφορα οι Ευρωπαίοι για το σκάνδαλο της Hochtief

-Κάνουν «πλάτες» στη γερμανική εταιρεία για να μην καταβάλει ΦΠΑ 500 εκατομμυρίων στο ελληνικό Δημόσιο.
-Γιατί «θάβει» το θέμα η ελληνική κυβέρνηση;
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται πως η Ευρώπη της πολυδιαφημισμένη αλληλεγγύης και υποστήριξης των λαών δεν υπάρχει.
Οι Ευρωπαίοι που μόνο να ζητούν ξέρουν από την Ελλάδα, δηλώνουν προκλητικά πως δεν ξέρουν τίποτα για το σκάνδαλο της Hochtief στην Ελλάδα και τα 500 εκατομμύρια που χρωστά η Γερμανική εταιρεία στο ελληνικό Δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Δείτε την παρέμβαση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ στη νέα εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου 'ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ" !!!


Η ίδρυση του νέου, ενδιάμεσου, δημόσιου φορέα διαχείρισης, 
θα οδηγήσει νομοτελειακά στο ΚΟΥΡΕΜΑ και τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αφού το νέο νομοθετικό πλαίσιο ευνοεί την ευδοκίμηση των αιτημάτων μας !!!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, όσοι είστε ακόμη απ' έξω !!!

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Την 31/12/2014 ο ELA ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ.
Από τότε μέχρι σήμερα έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες 18 Δις καταθέσεων !!!

Γιατί χρειαστήκαμε 68,3 Δις ELA ;;;
Που χρησιμοποιήθηκαν τα υπόλοιπα χρήματα ;;;

Υπήρχαν μήπως γυρίσματα και ανανεώσεις από εκείνα τα ρημάδια τα κρυμμένα ομόλογα των εγγυήσεων, που είναι καταχονιασμένα στον ειδικό λογαριασμό του ΓΛΚ και που είναι εξαφανισμένα από το site του ΟΔΔΗΧ, με  τον σχετικό σύνδεσμο να μη λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Περίπου 92-95,5 Δις έχουν αντλήσει οι ελληνικές τράπεζες : 68,3 Δις από το ELA και 27 Δις απ'ευθείας από την ΕΚΤ !!!

Διαβάζουμε σήμερα στο bankingnews :
Η Ελλάδα χρειάζεται μια συμφωνία με την ΕΕ ώστε να σταθεροποιηθούν οι τράπεζες και η οικονομία.
Οι εκροές καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες έχει αυξήσει την εξάρτηση τους από το ευρωσύστημα.
Η συνολική εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών κινείται μεταξύ 92 και 95,5 δισεκ. ευρώ εκ των οποίων τα 68,3 δισεκ. θα είναι ELA και περίπου 27 δισεκ. απευθείας άντληση ρευστότητας από την ΕΚΤ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 16 Φεβρουαρίου η εκροή ήταν μόλις 40 εκατ, στις 17 Φεβρουαρίου η εκροή έφθασε τα 255-300 εκατ και στις 18 Φεβρουαρίου η εκροή έφθασε στα 320 εκατ ευρώ. 

6,62 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΛΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΗΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !!!

Deutsche Bank : 
Πληρωμές 6,62 Δις πρέπει να καταβάλει η Ελλάδα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες !!!




Οι κρίσιμες ημερομηνίες με βάση το ημερολόγιο που δημοσιεύει η Deutsche Bank.
Την ανανέωση του ημερολογίου με τις κρίσιμες ημέρες της Ελλάδας δημοσιεύει η Deutsche Bank, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που προκάλεσε η κατάθεση του αιτήματος για την εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης από την Ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup και στην Κομισιόν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την γερμανική τράπεζα Deutsche bank, το ημερολόγιο έχει ως εξής:

ΟΙ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

Οι τρεις επιλογές για ρύθμιση και διαγραφή χρεών προς την εφορία !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εφορια

Του Σπύρου Δημητρέλη

Είναι μια ρύθμιση ανέλπιστο δώρο για όσους είχαν αφήσει απλήρωτους φόρους τα τελευταία χρόνια. Είναι όμως και μια ρύθμιση κόκκινο πανί για όσους με θυσίες κατάφερναν να είναι συνεπείς στις βαριές και ασήκωτες φορολογικές υποχρεώσεις των τελευταίων ετών. Για τη ρύθμιση που ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη ο λόγος και προβλέπει ακόμη και κούρεμα έως 50% της αρχικής οφειλής φόρου για οφειλές που αφορούν φόρο εισοδήματος, χαράτσι ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ) και φόρους κληρονομιών.

Είναι η πιο χαριστική ρύθμιση που έχει γίνει στην μεταπολίτευση με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία σε όσους μέχρι τώρα κατάφερναν να πληρώνουν τους φόρους τους, ενώ δεν λείπουν και φόβοι ότι η νέα ρύθμιση θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις κρατικές εισπράξεις τους επόμενους μήνες. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ρύθμιση είναι τόσο χαριστική που ουσιαστικά αποτελεί ένα κίνητρο για όλους να μην είναι πλέον συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, αφού αυτοί που δεν ήταν τελικά επιβραβεύτηκαν όχι μόνο με διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων αλλά και με διαγραφή σημαντικού μέρους του ίδιου του φόρου.

Έτσι, για παράδειγμα, ο φορολογούμενος που δεν πλήρωσε το χαράτσι του 2011, 2012 και 2013 και το φόρο εισοδήματος που βεβαιώθηκε με τα εκκαθαριστικά των ίδιων ετών μπορεί πλέον να το εξοφλήσει πληρώνοντας το μισό! Αντίθετα αυτός που το πλήρωσε ολόκληρο… ας πρόσεχε!

Ας δούμε τις προβλέπει η ρύθμιση. Όλες οι οφειλές των παραπάνω κατηγοριών που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες έως τις 31-12-2013 μπορούν να διαγραφούν έως και κατά 50% εφόσον ο φορολογούμενος εξοφλήσει το υπόλοιπο 50%. Αν δεν μπορεί να εξοφλήσει το 50% τότε για κάθε ποσό άνω των 200 ευρώ που καταβάλει εφάπαξ του διαγράφεται το αντίστοιχο ποσό από τη συνολική οφειλή και το υπόλοιπο μπορεί να το εντάξει στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Παράδειγμα


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Όλα τα μυστικά για τη ρύθμιση οφειλών στην εφορία !!!



Μια νέα τολμηρή ρύθμιση που προβλέπει ακόμη και «κούρεμα» έως και του 50% των συνολικών οφειλών από φόρους εισοδήματος, ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ που έγιναν ληξιπρόθεσμες μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2013 ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, με στόχο τη διευκόλυνση των οφειλετών και την άμεση ενίσχυση των δημόσιων ταμείων.
Στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων μπορούν να υπαχθούν 3.670.000 φυσικά πρόσωπα και 447.000 επιχειρήσεις που συνολικά χρωστούν στο Δημόσιο 76 δισ. ευρώ, από τα οποία όμως σύμφωνα με την κ. Βαλαβάνη μπορούν να εισπραχθούν μόνο 9 δισ. ευρώ. Από τα 76 δισ. ευρώ των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών τα 22,75 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν την τελευταία διετία, καθώς εκατομμύρια φορολογούμενοι λόγω οικονομικής αδυναμίας άφηναν απλήρωτους φόρους πάνω από 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ !!!

77/2014 Ειρηνοδικείο Ακράτας : Ακυρώνεται Διαταγή Πληρωμής λόγω καταχρηστικότητας επιτοκίου !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

Με την υπ' αριθμ 77/2014 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Ακράτας ακυρώνει Διαταγή Πληρωμής, λόγω καταχρηστικότητας του επιτοκίου εξυπηρέτησης της ένδικης πίστωσης, στο οποίο εξάλλου συμπεριελήφθη η εισφορά του Ν. 128/1975.
Πρόκειται για μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!
Ο Δικαστής, αφενός ερμηνεύει το ρόλο και τη λειτουργία των επιτοκίων στο τρέχον οικονομικό περιβάλλον και, αφετέρου, δέχεται τις αιτιάσεις του ανακόπτοντος κατά της ένστασης αοριστίας της Τράπεζας και με αξιοθαύμαστη θεμελίωση, καταλήγει στην απόρριψη της εν λόγω ενστάσεως, ως καταχρηστικώς προβαλλόμενης. 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση :

\

ΠΗΓΗ
http://mariosmarinakos.blogspot.gr/2015/01/772014.html

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Δεν κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την προστασία από τους πλειστηριασμούς !!!


Δεν θα κατατεθεί σήμερα το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Η παράταση της διαβούλευσης για μερικές μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας, κρίθηκε απαραίτητη, ενώ σε ότι αφορά στο νομοσχέδιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προστασία θα αφορά την κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας στα επίπεδα των 400.000 ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κλιμάκωση προς τα πάνω, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του δανειολήπτη (πχ οικογένεια με ένα ή δύο παιδιά).
Πάντως σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Οικονομίας, για να προστατεύεται ο δανειολήπτης από πλειστηριασμό της πρώτης του κατοικίας θα πρέπει να συνδυάζει αθροιστικά τρία κριτήρια : 

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑΙ ΣΤΑ 751 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ !!! ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ;;;

Βασίλης Κορκίδης : Είμαστε υπέρ της επαναφοράς του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, χωρίς «ναι μεν αλλά» !!!




«Είμαστε υπέρ της επαναφοράς του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, χωρίς «ναι μεν αλλά». Δεν αντιμετωπίζουμε φοβικά μια τέτοια εξέλιξη. Η αύξηση του κατώτερου μισθού σε 137.000 εργαζόμενους, σημαίνει για μας αύξηση της ζήτησης, του τζίρου των εσόδων των επιχειρήσεων και της απασχόλησης», δήλωσε ο κ. Κορκίδης μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Εργασίας.

Υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις για την αναπροσαρμογή του κατώτερου μισθού, «ώστε να μην προκληθούν κραδασμοί στην αγορά και να μην αποτελέσει αφορμή για αύξηση της ανεργίας», υπέβαλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)Βασίλης Κορκίδης στον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, η αναπροσαρμογή αυτή θα μπορούσε να γίνει μέσα σε ένα έτος και σε δυο δόσεις. Την επαναφορά αρχικά του κατώτερου μισθού στα επίπεδα της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης του 2008, δηλαδή στα 680,59 ευρώ, και εν συνεχεία στα επίπεδα της ΕΓΣΣΕ του 2012 η οποία προέβλεπε τα 751, 39 ευρώ, όπως μεταδίδει η Ναυτεμπορική.

ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ !!!


AYTO TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ;;;

ΕΛΣΤΑΤ : Υποχώρησε κατά 10,2% το διαθέσιμο εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών το 2013 !!!



Κατά 10,2% μειώθηκε το 2013 το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων σε σύγκριση με το 2012, από 136,5 δισ. ευρώ σε 122,6 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ.

Η μείωση οφείλεται στη μείωση κατά 10,7% των αποδοχών των εργαζομένων και στην μείωση κατά 12,2% των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά, όπως ανακοίνωση η Αρχή.

Η τελική καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που εξυπηρετούν νοικοκυριά, μειώθηκε κατά 3,6% το 2013 σε σύγκριση με το 2012, από 134,7 δισ. ευρώ σε 129,9 δισ. ευρώ.

ΕΞΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ & ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

UBS : Πρόστιμο-Μαμούθ για απάτες τραπεζικών στελεχών !!!




Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος τριών πρώην διευθυντών της UBS από γάλλους δικαστικούς, οι οποίοι απαγγέλουν κατηγορίες σε βάρος της ελβετικής επενδυτικής τράπεζας για διακεκριμένο ξέπλυμα χρήματος και φορολογική απάτηκαι της επέβαλαν πρόστιμο-εγγύηση ρεκόρ 1,1 δισ. ευρώ, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Στην έρευνα αυτή, η τράπεζα είναι ύποπτη ότι συμμετείχε σε ένα σύστημα παράνομης αναζήτησης πλούσιων γάλλων πελατών για να ανοίξουν λογαριασμούς στην Ελβετία, εν αγνοία της εφορίας.

ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ELA !!!

Reuters: Η ΕΚΤ συνεχίζει τη χορήγηση έκτακτης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες !!!



Δεν αναμένεται να αποφασιστεί αυτή την εβδομάδα να ακυρωθεί η έγκριση που έχει δώσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για την έκτακτη αναχρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε πηγή ενήμερη για το συγκεκριμένο θέμα στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

«Δεν αναμένεται να υπάρξει ξαφνικό τέλος (της χορήγησης ρευστότητας μέσω) του ELA αυτή την εβδομάδα», ανέφερε, σύμφωνα με tanea.gr, η πηγή αυτή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συνεδριάζει την Τετάρτη για να αξιολογήσει την χρηματοδότηση από τον λεγόμενο μηχανισμό επείγουσας χορήγησης ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει σταματήσει να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο με αντάλλαγμα την παροχή ρευστότητας, μετακυλίοντας το βάρος της χρηματοδότησης μέσω του μηχανισμού ELA στην Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ).
Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατηρεί τον έλεγχο του συγκεκριμένου τρόπου χρηματοδότησης, ένα χρηματοδοτικό μέτρο που υπόκειται σε πολύ πιεστικές τραπεζικές συνθήκες.

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

ΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!

Ραχήλ Μακρή

Αποτελεί πολιτική μου πεποίθηση ότι αυτή τη στιγμή όλοι όσοι επιλέγονται για θεσμικές θέσεις της Ελληνικής πολιτείας οφείλουν να ενστερνίζονται και να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπρέπειας ενός λαού, που τόσα χρόνια σήκωσε το βάρος ανούσιων πολιτικών και αδιέξοδων επιλογών. 
Φορείς πολιτικών πράξεων που με πράξεις ή εσκεμμένες παραλείψεις συνέβαλαν στην δημιουργία της ανθρωπιστικής κρίσης της κοινωνίας μας και δεν εναντιώθηκαν ενεργά στα ψέματα που χρέωναν τον ελληνικό λαό με κόστος λαθών της τρόικας δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι συμβάλουν στις προσπάθειες της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων.
Το πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, θα αποφασιστεί με πολιτικό διάλογο και σύνεση της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η Ελληνική Δημοκρατία, από την κοινοβουλευτική ομάδα και την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο το εκλογικό σώμα έδωσε ξεκάθαρη εντολή αποτίναξης των δεσμών του παλαιοκομματικού συστήματος.

ΒΙΝΤΕΟ : ΘΕΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΣΑΜΑΡΑ & ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ !!!

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!! (4Χ4) !!!
Αυτή ήταν η εντολή Σαμαρά προς τους υποτακτικούς και δουλοπρεπείς στην Τρόικα υπουργούς του, που ενοχλήθηκαν πολύ εχθές στον ΕΝΙΚΟ, επειδή ο Νίκος Νικολόπουλος τους το θύμισε !!!

ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΣΤΗΝΟΤΑΝ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !!!
ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ !!! 







ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ !!!

Δεν τα λέμε μόνον εμείς !!!
Στην Κροατία διαγράφονται τα χρέη των φτωχών σε Τράπεζες, Παρόχους Ηλεκτρισμού & Τηλεπικοινωνιών, Δήμους, κλπ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για κροατια

Croatia has recently announced a new, fairly unorthodox strategy to help some of its poorest citizens. The country, as many others, has been hit hard by recession and has so far been unsuccessful in reviving its sluggish economy. Unemployment has risen sharply, particularly among the young population (in a country of roughly 4 million, current unemployment rates stand just shy of 330,000) and even those working are sometimes unpaid for months. Mortgages and other major loans all carry a currency clause, usually fixed to the Euro or the Swiss Frank and it’s almost impossible to take any substantial loan in kuna (kn), the local currency. Around 38% of mortgages have been fixed to the Swiss Frank and as its rates spun out of control in recent years it left thousands unable to keep up with their payments, many losing their homes.

One of the measures the government finally implemented is fixing the Swiss Frank at 6.39 kn (which is still up to 40% higher than the initial rate). With poverty on the rise and debts piling up almost 320,000 of citizens ended up with their bank accounts blocked.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Γράφει ο Σταύρος Τσίπρας

To σημερινό κείμενο που παρουσιάστηκε στο Eurogroup και (σωστά) απέρριψε η Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το παράλογο, περιείχε :
- Υποβολή αιτήματος για εξάμηνη παράταση του υφιστάμενου προγράμματος της Ελλάδας και
- παραίτηση της χώρας από κάθε μονομερούς φύσεως ενέργεια,
- δέσμευση για επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος,
=> νέα μέτρα ...

SSL Certificates