.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 50% !!! ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!














Το πως θα το κάνουν είναι δικό τους πρόβλημα !!!
Αν δεν θέλουν να το πουν επίσημα κούρεμα, ας το βαφτίσουν perpetual bonds, επιμήκυνση με αρνητικά επιτόκια ή όπως αλλιώς θέλουν !!!

Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, που όμως δεν το διαπραγματευόμαστε !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ * ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23.00' ΣΤΟ EXTRA CHANNEL !!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ !!!
Η νέα τηλεοπτική εκπομπή του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Παλέψαμε μαζί. Νικήσαμε μαζί. Και τώρα πάλι μαζί.
Κάθε Κυριακή 11 το βράδυ στο extra channel. 
Με ευθύνη και αγώνα...
Έξω απ' τα δόντια.
Για όλους και για όλα...Τι..;
Μας πολιορκούν οι μνημονιακοί της Ευρώπης και της Ελλάδας...; Έ, και λοιπόν..;
Τώρα είμαστε ελεύθεροι, να μιλήσουμε και να δράσουμε..
Πολιορκημένοι αλλά ελεύθεροι...
Ελεύθεροι πολιορκημένοι λοιπόν...
Κάθε Κυριακή στις 11 το βράδυ . Στο extra Channel" ... Ξεκινάμε.......
Νίκος Νικολόπουλος

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!! ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΠΑΞ !!!

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος !!!



Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε πολίτες τόνισε ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί. Επίσης, υπογράμμισε, ότι οι επόμενες ΕΣΟ των στρατιωτών που θα κληθούν να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία θα υπηρετούν ένα διάστημα και στον Έβρο.

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κυβέρνηση αναφορικά με την επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους ο υπουργός είπε «πως η κυβέρνηση αντέχει», θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις προσπάθειες.

ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Έχουμε πλέον αναφερθεί άπειρες φορές από το 2009 μέχρι και σήμερα, στην ανάγκη της άμεσης διενέργειας Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους !!!
Και μάλιστα χρεώνουμε στη νέα Κυβέρνηση την ολιγωρία στη σύσταση της ειδικής για το σκοπό αυτό επιτροπής, αφού πιστεύουμε ότι αν Τσίπρας και Βαρουφάκης ξεκίναγαν τα ταξίδια των επαφών τους στην Ευρώπη, με την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους να έχει ήδη συγκροτηθεί, τότε θα είχαν ενισχύσει κατά πολύ τη διαπραγματευτική τους θέση. 



Σε κάθε όμως περίπτωση, πιστεύουμε ότι η επιτροπή πρέπει να έχει οριστεί το αργότερο μέχρι την 11η Φεβρουαρίου, ημερομηνία διεξαγωγής του Eurogroup που θα συζητήσει τα της Ελλάδος, προκειμένου να δώσουμε στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης να καταλάβει ότι δεν παίζουμε και δεν μπλοφάρουμε.

Ο Λογιστικός Έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους, τον οποίο τόσο πολύ τρέμει η κατεστημένη ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτικοοικονομική τάξη και, ιδιαίτερα, οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών, οι Γερμανοί και οι διαπλεκόμενοι business και corruption partners τους στην Ελλάδα, εκτός από την κατάδειξη του επαχθούς και του επονείδιστου χρέους και την δίκαιη, πλην όμως μονομερή ενέργεια της διαγραφής του, μπορεί να οδηγήσει και στην υιοθέτηση μιας ακόμη εναλλακτικής λύσης, προκειμένου αυτό να απομειωθεί και να καταστεί βιώσιμο.

Το χρέος μπορεί να απομειωθεί για την Ελλάδα ως υποχρέωση, χωρίς όμως να κουρευτεί για τους δανειστές ως απαίτηση !!!

ΑNTONIS ΜΗΝ ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙΣ....... ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ !!!

Άγνωστοι ;;;; πυρπόλησαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Ευριπίδη Στυλιανίδη !!!





Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Ευρυπίδη Στυλιανίδη τα ξημερώματα.
Άγνωστοι τοποθέτησαν εύφλεκτο υλικό στο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Δερβενακίων στην περιοχή Ρέα της Νέας Ερυθραίας, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ 11.500 ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Κούρεμα Χρεών και μικρότερες δόσεις για 11.500 οφειλέτες !!!


Μικρότερα ποσά για τις μηνιαίες δόσεις τους αλλά και «κούρεμα» χρεών που φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και τις 150.000 ευρώ φέρνει από σήμερα η εφαρμογή των εκπτώσεων για 11.750 οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίοι παρέμειναν συνεπείς στην παλιά ρύθμιση των 12 έως 48 δόσεων και δεν μεταπήδησαν στη νέα με τις περισσότερες δόσεις.

Μάλιστα για 750 από αυτούς τους εν λόγω συνεπείς οφειλέτες τα βάσανα τελείωσαν καθώς η οφειλή τους μηδενίστηκε επειδή μετά την εφαρμογή των εκπτώσεων η τελική οφειλή «κουρεύτηκε» αισθητά σε σημείο που να μην χρειάζεται να πληρώσουν καμία άλλη δόση.

Περισσότερο κερδισμένοι είναι όσοι χρωστούν πολλά και έχουν μεγάλο ποσό από πρόστιμα και προσαυξήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πρόστιμα μειώνονται αναδρομικά ως και 90% με αποτέλεσμα να κουρεύεται σημαντικά και η συνολική τους οφειλή.

Για παράδειγμα σε οφειλέτη του ΙΚΑ το αρχικό χρέος από τα 548.000 ευρώ κουρεύτηκε κατά 148.000 ευρώ και έπεσε στις 400.000 ευρώ. Ενώ η δόση από 14.051 ευρώ το μήνα μειώθηκε στα 8.947 ευρώ!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ : ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

Τον ξέσκισε ο Ν. Χατζηνικολάου στη μεταξύ τους δίκη !!!



Καταδικαστική ήταν η απόφαση για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια με τα οποία εστράφη εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ανταλλαγή του χρέους με την έκδοση νέων τίτλων, μεγαλύτερης διάρκειας από τις σημερινές λήξεις και με αρνητικά επιτόκια !!!
Όπως δανείζεται σήμερα η Φινλανδία, που ανταλλάσσει 1 Δις χρέους της με την έκδοση νέων τίτλων, με αρνητικά επιτόκια -0,017%  !!!




Αν δεν τους κάνουν τα Perpetual Bonds, ας δεχθούν την επιμήκυνση με αρνητικά επιτόκια !!!

Δεν θα το πουν κούρεμα, θα το βαφτίσουν επιμήκυνση και, έτσι, δεν θα προσκρούει στον καθωσπρεπισμό και τα δήθεν τους.
Και αντίστοιχα εμείς, θα κάνουμε ότι δήθεν συναινούμε σε μια συμβιβαστική λύση, που ενώ θα είναι κούρεμα, θα την βαφτίσουμε επιμήκυνση !!! 

Όπως τα λέγαμε πριν λίγες ημέρες ........
<< ......... Ο δανειστής, προκειμένου να ενδώσει στην απαγορευμένη φαντασίωση του οφειλέτη, να υποκύψει στην σχεδόν ανήθικη πρόταση της απομείωσης των απαιτήσεών του και να σπάσει τα ταμπού και τις προκαταλήψεις των πολιτών και του ευρύτερου πολιτικού και οικονομικού του περιβάλλοντος, δηλαδή των αγορών, απαιτεί αυτό να γίνει με τρόπο βελούδινο, δηλαδή χαλαρά, ψιθυριστά, αραχνοϋφαντα και, σε κάθε περίπτωση, χωρίς διαφήμιση, τυμπανοκρουσίες και ανώριμους τσαμπουκάδες.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο ....... >>
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/savoir-vivre-kai.html

110 ΔΙΣ ΧΡΕΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Έκθεση του Ιδρύματος Bruegel, αποκαλύπτει το έγκλημα των Μνημονίων, με τα οποία το ελληνικό δημόσιο χρέος ξεφορτώθηκε από τις τράπεζες της Γαλλίας και της Γερμανίας και φορτώθηκε στις τράπεζες της Ελλάδας, της Αγγλίας και των ΗΠΑ, στους φορολογούμενους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης και στον EFSF, από τον οποίο κατέληξε σήμερα στον ESM !!!

Αναφερόμαστε στην έκθεση σε τραπεζικό δανεισμό των ευρωπαϊκών και λοιπών τραπεζών. 
Πόση είναι αυτή; 
Η απάντηση με δύο γραφήματα.

Το πρώτο.
Η έκθεση σε δάνεια των τραπεζών της Ευρώπης, της Βρετανίας ξεχωριστά και των ΗΠΑ. 
Αφήνουμε την καμπύλη να σας ταξιδέψει στην πραγματικότητα που μας κρύβουν ή θολώνουν. Απολαύστε την ελάφρυνση τα τρία χρόνια 2009-2012.

Το δεύτερο.

Οι απαιτήσεις των τραπεζών, ανά κράτος, από το τέλος του 2009 έως τον Σεπτέμβρη του 2014. Δείτε πόσο ωραία ξεγλίστρησαν από την έκθεση π.χ. οι γαλλικές αλλά και οι γερμανικές τράπεζες. 
Ειδικά οι πρώτες την μηδένισαν! 
Κάτι που δεν συνέβη για τις βρετανικές και τις αμερικανικές, οι οποίες αντιθέτως, αύξησαν την έκθεσή τους σε ελληνικό χρέος από το 2012 και μετά.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Απόφαση βόμβα, δικαιώνει την επιμονή μας να ζητάτε πάντα τα αντίγραφα των πρωτότυπων, νομίμως υπογεγραμμένων δανειακών σας συμβάσεων, ακόμη και με εξώδικα, όταν οι τράπεζες αρνούνται να σας τις παραδώσουν ή όταν επινοούν διάφορα προσχήματα, ζητώντας σας ακόμη και εξωπραγματικά ποσά, για να αποφύγουν να σας αποκαλύψουν ότι δεν τις έχουν !!!
Από τη μέχρι σήμερα εμπειρία μας, το 30% των συμβάσεων είναι χαμένες και οι τράπεζες αδυνατούν να τις βρουν στα αρχεία τους !!!



Απόφαση 219/2014 Ειρην. Σικυώνος : 
Ακυρώνεται Διαταγή Πληρωμής και επιταγή προς εκτέλεση λόγω ελλείψεως εγγράφου τύπου !!!

Περίληψη: Με την υπ' αριθμ 219/2014 απόφασή του το Ειρηνοδικείο Σικυώνος έκανε δεκτή την ανακοπή και ακύρωσε την πληττόμενη Διαταγή Πληρωμής και την παρά πόδα αυτής επιταγή προς εκτέλεση, διότι δεν υφίστατο ο έγγραφος τύπος της δανειακής συμβάσεως, ο οποίος είναι απαραίτητος για την έκδοση νόμιμης διαταγής πληρωμής. 

Απορρίπτεται δε ο ισχυρισμός της τράπεζας περί καταχρηστικότητας του σχετικού λόγου ανακοπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !!!

Γιάνη Βαρουφάκη,
το ελληνικό πρόγραμμα που θα στείλετε στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, να έχει ως εξώφυλο αυτή τη φωτογραφία, δεόντως μεταφρασμένη σε όλες τις γλώσσες της ευρωζώνης !!!
Για να αντιληφθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το μέγεθος του θράσους των άξιων απογόνων της Γερμανίας του Ναζισμού και του Χίτλερ !!!  

ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Γράφει ο Αναστάσιος Θεοφίλου
Γιατί οι τράπεζες δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν τα κόκκινα δάνεια ;;; 
Ανοικτή επιστολή προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών !!!


Κύριοι Υπουργοί της νέας κυβέρνησης,

έχετε την σπάνια τύχη να ξεκινάτε την θητεία σας σε μια περίοδο που η κοινωνία πιστεύει πραγματικά σε εσάς και σας εμπιστεύεται. Μαζί με την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλετε για την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και την δημοσιονομική προσαρμογή του κράτους, πρέπει να αντιμετωπίσετε και το θέμα των κόκκινων δανείων. Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει κατεύθυνση η οικονομία και να μπει σε μία αναπτυξιακή τροχιά είναι να λειτουργήσουν ξανά οι τράπεζες και να αποκατασταθεί η χρηματοδότηση στην αγορά, αλλιώς η ανάπτυξη που όλοι περιμένουμε δεν θα έρθει ποτέ.

Όπως γνωρίζετε τα κόκκινα δάνεια είναι αποτέλεσμα της Οικονομικής Κρίσης, που είναι ένα αναπόφευκτο και σταθερά επαναλαμβανόμενο χαρακτηριστικό των αγορών. Κάθε φορά που η κρίση κτυπάει την αγορά, όλοι μαζί συμφωνούμε για να πάρουμε μέτρα για να μην ξανασυμβεί ποτέ, τελικά όμως πάντα ξανασυμβαίνει!

Οι τιμές στην αγορά αναπόφευκτα αυξάνονται, μέχρι να φτάσουν στο σημείο όπου η εμπιστοσύνη εξατμίζεται και τότε η αγορά καταρρέει. Ο τραπεζικός δανεισμός είναι ένα μέρος του μηχανισμού που επιταχύνει αυτή τη διαδικασία και ιστορικά γνωρίζουμε ότι η αγορά καταρρέει κάθε 14 έως 18 χρόνια. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα, όταν συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα στην αγορά, είναι ότι δεν είναι κανείς έτοιμος για να το αντιμετωπίσει, διότι δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις Υπάρχει πάντα μια Ακραία Έλλειψη Δεξιοτήτων.

ΣΟΚ !!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ 18.500 ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Βροχή ειδοποιητηρίων σε ανυποψίαστους ιδιοκτήτες, που μαθαίνουν ότι τα σπίτια τους δεν τους ανήκουν γιατί πριν από 150 χρόνια ήταν περιουσία του Δημοσίου ή είχαν χαρακτηριστεί δασικά !!! 

Εξι δήμοι στο στόχαστρο και έπεται συνέχεια...

Απίστευτο και όμως ελληνικό : 
Το Δημόσιο διεκδικεί εκτάσεις σε δήμους της Αττικής που πριν από 100 χρόνια ήταν χαρακτηρισμένες δασικές, ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ρολόι του χρόνου γυρνάει 153 χρόνια πίσω, στην εποχή της εκθρόνισης του βασιλιά Οθωνα, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις το Δημόσιο θέτει θέμα τίτλων και χρησικτησίας.

Χιλιάδες ειδοποιητήρια -και συγκεκριμένα 18.500 στο σύνολό τους- έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής μέσω ταχυδρομείου σε ιδιοκτήτες οικοπέδων, μονοκατοικιών και διαμερισμάτων, βάσει των οποίων οι παραλήπτες τους ενημερώνονται ότι η ακίνητη περιουσία τους διεκδικείται από το κράτος. Μεγάλες εκτάσεις στους Δήμους Νέου Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Αγίας Βαρβάρας, Περιστερίου, Χαϊδαρίου και Γαλατσίου βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο του Δημοσίου, ενώ έπονται και άλλες μέσα στους επόμενους μήνες. «Δεν φταίμε εμείς, το θέμα υποκινήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Δασών Αττικής», υποστηρίζει η διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αττικής, Ευαγγελία Κωφού.

ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗ CHANEL ΚΑΙ Η ΡΑΧΗΛ ΕΠΙΜΕΝΕΙ .... ΚΟΖΑΝΕΛ !!!

Έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις με την άψογη και σικάτη εμφάνισή της στη Βουλή η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ !!!
Και εισέπραξε όπως πάντα τα φθονερά βλέμματα των γυναικών και τον θαυμασμό, τα φιλιά και τις αγκαλιές των ανδρών !!!

Και ιδιαίτερα αυτά των πολιτικών αρχηγών !!!

Μπράβο στη Ραχήλ που δεν πετάει τα χρήματα των φορολογουμένων στα πανάκριβα, εισαγόμενα είδη ένδυσης και υπόδησης του Κολωνακίου και των αυθαίρετων Mall, αλλά επιμένει ελληνικά και ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΑ, εμπιστευόμενη την εμφάνισή της στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία ένδυσης FOREL, που εδρεύει στα Σέρβια Κοζάνης και δίνει δουλειά σε Έλληνες εργαζόμενους !!!
Δεν πήρε τυχαία 13.500 ψήφους και σάρωσε στην Κοζάνη, την ώρα που άλλοι τρομάζουν να μαζέψουν 3.000 ψηφαλάκια στην Αθήνα !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, που επιμένει ..... ΚΟΖΑΝΕΛ !!! 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ;;;

Που πήγαν κουκουλοφόροι και μπαχαλάκηδες ;;;
Γιατί δεν υπήρξαν επεισόδια, καταστροφές και ντου στη Βουλή, παρότι δεν υπήρχαν κάγκελα ;;;

Η απάντηση είναι απλή !!!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟ.ΠΟ., ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! 


ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ NA ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

Συγκλονιστικό άρθρο της ιταλικής έκδοσης της WSJ !!!

Αποκλειστική αποκάλυψη του Paul Craig Roberts, οικονομικού συμβούλου του Ronald Reagan !!!

“I funzionari greci ? Li ammazzeranno !”. Così l’economista di Reagan

Κινδυνεύουν να δολοφονηθούν τα μέλη της νέας ελληνικής κυβέρνησης προειδοποιεί ο Paul Craig Roberts, επειδή το διακύβευμα είναι τεράστιο !!!  

Pubblicato 4 febbraio 2015 - 17.24 - Da Claudio Messora




NEW YORK (WSI) – Il “nuovo governo greco potrebbe essere assassinato perchè la posta in palio è troppo alta“. Le dichiarazioni scioccanti sono dell’ex consulente economico dell’amministrazione Reagan, Paul Craig Roberts. L’opinionista di Wall Street Journal e Business Week ritiene che “ci siano troppi interessi in gioco, non solo quelli di un gruppo di banche creditrici, che vogliono essere ripagate 100 centesimi su 100“. “Ci sono altri interessi molto forti: gli interessi di un governo centralizzato nell’Unione Europea e di una Banca Centrale onnipotente che prenda decidisioni per tutti i paesi membri“. “Stanno usando la crisi greca per stabilire tale nuova struttura di potere“.

SIEMENS : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ή ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ;;;

Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens !!!
Έπαιξαν ρόλο όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση Βαρουφάκη και Σόιμπλε ;;;




ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens - Έπαιξαν ρόλο όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση Βαρουφάκη και Σόιμπλε;

O Heinz-Joachim Neubürger, ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens, είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της εταιρίας με τα οποία η Ζίμενς χρημάτιζε Έλληνες αξιωματούχους.
Αν και αρνούνταν την ενοχή του, είχε συμβιβαστεί με την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας που είχε δείξει τον Νόιμπέργκερ, ήταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.
Σύμφωνα με την Die Welt, o Νόιμπέργκερ αυτοκτόνησε στο Μόναχο, όπου έμενε.

Πηγή: Huffingtonpost.gr

ΒΙΝΤΕΟ : KATATΕΘΗΚΕ Η 4η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ E-REPORTAZ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΟΥΣΟΥΛΟ !!!



Μαζί μας στην κατάθεση της αγωγής οι βουλευτές ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, που συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών και στηρίζουν με πράξεις τον αγώνα των δανειοληπτών και τις δράσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε !!!


20150206_121234

20150206_13255520150206_124222

3.859 ενάγοντες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι σε ένα ενιαίο δικόγραφο, διεκδικούμε το κούρεμα 21.709 οφειλών από δάνεια και πιστωτικές κάρτες, συνολικού ποσού πάνω από 1.000.000.000 ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Αντί για 15.000.000 ευρώ που θα απαιτούνταν συνολικά για την κατάθεση ατομικών αγωγών ανά τράπεζα, δάνειο και κάρτα, 3.859 δανειολήπτες ενώσαμε τις δυνάμεις μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε ένα ενιαίο, ομαδικό δικόγραφο και, έτσι, εξασφαλίσαμε μια ολόκληρη επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων νομικών και οικονομολόγων, στην οποία αναθέσαμε την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας με κόστος 50 μόνον ευρώ ο καθένας και, όλοι μαζί, μόνο με 192.950 ευρώ, 
δηλαδή με λιγότερο από 9 ευρώ ανά υπόθεση !!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

1601490_10152579371486646_4427736293165266842_n  20150206_132456

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονική Επιτροπή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ που ξεπέρασε κυριολεκτικά τον εαυτό της για να γίνει πράξη η πρωτοφανής σε μέγεθος και συμμετοχή αυτή ομαδική αγωγή !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_15.html

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ * ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!!

Ο Νίκος Νικολόπουλος στέλνει στον Εισαγγελέα τις στημένες προεκλογικές δημοσκοπήσεις !!!
«Θα επισκεφθώ τις αρμόδιες δικαστικές αρχές και θα ζητήσω και τη συνδρομή του ΣΔΟΕ για να αποδειχθεί η φάμπρικα που είχαν στήσει».




Ο Νίκος Νικολόπουλος στη διαδικτυακή του συνέντευξη, που μετέδωσε live το patrastimes.gr, καταγγέλλει τις “στημένες δημοσκοπήσεις” οι οποίες όπως είπε παραπλανούσαν συνειδητά το εκλογικό σώμα. 

Όπως τόνισε ο κ. Νικολόπουλος θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη και υπόσχεται ότι η υπόθεση θα φθάσει σίγουρα στο ακροατήριο.
«Θα επισκεφθώ τις επόμενες ημέρες όλες τις αρμόδιες δικαστικές αρχές και θα ζητήσω και τη συνδρομή του ΣΔΟΕ για να αποδειχθεί η φάμπρικα που είχαν στήσει» τόνισε ο Αχαιός βουλευτής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ !!!

Γράφει ο Σταύρος Τσίπρας

Η ΕΚΤ, σύμφωνα με το άρθρο 282 παρ. 3 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ε.Ε, «είναι ανεξάρτητη κατά την άσκηση των εξουσιών της και τη διαχείριση των οικονομικών της. 
Τα θεσμικά και λοιπά όργανα και οι οργανισμοί της Ένωσης καθώς και οι κυβερνήσεις των κρατών - μελών σέβονται την ανεξαρτησία αυτή».


Εγκρίθηκε η επέκταση ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες

Δεν αποτελεί η ΕΚΤ όργανο των δανειστών, των λοιπών κρατών - μελών ούτε της Κομισιόν ή άλλου τυπικού ή άτυπου θεσμού της Ένωσης !!!
Εάν συνεχίσουμε το απίθανο σενάριο ότι οι δανειστές αποφασίζουν να στραγγαλίσουν τη χώρα εξαναγκάζοντας την ΕΚΤ, χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση, να μη δεχτεί τις συναλλαγές της ΤτΕ στο target 2, τότε είναι πασιφανές ότι η πράξη αυτή της ΕΚΤ θα είναι παράνομη και η Ελληνική Δημοκρατία ή/και η ΤτΕ μπορούν άμεσα να προσφύγουν με το άρθρο 263 ΣΛΕΕ κατά της ΕΚΤ στο δικαστήριο και να πετύχουν αναστολή ισχύος της απόφασης της ΕΚΤ (άρθρο 278 ΣΛΕΕ), αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα συντρέχουν τόσο το επείγον όσο και η σοβαρή και ανεπανόρθωτη βλάβη.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/01/ela_18.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/10.html


Διαβάζουμε σήμερα στην ΑΥΓΗ :
Η παροχή ρευστότητας από την ΕΚΤ δεν αποτελεί νόμιμο όπλο των δανειστών στη διαπραγμάτευση !!!
Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης που άρχισε για το χρέος και το πρόγραμμα, αν και όλοι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν πραγματικά την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, γίνεται στις παρυφές μια συζήτηση για τη δήθεν ευχέρεια των δανειστών να αναγκάσουν στο τέλος την κυβέρνηση να μετατοπιστεί πλήρως από το πλαίσιο που θέτει, καθώς δήθεν διαθέτουν το απόλυτο όπλο.
Αυτό δεν είναι άλλο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τη ρευστότητα που παρέχει στο τραπεζικό σύστημα. Το επιχείρημα είναι ότι οι δανειστές μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σταματήσουν τη ροή της ρευστότητας από την ΕΚΤ προς τις ελληνικές τράπεζες, είτε άμεσα είτε έμμεσα, μπλοκάροντας τη λειτουργία του ELA.

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ & ΣΧΟΛΙΑ !!!


ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ : ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ !!!

Αλύγιστος ο Βαρουφάκης απέναντι στον Σόιμπλε : 
Οι Έλληνες απαιτούν τέλος στην απαξιώση !!!
Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε !!!




Οι εποχές που οι Έλληνες έλεγαν γιαβόλ σε όλα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και αυτό το ένιωσε μέσα στην... έδρα του ο Σόιμπλε!

Ο Γιάννης Βαρουφάκης έγινε δεκτός από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών στο Βερολίνο και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έγινε σαφές ότι οι Γερμανοί έχουν απέναντι τους πια μια κυβέρνηση κυρίαρχης χώρας και όχι τα μνημονιακά υπαλληλάκια τους!

"Δε συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε" είπε ο Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση δίπλα στον μάλλον αποσβολωμένο Σόιμπλε που προσπαθούσε να καταλάβει από... που του ήρθε.

Η ελληνική κυβέρνηση με νωπή τη ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού για ανατροπή των γεννοκτόνων μνημονίων συνεχίζει τη διαπράγματευση. Και μπορεί η Γερμανία να έχει τα... μέσα ώστε να πιέζει και να απειλεί αλλά έχοντας απέναντι της πλέον τους αποφασισμένους Ελληνες αντιλαμβάνεται ότι πρέπει σιγά, σιγά να αρχίζει να καλύπτει τα νώτα της ! Η εποχή της ασυδοσίας ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ :

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!



Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος


Το νυν Δημόσιο φέρεται και να θέλει και να μεσολαβεί, αυτεπαγγέλτως, για να λυθεί διαδικαστικά ,τουλάχιστον, το θέμα των κόκκινων δανείων για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Η αυτεπάγγελτη αυτή μεσολάβηση του Δημοσίου, θα γίνει για κοινωνικούς λόγους [βλ. κοινωνικά ευπαθείς ομάδες].

Τα θέματα ουσίας, όμως, ενδοτικού δικαίου (ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ) ΔΕΝ είναι αυτεπαγγέλτως εξεταζόμενα.

Με πιο απλά λόγια:

Μεταξύ 2 συμβαλλομένων, ΔΕΝ μπορεί να λάβει μέρος τρίτος (το Δημόσιο) ... ΠΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.

Πώς;

Μέσω ΑΓΩΓΗΣ !!!!

Εφόσον λοιπόν, το νυν Δημόσιο δείχνει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ του χαρακτήρα (εκεί που μπορεί μόνο του να δράσει), ως αναγκαία λογικό συμπέρασμα θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε ότι θα τον ξαναδείξει και στα ΕΝΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ θέματα, αρκεί βεβαίως ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ να εξετάσει.

Επειδή, λοιπόν, στις δανειακές σχέσεις, τον λόγο έχουν ΜΟΝΟΝ τα μέρη.

Επειδή, όμως, το Δημόσιο θα κληθεί να Δικάσει αυτές τις σχέσεις, λόγω της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ

ΒΙΝΤΕΟ : ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ * ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ !!!

Ξεκίνησε το ξύλο και το σκληρό ροκ με το καλημέρα η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ στη νέα Βουλή !!!

Ραχήλ Μακρή: Είχαν συνηθίσει σε υπουργούς υποτελείς - ΒΙΝΤΕΟ
Η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας τις οικονομικές εξελίξεις για τη χώρα και την απόφαση της ΕΚΤ είπε ότι «είναι λογικό ότι όταν έχουν συνηθίσει σε μία κυβέρνηση και σε υπουργούς που τους χτυπούν με εφημερίδες τα κεφάλια και είναι υποτελείς, να έχουμε φαινόμενα εκβιασμού».
Επισήμανε όμως η κ. Μακρή ότι «η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, θα αντιμετωπίσει θεσμικά το ζήτημα επειδή έχουμε το ηχηρό μήνυμα της ανατροπής για την ελπίδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ 1 : ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ANAMENOMENH KAI ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ !!!
Η νέα έγκριση των 10 Δις του ELA της ΤτΕ και η αύξηση του ορίου στα 60 Δις, ήταν ο προπομπός της απόφασης της ΕΚΤ περί προσωρινής μη αποδοχής των ελληνικών ομολόγων ως collateral για τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, αφού η προσφυγή στον ELA προβλέπεται ακριβώς για αυτή την περίπτωση !!!
Δεν θα χρειάζονταν προσφυγή στον ELA της Τράπεζας της Ελλάδος, αν τα ελληνικά ομόλογα γινόταν κανονικά δεκτά από την ΕΚΤ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/01/ela_18.html
http://www.protothema.gr/economy/article/449110/reuters-eos-60-dis-euro-i-hrimatodotisi-ton-ellinikon-trapezon-meso-tou-ela/




Η κίνηση αυτή της ΕΚΤ ήταν αναμενόμενη στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης με την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να δημιουργηθεί η απαραίτητη πίεση στην ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη, για να οδηγηθεί το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη να "συνθηκολογήσει" με τα αιτήματα του Βερολίνου.
Ταυτόχρονα όμως η ΕΚΤ μεθόδευσε την κίνησή της αυτή χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ρευστότητα, τα ΑΤΜ και τις καταθέσεις, αφού ο ELA προστατεύει το τραπεζικό σύστημα ακριβώς από αυτόν τον κίνδυνο.

Τα συμπεράσματα λοιπόν είναι προφανή.

Συμπέρασμα πρώτο, μόλις μπήκαμε στον σκληρό πυρήνα της διαπραγμάτευσης, δηλαδή στη φάση των εκβιασμών και των τελεσιγράφων.

Συμπέρασμα δεύτερο, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, που εν προκειμένω είναι ο Γιάν(ν)ης με το ένα "ν", ο Βαρουφάκης.
Έτσι εξηγείται η χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ, που με εντολή Βερολίνου εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση μόνον εκ του ασφαλούς, δηλαδή χωρίς να διακινδυνεύσει να τινάξει την μπάνκα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στον αέρα.
Όχι στα ελληνικά ομόλογα στην ΕΚΤ αλλά, ταυτόχρονα, ναι στον ELA της ΤτΕ και μάλιστα για το ποσό των 60 Δις, σημαίνει ακριβώς αυτό.
Ότι εκβιάζουν μεν, αλλά φοβούνται το ατύχημα δε, αφού το όποιο τυχόν ατύχημα δεν θα είναι μόνον ελληνικό αλλά θα αφορά την ευρωζώνη, το ευρώ και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα στο σύνολό του.

Εδώ ακριβώς εντοπίζεται η πρώτη διαπραγματευτική αδυναμία της απέναντι πλευράς, την οποία η κυβέρνηση πρέπει να εκμεταλλευτεί αμέσως στο έπακρο, όχι απλά επικοινωνιακά αλλά έμπρακτα και παραγωγικά !!!

Συμπέρασμα τρίτο, δεν πρέπει να κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση, αφού ήμασταν ήδη προετοιμασμένοι για την κίνηση αυτή της ΕΚΤ, ειδικά ο Γιάνης Βαρουφάκης που προβλέποντας το ενδεχόμενο αυτό πριν ακόμη τις εκλογές, είχε προτείνει τη σκληρή στάση του κλεισίματος του τηλεφώνου στον Μάριο Ντράγκι.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνει και η ελληνική κυβέρνηση τις πρώτες εκβιαστικές διαπραγματευτικές της κινήσεις απέναντι στο Βερολίνο.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ !!! ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ELA !!!

Διαψεύστηκαν οι κασσάνδρες, οι παπαγάλοι της καταστροφολογίας και οι υπονομευτές της ελληνικής διαπραγμάτευσης, εντός και εκτός των τειχών !!!
Η ΕΚΤ ενέκρινε την παράταση του ELA για τις ελληνικές τράπεζες !!!
Κανένας κίνδυνος ρευστότητας !!!
Γεμάτα μετρητά τα ΑΤΜ !!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!

Εγκρίθηκε η επέκταση ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες


Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αποφάσισε ομόφωνα να επεκτείνει την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες μέσω του μηχανισμού στήριξης ELA, δηλαδή έως τις 18 Φεβρουαρίου και με το ποσό των 10  Δις για όλες τις ελληνικές τράπεζες !!!
SSL Certificates