.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΧΑΣΤΕ NOVA & OTE TV !!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 1101 : ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ  
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα Βαρουφάκη !!!




Το μυστήριο των «1101» εξιχνιάστηκε: Δεν είναι πολιτικό κόμμα

Όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιον νέο πολιτικό φορέα με συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη, έκαναν λάθος.

Πριν από λίγη ώρα στο διαδίκτυο ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας pressproject.gr, Κώστας Εφήμερος, αποκάλυψε πως οι «1101» είναι ένα «κίνημα για να αλλάξει η ενημέρωση, για να αλλάξει η Δημοκρατία».

Οι 1101 είναι το κίνημα που συμμετέχει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και οι ηθοποιοί Κλέων Γρηγοριάδης και Γεράσιμος Γεννατάς. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις για το μυστήριο οι 1101 εστιάζουν στα «κακώς κείμενα» της δημοσιογραφίας σήμερα, και θεωρούν πως ο κόσμος θα στηρίξει μία προσπάθεια τους που μοναδικό στόχο έχει μια ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

«Οι 1101 δεν είναι κόμμα. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό. Είναι ένα κίνημα στο χώρο της ενημέρωσης. 


Στο χώρο που ταλαιπωρείται τόσο βάναυσα, εδώ και τόσο καιρό, από τα μέσα της διαπλοκής. Τα μέσα που υπονομεύουν την πορεία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, την ποιότητα τουο διαλόγου. Τα μέσα τα οποία είναι η έκφραση της πτώχευσης του ελληνικού πολιτικού συστήματος», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης και μίλησε για ένα μέσο που θα ανήκει σε αυτούς που ενημερώνονται από αυτό. Πώς; Με 5 ευρώ τον μήνα. Οι 1101 δεν έχουν κάποιον χρηματοδότη, αλλά οι όπως λένε πίσω από αυτούς, βρίσκονται οι… ίδιοι μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες.

Το πρώτο τρέιλερ των 1101 ανέβηκε στο ίντερντ στις 7 Οκτωβρίου και από εκείνη την ημέρα ένα πέπλο μυστηρίου κάλυπτε όσα έχουν σχέση με το 1101.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates