.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ
Να καταργηθεί ΕΔΩ & ΤΩΡΑ η Επιτροπή των Βολεμένων Σοφών, που το μόνο που δεν πρότεινε για το ασφαλιστικό είναι η επιδότηση της ευθανασίας των συνταξιούχων !!!




Ο Ελληνικός Λαός, που είναι σοφότερος των δήθεν ΅αυτών σοφών,  δεν έχει ανάγκη από καμία επιτροπή χρήσιμων ηλιθίων, που αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν σοφοί, για να του πει την αλήθεια για το ασφαλιστικό.

10.000.000 Έλληνες που ασπαζόμαστε το Δόγμα της Κονής Λογικής και καταλήξαμε στο ίδιο πόρισμα, είμαστε ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

Και το πόρισμα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Η ζημία των ασφαλιστικών ταμείων οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα εξής :
  • Άτοκα δάνεια ταμείων στο δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, κλπ φορείς του δημοσίου μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990, με αποτέλεσμα να απωλέσουν έτσι τα ασφαλιστικά ταμεία από τη διαχείριση των διαθεσίμων τους, έσοδα τόκων της τάξης του 25%-30% επί ολόκληρες δεκαετίες και να υποστούν την αντίστοιχη ζημία του υψηλού πληθωρισμού.
  • Ζημίες Χρηματιστηρίου 1999
  • Δομημένα Ομόλογα
  • PSI+
Έχει ποτέ κάποια επιτροπή σοφών αποτιμήσει το σύνολο της ζημίας από όλα τα ανωτέρω, πριν ενοχοποιήσει τους ασφαλισμένους που δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη ληστεία των ταμείων που πραγματοποίησαν διαχρονικά όλες οι διορισμένες από το πολιτικό σύστημα διοικήσεις τους, που μέχρι το 2007 δεν δημοσίευαν ούτε τους κατά νόμο απαιτούμενους ισολογισμούς ;;;


Όταν λοιπόν κάνετε το λογαριασμό και φέρετε πίσω τα κλεμμένα, τότε μόνο να ζητήσετε τα ρέστα και από τους ασφαλισμένους.  
Τάδε έφη η ο ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates