.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Κε ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ;;;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ HSBC, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Ο ΕΡΒΕ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ
Ξεφτιλίζεται ο θεσμός της δικαιοσύνης και όλοι μαζί οι λειτουργοί του, συμπεριλαμβανομένης και της πολιτικής της ηγεσίας !!!
Είναι ντροπή κε ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ να καλύπτετε τα ονόματα που συζητούνται ήδη σε όλα τα δημοσιογραφικά στέκια των Αθηνών !!!
Γιατί πρέπει να τα γνωρίζουν μόνον οι δημοσιογράφοι - κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα είναι και στη λίστα - και όχι οι Πολίτες που θα κληθούν την Κυριακή 20/09 να ψηφίσουν ;;;
Πόσοι ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ υπάρχουν κε ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων ;;;
Και πόσα από αυτά τα λαμόγια θα πετύχουν με τη δική σας συνδρομή να γίνουν βουλευτές, για να μην καταδικαστούν στη συνέχεια ποτέ, αφού θα μας κουνάνε το γνωστό δάχτυλο της βουλευτικής ασυλίας ;;; 




Κε ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της διαπλοκής διατείνονται ότι αρνείστε να δώσετε τα ονόματα με άνωθεν εντολές, επειδή λένε πέσατε σε μεγάλο βράχο !!!
Κάπου κοντά στη Ραφήνα !!!

Ακούγονται ονόματα αδελφών (Ντάλτον) πρώην πρωθυπουργών, Λαναράδων και συγγενών τους πρώην υπουργών που κουνιούνται στη Μύκονο, της γιαγιάς Ντακ, του γνωστού κου Παπασταύρου και των αφανών του εταίρων από την κάτω Συγγρού (εκεί κοντά στα τραβεστί) στις εξωτικές off shore (λέγε με Παναμά), κλπ κλπ.

Λέγεται ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην συνάδελφός σας και νυν πολιτικός ανήρ κος Μπάμπης (ο κολητός του άλλου πρώην συνάδελφού σας Παναθηναϊκάκια), σας έχει τρελάνει στα τηλέφωνα για να μη δώσετε τα ονόματα πριν τις εκλογές !!!




Κινδυνεύουν να πέσουν πολλά (χαμένα) κορμιά κε ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ ;;;
Κινδυνεύει μήπως η ΝΔ, κε ΥΠΟΥΡΓΕ, μετά τον προσωρινό ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ και τον κατηγορούμενο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, να αποκτήσει και άλλους υπόδικους υποψήφιους σωτήρες της Ελλάδος ;;;




ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ & ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
Τους άλλους δεν τους αφορά το ζήτημα ;;;


Με το σκεπτικό οτι εάν διαρρεύσουν τα ονόματα που εδωσε ο Φαλτσιανί ολίγες ημέρες πριν τις εκλογές θα θεωρηθεί «παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία», η καταθεση του αξιόπιστου και προστατευόμενου μάρτυρα θα κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό!


Παράλληλα διακινούνται άθλιες φήμες τύπου «ο Φαλτσιανί δεν εδωσε ονόματα» , γεγονός απολύτως ψευδές. Απλώς τα ονόματα είναι τέτοια που θα δώσουν την χαριστική βολή στο μαύρο μέτωπο της διαπλοκής που ρήμαξε την Ελλάδα.

Κύριοι της δικαιοσυνης μην ενδώσετε στις απειλές και τα τηλέφωνα από το βρωμερό σύστημα που ρήμαξε την δικαιοσύνη. Το να αποκρύπτετε απο τους ψηφοφόρους τα ονόματα των καθαρμάτων, δεν συνιστά «σεβασμό της εκλογικής διαδικασίας» αλλά βιασμό της δημοκρατίας.  Επιτρέπετε κοινώς στον κόσμο να ψηφίσει λαμόγια.


ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!


Τεράστια επιτυχία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλία Ζαγοραίου και των τριών εισαγγελέων που τον συνόδευσαν στο Παρίσι, της Ελένης Τουλουπάκη, του Χρήστου Ντζούρα και του Γιώργου Καλούδη, αποτελεί η εξέταση -επιτέλους- από τις ελληνικές Αρχές του προσώπου-κλειδί στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», πρώην υπαλλήλου της HSBC Ερβέ Φαλτσιανί.

Πλέον οι σκοτεινοί κύκλοι που από το 2012 προσπάθησαν να «θάψουν» την υπόθεση δεν πρέπει ούτε καν να διανοηθούν να αφαιρέσουν τη δικογραφία από τα χέρια των εισαγγελέων, αφού, όπως αποκαλύπτεται, δεν πρόκειται για μία απλή ποινική έρευνα για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, αλλά ερευνάται η δράση εγκληματικής οργάνωσης!

Η προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εξετάστηκε ο Ερβέ Φαλτσιανί ως μάρτυρας, αφορά καταγγελίες για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης από εμπλεκομένους στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ». Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η επενδυτική ομάδα των Αγγέλου Μεταξά και Σταύρου Παπασταύρου, η οποία έλεγχε το 50% των κεφαλαίων της «λίστας Λαγκάρντ». Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κλείστηκε το ραντεβού των εισαγγελικών Αρχών κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας.

Οπως όλες οι πληροφορίες δείχνουν, η αποστολή των εισαγγελέων στο Παρίσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο μάρτυρας-κλειδί παρουσιάστηκε απόλυτα συνεργάσιμος και έδωσε στοιχεία «φωτιά» στις ελληνικές Αρχές για υπεράκτιες εταιρίες και τους διαχειριστές τους.

Καλά γνωρίζοντες την υπόθεση δεν αποκλείουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα να υπάρξει ακόμα και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές παρουσιάζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους. Αν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται οι «βόμβες» να επηρεάσουν και τις εκλογές!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Ο Ελληνικός λαός θα γινει ασπίδα στους έντιμους εισαγγελείς που τόλμησαν να δουν τον Φαλτσιανί !!!

«Μην τολμήσουν να αγγίξουν τους εισαγγελείς οι διεφθαρμένοι «παναθηναϊκάκηδες», όλος ο Ελληνικός λαός θα γίνει ασπίδα τους».
Υποχρεούται όμως η δικαιοσυνη να δώσει τώρα τα ονόματα στην δημοσιότητα. Όλα τα ονόματα των πολιτικών που έδωσε ο Φαλτσιανί, χωρίς συγκάλυψη και συναλλαγή. Άλλωστε ο ίδιος ο Φαλτσιανί παραδέχθηκε πρώτος στην ΕΡΤ ότι αυτή είναι η πρωτη φορά που η Ελληνική δικαιοσύνη ενδιαφέρθηκε για αυτό το μεγα σκάνδαλο που ήδη έχει αποφέρει δις σε άλλες χώρες. Αυτό εξηγεί τόσο το ποιοί ειναι στην λιστα, το ποιοί την απέκρυψαν και ποιοί δεν θελουν να βγουν ονόματα ωστε να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών»
Για τον Πάνο Καμμένο, είναι φυσικό αυτό, «όταν κάποια κόμματα επιμένουν να έχουν στις τάξεις τους ανθρώπους για τους οποίους η Δικαιοσύνη ζητά την ποινική τους δίωξη -όπως η Νέα Δημοκρατία τον κ. Μαρκογιαννάκη στα Χανιά- και από την άλλη πλευρά υπάρχουν κόμματα που μόνο για λόγους ηθικής τάξεως, αδικώντας ανθρώπους, τους βγάζουν από τα ψηφοδέλτιά τους, τότε ο ελληνικός λαός ξέρει πώς θα προχωρήσει την 21η Σεπτεμβρίου σε μία καινούργια ημέρα χωρίς πολιτικούς τους οποίους τους κρατούν, όπως λέει ο ελληνικός λαός, φωτογραφία με “τη γίδα στην πλάτη”».
Ο Ερβέ Φαλσιανί, μιλώντας στην ΕΡΤ αλλά και στον κυριακάτικο Τύπο, επισήμανε πως είναι σίγουρος ότι «όλοι οι μηχανισμοί που ακολουθήθηκαν στο σύστημα της λίστας (Λαγκάρντ) δείχνουν ότι πίσω από εταιρείες και “αχυρανθρώπους” αλλά και όλους τους κύκλους του χρήματος κρύβονται και πολιτικά πρόσωπα». Επίσης τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα «είναι η διαφθορά» και ότι έχουμε «μια μοναδική ευκαιρία να την αντιμετωπίσετε με τη νέα κυβέρνηση». Μάλιστα φέρεται να είπε ότι εύχεται «η επόμενη κυβέρνηση Τσίπρα να είναι πιο σταθερή».
Επίσης, τόνισε την ανάγκη να «χτυπηθεί η μεγάλη διαφθορά και όχι οι μικροί που αγωνίζονται να επιβιώσουν» και πως τους τελευταίοι μήνες υπήρξε μια «πολύ δύσκολη και πιεστική η σύγκρουση με ένα τόσο δυνατό σύστημα, αλλά έγιναν μεγάλα βήματα» και κάλεσε τον Τύπο και τα ΜΜΕ να βοηθήσουν.
Νίκος Νικολόπουλος σήμερα στον ALPHA: «Πριν αποφασίσει ο λαός τι θα ψηφίσει πρέπει να μάθει ποιοι πολιτικοί και ποια κόμματα τον έκλεψαν»

Την ανάγκη να σταματήσει η «μάχη των σκιών» και να αποκαλυφθούν επιτέλους τα ονόματα των πολιτικών που εμπλέκονται με τη λίστα Λαγκάρντ, επεσήμανε ο υπ. βουλευτής Αχαίας και Γεν. Γραμματέας των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στον Alpha.




«Μετά την κατάθεση Φαλτσιανί δημιουργήθηκε ένα μείζον ζήτημα που πρέπει ο αρμόδιος Υπουργός κ. Παπαγγελόπουλος να το ξεκαθαρίσει. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες χωρίς να έχουν πληροφορηθεί ποιοι πολιτικοί και ποια κόμματα κρύβονται πίσω από τους κύκλους του χρήματος, όπως τιτλοφορείται το ρεπορτάζ στο "Βήμα της Κυριακής" σήμερα» επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος.

Ο ίδιος σημειώνει ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα μέσα ενημέρωσης, ο Ερβέ Φαλτσιανί αποκάλυψε ονόματα πολιτικών, "μεσαζόντων" και επιχειρηματιών που διακινούσαν εκατομμύρια μέσω λογαριασμών και στη συνέχεια εμφανίζονταν με μηδενικό υπόλοιπο.

«Μπορεί ο ελληνικός λαός να ψηφίσει πολιτικούς που βρίσκονται στην λίστα οι ίδιοι ή οι πολύ στενοί συγγενείς τους, επειδή κάποιοι επί 7 ολόκληρα χρόνια επιμένουν να τους κρατούν στην αφάνεια; Δεν πρέπει να ξέρει ο λαός ποιοί διέπραξαν οικονομικά εγκλήματα που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή; Είναι δυνατόν να υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα και να κρατούνται μυστικά, με τη δικαιολογία ότι είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές ή πολύ χειρότερα "ψιθυρίζοντας" ότι "πέφτουν πάνω σε πρόσωπα - "βράχους της πολιτικής", οι οποίοι και τους εμποδίζουν;» αναρωτήθηκε ο κ. Νικολόπουλος, σημειώνοντας πως πρέπει η «σιωπή» να σπάσει τώρα, πριν τις εκλογές.

Ωστόσο ο κ. Νικλόπουλος τόνισε πως ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό τώρα, «η αλήθεια θα λάμψει και τα ονόματα, όποια και να είναι, θα αποκαλυφθούν από εμάς όλους στην επόμενη Βουλή, που ξέρουμε καλά ότι εάν δεν κερδηθεί η μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί η χώρα».

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι «μετά από πολλά χρόνια και μετά από πολλές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις τόσο εμού όσο κα του Π. Καμμένου η ελληνική Δικαιοσύνη παρέλαβε για πρώτη φορά την πραγματική λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα και εκείνων που είχαν αποκρύψει τόσα χρόνια» εκτιμώντας ότι υπήρξαν πολιτικοί που - ποιος ξέρει με τι ανταλλάγματα – θέλησαν να μην αποκαλυφθούν οι υπόγειες διαδρομές του χρήματος και να μην βγουν στην επιφάνεια, διαπλεκόμενοι πολιτικοί και επιχειρηματίες.

«Είναι σίγουρο πως κάποιοι, δήθεν ισχυροί και μεγαλοσχήμονες, φοβούνται πολύ. Ότι δεν θέλουν να αποκαλυφθούν διαδρομές που δείχνουν μίζες και άνομες συναλλαγές. Και θα κάνουν τα πάντα για να μην κινδυνεύσουν. Όμως, η αλήθεια θα λάμψει. Δεν θα επιτρέψουμε να σπιλώνεται σύσσωμη η πολιτική, η επιχειρηματικότητα γιατί μερικοί έκλεψαν. Κυρίως δεν θα επιτρέψουμε, η Ελλάδα να εξακολουθεί να σέρνεται πίσω από τις ανομίες αυτών. Εκτός και αν μας πουν τώρα ότι και ο Φαλτσιανί είναι… ψεκασμένος!!!» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.


Ηχηρό μήνυμα έστειλε στην προεκλογική ομιλία του στην Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ο ίδιος προσωπικά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "εγγυητές της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης που τιμά το καθήκον και την αποστολή της".

Μη διανοηθεί κανείς να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης (λίστα Λαγκάρντ) - Να τελειώνουμε με τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τους μιντιάρχες.

"Γιατί είναι ο καθαρός αέρας του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τα στόματα να ανοίγουν και τη Δικαιοσύνη απερίσπαστη να προχωρά κάνοντας τη δουλειά της", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

"Ήδη ο δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ στέλνει νέες πληροφορίες και μηνύματα μέσω της κατάθεσης που έωσε στο Παρίσι στους Έλληνες Εισαγγελείς.

Να μην διανοηθεί λοιπόν κανείς να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ προσωπικά θα είμαστε οι εγγυητές της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης που τιμά το καθήκον και την αποστολή της" είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Καλαμάτα.

"Και να μην ανησυχείτε: Και άλλα στόματα θα ανοίξουν αν συνεχίσει να πνέει ο καθαρός αέρας και δεν τον πνίξει η δυσωδία του παλιού πολιτικού συστήματος.

Να μην το επιτρέψουμε.

Για να τελειώνουμε με τις λίστες των φοροφυγάδων.

Για να πληρώσουν επιτέλους οι πλούσιοι αυτά που χρωστούν στον ελληνικό λαό.

Για να τελειώνουμε με τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τους μιντιαρχες που δεν σέβονται τίποτα, τα θαλασσοδάνεια και τις μίζες.

Για να αποκτήσουμε ένα κοινωνικό κράτος, την Υγεία και την Παιδεία που αξίζει σε ένα κράτος που θέλει να σέβεται τους πολίτες του.

Για να συνεχίσει να πνέει ο αέρας της δημοκρατίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης" επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates