.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑ 5.000.000 ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ+ΚΑΜΜΕΝΕ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ;;;
Ο Αλαφούζος πήρε ΝΕΟ ομολογιακό δάνειο 5.000.000 ευρώ, με μοναδική εγγύηση τα εισητήρια διαρκείας των επόμενων 7-8 ετών !!!




Ανήμερα των εκλογών ήταν που είχε αστράψει κι είχε βροντήξει ο Πάνος Καμμένος, ο μεγαλοπρεπής. Αφού σαν δεύτερος Αγγελος Αναστασιάδης, επικαλέστηκε την Παναγιά κι αφού έστειλε τους δημοσκόπους στο πυρ το εξώτερον, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά: «Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα γλέντια στη Μύκονο, με τις σαμπάνιες των 60 χιλιάδων ευρώ, τελείωσαν. Τα πάρτι με τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας, με τα θαλασσοδάνεια, τελείωσαν». Ολα αυτά, επαναλαμβάνουμε, την Κυριακή το βράδυ. Χωρίς στην προκειμένη περίπτωση ο ένδοξος Πάνος Καμμένος να αναφέρει ονόματα. Για τον ΣΚΑΪ και τον Αλαφούζο προσωπικά, αναφέρθηκε άλλες φορές.

Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, ο Αλαφούζος δηλαδή, εξασφάλισε ομολογιακό δάνειο, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ! Λίγο πιο κάτω, δηλαδή, απ' όσο κόστισε η ζημιά από την Καμπάλα. Οχι όμως από την Εθνική Τράπεζα που είχε επικαλεσθεί ο γίγας Καμμένος, αλλά από την Πειραιώς. Η οποία είναι ιδιωτική. Για να αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πόσο κακό έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί στον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ποια είναι όμως η εγγύηση για το συγκεκριμένο δάνειο; Τα εισιτήρια διαρκείας! Για τα επόμενα επτά-οκτώ χρόνια, δεν γνωρίζω ακριβώς. 
Σαφώς και δεν πρόκειται για θαλασσοδάνειο. Ποιος όμως μπορεί τη σήμερον ημέρα να χτυπήσει την πόρτα μιας τράπεζας και να ζητήσει λεφτά; Σε κλωτσές μπορεί κάτι να πάρει. Σε ευρώ εξαιρετικά δύσκολο. Και δεν μιλάμε για ένα τάλιρο εκατομμύρια, που για τα σημερινά δεδομένα, εν μέσω κάπιταλ κοντρόλ, θεωρείται ένα μεγάλο ποσό, αλλά ούτε καν για πενήντα χιλιάρικα. Ιδού, λοιπόν, πώς μέσα σε τρεις μέρες, από την Κυριακή των εκλογών μέχρι την Τετάρτη, τελείωσαν τα πάρτι, όπως πανηγυρικά είχε ανακοινώσει ο Καμμένος. Η για δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση έβαλε τα δυο πόδια των ολιγαρχών σ ένα παπούτσι.

ΠΗΓΗ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=30031&subid=2&pubid=130169317

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates