.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις στο προφίλ του Θάνου Τζήμερου, που πρροέτρεψε τους Έλληνες σε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ για την ανατροπή της κυβέρνησης !!!



Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που εμφανίζονται ως ανακοινώσεις στο Facebook του Θάνου Τζήμερου, και φέρονται να καλούν σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα του κειμένου που αποδίδεται από τα ιντερνετικά δημοσιεύματα στον κ.Τζήμερο φέρεται να αναφέρει :



«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

Η έρευνα θα διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» κα και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο facebook


ΠΗΓΗ

http://www.enikos.gr/society/328340,Eisaggelikh-ereyna-gia-tis-anarthseis-sto-profil-toy-Tzhmeroy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates