.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2.000.000 ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΠολΔ
Οι τράπεζες θα προτείνουν εκβιαστικές ρυθμίσεις με τον Κώδικα Δεοντολογίας και το θεσμό του Συνεργάσιμου (δλδ Ηλίθιου) Δανειολήπτη, αφού τώρα έχουν το ελεύθερο των πλειστηριασμών fast track, με συνοπτικές διαδικασίες και με τους δανειολήπτες πραγματικά απροστάτευτους από τη νέα νομοθεσία, μετά τον περιορισμό των δικονομικών τους δικαιωμάτων !!! 




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδικοί ωφελημένοι από το νέο ΚΠολΔ οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που προστατεύουμε την περιουσία και την αξιοπρέπειά μας με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ :
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, κάποιοι μας έλεγαν τρελούς και άλλοι απατεώνες.
Σήμερα όμως μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά ακόμη και το φιλοτραπεζικό capital.gr !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Δεν μας χαρίστηκε τίποτα !!!
Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με τις γνώσεις, τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα μας, που τελικά οδήγησαν την ελληνική δικαιοσύνη να μας δικαιώσει με αμετάκλητες πλέον δικαστικές αποφάσεις !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΝΟΤΗΤΕΣ :


1η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΩΝ  
(ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ)
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

n  ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΚΟΥΡΕΜΑ 50%
n  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΟΥΡΕΜΑ 70%
n  ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΚΟΥΡΕΜΑ 90%

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΑΓΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ,  ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ,  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ  (ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ 100%) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ, ΙΣΟΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΚΟΥΣ, ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ :

n  50% ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ
n  70% ΣΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΤΙΚΑ  ΚΑΙ
n  90% ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΚΑΙ  ΜΕ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΤΥΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ FUDNS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ (50%, 70% &  90%).

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.
  
2η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 95.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΕΝΑΓΟΝΤΑ 
ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΕΝΑΓΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 106 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΒΛΑΒΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΙΤΗΤΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

17 ΑΙΤΗΜΑΤΑ

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Απόσπασμα από το Δικόγραφο

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ

        1. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ των εδώ εναγόντων και με έκαστο εξ αυτών, ως δανειολήπτες και των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών ανά επίδικη πιστωτική σύμβαση, δεν μπορεί να τύχει εφαρμογής η διάταξη του άρθρου (806 ΑΚ), για το λόγο ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής της.
      
    2.  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες και έκαστη εξ αυτών, άσκησαν καταχρηστικά το δικαίωμά τους ως προς την σύναψη πιστωτικών συμβάσεων και συγκεκριμένα προέβησαν στην σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων με τους εδώ ενάγοντες, ως δανειολήπτες και με έκαστο εξ αυτών, κατά παράβαση του άρθρου (281 ΑΚ), ήτοι καθ΄υπέρβαση των ορίων που επιβάλλουν η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός και οικονομικός σκοπός του δικαιώματος.

     3. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη κατ΄ άρθρον (178 ΑΚ), ειδικότερααισχροκερδείς κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και συνεπώς άκυρες κατ΄άρθρον (180ΑΚ).

    4. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις έχουν συναφθεί παράνομα, και ως εκ τούτου είναι άκυρες σε συνδυασμό με το άρθρο (174 ΑΚ).

    5. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες και εκάστη εξ αυτών, κατά την σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, παραβίασαν την διάταξη του άρθρου (288 ΑΚ), σε ότι αφορά τις παρεπόμενες υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την σχέση εμπιστοσύνης με τους εδώ ενάγοντες δανειολήπτες και με έκαστο εξ αυτών.

    6. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, δια των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2002 έως 31-12-2012 έχουν διαπράξει κατ΄ επάγγελμα τοκογλυφία κατά τις διατάξεις των άρθρων (404 ΠΚ) και δη κατά τις §§ 1, 2 αυτού, και (13 ΠΚ), που συνιστά αδικοπραξία κατά την ευρύτερη έννοια του άρθρου (914 ΑΚ).

    7. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, κατά τις χρήσεις  από 01/01/2002 μέχρι και την 31/12/2012 η κατ’ άρθρο 106, παρ. 2 του Συντάγματος ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, έγινε εκ προθέσεως παράνομα και προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.

    8. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες συντέλεσαν εξ οικείου πταίσματος στην πρόκληση και στην έκταση της ζημίας πιστωτικού κινδύνου εκάστης εξ αυτών σε ότι αφορά τις απαιτήσεις τους από τις επισφαλείς και ανεπίδεκτες είσπραξης πιστώσεις, υπό την έννοια του άρθρου (300 ΑΚ), και έχουνσυνευθύνη, συνυπαιτιότητα σε ότι αφορά την σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων.  

   9. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, παραβιάστηκε και πρέπει να αποκατασταθεί η Συνταγματική αρχή του Κοινωνικού Κράτους δικαίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 25, παρ.1, εδ. α,β’ του Συντάγματος, σχετικά με την αρχή της τριτενέργειας και την κατά το άρθρο 25, παρ. 1, εδ. δ’ του Συντάγματος αρχή της αναλογικότητας, από την ανάπτυξη της  κατ΄άρθρον 106 παρ. 2 του Συντάγματος ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, δια των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, προς βλάβη της Εθνικής Οικονομίας, και εν συνεχεία, με την παροχή σε αυτές κρατικών ενισχύσεων, δια της ανακεφαλαιοποίησής τους και δια της παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σ΄ αυτές, προς βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων, ως φορολογούμενοι.

  10. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ η από κοινού και εις ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ευθύνη της έκτης (6η) εναγόμενης με την Τρόϊκα, σε ότι αφορά την βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων, ως φορολογούμενοι, διότι, οι όροι των προγραμμάτων διάσωσης δεν σεβάστηκαν το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων της ως προς τη  δημοσιονομική και τη νομισματική εποπτεία της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος,  και επέτρεψε στις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες να αναπτύξουν την ιδιωτική οικονομική τους πρωτοβουλία αντίθετα με τις διατάξεις του άρθρου 106, παρ.2 του Συντάγματος, προς βλάβη της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος, ήτοι προς βλάβη του δημοσίου χρέους, του δημοσιονομικού ελλείμματος και, εν τέλει, προς βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων ως φορολογούμενοι.

  11. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, ΑΛΛΩΣ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, για την περίπτωση που δεν ήθελε θεωρηθεί ότι οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις είναι άκυρες, διότι(α) είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη κατ΄ άρθρον (178 ΑΚ), ειδικότερα αισχροκερδείς κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και (β) διότι έχουν συναφθεί παράνομα, σε συνδυασμό με το άρθρο (174 ΑΚ), συντρέχουν οι προϋποθέσεις να μειωθούν οι απαιτήσεις των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών κατά των εδώ εναγόντων ως δανειολήπτες, ως προς το κεφάλαιο όλων των αντιστοίχων και αναλυτικά περιγραφομένων κατά εδώ ενάγοντα και εναγόμενη, ατομικών πιστωτικών συμβάσεων και αυτές να απομειωθούν, ήτοι κατά τη σύγχρονη τραπεζική ορολογίανα «κουρευτούν», κατά εκάστη εκ των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και κατά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, σύμβαση προς σύμβαση, κατά ποσό ανάλογο της ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, δυνάμει των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012, για την απόσβεση της ζημίας  εκάστης εξ’ αυτών, κατά το ποσό και την αναλογία της επί της συνολικής ζημίας πιστωτικού κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι επί του συνόλου των απαιτήσεων εκάστης εξ’ αυτών από επισφαλή και ανεπίδεκτα είσπραξης δάνεια κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, όπως αυτά εμφανίζονται στις από 31/12/2012 ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τους ισολογισμούς εκάστης εξ’ αυτών, επειδή αυτή είχε ως αποτέλεσμα, δια της εγγραφής της στο δημόσιο χρέος της Ελλάδας, την αναγκαστική χρέωση με το ως άνω ποσό των 34,884 δις των φορολογουμένων στην Ελλάδα φυσικών και νομικών προσώπων και δη την κατά τα ανωτέρω αναλογική χρέωση των εδώ εναγόντων δανειοληπτών και ως φορολογούμενοι, προς βλάβη της περιουσίας τουςαφού έχει κριθεί ότι δια νομοθετικής ρυθμίσεως, ήτοι εν προκειμένω δια των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012, δεν μπορεί να προσβάλλεται το προστατευόμενο από τη διάταξη του άρθρου 17 του Συντάγματος δικαίωμα ιδιοκτησίας, ήτοι τα εμπράγματα δικαιώματα (Ολ. ΑΠ 7/1990 Δ. 21.908, Ολ. ΑΠ 4/1989 Δ. 21.938, ΑΠ 345/1994 ΝοΒ 43.247), ενώ έχει επίσης κριθεί ότι στην έννοια της περιουσίας (ιδιοκτησίας) περιλαμβάνονται όχι μόνο τα εμπράγματα δικαιώματα αλλά και όλα τα δικαιώματα περιουσιακής φύσεως και τα κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, ήτοι και τα ενοχικά περιουσιακά δικαιώματα και ειδικότερα οι απαιτήσεις είτε αναγνωρισμένες με δικαστική ή διαιτητική απόφαση είτε απλώς γεγενημένες κατά το εθνικό δίκαιο, εφόσον υπάρχει νόμιμη προσδοκία με βάση το ισχύον, έως την προσφυγή στο δικαστήριο, δίκαιο, ότι μπορούν να ικανοποιηθούν δικαστικά (Ολ. ΑΠ 40/1998 Αρμ. 1999. 412, 413), οπότε η δια νόμου απόσβεση τούτων είναι ανεπίτρεπτη  ως  προσβάλλουσα  το συνταγματικώς προστατευόμενο δικαίωμα της ιδιοκτησίας (Ολ. ΑΠ 40/1998, Ολ. ΑΠ 2/1995) και επειδή η ιδιότητα των εδώ εναγόντων δανειοληπτών ως φορολογούμενοι είναι αναγκαστική εκ του νόμου, αφού αυτοί διαθέτουν κανονικά μέχρι και σήμερα και, επιπλέον, διέθεταν και τότε, κατά την ημερομηνία σύναψης, συνομολόγησης και εκταμίευσης των ως άνω επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) που τους έχει αποδοθεί από την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία φορολογούνται, άλλως δεν μπορούσαν να συμβληθούν στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις και να τύχουν της επίδικης πίστωσης από τις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και από εκάστη εξ΄ αυτών, και, ακόμη, να αναγνωριστεί ότι το ακριβές ποσό της ανωτέρω απομείωσης («κουρέματος») πρέπει να προσδιορίζεται κατά εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, κατά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, με βάση τον ειδικό για το σκοπό αυτό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ του «Πίνακα Ανακεφαλαιοποίησης, Υπολογισμού Βλάβης Εθνικής Οικονομίας και Υπολογισμού Μαθηματικού Τύπου Κουρέματος Κεφαλαίου Δανείων ανά Εναγόμενη», ως κατωτέρω, ενώ,  αντίστοιχα, οι οικονομικές σχέσεις των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, δυνάμει όλων των αντιστοίχων και αναλυτικά περιγραφομένων κατά εδώ ενάγοντα και εναγόμενη, επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, κατά το ποσό της απομείωσης-«κουρέματος» δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες, για το μέρος του ποσού της ως άνω ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, και που χρησιμοποίησε για την απόσβεση της ζημίας του πιστωτικού της κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι της ζημίας της από τα μη εξυπηρετούμενα, επισφαλή δάνεια, τα κοινώς λεγόμενα «Κόκκινα Δάνεια», προς βλάβη, κατά τα ανωτέρω, της περιουσίας των εδώ εναγόντων δανειοληπτών ως φορολογούμενοι, ήτοι κατά τον εξής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ανά εδώ εναγόμενη : 

1.        Για την πρώτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο :
100 Χ (6.412,05 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

2.        Για τη δεύτερη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (4.035,00 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

3.        Για την τρίτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (7.854,19 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

4.        Για την τέταρτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

5.        Για την πέμπτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων της τέταρτης εδώ εναγόμενης την 31/12/2012).  

   12. AΛΛΩΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΟΤΙγια τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, οι εδώ ενάγοντες ως δανειολήπτες, στην περίπτωση που υποχρεωθούν να ικανοποιήσουν τις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και εκάστη εξ’ αυτών, καταβάλλοντας το σύνολο των απαιτήσεων όλων των αντίστοιχων και αναλυτικά αναφερομένων κατά ενάγοντα και εναγόμενη επίδικων πιστωτικών συμβάσεων,  έχουν αξίωση κατά των πέντε (5) πρώτων εναγομένων με βάση την έννομη σχέση του αδικαιολόγητου πλουτισμού κατ΄ άρθρον (904 ΑΚ) & σε συνδυασμό με το άρθρο  (69 Κ.Πολ.δ.), για το ποσό της ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, δυνάμει των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012,  για την απόσβεση της ζημίας  εκάστης εξ’ αυτών, κατά το ποσό και την αναλογία της επί της συνολικής ζημίας πιστωτικού κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι επί του συνόλου των απαιτήσεων εκάστης εξ’ αυτών από επισφαλή και ανεπίδεκτα είσπραξης δάνεια κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία,όπως αυτά εμφανίζονται στις από 31/12/2012 ετήσιες οικονομικές  καταστάσεις και τους ισολογισμούς εκάστης εξ’ αυτών,  το οποίο δια της εγγραφής του στο δημόσιο χρέος της Ελλάδος, την αναγκαστική χρέωση με το ως άνω ποσό των 34,884 δις των φορολογουμένων στην Ελλάδα φυσικών και νομικών προσώπων και δη την κατά τα ανωτέρω αναλογική χρέωση των εδώ εναγόντων δανειοληπτών και ως φορολογούμενοι, προς βλάβη της περιουσίας τους, συνιστά ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΩΝ, ήτοι για το ποσό που προσδιορίζεται κατά εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, κατά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, με βάση τον «Πίνακα Ανακεφαλαιοποίησης, Υπολογισμού Βλάβης Εθνικής Οικονομίας και Υπολογισμού Μαθηματικού Τύπου Κουρέματος Κεφαλαίου Δανείων ανά Εναγόμενη» (βλ. σχετικά Κεφάλαιο 3.Γ,  Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΕΝΑΓΟΜΕΝΩΝ),  κατά τους εξής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ :

1.     Για την πρώτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο :
100 Χ (6.412,05 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

2.     Για τη δεύτερη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (4.035,00 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

3.     Για την τρίτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (7.854,19 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

4.     Για την τέταρτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

5.     Για την πέμπτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων της τέταρτης εδώ εναγόμενης την 31/12/2012).  

13.  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΟΤΙγια τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες,  (α)είναι άκυρη η οφειλή τόκου δυνάμει των επίδικων συμβάσεων, άλλως (β) οι εδώ ενάγοντες ως δανειολήπτες  και έκαστος εξ’ αυτών πρέπει να απαλλαγούν από το κόστος της χορηγηθείσας πίστωσης, περιλαμβανομένων των τόκων και να έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν μόνο το ποσό του κεφαλαίου, (γ) άλλως, δια των επίδικων συμβάσεων έχουν συνομολογηθεί και ληφθεί υπέρμετροι (τοκογλυφικοί) τόκοι.

14.  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, όλες οι απαιτήσεις των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, ανά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες κατά την έννοια του άρθρου (916 του Κ.Πολ.Δ) και απαιτείται η διενέργεια ειδικής για το σκοπό αυτόΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ.

15. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, αξίωση των εδώ εναγόντων και εκάστου εξ αυτών, κατά των πέντε (5) πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ αυτών, για την χρηματική τους ικανοποίηση της ηθικής τους βλάβης για το εύλογο ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για έκαστο των εδώ εναγόντων και σε βάρος εκάστης εξ αυτών, στην περίπτωση της έκδοσης σε βάρος τους διαταγής πληρωμής από τις επίδικες συμβάσεις και συνεπεία αυτής καταχώριση του δεδομένου στο Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων (ΣΑΥ) στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., από την ημερομηνία της εγγραφής της πληροφορίας και μέχρι εξοφλήσεως, άλλως από την επίδοση της αγωγής και μέχρι εξοφλήσεως.  
    
  16.α) Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της πρώτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη  εδώ εναγόμενη, ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο  χρηματικό ποσόν των δέκα   χιλιάδων (10.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης  που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως,  από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.
      
  16.β) Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της δεύτερης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

  16.γ) Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της τρίτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εναγόμενη, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο  χρηματικό ποσόν των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

  16.δ) Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της τέταρτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη, ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

  16.ε) Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της πέμπτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη,   ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

         Ήτοι, ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ανά εδώ ενάγοντα ως φορολογούμενο, εις βάρος των πέντε  πρώτων εναγομένων, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εναγομένη, το ποσό των ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ χιλιάδων (75.000) ευρώ (10.000+15.000+20.000+25.000+5.000), για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

    17.  ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ εις βάρος της έκτης εναγομένης, ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», ΑΤΟΜΙΚΑ, το εύλογο χρηματικό ποσόν των ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (20.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησε, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

Να κηρυχθεί η εκδοθησομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Να καταδικασθούν οι εναγόμενες στην εν γένει δικαστική δαπάνη εκάστου των εναγόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates