.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Διαγραφές, παγώματα και ρυθμίσεις δανείων ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς !!!

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πουλιέται για κοινωνική παροχή της Τράπεζας, η νομοθετική υποχρέωση του Ν. 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση !!!
Η δράση αυτή καλύπτει ποσά μέχρι 20.000 ευρώ και αφορά μόνο τους δανειολήπτες που θα κατορθώσουν να ενταχθούν στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση !!!
Δηλαδή καλύπτει μόνο δανειολήπτες που διαθέτουν μηνιαίο εισόδημα μέχρι 200 ευρώ, συν 20 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί !!!

Πόσοι από εσάς έχετε τις προϋποθέσεις για να κατορθώσετε να ενταχθείτε στο νέο, φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς ;;;


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΦΑΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!
Στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς αναγράφονται τα εξής :
«.........Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι εάν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω προϋποθέσεις, η Τράπεζα θα σας προτείνει μια ευνοϊκή λύση ρύθμισης των οφειλών σας.......» !!!

Αυτό σημαίνει Marketing !!!
Θα τρέξουν όλοι οι δανειολήπτες στα καταστήματα της τράπεζας, και όταν το 90% από αυτούς διαπιστώσουν ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις ένταξης στο φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα, θα πάρουν για ΚΑΡΟΤΟ μια προσφορά ΡΥΘΜΙΣΗΣ, προκειμένου να αποδεχθούν εγγράφως τις οφειλές τους κατά κεφάλαιο και τόκους και για να υπογράψουν νέες, έγκυρες συμβάσεις, αφού οι παλιές είναι όλες, αν όχι άκυρες στο σύνολό τους, τουλάχιστον καταχρηστικές !!!

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης !!!

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι :

1. Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Πιστωτικές Κάρτες.

2. Παγώνει τα Στεγαστικά Δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.

Συγκεκριμένα όμως, το πρόγραμμα αφορά μόνον οσους υπαχθούν στο νόμο 4320/2015 για την ανθρωπιστική κρίση και ενδεικτικά παραθέτω τις προυποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να ενταχθει κάποιος που είναι για.
Μεμονωμένο άτομο: 2400 ευρώ
Οικογένεια χωρίς εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με ένα εξαρτώμενο μέλος: 3600 ευρώ
Οικογένεια με 1 εξαρτώμενο μέλος ή άτομο με 2 εξαρτώμενα μέλη: 4200 ευρώ
Οικογένεια με 2 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 3 εξαρτώμενα μέλη: 4800 ευρώ
Οικογένεια με 3 εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 4 εξαρτώμενα μέλη: 5400 ευρώ
Οικογένεια με 4 και άνω εξαρτώμενα μέλη ή άτομο με 5 και άνω εξαρτώμενα μέλη: 6000 ευρώ
Τα περιουσιακά κριτήρια είναι τα εξής:
Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό) να μην υπερβαίνει τις 90.000 ευρώ κατʼ άτομο, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 10.000 για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο και με ανώτατο συνολικό όριο για κάθε άτομο ή οικογένεια το ποσό των 200.000 ευρώ.
Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του ατόμου ή του συνόλου των μελών της οικογένειας σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού ή/ και η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων κ.λπ., να μην υπερβαίνει για το οικονομικό έτος 2014 (χρήση 2013) το διπλάσιο του ορίου εισοδήματος για τη λήψη των παροχών της παρούσας απόφασης.
SSL Certificates