.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ !!! Η GOLDMAN SACHS ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

Goldman Sachs : Θα επέλθει συμβιβασμός Ελλάδας - Ευρωζώνης, παρά τις εντάσεις !!!



H Κομισιόν υποδέχθηκε με μεγαλύτερη θέρμη τη συμφωνία, σε σχέση με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ !!!
Στο βασικό της σενάριο το οποίο προβλέπει ότι τελικά θα επέλθει συμβιβασμός ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη, εμμένει η Goldman Sachs, εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.
Σε σημερινή της ανάλυση με τίτλο «European Economics Daily: The Week Ahead: Eurogroup to discuss Greek reform package and industrial production across Europe», η αμερικανική επενδυτική τράπεζα τονίζει ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει σήμερα επιπλέον λεπτομέρειες του μεταρρυθμιστικού της πακέτου στο Eurogroup. 
To Eurogroup θα συνεδριάσει σήμερα 9 Μαρτίου, προκειμένου να συζητήσει τα επόμενα βήματα, μετά την απόφαση παράτασης του ελληνικού προγράμματος κατά τέσσερις μήνες.
Στις 24 Φεβρουαρίου, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης κατέληξαν σε μια πολιτική συμφωνία παράτασης του ελληνικού προγράμματος, απόφαση η οποία εγκρίθηκε από μια σειρά κοινοβουλίων της ευρωζώνης, τονίζει η Goldman Sachs.
H Κομισιόν υποδέχθηκε με μεγαλύτερη θέρμη τη συμφωνία, σε σχέση με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, οι οποίοι σημείωσαν ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να αναλάβει ισχυρότερες δεσμεύσεις για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, όπως σημειώνουν οι αναλυτές.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αναμένεται να υποβάλει σήμερα περαιτέρω λεπτομέρειες για το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας.
Η Goldman Sachs εμμένει στο βασικό της σενάριο το οποίο προβλέπει συμβιβασμό ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πιθανό να επιμείνουν.

www.bankingnews.gr
SSL Certificates