.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Η κύρια προϋπόθεση για την επιτυχία του προγράμματος της νέας κυβέρνησης και της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, είναι η στήριξη της πολιτικής της και των διαπραγματευτικών της επιχειρημάτων από την Τράπεζα της Ελλάδος, που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα της εθνικής νομισματικής πολιτικής και της διαχείρισης των σχέσεων και των ευαίσθητων ισορροπιών με την ΕΚΤ !!!




Είναι βέβαιο ότι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, όχι μόνο δεν πρόκειται να στηρίξει το σχέδιο της νομισματικής πολιτικής που θα προβάλλει η κυβέρνηση στους Ευρωπαίους εταίρους και τους δανειστές αλλά, αντίθετα, θα το υπονομεύσει !!!


Λόγω του αυτοδιοίκητου της ΤτΕ, που λειτουργεί όπως όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης εν είδη Βατικανού, ο πρωθυπουργός δεν έχει τη θεσμική δυνατότητα να παύσει τον Γιάννη Στουρνάρα από το αξίωμα του Διοικητή της ΤτΕ.
Έχει όμως τη δυνατότητα να τον οδηγήσει σε παραίτηση, με πολιτικούς όρους !!!
Και πρέπει να το πράξει το συντομότερο, δρομολογώντας την αντικατάστασή του με ένα νέο Διοικητή, του οποίου η ατζέντα θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδος και το μείγμα της νομισματικής πολιτικής που είναι απαραίτητη για την επιτυχία του προγράμματος οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και της διαπραγμάτευσης με την ΕΚΤ και τους δανειστές.
SSL Certificates