.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Δεν είναι μόνο η εθνική περηφάνια και η αξιοπρέπεια που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισαν Έλληνα ΥΠΟΙΚ !!!
Είναι παράλληλα η άνεση της αυτοπεποίθησης και η απλότητα της βαθειάς γνώσης, με τις οποίες ο Γιάνης Βαρουφάκης αφόπλισε κυριολεκτικά τον Ντάισελμπλουμ, αφού η επιχειρηματολογία του αναπτύχθηκε στη βάση των δικών του, προσωπικών θέσεων για την ελληνική κρίση και για το έγκλημα των μνημονίων, χωρίς να αλλάξει ούτε μια λέξη στα όσα λέει και γράφει τα τελευταία 5 χρόνια !!!



Έτσι είναι όταν διαπραγματεύεσαι με τα δικά σου λόγια και όχι με δανεικά, κλεμμένα ή υπαγορευμένα κείμενα από τους ίδιους τους αντισυμβαλλόμενους σου !!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ GREXIT KAI ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!


Μπράβο στον Γιάνη Βαρουφάκη που σήμερα τίμησε πρωτίστως την ακαδημαϊκή του ιδιότητα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμη καθηγητές που σέβονται τους φοιτητές τους, κάνοντας πράξη την ίδια θεωρία που τους διδάσκουν στα Πανεπιστήμια.

Και μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα που τον εμπιστεύθηκε ως επιστήμονα και διαπραγματευτή και τον άφησε να κάνει τη δουλειά του ελεύθερα.
SSL Certificates