.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚ !!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΟΪΚΑΣ !!!










Το είχαμε αποκαλύψει από τον προηγούμενο μήνα !!!
Μοναδική λύση για να προστατέψετε την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας, η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html






ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΣΥΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΡΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!
Την ώρα που οι απλοί Πολίτες συλλαμβάνονται με το αυτόφωρο και προφυλακίζονται για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμία, οι γενικοί διευθυντές και οι νόμιμοι εκπρόσωποι των κομμάτων ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, παρότι χρωστούν εκατομμύρια ευρώ μισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών στους υπαλλήλους τους !!!
Το ίδιο ισχύει και για τη μαύρη εργασία και το ανασφάλιστο προσωπικό !!!
Πόσοι κομματικοί υπάλληλοι είναι άραγε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ;;;
Πήγε ποτέ η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ να κάνει έλεγχο στα κεντρικά γραφεία και τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων ;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας να παραβαίνουν το καθήκον τους και να μην εκτελούν τις υποχρεωτικές εκ του νόμου ελεγκτικές τους αρμοδιότητες, όταν ο ελεγχόμενος είναι πολιτικό κόμμα και, ειδικότερα, όταν είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ !!!
Το ίδιο ισχύει και για τις ΔΕΚΟ !!!
Έκοψε ποτέ η ΔΕΗ το ρεύμα ή ο ΟΤΕ το τηλέφωνο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, την ώρα που χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανεξόφλητων λογαριασμών ;;;
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ :
Τι τα κάνουν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης από τον προϋπολογισμό, αφού δεν πληρώνουν ούτε μισθούς, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ούτε ΔΕΗ, ούτε ΟΤΕ ;;;
Σε ποιες τσέπες τελικά καταλήγει το κρατικό χρήμα που εισπράττουν από τη φορολογική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού ;;;

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Με σημερινή της δήλωση στηρίζει οφειλέτες του δημοσίου και δανειολήπτες, υιοθετώντας τις θέσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!




<< Η Συγκυβέρνηση της διαρκούς αποτυχίας καταργεί τις 100 δόσεις του ΕΝΦΙΑ που νομοθέτησε πριν ένα μήνα.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η τρόικα τράβηξε τα αυτιά του Αντωνάκη και αυτός δεν στάθηκε ικανός να υπερασπιστεί τον Ελληνικό λαό και τους δακρύβρεχτους λόγους θέσπισης του μέτρου.
Η αναξιοπιστία προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την θεατρική κίνηση της προσχηματικής ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία των κόκκινων δανείων που ζήτησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η θέση μου είναι κάθετα αντίθετη με την τροπολογία, γιατί κατατέθηκε με τρόπο χλευαστικό προς τους θεσμούς.
Κυρίως όμως είμαι αντίθετη, γιατί δείχνει το τυρί της ρύθμισης των οφειλών, αλλά κρύβει την φάκα της υποδούλωσης των δανειοληπτών στις τράπεζες.
Έδωσα στην κυβέρνηση Σαμαρά μια τελευταία ευκαιρία με την ρύθμιση των 100 δόσεων για το καλό των Ελλήνων πολιτών.
Αφού αποδείχθηκε αναξιόπιστη, αφού επιχειρεί να αφαιρέσει την ευεργετική διάταξη για τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορώ να δείξω καμία περαιτέρω ανοχή σε ψεύτες.
Καταψηφίζω τόσο την τροπολογία αφαίρεσης των 100 δόσεων όσο και αυτή της εκχώρησης ελέγχου της ζωής των δανειοληπτών στις τράπεζες.
Έχω συνυπογράψει με τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές πραγματική πρόταση για τα κόκκινα επαγγελματικά δάνεια και την έχουμε καταθέσει. Αυτή είναι η πραγματική πρόταση μας και αυτή μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να περνά η ώρα>>.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ !!!

Απόφαση κόλαφος του Δ.Σ.Α για τις πρακτικές των δικηγορικών- εισπρακτικών εταιριών !!!
ΔΣΑ : "Δικηγόρος ή η Δικηγορική Εταιρία, απαγορεύεται να οχλεί προφορικά και δή τηλεφωνικά, τον οφειλέτη του εντολέα του πέραν της μίας φοράς !!!



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ομόφωνα αποδοκιμάζει και καταδικάζει τις πρακτικές δικηγόρων και δικηγορικών εταιριών που στο πλαίσιο της δικηγορικής τους εντολής μετέρχονται συμπεριφορές εισπρακτικών εταιρειών, προβαίνοντας σε αλλεπάλληλες αντιδεοντολογικές τηλεφωνικές οχλήσεις προς τους οφειλέτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Α επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση πως παρόμοιες συμπεριφορές προσβάλουν το σύνολο του δικηγορικού σώματος και δεν θα είναι ανεκτές.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε την προσθήκη στα πειθαρχικά παραπτώματα του Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων, ώστε οσάκις δικηγόροι ή δικηγορικές εταιρίες διαπιστωθεί ότι ακολουθούν την πρακτική αυτή, να βρεθούν αντιμέτωποι με την βαρύτατη πειθαρχική διαδικασία του ΔΣΑ.

Σύμφωνα με την προσθήκη στον Κώδικα Δεοντολογίας, ο δικηγόρος ή η δικηγορική εταιρία, απαγορεύεται να οχλεί προφορικά και δή τηλεφωνικά, τον οφειλέτη του εντολέα του πέραν της μίας φοράς, προκειμένου να τον ενημερώσει για την οφειλή του και να διερευνήσει τη δυνατότητα εξώδικης επίλυσης της υφιστάμενης διαφοράς. Σε περίπτωση που στη συνέχεια ο οφειλέτης δεν ανταποκριθεί, δυστροπήσει ή αρνηθεί να εξοφλήσει την οφειλή, ο δικηγόρος οφείλει, τότε, να προβεί σε έγγραφη εξώδικη όχληση ή να ασκήσει τα προβλεπόμενα νόμιμα ένδικα βοηθήματα για λογαριασμό του εντολέα του.

Η μη τήρηση της διάταξης αυτής παραβιάζει τον Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων και συνιστά ελεγκτέο πειθαρχικό παράπτωμα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!





ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ !!!

Η προσωποκράτηση για ιδιωτικά χρέη έχει στην πράξη καταργηθεί, αφού τα Δικαστήρια την επιβάλλουν πολύ σπάνια, ενώ ακόμη και στις περιπτώσεις που επιβάλλεται δεν εκτελείται ποτέ, αφού δεν έχουν διαμορφωθεί οι υποχρεωτικοί κατά το νόμο ειδικοί χώροι κράτησης, ξεχωριστά από τους ποινικούς κρατούμενους !!!
ΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ;;;;
Τι παίζεται λοιπόν επικοινωνιακά ;;;

Τέλος στην προσωποκράτηση για τους οικονομικά αδύνατους

Οι διθυραμβικές ανακοινώσεις περί της δήθεν κατάργησης της ήδη καταργημένης προσωποκράτησης, αποσκοπούν επικοινωνιακά να αποπροσανατολίσουν την  κοινή γνώμη από ένα ακόμη φιάσκο της Κυβέρνησης, που δεν κατόρθωσε να περάσει από την Τρόικα ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!
Αυτή ήταν η πραγματική ατζέντα που είχε ανακοινωθεί κατά το προηγούμενο διάστημα !!!
Και φυσικά, όπως έγινε και με τι 100 δόσεις και τα Κόκκινα Δάνεια, επειδή η Τρόικα είπε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, για να καλυφθεί ένα ακόμη κυβερνητικό φιάσκο σε διάστημα μόλις 2-3 ημερών, επινοήθηκε ξανά το ποίημα της δήθεν κατάργησης της καταργημένης προ πολλού προσωποκράτησης για ιδιωτικά χρέη.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΙΚΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΟΑΕΕ, ΚΛΠ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!
Ξαναψηφίστε τους !!!

AYTO EINAI TO ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ Κ. ΣΚΡΕΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_13.html
ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ !!!
Θεσπίζεται ο ενιαίος λογαριασμός  και συνδέονται οι ρυθμίσεις για τράπεζες και εφορία όπως ζητούσε από την αρχή η Τρόικα !!!
ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 20% ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ,  ΑΝΤΙ ΤΟΥ 50% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΙΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΝ !!!


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Διαβάζουμε στο protothema :
Κούρεμα" 20% στα κόκκινα δάνεια αλλά πρώτα υπαγωγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων !!!
Αλλάζει η ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων. 
Για να μπουν στη ρύθμιση για τα χρέη στις τράπεζες, προϋπόθεση θα είναι να υπαχθούν και στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις στην εφορία. 
Το κίνητρο θα είναι διπλό: και «κούρεμα» χρεών στην τράπεζα θα κάνουν, και θα γλιτώσουν και άλλο 20% από τις προσαυξήσεις στα χρέη τους στην εφορία ενώ, όπως σχεδιάζουν να κάνουν οι τράπεζες, θα μπορεί να παίρνει και επιπλέον χαμηλότοκο δάνειο για να εξοφλήσει ολοσχερώς το δημόσιο και να πετύχει έκπτωση 100% στις προσαυξήσεις.

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής, σε τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, «ανοίγει» το παιχνίδι της ρύθμισης δανείων για περισσότερους:

1. Δεν τίθεται πλαφόν στο συνολικό χρέος που έχει ο μικρός επιχειρηματίας για να μπει στην ρύθμιση. Με βάση το αρχικό σχέδιο, για να μπει ο οφειλέτης στην ρύθμιση, θα έπρεπε να έχει συνολικό χρέος έως 500.000 ευρώ.

2.Πλαφόν μπαίνει τώρα στο «κούρεμα» του δανείου (κεφάλαιο και τόκοι), ώστε να επωφεληθούν περισσότεροι (στη λογική «λιγότερα σε περισσότερους»). Πλέον θα προβλέπεται όριο για διαγραφές έως 500.000 ευρώ, από κεφάλαιο και τόκους, για όσους έχουν οφειλή σε καθυστέρηση έως 3 μίνες και χρωστούν σε μία ή περισσότερες τράπεζες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να μην έχουν κάνει αίτηση για να μπουν στο νόμο Κατσελη και ο τζίρος τους να μην ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Τους «σπρώχνουν» στις 100 δόσεις

ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Οι Καραμανλικοί, αφού πρώτα ξανάσκισαν τα καλτσόν τους ενόψει της ονομαστικής ψηφοφορίας των 100 δόσεων, στη συνέχεια, σαν καλές πουτανίτσες του Σαμαρά, ξανασήκωσαν τα χεράκια και φώναξαν και πάλι όλοι μαζί ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αφέντη Αντώνη !!!
Πρώτα κατέστρεψαν τον ίδιο τον Καραμανλή !!!
Τώρα καταστρέφουν εσένα !!!
Μη ξεχάσεις να τους ξαναψηφίσεις στις επόμενες εκλογές !!!



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ !!!

Μετά την Ευρώπη των Πουσταριών, πήρε τη σκυτάλη του αντιρατσιστικού η Ευρώπη των Κτηνοβατών !!!

Ο γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία......δημιουργεί δεδικασμένο !!!



ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ;;; 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤWITTER O ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !!!
Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας
να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Copenhagen Express.
woman-horse1
Η Milanja Broskvit, δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό
στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex. Eπικαλέστηκε ότι
η ίδια και ο «σύζυγός της»  Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας
προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.
throgen-300x157
Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών
δεν έχει «ηθική σημασία».
«Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.
Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας
και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».
«Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε μια χώρα, ανοίγει η πόρτα σε
όλα τα είδη των παρανοήσεων σχετικά με το νομικό καθεστώς των ζώων σε σχέση με τους
ανθρώπους υπό τους οποίους οι νομικές αρχές έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», εξηγεί
ο παγκοσμίου φήμης ειδικός και νομικός σύμβουλος, James Cudwell.
«Η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων,
μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα»,
παραδέχεται ο Dan Jorgensen Υπουργός γεωργίας της Δανίας.
«Η χώρα μας έχει γίνει ένα hot-spot για  τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία
τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα, ενώ η
κτηνοβασία απαγορεύεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Πόσο καιρό θα
μπορούμε να επιτρέπουμε να αμαυρώνει τη διεθνή φήμη μας; »
ρώτησε το Κοινοβούλιο.
ΠΗΓΗ
http://www.ereportaz.gr/o-gamos-ginekas-me-alogo-sti-dania-dimiourgi-dedikasmeno/

O ΠΑΚΗΣ ΞΑΝΑΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!

Η τρόικα αποφασίζει για τις προφυλακίσεις για χρέη στο Δημόσιο !!!


Η ρύθμιση που καταργεί την προφυλάκιση για χρέη προς το Δημόσιο δεν έρχεται στη Βουλή γιατί εστάλη στην Τρόικα για να την εγκρίνει !!!
Αυτό κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που εγκρίνει αποφάσεις – πλαίσιο της Ε.Ε.

Ως γνωστό, με το άρθρο 3 παράγραφος 1 του νόμου 3943/2011 (νόμος Παπακωνσταντίνου) καθίσταται ποινικώς κολάσιμη η αδυναμία οποιουδήποτε να αποπληρώσει χρέος προς το δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Οικονομικών έχει σταλεί ρύθμιση με την οποία καταργείται η προφυλάκιση, ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης πρόσφατα δεσμεύθηκε ότι θα την εντάξει σε νομοσχέδιο. «Μαθαίνω -και ελπίζω να μην είναι αλήθεια- ότι ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί αυτή η κατάργηση είναι γιατί και το ζήτημα αυτό ετέθη υπό την έγκριση της τρόικας», είπε ο Πρ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «δεν έχει καμία δουλειά η τρόικα, ελπίζω να μην είναι ακριβές ότι ρωτήθηκε αυτό το θέμα. Γιατί δεν είναι νοητό να ερωτάται για κάτι τέτοιο. Επαναλαμβάνω δεν έχει καμία δουλειά!».

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της διάταξης για προφυλάκιση όσων έχουν χρέη προς το Δημόσιο, ο Πρ. Παυλόπουλος είπε «η διάταξη που καθιερώνει αντικειμενική ποινική ευθύνη δεν έχει καμμία σχέση με το κράτος δικαίου. Ψηφίστηκε την εποχή εκείνη, όπως ψηφίστηκε, με την αντίδραση όλης της Βουλής. Ήταν έργο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου». «Τι συμβαίνει και δεν έρχεται; Δεν είναι τώρα ευκαιρία;», αναρωτήθηκε ζητώντας την κατάργηση της «μεσαιωνικής διάταξης, η οποία έχει πραγματικά καταρρακώσει το κύρος της ελληνικής πολιτείας και δίνει την εικόνα στους ανθρώπους ότι δεν σκεφτόμαστε ούτε καν με τη λογική που σκεφτόταν ο ποινικός νομοθέτης, μιλώντας την εποχή εκείνη για την κλοπή χρήσεως και την υπεξαίρεση χρήσεως, δηλαδή το δίδαγμα του Γιάννη Αγιάννη». Υπενθύμισε ακόμη ότι «η τρόικα είναι κατά τα 2/3 ευρωπαϊκό όργανο, το οποίο αν δεν ξέρει να σέβεται το ελληνικό Σύνταγμα, οφείλει να σέβεται το ευρωπαϊκό δίκαιο και κατά το ευρωπαϊκό δίκαιο δεν υπάρχει καμμία αρμοδιότητα οιουδήποτε ευρωπαϊκού οργάνου που να επιβάλλει ποινικές ρυθμίσεις σε ζητήματα που άπτονται τη συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών, εκτός αν αφορά θέματα τα οποία σχετίζονται με το ευρωπαϊκό δίκαιο αυτό τούτο και ως κύρωση νοείται κατ’ εξαίρεση από το ευρωπαϊκό δίκαιο και η ποινική κύρωση».
 

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΕΡ !!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ΟΥΤΕ βουλευτής της Κυβέρνησης, ΟΥΤΕ απλός λαγός των Τραπεζών !!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!
Είναι ο ορισμός του σύγχρονου Γερμανοτσολιά,  ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ & Co  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ :
ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ !!!
Στον real fm και στην πρωινή εκπομπή του Ν. Xατζηνικολάου φιλοξενήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος για άλλη μια φορά άφησε έκπληκτο τόσο τον δημοσιογράφο όσο και το πανελλήνιο όταν ερωτώμενος σχετικά τάχθηκε υπέρ της άρσης  προστασίας της πρώτης κατοικίας και την έναρξη πλειστηριασμών των ακινήτων, ανατρέποντας την επικοινωνιακή συμφωνία της κυβέρνησης και των τραπεζών η οποία εχθές με ανακοίνωση των εκπροσώπων των Τραπεζών κ Σάλλα τάχθηκαν υπέρ της αναστολής του μέτρου για την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. 
Ο γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας ότι η ανάπτυξη και η μείωση της ανεργίας, περνούν και μέσα από τους πλειστηριασμούς των ακινήτων από τις τράπεζες, αφήνοντας εμβρόντητο τον δημοσιογράφο ο οποίος σχολιάζοντας τον Α. Γεωργιάδη είπε “είστε πιο σκληρός από τις Τράπεζες και τον επιχειρηματικό κόσμο κύριε Γεωργιάδη" !!!
ΠΗΓΗ
http://tolimeri.wordpress.com/2014/11/12/%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B1/

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΣΚΡΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ RED BULL ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ !!!

Ως τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους στην Ελλάδα, σωτήρια για 180.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις, παρουσίασε στη Βουλή την τροπολογία για τη ρύθμιση των Κόκκινων Δανείων, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας !!!

 

ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΤΥΧΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ !!!
ΔΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ !!!
«Υπάρχουν πολλοί, κυρίως βουλευτές της αντιπολίτευσης, που υποστηρίζουν πως η τροπολογία δεν ευνοεί τους οφειλέτες, αλλά τις τράπεζες. Δεν λέτε την αλήθεια για άλλη μια φορά. Με το παρόν, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Σώζουμε επιχειρήσεις που επιβιώνουν μέσα στην κρίση και κινδυνεύουν να κλείσουν. Οι υπερχρεωμένες είναι αδύνατον ούτως ή άλλως να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους- και τώρα, ένα μεγάλο μέρος του βάρους των χρεών θα φύγει απ΄ τους ώμους τους», ανέφερε ο κ. Σκρέκας. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέδεσε την τροπολογία με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, χαρακτηρίζοντας τη ρύθμιση ως «έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της προσπάθειας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», καθώς «απεγκλωβίζει επιχειρηματίες από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των χρεών και ενισχύει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του μεγάλου εθνικού στόχου: τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας από σταθερές βάσεις».

Η FM VOICE ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ !!!

ΒΑΤΕΡΛΩ KOKKINΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!! ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ !!!

Σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα και για τα δύο !!!

Δεν εντάσσονται στις 100 δόσεις όσες οφειλές δεν ήταν ληξιπρόθεσμες μέχρι 31 Οκτωβρίου !!! 

Η Τρόικα ζητά τροποποιήσεις και στη ρύθμιση για τα Κόκκινα Δάνεια !!!


 

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ !!!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Στην Βουλή και σε νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα κατατέθηκε η τροπολογία που πετά εκτός της ευνοϊκής ρύθμισης των 100 δόσεων τους συνεπείς φορολογούμενους.
Σύμφωνα με την ρύθμιση που τροποποιεί επι τα χείρω την αρχική τροπολογία που έχει ήδη ψηφίσει η Βουλή «από τις διευκολύνσεις του άρθρου 51 του ν. 4305/2014 σχετικά με την τμηματική καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών προς την Φορολογική Διοίκηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2014 εξαιρούνται εκείνες που δεν ήταν ληξιπρόθεσμες μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και οι οποίες θα καθίστανται ληξιπρόθεσμες μέχρι την υποβολή της αίτησης του οφειλέτη (δυνατότητα υποβολής εως 31.3.2015).

Την ίδια ώρα η άτακτη υποχώρηση του υπουργείο Οικονομικών και η ανατροπή της αρχικής ρύθμισης προκαλεί ισχυρές αναταράξεις στο στρατόπεδο της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία που επιχειρεί να αλλάξει την αρχική ρύθμιση. «Η απαξίωση της Βουλής επιτρέπει το θράσος στους δανειστές να ζητούν να αλλάξουμε το νόμο που ψηφίσαμε πριν από λίγες ημέρες» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ξεκαθάρισε «αυτό δεν πρόκειται να γίνει από τονομιλούτα».

Πέραν αυτού η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων εξαπέλυσε αυστηρή κριτική στην ηγεσία του υπουργείου.


Δεν ξεκαθαρίζουν οι δανειστές αν ικανοποιήθηκαν από τις αλλαγές

Παραμένουν οι ενστάσεις και οι μεγάλες πιέσεις της Τρόικα, παρά και την ταπεινωτική για την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο υπαναχώρηση στο θέμα των ρυθμίσεων με τις 100 δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές μέσω email που έχουν στείλει ζητούν και πιέζουν για πολλές περισσότερες διορθώσεις και αλλαγές από αυτές που έκανε δεκτές ο υπουργός Οικονομικών, πετώντας εκτός ρύθμισης τις μη ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΝΦΙΑ, του φόρου εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς, του φόρου πολυτελείας και του τέλους επιτηδεύματος.


Αλλαγή στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια ζητά η Τρόικα !!!
Αμφίβολο παραμένει έτσι ακόμα αν τελικώς η Τρόικα θα πει το «ναι», ακόμα μετά και το αλαλούμ που προκλήθηκε το τελευταίο 24ωρο και το οποίο δεν αποκλείεται να έχει και συνέχεια αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές πιέζουν για να υπάρξει ανάλογη τροπολογία και στο θέμα της ρύθμισης των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων !!!

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ : ΚΡΑΧ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Πλήρης απαξίωση στην κτηματαγορά: Πωλούνται διαμερίσματα ακόμη και με 3.000 ευρώ! (παραδείγματα)

ΚΡΑΧ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ! 
Τα ακίνητα καταντούν "νεκροτάφεια" όπου οι ιδιοκτήτες των καλούνται να πληρώνουν  ΕΝΦΙΑ ως εάν προσπορίζοντο οφέλη - εισόδημα από αυτά ..... !  
Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι διαθέτουν διαμερίσματα που πλέον δεν πωλούνται ούτε με... 3.000 ευρώ. Η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κτηματαγορά, η παντελής απουσία αγοραστών και κυρίως η «γκετοποίηση» γειτονιών της Αθήνας έχουν προκαλέσει κραχ στις τιμές.
Η πλήρης απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν λάβει υπόψη του κανείς τα εκατοντάδες διαμερίσματα που βρίσκονται σε παλαιές πολυκατοικίες στο κέντρο και πέριξ αυτού, και δεν πωλούνται αλλά μένουν ξενοίκιαστα και κλειστά για πολλά χρόνια, ενώ για την εφορία κοστίζουν μια περιουσία και φορολογούνται αναλόγως.
Κτηματομεσίτες του κέντρου περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την εικόνα της αγοράς τονίζοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για «νεκροταφείο» ακινήτων που το μόνο που θα σώσει τους ιδιοκτήτες είναι να γκρεμιστούν.
Οπως τονίζει στην «Οικονομία» ο κτηματομεσίτης Κωνσταντίνος Παγκάκης η εικόνα της κτηματαγοράς είναι ακόμη χειρότερη από εκείνη που πιθανότατα κάποιοι νομίζουν. «Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, δεν αγοράζει απολύτως τίποτε, ακόμη κι αν τους το δώσεις... τζάμπα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησα να πουλήσω διαμέρισμα πελάτη αντί 5.000 ευρώ, η τιμή κατέβηκε στα 3.500 ευρώ και η προσφορά που έκανε ο πελάτης ήταν 2.800 ευρώ»! Ο ίδιος αναφέρει ότι υπάρχουν πλέον εκατοντάδες αγγελίες με τιμές-σοκ για ακίνητα σε εξαιρετική κατάσταση, πλήρως ανακαινισμένα τα οποία, ωστόσο, έχουν απαξιωθεί είτε λόγω της θέσης που βρίσκονται είτε επειδή δεν υπάρχουν πλέον αγοραστές είτε γιατί οι πωλητές είναι σε απόγνωση και θέλουν να τα «ξεφορτωθούν» ώστε να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και άλλα έξοδα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : Ο Νο 1 ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ !!!

         

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Αν ψάχνουμε τη συνταγή του αληθινού Success Story, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε το ζεστό νερό !!!
Το έχουν ανακαλύψει οι εταίροι - δανειστές μας, αυτοί του σκληρού πυρήνα της ΕΕ, πολύ πριν από εμάς !!!
Εμείς μπορούμε να κάνουμε ένα μόνο απλό πράγμα : 
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ !!! 
Επιλέγοντας, προσαρμόζοντας και εφαρμόζοντας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα τα δικά τους συγκριτικά πλεονεκτήματα, αυτά που κατέστησαν τις εθνικές τους οικονομίες εξωστρεφείς, υγιείς, ανταγωνιστικές και βιώσιμες !!! 



Έτσι λοιπόν :

  1. Κατά τη γερμανική συνταγή, πρέπει να διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου δυνατού μέρους του χρέους μας, να επιδοτήσουμε τη μόνη σίγουρη εξωστρεφή μας βιομηχανία, δλδ τον τουρισμό κάθε μορφής και, ταυτόχρονα, να συνδράμουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα να διαφθείρει, με τη μέθοδο του lobbying, τις πολιτικές ηγεσίες τρίτων χωρών, προκειμένου να επιτευχθεί η προώθηση αγαθών και υπηρεσιών Μade in Greece στις αγορές τους, με έμφαση στο τουριστικό πακέττο και με πρώτο στόχο τα 50.000.000 αφίξεις το χρόνο.
  2. Κατά την ελβετική συνταγή, πρέπει να καταργήσουμε κάθε ουσιαστικό έλεγχο προέλευσης του χρήματος, που γίνεται εμπόδιο στην εισροή εισαγόμενης ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προσφέροντας παράλληλα ελκυστικά καταθετικά επιτόκια, νέα προϊόντα, χρηματοοικονομικά εργαλεία και υπηρεσίες στο μαύρο χρήμα όλου του πλανήτη, προκειμένου αυτό να εισρεύσει στα ταμεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
  3. Κατά την ολλανδική συνταγή, πρέπει να συνάψουμε διμερείς φορολογικές και δασμολογικές συμφωνίες με τις εκτός ΕΕ χώρες της ευρύτερης περιοχής μας, προκειμένου αυτές να μπορούν μέσω της Ελλάδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους, ελεύθερα και αδασμολόγητα, στις αγορές της ΕΕ, καθιστώντας την Ελλάδα και, ιδιαίτερα τα λιμάνια μας, πύλες εισόδου και διεθνή εμπορικά και διαμετακομιστικά κέντρα.
  4. Κατά τη συνταγή του Λουξεμβούργου, πρέπει να θεσπίσουμε τη δυνατότητα της φορολογικής αναγνώρισης στις ανώνυμες εταιρείες, όλων των δαπανών και των τιμολογίων που λαμβάνουν, ακόμη και από off shore προμηθευτές υπηρεσιών, προκειμένου να μηδενίζονται οι υποχρεώσεις τους ως προς το φόρο εισοδήματος και να επιβάλλουμε την ετήσια καταβολή φόρου συγκεντρώσεως κεφαλαίου 1% επί των καταβεβλημένων μετοχικών κεφαλαίων του συνόλου των ΑΕ που εδρεύουν και φορολογούνται στην Ελλάδα.
  5. Κατά τη βελγική συνταγή, να διεκδικήσουμε τη μεταφορά στην Ελλάδα, όλων των υπηρεσιών της ΕΕ και των αρμοδίων υπαλλήλων και στελεχών τους, που αφορούν τον πολιτισμό.   


Αποτέλεσμα εικόνας για german flag
ΓΕΡΜΑΝΙΑ : 
Ευημερεί επειδή διέγραψε το χρέος της, δεν κατάβαλλε πολεμικές αποζημιώσεις, χρέωσε στους ευρωπαίους φορολογούμενους την πτώση του τείχους του Βερολίνου και τα χρέη της Ανατολικής Γερμανίας και επειδή πραγματοποιεί το κατά 50% εξαγωγικό ΑΕΠ της στη βάση των επιδοτήσεων, του αθέμιτου ανταγωνισμού, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς εθνικών κυβερνήσεων και ευρωπαϊκών θεσμών, φορέων και οργανισμών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS FLAG
ΕΛΒΕΤΙΑ :
Ευημερεί επειδή διαθέτει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί δωρεάν το τραπεζικό στης σύστημα με τη ρευστότητα της παγκόσμιας φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για netherlands flag
ΟΛΛΑΝΔΙΑ :
Ευημερεί επειδή διαθέτει τη δυνατότητα της σύναψης διμερών φορολογικών και δασμολογικών  συμφωνιών με τις αποικίες της στα νησιά του Ειρηνικού, επιτυγχάνοντας έτσι την δια μέσω αυτών αδασμολόγητη εισαγωγή προϊόντων τρίτων χωρών, τα οποία στη συνέχεια επανεξάγει ως ευρωπαϊκά στα υπόλοιπα κράτη- μέλη της ΕΕ, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο εμπορικό και διαμετακομιστικό εμπορευματικό σταθμό της ΕΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για LUXEMBOURG FLAG
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ :
Ευημερεί επειδή έχει θεσμοθετήσει τη φοροδιαφυγή, την φοροαποφυγή και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, με την ετήσια είσπραξη φόρου συγκεντρώσεως κεφαλαίου 1% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου του συνόλου των εκατοντάδων χιλιάδων εμπορικών και χρηματοοικονομικών εταιρειών αλλοδαπών συμφερόντων, που έχουν συσταθεί και δηλώνουν ή έχουν μεταφέρει τη φορολογική τους έδρα στην επικράτειά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για belgium flag
ΒΕΛΓΙΟ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ LUXEMBOURG LEAKS ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ !!!





ΠΗΓΗ
http://www.thepressproject.gr/luxleaks/

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤHΣ ZEUS RECOVERY FUND ΚΑΙ OI ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Μοναδική λύση για τους Δανειολήπτες, για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς τους, είναι η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html




Το 2008 η αυστριακή τράπεζα BAWAG PSK μαζί με μια οφσόρ εταιρεία που έδρευε σε φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής σύστησαν στο Λουξεμβούργο τη Zeus Recovery Fund. 
Σκοπός της τελευταίας ήταν η απόκτηση κόκκινων, ανασφάλιστων, μη εξυπηρετούμενων δανείων από την Ελλάδα και να προσπαθήσουν να συλλέξουν αυτοί τα χρέη. 
Η Zeus Recovery Fund αγόρασε από ελληνικές τράπεζες, στην πλειονότητά τους από τη Eurobank και από την Alpha Bank, κόκκινα καταναλωτικά δάνεια ονομαστικής αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας επί της ουσίας 32,3 εκατομμύρια, δηλαδή το 4,5% της αξίας τους. 
Από τα έγγραφα που διατέθηκαν στο ICIJ διαγράφεται ξεκάθαρα το σχέδιο για να πληρώνει ελάχιστους, αν όχι μηδενικούς, φόρους από τα έσοδα που είχε από τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα η Zeus.
Τα έσοδά της από τους έλληνες οφειλέτες για το 2009 ανήλθαν στα 9,4 εκατομμύρια. 
Για αυτά τα χρήματα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για να ξεπληρώνονται τα δάνεια μέσω NIFA, βάσει της συμφωνίας με τις Αρχές του Λουξεμβούργου, δεν υπήρχε καμία απολύτως παρακράτηση φόρου, ενώ θα εξέπιπταν από τη φορολόγηση ως χρέος της εταιρείας. Αντίστοιχα, το 2010 τα έσοδα ξεπέρασαν τα 5,1 εκατομμύρια, ενώ το 2011 έπεσαν στα 2,3 εκατομμύρια, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως ήταν αναμενόμενο. 
SSL Certificates