.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

Όχι ότι δεν παίζει το σενάριο, αλλά το να διαφημίζεται δημόσια από συστημικούς αριστερούς λαγούς, έχει συγκεκριμένη ερμηνεία και σκοπιμότητα !!!
Το μάντρωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως σωστά επισημαίνει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ αλλά και το ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, αφού ο τυχόν χρηματισμός δεν θα αφορά και τους 300, αλλά μόνο τον αριθμό που χρειάζεται για να φτιαχτεί το 180 !!! 




ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ GAY FRIENDLY ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ !!!

Είστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!!
Με το ταλέντο που αποκτήσατε τόσα χρόνια στην κοροϊδία, εξαπατώντας τους Πολίτες που σας ψηφίζουν, στο τέλος κατορθώσατε να μπορείτε να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ !!!

Αφού λοιπόν το παίζετε τόσο προχωρημένοι και gay friendly, στα πλαίσια των καλών σχέσεων XAVIER BETTEL και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, όπως άλλωστε επισημαίνει με το tweet του ο Λουξεμβούργιος Πρωθυπουργός, ΤΟΛΜΗΣΤΕ AN EXETE TA GUTS να διοργανώσετε μία επίσημη επίσκεψη του XAVIER BETTEL στην Αθήνα και ΠΕΙΣΤΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ του Λουξεμβούργου !!!



Αν το πετύχετε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και θα ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τον ISOLATED+PSEKASMENOS NIKOS NIKOLOPOULOS, υποχρεώνοντάς τον να ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ στην καθιερωμένη από το πρωτόκολλο επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης !!!


ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ !!!

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

Απομακρύνονται μέρα με τη μέρα οι ελπίδες και οι προσδοκίες φορέων της αγοράς για σταθεροποίηση και σταδιακή ανάκαμψη του κλάδου της κατοικίας από το δεύτερο εξάμηνο του 2014, σε άμεση συνάρτηση με τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας !!!


Οπως όλα δείχνουν, το 2014 θα αποτελέσει ακόμα ένα «μαύρο» έτος για την κτηματαγορά, όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης και των συνεπειών που αυτή έχει επιφέρει στα εισοδήματα των νοικοκυριών, αλλά και λόγω των συνεχών παλινωδιών της κυβέρνησης αναφορικά με το φορολογικό καθεστώς των ακινήτων.

Από τον φόρο υπεραξίας...

Το πρώτο πεντάμηνο του έτους αναλώθηκε γύρω από τον τρόπο εφαρμογής του φόρου υπεραξίας, ο οποίος επιβάλλεται στους πωλητές κατοικιών που αποκομίζουν κέρδος σε σχέση με την τιμή κτήσης του ακινήτου τους. Εν τω μεταξύ, οι αγοραπωλησίες επί της ουσίας εκμηδενίστηκαν, καθώς οι ενδιαφερόμενοι ανέμεναν τις αποφάσεις γύρω από το πώς θα εφαρμοστεί ο νέος φόρος. Επιπλέον, πολλές συμφωνίες ματαιώθηκαν, κυρίως διότι οι πωλητές υπαναχώρησαν όταν διαπίστωσαν τον φόρο που θα έπρεπε να πληρώσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο φόρος υπεραξίας επιβάλλεται με συντελεστή 15% στο κέρδος που προκύπτει ανάμεσα στην τιμή κτήσης και την τιμή πώλησης κάθε ακινήτου από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετά. Προβλέπεται αφορολόγητο όριο 25.000 ευρώ εφόσον ο φορολογούμενος διακράτησε το ακίνητό του για τουλάχιστον πέντε έτη. Ο φόρος δεν αφορά ακίνητα που αποκτήθηκαν πριν από το 1995.

...στο αλαλούμ του ΕΝΦΙΑ...

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» έχει πάρει μέχρι σήμερα ο ΕΝΦΙΑ, που έχει υποστεί αλλεπάλληλα «κόψε-ράψε» έως ότου αποκτήσει την οριστική του μορφή, απέχοντας σημαντικά από την αρχική στόχευση, περί φορολόγησης όλων ανεξαιρέτως των ακινήτων, ώστε η συνολική επιβάρυνση να είναι χαμηλότερη για κάθε ιδιοκτήτη. Οπως ανέφερε σε πρόσφατο δελτίο της η Alpha Bank, σήμερα η κτηματαγορά πλήττεται από δύο φορολογικές στρεβλώσεις οι οποίες συμβάλλουν στην ακόμα μεγαλύτερη κρίση στην αγορά ακινήτων και δρουν ως εμπόδια για τη μεγαλύτερη αύξηση της απασχόλησης και την ανάκαμψη της οικονομίας. Η πρώτη στρέβλωση αφορά την επιβολή συμπληρωματικού φόρου (ΦΑΠ) στα ακίνητα αξίας άνω των 300.000 ευρώ, ταυτόχρονα με τον ΕΝΦΙΑ, και η δεύτερη φορολογική στρέβλωση αφορά τον υπολογισμό των φόρων με βάση αντικειμενικές αξίες οι οποίες στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι πολύ υψηλότερες από τις πραγματικές αξίες των ακινήτων.

Οπως προκύπτει από την ανάλυση της Alpha Bank, οι εν λόγω στρεβλώσεις διατηρούν τις πτωτικές πιέσεις στην αγορά με αποτέλεσμα, εκτός από τη σημαντική πτώση των συναλλαγών σε ακίνητα κατά 43% κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του έτους (σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο), να καταγράφεται και ανάλογη πτώση των επενδύσεων σε ακίνητα. Η εξέλιξη αυτή είχε ως συνέπεια ο κλάδος της οικοδομής να λειτουργήσει αντίρροπα προς τη θετική μεταβολή του ΑΕΠ, αφαιρώντας ποσοστό άνω του 70% από τη θετική συνεισφορά που είχαν ο τουρισμός και η ναυτιλία.

...και στον ΦΑΠ


ΒΙΝΤΕΟ : Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!!

Αφού πρώτα λάβουμε τα μέτρα μας με τα κατάλληλα δικόγραφα, για να προστατέψουμε την περιουσία μας !!!





ΑΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ !!! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΙΝΑΙ GAY !!! ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ έχει διεισδύσει για τα καλά στο Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα, όπως αποδεικνύεται από την αντιμετώπιση που επιφύλαξαν στον ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ συνάδελφό τους ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, οι δήθεν αντιρατσιστές, gay friendly ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ της Βουλής των Ελλήνων !!!



ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;
Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ;;;

Διερωτόμαστε επειδή δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι στείλαμε στη Βουλή τέτοιου είδους μαλάκες να μας εκπροσωπήσουν !!!
Βουλευτές που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το αυτονόητο, δηλαδή ότι, ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ, δεν επιτρέπεται ούτε ακόμη στους ίδιους να αποκαλούνται ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ, γιατί αυτό συνιστά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!
ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ "Α" ή "Β" πρέπει να αποκαλούνται εφεξής, για να μη χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές από το Λόμπυ της ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ, που κυβερνά σήμερα την ίδια την ΕΕ, τα Κράτη-Μέλη, τους Παγκόσμιους Οργανισμούς και τις περισσότερες Πολυεθνικές Επιχειρήσεις. 

Όσοι λοιπόν επιμένετε να κάνετε ΦΥΣΙΝ το ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ, νομιμοποιώντας την ανωμαλία και εξισώνοντας τους ψυχικά ασθενείς με τους ψυχικά υγιείς πολίτες, ρίξτε μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό της φυσιολογικής ιδιαιτερότητας την οποία υποστηρίζετε και - κάποιοι - υπηρετείτε, μήπως και αντιληφθείτε που οδηγείτε την Ελληνική Κοινωνία, δηλαδή ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!  
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ




ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ



ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ !!!



  

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ !!! ΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ !!!

Όσοι νομίζετε ότι το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ εξαντλήθηκε σε όσα είδαμε και ζήσαμε μέχρι σήμερα, ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ !!!






Τώρα μπαίνουμε στη ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!
Στο Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ !!!
Ο προπονητής είδε ποιοι παίκτες δεν τραβάνε και ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ !!!

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ !!!

Παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου !!!
Μετά από δέκα χρόνια σχέσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή !!!







ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ :

  1. Ότι θα είναι αυτός ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, αφού θα πλένει τα πιάτα μόνο με ζεστό νερό !!!
  2. Και ότι σε περίπτωση ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η ΖΩΗ, θα δικαιούται ως αποζημίωση το σύνολο των κοινοβουλευτικών αμοιβών της !!!
Όπως αναφέρει το iefimerida.gr η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκε με τον Απόστολο Μαντή στα Λουτρά Αιδηψού από όπου κατάγεται και αυτός. Ο μέλλων σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου εργάστηκε ως ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία αλλά τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τη λειτουργία του γραφείου της βουλευτή Α΄Αθηνών
Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα γίνει στην Εκκλησία Αγιών Αναργύρων και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: iefimerida

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ : Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

Στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης διαφθοράς και στην 1η Ευρώπαϊκή η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, που έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο στον υπόλοιπο κόσμο !!!
Έτσι έγινε το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, έτσι βγαίνουν τα ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, έτσι επιτεύχθηκε η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ !!!
ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ !!!




ΠΗΓΗ : ΠΠ - Δημήτρης Καμμένος
http://olympia.gr/2014/08/30/%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5-%CF%86%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%82/

VIDEO : ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

Δυστυχώς, ακόμη και η επαιτεία έχει μετατραπεί σε μια κερδοφόρο και αφορολόγητη επιχείρηση !!!
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!





ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!! Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ "ΠΟΥΣΤΑΡΑ" !!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;;
Δεν πέρασαν ακόμη ούτε 48 ώρες από το επεισόδειο του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου XAVIER BETTEL, και ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά και η γνωστή Ροδακινοπαραγωγός - Αργεντινολόγος ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, η οποία αποκαλεί με πρωτοφανές υφάκι τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ως "ΠΟΥΣΤΑΡΑ" !!!


Δεν είναι αστείο !!!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ : 

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : SUPERCAR ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ !!!

Αναμένεται ακόμη η έγκριση τύπου για την κυκλοφορία του στην ΕΕ !!!


Quant e sportlimousine electric limousine 2014 Geneva     image_quant_01     image_quant_05


ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!
Τίποτα δεν κατάλαβαν !!!




ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

Περιμένουν να γυρίσουν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να φτιάξουν τη μεγάλη παράταξη των 180 προθύμων για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας !!!


Ζητούν την παραίτηση του Νικολόπουλου

Την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, σε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή σε βάρος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.
«Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές καταδικάζουμε απερίφραστα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ρατσιστικές δηλώσεις του μέλους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και δηλώνουμε ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος αυτού του λόγου βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας ιδεολογικής και πολιτικής αντίληψης.
Καλούμε το βουλευτή, έστω και τώρα, να ανακαλέσει αλλά και να υποβάλει την παραίτησή του στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, στην οποία θεωρούμε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enikos.gr/politics/259483,Zhtoyn_thn_paraithsh_toy_Nikolopoyloy.html

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕUROBANK !!! ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!

Νέα μεγάλη επιτυχία του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και του εξαίρετου και μαχητικού Δικηγόρου μας στη Θεσσαλονίκη ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ !!!



Απορρίφθηκε το αίτημα της EUROBANK για εγγραφή προσημείωσης υποθήκης και για μη μεταβολή περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη - δανειολήπτη, μέλους του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που συμμετέχει στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών !!!


ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ !!!

Διαβάστε εδώ την απόφαση :

ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ XAVIER ΑΝΤΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!! ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

Συμμορία ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ Μουσουλμάνων βίασε 1400 παιδιά στην Βρετανία !!! 
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ !!!



Σε λίγα χρόνια που θα επινοήσουν, όπως οι Ολλανδοί, τη ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, αν τους αποκαλέσετε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, θα διώκεστε ποινικά ως ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και θα πηγαίνετε στη φυλακή !!!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ GAY !!!
Τουλάχιστον 1.400 παιδιά υπέστησαν σεξουαλική εκμετάλλευση στην αγγλική πόλη του 
Ρόδερχαμ μεταξύ του 1997 και του 2013, σύμφωνα με έρευνα η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Παιδιά νεαρά κυρίως κορίτσια έως και 11 ετών βιάστηκαν από άνω του ενός άτομα, απήχθησαν, μετακινήθηκαν για άνομους σκοπούς σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, ξυλοκοπήθηκαν και εκφοβίστηκαν, διαπιστώνει η έρευνα.
Την σύνταξή της διέταξε το Μητροπολιτικό Δημοτικό Συμβούλιο του Ρόδερχαμ, μετά από τρεις διαδοχικές έρευνες.
Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου Ρότζερ Στόουν ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί άμεσα.
Ο κ. Στόουν, ο οποίος ηγείται των δημοτικών πραγμάτων από το 2003, τόνισε είναι η μόνη δίκαιη λύση είναι να αναλάβει τις ευθύνες του «για μια τόσο ξεκάθαρη αποτυχία».
Η πλειονότητα των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο ήταν άνδρες ασιατικής καταγωγής, μουσουλμάνοι  γεγονός που αρχικώς δημιούργησε φόβους σε μέλη του συμβουλίου ότι πιθανόν η έρευνα να χαρακτηριζόταν ρατσιστική !!!
Σε τέτοιο σημείο εκφοβισμού και κατάπτωσης έχουν φτάσει στη Βρετανία.
Η καθηγήτρια Αλέξις Τζέι, συντάκτης του πορίσματος της τελευταίας έρευνας, κατηγορεί τόσο την ηγεσία του Μητροπολιτικού Δήμου, όσο και την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ για συστηματική υποτίμηση του προβλήματος.
Αναφέρει δε ότι η εκτίμηση για 1.400 θύματα είναι «συντηρητική», με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανόν μεγαλύτερος.
«Κανείς δεν γνωρίζει το εύρος της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστησαν τα παιδιά στο Ρόδεραμ», δήλωσε η  Τζέι, που συνέταξε την έκθεση και ήταν πρώην επιθεωρήτρια κοινωνικών υποθέσεων στην πόλη αυτή.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΟΜΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΙΧ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!


Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση που εκδόθηκε υπέρ μέλους του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την οποία έχουμε ήδη δημοσιεύσει :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7083.html



ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΣ/Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!

 Γράφει ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ__________________
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Του ………………………. του …………, κατοίκου …………………………………...
ΚΑΤΑ
Της εταιρείας με την επωνυμία «……………………………………………» που εδρεύει στο ………………. (οδός ……………………………………………) όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Καταβληθέντος του υπ’ αρ. _______________________________________ γραμματίου προκαταβολής εισφορών και αποϋλοποιημένων ενσήμων του υπογράφοντος το παρόν, νομίμως παρίσταμαι δια του πληρεξουσίου μου δικηγόρου ………………………………..

Συζητείται σήμερα, η με αριθμό κατάθεσης …………/…-…-….. αίτηση της καθ’ ης το παρόν σημείωμα, η οποία πρέπει να απορριφθεί στο σύνολό της ως ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ

ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ
Με το ως άνω περιεχόμενο η δικασθείσα αίτηση δεν είναι νόμιμη, πρωτίστως διότι σύμφωνα με όσα σε αυτήν αναφέρονται το τίμημα του αυτοκινήτου εξοφλήθηκε από το δάνειο που έλαβε ο καθ’ ου η αίτηση από την «Τράπεζα …………….» και, συνεπώς, με την εκπλήρωση της συμβατικής υποχρέωσης του αγοραστή, ήτοι της πληρωμής του τιμήματος προς την πωλήτρια, επήλθε αυτοδίκαια η οριστική μεταβίβαση της κυριότητας και συνακόλουθα της νομής του πωληθέντος πράγματος στον αγοραστή (βλ. Γεωργιάδη-Σταθόπουλου, ΑΚ, άρθρο 532 αριθμ 47) και δεν υφίστατο νομικό έρεισμα για να μεταβιβάσει η πωλήτρια προς την τράπεζα την νομή του πωληθέντος ή να εκχωρήσει δικαιώματα που δεν εκέκτητο εκ της πωλήσεως, όπως το διαπλαστικό δικαίωμα της υπαναχωρήσεως από τη σύμβαση της πώλησης, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανατροπή των αποτελεσμάτων της σύμβασης πώλησης και την εντεύθεν αναζήτηση της νομής του πράγματος, υπό τις περαιτέρω προϋποθέσεις του ουσιαστικού δικαίου (984, 987ΑΚ) από την αιτούσα, η οποία και μπορεί να ασκήσει κατά του καθ’ ου μόνον τα ενοχικά δικαιώματά της που απορρέουν από τη σύμβαση του δανείου, ως εκδοχέας της «ΤΡΑΠΕΖΑΣ …………………...». (ίδ. ΕιρΑθ 3885/2013, ΕιρΠειρ 8/2014 )

Επειδή το παρόν σημείωμά μας είναι νόμιμο, βάσιμο και αληθές.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας


ΑΙΤΟΥΜΑΙ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ !!!

Ο ΚΥΡ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑΤΑ !!!

29-08-14

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΑ !!!

Διάλογος οικογένειας ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ :

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΑΕΔ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! ΘΕΣΜΟΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

Η ανεργία γίνεται θεσμός στην ΕΕ της Γερμανίας !!!
Τη σύσταση ενός ευρωπαϊκού... ΟΑΕΔ προτείνει το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας (Deutsches Insitut fuer Wirtschaftsforschung, DIW-Berlin) σε ειδική μελέτη του υπό τον τίτλο “μία Ασφάλιση για τους ανέργους της Ευρωζώνης ως αυτόματος σταθεροποιητής – Όρια και Δυνατότητες”



Η μελέτη αυτή, μάλιστα, παραγγέλθηκε από το Αυστριακό Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Προστασίας των Καταναλωτών.
Τι είναι ο “ευρωπαϊκός ΟΑΕΔ” ή ποιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τους οικονομολόγους του DIW, το “Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασφάλισης Ανέργων”;
Από το DIW λένε πως είναι ένα σύστημα μεταβιβάσεων πόρων από τους εργαζομένους και εργοδότες των οικονομικά ισχυρών χωρών στους ανέργους των οικονομικά αδύνατων.
Η επιδότηση των ανέργων των οικονομικά αδύνατων χωρών θα μπορούσε να φτάσει κατά το μέγιστο τους 6 μήνες και να έχει ποσοστό αναπλήρωσης (σ.σ. στον κατώτατο εθνικό μισθό της ωφελούμενης χώρας) ύψους 30%. Δηλαδή στην Ελλάδα θα έφτανε τα 153 ευρώ μηνιαίως για τους ανέργους πάνω των 25 ετών.
Την πρόταση αυτή υιοθετεί σε γενικές γραμμές και ο Κοινοτικός Επίτροπος Απασχόλησης κ. Λάζλο Άντορ σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, επισημαίνοντας παράλληλα -όμως- ότι η ασφάλιση των ανέργων σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν πρέπει να υποκαταστήσει τα εθνικά συστήματα ασφάλισης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ευρώ-κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, κ. Χέρμπερτ Ρόιλ, παραδέχτηκε πως η πρόταση για μία Ευρωπαϊκή Ασφάλιση Ανέργων παραμένει και με το παραπάνω στο τραπέζι των συζητήσεων στην Ε.Ε. υπό την πίεση της Ιταλίας αλλά και της Γαλλίας, κρατώντας ο ίδιος ορισμένες αποστάσεις.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι πως στο DIW θεωρούν πως ωφελημένη, έτσι, δεν θα είναι μόνο η χώρα της οποίας οι άνεργοι θα λαμβάνουν το επίδομα της ευρωπαϊκής ασφάλισης αλλά και η χώρα της οποίας οι εργαζόμενοι θα συνεισφέρουν για το επίδομα αυτό.
Και αυτό γιατί, πληρώνοντας πχ ο Γερμανός εργαζόμενος και εργοδότης μία ειδική εισφορά για τον Έλληνα άνεργο “μπορεί να μειωθεί η εκρηκτική αγοραστική δύναμη” στη Γερμανία, αλλά “και ο κίνδυνος μίας υπερθέρμανσης της γερμανικής οικονομίας“ και "ταυτόχρονα δίνεται χώρος για τις πιο αδύναμες οικονομίες για λιγότερο αυστηρές πολιτικές” αναφέρουν χαρακτηριστικά από το γερμανικό οικονομικό think tank του Βερολίνου.
Και όχι μόνο, αλλά σύμφωνα με το DIW “θα μπορούσαν να μειωθούν τα επενδυτικά ρίσκα για τις επιχειρήσεις ή τα επαγγελματικά ρίσκα για τους εργαζομένους, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να βλάψουν την πραγματική οικονομία, μέσω της φυγής επενδύσεων ή υστερικών αντιδράσεων στην αγορά εργασίας”.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!!

Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους.
Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. («ράτσα») 

razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.




Ο σύγχρονος ρατσισμός όμως δεν περιορίζεται μόνο στις φυλετικές διακρίσεις. 
Έτσι εκτός από το φυλετικό ρατσισμό υπάρχει:
• Ο κοινωνικός ρατσισμός
• Ο εθνικός ρατσισμός
• Ο θρησκευτικός ρατσισμός
• Ο σεξουαλικός ρατσισμός
• Ο ρατσισμός κατά του γυναικείου φύλου
• Ο ρατσισμός των αναπτυγμένων κρατών σε βάρος υπανάπτυκτων


Πίσω από όλες αυτές τις κατηγορίες ρατσισμού όμως, κρύβεται η πραγματική διάσταση του ρατσισμού, που είναι η οικονομική αρπαγή και η εξουσιαστική υποταγή των στρωμάτων της κοινωνίας, που βρίσκονται σε αδυναμία να διαχειριστούν τον πλούτο που τους ανήκει.
Ο οικονομικός και εξουσιαστικός έλεγχος αποτελούν τα κίνητρα της ρατσιστικής συμπεριφοράς και προτρέπουν ακόμη και στην υιοθέτηση αυτής της επιθετικής τακτικής, έναντι των εξιλαστήριων θυμάτων.
Ο ρατσισμός δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Υπήρχε σε διάφορες μορφές και εκφάνσεις στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπινων κοινωνιών, ενώ τους τελευταίους αιώνες απέκτησε και ιδεολογικό υπόβαθρο, ως προκάλυμμα των αντιδεοντολογικών του κινήτρων, γιατί ακόμη και η δεοντολογία του χρήματος και της εξουσίας έχει καταστεί περισσότερο υπολογίσιμη από την δεοντολογία που διέπει την ανθρωπιστική σύμβαση συμβίωσης.
Το πολυθρύλητο έργο του Ζοζέφ Αρτύρ ντε Γκομπινώ (Joseph Arthur De Gobineau): «Essai sur l” inégalité des races humaines» –«Δοκίμιο επί της ανισότητας των ανθρωπίνων φυλών», που δημοσιεύτηκε το1853, αποτέλεσε ουσιαστικά τη θεωρητική κάλυψη και ευλογία των αποικιοκρατών.
Η πολιτική των φυλετικών διακρίσεων (αφρικάανς apatheid= φυλετικός διαχωρισμός) και του συστημικού διαχωρισμού της λευκής μειονότητας από τον υπόλοιπο γηγενή, κυρίως, και όχι λευκό, πληθυσμό, δεν εφαρμόστηκε μόνο στη Νότια Αφρική, όπου από το 1911 ο μαύρος πληθυσμός είχε δια νόμου χαμηλότερους μισθούς από τους λευκούς και απαγορευόταν να έχει ιδιοκτησία, αλλά και σε άλλες ηπείρους, με θύματα πάντα τους αυτόχθονες.
Ο ρατσισμός, ουσιαστικά, δουλεύει καθιερώνοντας λιγότερους διεκδικητές στην διαδικασία απόκτησης πλούτου, έχοντας αφαιρέσει, δια της «εις άτοπον απαγωγής» λόγω φυλετικών ή άλλων διακρίσεων, το δικαίωμα της διεκδίκησης σε άλλες μερίδες πληθυσμού.
Έτσι ο πλούτος και η εξουσία μπορούν να μοιραστούν σε λιγότερα χέρια, και τα μονοπώλια να έχουν πια ιδεολογικό άλλοθι.
Στη συνέχεια, η όμοια αντίδραση στην δράση του ρατσισμού, που λέγεται «reverse racism», τοποθετεί τα θεμέλια για εμφυλιοπολεμικές συρράξεις στις μάζες και έτσι αποκλείονται κι άλλες ομάδες πληθυσμού από την διεκδίκηση.
Ο ρατσισμός δουλεύει επίσης, ως αποπροσανατολιστική σκέψη, στην συμμετοχή για την ανάδειξη πολιτικής εξουσίας, με αποτέλεσμα να ευνοούνται τα πολιτικά σχήματα, που φαίνονται, αλλά δεν έχουν, ως πραγματικό στόχο την βελτίωση της ζωής του ανθρώπου.
Για αυτό και οι μέχρι σήμερα προσπάθειες καταστολής του δεν είναι ουσιαστικές, αλλά επιφανειακές , με στόχο την χειραγώγηση των μαζών και με αποτέλεσμα να καταλήγουν αρτηριακά επικίνδυνες. Βλέπε ΗΠΑ, με την εκλογή μαύρου στο αξίωμα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, σε αντιδιαστολή με τα ρατσιστικά επεισόδια σε περιοχές με υπερισχύοντα μαύρο πληθυσμό, νομοκρατούμενες από λευκούς ρατσιστές.
Για αυτό και ενώ οι σχέσεις ανάμεσα στα έθνη γίνονται πιο στενές και η συγκρότηση υπερεθνικών κοινοτήτων,της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλώνουν τη συμφιλίωση των λαών ή τουλάχιστον, τη συνεργασία τους παρουσιάζεται να εντείνεται το φαινόμενο του ρατσισμού ακόμη και στην Ευρώπη.
Ο ρατσισμός αποτελεί ένα άψογο εργαλείο στα χέρια του κεφαλαίου, προκειμένου να διατηρεί την μαζικότητα στην κατανάλωση χρήματος και ταυτόχρονα να ασκεί το διαίρει και βασίλευε, ενεργοποιώντας τα κατώτερα ένστικτα των λαών.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ : Ω ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ !!!

Στις 15 Σεπτέμβρη του 2008 κατέρρευσε η «Lehman Brothers».
Επρόκειτο για ένα τραπεζικό «κραχ» στο έδαφος των ΗΠΑ το οποίο αποτέλεσε τη με βροντώδη τρόπο εκδήλωση της οικονομικής κρίσης που έκτοτε αγκαλιάζει ολόκληρο τον καπιταλιστικό κόσμο.

   Πώς αντέδρασε το αμερικανικό πολιτικό σύστημα της πλουτοκρατίας στην κατάρρευση της «Lehman Brothers»; Ανοιξε τους κρουνούς των δημόσιων ταμείων και έκτοτε εφαρμόζει το... «σοσιαλισμό» των ιμπεριαλιστών: Εχει «κοινωνικοποιήσει» μέχρι σεντς τις ζημιές των τραπεζών και των μονοπωλίων και τις έχει φορτώσει στις πλάτες του αμερικανικού λαού. Το ενάρετο αυτό πολιτικό σχέδιο εφαρμόστηκε στην αρχή από τον επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, τον κύριο Πόλσον (επί Μπους). Συνεχίστηκε με αντίστοιχη ένταση, πάθος και ρυθμό από τον διάδοχό του στην ίδια θέση, τον κύριο Γκάιτνερ (επί Ομπάμα).
   Σημείωση: Τόσο ο Ρεπουμπλικανός υπουργός Οικονομικών Πόλσον, όσο και ο Δημοκρατικός υπουργός Οικονομικών Γκάιτνερ, που ανέλαβαν να σώσουν την Αμερική από την απληστία των τραπεζών, πριν γίνουν υπουργοί, ήταντραπεζίτες... Ο πρώτος ήταν πρόεδρος της γνωστής και μη εξαιρετέας«Goldman Sachs». Ο δεύτερος ήταν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης.
*
   Η κυβέρνηση της Ισπανίας υπό τον Ραχόι ήρθε στην εξουσία το Νοέμβρη του 2011. Κέρδισε τις εκλογές στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης. Τα αποτελέσματα για το λαό της Ισπανίας είναι γνωστά. Η χώρα βουλιάζει μετά από τη διαρκή τροφοδότηση των ζημιογόνων τραπεζών και των μονοπωλίων της Ισπανίας με δισεκατομμύρια ευρώ σε «πακέτα» και ενισχύσεις, που εκτινάσσουν το δημόσιο χρέος και τα δημόσια ελλείμματα.
   Σημείωση: 'Οπως παντού έτσι και στην Ισπανία, οι «αξίες» που συναπαρτίζουν το σινάφι του παγκόσμιου κατεστημένου, δεν πάνε χαμένες. Απόδειξη: Εκείνος που επελέγη να σώσει την Ισπανία από την απληστία των τραπεζών, εκείνος στον οποίο ανατέθηκε το υπουργείο Οικονομίας από τον Ραχόι ήταν ο κ. Λουίς ντε Γκίντος. Το απίθανο: Πρόκειται για τον κύριο που είχε διατελέσει πρόεδρος – τόσο για την Ισπανία όσο και την Πορτογαλία - της «Lehman Brothers»! Της τράπεζας, δηλαδή, που στις 15 Σεπτέμβρη του 2008 κατέρρευσε στις ΗΠΑ, και ήταν ακριβώς η κατάρρευση της συγκεκριμένης τράπεζας, που λειτούργησε ως ντόμινο και αποτέλεσε την παγκόσμια «καμπάνα» εκδήλωσης της καπιταλιστικής κρίσης! Ενας τραπεζίτης, λοιπόν, και στην Ισπανία...
SSL Certificates