.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΑ ΓΑΛΑΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ !!!


Την ανάκληση σοκολατούχου γάλακτος που προέρχονται από το εργοστάσιο Milchwerke Mittelelbe GMBH ανακοίνωσε η Mars Hellas, για προληπτικούς λόγους, καθώς ενδέχεται σε μεμονωμένο αριθμό μπουκαλιών συγκεκριμένων παρτίδων να υπάρξει παρουσία βακτηριδίων τύπου Bacillus. 
Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά και μόνο στα εξής προϊόντα γάλακτος: Μπουκάλια με πώμα για εύκολο άνοιγμα (sports- cap): Mars (350 ml) και Milky Way (350 ml), με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 19/12/2014 και 11/4/2015.
 Οι καταναλωτές που τυχόν έχουν στην κατοχή τους συσκευασίες των ως άνω προϊόντων με τις προαναφερόμενες ημερομηνίες λήξης, παρακαλούνται να αποφύγουν την κατανάλωσή τους και να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τη Mars Hellas ( τηλέφωνο: 210-8196200, Email: mars.hellas@effem.com ) ή να επισκεφθούν τη σελίδα http://www.marschocolatedrinksandtreats.com
Η Mars Hellas ανακοίνωσε ότι έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΕΤ, Γ.Γ. Καταναλωτή) και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εμπορικούς της συνεργάτες για την ταχεία και ομαλή υλοποίηση της διαδικασίας ανάκλησης των προϊόντων.
Η εταιρεία τονίζει ότι έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητα την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτώ ζητά συγγνώμη για την όποια αναστάτωση επιφέρει η εξέλιξη αυτή και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι μεριμνά πάντοτε για την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της.
ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/120324/anakaloyntai-stin-ellada-sokolatoyha-galata-ypopta-gia-vaktiria

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ 94.548 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

Είναι απαίτηση της Τρόικα και προαπαιτούμενο δόσεων !!!
Σας είχαμε ενημερώσει από τον Μάιο ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ από Εφορία, Τράπεζες και Ασφαλιστικά Ταμεία !!!

Μην περιμένετε στον καναπέ να έρθει η σειρά σας !!!
Ενδικοφανής Προσφυγή κατά του ΕΝΦΙΑ !!!
Κλικ Εδώ :

http://www.kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_659.html
και Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για τα Δάνεια
και τις Πιστωτικές Κάρτες !!!
Κλικ Εδώ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2014/08/3-839-3580_5.html

Θα ακολουθήσουν και δικόγραφα για τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, εντός του μηνός Οκτωβρίου !!!
Με βροχή ειδοποιητηρίων και κατασχέσεων, σε μεγάλους κυρίως οφειλέτες, τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας πιέζουν όσους χρωστούν στην εφορία για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
Την ίδια ώρα μελετάται σχέδιο βελτίωσης των ρυθμίσεων, εν όψει του ραντεβού με την τρόικα τον Σεπτέμβριο.
Από τις εφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης σε 2.293 οφειλέτες που βγήκαν εκτός ρυθμίσεων, και αναζητούνται 78,6 εκατ. ευρώ μέσω κατασχέσεων κινητών και ακινήτων.
Στόχος είναι να έχουν εισπραχθεί μέχρι το τέλος του έτους 2 δισ. ευρώ από παλιές οφειλές και το 25% των νέων.

Ο ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ;;;

Όταν σου ανακαλεί το πληρεξούσιο ο θείος σου για κακοδιαχείριση, τότε πως να σε εμπιστευθούμε εμείς οι υπόλοιποι ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ;;;
Το 1976 ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗΣ ανακάλεσε το πληρεξούσιο του προς τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, για τη διαχείριση των μετοχών του !!! 
Και την 27/11/2012 έστειλε εξώδικο στον Πρωθυπουργό πλέον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο κληρονόμος του Εμμανουήλ Μπενάκη, Παναγιώτης Μίχας, επικαλούμενος αδιαφάνεια και έλλειμμα λογοδοσίας του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ως προς τη διαχείριση των συγκεκριμένων μετοχών !!!

Το 1973 ο Εμμανουήλ Μπενάκης έκανε πληρεξούσιο τον ανιψιό του Αντώνη Σαμαρά, να διαχειρίζεται κάποιες μετοχές του στην Αμερική. 
Ο Αντώνης Σαμαράς τότε σπούδαζε οικονομολόγος στο Harvard !!!
Το 1976 αρρωσταίνει ο κ.Μπενάκης και γράφει μία επιστολή στην οποία περιγράφει ότι ενώ ζήτησε χρήματα από την περιουσία του, την οποία διαχειριζόταν ο ανιψιός του Αντώνης Σαμαράς στην Αμερική, εκείνος δεν του έστειλε, παρά το γεγονός ότι τα χρειαζόταν για ένα χειρουργείο που θα έκανε!!!
Έτσι ο Μπενάκης πήγε σε συμβολαιογράφο προκειμένου να άρει την πληρεξουσιότητα που είχε δώσει στον ανιψιό του Αντώνη Σαμαρά και του ζητούσε πίσω ότι έγγραφα είχε στην κατοχή του. 
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ !!!
Τρεις μήνες αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον θείο του Εμμανουήλ Μπενάκη με εξώδικο στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις μετοχές του θείου του στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο του ξεπλήρωσε ένα δάνειο σε τράπεζα της Αμερικής και ολοκληρώνει ζητώντας τη νόμιμη αμοιβή του !!!

ΕΔΩ, Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ Ε. ΜΠΕΝΑΚΗ :


και ΕΔΩ, Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ :

Χειρόγραφη επιστολή του Εμμανουήλ Μπενάκη την οποία έγραψε το 1976, και στην οποία εκφράζει τα παράπονά του για ανθρώπους της οικογένειάς του - που μάλιστα αποκαλεί και συμμορία !!! 
Εκτενή αναφορά κάνει για τα όσα τον στεναχώρησαν από τον Αντώνη Σαμαρά, τον Παύλο Γερουλάνο !!!
Ο Εμμανουήλ Μπενάκης στην χειρόγραφη επιστολή του στέκεται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Όταν δηλαδή, χρειάστηκε χρήματα από τη δική του περιουσία για ένα χειρουργείο που έπρεπε να κάνει και δεν του έδωσαν .
Αναφέρει ότι ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά που διαχειριζόταν τα χρήματά του στην Αμερική να του στείλει χρήματα, αλλά εκείνος δεν του έστειλε !!!
Λέει επίσης ότι έκλεψαν το κλειδί του σπιτιού του και το παραβίασαν για να βρουν τη διαθήκη του
.
Τους αποκαλεί συμμορία που ήθελαν να βάλουν χέρι στην περιουσία του!!!





ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ Ε. ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ :

ΕΦΟΡΙΑ, ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ BIG BROTHER !!!

Ψάχνουν τον τρόπο να περιορίσουν τις συναλλαγές σε μετρητά, προκειμένου να ελέγχουν από τις τράπεζες και τις πιστωτικές κάρτες, όλες τις δαπάνες των φορολογουμένων !!!


Διάτρητο το τραπεζικό σύστημα που, λόγω της εξάρτησής του από το κρατικό χρήμα, έχει μετατραπεί στον υπ' αριθμό 1 ρουφιάνο !!! 
Με τη δήθεν φοροδιαφυγή των μικρών έχουν καταφέρει να επιβάλλουν ένα στυγνό ολοκληρωτικο καθεστώς με μανδύα δημοκρατίας.
Έρχονται νέα πιο αυστηρά μέτρα σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής των μικρών που προσπαθούν να επιβιώσουν και πλέον η Εφορία θα αποκτήσει το ρόλο του Μεγάλου Αδερφού ελέγχοντας κάθε οικονομική κίνηση των φορολογούμενων στα πρότυπα της «σκληρής» αλλά αποτελεσματική ς αμερικανικής υπηρεσίας IRS.
Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά όμως. 
Οι βουλευτές που θα εγκρίνουν όλα αυτά εισπράττουν 12.000 ευρώ το μήνα άμεσα και έμμεσα, που σημαίνει ότι η δαβίωση δεν τους απασχολεί και δεν τους ενδιαφερει. 
Το ωραίο είνι ότι τα χρήματα αυτά τους τα ΔΙΝΟΥΝ οι μικροι σκλάβοι που θέλουν τώρα να τους ελέγχουν γιατί πίνουν καφέ!
Διασύνδεση της Εφορίας με τις τράπεζες για το έλεγχο των συναλλαγών
Σύμφωνα με την Ημερησία η Εφορία θα συνδέεται άμεσα με τις τράπεζες για μπορεί να βλέπει τις «κινήσεις» των φορολογουμένων. 
Συγκεκριμένα θα μπορεί να συνδεθεί και να παρακολουθήσει τις δαπάνες των ύποπτων για φοροδιαφυγή μέσω αεροπορικών και ταξιδιωτικών εταιρειών, να καταγράψει μεγάλες αγορές πολυτελών ειδών και φυσικά αυτοκινήτων και ακινήτων.
H διασύνδεση αυτή έχει προχωρήσει αρκετά και η επέκταση της χρήσης πιστωτικών καρτών για αγορές ή πληρωμές βοηθά ήδη τις φορολογικές αρχές για τη συλλογή πληροφοριών. 
Πρόκειται για το σύστημα που χρησιμοποιεί η αμερικανική IRS εδώ και 30 χρόνια στις ΗΠΑ.

Δεν έχει βρει ακόμη λύση για τις αγορές με μετρητά

Η ΕΦΟΡΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Να επιστρέψουν χρήματα στην εφορία καλούνται χιλιάδες πολίτες που εισέπραξαν προκαταβολή επιδότησης για αγορά πετρελαίου θέρμανσης και δεν το έπραξαν.


Το ίδιο καλούνται να κάνουν και όσοι εισέπραξαν προκαταβολή για το επίδομα τέκνων, το οποίο όμως δεν δικαιούνται βάσει εισοδημάτων του 2013.
Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν επίσης και όσοι άφησαν απλήρωτες τις δόσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ οι οποίοι θα παραλάβουν “ραβασάκι” προκειμένου να τις πληρώσουν μαζεμένες ενώ όσοι έχουν ανασφάλιστο το αυτοκίνητό τους θα κληθούν να πληρώσουν και ασφάλιστρα και πρόστιμα, ώστε να "σώσουν" άδεια και δίπλωμα.
Σενάριο για την πληρωμή του φόρου ακινήτων μετά το Φεβρουάριου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, χιλιάδες φορολογούμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι από το φθινόπωρο με συσσωρευμένες εκκρεμότητες μηνών ή και ετών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι βασικότερες είναι:

Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ !!!

Έφαγε πρώτα το Ναπολέοντα !!!



και μετά τον Χίτλερ !!!



Και επειδή το κακό πάντα τριτώνει, είναι μόνο θέμα χρόνου να βρεθεί και ο τρίτος σχιζοφρενής που θα θελήσει να φάει το κεφάλι του στα χιόνια της Ρωσσίας !!!
Έτσι, η μόνη τύχη που μπορεί να έχουν οι μισθοφόροι του Ιράκ και του Αφγανιστάν στο ρωσσικό χειμώνα, είναι να γίνουν λίπασμα στις στέπες που θα ξεπαγώσουν την άνοιξη !!!  

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ SOS !!!



Το σήμα κινδύνου «SOS» καθιερώθηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ασύρματης Τηλεγραφίας του Βερολίνου, στις 3 Νοεμβρίου του 1906. Αποτελεί τμήμα του κώδικα Μορς, όπου γράμματα και αριθμοί συμβολίζονται με τελείες και παύλες. Ο κώδικας για το SOS συμβολίζεται ως «• • • – – – • • •», δηλαδή τρεις τελείες, τρεις παύλες και τρεις τελείες.
Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του σήματος κινδύνου, έγινε στο αμερικάνικο ατμόπλοιο «SS Arapahoe», στις 11 Αυγούστου του 1909, όταν έσβησε η μηχανή στα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνας. Όλα τα μεγάλα ναυάγια της περιόδου, όπως ο Τιτανικός το 1912 κι ο Βρετανικός το 1916, εξέπεμπαν μανιωδώς «SOS» πριν τη βύθισή τους.
Επηρεασμένος από τις θαλάσσιες τραγωδίες, ο κόσμος έδωσε «νόημα και ουσία» στο σήμα κινδύνου. Θεώρησαν ότι τα αρχικά SOS σήμαιναν «Save Our Ship» (Σώστε το πλοίο μας), «Save Our Souls» (Σώστε τις ψυχές μας) ή «Sink Or Swim» (βουλιάζουμε ή κολυμπάμε).
Στην πραγματικότητα, όμως, τα αρχικά SOS δε έχουν κάποια συγκεκριμένη σημασία. Χρησιμοποιήθηκαν μετά τη δημιουργία του σήματος, για την ευκολότερη απομνημόνευσή του σήματος από τους χρήστες. Η ίδια αλληλουχία τελειών και παυλών αντιστοιχεί και στα γράμματα VTB, αλλά το SOS θεωρήθηκε απλούστερο.
Το σήμα για το SOS είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει 9 στοιχεία, ενώ όλα τα άλλα δεν ξεπερνούν τα 8 στοιχεία, ακριβώς για να είναι πιο αναγνωρίσιμο.
ΠΗΓΗ
http://mythorrea.blogspot.gr/2014/08/sos.html?spref=fb

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;; ΚΑΝΤΗΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ !!!

Ο Καναδάς είναι από τις φιλικότερες χώρες στη φορολόγηση επιχειρήσεων ανά τον κόσμο και έλκει νέες επενδύσεις !!!

Η έρευνα με τίτλο «Το επίκεντρο στη φορολογία» πραγματοποίησε συγκριτικές μελέτες σε χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου προσθέτοντας όλους τους φόρους σε μια επιχείρηση, από έμμεσους μέχρι άμεσους και συγκρίνοντάς τους με εκείνους των ΗΠΑ.
Ο Καναδάς ήρθε πρώτος σε φιλική φορολόγηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανά τον κόσμο, ενώ το Τορόντο, το Βανκούβερ και το Μόντρεαλ είναι οι κορυφαίες τρείς πόλεις στις φορολογικές διευκολύνσεις των επιχειρήσεων.
Πολλές εταιρείες θέλουν να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους από τις ΗΠΑ στον Καναδά, σε σημείο που το αμερικάνικο Κογκρέσο να επιδιώκει να νομοθετήσει σκληρότερες ρυθμίσεις για την μετακίνηση των αμερικάνικων εταιρειών στη βόρειο γείτονα.
ΠΗΓΗ
http://jobgr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5238.html#.U-4wH-OSxQx

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!


ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ WIND ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Κόψτε αμέσεως κινητά, σταθερά και internet !!!
Συμβόλαια & Κάρτες !!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, 
ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ !!!
Δείτε το προκλητικό βίντεο με το νέο διαφημιστικό σποτ της WIND !!!



Εμφανίζει το χάρτη της Ελλάδος, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!



Τόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα η WIND και τα παίρνει χοντρά από τους Έλληνες πελάτες της !!!
Οι διευθυντές και οι διοίκησή της είναι Έλληνες (;;;) !!!
Έτσι λένε τουλάχιστον !!!
Είναι δυνατό να μη γνωρίζουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά, ότι ο Έβρος ανήκει στην Ελλάδα και ότι η Κέρκυρα δεν είναι αλβανικό νησί ;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ 1,7 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΤΗΣ !!!

ΣΟΚ προκάλεσε η είδηση ότι στην Ισπανία μία γυναίκα από την Βενεζουέλα είχε κρύψει 1,7 κιλά κοκαΐνης μέσα στα εμφυτεύματα των μαστών της !!!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!!
Αν δεν το ομολογούσε η ίδια, δεν θα την έπιαναν ποτέ !!!



Η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όπως δήλωσε η ισπανική αστυνομία,Παρασκευή 15 Αυγούστου.Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών προβληματίστηκαν με την συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας από την Βενεζουέλα σε μία πτήση από την Κολομβία με προορισμό την Ισπανία.
Η γυναίκα αυτή υποδυόταν την τουρίστρια αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο καλή στον ρόλο της.
Η αστυνομία προχώρησε στον έλεγχο της 43χρονης γυναίκας και ανακάλυψε παρατυπίες και στα δύο στήθια της.
Στην συνέχεια η ύποπτη γυναίκα ομολόγησε πως έκρυβε κοκαΐνη στα στήθια της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της αφαιρεθούν τα ναρκωτικά που βρισκόντουσαν ανάμεσα από τα εμφυτεύματα των μαστών της.

Έκρυψε την ηρωίνη στα εμφυτεύματα του στήθους της
Στην Ισπανία υπάρχουν πολλά κρούσματα υπόπτων για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών επειδή είναι η βασικότερη χώρα που συνδέει την Λατινική Αμερική με την Ευρώπη.
Όμως μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ σπάνια.
Πηγή:Le Matin
http://olympia.gr/2014/08/15/%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%88%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84/

ΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ !!!

Μιλάτε δεν μιλάτε ξένες γλώσσες, θα καταλάβουν !!!

ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΤΩΧΕYΟΥΝ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΑ 20.000.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΥΘΟΣ ΤΟ "ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ;;; 
1.100 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις «ζόμπι», που αναζητούν εναγωνίως αγοραστή, αντιπροσωπεύουν το 57% του τζίρου, το 70% των παγίων στοιχείων, το 70% των απασχολούμενων κεφαλαίων και το 82% των καθαρών υποχρεώσεων του κλάδου !!!


Olga, move your ass and move it soon !!!
Τη θλιβερή πραγματικότητα για τον ξενοδοχειακό κλάδο παρουσιάζει εμπιστευτική μελέτη που φέρνει στη δημοσιότητα το Euro2day.gr. 

Τα ξενοδοχεία «ζόμπι» και τα «διαμάντια». 
Ποια συνταγή προτείνεται για την αναδιάρθρωση και τη διάσωση εταιριών.
Σε πήλινα πόδια στηρίζεται ο ελληνικός τουρισμός, καθώς σχεδόν τα μισά ελληνικά ξενοδοχεία, με τραπεζικά κριτήρια και υπό τις παρούσες συνθήκες διάρθρωσης του κλάδου, εμφανίζονται μη βιώσιμα, αφού ο χαμηλός τους τζίρος δεν τους επιτρέπει να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα χρέη που συσσωρεύουν.
Το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας αποτυπώνεται ανάγλυφα σε πρόσφατη εμπιστευτική έρευνα που εκπονήθηκε από γνωστή διεθνή εταιρία συμβούλων, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Euro2day.gr.
Η μελέτη έχει τίτλο «Η Αναδιάρθρωση της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας» και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2014.
Τα στοιχεία προέκυψαν από ευρύ δείγμα 703 ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, οι οποίες εμφάνισαν ετήσιο τζίρο άνω του 1 εκατ. ευρώ. Τα ξενοδοχεία του δείγματος αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 49% του συνολικού ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας, το οποίο αριθμεί περίπου 9.700 επιχειρήσεις, με 400.000 δωμάτια και 770.000 κλίνες.
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του 2012, το 55% των ξενοδοχείων του δείγματος (367 σε σύνολο 703 επιχειρήσεων) κατατάσσεται από τη μελέτη σε κατηγορίες που χαρακτηρίζονται «ζόμπι» έναντι 22% (148 επιχειρήσεις) που χαρακτηρίζονται «διαμάντια».
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις «ζόμπι», σύμφωνα με τη μελέτη, αντιπροσωπεύουν το 57% του τζίρου, το 70% των παγίων στοιχείων, το 70% των απασχολούμενων κεφαλαίων και το 82% των καθαρών υποχρεώσεων του συνολικού δείγματος της έρευνας.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των δεδομένων, αν και οι υποχρεώσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων δεν θεωρούνται ιδιαίτερα υψηλές, οι 7 στις 10 επιχειρήσεις του δείγματος δεν μπορούν να τις εξυπηρετήσουν με ομαλό τρόπο.
Στο σύνολό του ο ξενοδοχειακός κλάδος χαρακτηρίζεται κατακερματισμένος και το τυπικό παράδειγμα επιχείρησης του δείγματος εμφανίζει ετήσιο τζίρο 3,5 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη να μην ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.
Όπως διαπιστώνει η έρευνα, καθώς μεταφέρεται κανείς από τα στοιχεία των επιχειρήσεων που χαρακτηρίζονται «διαμάντια» σε εκείνες που θεωρούνται «ζόμπι» ανακαλύπτει πως μειώνεται σημαντικά η κερδοφορία, αυξάνονται τα απασχολούμενα κεφάλαια και ο αριθμός των εργαζομένων, ενώ οι υποχρεώσεις τους εκτοξεύονται στα ύψη.
Το 2012 οι επιχειρήσεις που εξετάστηκαν εμφανίζονται να έχουν λάβει επιδοτήσεις συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ,από τις οποίες φέρονται να έχουν επωφεληθεί περισσότερο οι ξενοδοχειακές που κατατάσσονται στην κατηγορία «ζόμπι».
Στο σύνολό του, ο κλάδος της χώρας εμφανίζεται να έχει στηριχτεί γενναία από το τραπεζικό σύστημα, αλλά δεν θεωρείται υπερχρεωμένος, ενώ τα επίπεδα κερδοφορίας κρίνονται ανεπαρκή σε σύγκριση με τα απασχολούμενα κεφάλαια.
Σύμφωνα με τους συντάκτες της μελέτης, για να φθάσουν σε βιώσιμα επίπεδα τα χρέη των 703 επιχειρήσεων που αποτελούσαν το δείγμα της έρευνας, θα πρέπει να διαγραφούν από τις τράπεζες χρέη συνολικού ύψους 340 εκατ. ευρώ, ενώ οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα χρειαστεί να ανακεφαλαιοποιηθούν με 1,22 δισ. ευρώ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ : ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ !!!











Πόσο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ μπορεί να είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ, για να δουλεύουν μονίμως με ΖΗΜΙΑ, προκειμένου να υπηρετούν το ύψιστο λειτούργημα της 4ης εξουσίας και της ελεύθερης, δημοκρατικής έκφρασης ;;;
-----------------------------------------------------------------------------
Απόσπασμα εξαιρετικού άρθρου από το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ :
http://kourdistoportocali.com/post/37265/porno

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ :
XΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!
Iλιγγος από τις ζημίες και τα θαλασσοδάνεια των ισχυρών εκδοτών !!!
 
Aυτό που συμβαίνει με τους εκδότες στην Ελλάδα, δείχνει και τον πυρετό του τριτοκοσμικού μας κράτους.
Ο κάθε Πιτιφρής που έβγαζε μια εφημερίδα βρισκόταν με εκατομμύρια ευρώ δάνεια από τις τράπεζες.
Τα συγεκριμένα δάνεια δινόντουσαν στην πλειοψηφία τους με πολιτική παρέμβαση ή με παρέμβαση μεγαλοεπιχειρηματιών οι οποίοι πίεζαν τους τραπεζίτες κάτω από τον διαρκή εκβιασμό των εκδοτών.
Σ΄αυτό το αλισβερίσι οικοδομήθηκε το μηντιακό κατεστημένο-κατ΄ άλλους παρακράτος-της μεταπολίτευσης.
ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους χρεοκοπημένα αλλά με τους ιδιοκτήτες τους ζάπλουτους, μοχθηρούς και βουλιμικούς για περισσότερο χρήμα.
Από το μηντιακό κατεστημένο της χώρας παρήλασε η αφρόκρεμα του υποκόσμου των γκρίζων κοστουμιών.
Πολύ σπάνια σε άλλο επιχειρηματικό κλάδο-εκτός από τις μπίζνες της Μαφίας-δεν συναντούσες τέτοιο μποτιλιάρισμα από εκβιαστές, τυχοδιώκτες, αρχοντόβλαχους, σουλατσαδόρους και κυρίως εγωπαθείς νάρκισσους που πίστευαν ότι μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.
Σε κάποιες περιπτώσεις το έκαναν μια και η πλειοψηφία όσων μας κυβέρνησαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης ήταν εξίσου “μούτρα”, με κάποια μπουμπούκια του μηντιακού κατεστημένου.
Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των αξιόλογων εκδοτών και επιχειρηματιών-αλλά μόνο εξαιρέσεις.
Όταν μια επιχείρηση χρωστάει σήμερα στις τράπεζες 10 εκατομμύρια ευρώ σε ένα οικονομικό περιβάλλον που παραπαίμπει σε κρανίου τόπο είναι αδύνατον να σταθεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εκδοτική επιχείρηση.
Οι επιχειρήσεις των πιο πολλών από δαύτους θα σκάσουν στο κοντινό μέλλον.
Οι ίδιοι όμως να είστε βέβαιοι ότι θα αποδράσουν- ζάπλουτοι οι ίδιοι- από τα χρέη και τις υποχρεώσεις τους.
Το γιατί τους ανέχεται διαχρονικά το πολιτικό σύστημα έχει την εξήγησή του.
Όμοιος, ομοίω αεί πελάζει…
Ζημιές 69 εκατομμυρίων ευρώ μόνο για το 2013 και συνολικές υποχρεώσεις της τάξης των 700 εκατομμυρίων ευρώ συσσώρευσαν οι 58 μεγαλύτερες εκδοτικές επιχειρήσεις της χώρας,  σύμφωνα με την αποκαλυπτική έρευνα της Statbank.gr.
Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία των ισολογισμών που δημοσίευσαν οι εταιρείες και τα οποία επεξεργάστηκε η STAT BANK.
To 2013 ήταν μία ακόμη επώδυνη χρονιά για τις εκδοτικές επιχειρήσεις αφού αυτές μείωσαν τις ταμειακές τους ροές κατά 12%, αύξησαν τις συνολικές τους υποχρεώσεις κατά 9,8%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της STAT BANK, οι συνολικές υποχρεώσεις των εταιρειών του δείγματος αυξήθηκαν από 611 εκατομμύρια ευρώ το 2012 σε 673,1 εκατομμύρια ευρώ το 2013.
Πρόσθετο ανησυχητικό στοιχείο για τον κλάδο είναι το γεγονός ότι οι συνολικές πωλήσεις των επιχειρήσεων του δείγματος έπεσαν από 367 εκατομμύρια ευρώ το 2012 σε κάτι λιγότερο από 353 εκατομμύρια ευρώ το 2013 εμφανίζοντας μείωση της τάξης του 4%.
Αντιστοίχως, οι ζημιές τους αυξήθηκαν κατά 8% από 63,9 εκατομμύρια ευρώ το 2012 σε 69 εκατομμύρια ευρώ το 2013.
Στην πραγματικότητα, η δυσσοίωνη εικόνα που εμφανίζει ο κλάδος επηρεάζεται κυρίως από τις ζημιές που εμφανίζουν οι μεγάλες  επιχειρήσεις, κυρίως οι: ΔΟΛ ΑΕ, Πήγασος Εκδοτική, Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ, Έθνος Εκδόσεις ΑΕ, Εκδοτική Βορείου Ελλάδος, Ναυτεμπορική, Τρίτη Όψη ΑΕ, Σύγχρονη Εποχή Εκδοτική ΑΕΒΕ, Ημερησία ΑΕΕ, ΗΜΕΠΕΤ ΑΕ, Pegasus Magazines Εκδοτική, Παρά Ένα Μονοπρόσωπη ΕΠΕ και Μέλλον Group AE.
Οι επιχειρήσεις αυτές εμφάνισαν συνολικές ζημιές της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ με πρώτες τον ΔΟΛ (17,5 εκατομμύρια ευρώ), τον Πήγασο (14,2 εκατ. ευρώ) και την Καθημερινή (11 εκατ. ευρώ). Οι ζημιές του συγκροτήματος του «Πήγασου» είναι υψηλότερες, αφού μοιράζονται και σε άλλες εταιρείες.
Αν, όμως, το 2013 εμφανίζει την παραπάνω δυσσάρεστη εικόνα εκεί που τα πράγματα δείχνουν άκρως ανησυχητικά είναι στις συνολικές υποχρεώσεις που έχουν συσσωρεύσει οι εκδοτικές επιχειρήσεις και κυρίως τα μεγάλα συγκροτήματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των ισολογισμών οι επιχειρήσεις που έχουν σωρεύσει τις μεγαλύτερες υποχρεώσεις(μόνον βραχυπρόθεσμες και μεσο-μακροπρόθεσμες χωρίς τις λοιπές υποχρεώσεις) είναι οι ΔΟΛ (142,8 εκατ. ευρώ), Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (94,2 εκατ. ευρώ), Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ (75,1 εκατ. ευρώ), Έθνος Εκδόσεις ΑΕ (45,5 εκατ. ευρώ), Πρώτο Θέμα ΑΕ (26,64 εκατ. ευρώ), Real Media AE (25,61 εκατ. ευρώ) και Αττικές Εκδόσεις ΑΕ (25,80 εκατ. ευρώ).

TO ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!

Magnify Image

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΕΥΤΙΑΣ !!! ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ;;; ΑΝΤΩΝΗ Ή ΑΡΤΕΜΗ ;;; ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ;;;

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!
Ο Πρωθυπουργός έχει καταντήσει ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!
Με μοναδική διαφορά, ότι ψεκάζει τους Έλληνες με Μνημόνια, αντί για Διαστημόπλοια !!!
  
Στον αέρα τα σχέδια των τραπεζών για δάνεια 8 ΔΙΣ στην οικονομία, λόγω κρατικών ενισχύσεων και stress tests !!!
Η πιστωτική επέκταση θα παραμείνει αρνητική όλο το 2014 και έως τα μέσα του 2015 !!!
Η κρατική στήριξη των τραπεζών (state aid) σε συνδυασμό με τα stress tests που θα πραγματοποιηθούν τέλη Οκτωβρίου του 2014 μπλοκάρουν τα σχέδια για πιστωτική επέκταση που στόχος ήταν το 2015 να φθάσει στα 8 δισεκ. από τις τράπεζες. 
Τα 8 δισεκ. περιλαμβάνονται στους στόχους των πλάνων αναδιάρθρωσης των τραπεζών αλλά το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αντιστοιχούν στο 5,8% των καθαρών δανείων που στην Ελλάδα ανέρχονται στα 137 δισεκ. ευρώ αφαιρώντας τις προβλέψεις.
Ωστόσο τα πραγματικά καθαρά δάνεια είναι κάτω από 100 δισεκ. ευρώ.
Το παράδοξο επίσης είναι ότι η κρατική στήριξη των τραπεζών εκ των πραγμάτων οριοθετεί την πιστωτική επέκταση ενώ το πολιτικό σύστημα της χώρας χρησιμοποιεί ψεύτικα επικοινωνιακά τεχνάσματα, θέλοντας να περάσει την φρούδα προσδοκία ότι θα υπάρξει ουσιαστική πιστωτική επέκταση στην Ελλάδα.
Όσοι οι τράπεζες τελούν υπό το βάρος της κρατικής χρηματοδότησης δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική πιστωτική επέκταση.
Ταυτόχρονα και αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον το γεγονός ότι στα stress tests θα προκύψουν κεφαλαιακές ανάγκες.
Οι πιθανότητες να προκύψουν κεφαλαιακές ανάγκες είναι 100%.
Ακόμη όμως και αν είναι μικρές οι ανάγκες σε νέα κεφάλαια, το βέβαιο είναι ότι θα έχουν μειωθεί αισθητά οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας.
Αυτό πρακτικά τι σημαίνει ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα υπό καθεστώς κρατικής χρηματοδότησης και με οριακούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας θα εγκαταλείψουν τα σχέδια χρηματοδότησης της οικονομίας. 

ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

Τελικά, αυτοί οι ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ, είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ !!!
Είναι στην Ελλάδα και καταθέτουν προτάσεις για Νορβηγούς !!!
Στην Ελλάδα ρε καραγκιόζηδες, τις ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ τις πάμε στα Δικαστήρια και τις καταδικάζουμε σε αποζημιώσεις !!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΡΕΙΩΝ !!!

Πιέσεις να αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία call center την ενημέρωση των οφειλετών προς τα ασφαλιστικά ταμεία ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στο υπουργείο Εργασίας. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, στην ουσία η πρόταση αφορά στις γνωστές ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!! 
Ωστόσο, η ηγεσία του υπουργείου τάσσεται υπέρ της δημιουργίας του απαιτούμενου μηχανισμού εντός του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), αποκλείοντας το ενδεχόμενο –τουλάχιστον προς το παρόν– εμπλοκής ιδιωτικών εταιρειών.
Στην τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία των εσόδων του ΚΕΑΟ, αφού διαπιστώνεται για μια ακόμη φορά ότι απομένουν να γίνουν πολλά, γίνεται αναφορά στην ανάγκη δημιουργίας ενός call center για την «ενημέρωση» των οφειλετών.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Ταμείου Πάτρικ Ντε Μετς έχει πολλές φορές εκφράσει στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας την άποψη ότι το ΙΚΑ και το ΚΕΑΟ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις που απορρέουν από την ανάγκη αύξησης της εισπραξιμότητας για λογαριασμό των Ταμείων.
Για τον λόγο αυτόν, επιμένει στην εκχώρηση της ενημέρωσης των οφειλετών για την έναρξη των διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης σε ιδιωτικές εταιρείες που κατέχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

Μαγνητίζει τα βλέμματα η ιταλίδα υπουργός Μαρία Έλενα Μπόσκι με το μαύρο της μπικίνι !!! 
Ωστόσο, οι Ιταλοί δίνουν καθαρή ψήφο εμπιστοσύνης στα οπίσθια της συζύγου του Ιταλού Πρωθυπουργού, ΑΝΙΕΖΕ ΡΕΝΤΖΙ, με ποσοστό 54% !!!
ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !!!



ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝA ΜΠΟΣΚΙ                ΑΝΙΕΖΕ ΡΕΝΤΖΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ SEXY ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ PARTY ANIMALS !!!
 Από την πρώτη στιγμή που ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, αποφάσισε το υπουργικό σχήμα η Μαρία Έλενα Μπόσκι μαγνήτισε τα βλέμματα χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.
Ντυμένη πάντα κομψά, αποδεικνύοντας πως η φινέτσα που χαρακτηρίζει τις Ιταλίδες δεν αποτελεί μύθο, η υπουργός Μεταρρυθμίσεων κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο της ομορφότερης υπουργού.
Όλα αυτά τους χειμερινούς μήνες, γιατί κατά τους καλοκαιρινούς, εύκολα μπορεί κανείς να της απονείμει εκείνον της πιο… σέξι υπουργού, καθώς οι εμφανίσεις της με μαγιό προκαλούν αναστάτωση στους Ιταλούς ψηφοφόρους και ταξιδεύουν εκτός ιταλικών συνόρων.

   
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραθαλάσσια περιοχή Μπάνιο Μαρτζόκο στην Μαρίνα ντι Πιετρασάντα, όπου φορώντας μαύρο μπικίνι απολάμβανε τον ήλιο, την ξεκούραση και τις ήρεμες βόλτες στην πλαζ.

ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!

Τράπεζα Πειραιώς : 
Στην Ergo (θυγατρική της Munich Re) πωλείται η ΑΤΕ Ασφαλιστική αντί 90,1 εκατομμυρίων ευρώ !!!


ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ;;;
ΠΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ;;;
  
Τη συμφωνία για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ATE Ασφαλιστικής στην ERGO Insurance Group, θυγατρική της Munich Re, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.
Το συνολικό τίμημα ανέρχεται σε €90,1 εκατ. σε μετρητά, το οποίο υπόκειται στις συνήθεις προσαρμογές για τη μεταβολή της καθαρής θέσης μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η συναλλαγή τελεί υπό την έγκριση των εποπτικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014.
Η ATE Ασφαλιστική αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2012 από την Τράπεζα Πειραιώς ως μέρος της εξαγοράς της «υγιούς» ΑΤΕbank. Η ΑΤΕ Ασφαλιστική κατέχει την 5η θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά στους κλάδους κατά Ζημιών, παρέχοντας παράλληλα και ασφαλιστικά προϊόντα Ζωής και Υγείας στους πελάτες της. Η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της Εταιρείας διαμορφώθηκε στα €170 εκατ. το 2013, εκ των οποίων €130 εκατ. αντιστοιχούσαν στις ασφάλειες των κλάδων κατά Ζημιών.
Η πώληση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής αποτελεί μέρος του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, όπως αυτό έχει συμφωνηθεί με τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων την αποεπένδυση από συγκεκριμένες μη αμιγώς τραπεζικές δραστηριότητες.

ΤΡΑΓΙΚΟ !!! 34.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ !!!

Φεύγουν από την Ελλάδα οι παραγωγικές ηλικίες και οι νέοι με προσόντα που θα μπορούσαν να γίνουν οι ατμομηχανές της ανάκαμψης !!!
ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

34.000 Έλληνες έφυγαν μετανάστες στην Αυστραλία σ' ένα χρόνο

Οι περισσότεροι είχαν υπηκοότητα, αλλά πολλοί πήγαν με τουριστική βίζα και προσπάθησαν να την αλλάξουν.
Περί τους 33.951 Ελληνες εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία, από την 1η Ιουλίου του 2012 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Προστασίας Συνόρων της Αυστραλίας.
Οι περισσότεροι από αυτούς είτε ήταν Αυστραλοί υπήκοοι, είτε είχαν βίζα μόνιμης παραμονής στην Αυστραλία ή ήταν άτομα που είχαν γεννηθεί στην Αυστραλία. Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό, περίπου 9.000 άνθρωποι, πήγαν στην Αυστραλία από την Ελλάδα με τουριστική βίζα και αρκετοί από αυτούς έψαχναν ή ψάχνουν τρόπο για να αλλάξουν τη βίζα έτσι ώστε, να παρατείνουν την παραμονή τους στη χώρα.
Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάστηκαν σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Αυστραλο-Eλληνική Κοινωνική Πρόνοια με θέμα το Μεταναστευτικό Δίκαιο και τις τελευταίες αλλαγές που έχουν σημειωθεί σε κάποια είδη βίζας για την Αυστραλία. Το σεμινάριο έγινε στην ελληνική γλώσσα, στα γραφεία της Πρόνοιας στο Μπράνσγουϊκ της Μελβούρνης, σε συνεργασία με τους PB & B Immigration Lawyers και ομιλήτρια τη δικηγόρο Μεταναστευτικού Δικαίου, Μαρία Ψυχογιού και απευθυνόταν κυρίως σε νεοφερμένους Έλληνες. Με σκοπό την γενικότερη πληροφόρηση για το σύστημα μετανάστευσης της Αυστραλίας, η κα Ψυχογιού τόνισε, ότι το κόστος και οι φόρμες, ειδικότερα για τις «skilled visas», αλλάζουν μέχρι και δύο φορές τον χρόνο.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ
στις Ενδικοφανείς Προσφυγές για τον ΕΝΦΙΑ !!!
Κλικ Εδώ :
και στις Ομαδικές Αγωγές για τα Δάνεια
και τις Πιστωτικές Κάρτες !!!
Κλικ Εδώ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2014/08/3-839-3580_5.html

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ !!!

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

2014 : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ 1960 !!!

Περιμένουν υπομονετικά τον μαλάκα που τις πήδηξε, να τις λυπηθεί και να τις αποκαταστήσει !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΘΕΕΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ !!!

Πως μια απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας γίνεται θεά στο βίντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού ;;;

  

Μας το εξηγεί με το μοναδικό αυτό βίντεο η Boggie, η ουγγαρέζα τραγουδίστρια που επέλεξε το πανέξυπνο αυτό βίντεοκλιπ για να λανσάρει το νέο της τραγούδι NOUVEAU PARFUM !!!
Δείτε το ολόκληρο, αξίζει τον κόπο !!!  

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ !!! ΣΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΝΑSΑ !!!

Σε παραίτηση εξαναγκάζεται ο αρμόδιος διευθυντής της NASA, που τρομοκράτησε ολόκληρο τον πλανήτη, κάνοντας λόγο για εξωγήινο ον !!!



Μετά από την εξέταση των φωτογραφιών και του βίντεο σε υψηλή ανάλυση, διαπιστώθηκε ότι η σκιά που τρομοκράτησε τον πλανήτη δεν ανήκει σε εξωγήινο !!!


Δεν είναι εξωγήινο το ον της φωτογραφίας.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

Δεν είναι ανέκδοτο !!!
Το προβλέπει η νέα Οδηγία ΕΕ για το σύστημα των εθνικών και περιφερειακών λογαριασμών (ESVG) !!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!! 
    
Το είχαμε αναδείξει, προειδοποιώντας ότι θα κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!Όσοι σκέφτονται να εφαρμόσουν την ίδια συνταγή και στην Ελλάδα, ας περιοριστούν στις μαννάδες τους, τις γυναίκες, τις αδελφές και τα παιδιά τους !!!
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΝΤΑΙ !!!

Η νέα οδηγία της ΕΕ θα φέρει τα πάνω-κάτω στον υπολογισμό του ΑΕΠ. 

Θα συμπεριλαμβάνονται κλάδοι της οικονομίας όπως η πορνεία, τα ναρκωτικά, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και ποτών και τα όπλα !!!
Το δημόσιο χρέος θα συμπιεστεί κατά 2,3% !!!
Η στατιστική αποτελεί ισχυρό «εργαλείο», όποιος κατέχει τη δύναμή του μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να αλλάξει την εικόνα της οικονομικής πραγματικότητας. 
Από 1ης Σεπτεμβρίου θα μπει σε εφαρμογή το νέο Ευρωπαϊκό Σύστημα Εθνικών και Περιφερειακών Λογαριασμών της ΕΕ (ESVG). 
Αυτή η ευρωπαϊκή οδηγία κομίζει ορισμένες καινοτομίες στον υπολογισμό του ΑΕΠ, που θα συμβάλουν στην αύξηση του ονομαστικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και κατά συνέπεια στη μείωση της τρύπας χρέους στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Η πορνεία, ως οικονομικός κλάδος
Προσπάθειες δραστικής παραποίησης των στατιστικών στοιχείων στην ευρωζώνη έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν. Η Ελλάδα το 2006, πριν δηλαδή το ξέσπασμα της κρίσης χρέους, προσπάθησε να αυξήσει κατά 25% το ΑΕΠ, με το να υπολογίσει και την παραοικονομία. Η ΕΕ το απέρριψε και τελικά η αναθεώρηση του ΑΕΠ δεν ξεπέρασε το 9,6%. Μόνο και μόνο αυτό το περιστατικό αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πόσο καίριας σημασίας είναι η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των στατιστικών στοιχείων.
Τι περιλαμβάνει η νέα οδηγία; Στο εξής τρεις ακόμη τομείς θα υπολογίζονται στο ΑΕΠ. Ο πρώτος είναι η πορνεία. Για πρώτη φορά θα καταγράφεται στις χώρες της ΕΕ ως κλάδος της οικονομίας με θετική επίδραση στο ΑΕΠ. Μέχρι σήμερα καταγράφονταν μόνο σε μερικές, μεταξύ αυτών και στη Γερμανία, δεδομένου ότι η πορνεία είναι νόμιμη. Η Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία έχει υπολογίσει σε εσωτερικό έγγραφο ότι το 2013 ο τζίρος των 400.000 περίπου ιεροδούλων (μεταξύ αυτών το 5% είναι άνδρες), ανέρχεται στα 14,6 δισ. ευρώ.Αν αφαιρέσουμε ορισμένες συνδεδεμένες με το επάγγελμα υπηρεσίες, από το ενοίκιο για τους οίκους ανοχής μέχρι τα ρούχα και τα προφυλακτικά, η «καθαρή» προστιθέμενη αξία αγγίζει τα 7,3 δισ. ευρώ.

Και τα κονδύλια για έρευνα και ανάπτυξη

Για πρώτη φορά, σύμφωνα πάντα με τη νέα οδηγία, θα ληφθούν υπόψη και παράνομες δραστηριότητες όπως λαθρεμπόριο ναρκωτικών και τσιγάρων ως οικονομική απόδοση. 
Σε αυτόν τον τομέα τα στατιστικά στοιχεία βρίσκονται στον αέρα ή καλύτερα στα…σκουπίδια. Ο Γερμανικός Σύνδεσμος Καπνοπωλών μαζεύει χιλιάδες πακέτα τσιγάρων από τα σκουπίδια και ελέγχει την ετικέτα φόρου. Από αυτούς τους ελέγχους υπολογίζεται ότι τα αφορολόγητα τσιγάρα φτάνουν τα 3 δισεκατομμύρια, η φορολογική ζημία δε ανέρχεται στα 4 δισ. ευρώ.
Για να υπολογιστεί ο τζίρος από τα ναρκωτικά οι στατιστικολόγοι καταφεύγουν σε επιδημιολογικές καταγραφές των εξαρτήσεων. Το γερμανικό υπουργείο Υγείας σε έρευνα με βάση 9.000 πολίτες μπορεί να υπολογίσει πολύ χονδρικά τις ποσότητες ναρκωτικών που διακινούνται στη μαύρη αγορά και ο τζίρος φαίνεται να ανέρχεται σε ποσό δισ. ευρώ. Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή στα στατιστικά στοιχεία θα προέλθει από τη συμπερίληψη κονδυλίων για επενδύσεις σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης των επιχειρήσεων, που μέχρι τώρα υπολογίζονταν στη διαδικασία παραγωγής.

SSL Certificates